עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם... עשיתי סדר ומצאתי מחשב ישן מלפני כמה שנים במחסן... ניקיתי את המחשב מאבק והוא במצב מצוין עכשיו ממש נקי. רציתי לדעת איך אני יוכל להתקין את הוינדוס ויסטה על המחשב הזה כי אין לי שם כונן DVD... אני לא מבין במחשבים אבל על המחשב מאחורה יש מדבקה שרשום עליו משהו כ286xt model:japan. בכל מקרה כמה עולה כונן DVD ? וכמה עולה וינדוס ויסטה ? כי אין כרגע כסף לקנות מחשב חדש.

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  2. המערכת הפעלה הזאת פשוט פחות נוחה בשבילי ואני יסביר : 1. העברת קבצים פשוט לא נוחה , שעות עד שזה מעביר , ועד שזה בכלל טוען את ההעברה! יוצאת לך הנשמה 2. ICQ כל הזמן עושה בעיות ומתנתק , לא קרה לי בעבר עם XP 3. אני מרגיש שהמחשב מתאמץ הרבה יותר מאשר עם XP , גם פחות שקט , גם הנתונים על הRAM ו CPU גבוהים פי כמה וכמה מבעבר 4. ההורדות פשוט נהיו יותר ויותר איטיות הסיבות להישאר ב VISTA: 1. עיצוב יותר יפה , על זה אין ויכוח 2. החיפוש הרבה יותר טוב!! מוצא קבצים במהירות מדהימה , עוד תוסף שיש זה חיפוש קבצים רגיל בתיקיה!! פיצר מאוד שימושי !! 3. הגדרות אבטחה יותר טובות , אני כרגע בלי AV ואין לי וירוסים , בדוק ברגע שייצא SP3 סופית אני עובר ללא כל צל של ספק חזרה ל XP , השאלה היא…

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  3. זה חסום ואי אפשר לבחור

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Venom_IL,

יום אחד הפעלתי את המחשב, ופתאום פשוט לא יכולתי לגרור... לדוגמא אני נכנס למחשב שלי, לכונן C, משאיר את העכבר לחוץ על איזו ספריה/קובץ (עם הכפתור הימני או השמאלי זה לא משנה) ומזיז את העכבר, ולא זז איתו מין העתק של התיקיה/קובץ שמרמז על כך שאני גורר... וזה באמת לא גורר. אני יכול לחיות עם זה, ואני גם ככה עוד מעט משדרג ומפרמט, אבל בינתיים אם משהו יוכל לעזור אודה לו... :smoke:

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. יש לי במחשב 3 כוננים פירמטתי אתמול את C והתקנתי מחדש את הווינדוס... E לפני זה היה כונן חסום שפתוח רק למשתמש שלי ולא למשתמש של המשפחה... עכשיו אחרי שפירמטתי לא יכולתי להיכנס אליו אבל פתרתי את זה חלקית... אני יכול להיכנס עכשיו לכונן אבל חלק מהתיקיות והקבצים אני עדיין לא יכול להיכנס אליהם.... איך אני יכול לפתור את זה? ניסתי לעשות את אותו הדבר שעשיתי לכונן עצמו אבל אי אפשר לעשות את זה.... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  6. שאני לוכץ על כלים-->אפשרויות אינטרנט זה רושם לי "פעולה זאת בוטלה עקב מגבלות החלות על מחשב זה. נא פנה למנהל המערכת" ושאני לוחץ עכבר ימני-->מאפיינים על האיקון של האינטרנט אקפלור נפתח אפשרויות האינטרנט אבל האפשרות לבחור אתר בית נעולה. אם אני לוחץ בוולאה על הקישור " הפוך לאתר בית" ניהיה ארור... בעיה מוזרה מאוד...יש לי אינטרנט אקפלורר 6 לא אספי1... בבקשה שמישהו ינסה לעזור לי...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אז כמו שאמרתי אני מדליק את המחשב, נידלק שולחן העבודה וכל מה שאני יכול לעשות זה להיכנס לכמה תמונות שיש לי על שולחן העבודה וכמה תוכנות שלמזלי אחת מהן זה הדפדפן אני לא יכול להיכנן לתיקיות אני לוחץ פעמיים על התיקיה הוא פותח לי סריקה של תוכנת סריקה (SEARCH & DESTROY) למי שמכיר , עושה סריקה של כל הקבצים בתקיה שרציתי להיכנס ויוצא וככה גם במחשב שלי הקבצים שלי וכל התיקיות שקיימות במחשב חוץ מתמונות ותוכנות שיש על שולחן העבודה הנה תמונה להמחשה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום אני התקנתי את WIN XP ועכשיו אני צריך להפעיל אותו והוא אמר לי שהשתמשתי יותר מדי פעמים בקוד הזה מה אני אמור לעשות עכשיו (מה זה הבולשיט הזה!) אך אני יכול לבטל את ה30 יום בלי קוד או אך אני יכול לקבל קוד אחר?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  9. אני לא יכול להתקין את הדרייבר של המודם (USB) על הויסטה , מה אני עושה יש איזו שהיא דרך או שצריך לחכות עד שיצא דרייבר רשמי ?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  10. באתרים כמו walla אני מנסה לכתוב עברית כמו למשל בחיפוש,מה שיוצא לי זה חלק סימנים וחלק אותיות שלא בחרתי בהם אבל זה קורה רק עם עברית בכתיבה בתוך האתר ורק בexplorer . netscape עובד בסדר גמור.

11. התיקיה מפוצצת בג'יגות של media, ואני משתמש בה רק לפני שאני מעביר את הכל לתיקיות המתאימות, בגלל זה אני גם קורא לתיקיה "Before Filtering"... העניין הוא שאני חושב ש-Windows אפיין את התיקיה הזו כתיקיית multimedia (או איזה שטות דומה) והוא לא מרשה לי לסדר את הקבצים לפי סדר הורדה (בדרך כלל אחרי שאני מוריד משהו אני רוצה לפתוח אותו ובגלל זה הפונקציה הזו היא הכרחית, כדי למנוע חיפושים מייגעים בתיקיה). אם מישהו אי פעם נתקל בזה ומכיר דרך לארגן שזה יהיה נורמלי אני אודה לו. Vega

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by AVI.S.T,

יש לי בעיה בWindows שלי (אומי דיזן ) פירמטי לפני כמה ימים והתקנתי עם זה סתם את הדבר הזה שעושה לך תמחשב בסקין של Windows VISTA זה לא היא יפה אז מחקתי אז עכשיו בגלל שרק פירמטי אני לא ידע למה קשורה הבעיה שלי הבעיה היא שאני לא יכול לעשות המתנה ועם שאני מכבה תמחשב אז זה עושה לי כעת ניתן לכבות את המחשב וגם במאפיינים של הכרטיס מסך כתוב לי שיש לי IRQ:11 וברגיל (לפני הפירמוט) 16 הנה תמונה:

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  13. אני מקבל קבצים עם סימיות JPEG ואני לא מצליח לפתוח אותם! אני לוחץ דאבל קליק ולא קורה כלום! מה דפוק כאן???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שאני נכנס לדפי אינטרנט מסויימים עולה לי חלון שרשום עליו: "כדי להציג דף זה כראוי עליך להוריד ולהתקין את הרכיבים הבאים java virtual machine" אני חושב שאתם מכירים את זה ואז אתם עושים הורד והכל טוב...אבל אצלי אני עושה הורד ואז עולה לי אתר של מיקרוסופט ורשום לי שם שחסר לי משהו בשביל להתקין (אני חושב) מה עושים?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  15. שלום.. בכל הלינקים שאנשים נותנים לחשבונות האישיים שלהם בוואלה ובנענע הם שמים תמונות!! אנינ לא יכול לראות התמונות...זה עושה מן איקסים על התמונות!! אני דוחה את זה כבר המון זמן!!אבל זה התחיל להמאס אז שאלתי!! בבקשה תגיבו וכמה שיותר מהר!! בתודה Anas-Nanas

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  16. אני פותח את האקספלורר יום אחד ומגלה שפתאום msn הוא אתר הבית שלי הלכתי ל internet options לשנות את זה אני מגלה שהכל אפור ואין לי אפשרות להגדיר לא use current לא use default ולא use blank הכל אפור מה זה?

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  17. גודל כונן C הוא 39GB והמקום הפנוי הוא 5GB - אחרי שחיפשתי שעות לא מצאתי מה תופס לי מקום גם לאחר חיפוש מתקדם לא מצאתי... מה שאבסורט כאן שאם אני עושה ctrl a ומאפיינים על התוכן של הכונן הוא מראה לי גודל של 18.7GB למישהו יש עצה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by trxman,

שלום לכולם! יש לי בעייה ב-win וכתוב איך לפתור אותה אך אני לא מבין משהו: If you have a dual-boot or multiple-boot computer, select the installation that you want to access from the Recovery Console. מה זה אומר? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  19. שלום לכולם, לא ידוע איך, אבל פתאום שמתי לב שאין סיומות לקבצים מוכרים. אני זכרתי שצריך ללכת ל: כלים->אפשרויות תיקייה ושם להוריד את הסימון. הבעיה זה שאין בכלים את האפשרות אפשרויות תיקיה!!! יש רק: סינכרון מיפוי כונן רשת ניתוק כונן רשת והוספתי דרך הסרגל כלים וזה לא נכנס לי לאפשרויות תיקיה... מה אפשר לעשות??? בתודה מראש אלעד

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by neil4,

מחקתי אותו ב TASKBAR , ואני לא יודע איפה הוא נמצא ה WINNT , ואני לא אוהב לעשות = מקש ווינדוס+D. [ווינדוס 2000]

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  21. Started by gameon,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=441264.msg3781549#new אמרו לי לשאול כאן

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  22. אני לא מצילח להוריד SP2 דרך אתר העידכוניים של מיקרוסופט אז חשבתי להתקין את העידכונים הישנים למקרה וגם זה לא נותן לי... מה אני אעשה???

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  23. אני לא מצליח להוריד תיקונים מ- WINDOWS UPDATE! אני בוחר איזה תיקונים אני רוצה להוריד, לוחץ על הורדה, נפתח החלון הקטן של ההורדה אבל הוא לא מוריד כלום! תעזרו לי בבקשה! יש לי XP ו- EXPLORER 6 SP1 . תודה מראש, עידן המלך

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  24. מאז שניכנסתי בשם המישתמש ADMINISTRATOR אני לא מצליח להיכנס בשם המישתמש OPERATOR. המחשב אומר שרק קבוצת ה- ADMINISTRATORS או שם המישתמש ADMINISTRATOR יכולים להיכנס למחשב המקומי. איך פותרים את הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  25. יש לי גירסה 6 של EXPLORE ואני לא מצליח לגלוש באתר GAMER.... כל כתבה אני מקבל רקע כחול/תכלת כזה... הנה תמונה: תודה מראש לעוזרים נ"ב הנה לינק לאתר למי שלא מכיר: http://www.gamer.co.il/gamer2/php/?skin=0 נ"ב2 אני מקווה מאוד שזה מתאים לפורום הזה...

• 9 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.