Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
התקנתי כונן SATA חדש. אני רוצה להתקין עותק נקי בכונן החדש (D). בינתיים אני לא מוחק את העותק הקיים ב C. שאלה 1): האם בעליית המחשב הוא יציע לי לבחור בין אחת ההתקנות? אחרי שאגמור לבצע התקנות שאר התוכנות אני רוצה לפרמט את C . שאלה 2):האם פעולת הפירמוט ל C היא דרך נכונה להסיר את מערכת ההפעלה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
*כותרת* למה צריך תיקיה של 32 ותיקיה של 64 בנפרד?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני מחובר לאינטרנט פתאום צצים לי פרסומות של - Messenger Service. אין לי שום תוכנה דלוקה שזה קורה אז אני מניח שזה משהו בחלונות XP. קישור לתמונה - http://www.geocities.com/someblapi/Untitled.jpg מישהו יודע איך להיפתר מהפרסומות האלה ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי בשביל "חלונות ללכת" דיסק און קי של 64GB אבל הוא רושם לי את ההודעה הבאה: this is a removable drive and isn't compatible with Windows To Go. Choose a drive that meets the required hardware specifications האם אני צריך לצרוב דיסק של חלונות 8 בboot ואם כן איך עושים את זה בנרו 16 יש לי חלונות 8 ששדרגתי מדיימון טולס לייט דרך הגב מחקתיהו והתקנתיו מחדש כך שהDTL עובד.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי הודעה מהאנטי וירוס שלי של איזה וירוס (יש תמונה מצורפת) ואני לא מצליח להסיר את הוירוס או לסגור את החלון המעצבן של ההודעה. עזרה בבקשה. תמונה:
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הדפדפן של אקספלורר 7 אני צריך להתקין את אקספלורר 6 . איך אני מסיר את הדפדפן הקיים? יש לציין שהוא מובנה בWINDOWS שהתקנתי , לא הורדתי אותו כעדכון לWINDOWS. ניסיתי דרך ADD/REMOVE WINDOWS COMPONENTS אך כשרציתי להתקין את 6 קיבלתי הודעה שעדיין מותקן WINDOWS בגרסה חדשה יותר.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, טוב אז ישר ולעניין,בקיצר אני בא לפרמט את המחשב של חבר שלי,אני מכניס דיסק..... עולה המסך הכחול,ואז הוא כותב לי שהוא לא מוצא HARD DISK שבו הWINDOWS מותקן (כלומר הwindows מותקן בכונן C) אולי זה יעזור לכם שאני עושה ריסט במחשב ההוא,אז כתוב PRAMIRY דיסק קשיח....=כתוב שאין כלום ואז SECOND דיסק קשיח...=כתוב את הדיסק קשיח את הדגם.,כלומר הוא מזהה הוא כקשיח שני,ולא ראשוני. לא יודע איך זה משפיע,ניסתי דרך הBIOS ואין שם שום אפשרות :.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי ב EVENT VIEWER הרבה ניסיונות כניסה לחשבון ADMINISTRATOR (ניסיונות שנכשלו כי הוא מוגן באמצאות סיסמא), ואני יודע בוודאות שאף אחד לא ניסה להיכנס. יכול להיות שזה איזה וירוס או איזה סקריפט שמנסה להפעיל משהו בחשבון ה ADMIN שלי. אם כן אני יכול לדעת מה מנסה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לאחרונה משתמשים מדווחים לי שכל קובץ שמצורף למייל (וורד אקסל וכו') נפתח ב read only. מישהו שמע/יודע על עידכון של MS שגורם לבעיה או על עידכון שמתקן את הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שמריץ Windows 7 Home Premium 64 bit ואני שוקל לשדרג ל-Windows 8 Pro 64 bit העניין הוא שיש לי מחשב בעל כונן SSD ונשאר לי רק 57 ג"ב מקום פנוי. כמה מקום צפוי להישאר לי לאחר השדרוג לווינדוס 8 ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע עם xp pro sp3 כבר כמות זמן רצינית ולאחרונה הוספתי זכרון למחשב. אני עכשיו עם 4 ג'יגה, (32 bit מזהה עד 3.5) ככה שזה זמן טוב להתקדם קצת עם מערכת ההפעלה. הבעיה העקרית של הנושא, כמו תמיד, תמיכה בתוכנות. אני רוצה לדעת אם וינדווס 7 כבר נמצא במצב סביר מבחינת יעילות + תמיכה, כי מן הסתם זו ה-os שחשבתי להתקדם אליה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש בWINXP PRO SP1 עם כל העדכונים, המחשב שלי הוא מחובר לאינטרנט ישירות (איי די אס אל) והוא משמש כמשתף אינטרנט ברשת ביתית של שני מחשבים שלי. עכשיו השאלה היא איזה סרביסיס אני יכול להוריד עם ראש שקט, והייתי שמח אם תפרטו לי על כל סרביס שאתם ממליצים לי לסגור. דרך אגב שמעתי שיש איזה הגדרה שאפשר לעשות ואז הרשת מחשבים(שני המחשבים אקס פי) תתחבר יותר מהיר לאחר הפעלה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שבועות התקנתי ווינדוס 8 ולפני יומיים שמתי לב שהמחשב לא נכנס למצב שינה, הוא פשוט מכבה את המסך(אני לא יודע אם זאת בעיה שצצה לאחרונה או שרק עכשיו שמתי לב). יש לכם רעיונות? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה העתקת קבצים נכשלת ומתקבלת הודעה לא ממש מובנת? כמו בתמונה? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולכם, תופעה משונה שאני נתקל בה לאחרונה כאשר אני מחפש קובץ בתיקייה, ע"י שימוש בשורת החיפוש העילית (כן, זו שנמצאת בד"כ משמאל לשורת הניווט) - בסיום הקלדת מילה אני מקיש רווח לקראת הקלדת מילה נוספת, אלא שהסמן משום מה מבצע על דעת עצמו פעולת מחיקה ומבטל את הרווח שהוספתי, וכך אני ממשיך להקליד משהו שגוי עד שאני שם לב לטעות וחוזר לתקן. בהתחלה חשבתי שמדובר בכשל במקש הרווח במקלדת (razer ortana V2). חשבתי שמקש הרווח פשוט אינו מגיב, אבל אז תפסתי את ההתרחשות בזמן אמת, וכשראיתי שהתופעה הזו מתרחשת רק בשורת החיפוש של סייר הקבצים נפל לי האסימון והבנתי שמדובר בבאג כלשהו במערכת ההפעלה. בינתיים אני עושה חיפושים רק בעברית. לא בדקתי האם זה קורה גם כשאני…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי וינדוס 98 SE ואני רוצה לפרמט ולהחליף לXP PRO אז אנשים אני לא יודע איך עושים את זה יש לי את הדיסק של הPRO לידי מה אני צריך לעשות בישביל למחוק את 98 שלא ישאר זכר ממנו לרוקן את הארד דיסק ובקיצר לעשות אותו כמו חדש ואז להתקין את XP TZ אז תודה למי שעונה גיא
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי לפני כמה ימים שינויים ברג'סטרי (והכל היה בסדר), ואחר כך עידכנתי את החלונות דרך האתר של מיקרוסופט. אחרי העידכון נמחקו לי כל מני פריטים בדסקטופ (כולל קובץ הרג'סטרי ששמרתי לפני השינויים). אבל גרוע מזה: כל פעם שאני פותח חלון דרך הOpen new window החלון אמנם נפתח, אבל עובד על ריק. אני צריך לעשות סטופ, ואז ריפרש - ורק ככה עולה הדף. מדובר במערכת הפעלה חלונות 98 hebrew enabled.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי מדובר בקליק ימני על הקיצורים שבתפריט התחל- לא משנה אם הם קיצורים קבועים (למעלה) או קיצורים זמניים (למטה) בהתחלה חשבתי שזה רק למטה ורוקנתי את הרשימה (Clear list)- כמובן שזה לא הועיל. כשאני פותח את תפריט התחל ולוחץ קליק ימני על אחד מהקיצורים, לא קורה כלום. צריך ללחוץ כמה פעמים. זה רנדומלי, לפעמים קורה בפעם הראשונה ולפעמים קורה אחרי 6-7 קליקים. בנוגע לשגיאות המתקבלות- כל פעם שגיאות אחרות. לפעמים מתקבלת שגיאה של explorer והשורה נעלמת- ואני מריץ שוב את ה-explorer שוב הכל חוזר לפעילות אם אני זוכר נכון קיבלתי גם פעם שגיאה של doctor wattson הזה.. בגלל שרציתי לתת מידע יותר מדויק, החלטתי לעשות מלא קליקים ולרשום כל מיני שגיאות. 1. שגיאה שעוד לא קרתה בהקשר של הקליק הימני: ms v…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, לפני יומיים התקנתי ווינדוס 10 דרך הכלי של מיקרוסופט עם רישיון חוקי. מאז, אני מנסה להוריד טורנטים בשלל קליינטים, וכל פעם הקליינט מציג לי שגיאות שונות שקשורות למיקום התיקיות (אני מצרף 2 דוגמאות): [ATTACH=CONFIG]9938[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9939[/ATTACH] קראתי על הבעיה באינטרנט, והבנתי שזה בעייה של הרשאות שווינדוס 10 לוקח ממני על מנת להגן על עצמו. מה אפשר לעשות בשביל לקבל שוב שליטה מלאה על המחשב והתיקיות? בנימה אישית מתוך תסכול: אם לא ימצא פתרון אני אחזור לווינדוס 7, ווינדוס 10 עושה מה שבא לו ולא שואל את המשתמש כלום (מבחינת עדכונים, Windows Defender, לקיחת הרשאות וכ'ו).
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי פעמים EXPLORER וכול החלונות סגורים וכול אחד לוקח 20,000 זיכרון זה נורמלי ? פעמים אבל ביחד 40,000
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אין לי את הדרייברים. אין לי צורך ב 2 הכרטיסים הללו אך עלי לשמור אותם ע"ג לוח האם, לא להוציא אותם. אני רק רוצה שבעת ההעלאה, ה "ווינדוז" לא יודיע לי על חומרה חדשה או בלתי מזוהה. שהכרטיס ישב בתושבת וש "ווינדוז" לא ינסה בכלל לזהותו. איך עושים ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. אני לא יודע איך נוצר לי פיתאום עוד משתמש חוץ ממה שהיה לי מה שבטוח שאני לא יצרתי אותו.. אני בא למחוק אותו הוא באותו רגע נמחק לי ואח"כ שאני מפעיל מחדש הוא שוב מופיע לי, ניסתי גם במצב בטוח גם במצב רגיל וזה לא נמחק, איך אפשר למחוק אותו לגמרי?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מאוד מוזרה. יש לי מערך RAID 0 500GBX2 שאני מתקין ויסטה הכל מעולה. לאחרונה החלטתי שאני רוצה XP, למרבה הצער ברגע שהמסך של ההתקנה עולה לי (איפה שההתקנה מטעינה את הקבצים של האתחול של ההתקנה של XP במסך הכחול הזה למטה כתוב Windows now is loading Files משהו כזה.) פתאום נהיה מסך כחול או איך שמכנים אותו מסך המוות. זה XP SP2 מעודכן. מקורי. בעיקרון אני חושד ב RIAD האם זה מה שעושה את הבעיה? ואם כן אני יכול לבטל את ה RAID ושכל כונן יהיה בפני עצמו? בתודה .
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ישנם קבצים שאין במחשב תוכנה לפתוח אותם ואז ה-Windows מציג חלון שבו אני יכול לבחור תוכנה שאיתה אפתח את הקובץ, את זה וודאי כולכם יודעים. הבעיה היא, שאצלי קרה משהו, ובמקום להציג את התיבה של OpenWith, הוא מציג שגיאה: איך אני יכול להחזיר את המצב לקדמותו? אתם יכולים בבקשה אולי לתת לי את הפקודה מהרג'יסטרי שלכם ל-OpenWith כדי שאני אחזיר את זה למצב הרגיל? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חשבון של שני סוגי משתמשים וuser ו admin הכלתי Group Policy על user וכדי לא להכיל אותם אותם צריך לללחוץ deny על הספריה Group Policy ב sys 32 בadmin, אחד מאותם הגבלות הוא אי אפשרות לראות את דיסק c , איפה ש sys32 נמצא .... בקיצור שניתי משהו קטן נוסף ושכחתי לבצע פעולה מסויימת ובאיתחול הסתבר לי שההגבלות חלו גם על admin כלומר נעלתי את עצמי בחוץ, חכם... איך אני מחזיר את זה למצב הקודם...יש לזכור שאני לא יכול!!! להיכנס לgp יותר, כי אין לי אפשרות להיכנס לGroup Policy כי אין לי c!! אודה על עזרה מהירה!! תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-