Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי חשבון של שני סוגי משתמשים וuser ו admin הכלתי Group Policy על user וכדי לא להכיל אותם אותם צריך לללחוץ deny על הספריה Group Policy ב sys 32 בadmin, אחד מאותם הגבלות הוא אי אפשרות לראות את דיסק c , איפה ש sys32 נמצא .... בקיצור שניתי משהו קטן נוסף ושכחתי לבצע פעולה מסויימת ובאיתחול הסתבר לי שההגבלות חלו גם על admin כלומר נעלתי את עצמי בחוץ, חכם... איך אני מחזיר את זה למצב הקודם...יש לזכור שאני לא יכול!!! להיכנס לgp יותר, כי אין לי אפשרות להיכנס לGroup Policy כי אין לי c!! אודה על עזרה מהירה!! תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בשלבים של לבנות מערכת HTPC מבוססת XBMC למדיה ו STEAM למשחקים ואני מתלבט על מערכת הפעלה. הייתי בוחר לינוקס, אבל בנתיים לא הרבה משחקים עובדים עם לינוקס. ולכן שמתי לב שהמחיר לחלונות 7 וחלונות 8 הוא אותו מחיר. יש לציין שה UI לא מעניין אותי (שמעתי דברים לא טובים על METRO) ו 90% מהזמן המחשב יעלה ישירות ל XBMC שממנו בעת הצורך יופעל STEAM. חשוב לי כמובן שמערכת לא תיהיה כבדה ולא תהרוס לי את החוויה של XBMC\STEAM. כמו כן תאימות לחומרה חשובה ולכן זה המפרט שלי: Intel Core I3 Gigabyte GA-H55M-S2H 2x2048 MB Kingston 1333MHZ MSI Geforce GTX 650 Ti 500GB Samsung XBOX Wireless Controller for Windows כמו כן, חשובה לי האופציה להתקין וינדוס על מחשב אחר אם וכשאר אשתדרג (כמובן ל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס xp home edition מקורי שהותקן על מחשב ישן ואני מתכנן לקנות מחשב חדש -השאלה האם אני יכול להתקין למחשב חדש ללא חשש ? ואת המחשב הישן אני אמחק אותו לגמרי מכל מערכות ההפעלה כך שלמעשה רק המחשב החדש יהיה עם הווינדוס שלי
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני מתקין WINXP מה-DOS אני לא מצליח זה נותן איזשהיא הודעה שהקובץ הוא של וינדוס אני מצליח להפעיל את ההתקנה מה-WIN98 אבל אני מעדיף לא לבצע שדרוג אלא התקנה נקיה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=news&action=display&num=1009044980&start=0]על החדשות[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפעמים, לעתים רחוקות... סל מחזור שלי מלא, ושאני עושה ריקון סל מחזור הוא שואל אותי Do u want to delete WINDOWS ? יענו התקייה...... ואני מכיר ת'משחקים האלה... זה לא אחד מהם... שאני אוהב ריסטרט זה מפסיק...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מנסה כבר הרבה פעמים ולא מצליח , זה מראה שזה מתקין ,אבל ברגע שאחריי ההתקנה יש את השלב של כניסה לשולחן העבודה, אני רואה רק מסך שחור , רואים את חץ העכבר , אם אני מחכה זמן רב פתאום המחשב מאתחל את עצמו , המחשב בנוי מלוח גיגבייט NFORC4 מעבד 939 AMD3800 ליבה כפןלה+כרטיס מסך 7600GT ו2 גיגה ראם DDR1, מחוברים פיזית 2 דיסק קשים SATA של 80 גיגה כל אחד , מערכת הפעלה XP אני מצליח להתקין , אני לא מבין למה :kopfpatsch: :kopfpatsch:
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התקנתי Windows 7 64bit, ועד עכשיו הכל בסדר.. רציתי רק לשאול האם יש כאן אנשים שמשתמשים בדפדפנים שכן תומכים 64bit, ובמידה וכן, מה דעתכם בנושא. אני אישית עד כה השתמשתי בFireFox, ורציתי לדעת אם זה שווה תטרחה של לקמפל דפדפן ב64bit, והאם חווים אי אלו בעיות.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעייה מוזרה... התקנתי את הדרק הנ"ל - הזנתי את המספר הסיריאלי והוא קיבל אותו בשלווה יחסית. עד כאן הכל טוב ויפה, אבל.... כשניסיתי להפעיל את הוורד בכדי לנטרל את האקטיבציה, מיד בהפעלה הוא שוב דרש את הקוד. הזנתי אותו שוב כמו ילד טוב ושוב כשניסיתי להיכנס לאקטיבציה הוא דרש את הקוד. זוהי לא בעייה בקוד ה"ספציצי" כי ניסיתי שלושה קודים שונים. מישהו?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
windows 7 x64 ultimate שלום יש לי בעיה שאני מנסה להגדיר דרך gpedit.msc מספר קונפיגורציות לגבי חיבורי רשת DNS וכדומה. אבל אחרי שאני מגדיר ואפילו נותן פקודה ב CMD - gpupdate /force - וגם אחרי logoff הפוליסי לא מתרחש . המחשב הוא ב- workgroup ואינו מחובר ל-domain. מישהו יודע למה. תודה למשיבים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מחשב LENOVO YOGA2 שמותקן עליו WIN8.1. אני רציתי ליצור אדמין יוזר חדש ולמחוק את הישן. מפה לשם לאחר המחיקה זה יצר לי בעיות הרשאה לגשת לתקיות של היוזר הקודם, וזיכרון שאין לי גישה אליו, על כן אני מעוניין להחזיר את המחשב להגדרות כפי שהוא היה כשהוא יצא מן החברה. 1. האם ניתן לעשות זאת עם מה שקיים במחשב? (יש 6 מחיצות: 1 דרייברים של לנובו, 1 של הWIN, מחיצת OEM ועוד 3 עבור מטרות שאינני יודע מה הם) 2. מה אני צריך להוריד ולמה אני צריך לשים לב כדי להתקין אותו מחדש? (כרגע המחשב בתצורת UEFI, והאם אני צריך כל כך הרבה מחיצות - צירפתי תמונה)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,יש ברשותי שני דיסקים של windows 8 אחד של 32 והשני 64 ביט. האם אפשר לשלב את ההתקנות של שניהם ביחד,כלומר שתהיה אפשרות בחירה בין הסוגים לפני ההתקנה? לדוגמא כמו בתמונה למטה:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני צריך להחליף למישהו Windows XP באנגלית ל- Windows Xp בעברית. מותקן אצל אותו הבנאדם כבר Windows באנגלית אך הוא רוצה לשנות אותו לעברית (שבמקום Start יהיה התחל וכדומה) ויש ברשותו דיסק של XP בעברית. עכשיו השאלה שלי היא האם אני אצטרך להתקין את כל הווינדווס מחדש ולפרמט, או שאיכשהו אני אוכל להוסיף שתהיה תמיכה מלאה בעברית מהדיסק בעברית. מעין Update כזה. תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל הצדיקים ! אשמח לאעזר בכם בשאלה קטנה, יש לי מחשב במשרד שאני רוצה להפוך את השימוש בו לייעוד אחד, כלומר שלא יוכלו לעשות דבר חוץ מלהפעיל תוכנה(קובץ EXE). ז"א, שלא יהיה שורת משימות, לא יהיה תפריט התחל, לא יהיה תיקיות, מחשב שלי, בקיצור! שמנהל החלונות (explorer) לא יעלה ולא יהיה ניתן לעלות אותו כלל ! תודה רבה על החשיבה והעזרה שלכם חבר'ה .
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תמעבד הבאה E6300 CORECUO CONROE ואמרו לי שהוא 64bit ועכשיו יש לי WINDOWS XP 32bit כדאי לעבור ךXP 64 BIT זה יותר עדיף? הwindows יעבוד לי שם יוצר מהר לפי מה שאמרו? מה יהיה שונה ? כי עכשיו אני לא רואה את הביצועים של המעבד
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי בעיה קטנה אשמח לעזרה. בווינדוס 7 כשאני פותח ספרית וידאו ושם את האופציה LARGE ICONS אני אמור לראות את התמונה של הסרט/סרטון על הקובץ ממש... משום מה כל הסרטים נהפכו לתמונה של MPEG /AVI ואני לא רואה שום תמונה על הסרטונים. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש וינדוס מקורי ברוסית ! כן. רוסית. הוא מעוניין במקורי בלבד. האם יש חנויות שמוכרות וינדוס כזה ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי את העברית בAdvanced ואני עדיין רואה ג'יבריש בוורד בנוטפד ובאייסיקיו מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP ויש לי סיסמא בכניסה לווינדוס רציתי לדעת איך אפשר לבטל את הסיסמאת, ככה שהמחשב יכנס חלק לווינדוס בלי הסיסמא?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עריכה: מצורפת שתי תמונות. אגב, בסטיקי יש תוכנה למחיקת קבצים שמסרבים להמחק. אבל: 1. זה לקבצים ולא לתיקיות 2. זה פועל כשהודעת השגיאה היא "הקובץ בשימוש" ולא "לא נמצא מיקום". [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה כללית, שאני בטוח שנשאלה מיליון פעם, אבל לא מצאתי תשובה עדכנית, האם כדאי לשדרג לWIN 64 BIT אם ברשותי מערכת עם 4GB זיכרון? אם כן, WIN7 או WIN8? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שאפשר דרך הCMD השאלה היא האם אפשר בצורה אחרת. דרך אגב, מה קרה לאתר בימים האחרונים???
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לויסטיה בעיית התאמה רצינית עם חלק גדול מהתקני הUSB שיש לי, בינהם גם המצלמה הדיגיטלית Pentax K10d וקורא הכרטיסים סאן דיסק MicroMate. כשאני מחבר אותם לשקע הUSB הויסטה מבקשת ממני להתקין DRIVER שבכלל לא קיים. מה שאני עושה עכשיו זה להעביר תמונות שצילמתי למחשב אחר ולשלוח אותם לעצמי וזה ממש לא לעניין... אני בטוח שאני לא הבן אדם היחידי בעולם שגם משתמש בויסטה וגם בכרטיסי SD ויש לבעיה פיתרון... השאלה מה הוא?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי זכרון כזה: OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Titanium 4-4-4-15 ולוח אם Asus P5ND. ויסטה נותנת לי ציון של 5.1 בביצועי זיכרון. במחשבים אחרים שעבדתי עליהם זיכרון DDR2 800 גנרי לגמרי, אפילו רק 2 ג'יגה ולא ארבע, מקבלים כמעט תמיד 5.9 באותה בדיקה. אני יודע שהמספרים של ויסטה מיותרים לחלוטין ואין להם שום משמעות, אבל אני מודאג שאולי באמת יש בעיה בזיכרון והוא עובד לאט מדי - מישהו מכיר את העניין לעומק? או סתם מבין קצת בזיכרון? לפי מה שהבנתי הויסטה פשוט בודקת פעולות לשניה ועל פי זה מבססת את הציון אז יכול להיות שבאמת משהו דפוק בזיכרון? זה קורה גם ב-64 וגם ב-32 ביט, וכרגע המערכת מזהה את כל ה4 גיגה כמו שצריך... תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-