Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
בעיה המחשב עושה ריסטרט איך שהוא מגיע למסך טעינה של הוינדוס ואין שום רעש לפחות אני לא שומע אחד כזה אבל כול זה התחיל אחרי הפסקת חשמל(המחשב עבד) מה לעשות ??? תודה לעוזרים אהה ואני מקווה שכתבתי במקום הנכון...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך מבטלים את התוכניות שעולות בסטארט אפ של חלונות 2000?? (או XP) ובקשר לעיברית, יש הרבה בעיות סימני שאלה גיבריש... ניסיתי מה שכתוב במנטור אבל לא עזר יש עוד משהו?! תודה COM :smoke:
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי 4 בעיות קטנות. הראשונה - כל פעם כשהמחשב עולה (ל8.1 ששודרג) הוא מבקש ממני סיסמא לחשבון מיקרוסופט שלי. איך אני גורם לזה לעלות כמו פעם ב8.0 שיעלה פשוט עם השם שלי וזה? ברגיל אין לי סיסמא למחשב ואני גם לא צריך ולא רוצה להכנס עם סיסמא. הבעיה השניה - עוד לפני השידרוג שורת המשימות בתחתית המסך שלי עלתה וירדה בהתאם לאם העכבר היה שם בצורה חלקה ויפה. עכשיו זה פשוט מופיע\נעלם בלי אנימציה וזה משגע אותי כי אני רגיל לזה כבר כ"כ הרבה שנים. איך מסדרים את זה? בעיה שלישית - כשsamsung magician (התוכנה של הSSD שלהם) עולה אז וינדוס כל הפעלה נותן לי הודעה "תוכנה זו מנסה לבצע שינוי במערכת, האם לאפשר?" (התשובה כן אפילו שאין לי כמעט אינטרקציה עם התוכנה). איך אני גורם לזה שהודעה לא תעלה …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע יש לי 2 שאלות שאני רוצה לשאול על המערכת לפני שאני מתקין. אם יהיו עוד אשאל בהמשך. 1.חבר נתן לי את המערכת שאוכל להתקין אותה(Ultimate 64X),כששאלתי באיזו שפה היא הוא אמר עברית אבל הוא התקין אותה על הויסטה בעברית שהייתה לו לפני כן. לי יש עכשיו בכלל XP 32X באנגלית,ואני מתכוון לעשות פורמט מלא ולהתקין מערכת מחדש,האם גרסאת הULTIMATE ניתנת להתקנה בכמה שפות או שיש באמת מצב שהגרסא שהוא נתן לי היא בעברית בלבד? 2.איך אני יכול לבדוק את הגרסא של המערכת שהוא נתן לי? לדוגמא:7600.16385.090713-1255 וכו',אני מקווה שהבנתם למה הכוונה.
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, מתי שנגיד לא זוכרים את הסיסמה של שם המשתמש בWindows, אפשר להיכנס לsafe mode ואז דרך administrator לשנות את הסיסמה. איך אני מבטל את האפשרות להיכנס דרך הsafe mode לadministrator ? אני רוצה שרק דרך הסיסמה יהיה אפשרי להיכנס למחשב שלי ולא בדרכים אחרות כמו הSAFE MDOE.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם מסיבה כלשהי אני לא יוכל לראות את המסך,מה קיצור הדרך? והאם הוא יכבה את ה XP גם אם יש תוכנות ברקע שעובדות? (או שהוא יחכה כמו אידיוט ויבקש אישור לסגור אותם).
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי לוח טיפה ישן וHD שעובד ב SATA. הלוח לא מזהה את ה HD בביוס, אבל כאשר אני מתקין ווידנוס אז הווינדוס כן מזהה אותו. עושה פורמט והתקנה כפי שמופיע בהוראות ואז כאשר נדרש לבצע ריסט, הוא שוב לא מזהה את הHD ואז חוזר חזרה להתקנת שוב של הווינדוס. אשמח לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם וויסטה אולטימייט תעבוד על תצורת מחשב כזו : Intel P-IV Prescott 3.0 Ghz Kingstone 1024 MB DDR ATI YUAN RADEON 256 MB W.D. 7200 rpm 160GB ההגדרה שלי ל"תעבוד" היא שתאפשר להריץ משחקים,תוכנות ועובדה מסודרת עם המחשב,בלי שהמערכת תתקע... תודה למשיבים
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה xp pro איך אני מוחק את הכתובת שמופיעה מתחת לסמן כשאני מצביא על איקון פשוט לפעמים יש כתובות גדולות שמסתירות לי את המסך תודה לכל מי שיענה לי :-*
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! כן כן, הדלקתי את המחשב ו"סתם בלי סיבה" כל קיצורי הדרך לא עובדים, סתומרת שהווינדוס פתאום לא מבין מה זה לעזאזל סיומת .lnk. *הבעיה היא עם כל קיצורי הדרך בלי יוצא מן הכלל. *בדקתי את הנתיבים של כמה מקיצורי הדרך וכולם בסדר. אז מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לבצע שיתוף ברשת של שני מחשבים עם XP. מצליח לבצע PING בין המחשבים ולראות ברשת את הכוננים של מחשב א' ממחשב ב' וגם הפוך. יש לי גישה ממחשב א, לכוננים של מחשב ב' אך אני לא מצליח לגשת לכוננים של מחשב א' ממחשב ב'. אני מקבל הודעה: שהכונן אינו נגיש כנראה עקב בעית הרשאות או סיבה אחרת. בשני המחשבים מותקן netbios. גם שאני סוגר את ה firewall אין שינוי. אודה לכם אם תוכלו לעזור עם רעיונות. תודה, קובי
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש מצב שמייקרוסופט שחכו להוסיף אופציה של חיפוש שם של אפליקציה מסויימת? אז נכון שעדיין אין יותר מדי אפליקציות.אבל עדיין.אני צריך לחפור כדי לחפש משהוא.
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
כניראה עשיתי משהו למחשב ועכשיו התפריט של הכיבוי וההדלקה ניראים ככה כבר ראיתי את התצוגה הזאת כמה פעמים אבל אני רוצה לחזור לתצוגה הסטנדרטית Sys restore לא עבד מה עושים??
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
המחשב כול חצי שעה בערך מביא לי הודעה מעצבנת... אם אני מחובר לאימיול, או שהארדיסק החיצוני מחובר, או שאני סתם שומע מוזיקה או רואה סרט מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? מה הכוונה של ההודעה? תודה לכולם...
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
תראו הכונן שלי מפוצל ל 4 כוננים C,E,D,F עכשיו הבעיה היא שאני נכנס למחשב שלי (יש לי XP) יש את התמונה של הכונן אל כל אחד מהם היום פתאום אני נכנס אני רואה שאין תמונה פשוט ריבוע ריק אל כונן D אני אומר בסדר לוחץ עליו פתאום זה פותח לי התקנה של תוכנה(SMART FTP) ואז הבנתי שנדפק שם משהו איך אני מחזיר את הכול למצב הקודם שיהיה תמונה ושזה יעבוד ודרך אגב אם אני עושה לחצן ימני ופתח זה נכנס לכונן וגם אם אני כותב למעלה במקוםפ כמו שרושמים כתובת של אתר אינרטנט זה נכנס רק שאני לוחץ דבל קליק זה לא עובד תעזרו לי בבקשה הנה תמונה: http://rotter.net/forum/User_files/3c1a168c5b25a910.jpg
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
no firewall is turned on... ()_O כן זה דיי ברור אחרי שמסתכלים על זה טוב אבל זה מעצבן ודיי מטעה שכותבים לך את זה בקטן ובפינה. בכל מקרה למה אני צריך לדעת את זה כל פעם שאני מדליק את המחשב ?! כן אני יודע שאין לי פיירוול... וכבר הצלחת להבין את זה אחרי הניסוח המפגר של MS אבל למה אני צריך לראות את זה ולמה אני צריך שיהיה לי את הסמל הזה שתקוע לי בTaskbar ? יש דרך להעיף את זה ? רק בקשתי לעדכן את מערכת ההפעלה, לא בקשתי שהיא תגיד לי מה יש לי ומה אין לי כל פעם שאני מדליק את המחשב ותשים לי סמלים בtaskbar. :lamer: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
תכתבו לי
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שיפור באינטרנט , שיפור במהירות עבודה עם Windows , בקיצור המחשב עובד ממש מהר ולא בולשיט... הורידו את Tweak XP 2.04 והפעילו את כל האופטימיזציות שיש שם ... תאמינו לי שיהיה לכם הבדל ... ביי
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את מערכת ההפעלה (XP) מחדש, אך שחכתי שיש סיפריות שמוגדרות כך שרק משתמשים מסוימים יוכלו להיכנס עלהם (ע"י NTFS) הבעיה היא שבמערכת ההפעלה החדשה אני לא יכול לגשת אל הספריות האלה. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 98 עכשיו התקנתי WINDOWS XP PRO UPDATE בD ועכשיו יש לי 2 ווינדוסים אז אם אני רוצה רק אחד אז אני צריך להתקין אותו על C?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב לפני כמה שעות ושמתי לב שבמהלך ההתקנות שעשיתי של כל מיני תוכנות שב ADD/REMOVE נוספה תוכנה בשם: "Microsoft User-Mode Driver Framework Feature Pack 1.0" ועכשיו אני שם לב לעוד תוכנה בשם: "Microsoft Compression Client Pack 1.0 for Windows XP" רק לפני שאני מעיף את התוכנות האלה, בשביל מה צריך אותן?
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני מחקתי את כונן C ואני מכניס את דיסק הבוט של וינדוס אקס פי הוא שואל איזה כונן להתקין אני עושה C ואז שזה מתחיל את התקנה הוא מפעיל מחדש את המחשב ואז אתם יודעים הוא מתחיל להתקין את הווינדוס בעברית שהוא מראה בצד 39 דקות לסיום וכו' אז מה שקרה שתמיד נתקעת לי ההתקנה בדקה ה- 34 העכבר קפוא וגם ההתקנה וניסיתי מיליון פעם ולא עובד מישהו יודע מה התקלה ודרך אגב זה קרה לי לפני חודשיים ובסוף הצלחתי בפוקס פתאום זה המשיך להתקין? תעזרו לי זה וונדוס אקס פי SP2
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר עם win 2000 pro שהתקנתי לו remote desktop connection למחשב עם win xp בעל 2 חשבונות 1 - בלי סיסמא 2- עם סיסמא המחשב המרוחק מחובר לאינטרנט עם המשתמש בלי הסיסמא כשאני מנסה להתחבר לא משנה עם איזה משתמש הוא רושם לי את ההודעה (בתמונה) ואז אם אני מאשר הוא מנתר את המשתמש וגם את החיבור לאינטרנט !!! ואז אני לא מצליח להתחבר מישהו יכול לעשות סדר בבלאגן של המשתמשים איך צריך להגדיר אותם מי צריך להיות מחובר ועוד קונפיגורציות שצריך לעשות כדי להתחבר ממחשב מרוחק (סימנתי את התיבה שניתן להכנס אליי) אולי צריך הגדרות שיתןף כלשהם ??? תודה
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ווינודס 7 ולפתע לא מזמן הוא החל לקרוא חלק מהעברית במחשב לריבועים או פשוט לא רושם כלום .. לדוגמא: מה הפתרון ??
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-