עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by alexta-z,

בצער ויגון מנתקים לי בראשון לאוגוסט את האינטרנט ואני אחזור רק באוקטובר , גם עוד שבועיים אני מקבל את הלוח אם , המעבד והקירור מעבד החדשים ומתקין WIN XP PRO , אני מחפש אתר שיהיה ניתן להשיג בו דברים כמו DIRECT X 9.0B ו SP 1 לXP , אני לא אוכל לעשות ווינדוס UPDATE כי לא יהיה לי אינטרנט , אז מישהו מכיר ? (אני מתכוון לדריברים המלאים אם כל הקסצים ולא 295 KB שמורידים אחר כך !) בתודה SOLARIS

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  2. Started by Holy,

קיצור ב-wellcom screen של הוינדוס כתוב לי כל הזמן 2 unread messanges ופשוט אין לי מושג מה הוא רוצה מהחיים שלי. ב-outlook express קראתי את כל המיילים (הם כבר לא מודגשים) וזה ממש מעצבן אותי. איך אני מעיף את זה?

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  3. בזמן האחרון המעבד מראה שהוא משתמש אוטומטי (מהפעלת המחשב) על 30% מינימום למרות שלא נעשה שום שימוש במחשב.. מדובר במערכת QUAD CORE Q9550 שנקנה לפני שנתיים מSKYPC, לפעמים יש זמנים שהזיכרון במחשב עושה אותה בעיה, שהזיכרון מגיע ל95% שימוש למרות שהמחשב לא עושה דברים שאמורים לגרום לזה..מדובר ב4GB זיכרון. הנה תמונה שממחישה את הבעיה: http://eliad.org/uploads/1298450979.png תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי אני יודע שזה אולי נשמע מוזר אבל כשאני מפעיל "עומס רציני" על הרשת, כמו נניח פותח הרבה דפים, מעלה הרבה לינקים, עושה כל מיני TWEAKS לרשת ככה שתעלה דברים ברקע וכו'. חלונות VISTA מידי פעם מגמגם. השאלה שלי האם יש איזה שהוא PATCH כמו שהיה לחלונות XP שתקין בעית HALF OPEN CONNECTION בTCP, גם לחלונות VISTA? או משהו דומה לפחות? פשוט נראה כאילו הVISTA "נחנק" כתוצאה מעומס מסויים עליו (משהו שברור לי לא צריך לקרות, במחשב חלש מן המחשב הזה פי כמה וכמה שהרצתי בXP לא הייתה שום בעיה)

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  5. היי היו לי מותקנים תמיד 2 מערכות הפעלה xp ו win 2000 החלפתי לוח אם וה xp השתגע אז התקנתי חדש עכשיו ה win 2000 לא עולה כי יש לו בעיה של ntldr חסר וכשאני מנסה דרך ה recovery consol לסדר לו את הבעיה אני רק רואה את מחיצה c שעליה מותקן ה xp ואני לא יכול לגשת ל win 2000 כדי לסדר את הבעיה אני חייב לגשת לשם איכשהו להציל כמה קבצים חשובים ודרך ה xp המחיצה הזאת לא מזוהה ואי אפשר לגשת אליה גם מה אפשר לעשות במקרה כזה כי אני יודע שבדרך כלל צריך להתקין את ה 2000 לפני ה xp אבל הפעם לא היתה לי ברירה אם למישהו יש רעיון אני יודה לו מאוד תודה ביי

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  6. מנסיבות שלא צריך לפרט נעלם לי קובץ בשם control.exe במערכת... הקובץ אמור להמצא בתקיית הSYSTEM32 שבתקיית המערכת (בדרך כלל: C:\Windows\System32). אני אשמח אם מישהו פה בפורום ישלח לי את אותו הקובץ המדובר בכל דרך כלשהי... לאחר שהקובץ ישלח אלי אני אשמח אם ינעלו את הדיון כלא היה תודה מראש, רגמן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Cupid Me,

חבר'ה אתם יודעים אם ב-XP אפשר לעשות דיסקט הפעלה כמו במילניום ? תודה

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  8. Started by dor123,

שלום. בזמן התקנת עדכונים ב-Windows 7, הופיע לי מסך כחול. למרבה הצער, הקובץ Memory.dmp שנוצר, שוקל 362,868KB, כך שאינני יכול להעלות אותו לאתר. מה הסיבה לשגיאה? ואיך אני יכול להראות לכם את פרטי השגיאה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by AtR,

שלום לכולם! רציתי לשאול האם מישהו מכיר דרך איכותית ונקיה להסרת כל הקודקדים המצויים על המחשב ממערכת ההפעלה ויסטה...? בווינדוס XP למשל הייתה לי את תוכנה Codec Sniper שביצעה מעולה והייתה קלה מאוד לשימוש אם מישהו מכיר כזו תוכנה אשמח שישתף אותי בכך

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי חברים. יש לי מקלדת של רזור אקוסטה ואני משתמש בה בערך שנה וחצי.עכשיו לאחרונה קורה לי שאני לא יכול לכתוב בעיברית אלא אם אני כותב את זה בטקסט.כמו כן אני משתמש ב מערכת הפעלה windows 7 אולטיימט ונראה לי שהבעיה במערכת הפעלה. אשמח לעזרה\להצעות.כי חשבתי לקנות מקלדת חדשה אבל נראה שהבעיה לא במקלדת. תודה מראש למי שיכול לעזור. שיהיה אחלה של שבוע

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  11. כשאני מדליק את המחשב , והטלפון מצלצל ,מערכת ההפעלה נתקעת . כדי למנוע את הבעיה , אני מחייג דרך המודם ובעצם "פותח " את הפורט של המודם ואז הטלפון הראשון שמצלצל לא "תוקע" את המחשב . האמת היא שאני חושד ב- WinfaxPro האם מישהוא נתקל בתופעה הזו ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by lion03,

עד כמה שזה מטומטם איך להכין בוט דיסק בWIN 2K

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by yair71,

שהורדתי את ההתקנה ש ל 6.0 system machin יש לי בהתחלת ההפעלה הודעה autochk.exe not found in system32 ובבדיקה הקובץ נמצא. נראה לי שלא השפיע על החשב, אך איך מטפלים בכך

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  14. Started by esharone,

שלום לכולם קניתי היום ויסטה ועל הקופסה היה רשום 32 ביט חזרתי לחנות ואמרו לי שגרסאות ה 64 עוד לא יצאו ולא ידועים מתי הן ייצאו, השאלה שלי היא אם אני תקוע עכשיו עם 32 ביט או שאני אוכל לשדרג ל64 באותה גרסה אבל בלי תוספת תשלום

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  15. Started by danielmihl,

מצאתי מחשב ישן במחסן עם WIN XP מקורי... רציתי לדעת מה הסיכוי שעם זה אוכל לקבל סריאל ל8.1 או ווינדוס 10 שאיתו אוכל להשתמש במחשב חדש שאקנה חודש הבא. אם זה אפשרי, איך עושים זאת?

• 6 תגובות
    • 11.5k צפיות
  16. Started by llime,

היי היו מותקנות לי שתי מערכות הפעלה: XP על מחיצה C,ו WINDOWS 7 על מחיצה אחרת.כשהייתי מפעיל את המחשב,היה מופיע לי ה- dual boot menu,שממנו בחרתי איזה OS להעלות. המערכת שסידרתי שתעלה ראשונה היא W7. אתמול פירמטתי את כונן C,(פירמוט מלא NTFS),והתקנתי XP מחדש דרך אימג' שיצרתי מזמן (לפני שהיה מותקן לי גם W7),עם תוכנת acronis true image. ההתקנה עברה חלק,אבל עכשיו לא מופיע לי תפריט הבחירה בין שתי המערכות,ועולה מיד ה-XP.עיון ב-"מחשב שלי" מראה שהמחיצה עם W7 קיימת ושום דבר שם לא נמחק. קובץ BOOT.INI לא מראה שקיימת עוד מערכת הפעלה.... איך אני מחזיר את אפשרות ה dual boot?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום, מאז שקניתי את המחשב החדש והתקנתי עליו WIN7 UNLIMITED המחשב לא מכבה את עצמו. הוא עשה את זה כמה פעמים אבל זה נדיר. נכון להיום הוא מכבה את המסך בלבד. אני רוצה שהוא יכבה את הכול כולל הכול. כמובן שבלוח הבקרה בחרתי במצב המתאים אבל אולי פספסתי משהו? תודה על כל עזרה...

• 6 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. חברה, אני וחבר מנסים להכין IMAGE ולשחזר בעזרתו את WIN XP. למה זה לא עובד ???? אנחנו משתמשים ב GHOST 2002 פשוט אין שום BOOT אחרי השחזור :AR15: תודה

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by pchoresh,

שלום לכולם, מאז שקניתי מחשב עם WIN7 אני לא מצליח להדפיס. הורדתי דרייבר עבור הוינדוס וב-CONTROL PANEL אני אכן רואה את הדרייבר אבל כשאני שולח להדפסה המדפסת לא מגיבה. חשוב לציין שבמחשב השני עם ה-XP הכל עובד מצויין. המדפסת לא מחוברת ברשת מישהו יכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by spot,

כאשר אני בתוך האקספלורר ולוחץ על הלחצן הימני בעכבר נפתח לי התפריט הסטנדרטי (copy, properties...) אך אין לי אפשרות לסמן אף אפשרות ולבחור. יש לציין שיש לי ויסטה ביסנס (מקורי כמובן).

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by GHOST,

איך אני מתקין מערכת הפעלה על ההארדיסק הנ"ל? מערכת ההפעלה רושמת שאין הארדיסק באט ההתקנה?

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  22. Started by eyarit,

למרות שרובכם כאן כבר מדברים על וויסטה אני עדיין במועדון ה-5 של מחשבי הפנטיום 3. ומאחר וזו הסיבה, אני מוצא כי ממש קשה לי לגלוש בלי שהמחשב יצעק הצילו. ברשותי מחשב p-III עם 750 מגה ראם ו-HD 80 ג'יגה. אני מריץ עליו אקס פי פרו sp2. מישהו יכול להכוון אותי למדריך כיצד אוכל לבטל את כל התוספות והגרפיקה למינהן שמאיטים את המחשב. אני רוצה מחשב בתול מאופציות אבל שיהיה מהיר ויציב עד כמה שניתן. לגבי וירוסים/חומות אש/מזיקים/ותיקיות אשפה אני מסודר....תודה.

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  23. שלום לכולם, בררתי רכישה של WIN7 דרך הסתדרות המורים ולשאלתי האם מדובר באולטימייט קיבלתי תשובה שזו אכן גרסת אולטימייט אבל עם התאמה ל"סטודנט" מה זה אומר ? מה אני מאבד ? תודה

• 6 תגובות
    • 5.5k צפיות
  24. התקנתי וינדוס מסויים עם כל מיני תוספות ונראה לי שזה דפק את זה , אני פשוט לא יכול לשנות את שפת ההקלדה ככה שכדי לכתוב באנגלית אני חייב ללחוץ על TAB או להשתמש בתוכנה מסוימת שאיך שהוא שם זה עובד עדיין מישהו יודע איך אני מגיע לכפתור הזה בסרגל כלים שאפשר לשנות דרכו את השפה ? אם מישהו מכיר את הבעיה אז אשמח לשמוע תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Oranili,

שלום לכם . האם אני יכול לשנות את האייקונים של וויסטה לאייקונים כמו שהיה לי בXP ? גם את הLOCAL AREA CONNECTION למטה ליד השעון ? שיהיה 2 מחשבים כמו בXP תודה מראש

• 6 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.