עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by AnTiSh0ck,

כרגע במותקן אצלי vista 64bit ultimate אני רוצה לשדרג ל win7 64bit ultimate אני יודע שאפשר לשמור את כל ההגדרות שכרגע נמצאות אצלי... אבל מה זה כולל? תוכנות שמותקנות ב C (ויסטה מותקנת עליו) יפעלו כמו שצריך גם? מה אתם ממליצים? לשדרג או להתקין מחדש ?

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  2. Started by Rimo,

שלום לכולם, בבקשה תעזרו לי, אם מישהו נתקל בתופעה כזאת. במחשב של חבר שלי פיתאום אחרי הדלקת מחשב נהיה בעיה של Windows explorer.exe. מערכת הפעלה - Windows 7 כאשר הווינדוווס עולה ישר קופץ חלון עם תיקון שגעיות אוטומטי ומחפש מחפש, אחרי דקה קופץ עוד חלון של שגעיה וכותב שלא מוצא איזה קובץ ב- explorer ושוב נכנס ללולאה ומתחיל שוב לעבוד תיקון שגיעות אוטומטי וככה אין סוף. אי אפשר ללחוץ על שום דבר אחר הכל קורה מהר מאוד. כשסוגרים זה קופץ שוב. נכנסתי למצב safe mode היה בסדר, הרצתי את AVG אנטיוורוס, לא נראה לי שמצא משהו, הרצתי Spyboot search and destroy זה מצא רק cookies מחקתי אותם גם. כשהעלתי ווינדוס במצב רגיל הכל ממשיך עם השגיעה הזאת. העלתי מחשב מהמצב התקין האחרון - לא עוזר. …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, לא בטוח אם זה לכאן או לפורום תוכנה- אבל אני מפרמט את המחשב וחשוב לי שכל הקבצים הנוכחיים יהיו זמינים לי, גם קבצי מערכת (לך תדע מה תצטרך בעתיד). איך עושים זאת? משהו מובנה בוינדוס? תוכנה חיצונית כלשהי? וינדוס 7. תודה.

4. החלטתי ליצור גרסאת ווינדוס לעצמי כאשר בגרסא הזו כמובן יהיו את כל התוכנות הבסיסיות והעדכונים. אני הולך לבצע את זה ב-Nlite עם מישהו מכיר משהו טוב יותר, אשמח להתעדכן. היה אתר שבו אפשר היה להוריד את כל חבלת העדכונים שיצאה עד X מישהו מכיר את האתר? מישהו יודע איך מבצעים שינוי THEMES ואולי גם תמונה במאפיינים.... (מושתל בקובץ ההתקנה..) בכלל טיפים וכל מיני עדכונים למי שיש... תודה לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by SMAZ,

אני לא בטוח שלפה הנושא מתאים אם לא תעבירו למקום הנכון אז הבעיה שלי כחה: אבא שלי לפי מה שהוא אמר מחק אנטיוירוס המחשב עשה ריסט ואז מזה המחשב עובד הכול עד שהוא מגיע לחלון הזה של ויסטה מתחיל{לפני הדיסקטופ ולפני המראה של חשיבת אחוזים} והמסך נהפך להיות שחור אבל המסך עצמו פועל ושומעים את המחשב מתאמץ אני לא רוצה לפרמט כי יש בו הרבה משחקים שעברתי אותם ואבא שלי רוצה לפרמט את המחשב אז בבקשה תעזרו מהר

6. מה עוד יכול לפגוע לי בביוס חוץ מהCIH??

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  7. שלום חברים, רציתי בבקשה לברר איזו מערכת הפעלה עובדת יותר מהר,XP SP2 PRO או XP MEDIA CENTER? האם יש לכם כתבות או מאמרים בנושא?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי לפני כחודש התחילו להופיע לי שגיאות זיכרון מעצבנות בWindows תמונות לדוגמא: מאז המחשב עבר אצל מספר טכנאים שהספיקו לפרמט, להחליף כרטיס מסך ואת הדיסק הקשיח. אך עדיין השגיאה מופיעה במחשב, אם זה בעת התקנת עידכונים לWINDOWS, התקנת WINDOWS DIFFENDER אם סתם כניסה לקובץ שמע. אשמח לעזרה מכם, כי אני כבר התייאשתי תודה

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  9. Started by Electric Boom,

הוא מעולה לאדמינים של סרברים יופי...האם הגרסה הרגילה שלו טובה גם למשתמש ביתי,משחקים חמור ואינטרנט(אני לא מתאים לזה אבל בכל זאת),על אף שאין הרבה דברים שתומכים בו כרגע...?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by matteo,

באמצע התקנת דביאן הפסקתי(בשלב שבו הוא מבקש מאיזה אתר מראה להוריד קבצים) ופשוט אני עושה בוט והוא רושם לי press key to reboot עשיתי fixmbr עם הדיסק של הוינדוס אבל לא יודע מה לעשות זה לא עזר אגב כשעשיתי fixmbr הוא הראה לי שעדיין יש לי את הוינדוס מותקן וכל הכוננים מותקנים כרגיל מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by RS4,

ה-WINDOWS עושה עידכון אוטומטי והוא מוריד לי את הקבצים לכונן E ש-WINDOWS בכלל מותקן בכונן C מוזר... מה הבעיה

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  12. היי חבר'ה, הבעיה הזו התחילה לא מזמן וזה קורה מתי שאני מכבה את המחשב לגמרי "כיבוי". כשאני עושה כיבוי ללילה ומדליק אותו בבוקר על הפעם הראשונה הוא נתקע לגמרי כל סרגל הכלים כל המחשב נתקע והפיתרון היחיד הוא פשוט לעשות ריסטארט דרך המחשב עצמו ליד כפתור ההפעלה בכפתור הריסט. עכשיו זה לא טוב וזה לא הפיתרון לעשות ככה כל פעם! מה אפשר לעשות בבקשה שזה יתוקן? יש לי WINDOWS 7 64BIT מקורי הום פירמיום. היו לי בעיות עם הווינדוס מההתחלה כבר למרות שפרמטו לי כמה פעמים ואחרי כמה פעמים הכל יסתדר. עשיתי סריקת וירוסים.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. While initializing device VPICD : windows protection erorr. You need to restart your computer לאחר שאני מתחיל מחדש ומנסה לכנס למצב של safe mode אני מקבל את ההודעה הבאה: Himen.sys has detected unreliable XMS memory at address 02000002 XMS driver not installed Himen.SYS is missing, try to install it agein! תעזרו מה יכולה להיות הבעיה?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. טוב חברה כל פעם שאני מנסה לפתוח את המדיה פלייר אני רואה את ההודעה הנ"ל, ניסיתי כבר כמה מדריכים באנגלית אשר טענו כי ניתן למצוא פתרון לבעיה אבל אף אחד מהם לא הצליח . אולי אתם תצליחו :-\ תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  15. Started by imac,

הארד דיסק 20 GB WINXP

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Nihility,

אני יודע שהרבה מכם חיכו לזה, http://www.winvistaclub.com/Ultimate_Windows_Tweaker.html תוכנה חדשה מאת winvistaclub היא מאפשרת לשנות כל מיני דברים שבעבר דרשו שינויים ברג'יסטרי. לא דורש התקנה ותומך בIE8. וכמובן, לא עולה כסף. בניגוד לTweakVI

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  17. Started by BobCaT,

עכשיו אני משתמש במערכת הפעלה וינדוס 98 SE כדאי לי לשחליף לוינדוס XP כי הבנתי שיש ביצועים יותר טובים בXP אז כדאי? (את המפרט אפשר לראות בצד אם זה חשוב)

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  18. Started by SpiritKnight,

מאז שהתקנתי את הוינדוס98, לא בטוח אם SE(ביום שלישי שעבר), אני מקבל הודעה" וינדוס זיהה שגיאה ברגיסטרי. וינדוס יפעיל מחדש את המחשב ויתקן את הבעיה". הבעיה היא, שהוא כל הזמן מוצא שגיאות ברגיסטרי. אתמול הרצתי סקאנדיסק, הוא אמר שהוא מצא שגיאות ותיקן את כולן. היום כשפתחתי את המחשב בוקר זה לא קרה, אבל אחה"צ זה הופיע שוב. הבעיה היא שהוא כל פעם מוחק את כל הרג'יסטרי ומשחזר את זה להפעלה הראשונה של הוינדוס, ככה שצריך להתקין ולעדכן הכל מחדש! הצלחתי למנוע את זה היום אחה"צ כשהפעלתי את המחשב מחדש, לחצתי F8 ובחרתי NORMAL, ואז הוא עלה בלי הבעיה, אבל אני לא יכול להמשיך לעשות את זה. למישהו יש דרך לתקן את זה? אם לא, אני אפנה לתמיכה של מייקרוסופט. למען הסר ספק, הוינדוס הותקן מתקליטור חוקי עם סי…

19. Started by שמנואל,

היי. יש לי 3 מחיצות במחשב כולן FAT32 . אני רוצה להתקין WIN98 על מחיצה C שבה היה XP . פירמטתי את המחיצה, אבל ברגע שמתחילה התקנת ווינדוס אני מקבל הודעה שאי אפשר להתקין את הקבצים הדרושים ואני גם נשאל אם יש לי NTFS . אבל הרגע פירמטתי אז מה פה לא בסדר ? אציין רק-אם זה חשוב -שהפירמוט נעשה ללא דיסקט אתחול אלא פשוט עם דיסק ההתקנה. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  20. יש לי לאחרונה תופעה מאד מוזרה במחשב (XP SP2) ברוב המקרים שאני מוחק קובץ או משנה לקובץ את השום אחרי שניה נוצר מחדש הקובץ (עם השם הישן) בגודל של 0 byte (כלומר ריק) מה זה החארטה הזה באמאשלי?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by elior021,

שלום לכולם בזמן האחרון יש לי בעיה מוזרה כשאני מפעיל תוכנות או איסקיו התוכנות נסגרות לי ואני מקבל את השגיאה המעצבנת הזאת שהתוכנה שהפעלתי נתקלה בבעיה ועליה להיסגר ויש למטה לשלוח דוח שגיאות או לא לשלוח מה אני צריך לעשות כדי לתקן את הבעיה? תודה מראש אליאור

22. Started by dannygnh,

איך קוראים לתוכנה שמותקנת בווינדוס ,שמפעילים אותה דרך "התחל הפעלה" ומשם ניתן לנטרל תוכניות שלא יעלו עם הדלקת המחשב.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by *R.S,

שלום, בפסח אני אקנה מחשב שיכיל 8800GTS 640MB e6600 2GB 250GB יהיה כדאי ל להתקין ויסטה או להשאר עם XP (ואם אפשר אז נימוקים בתשובות...

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. כל עשר שניות שומעים צליל של לחיצת עכבר אפילו שאני לא נוגע במחשב או בכלל דברים אחרים רצים שומעים אותו צליל בויסטה כאילו הקלקתי על איזה תיקייה ופתחתי אותה למישהו יש מושג מה גורם לזה יש כל כך הרבה דברים יהיה קשה לאתר 20 דקות עכשיו חיפשתי על זה בגוגל מצאתי לא מעט שמתארים בדיוק אותו דבר אבל פתרון בכל אחד מהשרשורים האלו לא הופיע ! מטריד בול אותו הצליל שהויסטה משתמש בו שאתה לוחץ על תיקייה .....כל 10 שניות.......@#$@ הופה נדמה לי שעליתי על משהו התחלתי לסגור דברים שפועלים בשורת משימות הקטנה ליד השעון אני חושב שזה היה האזהרה האדומה מוינדוס שמודיעה לי שאין לי אנטי וירוס לא בטוח סגרתי כמה דברים במקביל אבל עכשיו אין יותר ~43#@

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by auphyr,
    • 0 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.