עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. למה העתקת קבצים נכשלת ומתקבלת הודעה לא ממש מובנת? כמו בתמונה? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Snake_Eater,

דליפה בסניף הסיני של מיקרוסופט חשפה את מערכת ההפעלה הבאה של החברה, Windows 9 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%a1-%d7%a1%d7%99%d7%9f-%d7%a2%d7%95%d7%a9%d7%94-%d7%98%d7%99%d7%96%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%9c-windows-9/

3. Started by .AloN,

כאשר אני מחובר לאינטרנט פתאום צצים לי פרסומות של - Messenger Service. אין לי שום תוכנה דלוקה שזה קורה אז אני מניח שזה משהו בחלונות XP. קישור לתמונה - http://www.geocities.com/someblapi/Untitled.jpg מישהו יודע איך להיפתר מהפרסומות האלה ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. החלפתי לוח אם. עשיתי פורמט. התקנתי WIN XP PRO. יש לי הרד דיסק אחד שמחולק ל-3 (פעם זה היה C,D,E) + כונן תקליטורים (פעם היה F)+ צורב (פעם היה G) אהה וגם פלופי אבל מי סופר... המצב העכשווי הוא שהכוננים שהיו פעם D ו- E (פרטישינים של הכונן הקשיח) התחלפו עם 2 הכוננים האופטיים (ה-CD והצורב). ז"א, יש כונן קשיח C, אח"כ כונן תקליטורים D , צורב E, ואז 2 הפרטישנים של הקשיח F ו-G. אני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו. איך עושים את זה? איפה משנים מה שצריך? ואגב, אני כמעט בטוח שזה לא קשור להגדרות הביוס ו/או ל"פריימרי-סקנדרי-מאסטר-סלייב". תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום! (אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה...) לאחרונה אני נתקל בבעיה מציקה מאוד, כאשר אני מנסה להפעיל מספר קבצי וידאו (דיי הרבה), והם מעלים לי שגיאה של האקספלורר- "נתקל בבעיה ועליו להסגר.. שלח/ אל תשלח". זה מציק מאוד, ואני לא יודע מה לעשות מה עושים? (כאשר אני מנסה לצרוב את הקבצים עם הנרו- זה מעלה לי אותה בעייה רק לגבי הNERO ואני לא יכול גם לצרוב כי זה נתקע ) בבקשה תעזרו, אמיר.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Black_eagle,

יש לי הודעה מהאנטי וירוס שלי של איזה וירוס (יש תמונה מצורפת) ואני לא מצליח להסיר את הוירוס או לסגור את החלון המעצבן של ההודעה. עזרה בבקשה. תמונה:

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי. זה בכוונה לא בפורום רשתות ואינטרנט כי יש לי תחושה קשה שזה קשור לWindows - אחרי זמן לא מוגדר החיבור שלי לרשת נופל. החלפתי כבר כרטיסי רשת, החלפתי ראוטר, עברתי מכרטיסי PCI ל-USB וחזרה כדי לשלול בעיה בחריצים, ואני לא מוצא את הפתרון. בנוסף, כרטיסי הרשת השונים נוסו על אובונטו ושם הכל עובד מצוין. מה שחבר אמר לי, שנשמע הגיוני, הוא שאולי ניהול הרשתות הגנרי של ווינדוז "מתנגש" עם הUtility שמגיע עם כרטיס הרשת. מה אתם אומרים ? תודה מראש.

8. Started by OmriF,

שלום, יש ברשותי תוכנה, שלאחר כמה ימים נחסמת, אך לפי מה שאני יודע, מחיקת רגיסטרי עוזרת, איך בדיוק מוחקים רגיסטרי של תוכנה מסוימת? או איך מוחקים רגיסטרי בכלל?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם. מאז אתמול אני מחפש ברחבי הרשת (כולל כאן כמובן) פתרון לבעיה שצצה לפתע: 1. זה התחיל מאי אפשרות להתחבר לאינטרנט 2. דרך נציג השירות של הספק גיליתי שאני לא לבצע IPCONFIG ב-CMD של חלונות, השגיאה שאני מקבל: Windows IP Configuration An internal error occurred: The request is not supported. Additional Information: Unable to query routing information. 3. ניסיתי מלא פתרונות שהציעו בפורומים שונים כגון: התקנת SP2 מחדש, הסרת TCP/IP והתקנה מחדש ועוד שלל פתרונות שלא הועילו. 4. סרקתי את המחשב באמצעות AD-AWARE, חלונות דיפנדר ו-AVG - ללא שום זיהוי וירוס או SPYWARE. 5. תקלות נוספות שצצו יחד עם הבעיה הזו: המחשב עולה לאט וכניסה ל"מחשב שלי" איך שהמחשב עולה יכולה לקחת דקה-שתיים. אשמח…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by tzahi97531,

שלום לכולם היום קיבלתי את המחשב החדש שהזמנתי לפי דעתכם איזה מערכת הפעלה אני צריך להתקין ? תודה על העזרה [TABLE=class: cms_table] [TR] [TD]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%]כמות[/TD] [TD=width: 10%]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4440 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪880[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪126[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪403[/TD] [/TR] [TR] …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by miki_michal,

יש לי חשבון של שני סוגי משתמשים וuser ו admin הכלתי Group Policy על user וכדי לא להכיל אותם אותם צריך לללחוץ deny על הספריה Group Policy ב sys 32 בadmin, אחד מאותם הגבלות הוא אי אפשרות לראות את דיסק c , איפה ש sys32 נמצא .... בקיצור שניתי משהו קטן נוסף ושכחתי לבצע פעולה מסויימת ובאיתחול הסתבר לי שההגבלות חלו גם על admin כלומר נעלתי את עצמי בחוץ, חכם... איך אני מחזיר את זה למצב הקודם...יש לזכור שאני לא יכול!!! להיכנס לgp יותר, כי אין לי אפשרות להיכנס לGroup Policy כי אין לי c!! אודה על עזרה מהירה!! תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by S2DON,

סתם רציתי לדעת.. כי אני אחד האנשים שחזרו מויסטה לאקספי כי פשוט אין ממש הבדל.. חוץ מזה שהרבה דרייברים לא קיימים לויסטה.. וזה מעצבן.. מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by y_i_c,

כל פעם כשאני מפעיל את XP אני מקבל הודעת שגיאה כזאת: (תסתכלו בתמונה)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אפשרות המזוודה כבר לא קיימת, ה סינק טוי לא עובד לי, מה עוד אפשר לנסות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by inflictioNz,

שלום חברים לאחרונה יש לי מלא בעיות בווינדוס 10 שימוש מוגזם של CPU ודיסק בעיקר ישומים מתארחים וכל מיני שטויות ניסיתי מלא פתרונות כולל סריקות של ווירוסים ונקיונות במצב בטוח. וקצת מתחיל להימאס לי המווינדוס 10 כל הזמן יש תקלה כזו עדיין האינטרנט מקרטע בוויפי למרות שאני יושב מטר וחצי מהראוטר וגם בכבל מלא בעיות ועכשיו גם השימוש בנתונים והמחשב הנייד מתחמם מאוד. איך אני חוזר לווינדוס 7 היישן והטוב שהיה לי לפני מבלי צורך לפרמט את כל המחשב ולאבד נתונים יקרים?

16. Started by bora-aa,

שלום לכולם, טוב אז ישר ולעניין,בקיצר אני בא לפרמט את המחשב של חבר שלי,אני מכניס דיסק..... עולה המסך הכחול,ואז הוא כותב לי שהוא לא מוצא HARD DISK שבו הWINDOWS מותקן (כלומר הwindows מותקן בכונן C) אולי זה יעזור לכם שאני עושה ריסט במחשב ההוא,אז כתוב PRAMIRY דיסק קשיח....=כתוב שאין כלום ואז SECOND דיסק קשיח...=כתוב את הדיסק קשיח את הדגם.,כלומר הוא מזהה הוא כקשיח שני,ולא ראשוני. לא יודע איך זה משפיע,ניסתי דרך הBIOS ואין שם שום אפשרות :.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by lilian,

צרבתי IMAGE לדיסק דרך אפליקציה של WIN7. רציתי לדעת מהם 3 הקבצים שנצרבו לי על הדיסק :boot, bootmgr, sources. ואיך מפעילים אותם במקרה ואני רוצה לשחזר את המערכת (זה עובד גם דרך ה- bios ?). האם יש עוד דבר שעלי לצרוב על הדיסק הזה כרגע?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by bamba,

מחפש קובץ aspi3520.sys נא לשלוח לי לינק או קובץ לדאר אלק' בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום.. אני לא יודע איך נוצר לי פיתאום עוד משתמש חוץ ממה שהיה לי מה שבטוח שאני לא יצרתי אותו.. אני בא למחוק אותו הוא באותו רגע נמחק לי ואח"כ שאני מפעיל מחדש הוא שוב מופיע לי, ניסתי גם במצב בטוח גם במצב רגיל וזה לא נמחק, איך אפשר למחוק אותו לגמרי?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Anonymous1,

שלום, כאשר לוחצים על כיבוי, הwindows מבצע הפעלה מחדש. ביטלתי תחת כשל במערכת את הסימון מ"הפעל מחדש באופן אוטומטי", אך לא מופיעה הודעת שגיאה. מה עשויה להיות הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. שלום , אני משדרג את הפנטיום 3 שלי... ל-AMD משהו נחמד. עכשיו אני יודע שיש באקס פי עוד הגנה כזאת שנותנת לך להחליף מספר מסוים של חלקים בזמן מסוים על מנת שהיא תדלק אחרת אני לא בטוח אם היא לא נדלקת או שצריך ACTIVTION.... מה בידוק ההגנה אומר והאם אני יצליח להשתמש בווינדוס לאחר השדרוג ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by someone,

מקש הF7 לוקח אותי לBOOT MENU.. מישהו יודע איך אני מגיע לSAFE MODE עם לוח האם הזה? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. קניתי מחשב Laptop ובו Windows Vista Home pre. בהרצה הראשונה נדרשתי לבצע מספר הגדרות כמו שם משתמש וכדומה, ולאחר מכן המחשב הכל לעבוד באופן רגיל. לאחרונה העתקתי קבצים לספריית C:/program files והחלטתי להעביר אותם לספריה אחרת, אך המחשב לא אפשר לי למחוק אותם. הוא אמר שאין לי הרשאה למחוק אותם. אני המשתמש היחיד במחשב. איך אני יכול להיות בעל ההרשאה למחוק ולהזיז קבצים באופן חופשי מבלי שהמחשב יסרב לבצע זאת ? בנוסף, אני לא מרוצה מהסדר שה VISTA עושה בתפריט ה run->programs ואני רוצה קצת לשנות. איך אני עושה זאת ב VISTA (אני יודע שב XP למשל האפשרות הזו נמצאת ב properties של ה Task bar למטה ומשם ל start menu ולאחר מכן customize ו advanced)? תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by אנדי,

היי לכם, בימים הקרובים אמור להגיע אלי מחשב שולחני חדש שהזמנתי לאחרונה, ובמקום להתקין את מערת ההפעלה ואת כל היישומים מחדש, אני מעוניין להעתיק את כונן המערכת של המחשב הישן למחשב החדש. השאלה שלי היא זו - האם בישומים שמבצעים את הפעולה הזו (כמו למשל acrins true image) ניתן לבצע שכפול של כונן מערכת ללא מנהלי ההתקנים ששייכים למחשב הישן? איך בכלל ניתן להפעיל את המחשב החדש מכונן המערכת הישן, כאשר מנהלי ההתקנים שמותקנים בו שייכים למחשב הישן? שאלה כזו אגב, כבר הועלתה כאן ב- 2012, אבל לא ממש הבנתי את התשובה. אולי היום יש שיטות מתקדמות יותר. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by lo_toda,

שלום יש לי מחשב חדש. G31 P2160 נועד למדיה סנטר אני מעוניין להתקין וונדוס 2000 הבעיה שהוא לא מזהה את כל ה HD הוא מזהה עם אני לא טועה רק 131GB ולא 1 T מה אפשר לעשות? הHD זה SATA אבל אני משתמש ב BIOS שמאפשר שימוש כמו ב IDE רגיל.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.