Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
שלום נתקלתי בבעיה במחשב של הבן שלי . מותקן לו וינדווס 7 והמון תוכנות עבודה למוסיקה כולל DLL שונים. לאחרונה המחשב מרסט את עצמו ללא סיבה והחשד הוא תקלה מתקרבת בדיסק הקשיח הראשי - C מאחר שאין לו אמצעי גיבוי למה שיש לו שם השאלה שלי היא - כיצד לעשות לו גיבוי לדיסק הראשי (אימאג') לדיסק חיצוני USB והאם הדיסק הזה החיצוני יכול לשמש לו כדיסק ראשי להעלאת הוינזווס. אם יש למישהו עצה אחרת כדי לא להגיע למצב שהדיסק יקרוס ואז לא ניתן לשחזר ויעלה המון כסף. אשמח לכל עצה שהיא תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מכניס את הדיסק של WINXP ולוחץ על REPAIR הוא כותב לי: 1. c:/windows אני בוחר 1 ואז שואל אותי מה הסיסמא של האדמיניסטרטור. ואין לי סיסמא. ניסיתי ללחוץ אנטר והוא זרק אותי לדוס: c:/windows איך ממשיכים מכאן?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, רציתי לשאול האם זה רק אצלי או שממשק הAERO קצת מקבל לאגים.אני אסביר מה הכוונה:את המערכת אתם יכולים לראות במפרט שלי בצד מערכת מכובדת ביותר לכל דבר ועניין.כרגע מותקן אצלי וינדוס 7 64 ביט שמותקנת כמובן על כונן הSSD שלי. דרייברים מעודכנים לכרטיס מסך ל64 ביט מהאתר הרשמי של ATI.מידי פעם כאשר אני פותח חלון או סוגר יש טיפונת לאגים (רעידות כאילו)לא יודע איך להסביר זאת ומידי פעם הכל נפתח בטיל.האם זה קשור לממשק עצמו או שמשהו אחר.שמתי לב לזה גם במערכת הקודמת שלי בוינדוס 7 32 ביט וקיוויתי שבמערכת הנוכחית זה ייפתר.יש מצב שאני סתם מפונק אבל באמת אני שואל ממה זה נובע,הרי הנתונים שלי מעולים כרטיס מסך חזק שאוכל הכל אז למה זה עדיין קורא? תודה מראש לעוזרים גל ;D
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם על המערכת שלי (פרטים במפרט) מותקנת windows 7 32 אולטימייט בעקבות בעיות שהיו ופרמוטים חוזרים ונשנים (שבינינו, ב-windows כנראה גם 7 ימשיכו להיות) ובעקבות הדיון הזה, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291940.0 אני שוקלת לשנות את המקום בו נמצאים פרופילי המשתמש ומקום התקנת התוכנות (program files - גם כך המסמכים התמונות והשאר אינם על ה- C) ממחיצה C ל-D. ראשית, אשמח לשמוע מה דעתכם בנושא. שנית, בינתיים ה- 7 שלי מותקנת רק מאמש כלך שטרם התקנתי עליו כמעט כלום (מינימום דרייברים וכ- 3 תוכנות) עקב כך שאני צופה שזה יהיה יחסית פשוט (ולא אמשיך להתקין עד אבעזרתכם אטפל בעניין). היה וזה רעיון טוב, נראה שאזדקקת לעזרתכם לפחות בעניין הגדרות העברה ושינויים שיש לעשות כדי שהמע…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסיבה כלשהי כל האותיות שהווינדוס מציג,החליפו פונט. איך אני משנה אותו בחזרה? הבאתי דוגמה בתמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי 30 יום בXP SP3, עברה תקופת הנסיון ואני אמור להפעיל את הווינדוס. הבעיה היא שזה לא עובד, אי אפשר להפעיל אותו דרך איך שהם מבקשים. יש דרך להתקין את הווינדוס מחדש או להתקין ויסטה או לעשות כל דבר כדי שהקבצים יישמרו ולא יהרסו? כי כרגע זה לא נותן לי להכנס למחשב =\
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה 32 ביט, כל פעם שאני מאתחל את המחשב מופיע לי בשורת המשימות ליד השעון אייקון שאומר windows defender is off. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה כללית, שאני בטוח שנשאלה מיליון פעם, אבל לא מצאתי תשובה עדכנית, האם כדאי לשדרג לWIN 64 BIT אם ברשותי מערכת עם 4GB זיכרון? אם כן, WIN7 או WIN8? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הפכתי USB של 8 GB לBOOT ושמתי עליו WIN7. שאני מחבר אותו למחשב ומפעיל אותו כBOOT המחשב מעלה אותו ואז נתקע על המסך WINDOWS IS LOADING FILES. ב-3 מחשבים אחרים שניסתי להפעיל את הUSB כ BOOT הכל עבד מהר וחלק.. שניסתי להתקין את הווינדוס מCD שהוא BOOT הכל עבד חלק מכל המחשבים.. משהו מתפקשש לי ב USB שאני מנסה לפרמט.. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? והגדרתי את הUSB בביוס שיעלה ראשון.. אפילו הגדלתי לעשות והחזרתי את הביוס למצבו האורגינל... עדיין לא עובד במחשב שלי ובאחרים כן.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ישנם קבצים שאין במחשב תוכנה לפתוח אותם ואז ה-Windows מציג חלון שבו אני יכול לבחור תוכנה שאיתה אפתח את הקובץ, את זה וודאי כולכם יודעים. הבעיה היא, שאצלי קרה משהו, ובמקום להציג את התיבה של OpenWith, הוא מציג שגיאה: איך אני יכול להחזיר את המצב לקדמותו? אתם יכולים בבקשה אולי לתת לי את הפקודה מהרג'יסטרי שלכם ל-OpenWith כדי שאני אחזיר את זה למצב הרגיל? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי DUAL BOOT בין שתי המערכות האלה, ועקב בעיה בXP נאלצתי להתקין אותו מחדש, לא באותה מחיצה בה הוא היה מותקן, אלא באותה מחיצה בה מותקן ה98 (מחיצה C). אחרי שהתקנתי, הXP עבד, אבל בתפריט אתחול הופיע פעמיים XP וגם כשתיקנתי את ההפניות בBOOT.INI חלונות 98 עדיין לא עולה. הוא פשוט מאתחל אחרי שמנסים... אני אשמח לעצה. אולי לערוך את הBOOT.INI בצורה מסוימת? אם יש למישהו מערכת מקונפגת דומה, אני אשמח אם הוא/היא ישימו כאן את תוכן הBOOT.INI שלהם. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לכל בעלי הויסטה אם לא אכפת לכם פרסמו את הציון שלכם בexperience score של ויסטה. נא לציין גם את סוג המעבד כרטיס מסך הארד דיסק וזכרונות וציון שכל אחד מהקטגוריות קיבלו.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני בא להתקין את WINDOWS XP HOME בעברית אז מופיעה לי ההודעה הבאה ואחרי שאני לוחץ עליה מופיעה הודעה הבאה אני מתקין את WINDOWS XP HOME בעברית על WINDOWS XP PRO באנגלית האם זה קשור תודה רבה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם הגירסא הזאת מפעילה משחקים? עכשיו מה ההבדל בין הגירסא אינטרפרייז לבין הגירסא סטנדרט ולבין web אלו הן השלוש גירסאות בהן הוינדוס יצא מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל ביניהם ומה מומלץ להתקין והאם הוינדוס הזה מפעיל משחקים הכי חשוב! ומישהו התקין אותו כבר? אם כן הוא מרוצה? והאם הוא דומה יותא לאקס.פי עם ביצועים של 2000?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לילה טוב... יש לי איזה בעיה קצת מסובכת . יש לי קובץ של GHOST שעליו יושב WINDOWS200 ועוד כמה קבצים ותוכנות שממש חשובים אבל המחשב שעליו נעשה ה גוסט מת ! עכשיו אני פותח את הקובץ על מחשב אחר אבל המחשב נותן לי מסך כחול ! למישהוא יש איזה שהיא דרך איך לעקוף את המסך הכחול הזה ולהכנס למערכת ???
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גיליתי משהו מאוד מעניין, יש לי מספר תחנות שמתחברות לשרת (Server Client Domain) שתי תחנות מותקן עליהם Windows XP Professional תחנה מס. 1 - בעלת כתובת IP דינמית, מקבלת את כל ההגדרות רשת דרך DHCP מקבלת מהשרת: IP Address,Subnet Mask,Gateway,DNS Server תחנה מס. 2- בעלת כתובת IP סטטית, מוגדר לה רק את כתובת ה IP וה Subnet Mask לא מוגדרים Gateway and DNS Server זמן הטעינה של תחנה מס. 2 היה ארוך בהרבה מזה של תחנה מס. 1 (תחנה מס. 2 היא המחשב הראשי שלי-מן הסתם חזק יותר,יותר ציוד), בהתחלה יחסתי את זה לזמן טעינה של ה Drivers, אבל עם הזמן הסתבר לי שמאחר ולא מוגדר לו Gateway and DNS Server זמן הטעינה שלו מתארך פלאים!!! רציתי לדעת מה בנוגע לתחנות …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקבל הודעת שגיעה כמו בתמונה נסיתי להפעיל את המערכת על מצב גוד קונפיגורישן ונסות לאפש ולחדש את השירות דרך MSCONFIG אך כלום לא עוזר.. תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום. אחרי העדכון ל-8.1 כל חיבורי ה-USB 3.0 שלי לא מתפקדים. מוזר, זה לא היה מיידי לאחר העדכון, אבל מנהל ההתקנים שם סימן קריאה ליד בקר ה-USB 3... אני קצת לא יכול לעבוד בלי החיבורים האלה, שמונה בסה"כ (6 מאחור 2 מקדימה) כי אין לי חיבורי 2.0 פנויים, 4 סה"כ (2+2) באתר MSI אין דרייבר אפילו לווינדוס 8 ובטח שלא ל-8.1. ניסיתי להתקין את הדרייבר של 7 ללא תוצאות. אשמח לתשובה מהירה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי טחון בוירוסים ואני מעוניין לפרמט אותו. יש ברשותי Windows XP, ובעבר אני זוכר שכשפירמטתי את המחשב הצטרכתי על מנת להתקין את XP קודם להתקין את Windows 98 (דרך דיסקט אתחול) ורק אח"כ דרך 98 יכולתי להתקין את XP. כעת נודע לי שניתן ליצור דיסקט אתחול (BOOT) ל-XP דרך XP עצמו ואז לא אצטרך להתקין את 98 אלא אוכל ישר להתקין את XP עצמו על המחשב. הבעיה היא שאני לא יודע כיצד יוצרים דיסקט אתחול דרך XP (נאמר לי משהו על 6 דיסקטים וכדומה, אך לא ברור לי עדיין). -אני מודה מראש לכל מי שיעזור לי לפני פירמוט המחשב ויאמר לי כיצד ניתן ליצור דיסקט אתחול דרך XP. תודה רבה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נדפק לי הסאונד במחשב,הוא נשמע כאילו שאף גז הליום זה קרה אחריי שהעברתי במשחק שבמקום התוכנה תיהיה אחריית לקול,הארדוור יהיה. מישהו יודע איך מסדרים את זה? התקנתי מחדש דרייבירים וזה לא עזר.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי את ה SSD למקום המתאים בנייד. את הHD הישן חיברתי עם מתאם בכבל USB. א. הביוס לא מזהה את ה HD הישן ב. לא יודע איך להקין ווינדוס במצב הזה אשמח לעזרה בן
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש ב- Windows 7 Home Prem בכללי אני דיי מרוצה והשאלה שלי היא כזאת האם עם מפרט כמו שלי ( מצויין בפרופיל ) לא הגיע הזמן לשדרג לווינדוס 8.1, האם יהיה שינוי בביצועים ? יעבוד מהר יותר לאט יותר ? איזה יתרונות יש בווינדוס 8.1 לעומת 7 ? מה אתם אומרים ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא שאיני יכול ללחוץ קליק ימני על תקיות וקיצורי דרך זה תוקע את האקספלורר וישר חוזר למסך רגיל קראתי מאמרים על התקנה של DIVX אבל זה הותקן אצלי במחשב ממש מזמן ולא נראה לי שיש קשר
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כיצד מוסיפים ל-XP משתמש נוסף, כך ששני המשתמשים לא יכולים לראות זה את הקבצים של זה ולא להשתמש בתוכנות המותקנות אצל האחר? השאלה שלי הולכת יותר לכיוון שברגע שאתה עובר ליוזר אחר אתה מקבל את כל ההגדרות ששייכות רק לו כמו טפט אחר, אייקונים אחרים ותוכנות אחרות. שני משתמשים אוטונומיים החולקים אותה מערכת הפעלה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-