עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by adilevy20,

שלום לכולם התקנתי WINDOWS 7 על מחשב ישן יחסית P4 2.4GHZ 768MB RDRAM GEFORCE 6600 256MB 320GB HDD המערכת רצה חלק יחסית אך יש בעיה אחת דיי מציקה כאשר אני מריץ את EXPLORER 8 המחשב נהיה איטי להחריד (מנוצל 70% מהזיכרון) ואם מנסים לצפות בסרטונים או בנענע 10 או MAKO למשל יש תקיעות בסירטונים וקירטועים זה נראה כאילו האקספלורר טוחן את המחשב ניסיתי להשתמש ב READYBOOST על CRUZER 4GB אבל זה לא עוזר יש למישהו פיתרון? אני משתמש במחשב הזה בעיקר לראות סדרות מהאינטרנט על גבי הטלוויזיה דרך S-VIDEO תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שאלה שניה: אחרי התקנת win7 בעברית (ultimate), יש אפשרות לשנות אותו לאנגלית (יענו, התפריטים והכל)? תודה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  3. Started by Adir207,

יש לי ווינדוס 7 64 ביט ומשום מה לפעמים כשהמחשב נכנס למצב שינה (כזה שאני מזיז את העבר ומגיע לשולחן העבודה) ואני יוצא ממנו לאחר זמן מה רק העבר מגיב ואי אפשר ללחוץ על כלום וחייבים לעשות ריסט למחשב. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  4. Started by alons126,

אתמול שידרגתי ויסטה ל7 השידרוג עבר בסדר גמור אבל כל פעם שאני מכבה מופיעה לי שגיאה (תראו תמונה) מה אפשר לעשות? איך לסדר את זה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, אני עם מחשב חדש ולא מותקן בו כמעט שום דבר, לפתע שמתי לב שהמחשב בקושי זז, לאחר בדיקה ב TASK ראיתי כי הקובץ הנ"ל גוזל כ 1.5 ומעלה גיגה מה 2GB שיש במערכת, מה זה הקובץ הזה בדיוק? ואיך אני מפסיק את זה, המחשב לא יכול לזוז ולא משנה כמה פעמים אני סוגר דרך ה TASK זה עדיין חוזר לאחר כמה דק'. כשאני בודק ב DESCRIPTION רשום שזה וינדוס מדיה פליר SHARING משהו...לא ביקשתי לשתף שום דבר דרך התוכנה האמת. ממתין לעזרתכם, תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by vers,

שלום, אני מעוניין לשדרג לwindows 7 אבל אני לא יודע איזה אני צריך לקנות, את ה32 או 64 סיביות. יש לי מחשב נייד, f6ve. של asus, שמגיעה עם מערכת של vista 32, אבל הבנתי איפשהו שהמחשב גם מתאים ל64, אז אני דיי מבולבל לגבי העניין ואשמח אם תעזרו. בנוסף, שמעתי שההתקנה הרגילה מהדיסק לא מחליפה את כל המערכת ומנקה את המחשב, אלה מתקינה את windows 7 על המערכת הקיימת, ותמיד ניתן לחזור אחורה. האם זה אפשרי להתקין רק את windows 7, כמו על מחשב חדש, נקי מכל דבר? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  7. Started by esaly,

היי! אני רוצה לבצע שדרוג מויסטה לWINDOWS 7 ורציתי לשאול האם ניתן לבצע זאת מהגירסה המלאה, דבר נוסף , במידה ואני משדרג ויסטה בעברית לווינדוס 7 באנגלית תהיה לי מערכת באנגלית? תודה ויום נעים.

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  8. Started by roeesnir,

אני יודע שהרבה מקלדות נשחקו על הנושא הזה. אבל אתמול יום שלם ניסית וניסית, והצלחתי באופן חלקי. יש לי נייד של טושיבה עם כונן אופטי דפוק. אי אפשר לחבר לו כונן אופטי ב-USB כי הוא לא מזהה אותו. הדרך היחידה (כמעט) היא להתקין מ-DOK. אשמח אם מישהו שעשה את זה (ולא סתם לזרוק קישורים. גם אני יודע לחפש בגוגל) יסביר צעד אחרי צעד איך עושים את זה. תודה.

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  9. Started by coben,

מותקן לי XP (הראשון שהתקנתי) בכונן C , ועוד XP בכונן G. אני רוצה לבטל את ה Dual Boot ולהשאיר רק את הXP שבכונן G (השני שהתקנתי) שמוגדר כדיפולטי. איך עושים ? המטרה לבסוף היא להתקין WIN 7 בכונן C ולקבל Dual Boot עם ה XP שב G.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by bratwa_tut,

שלום התקנתי היום וינדוס 7 עכשיו היה לי ליפני זה וינדוס XP עשיתי פורמת ל C (ה XP עמד שם) והתקנתי עליו את וינדוס 7 היה לי הרבה סרטים ב דיסק D עכשיו זה לא נותן לי לא ליראות את הסרטים לא לעתיק אותם רק למחוק זה רושם שאין לי הרשאה אליהם ושאני מנסה לעשות הרשה זה רושם לי לא ניתן לערוך הרשאות לקובץ הזה מה פתרון לבעיה ? תודה לעוזרים

11. שלום ,אז ככה שאני עושה מכתב חדש הוא כותב לי משמאל לימין ולא מימין לשמאל למרות ששיניתי לו בהגדרות SET DEFUALT MESSAGE DIRECTION RIGHT TO LEFT הוא עדיין כותב משמאל.. מה אפשר לעשות? [br]פורסם בתאריך: 18.11.2009 בשעה 17:41:58

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by Rafi921,

יש לי במחשב מספר דיסקים קשיחים על דיסק קשיח © מותקנת מערכת ההפעלה שאני מנסה ליצור "יצירת תמונת מערכת" הוא לא מזהה את כל הכוננים (כוננים פנימיים מחוברים דרך SATA - כולם מזוהים ועובדים כמו שצריך ב- windows) איך אני גורם שב"גיבוי ושחזור" הוא יציג את כל הכוננים במחשב? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by eliXir,

אני מנסה להתקין את הווינדוס 7, אבל משום מה לוקח להתקנה משהו כמו 10 דקות לעלות.. כלומר, כשאני עושה ריסטרט למחשב ונכנס למצב של ההתקנה עם הדיסק, זה מעלה את ההתקנה, מגיע לחלון כזה כחול עם ציפורים וכל מיני ציורים כאלה, נתקע על החלון הזה במשך 10 דקות ורק אז מופיע החלון של התחלת ההתקנה - וכשאני לוחץ על הבארים בשביל לבחור שפה וכו' אז הכל עולה בקרטוע.. דיברתי עם חבר שהתקין לא ממזמן את הווינדוס, והוא אמר שההתקנה עלתה לו מיד. לצורך העניין, המחשב שלי לא אמור להוות בעיה.. Intel Core2Duo 6420 (2.13ghz) 2GB Ram 320GB WD gforce 8800gts וואו הרבה זמן לא רשמתי את המפרט של המחשב שלי.. נראה לי שאלה הדברים המשמעותיים תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Optimus_Prime99,

יש ברשותי ווינדוס 7 אולטימט ומחשב שולחני. קבעתי שהמסך ייכבה תוך 5 דקות אך רק לאחר פעם ראשונה של ריסטרט המחשב המסך נכבה ואז לאחר אי ביצוע פעולה כלשהיא המסך לא נכבה. יש עצות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, הוינדוס שקיבלתי עם המחשב הנייד הוא עם מחיצה של C בה יש 220 גיגה ומחיצה של D שעליה רשום RECOVERY, איך אני יכול להוסיף מחיצה אחרת שתעשה חלוקה נורמלית ביניהן? אני לא ממש רוצה כונן C עם 200 גיגה שברגע שאני אעשה פירמוט הכל הלך... וברגע שאתקין מחיצות, כמה כדאי לשים על כונן בו מותקן הוינדוס? © ממתין לעזרה, תודה!

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. Started by Drek Boy,

הלפטופ של אמא שלי לא מזהה שום USB שמחברים עליו לא משנה באיזה פורט... אבל עובר בUSB זרם כי כשמחברים תעכבר אז יש לו אור כנ"ל לגבי עוד חיבורים... הם מקבלים חשמל אבל המחשב אפילו לא אומר שיש התקן לא מזוהה או משהו כזה... פשוט לא אדיש לזה. מה לעשות?

17. Started by slrr,

חחחח לא קצת טפשי?? זה אחד הדברים הבסיסיים של כל משתמש!!! אם אפשר הסבר הגיוני להונאה הזאת??? ואם אפשר להחזיר אותו, ואם אפשר אז שזה לא יהיה כאילו צריך להנדס מחדש את התוכנה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Walter Samuel,

שלום, ברשותי Win7 ואין לי שמץ איך לבצע בו חיפוש.. האם זו תקלה או שצריך להיות מהנדס פצצות גרעיניות בשביל לחפש קבצים במערכת ההפעלה החדשה? צירפתי תמונת מסך של התפריט התחל והמחשב שלי חסרי אפשרות החיפוש. אגב: ניסיתי להפעיל ולכבות ולהפעיל ולכבות ושוב להפעיל את אפשרות הIndexing Service מההוספה\הסרה של רכיבי הווינדוס ווידאתי כמובן שהשירות על Automatic והוא מופעל. -ללא הועיל. אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מדובר על מחשב נייד שזוגתי הרגע רכשה אך המוכר אמר לה שהיא צריכה לרכוש רק רשיון. ייתכן מחשב חדש שמותקן בו WIN ללא רשיון? וכמה אמור לעלות רק הרשיון? (לא משנה גרסת ה WIN,אני רק רוצה לדעת טווח מחירים) שאלתי כמה חנויות אחרות וכולם מוכרים רק גרסה "קומפלט",משמע WIN שלם עם דיסק ורשיון. (WIN7 ULTIMATE לדוגמה עולה קרוב ל1000ש"ח )

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Box,

שלום, אין לי מושג איך לפתור את הבעיה הזאתי אז אני צריך את עזרתכם... ניסיתי להתקין עם 2 דיסקים שונים של המערכת הפעלה. גם ב64 ביט וגם ב32 אני מקבל את אותה התוצאה. אני מתקין את Windows אחרי פירמוט ההארד דיסק. כאשר הוא מסיים את ההתקנה ועושה לראשונה BOOT מההארד דיסק מופיעה האנימציה של הStarting Windows ומופיע מסך שחור ולא קורה כלום. לאחר ריסטרט אני יכול לבחור איך לעלות את המחשב. כשאני בוחר Start Windows normally אני מקבל את אותה התוצאה. כאשר אני בוחר Safe Mode הוא טוען את הדרייברים וממש לפני שהוא עולה הוא רושם לי שהוא לא יכול לסיים את ההתקנה של מערכת ההפעלה כאשר הוא בסייף מוד. לא עשיתי שינוים בBIOS או בחומרה בזמן האחרון. לפני הפירמוט היה לי ויסטה. שוב, התופעה מתרחשת כאשר א…

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  21. היי מערכת ההפעלה שלי = WIN 7 ברשותי FIFA 2009 ואני מעוניין להתקין את הפאץ IPL 09 שזה הפאץ לליגה הישראלית. בעבר שהיה לי XP אז הפאץ עבד והכל תקין. כעת, המערכת כלל לא מזהה את קובץ ההתקנה של הפאץ והוא נראה ככה : המערכת כותבת שזה קובץ PHP ולא EXE כאשר שיניתי את הסיומת ל EXE גם לא קרה דבר מה עושים?

22. שלום התקנתי לא מזמן WIN 7 ואני מרוצה. חוץ מבעיה אחת, אם למשל אני נכנס לGTA SA אז המשחק עולה לשנייה וקופץ לשורת המשימות,שאני לוחץ על זה הוא עולה לשנייה וקופץ בחזרה. מצאתי פיתרון אחד,אני יוצא מהמערכת ונכנס שוב וזה פותר את הבעיה אבל אם אני עושה RESTART אז עדיין לא פועל. אני משתמש בכרטיס מסך מובנה של INTEL שדיי בסדר ובמסך 22. אבל בXP SP3 לא היה בעיות כאלה..

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by matan5000,

שלום, כאשר אני נכנס למחשב שלי ולשאר התיקיות שורת התפריטים לא מופיעה, איך אפשר להחזיר אותה? בתודה מתן. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים