עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כאשר אני בוחר את המחיצה הרלוונטית בדיסק התקנה של XP, הוא לא נותן לי ללחוץ על אופציה של R בשביל REPAIR אלא רק אומר לי שיש לי מערכת הפעלה אחרת כבר מותקנת ושואל אותי האם להמשיך 'C'. כמובן שעל המחיצה יש התקנה של XP שאני רוצה לתקן, מה אפשר לעשות ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by wooper,

הייי אני מנסה להתקין תוכנות במצב בטוח ואני מקבל הודעה "מנהל המערכת הגדיר מדיניות למניעת התקנה זו" במסך הפתיחה שאני בוחר בין המשתמשים אני בוחר בחשבון מנהל ניסיתי גם לבחור את החשבון שלי ואותה תוצאה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Dr. Computer,

היי. התקנתי ווינדוס XP על מחשב חדש לפני שלושה ימים. אתמול SP2 ירד לי דרך העדכונים האוטומטיים והתחלתי בהתקנה, לאחר ההתקנה המחשב הופעל מחדש, ואז לפני שהווינדוס אמור לעלות קיבלתי מסך שחור עם כיתוב לבן שאומר- "אנחנו מצטערים על השגיאה שקרתה, כנראה שזה קרה בגלל התקנת תוכנה או חומרה לפני זמן קצר" ואז אמרו לי שאם אני רוצה להפעיל את הווינדוס בכל זאת אז ללחוץ על- Start Windows Normally לחצתי עליו אבל אז המחשב הופעל שוב מחדש והגיע למסך השחור וחוזר חלילה, עד שנכנסתי דרך מצב בטוח והסרתי את ה-SP2. ואז הכל עבד מצוין. חשבתי שזה כנראה ארוע חד פעמי כי בחיים לא הייתה לי בעיה עם התקנת SP2, אז ניסיתי גם היום להתקין אותו, אבל עוד פעם התקבל מסך שחור והווינדוס סירב לעלות, עד שעוד פעם בלית ברירה …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי מסך רחב וחלק מן הסרטים אני רואה מרובע חיפשתי באפשרויות ולא מצאתי מישו יכול לעזור איך מגיעים לזה? תמונה או משו? תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by liran_h,

שלום רב התקנתי מערכת הפעלה 2000 ועליה התקנתי office 97 כל התפריט בעברית השתנה לאנגלית או גיבריש. באותו זמן התקנתי במקביל גם outlook גירסה 6 .לאחר ההתקנות עשיתי אתחול וניסיתי את התוכנות וגם ב outlook העברית בכלל מופיעה כסימני שאלה. כמו כן תוכנת ה word נתקעה ולא זזה. מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעייה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by D-j-d,

שלום, לפי מה ששמתי לב אני לא היחיד עם הבעיה שהפונט בויסטה ניהיה מודגש לאחר מחיקת המשחק LEFT 4 DEAD.. דוגמה: למישהו יש מושג איך לסדר את העסק הזה? תודה לעוזרים =] ![br]פורסם בתאריך: 28.02.2009 בשעה 17:32:03 אוקי אז כבר מצאתי פתרון לבדי והינה הוא :http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090109201941AAeM3SP ותרגום: לאחר מחיקת L4D הפרוץ הוא מוחק גם כל מיני פונטים לא תקינים שאלו ובקיצור הוא פשוט מוחק לכם פונטים... והם מוחלפים באחרים. עכשיו תורידו את הפונטים האלו שהעלאתי עבורכם : http://rapidshare.com/files/203649334/FONTS.rar.html את הפונטים הללו תכניסו לתיקיה: C:\Windows\Fonts מה שצריך לעשות זה להכנס לעורך הרישום: Start -> Run -> regedit לאחר שאת…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by srolik,

חלון ללא אפשרויות כאשר לוחצים על צרוף המקשים CTRL?ALT?DEL בXP אז נפתח חלון שמראה את התוכניות הרצות ומה ברצונך לבטל ויש עוד אפשריות כמו גרפים וניצול המעבד של כול תוכנה הבעייה : לפני מספר ימים שלחצתי על מקשים אלו והמחשב קצת נתקע נעלם כל החלק העליון של החלון , אפשריות הבחירה וגם הפס הכחול שמאפשר לסגור את החלון , בקיצור מופיע לי רק המשימות שרצות והאפשרות לסגרור אותם והחלון תמיד נשאר כך בלי האפשרות לסגור אותו מאותו יום תמיד שאני לוחץ על צרוף המקשים האלה זה מופיע כך איך אני יכול להחזיר את החלון למצבו הקודם ???????.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by SweeT_EviL,

כידוע /לא ידוע הויסטה נפרץ.. ורציתי לדעת אם יש בכלל טעם להתקין אותו? בלי קשר את מערכת שלי אתם יכולים לראות בצד,היא יכול להפעיל אותו על מקס אני מאמין אבל השאלה אם למשל כל התוכנות שתומכות בXP תומכות (עכשיו) בויסטה?, כאילו יש לויסטה תמיכה לאחור?,אם כן יש שיפור? עד כמה ה64 ביט שמערכת יכולה להציג ישפיע עלי,אני יוכל לראות סרטים יותר יפה?,רק תשולחן עבודה..? בכל אופן אשמח לתשובה מפורטת מאוד בקשר לשאלה אם יש טעם להתקין ויסטה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Lanzar,

שלום לכולם ראיתי כאן באתר ( ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי את זה ) שאיזה בחור שינה את הסקין של " ההתחל " למשהו אחר לגמרי ( כמו שמשנים סקין ל WINAMP ) למישהו יש מושג אך עושים את זה ומאיפה מורידים את זה ??

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by nofari:],

שלום לכולם, אני מנסה לעבוד עם התוכנה visual studio c++ וכתוב לי שהיא לא יכולה להיות מותקנת במחשב משום שאין לי sp3. יש לי לפטופ acer 5612zwlmi מערכת הפעלה ויסטה בעברית (!!). ניסיתי לשדרג לsp2 וזה שלח אותי להתקין sp1 קודם. sp1 גם לא מוכן לעבוד על המחשב שלי בטענה שהsp שיש לי עכשיו הוא בשפה שלא מוכרת לו (בעברית). מה אני עושה? אולי יש תוכנה אחרת במקום visual studio שאפשר לעבוד איתה? לא תוכנה מושקעת, רצוי בלי די באגר.. זה בשביל עבודה בבית ספר. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. קניתי מחשב Laptop ובו Windows Vista Home pre. בהרצה הראשונה נדרשתי לבצע מספר הגדרות כמו שם משתמש וכדומה, ולאחר מכן המחשב הכל לעבוד באופן רגיל. לאחרונה העתקתי קבצים לספריית C:/program files והחלטתי להעביר אותם לספריה אחרת, אך המחשב לא אפשר לי למחוק אותם. הוא אמר שאין לי הרשאה למחוק אותם. אני המשתמש היחיד במחשב. איך אני יכול להיות בעל ההרשאה למחוק ולהזיז קבצים באופן חופשי מבלי שהמחשב יסרב לבצע זאת ? בנוסף, אני לא מרוצה מהסדר שה VISTA עושה בתפריט ה run->programs ואני רוצה קצת לשנות. איך אני עושה זאת ב VISTA (אני יודע שב XP למשל האפשרות הזו נמצאת ב properties של ה Task bar למטה ומשם ל start menu ולאחר מכן customize ו advanced)? תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by vadim888,

היי אני חדש פה... אני חייב לדעת איך מפרמטים את המערת ההפעה שיש לי שהיא 98 ומתקינים אותה מחדש דרך הדוס אני לא יודע בבקשה עיזרו לי או תסבירו לי או תתנו לי מדריך לזה(קישור למדריך בעברית) בבקשה בבקשה תעזרו לי מהר בדחיפות

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום יש לי בעיה בהתקנת אנטי וירוס על win 8 התקנתי אותו הכל עבד טוב אבל בסוף זה מראה לי שגיאה , מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Argo013,

שלום לכולם מדובר בבעיה מטרידה, שאני מנסה לפתור כבר כמה זמן ללא יותר מדי הצלחה: 1. מדובר בסרגל השפה, שאמור להיות על שורת המשימות, אך נעדר ממנה, וכרגע זה תקוע על אנגלית בלבד ללא אפשרות מעבר שפה, גם לא עם Alt+Shift(שילוב המקשים מוגדר נכון בתוך אפשרויות השפה בלוח הבקרה). 2. בלשונית השפות בהגדרות השפה אשר בלוח הבקרה מוגדרות 3 שפות (אנגלית, עברית וספרדית) וגם מסומנות ב"וי" האפשרויות (בתוך כפתור סרגל השפה) המאפשרות לשים את סרגל השפה על שולחן העבודה. בתוך Word ניתן להחליף בין השפות עם הסרגל שבתוכו. 3. ניסיתי לתקן את סרגלי הכלים עם העזרה של קלי - http://www.kellys-korner-xp.com/taskbarplus!.htm, אך ללא הואיל. 4. כרגע, כאשר לוחצים כפתור ימני על שורת המשימות, הולכים לסרג…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Adun,

שלום, התקנתי ווינדוס 8.1 פרו, עברית מקורי 64סיב. כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, או לעיתים סתם ככה באמצע, קופצת לי ההודעה הבאה: אין לי מושג למה. האם יש בעיה כל שהיא? ואיך אני נפתר מזה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ari,

יש פקודה שכותבים ב"הפעלה" שחוסמת תוכניות נבחרות מלעלות בעת הפעלת המחשב מישהו זוכר אותה? האם אפשר להעלות שתי תוכניות באמצעות קיצור דרך אחד למשל קאזה ואקספלורר באמצעות קיצור הדרך של האקספלרר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. קונה הארד דיסק חדש האם יהיה לי כדאי להתקין עליו וינדוס 7 והאם זה יכול לעשות לי בעיות לצד הויסטה 64 ביט שכבר מותקן לי האם יופיע לי מסך פשוט שיהיה אפשר לבחור איזה מערכת הפעלה לעלות ומה בנוגע לדרייברים איך המחשב ידע עם מה לעבוד ואם אני יעלה את ההתקנה של וינדוס 7 ילך לכונן שמותקן לי משהו ישן שהתקנתי שהשתמשתי ב ויסטה ואני אנסה להפעיל את התוכנה היא תדע להפעיל את התוכנה? למשל יפעיל את הוינדוס 7 ואנסה לפתוח פוטושופ שהתקנתי על הויסטה בנוסף זה נכון שוינדוס 7 ישתמש ב כרטיס מסך שלי GTX280 בסביבת הדסקטופ וישפר לי את הביצועים הכללים? או שזה נוגע רק לתוכנות ספציפיות כמו המרת סרטים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by roma,

שלום לכולם?!!!!!! יש לי בעיה שכאשר אני נכנס למחשב ואני לוחץ להתחבר לאינטרנט אז לוקח לי כ- 2 דקות עד שהא פותח חלון התחברות וזה ממש מעצבן יש למישהו פיתרון??? (פעם זה לא היה ככה וזה היה לוקח פחות משניה עד שהחלון היה מופיע) :

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. הסמל של עצמת הקול נעלם לי משורת המשימות. יש ווליום, שומעים איפה שצריך, רק הסמל נעלם לי. איך אני מחזיר אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Assaf,

יש לי שני מחשבים המחוברים בניהם. הכל עבד לי מצויין ב windows 98 אבל כשעברתי ל XP PRO לא ממש הבנתי מה הולך שם בכלל עם כל ההגדרות. זה פשוט שונה. מישהו גם סידר לי כבר פעם את ההגדרות ב XP אבל ההיתי צריך לפרמט והכל הלך. עכשיו אין לי גישה לזה שסידר לי ואני די תקוע. אני יודע שזה אמרו לעבוד רק לא יודע איך להפעיל את זה. ניסיתי את ה wizard של ה windows אבל זה לא ממש עוזר. ככה שאם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה נחמד ???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. הי, זאת הפעם הראשונה שאני כותב. קצת טירון בתחום מערכות הפעלה. אני מחפש לקנות מחשב חדש עם חלונות 8 ולשלב בו גם מערכת הפעלה של מאק, השם שהוזכר לי הוא Vmware אבל הבנתי שזה ממיר ולא נותן לחזור ל windows.תקנו אותי אם אני טועה(ואני בטח טועה) השם השני הוא אקינטוש אבל הבנתי שזאת התקנה מורכבת וגם תלויה במספר גורמים. יש פיתרון נוח להתקנת מערכת מאק וירטואלית? 2. האם ה PC חייב להיות בעל הנדסת חומרה ברמה כבוהה כדי להריץ את 2 המערכות ואם כן מה הכי חשוב במפרט הטכני כשאני קונה? 3. האם יש מתג פיזי שבו ניתן להחליף בין מערכות? 4. האם ההחלפה למאק וירטואלי במהלך זמן נתון בעבודה על תוכנת עריכת וידאו עדיפה על ווינויס? תודה רבה, מקווה לקבל הבהרות דותן

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by tecore,

באיזה אנטי וירוס קליל ואנטי spyware אתם משתמשים? ומי שמשתמש ב-mse איך מפעילים אותו בעצם? כי הוא לא מופיע בbar

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. צפיתי לתומי ב-youtube ופתאום ווינדוס עשה shutting down. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by sharmeiri,

windows 7 x64 ultimate שלום יש לי בעיה שאני מנסה להגדיר דרך gpedit.msc מספר קונפיגורציות לגבי חיבורי רשת DNS וכדומה. אבל אחרי שאני מגדיר ואפילו נותן פקודה ב CMD - gpupdate /force - וגם אחרי logoff הפוליסי לא מתרחש . המחשב הוא ב- workgroup ואינו מחובר ל-domain. מישהו יודע למה. תודה למשיבים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים