Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי גם בגוגל במלא אתרים באנגלית ושומדבר שמצאתי לא עזר לי ממש. גם באתר פה חיפשתי ואני לא יודע מה לעשות. אני מקבל שגיאה מס' 0x80070750 כשההתקנה מגיעה בערך ל25% בהרחבת הקבצים. המחשב חדש, בלי שום ווינדוס עליו, הדיסק הקשיח של סמסונג F3 מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי נתקע בזמן עבודה ועשיתי לו כיבוי אלים (מהכפתור) כעת כל פעם שWINDOWS עולה הוא מריץ תוכנה של "תיקון אתחול" בסוף התוכנה הוא כותב "שלא ניתן לתקן את המחשב....לפנות למנהל מערכת". והמחשב נכה אחר כך אוטומאטי. מכירים את הבעייה? תוכלי אולי בבקשה לעזור לי? הWINDOWS הינו מקורי.
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני יודע שהרבה מקלדות נשחקו על הנושא הזה. אבל אתמול יום שלם ניסית וניסית, והצלחתי באופן חלקי. יש לי נייד של טושיבה עם כונן אופטי דפוק. אי אפשר לחבר לו כונן אופטי ב-USB כי הוא לא מזהה אותו. הדרך היחידה (כמעט) היא להתקין מ-DOK. אשמח אם מישהו שעשה את זה (ולא סתם לזרוק קישורים. גם אני יודע לחפש בגוגל) יסביר צעד אחרי צעד איך עושים את זה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אתמול שידרגתי ויסטה ל7 השידרוג עבר בסדר גמור אבל כל פעם שאני מכבה מופיעה לי שגיאה (תראו תמונה) מה אפשר לעשות? איך לסדר את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב מספר דיסקים קשיחים על דיסק קשיח © מותקנת מערכת ההפעלה שאני מנסה ליצור "יצירת תמונת מערכת" הוא לא מזהה את כל הכוננים (כוננים פנימיים מחוברים דרך SATA - כולם מזוהים ועובדים כמו שצריך ב- windows) איך אני גורם שב"גיבוי ושחזור" הוא יציג את כל הכוננים במחשב? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מעבד 6000x2 athlon אם כן מאיפה אני מוריד חיפשתי שעה באתר של amd ולא מצאתי
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שאלה שניה: אחרי התקנת win7 בעברית (ultimate), יש אפשרות לשנות אותו לאנגלית (יענו, התפריטים והכל)? תודה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, אני עם מחשב חדש ולא מותקן בו כמעט שום דבר, לפתע שמתי לב שהמחשב בקושי זז, לאחר בדיקה ב TASK ראיתי כי הקובץ הנ"ל גוזל כ 1.5 ומעלה גיגה מה 2GB שיש במערכת, מה זה הקובץ הזה בדיוק? ואיך אני מפסיק את זה, המחשב לא יכול לזוז ולא משנה כמה פעמים אני סוגר דרך ה TASK זה עדיין חוזר לאחר כמה דק'. כשאני בודק ב DESCRIPTION רשום שזה וינדוס מדיה פליר SHARING משהו...לא ביקשתי לשתף שום דבר דרך התוכנה האמת. ממתין לעזרתכם, תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג לwindows 7 אבל אני לא יודע איזה אני צריך לקנות, את ה32 או 64 סיביות. יש לי מחשב נייד, f6ve. של asus, שמגיעה עם מערכת של vista 32, אבל הבנתי איפשהו שהמחשב גם מתאים ל64, אז אני דיי מבולבל לגבי העניין ואשמח אם תעזרו. בנוסף, שמעתי שההתקנה הרגילה מהדיסק לא מחליפה את כל המערכת ומנקה את המחשב, אלה מתקינה את windows 7 על המערכת הקיימת, ותמיד ניתן לחזור אחורה. האם זה אפשרי להתקין רק את windows 7, כמו על מחשב חדש, נקי מכל דבר? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, הוינדוס שקיבלתי עם המחשב הנייד הוא עם מחיצה של C בה יש 220 גיגה ומחיצה של D שעליה רשום RECOVERY, איך אני יכול להוסיף מחיצה אחרת שתעשה חלוקה נורמלית ביניהן? אני לא ממש רוצה כונן C עם 200 גיגה שברגע שאני אעשה פירמוט הכל הלך... וברגע שאתקין מחיצות, כמה כדאי לשים על כונן בו מותקן הוינדוס? © ממתין לעזרה, תודה!
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי! אני רוצה לבצע שדרוג מויסטה לWINDOWS 7 ורציתי לשאול האם ניתן לבצע זאת מהגירסה המלאה, דבר נוסף , במידה ואני משדרג ויסטה בעברית לווינדוס 7 באנגלית תהיה לי מערכת באנגלית? תודה ויום נעים.
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי! מקווה שזה פורום הנכון, אם לא תכוונו אותי לפורום הנכון התחדשתי במחשב חדש i7 920 לוח asus p6t זיכרון 6 גיגה כ.מסך quadro fx 580 התקנתי עליו וינדואוס 7 64 ביט חוץ מזה שנתקלתי עם הבעיות של דרייברים בוינדואוס 7 (בדיסק שקיבלתי לא היו דריברים מתאימים והורדתי אותם אחד אחד מאינטרנט) בזמן הרנדר בתוכנת סטודיו מקס הוא לא מנצל את כל הזיכרון, רק 25 או 30 אחוז סימנתי בהגדרות no paging file, אבל עדין לא מנצל את כל הזיכרון יש למישהו פתרון? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי ווינדוס 7 אולטימט ומחשב שולחני. קבעתי שהמסך ייכבה תוך 5 דקות אך רק לאחר פעם ראשונה של ריסטרט המחשב המסך נכבה ואז לאחר אי ביצוע פעולה כלשהיא המסך לא נכבה. יש עצות?
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
לויסטה. תודה
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
מותקן לי XP (הראשון שהתקנתי) בכונן C , ועוד XP בכונן G. אני רוצה לבטל את ה Dual Boot ולהשאיר רק את הXP שבכונן G (השני שהתקנתי) שמוגדר כדיפולטי. איך עושים ? המטרה לבסוף היא להתקין WIN 7 בכונן C ולקבל Dual Boot עם ה XP שב G.
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש ראשון לא מזמן- ולצערי מופיעות בו כמה תופעות שממש מבאסות את החוויה. אשמח לעזרה כלשהי בנושא. המפרט: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Scythe Katana 3 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 Corsair 4GB Kit DDR3 1333Mhz XMS3 Samsung 1TB F3 Sapphire ATI Radeon 5770 Enermax Pro 82 525W Cooler Master Centurion 590 Samsung T240 Logitech X540 5.1 מערכת הפעלה: Win 7 Ultimate התופעות שמופיעות אצלי: 1. כל הזמן - אם אני מזיז את העכבר מצד לצד, באמצע התזוזה הוא קופא ואז קופץ למקום המתאים. 2. מידי פעם המחשב נתקע באופן מוחלט - (מרגיש כאילו המעבד טוחן..) המסך מתחיל להבהב ומופיע מסך שחור. מידי כמה שניות מופיעה שוב התצוגה.. אבל הכול קפוא.. העכבר זז בקושי. במצב הזה אני נאלץ לכבות את…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הווינדוס 7, אבל משום מה לוקח להתקנה משהו כמו 10 דקות לעלות.. כלומר, כשאני עושה ריסטרט למחשב ונכנס למצב של ההתקנה עם הדיסק, זה מעלה את ההתקנה, מגיע לחלון כזה כחול עם ציפורים וכל מיני ציורים כאלה, נתקע על החלון הזה במשך 10 דקות ורק אז מופיע החלון של התחלת ההתקנה - וכשאני לוחץ על הבארים בשביל לבחור שפה וכו' אז הכל עולה בקרטוע.. דיברתי עם חבר שהתקין לא ממזמן את הווינדוס, והוא אמר שההתקנה עלתה לו מיד. לצורך העניין, המחשב שלי לא אמור להוות בעיה.. Intel Core2Duo 6420 (2.13ghz) 2GB Ram 320GB WD gforce 8800gts וואו הרבה זמן לא רשמתי את המפרט של המחשב שלי.. נראה לי שאלה הדברים המשמעותיים תודה מראש לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום התקנתי היום וינדוס 7 עכשיו היה לי ליפני זה וינדוס XP עשיתי פורמת ל C (ה XP עמד שם) והתקנתי עליו את וינדוס 7 היה לי הרבה סרטים ב דיסק D עכשיו זה לא נותן לי לא ליראות את הסרטים לא לעתיק אותם רק למחוק זה רושם שאין לי הרשאה אליהם ושאני מנסה לעשות הרשה זה רושם לי לא ניתן לערוך הרשאות לקובץ הזה מה פתרון לבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום ,אז ככה שאני עושה מכתב חדש הוא כותב לי משמאל לימין ולא מימין לשמאל למרות ששיניתי לו בהגדרות SET DEFUALT MESSAGE DIRECTION RIGHT TO LEFT הוא עדיין כותב משמאל.. מה אפשר לעשות? [br]פורסם בתאריך: 18.11.2009 בשעה 17:41:58
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
צרבתי IMAGE לדיסק דרך אפליקציה של WIN7. רציתי לדעת מהם 3 הקבצים שנצרבו לי על הדיסק :boot, bootmgr, sources. ואיך מפעילים אותם במקרה ואני רוצה לשחזר את המערכת (זה עובד גם דרך ה- bios ?). האם יש עוד דבר שעלי לצרוב על הדיסק הזה כרגע?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלפטופ של אמא שלי לא מזהה שום USB שמחברים עליו לא משנה באיזה פורט... אבל עובר בUSB זרם כי כשמחברים תעכבר אז יש לו אור כנ"ל לגבי עוד חיבורים... הם מקבלים חשמל אבל המחשב אפילו לא אומר שיש התקן לא מזוהה או משהו כזה... פשוט לא אדיש לזה. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שאני הולך להתקין Windows 7 רציתי לדעת אם כרטיס המסך שלי מתאים. מהרצה של ב-Advisor, כרטיס המסך *לא* מתאים, אבל על פי הפרמטרים של מיקרוסופט דווקא הוא כן. לכרטיס 500MB זיכרון פנימי ו-DX10. תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מדובר על מחשב נייד שזוגתי הרגע רכשה אך המוכר אמר לה שהיא צריכה לרכוש רק רשיון. ייתכן מחשב חדש שמותקן בו WIN ללא רשיון? וכמה אמור לעלות רק הרשיון? (לא משנה גרסת ה WIN,אני רק רוצה לדעת טווח מחירים) שאלתי כמה חנויות אחרות וכולם מוכרים רק גרסה "קומפלט",משמע WIN שלם עם דיסק ורשיון. (WIN7 ULTIMATE לדוגמה עולה קרוב ל1000ש"ח )
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-