עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום רב, יש לי לפטופ עם כונן DVD מקולקל. אני רוצה להתקין על הלפטופ Windows XP. רציתי לדעת אם ניתן להגדיר על ה הרדיסק נייד BOOTABLE של דיסק ההתקנה של XP. שכשאני יעשה הפעלה מה HD USB זה יעלה את ההתקנה של הדיסק. איך עושים זאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי מחשב ישן. התקנתי עליו וינדוס 7. עוד לפני ההתקנה הורדתי דרייברים ללוח האם וכיו"ב מאתר החברה. לאחר התקנת הווידוס התכוונתי להתקין את הדרייברים אבל להפתעתי בdevice manager אין סימון של דרייברים חסרים. האם להתקין את הדרייברים שהורדתי בכל זאת?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. היי, יש לי דיסק קשיח חדש 1T ואני מעוניין לחלק אותו למחיצות בהתקנת חלונות 7 32BIT יש לי 4GB זיכרון פנימי. וזה לא מספיק לכן אני חייב PAGING FILE. חשבתי על החלוקה הזו: 50GB לכונן C שבו מותקנת מערכת ההפעלה + PROGRAM FILES. 5GB לכונן D שבו יש רק את הPAGING FILE בגודל של 4GB קבוע. 60GB כונן E למשחקים. וכל השאר כונן F לסרטים,מוזיקה,תמונות וכול'. מה אתם אומרים לגבי החלוקה הזו?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מטרה בגדול היא להוציא דרך כרטיס מסך בHDMI 1.4 אחד תמונה למסך ובHDMI השני שנמצא על הבורד כ PASSTHROUGH - פורמטי HD לרסיבר. לפי מה שהבנתי זה גם תלוי בהגדרות בBIOS . 1.האם אפשרי ? 2.המלצה על כרטיס מסך שיתמוך תקציב הכי נמוך שיש (לא איכפת לי גם ישנים) כרגע עם WIN8 אבל יכול יכול ואף מעדיף לחזור ל WIN7 תודה ושבת שלום לכולם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. אני משתמש במחשב והולך לישון ..בבוקר המסן לא זז אבל המחשב והמקלדת מגיבים הכל כרגיל....הלחצנים של העכבר גם לא פועלים כאילו הוא משבית את עצמו אחרי כמה שעות...מה עושים?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי. אופציית show desktop icons מבוטלת בכל עליה מחדש של המחשב. יש לכם מושג מה זה יכול להיות ? תודה מראש.

7. Started by MakeMe,

היי, יש לי שאלה לגבי פיצול מסך. המסך הראשון יהיה המסך המרכזי כמובן. לגבי המסך השני, האם יש אפשרות לעשות שתוכנת שמנגנת וידאו למשל VLC WMP או כל תוכנה אחרת תפעל רק במסך השני? אשמח לדעת! מאוד יעזור לי. ובמידת האפשר, אם זה באמת אפשרי, האם שאני אכבה את המסך וידליק אותו אחרי יומיים ההגדרות ישמרו? תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי ווינדוס XP, לפעמים שמדליקים את המחשב הוא נתקע על החלון של הווינדוס ובקושי רואים תמונה, רק שעושים ריסטרט דרך המחשב המחשב עולה ולפני שהוא מגיע לחלון של הווינדוס, הוא מראה את השניות שנשאר עד שווינדוס עולה או שיש אפשרות לבחור עלייה של ווינדוס רגילה או משהו כזה, בשני המקרים המחשב עולה והכל בסדר. זה לא קורה בכל הדלקה של המחשב, מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש על התשובות.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by maors3,

יש לי ASUS N10E והוא עובד לאט לאחר פירמוט ל XP הום בעיברית למישהוא יש מושג מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by maverick,

מהיכן ניתן להוריד JVM ל-XP?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ar2r,

קראתי בדיונים אך לא הצלחתי למצוא תשובה שאני מחפש יש לי את המערכת בגרסה windows 7 ultimate 6.1 build 7600 june 2009 שכנראה אותה גירסה מותקנת אצלכם ברוב המחשבים עם וינדוס 7. .עכשיו הבנתי שיש גרסה יותר אמינה של ווינדוס 7 שיצאה או אמורה לצאת אפשר לקבל על זה מידע? כרגע לא נוח לי עם המערכת הזו יש לה כל מיני באגים (חשבתי לקנות מקורי אבל חבר אמר לי שהפרוץ שהורדתי מהאנטרנט משתווה למקורי עכשיו אני מתחרט שלא קניתי) מחכה לעוזרים תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Assaf,

יש לי שני מחשבים המחוברים בניהם. הכל עבד לי מצויין ב windows 98 אבל כשעברתי ל XP PRO לא ממש הבנתי מה הולך שם בכלל עם כל ההגדרות. זה פשוט שונה. מישהו גם סידר לי כבר פעם את ההגדרות ב XP אבל ההיתי צריך לפרמט והכל הלך. עכשיו אין לי גישה לזה שסידר לי ואני די תקוע. אני יודע שזה אמרו לעבוד רק לא יודע איך להפעיל את זה. ניסיתי את ה wizard של ה windows אבל זה לא ממש עוזר. ככה שאם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה נחמד ???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. כל עשר שניות שומעים צליל של לחיצת עכבר אפילו שאני לא נוגע במחשב או בכלל דברים אחרים רצים שומעים אותו צליל בויסטה כאילו הקלקתי על איזה תיקייה ופתחתי אותה למישהו יש מושג מה גורם לזה יש כל כך הרבה דברים יהיה קשה לאתר 20 דקות עכשיו חיפשתי על זה בגוגל מצאתי לא מעט שמתארים בדיוק אותו דבר אבל פתרון בכל אחד מהשרשורים האלו לא הופיע ! מטריד בול אותו הצליל שהויסטה משתמש בו שאתה לוחץ על תיקייה .....כל 10 שניות.......@#$@ הופה נדמה לי שעליתי על משהו התחלתי לסגור דברים שפועלים בשורת משימות הקטנה ליד השעון אני חושב שזה היה האזהרה האדומה מוינדוס שמודיעה לי שאין לי אנטי וירוס לא בטוח סגרתי כמה דברים במקביל אבל עכשיו אין יותר ~43#@

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by deathil93,

שלום אני צריך עזרה מאוד דחוף בזה. התקנתי תוכנה אחת, אבל היא הותקנה בלי תקייה בתוך תיקייה ראשית (PROGRAM FILES), אז עשיתי UNINSTALL לה כדי להתקין אותה מחדש בתיקייה מסודרת, אבל אחרי שעשיתי את זה כל מה שהיה לי בתיקייה (סביבות ה-10 תוכנות פלוס 4 משחקים) נעלמו! אין לי מושג מה לעשות, ניסיתי ריסטארט ו-SYSTEM RESTORE ושום דבר לא עזר. אין לי מושג מה לעשות, זה תוכנות שלקח לי סביבות השבוע להתקין... אני חייב עזרה דחוף וגם איזשהו הסבר לבעיה הזאת תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by yossi21,

יש לי ווינדוס ויסטה 32 ביט, כל פעם שאני מאתחל את המחשב מופיע לי בשורת המשימות ליד השעון אייקון שאומר windows defender is off. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by DarkLloth,

מותקנים אצלי בלוח אם 4 סטיקים של 1GB , ב WIN XP המחשב מראה רק 3.5 ...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by omer1789,

שלום. המחשב שלי לא עבד טוב כבר זמן מה והחלטתי לפרמט אותו. (חשוב לציין שאין לי ידע בזה אבל אמרתי כבר כמה קשה זה יכול להיות?) אז פירמטתי את המחשב, התקנתי ווינדוס, התקנתי דרייברים של הכרטיס מסך, כרטיס קול ואינטרנט ואז נכנסתי לאתר של מייקרוסופט בשביל להוריד עדכונים. אחרי כל מיני עדכונים הורדתי דרך האתר שלהם את SP2 ואחרי שזה סיים להוריד ולהתקין המחשב עשה ריסט ואז כשהו התחיל לעלות פתאום באמצע הוא התרסק, המסך נכבה וישר נדלק והוא היה בכל מיני צבעים מוזרים ולא עלה.. אחרי שכיביתי את המחשב והדקלתי קרה אותו דבר. הווינדוס יותר לא עלה. (חשוב לציין שכשהמחשב עשה ריסט לאחר כל הדרייברים אז לא קרה כלום והמחשב עלה כרגיל). והנה שאלותיי: 1. האם מישהו מודע ומכיר את התקלה הנ"ל? 2. למה זה קורה? …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by dan9,

היי מהיכן אני יכול להשיג עברית לWINDOWS 7 32 BIT גירסה 7264? הפכתי את הרשת ולא מצאתי תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Haflo,

גיליתי משהו מאוד מעניין, יש לי מספר תחנות שמתחברות לשרת (Server Client Domain) שתי תחנות מותקן עליהם Windows XP Professional תחנה מס. 1 - בעלת כתובת IP דינמית, מקבלת את כל ההגדרות רשת דרך DHCP מקבלת מהשרת: IP Address,Subnet Mask,Gateway,DNS Server תחנה מס. 2- בעלת כתובת IP סטטית, מוגדר לה רק את כתובת ה IP וה Subnet Mask לא מוגדרים Gateway and DNS Server זמן הטעינה של תחנה מס. 2 היה ארוך בהרבה מזה של תחנה מס. 1 (תחנה מס. 2 היא המחשב הראשי שלי-מן הסתם חזק יותר,יותר ציוד), בהתחלה יחסתי את זה לזמן טעינה של ה Drivers, אבל עם הזמן הסתבר לי שמאחר ולא מוגדר לו Gateway and DNS Server זמן הטעינה שלו מתארך פלאים!!! רציתי לדעת מה בנוגע לתחנות …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, פניתי בנושא גם בפורום תמיכה טכנית, אך עדיין לא קיבלתי שם סיוע. אולי מישהו כאן יכול לסייע? אחד המחשבים ברשת שלי הודבק כנראה ב- Backdoor Trojan שזוהה ע"י הנורטון אנטי וירוס. לא הייתי שם בעצמי, אך לפי מה שאני מבין מי שהשתמש במחשב באותו זמן פשוט לחץ "OK" על הודעות האנטי-וירוס עד שהן נעלמו. בכל אופן מה שקרה מאז הוא שלא ניתן להפעיל כמעט שום תכנה: המחשב לא מצליח למצוא את קבצי ה- EXE, למרות שהם קיימים. גם כשאני מנסה "דבל-קליק" על הקובץ עצמו, הוא עדיין כותב שהוא לא מצליח למצוא אותו... יש למישהו רעיון לפני התקנה מחדש של ה-windows (גירסת XP PRO) או פירמוט של המחשב? תודה מראש! נ.ב. מצאתי בפורומים השונים התייחסויות ל-Backdoor, אך לא לבעייה הספציפית הזו.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by avivk,

שלום יש לי חלונות 64 ביט עם 6 ג'יגה ובכל זאת אני רואה רק 3.5 עשיתי עידכון ביוס ובביוס הוא מזהה 6 אבל כותב שרק 3.5 אפשריים יש למי שהוא פתרון תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by CTTA,

שלום ברשותי מחשב, בן שלוש שנים לכל היותר. המחשב "טס", עובד ממש מהר במערכת ההפעלה עצמה, אבל, העלייה של המחשב היא הבעייתית: הפעלה מייגעת - לוקח יותר מ-4 ד' עד שנעלם מסך העלייה של הווינדוס (המחוון הירוק רץ בהתחלה ואז נהיה יותר ויותר איטי). כשהמחשב לבסוף עולה, הוא עובד מהיר מאוד. אחרי הכל, הוא לא עמוס כלל. מעל 10 ג"ב פנויים בכונן המערכת ©, ועוד 40 ג"ב פנויים בכונן הנוסף (D). מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם, שהמחשב מקרטע בעלייה? מפרט: Pentium 4 3.00GHz 512mb RAM לוח Asus P4U800-X Windows XP SP2 אשמח לתשובה. תודה-רבה. [מצ"ב תצלום מסך של מנהל ההתקנים - סתם היה נראה לי שם משהו מוזר - תגידו לי אתם, אם זה קשור לבעיה הנ"ל] [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by king,

אז ככה בזמן האחרון אני לא יכול להוריד קבצים מהאינטרנט אני בא להוריד משהו אז נפתח החלון של ההורדה של windows והוא לא מתחיל להוריד... ניסיתי להוריד מהמון אתרים והגעתי למסקנה שזה לא בעיה באתרים... מה עושים??? ד.א. אני גם לא יכול להיכנס לצ'אטים וכל מה שקשור איכשהו להורדה...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. שמתי את העברית בAdvanced ואני עדיין רואה ג'יבריש בוורד בנוטפד ובאייסיקיו מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. פירמטתי את המחשב, וכל אופן סידור התיקיות של וינדוס התחרבש... איך אני מגדיר שכל תתי התיקיות יסודרו באופן אוטומטי בצורת "רשימה" ולא כ"פרטים"? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.