Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, אין לי מושג איך לפתור את הבעיה הזאתי אז אני צריך את עזרתכם... ניסיתי להתקין עם 2 דיסקים שונים של המערכת הפעלה. גם ב64 ביט וגם ב32 אני מקבל את אותה התוצאה. אני מתקין את Windows אחרי פירמוט ההארד דיסק. כאשר הוא מסיים את ההתקנה ועושה לראשונה BOOT מההארד דיסק מופיעה האנימציה של הStarting Windows ומופיע מסך שחור ולא קורה כלום. לאחר ריסטרט אני יכול לבחור איך לעלות את המחשב. כשאני בוחר Start Windows normally אני מקבל את אותה התוצאה. כאשר אני בוחר Safe Mode הוא טוען את הדרייברים וממש לפני שהוא עולה הוא רושם לי שהוא לא יכול לסיים את ההתקנה של מערכת ההפעלה כאשר הוא בסייף מוד. לא עשיתי שינוים בBIOS או בחומרה בזמן האחרון. לפני הפירמוט היה לי ויסטה. שוב, התופעה מתרחשת כאשר א…
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם. עם המחשב החדש רכשתי ווינדוס 7 פרמיום ( חוקי למהדרין ) אחרי 6 שנים עם XP. כמה בעיות מציקות: א. אני מנסה להחליף קובץ כשלהו בתיקיה של תוכנה, והוא רושם שאני צריך הרשאה ואין לי מושג מה הוא רוצה \: ב. רכשתי כרטיס רשת אלחוטי חדש, בשביל שיתאים לווינדוס 7. http://www.skypc.co.il/pl_product~EW-7711UMn~23~0.htm הכרטיס עובד, אבל עושה טובה שהוא עובד. בהדלקת המחשב הוא לא מתחבר לבד לרשת ( למרות שהגדרתי התחברות אוטומטית ), וגם כשאני מנסה ידנית להתחבר הוא אולי בפעם החמישית מתבר לרשת ( לא היה עם המחשב הקודם... ). הכרטיס מדי פעם מתנתק ( לא רשום שהוא מתנתק, פשוט לא טוען דפים ) וזה דיי מציק. המסנג'ר מתחבר פעם ב 1000 שנה, וגם אחרי יציאה הוא לא מתחבר שוב ( אבל היו פעמים בודדות שהצלח…
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, ברשותי Win7 ואין לי שמץ איך לבצע בו חיפוש.. האם זו תקלה או שצריך להיות מהנדס פצצות גרעיניות בשביל לחפש קבצים במערכת ההפעלה החדשה? צירפתי תמונת מסך של התפריט התחל והמחשב שלי חסרי אפשרות החיפוש. אגב: ניסיתי להפעיל ולכבות ולהפעיל ולכבות ושוב להפעיל את אפשרות הIndexing Service מההוספה\הסרה של רכיבי הווינדוס ווידאתי כמובן שהשירות על Automatic והוא מופעל. -ללא הועיל. אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מערכת ההפעלה שלי = WIN 7 ברשותי FIFA 2009 ואני מעוניין להתקין את הפאץ IPL 09 שזה הפאץ לליגה הישראלית. בעבר שהיה לי XP אז הפאץ עבד והכל תקין. כעת, המערכת כלל לא מזהה את קובץ ההתקנה של הפאץ והוא נראה ככה : המערכת כותבת שזה קובץ PHP ולא EXE כאשר שיניתי את הסיומת ל EXE גם לא קרה דבר מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום התקנתי לא מזמן WIN 7 ואני מרוצה. חוץ מבעיה אחת, אם למשל אני נכנס לGTA SA אז המשחק עולה לשנייה וקופץ לשורת המשימות,שאני לוחץ על זה הוא עולה לשנייה וקופץ בחזרה. מצאתי פיתרון אחד,אני יוצא מהמערכת ונכנס שוב וזה פותר את הבעיה אבל אם אני עושה RESTART אז עדיין לא פועל. אני משתמש בכרטיס מסך מובנה של INTEL שדיי בסדר ובמסך 22. אבל בXP SP3 לא היה בעיות כאלה..
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני נכנס למחשב שלי ולשאר התיקיות שורת התפריטים לא מופיעה, איך אפשר להחזיר אותה? בתודה מתן. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני שבוע קניתי מחשב נייד עם הארד דיסק 320 כאשר החלוקה בו היא : הכונן הראשי (C:operation system) מכיל 283 ג'יגה בייט והכונן המשני (D:recovery) מכיל 14.5 ג'יגה בייט. לי אישית החלוקה הזאת לא נוחה ומה גם ששמעתי שהכונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה (C:operation system) צריך להיות כמה שיותר פנויי ומומלץ לא להתקין עליו תוכנות או כל דבר אחר חוץ מדרייברים ומערכת הפעלה (פה גם נשאלת השאלה האם זה באמת נכון או שאלה רק "שמועות") על המחשב מותקן אצלי WIN7 וכרגע אני רוצה לחלק מחדש את הכוננים ע"י הקטנת הכונן הראשי לגודל של כ-100 ג'יגה ואת כל שאר המקום "לספח" לכונן המשני ועליו להתקין משחקים תוכנות מוזיקה וכ'ו.. הידע שלי במחשבים הוא די מוגבל ולכן אני לא יודע איך לעשות את זה והאם אפ…
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע שעבר התקנתי את המערכת ההפעלה המהוללת WIN7 בתצורה של 64 ביט ואני ללא ספק מבסוט ממנה עד הגג, מהירה נראית טוב וכו וכו.. רק מה יש בעיה רצינית, אפילו אקוטית: כל פעם שאני נכנס לאתרים שדורשים התקנה של פקדי active x (מכל הסוגים: ווידאו, צ'אטים, ועוד) המערכת מקפיצה לי הודעה שבא היא מבקשת את רשותי להתקין את הפקד הספציפי, אני לוחץ על אישור ואז ההודעה קופצת פעם נוספת עוד פעם אני לוחץ על אישור ואחר כך עוד כמה פעמים של אותה רוטינה בסופו של דבר המערכת לא מתקינה את הפקד ואני לא יכול לצפות בתוכן המבוקש או להיכנס לצ'אט או כל דבר אחר (אתר canyourunit לדוגמא) כדי להתמודד עם הבעיה ניסיתי הכל: שיניתי הגדרות ב internet security- לא עזר, ביטלתי את כל ההגדרות והשארתי את הדפדן…
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שתי בעיות שונות אחת: יש לי לפטופ עם מעבד L7300 עם 1 ג'יגה זיכרון כרגע מפעיל XP גרסא 32ביט, כדאי לי לעשות מעבר לווינדוס 7 64ביט או 32 ביט? על המחשב הביתי ראיתי שדרוג מהותי במערכת ההפעלה בין ה XP ל-7, אז גם על הלפטופ אני מאמין שיהיה שדרוג משמעותי, רק מה שמדאיג אותי זה שאין מספיק זיכרון לצורך פעילות תקינה של ה-7 שתיים: על המחשב הביתי יש לוח אם של אסוס M2N-E באתר החברה אין דרייברים לווינדוס 7, אז בלית ברירה אני מתקין את הדרייברים שווינדוס 7 מספק, והכל מעודכן ומתואם חוץ ממודול ACPI של הלוח אם לא מצאתי דרייברים באתר של ASUS, לא מצאתי מידע על זה ב GOOGLE אולי מישהו נתקל בזה ויודע לתת לזה פיתרון ייתכן שקשור או לא, אבל מדי פעם, כאשר המחשב נכנס למצב שינה, הוא לא מצליח לצאת, רק כיבו…
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני יודע שנושא הסליפ בווינדוס 7 הוא מאד מאד בעייתי! לאחר שניסיתי וניסיתי הגעתי למסקנה שאני מכוון את המחשב למצב הייברנט בגלל כל הבעיות של התעוררות ממצב סליפ! זה עבד יפה מאד עד לפני מס' ימים וכרגע המחשב פשוט נשאר דלוק קבוע. יש לציין שזה קורה בעוד מחשב שברשותי שבו ההגדרות מכוונות למצב שינה רגיל וגם שם המחשב פשוט נשאר דולק! אם למישו יש רעיונות אני אשמח.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני מתקין XP SP3 (לא עדכון של SP3) האם אני יכול לחזור לSP2?
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש TWEAKER ל WIN 7 רצוי שיהיה PORTABLE אבל אם לא גם ניסתדר. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
במהלך איתחול של חלונות הפעלתי את מנהל המשימות (פעולה קבועה שלי) רק שהפעם 'שיחקתי' עם חלון המנהל כדי להרחיב אותו מעט לרוחב, אך מכיוון והמחשב היה מאד עסוק בטעינת מערכת ההפעלה, הרחבת החלון לא הגיב מיידית, פתאום גיליתי שהלשוניות והתפריטים נעלמו וכל שנשאר זה רק מסגרת עם חלון תצוגת התהליכים שעובדים. ניסיתי לאתחל אולי זה יעזור, אבל לא עזר. איך ניתן לשחזר את מראה חלון מנהל המשימות שיכלול שוב את התפריטים עם הלשוניות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כרגע יש לי 2 שאלות שאני רוצה לשאול על המערכת לפני שאני מתקין. אם יהיו עוד אשאל בהמשך. 1.חבר נתן לי את המערכת שאוכל להתקין אותה(Ultimate 64X),כששאלתי באיזו שפה היא הוא אמר עברית אבל הוא התקין אותה על הויסטה בעברית שהייתה לו לפני כן. לי יש עכשיו בכלל XP 32X באנגלית,ואני מתכוון לעשות פורמט מלא ולהתקין מערכת מחדש,האם גרסאת הULTIMATE ניתנת להתקנה בכמה שפות או שיש באמת מצב שהגרסא שהוא נתן לי היא בעברית בלבד? 2.איך אני יכול לבדוק את הגרסא של המערכת שהוא נתן לי? לדוגמא:7600.16385.090713-1255 וכו',אני מקווה שהבנתם למה הכוונה.
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לקרוא ולהנות מדריך להתקנת Windows 7 מ-DOK על –EEPC לדעתי יפה להרבה מאוד מחשבים אשר אינם כוללים כונן אופטי המדריך בוצע ונבדק על Eee1000HA יש לוודא כי גרסא הביוס הנה לכל הפחות 2204 עוד לפני ההתקנה במידה וצריך לבצע עדכון BIOS יש ללחוץ Alt+F2 כאשר המערכת עולה ושיהיה על התקן ה-USB קובץ ROM בעל שם 1000H.ROM יש לוודא שהוא מפורמט ב-FAT16 - התהליך ארוך ומייגע... יש לשים לב כי לא מכבים את החשמל ואו מסירים את ההתקן באמצעו של הליך העדכון לאחר מכן יש להכנס לביוס ולבצע הגדרות – אם לאו הוא משתמש בהגדרות DEFAULT שאותם אני לא מוצא יעילות (במיוחד QUICK BOOT ) ההתקנה עצמה מכינים את ה-DOK עם קבצי המערכת הפעלה לפי ההוראות 1. Diskpart 2. List Disk 3. Select Disk 1 (החלף דיסק…
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי לפרמט את המחשב הנייד שלי ולהשים win7. ניסתי לפרמט כמו שאני יודע בwin xp זה לא הלך,אז המשכתי בהתקנת win7 ,ושאני בא להתקין זה עושה לי לבחור אפשרות או של ישר התקנה או של העדפה אישית לחצתי על העדפה אישת,והייתה לי אפשרות למחוק את הכוננים. שמתי לב ש10 גיגה מהמחשב הולך לי על גיבוים של המחשב שאני לא יכול לגעת בזה,זה 2 כוננים של במחשב 0em. נגיד לא התייחסתי ואמרתי נגיד,מחקתי את הכוננים הרגילים עם ה140 גיגה, ושאני יוצר 2 חדשים זה לא יוצר לי בדיוק כמו שביקשתי 70 לאחד ו70 לשני אלא 63-76,ולוקח עוד 100 מ"ב לאבטחה כזו שמירה של המחשב. אמרתי עדיין בסדר נמשיך ושאני מסיים את ההתקנה אני מגלה שאני יכול לראות רק את הכונן של ה76 גיגה שבהתקנה הייה כתבית "מערכת". מישהו יודע מה עלי לעשו…
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
היי ראיתי שיש אופציה לאפשר או שלא לאפשר "Public Profile" בפיירוול של WIN7 המחשב שלי הוא ביתי בלבד ולא משתמש ברשתות ציבוריות. האם אני יכול לנתק את ה Public Profile בביטחה ? נראה לי שהגדרה זו סתם לוקחת משאבים ומיותרת.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
המחשב שלי INTEL I5 GTX275 2*2 DDR3 Asus P7P55D LE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) כרגע אני על XP 32ביט אני חושב להתקין וינ 7 או וינדוס XP 64 ביט אני חושב ש המחשב לא רואה את כל ה4 ג'יגה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
HI ANI GAR BE HUL VE ANI ROZE LEAKLID BE IVRIT EN LI IVRIT AL HA WINDOWS MA EFSHAR LASOT???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להסיר דרייבר של דונגל שהתקנתי היום (סטיק USB שמאפשר צפיה בשידורי טלוויזיה), אך אני לא יודע איך לעשות זאת. בפעם הראשונה שחיברתי אותו לכניסת USB ההתקנה של הדרייבר עלתה, ואז הפנתי אותו למיקום של הדרייברים הקיימים, אך כעת אני לא יודע כיצד להסיר אותם על מנת שהוא יבקש ממני שוב את מיקום הדרייברים ואז אכניס לו דרייברים אחרים. (מדובר בדרייברים בלי סיומת EXE, לכן אין לי דרך אחרת להתקין אותם).
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
תוכנות כמו meseenger או הsticky notes מופיעות על הtaskbar גם כשהן ממוזערות, וזה מעצבן. איך אני מעלים אותן?
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
התוכנה Borlandc לא עובדת בווינדוס 7 על מסך גדול.. כשלוחצים alt+enter הוא אומר שאי אפשר להגדיל ... אבל, כשנכנסים מ-Safe Mode זה כן עובד... יש דרך שיהיה אפשר לעבוד על מסך גדול בתוכנה?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כלומר, אם קניתי את החבילת שידרוג, התקנתי על מחשב ואז קניתי מחשב חדש ואני רוצה להעביר את הווינדוס? או לחילופין התקנתי על מחשב אצל ההורים ועכשיו אני רוצה למחוק משם ולהעביר למחשב שלי?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-