עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by danvis,

היי לכולם! הזמנתי מחשב חדש ויש לי התלבטות בנוגע לסוג מערכת ההפעלה שאני מתכוון להתקין לו. נכון לעכשיו לא הזמנתי איתו כל מערכת הפעלה ותכננתי להתקין לו Windows XP SP2. (לפי מה שהבנתי, שקונים מחשב בלי מערכת הפעלה, מה שעושים זה בעצם כמו שמפרמטים: מגדירים את כונן הדיסקים ככונן הראשי ואז פשוט מתקינים את ה-windows כאילו המחשב פורמט - תקנו אותי אם אני טועה כי זה חשוב ). אבל בגלל שאני מתכנן לקחת 4GB של זיכרון, וכמובן מערכת 32 ביט לא תצליח לנצל את כל הזיכרון, תהיתי אם לקנות Vista 64 bit. האם כדאי להתקין בהתחלה את ה-XP SP2 ורק עוד איזה חצי שנה לקנות מערכת של Vista 64 bit? יש שינוי במחירים? ואם במידה ואני הולך על Vista כבר עכשיו, האם ה-Home Premium היא גרסא טובה, או שבאמת עדיף ל…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by yar26,

איפה ברשת אפשר למצוא תקליטון אתחול למערכת הפעלה win 98/ xp איך מ win xp אפשר להעתיק קבצי הפעלה לאחר התקנת מערכת ההפעלה? בתודה מראש yar26

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איך וינדוס 10 עובד יחד עם מסך מגע כי אני כבר המון זמן עם windows 8.1 ושוקל לשדרג מה אתם ממליצים לי לעשות ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. התקנתי תגרסא 7100 וזה...פתאום זה אוכל לי מלא מקום בהארדיסק סתם...פתאום עוד ג'יגה ועוד ג'יגה ומשהו מה זה הדבר הזה WTFFF?!@! מלך מי שעוזרררר דחוףף

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by bora-aa,

שלום לכולם, טוב אז ישר ולעניין,בקיצר אני בא לפרמט את המחשב של חבר שלי,אני מכניס דיסק..... עולה המסך הכחול,ואז הוא כותב לי שהוא לא מוצא HARD DISK שבו הWINDOWS מותקן (כלומר הwindows מותקן בכונן C) אולי זה יעזור לכם שאני עושה ריסט במחשב ההוא,אז כתוב PRAMIRY דיסק קשיח....=כתוב שאין כלום ואז SECOND דיסק קשיח...=כתוב את הדיסק קשיח את הדגם.,כלומר הוא מזהה הוא כקשיח שני,ולא ראשוני. לא יודע איך זה משפיע,ניסתי דרך הBIOS ואין שם שום אפשרות :.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by lion03,

עד כמה שזה מטומטם איך להכין בוט דיסק בWIN 2K

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אהלן חבר שלי יש לו מחשב נייד של LG מ2007 עם ויסטה ביסיק שכבר לא עובדת טוב. אני יודע לפרמט מחשב נייד רגיל רק שבנייד יש לי חשש מדבר אחד-דריברים. נגיד שאני מתקין הוא מזהה את המקלדת והטאץ פאד בהתקנה?. אני לא רוצה שהיה לי מצב לא נעים שאני לא מוצא דריברים. מכיוון שבלפטופים יש רכיבים דומים אז יש מצב שנגיד שבב אודיו יזוהה אוטומטי כי הוא קיים במחשבים נוספים?. עוד דבר יש את המאיץ גרפי של אינטל, מספיק לחפש דריבר באתר שלהם במידה והוא לא כלול בהתקנה או צריך דריבר מהאתר של LG?. ונושא נוסף-בטרייה: לא צריך לזה דריבר כדי שיזהה את הזמן והאחוזים? או בדרך כלל זה כלול. כי סך הכל זה מזכיר לי תעניין שאני קונה כרטיס מסך שASUS מדביקה שבב של NVIDIA לא חייבים את הדריברים מהדיסק שמגיע (ובכלל בכרטיסי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by tmpusr,

משום מה אני לא מצליח לעשות DRAG&DROP באף תוכנה, כולל ב-EXPLORER עצמו. לאחר חיפוש בפורום ובגוגל פסלתי את האפשרות של וירוס וגם ה-FIX שהוצע פה בעבר לא עובד. זה מחשב שפורמט לפני שבועיים וכמעט לא נעשה בו שימוש. מלבד אנטי-וירוס עדיין לא הותקנו בו כמעט תוכנות. למישהו יש פתרון לעניין? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by DarkSight,

השבוע התחילה להיות לי מן בעיה כזאת שאני מנסה לפתוח אתר מסויים והוא כאילו מראה שהוא טען אותו אבל פשוט רואים לבן אין כלום ובמוזילה כל האתרים עובדים סבבה ורק באינטרנט אקספלורר מוצג דף לבן באתרים הללו אני לא מבין למה ???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by naorai,

אני עושה לו בוט מהHD, ומקבל הודעת שגיאה : קובץ חסר או פגום c:\windows\system32\config\system ניסיתי לעשות REPAIR דרך הדיסק של הWINDOWS אבל ללא הצלחה, הדיסק פשוט קופא מייד אחרי שאני בוחר איזה התקנה לתקן. אני מתכוון לגבות אותו ולפרמט, אבל זה קצת בעייתי בגלל שהוא לפטופ ואני צריך לרוץ לקנות מתאם ל2.5.... למישהו יש רעיון אחר? נ.ב- אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אבל נראה לי שכן

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by avihy,

המחשב שלי עולה באופן מהיר רק במצב בטוח. במצב רגיל הוא עלה לאחר הרבה זמן והתוכנת האנטי וירוס AVG מפסיקה לפעול פתאום ואי אפשר להפעיל אותה. עוד דבר שמופיע רק במצב הרגיל הוא שפתאום המחשב מודיע שאין מספיק מקום בכונן שעליו מאוכסנת מערכת ההפעלה (כונן C) במצב הבטוח הכל חוזר לקדמותו וכל התוכנות פועלות במצב תקין. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. לאחרונה שמתי לב לשינוי מעט מעניין במחשב שלי (ובעוד כמה)...המחשב לאט לאט הופך תפריטים מעברית לאנגלית (תפריטי "התחל" וכד') המסקנה היחידה שהצלחתי להסיק היא שדבר זה נגרם עקב העדכונים האוטומטיים. כיצד ניתן לגרום לשלוט בעדכונים האוטומטיים? כיצד ניתן לבטל באופן מוחלט את העדכונים האוטומטיים? אודה למי שיוכל לשלוח לינקים למידע קונקרטי לגבי כל עניין העדכונים האוטומטיים SP1 2 3 וכד'.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני משתמש בWINXP PRO SP1 עם כל העדכונים, המחשב שלי הוא מחובר לאינטרנט ישירות (איי די אס אל) והוא משמש כמשתף אינטרנט ברשת ביתית של שני מחשבים שלי. עכשיו השאלה היא איזה סרביסיס אני יכול להוריד עם ראש שקט, והייתי שמח אם תפרטו לי על כל סרביס שאתם ממליצים לי לסגור. דרך אגב שמעתי שיש איזה הגדרה שאפשר לעשות ואז הרשת מחשבים(שני המחשבים אקס פי) תתחבר יותר מהיר לאחר הפעלה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Forest14,

לאחר שידרוג של הBIOS, אין יותר התרעה על הTPN אבל לא מצליח לשנות את הCSM בביוס לWINDOWS UEFI (מצליח לשנות, אבל הביוס לא מעלה את ה"חלונות" וחוזר כל הזמן לחלון הביוס.) "חלונות" קיימת אצלי על M2 של סמסונג פרו 1 טרה. תודה

15. היי 1) במערכת הבקרה אני לא מאפשר מצב שינה אבל עדיין יש לי מצב שינה. דבר זה (נראה לי) גונב לי זכרון שאין לי אבל עדיין זה מוגזם (ראו למטה) 2) דיסק 30G שימושים: - חלונות 2.57G - מסמכים והגדרות 1.16G - ROLLBACK בערך 7G - תוכניות 6G סך הכל נשאר 1.5G ויש על הדיסק 16.73 להיכן נעלמו 12G? זה מונע ממני התקנת תוכנות על המחשב!! תודה יהודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by weeday,

יש לי דיסק 11in1 של windows xp ויש שם כל מיני גרסאות... מה ההבדל בינהם?...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. האם שווה לקנות רשיון ל-windows 7 באיביי? יש לי לפטופ שאני רוצה לשדרג ל-7 וראיתי שאפשר לקנות רשיון שדרוג ל-Home פרימיום ב-75 דולר בערך (יש גם פחות, אבל מפוקפק יותר) במקום ב-120. מה דעתכם? שווה לקנות רשיונות דרך איביי?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. *כותרת* למה צריך תיקיה של 32 ותיקיה של 64 בנפרד?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. איך מחזירים את זה חזרה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by abarbotel,

שאני בא למיין ולקבץ קבצים יחד לפי שם הוינדוס מסדר לי אותם בצורה של : כל מה שמהאות A עד נניח H ואז כל מה שמהאות I עד לאות M וכן הלאה איך אני משנה את זה אם אני רוצה שהוא יקבץ נניח רק את מה שבאות A לאות הזו ומה שבאות B לאות הזו וכן הלאה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ngc224,

היי, יש לי W7 ואני חייב שתיהיה לי סיסמא בכניסה... אבל לא רוצה כל פעם להקליד אותה האם אפשר להגדיר איך שהוא בריג'סטרי את הסיסמא ושהמחשב יכנס אוטומטית ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום יש לי בעיה מאוד מעצבנת בWINDOWS,בכל פעם שאני מדליק או מכבה את המחשב קופצת לי שגיאה שאותה תוכלו ליראות בתמונה הבאה: ממה זה נובע ואיך אני פותר את העניין? תודה רבה חברים^^

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by walkman,

אז ככה יש לי באותו דיסק win98se, linux, winxp ועוד מחיצה נוספת כללית מסוג fat32. משום מה שני המחיצות שלה win98 וה linux נמחכו. god bless powerquest הצלחתי לשחזר אותם בחזרה. אך ה win98 נמצא בתחילת הדיסק וה xp נמצא בסוף (כלומר ה xp עושה boot מהמחיצה win98). הבעיה שאני לא יכול לעשות boot לxp. אני כן מגיע ל menu של ה xp (בחירת ה os) אבל שאני בוחר xp אני מקבל הודעה שבגלל בעיות בדיסק אי אפשר לעשות boot. כל שאר ב partitions עובדים. אני חושב שדפקתי את ה boot כי ניסיתי לשחזר את ה boot של win98 כאשר ה partiotions נמחכו. רעיונות??? אה כמעט שכחתי ה xp הוא ntfs

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. השאלה היותר מדוייקת היא: באיזה דרך עדיף להשיג את 7 או 8. אני יודע את החוקים ולא התכוונתי להעלות פה את נושא הווארז, אבל בניתי מחשב חדש והזמנתי אותו כבר, בעוד כשבוע אמור להגיע ואין לי מושג מה להתקין עליו. היו כאלה שאמרו לי להתקין 7 ואז לשים שדרוג ל- 8, אבל לצערי windows loader לא פועל במחשבים עם לוחות אם UEFI (כן כן אני יודע בלי ווארז), כך שאני מוכרח לקנות עותק מקורי. אז אופציה אחת היא windows 7 OEM / 8 OEM, שזה אומר לשלם למיקרוסופט 411 שקלים על מערכת הפעלה שהיא רק למחשב אחד, אם החלפתי רכיב זה עדיין בסדר, אבל לוח-אם = לקנות OEM חדש. עכשיו 411 שקלים למערכת RETAIL נשמע פייר, אפילו 600, אבל 1000 שקל בשביל WIN 7 ואז עוד כסף בשביל שדרוג RETAIL ל 8 זה פסיכי לגמרי. יש למשהו פה רעי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by NIVTAL,

ב-action center הוא אומר לי שהווינדוס לא יכול לעדכן את עצמו, הנה התמונה: בתודה מראש, ניב.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים