עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי כרגע I7 950 סוקט 1136 אני חושב אני מחליף למעבד I7 4790K מחליף לוח כמובן וזכרון איך אני יכול לשמור על היונדוס שלי כי מנסיון שלי אני יקבל מסך כחול ולא בא לי להתקין הכול מחדש תודה לעזורים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by stone cold,

טוב אחרי שראיתי את ויסטה רצה בסדר במחשב הניד של אחי התקנתי בעצמי בסך הכל בהתקנה היו כמה בעיות מעצבנות של חיפוש דריוורים מתאימים ולכך לי המון זמן להתקין כרטיס טלוויזיה מיושן (אני התקנתי אותו לנצל מסך 20 אינטס שקניתי ולהוציא תטלוויזיה מהחדר) גם כל העניין שצריך לעשות הפעלות מיחדש כמו בXP וWIN98 מעצבן -חשבתי שיתקדמנו מאז אבל בסך הכל התוכנות שהתקנתי עובדות והמערכת נחמדה אני ימשיך מחר אם הסקירה שאני יתקין עוד דברים ומשחקים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ed1,

אני מתקין וינדוס XP PRO עם SP2 ומתלבט אם לא עשיתי טעות שלא התקנתי את הדרייבר SATA לפני התקנת הוינדוס? ההארד דרייב מחובר ב-SATA ללוח ASUS P4S800D M392 ולא נתבקשתי בשום שלב להכניס את הדיסקט ככה שאני לא בטוח אם בכלל יש בו צורך. איך בכלל אמורים להתקין דרייבר SATA מדיסקט עוד לפני התקנת הוינדוס? תודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, יש מחשב יד שניה שיש בו WINDOWS 8 שאני רוצה לקנות השאלה היא אם ניתן למחוק את USER של מי שקנה את המחשב ולהכניס USER חדש? ומבחינת הWINDOWS המחשב יהיה חדש או שצריך להתקין מחדש את כל WINDOW? כי להוסיף משתמש נוסף ממש מאט את המחשב אשמח לתשובה בהקדם. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני פתוח מחשב שלי ולא מזהה SATA כן פעמים מזהה sata אני לא מבין מה בעיה? דיסק קשיח WD 120GB SATA [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני מעוניין להפריד בין המסמכים שלי לבין המערכת, כדי שבמקרה של שחזור המערכת עם גוסט המידע שלי לא יידרס. בעבר השתמשתי בהתקנה של XP שכללה סקריפט Unattended שהגדיר את מיקום Documents and Settings מראש על מחיצה אחרת. ב-Vista ניסיתי להשתמש במשהו דומה, אבל התוצאה הייתה שלא ניתן היה להתקין service packs. האם ב-Windows 7 יש פתרון נורמלי לצורך הזה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Daver,

שלום לכולם! התקנתי את הבטא של ווינדוס 7 והוא לא מזהה לי התקן אודיו. כרטיס האודיו שלי מובנה בלוח אם ולכן אני צריך להתקין את הדרייבר ללוח אם, ניסיתי מהדיסק אך ללא הצלחה, ההתקנה טוענת שמערכת ההפעלה אינה תומכת. אשמח אם תעזרו לי למצוא דרייבר ללוח האם שלי שיפעל בווינדוס 7... לוח האם: ASUS P5SD2-X תודה רבה לכולם, דור.

8. אני קונה מחשב חדש בשווי 10 אלף שקלים, כך שכל הרכיבים שלי תומכים לגמרי בוויסטה. עכשיו, רציתי לדעת מה ההבדל בין וויסטה 32 ביט לוויסטה 64 ביט? איזו וויסטה עדיף לי להתקין במידה וכל הרכיבים במחשב שלי הם חדישים וברמה גבוהה מאוד? תודה על העזרה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום, יש לי במחשב שני דיסקים עם שתי מערכות הפעלה (ויסטה ו 7). כרגע אני מעוניין למחוק את ה 7 לגמרי ולהשאיר את הדיסק שהיא מותקנת עליו ריק לאחסון קבצים. כשאני מנסה לעשות format לכונן דרך הויסטה רשום שלא ניתן לפרמט דיסק עם מערכת הפעלה (ב disk management הוא מופיע בתור system). ניסיתי לבצע את הפרמוט ע"י קליק-ימני על הכונן ב my computer ובחירה ב format, דרך ה cmd, דרך ה disk management (הפכתי אותו קודם למשני), למחוק את כל הקבצים על הכונן ידנית ע"י shift+del (מה שהשאיר בכונן רק מספר תיקיות של הוינדוס כמו system32). למישהו יש רעיון?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Zdeer,

:AR15: שלום רב לכולם, אני אשמח לקבל עזרה בנושא קנפוג רשת בלינוקס + התקנת ISDN. יש לי מחשב עם W2K pro במחשב אחד. במחשב השני יש לי linux red hat 7 + isdn isa eicon diva בתודה מראש Zdeer

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by jungle-man,

מי זוכר איך מוסיפים את הפונקציה add/remove snap in תחת תפריט FILE בMMC?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by oshoman,

windows could not start because the following file is missing or corrupt system32 config system זו ההודעה שקיבלתי היום שפתחתי את המחשב. מה עושים במצב זה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. משהו גורם לאינטרנט שלי להתנתק כל כמה שעות. נראה כמו משהו מדוייק מבחינת זמנים. (משהו כמו כל 6 שעות). ניסיתי כמה פתרונות שמצאתי בגוגל ולא עזר כלום. אני מנסה להמנע מריסטור לתאריך ישן. מישהו יכול לעזור למצוא פיתרון? האינטרנט חוזר רק אחרי שעושה ריסטארט למחשב. טראבלשוט לא מוצא כלום.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by DarkSight,

השבוע התחילה להיות לי מן בעיה כזאת שאני מנסה לפתוח אתר מסויים והוא כאילו מראה שהוא טען אותו אבל פשוט רואים לבן אין כלום ובמוזילה כל האתרים עובדים סבבה ורק באינטרנט אקספלורר מוצג דף לבן באתרים הללו אני לא מבין למה ???

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by maors3,

מעוניין לפרמט את המחשב לXP בעיברית עכשו מותקן עלו XP HOME באנגלית איך עושים זאת? האים זה מסובך?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום רב, לפני יומיים התקנתי ווינדוס 10 דרך הכלי של מיקרוסופט עם רישיון חוקי. מאז, אני מנסה להוריד טורנטים בשלל קליינטים, וכל פעם הקליינט מציג לי שגיאות שונות שקשורות למיקום התיקיות (אני מצרף 2 דוגמאות): [ATTACH=CONFIG]9938[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9939[/ATTACH] קראתי על הבעיה באינטרנט, והבנתי שזה בעייה של הרשאות שווינדוס 10 לוקח ממני על מנת להגן על עצמו. מה אפשר לעשות בשביל לקבל שוב שליטה מלאה על המחשב והתיקיות? בנימה אישית מתוך תסכול: אם לא ימצא פתרון אני אחזור לווינדוס 7, ווינדוס 10 עושה מה שבא לו ולא שואל את המשתמש כלום (מבחינת עדכונים, Windows Defender, לקיחת הרשאות וכ'ו).

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי, לאחרונה משתמשים מדווחים לי שכל קובץ שמצורף למייל (וורד אקסל וכו') נפתח ב read only. מישהו שמע/יודע על עידכון של MS שגורם לבעיה או על עידכון שמתקן את הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Boxster,

כותרת.. מה ההבדל בין הSP האלה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by blancman,

הצורב שלי תקין ומזוהה בביוס, וגם אפשר להריץ לינוקס בBOOT, אבל בוינדוס משום מה הכונן לא מופיע אצלי ברשימת כוננים. מה הסיבה לזה ואיך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ekmo,

שלום. אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים ואם לא אני מתנצל ומבקש להעביר למקום המתאים. שאלתי היא כזו: בקרוב אתקין על מחשב חדש מערכת ויסטה ויש לי התלבטות (ע"ס ניסיונות עגומים קודמים) באשר לחלוקת המחיצות. אני מעוניין להגיע למצב שבו במקרה של מערכת הפעלה שתיפגם, מסך כחול או כל תקלה אחרת יהיה מינימום של פגיעה למידע החשוב שיהיה בכונן הקשיח וכמובן שתהיה אליו גישה. לפיכך אני מתלבט איך לחלק את המחיצות: האם להקצות מחיצה למערכת ההפעלה ומחיצה נוספת לכל השאר, לחלק את את המחיצות חצי-חצי או אופציה אחרת? גודל הכונן הקשיח הוא 160GB, אם זה חשוב. הצעות, הערות ומחשבות על ניסוי החורים השחורים בשוויץ - הכל יתקבל בשמחה. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by mostwanted,

הבעיה שלי היא כזאת עשיתי משתמש חדש ואחרי שנכנסתי אליו וניסיתי לצאת ממנו כדי להיכנס לישן הישן לא הופיע יותר במסך של המשתמשים ואני לא יודע לאן הוא נעלם אני רואה ב-COMPUTER MANAGMENT אבל אני לא יכול להיכנס אליו מישהו יודע איך אני יכול להיכנס אליו ולמחוק את החדש??

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שדרגתי ל-10 מ-8.1 ועובד בסדר גמור וזה שמר לי את כל התוכנות, אבל כמה בעיות קטנות: - יש משחקים שעובדים לי פחות טוב מקודם לכן, וכן הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך בצורה יסודית והתקנתי מחדש וזה עדיין קצת תקוע. - במערכת ההפעלה יש קצת לאגים לא מוסברים והיא לא הכי מהירה שבעולם ויש לי SSD. במידה ואני אפרמט את המחשב דרך הבוט ואתקין את 10, האם זה יעבוד ויאקטב לי את המערכת לאחר מכן? יש לציין שה-8.1 שלי היה פרוץ וזה לא עשה בעיות.

23. היי! פירמטתי את המחשב (הבעייתי כרגע) ועכשיו אני לא מצליחה לשתף את הכונן D (שהוא בעצם הארדיסק נפרד) עם המחשב השני ברשת ועם האקסטרימר. עריכה: ניסיתי גם לשתף את כונן C וגם אי אפשר. על המחשב הזה יש לי ווינדוס 7. יש לציין שכמובן לפני הפירמוט הכל היה בסדר. היה שיתוף מלא בין כולם. ברגע שאני מנסה להיכנס דרך המחשב השני לכונן D הוא אומר שאין גישה ולפנות לאדמיניסטרטור וכו'... כמובן שהפעלתי את האופציה של שיתוף בלי סיסמאות, כמו שעשיתי פעם שעברה. אבל אני לא מצליחה לשתף בכל זאת. אני בטוחה שאני מפספסת משהו אבל אין לי מושג מה... אני לא יודעת אם זה קשור, אבל אולי זה בכל זאת יעזור - הכפתור share בטאב sharing של כל הכוננים אפור ולא ניתן ללחיצה אני יכולה ללחוץ רק על advanced sharing ומשם "לא…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by BobCaT,

אהלן יש לי וינדוס 98 SE ואני רוצה לפרמט ולהחליף לXP PRO אז אנשים אני לא יודע איך עושים את זה יש לי את הדיסק של הPRO לידי מה אני צריך לעשות בישביל למחוק את 98 שלא ישאר זכר ממנו לרוקן את הארד דיסק ובקיצר לעשות אותו כמו חדש ואז להתקין את XP TZ אז תודה למי שעונה גיא

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by felixb,

שלום, אני מנסה לשנות את שפת התצוגה מעברית לאנגלית. בלוח בקרה -> שעון, שפה אזור -> שפה -> אפשרויות שפה אנגלית בחלק של "שפת התצוגה של WINDOWS" כתוב אצלי "בודק זמינות..." וכך כבר במשך יותר מחצי שעה. נראה שהוא לא עושה שום דבר בפועל. ניסיתי לכבות את ה ANTI VIRUS וה FIRWALL למקרה והם חוסמים את הגישה לשרתי מיקרוסופט אבל זה לא עזר. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים