עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by iquitos,

שלום לכולם! לפני שבוע קניתי מחשב נייד עם הארד דיסק 320 כאשר החלוקה בו היא : הכונן הראשי (C:operation system) מכיל 283 ג'יגה בייט והכונן המשני (D:recovery) מכיל 14.5 ג'יגה בייט. לי אישית החלוקה הזאת לא נוחה ומה גם ששמעתי שהכונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה (C:operation system) צריך להיות כמה שיותר פנויי ומומלץ לא להתקין עליו תוכנות או כל דבר אחר חוץ מדרייברים ומערכת הפעלה (פה גם נשאלת השאלה האם זה באמת נכון או שאלה רק "שמועות") על המחשב מותקן אצלי WIN7 וכרגע אני רוצה לחלק מחדש את הכוננים ע"י הקטנת הכונן הראשי לגודל של כ-100 ג'יגה ואת כל שאר המקום "לספח" לכונן המשני ועליו להתקין משחקים תוכנות מוזיקה וכ'ו.. הידע שלי במחשבים הוא די מוגבל ולכן אני לא יודע איך לעשות את זה והאם אפ…

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  2. תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  3. Started by gmb,

שתי בעיות שונות אחת: יש לי לפטופ עם מעבד L7300 עם 1 ג'יגה זיכרון כרגע מפעיל XP גרסא 32ביט, כדאי לי לעשות מעבר לווינדוס 7 64ביט או 32 ביט? על המחשב הביתי ראיתי שדרוג מהותי במערכת ההפעלה בין ה XP ל-7, אז גם על הלפטופ אני מאמין שיהיה שדרוג משמעותי, רק מה שמדאיג אותי זה שאין מספיק זיכרון לצורך פעילות תקינה של ה-7 שתיים: על המחשב הביתי יש לוח אם של אסוס M2N-E באתר החברה אין דרייברים לווינדוס 7, אז בלית ברירה אני מתקין את הדרייברים שווינדוס 7 מספק, והכל מעודכן ומתואם חוץ ממודול ACPI של הלוח אם לא מצאתי דרייברים באתר של ASUS, לא מצאתי מידע על זה ב GOOGLE אולי מישהו נתקל בזה ויודע לתת לזה פיתרון ייתכן שקשור או לא, אבל מדי פעם, כאשר המחשב נכנס למצב שינה, הוא לא מצליח לצאת, רק כיבו…

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  4. Started by tzahi16,

שלום לכולם. אני מחפש TWEAKER ל WIN 7 רצוי שיהיה PORTABLE אבל אם לא גם ניסתדר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  5. Started by ORBIT,

במהלך איתחול של חלונות הפעלתי את מנהל המשימות (פעולה קבועה שלי) רק שהפעם 'שיחקתי' עם חלון המנהל כדי להרחיב אותו מעט לרוחב, אך מכיוון והמחשב היה מאד עסוק בטעינת מערכת ההפעלה, הרחבת החלון לא הגיב מיידית, פתאום גיליתי שהלשוניות והתפריטים נעלמו וכל שנשאר זה רק מסגרת עם חלון תצוגת התהליכים שעובדים. ניסיתי לאתחל אולי זה יעזור, אבל לא עזר. איך ניתן לשחזר את מראה חלון מנהל המשימות שיכלול שוב את התפריטים עם הלשוניות? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by gabriel6,

יש לקרוא ולהנות מדריך להתקנת Windows 7 מ-DOK על –EEPC לדעתי יפה להרבה מאוד מחשבים אשר אינם כוללים כונן אופטי המדריך בוצע ונבדק על Eee1000HA יש לוודא כי גרסא הביוס הנה לכל הפחות 2204 עוד לפני ההתקנה במידה וצריך לבצע עדכון BIOS יש ללחוץ Alt+F2 כאשר המערכת עולה ושיהיה על התקן ה-USB קובץ ROM בעל שם 1000H.ROM יש לוודא שהוא מפורמט ב-FAT16 - התהליך ארוך ומייגע... יש לשים לב כי לא מכבים את החשמל ואו מסירים את ההתקן באמצעו של הליך העדכון לאחר מכן יש להכנס לביוס ולבצע הגדרות – אם לאו הוא משתמש בהגדרות DEFAULT שאותם אני לא מוצא יעילות (במיוחד QUICK BOOT ) ההתקנה עצמה מכינים את ה-DOK עם קבצי המערכת הפעלה לפי ההוראות 1. Diskpart 2. List Disk 3. Select Disk 1 (החלף דיסק…

7. Started by SaXtoR,

קליק ימני על מקום מסוים בשולחן עבודה ---->> חדש -->> פתיחת מסמך טקסט חדש נעלם התוכנה עדיין קיימת במחשב ואני יכול להיכנס למסמכי טקסט קיימים לערוך אותם וכו'. איך אני מחזיר אותו להופיע פה? SP3

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by יניב51,

שלום לכולם. עם המחשב החדש רכשתי ווינדוס 7 פרמיום ( חוקי למהדרין ) אחרי 6 שנים עם XP. כמה בעיות מציקות: א. אני מנסה להחליף קובץ כשלהו בתיקיה של תוכנה, והוא רושם שאני צריך הרשאה ואין לי מושג מה הוא רוצה \: ב. רכשתי כרטיס רשת אלחוטי חדש, בשביל שיתאים לווינדוס 7. http://www.skypc.co.il/pl_product~EW-7711UMn~23~0.htm הכרטיס עובד, אבל עושה טובה שהוא עובד. בהדלקת המחשב הוא לא מתחבר לבד לרשת ( למרות שהגדרתי התחברות אוטומטית ), וגם כשאני מנסה ידנית להתחבר הוא אולי בפעם החמישית מתבר לרשת ( לא היה עם המחשב הקודם... ). הכרטיס מדי פעם מתנתק ( לא רשום שהוא מתנתק, פשוט לא טוען דפים ) וזה דיי מציק. המסנג'ר מתחבר פעם ב 1000 שנה, וגם אחרי יציאה הוא לא מתחבר שוב ( אבל היו פעמים בודדות שהצלח…

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  9. Started by freee,

שלום, רציתי לפרמט את המחשב הנייד שלי ולהשים win7. ניסתי לפרמט כמו שאני יודע בwin xp זה לא הלך,אז המשכתי בהתקנת win7 ,ושאני בא להתקין זה עושה לי לבחור אפשרות או של ישר התקנה או של העדפה אישית לחצתי על העדפה אישת,והייתה לי אפשרות למחוק את הכוננים. שמתי לב ש10 גיגה מהמחשב הולך לי על גיבוים של המחשב שאני לא יכול לגעת בזה,זה 2 כוננים של במחשב 0em. נגיד לא התייחסתי ואמרתי נגיד,מחקתי את הכוננים הרגילים עם ה140 גיגה, ושאני יוצר 2 חדשים זה לא יוצר לי בדיוק כמו שביקשתי 70 לאחד ו70 לשני אלא 63-76,ולוקח עוד 100 מ"ב לאבטחה כזו שמירה של המחשב. אמרתי עדיין בסדר נמשיך ושאני מסיים את ההתקנה אני מגלה שאני יכול לראות רק את הכונן של ה76 גיגה שבהתקנה הייה כתבית "מערכת". מישהו יודע מה עלי לעשו…

10. Started by DAVIDKI19,

hard 1Tb seagete

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Speed Demon,

כרגע יש לי 2 שאלות שאני רוצה לשאול על המערכת לפני שאני מתקין. אם יהיו עוד אשאל בהמשך. 1.חבר נתן לי את המערכת שאוכל להתקין אותה(Ultimate 64X),כששאלתי באיזו שפה היא הוא אמר עברית אבל הוא התקין אותה על הויסטה בעברית שהייתה לו לפני כן. לי יש עכשיו בכלל XP 32X באנגלית,ואני מתכוון לעשות פורמט מלא ולהתקין מערכת מחדש,האם גרסאת הULTIMATE ניתנת להתקנה בכמה שפות או שיש באמת מצב שהגרסא שהוא נתן לי היא בעברית בלבד? 2.איך אני יכול לבדוק את הגרסא של המערכת שהוא נתן לי? לדוגמא:7600.16385.090713-1255 וכו',אני מקווה שהבנתם למה הכוונה.

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  12. Started by harel_d,

שלום לכולם, לפני שאני הולך להתקין Windows 7 רציתי לדעת אם כרטיס המסך שלי מתאים. מהרצה של ב-Advisor, כרטיס המסך *לא* מתאים, אבל על פי הפרמטרים של מיקרוסופט דווקא הוא כן. לכרטיס 500MB זיכרון פנימי ו-DX10. תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  13. Started by roeesnir,

אם אני מתקין XP SP3 (לא עדכון של SP3) האם אני יכול לחזור לSP2?

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  14. Started by DAVIDKI19,

המחשב שלי INTEL I5 GTX275 2*2 DDR3 Asus P7P55D LE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) כרגע אני על XP 32ביט אני חושב להתקין וינ 7 או וינדוס XP 64 ביט אני חושב ש המחשב לא רואה את כל ה4 ג'יגה. תודה.

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  15. Started by mike-mt,

היי! מקווה שזה פורום הנכון, אם לא תכוונו אותי לפורום הנכון התחדשתי במחשב חדש i7 920 לוח asus p6t זיכרון 6 גיגה כ.מסך quadro fx 580 התקנתי עליו וינדואוס 7 64 ביט חוץ מזה שנתקלתי עם הבעיות של דרייברים בוינדואוס 7 (בדיסק שקיבלתי לא היו דריברים מתאימים והורדתי אותם אחד אחד מאינטרנט) בזמן הרנדר בתוכנת סטודיו מקס הוא לא מנצל את כל הזיכרון, רק 25 או 30 אחוז סימנתי בהגדרות no paging file, אבל עדין לא מנצל את כל הזיכרון יש למישהו פתרון? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by DAVIDKI19,

HI ANI GAR BE HUL VE ANI ROZE LEAKLID BE IVRIT EN LI IVRIT AL HA WINDOWS MA EFSHAR LASOT???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, יש לי מחשב נייד של MSI EX620. היה לי וויסטה לפני וכל פעם שהייתי מפעיל את המחשב הוא היה נתקע כ- 10 דקות על המסך ההפעלה שרואים פס ירוד שמסתובב. יש לציין שהנורה שמציינת שהמחשב "חושב" לא נדלקת כלל בזמן הזה- הוא פשוט דומם. פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7 ולאכזבתי גם בווינדוס 7 במסך שרשום STARTING WINDOWS המחשב נתקע כ- 10 דק-ות בלי "לחשוב". יש לציין שהתקנתי את כל הדרייברים. מה אפשר לעשות? ממה זה נובע?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי ראיתי שיש אופציה לאפשר או שלא לאפשר "Public Profile" בפיירוול של WIN7 המחשב שלי הוא ביתי בלבד ולא משתמש ברשתות ציבוריות. האם אני יכול לנתק את ה Public Profile בביטחה ? נראה לי שהגדרה זו סתם לוקחת משאבים ומיותרת.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  19. כלומר, אם קניתי את החבילת שידרוג, התקנתי על מחשב ואז קניתי מחשב חדש ואני רוצה להעביר את הווינדוס? או לחילופין התקנתי על מחשב אצל ההורים ועכשיו אני רוצה למחוק משם ולהעביר למחשב שלי?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  20. היי, קניתי מחשב חדש ראשון לא מזמן- ולצערי מופיעות בו כמה תופעות שממש מבאסות את החוויה. אשמח לעזרה כלשהי בנושא. המפרט: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Scythe Katana 3 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 Corsair 4GB Kit DDR3 1333Mhz XMS3 Samsung 1TB F3 Sapphire ATI Radeon 5770 Enermax Pro 82 525W Cooler Master Centurion 590 Samsung T240 Logitech X540 5.1 מערכת הפעלה: Win 7 Ultimate התופעות שמופיעות אצלי: 1. כל הזמן - אם אני מזיז את העכבר מצד לצד, באמצע התזוזה הוא קופא ואז קופץ למקום המתאים. 2. מידי פעם המחשב נתקע באופן מוחלט - (מרגיש כאילו המעבד טוחן..) המסך מתחיל להבהב ומופיע מסך שחור. מידי כמה שניות מופיעה שוב התצוגה.. אבל הכול קפוא.. העכבר זז בקושי. במצב הזה אני נאלץ לכבות את…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Pandiani,

התוכנה Borlandc לא עובדת בווינדוס 7 על מסך גדול.. כשלוחצים alt+enter הוא אומר שאי אפשר להגדיל ... אבל, כשנכנסים מ-Safe Mode זה כן עובד... יש דרך שיהיה אפשר לעבוד על מסך גדול בתוכנה?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אהלן נתקלתי ב-2 בעיות שאני לא מוצא להן פיתורון: 1. מצאתי בבית דיסק התקנה של Win 7 Ultimate 32Bit, בעת ההתקנה הוא לא נותן לי למחוק כוננים קיימים או לפצל אותם לפי מה שאני רוצה להגדיר לו. אותה ביחה איתה בתוכנות שהמליצו לי לפיצול כוננים, פשוט לא נותן לי גישה לפצל איך שאני רוצה. 2. מצאתי דיסק נוסף בבית Win XP SP3, בעת ניסיון התקנה של הוינדוס קופץ לי על ההתחלה מסך כחול שרושם" "A Problem has been detected...". דיסק תקין כי נוסה לא מזמן על מחשב נייח. איך אני מפצל את הדיסק קשיח אם אין לי שום גישה אליו? למה לא נותן לי להתקין Win XP? יאהלה שבוע כבר שובר את הראש עם הפיצול כוננים הזה ושום דבר לא הולך. משהו...!!!

23. אני מעוניין להסיר דרייבר של דונגל שהתקנתי היום (סטיק USB שמאפשר צפיה בשידורי טלוויזיה), אך אני לא יודע איך לעשות זאת. בפעם הראשונה שחיברתי אותו לכניסת USB ההתקנה של הדרייבר עלתה, ואז הפנתי אותו למיקום של הדרייברים הקיימים, אך כעת אני לא יודע כיצד להסיר אותם על מנת שהוא יבקש ממני שוב את מיקום הדרייברים ואז אכניס לו דרייברים אחרים. (מדובר בדרייברים בלי סיומת EXE, לכן אין לי דרך אחרת להתקין אותם).

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  24. שלום! התקנתי win7 על המחשב נייד של אמא שלי LENOVO C100, PENTIUM M 1.73, INTEL 915 וכו' כעת הוא לא מצליח להפעיל WINDOWS AERO בגלל שאין דרייבר WDDM.. מחיפוש באתר אינטל נמצא המאמר המייאש הבא: http://www.intel.com/support/graphics/sb/cs-023606.htm#5 האם יש לי עוד סיכוי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Shpitz316,

הלפ! Hatzilu! הווינדוס שלי החליט להתחרפן אחרי יומיים בלבד שהוא מותקן. הוא כבר קפא (כלומר המסך תקוע והמקלדת והעכבר לא מגיבים) לי 8 פעמים, ככה שזה לא סתם משהו מקרי שלא חוזר. הוא קפא לי כאשר: * סתם ביצעתי פעולה שגרתית בuTorrent. * במהלך התקנה של MSDN עבור ויז'ואל סטודיו (בפעם השניה ההתקנה הצליחה). * בהרצת בדיקת עידכונים חדשים בWindows Update. אני לא רואה מכנה משותף בין המקרים, אז מה זה יכול להיות? דרייברים של הכרטיס רשת? דרייברים של הכרטיס מסך (HD4870)? בעיה בזיכרונות? בהארדיסק? אולי בכלל עדיף היה להתקין 32 ביט? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים