עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Black_eagle,

יש לי הודעה מהאנטי וירוס שלי של איזה וירוס (יש תמונה מצורפת) ואני לא מצליח להסיר את הוירוס או לסגור את החלון המעצבן של ההודעה. עזרה בבקשה. תמונה:

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by inflictioNz,

שלום חברים לאחרונה יש לי מלא בעיות בווינדוס 10 שימוש מוגזם של CPU ודיסק בעיקר ישומים מתארחים וכל מיני שטויות ניסיתי מלא פתרונות כולל סריקות של ווירוסים ונקיונות במצב בטוח. וקצת מתחיל להימאס לי המווינדוס 10 כל הזמן יש תקלה כזו עדיין האינטרנט מקרטע בוויפי למרות שאני יושב מטר וחצי מהראוטר וגם בכבל מלא בעיות ועכשיו גם השימוש בנתונים והמחשב הנייד מתחמם מאוד. איך אני חוזר לווינדוס 7 היישן והטוב שהיה לי לפני מבלי צורך לפרמט את כל המחשב ולאבד נתונים יקרים?

3. Started by bnetzi,

אני שוקל אם לעדכן את לWIN8.1 מWIN8 השאלה היא האם אצטרך לעדכן את כל הדרייברים ולהתקין מחדש את כל התוכנות?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Anonymous1,

שלום, כאשר לוחצים על כיבוי, הwindows מבצע הפעלה מחדש. ביטלתי תחת כשל במערכת את הסימון מ"הפעל מחדש באופן אוטומטי", אך לא מופיעה הודעת שגיאה. מה עשויה להיות הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by maorakrish,

יש לי ווינדוס 8 משומה רק עכשיו שמתי לב לזה.. כתוב לי שהמחשב מזהה את ה 4GB שיש אך ניתן לשימוש רק 2GB. לא מצאתי פתרון לזה אשמח לעזרה,תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Nihility,

5 http://www.youtube.com/watch?v=Yx1Doc2aMow מוזר שאני לא עושה אף אחד מהדברים האלה עם המחשב שלי... עריכה: מצאתי עוד כמה 1 http://www.youtube.com/watch?v=7rpSYVE68KA - 2 בשנייה ה29, מה זה הדבר התלת מימדי עם התמונות? מדיה סנטר? http://www.youtube.com/watch?v=gmdAu8k84SA 3 http://www.youtube.com/watch?v=k2sghWuvbV4 4 http://www.youtube.com/watch?v=IMfnPduAarQ

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by evy,

חבר'ה יש לי בעיה שכל סרט שאני מנסה להפעיל שהוא מסוג dvd rip xvid ,הוינדוס מקפיץ לי הודעת שלח\אל תשלח שאומרת שאקספלורר חייב להיסגר.. אז אנשים? איך אני נפטר מהבעיה הזאת?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by lucky,

שלום לכם... אנשים, לקח לי שנים להגיע למשקנה שאני רוצה להתקין ווינדוס אקס פי בפעם הראשונה... אז הלכתי לחבר ולקחתי ממנו דיסק התקנה, אבל פה מתחילה הדילמה, אני מכניס את הדיסק והופ... מה זה?!?!מה אני אמור להתקין?? http://news.hydepark.co.il/hydepark/uploaded/021121_223209-5080/untitled.jpg

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by roma,

שלום לכולם?!!!!!! יש לי בעיה שכאשר אני נכנס למחשב ואני לוחץ להתחבר לאינטרנט אז לוקח לי כ- 2 דקות עד שהא פותח חלון התחברות וזה ממש מעצבן יש למישהו פיתרון??? (פעם זה לא היה ככה וזה היה לוקח פחות משניה עד שהחלון היה מופיע) :

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. זה קרה לי לראשונה ב-Windows 10 Preview, נהיה יציב יותר בגרסה המלאה, אבל עברה כמאט שנה ושום שינוי. עם עדכונים זה נהיה פחות או יותר נסבל, תלוי בעדכון של חלונות או של Nvidia. יש לי 2 מסכים, מסך 23 אינץ והשני 40. המחשב משדר תמונה לשניהם כ-Duplicate, ויש לי את הבעיות הבאות אך ורק כשהמצב על Duplicate (אם אני מחליף ל-Display 1 או 2 הכל עובד מעולה). אז להלן הבעיות: 1. סיכוי של 50-50 לקבל מסך שחור במשחק. 2. סיכוי קטן יותר שה-input של המקלדת לא יעזור וה-ALT TAB לא יעבוד, מה שמוביל למצב שבו אני חייב לכבות בכוח את המחשב. 3. רזולוציה בחלק מהמשחקים נראת כ-800x600 למרות שמוגדרת על 1080p, כתוצאה אני צריך לעשות ALT+ENTER ולקוות לטוב שהמשחק יסתדר מהבחינה הזאת (קורה לרוב…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. זה קורה לי כל כמה ימים והיום זה כבר קרה לי שלושה פעמים בערך, שימו לב : לא מדובר בדף אינטרנט שניתקל בבעיה ועליו להיסגר, זה קורה לי גם שאין שום דף אינטרנט פתוח, זה מעלה את ההודעה על השגיאה ואחרי שאני לוחץ סגור זה דופק לי את הקו הכחול למטה ( שורת המשימות ) וזה סוגר את האייקון של המודם וכשהיה לי חבילת אבטחת אינטרנט מסוימת אז זה היה מעיף לי את האייקון שלה ואולי זה היה משאיר אותי ללא אנטי וירוס וללא פיירוול. חשוב לציין שגם כרגע ( תמיד ) זהו מחשב מוגן עם אנטי וירוס, פיירוול וכו... פרטים על המחשב : ווינדוס אקס פי פרו sp2, זיכרון 512MB, Pentium® 4 CPU 3.00GHz כמו כן העלתי צילום מעורב של הבעיה הנ"ל תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by tora,

בס"ד שבוע טוב ניסיתי להתקין את חלונות 10 דרך DOK וגם דרך השדרוג שיש בחלונות 8.1 וזה לא עבד כשעשיתי שדרוג הוא הפעיל את המחשב מחדש ביצע טעינת קבצים הגיע לסמל של חלונות ונתקע בלי אפשרות של ALT CTRL DEL אלה רק כיבוי בכח דרך DOK הוא לא ביצע טעינת קבצים אלה ישר הראה לי את הסמל של חלונות מדובר על מחשב נייד, המערכת המותקנת היא 32 ביט SAMSUNG RV511 2GB RAM מקום פנוי 17.4 GB ICORE 3

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם. אחרי שהרצתי עדכון ב Windows Update והוא התקין איזשהו עדכון מתקדם ל Internet Explorer 6 שאמור לכלול עדכוני אבטחה ודברים כאלו (היה ב Critical Updates) נוצרה אצלי בעייה במקומות בהם צריך לכתוב עברית שם. למשל, ב Login לכל מיני אתרים. כשאני מנסה למלא שדות טקסט באתרי אינטרנט, הפונטים שמופיעים לא דומים לשום שפה מוכרת, ולפעמים האותיות העבריות מופיעות אך לא במקומן הטבעי. לדוגמה בלחיצה על האות "י" תיכתב האות "א" ובמקרים של לחיצה על אותיות אחרות יכתבו סימנים שאינם אותיות כלל. הבעיה מופיעה רק באתרים כלומר בדפי אקספלורר. בכתיבת עברית ב-WORD או באפליקציות אחרות אני לא נתקל בשום בעיה בפונטים. כמו כן, אם אני כותב עברית נאמר ב ICQ ואז מעתיק לתוך חלון הטקסט באקספלורר, הכל בסדר…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם. מאז אתמול אני מחפש ברחבי הרשת (כולל כאן כמובן) פתרון לבעיה שצצה לפתע: 1. זה התחיל מאי אפשרות להתחבר לאינטרנט 2. דרך נציג השירות של הספק גיליתי שאני לא לבצע IPCONFIG ב-CMD של חלונות, השגיאה שאני מקבל: Windows IP Configuration An internal error occurred: The request is not supported. Additional Information: Unable to query routing information. 3. ניסיתי מלא פתרונות שהציעו בפורומים שונים כגון: התקנת SP2 מחדש, הסרת TCP/IP והתקנה מחדש ועוד שלל פתרונות שלא הועילו. 4. סרקתי את המחשב באמצעות AD-AWARE, חלונות דיפנדר ו-AVG - ללא שום זיהוי וירוס או SPYWARE. 5. תקלות נוספות שצצו יחד עם הבעיה הזו: המחשב עולה לאט וכניסה ל"מחשב שלי" איך שהמחשב עולה יכולה לקחת דקה-שתיים. אשמח…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by lion03,

עד כמה שזה מטומטם איך להכין בוט דיסק בWIN 2K

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. בד"כ הייתי יודע מה לעשות עם אקס פי אבל עכשיו ששמתי ווינדוס 2000 נכנסתי ל-REGIONAL OPTIONS ושיניתי שם ל-HEBREW וזה לא עוזר. תעזרו לי בבקשה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by HaVoC_850,

אז ככה יש לי win xp וכשאני מפעיל את הmsconfig יש שם תהליך אחד שאני לא מזהה בכלל גם לא רשום מה הוא או הכתובת הפעלה שלו יש למישהו מושג מה הוא ומה עושים לגביו תוהד לעונים [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by felixb,

שלום, מדובר על P4 עם win xp עליו. היום, לאחר בעיות שהמחשב היה קופא ובשלב מסויים ה USER PROFILE נעלם מהמחשב (עם ההודעה שלמטה), פירמטתי אותו והתקנתי את ה win xp מחדש. אחרי ההתקנה של הווינדוס ולאחר זמן מסויים של עבודה המחשב שוב קפא. לאחר הדלקה וכיבוי של המחשב, שוב התקבלה ההודעה: windows cannot load the user's profile but has logged you on with the default profile for the system detail - not enough quota is available to process this command לאחר עוד כמה restart-ים, ההודעה לא חזרה וה profile הרגיל עלה. (בינתיים עובד למרות שקופא מידי פעם) בנוסף, בזמן ניסיון להעתיק כמות קבצים בינונית מספריה אחת לאחרת, קיבלתי את הודעת השגיאה: insufficient system resources exist to complete the re…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני מפעיל את המחשב, הכל עולה כרגיל אבל בהפעלת הווינדוס אחרי שהוא נטען והכל עולה לי הסימן של העכבר שאותו אני יכול להזיז עם רקע שחור. אני לא רואה רקע, לא את האייקונים, לא את השורת התחל ולא שום דבר אחר שצריך להיות... גם שלוחצים על הכפתורים בעכבר לא קורה שום דבר... אותו דבר קורה גם שמפעילים את המחשב במצמב בטוח. מישהו יודע לסדר את זה? או שצריך לפרמט?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by bennash,

קניתי בשביל "חלונות ללכת" דיסק און קי של 64GB אבל הוא רושם לי את ההודעה הבאה: this is a removable drive and isn't compatible with Windows To Go. Choose a drive that meets the required hardware specifications האם אני צריך לצרוב דיסק של חלונות 8 בboot ואם כן איך עושים את זה בנרו 16 יש לי חלונות 8 ששדרגתי מדיימון טולס לייט דרך הגב מחקתיהו והתקנתיו מחדש כך שהDTL עובד.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by avnyhow,

שלום,התקנתי כונן קשיח שעבר clone.המערכת הפעלה windows 7 ultmate,עכשיו אני לא מצליח לשנות תוכנית גיבוי שהיתה מקודם.אפשר לבטל לוח זמנים אך לחיצה על גבה כעת,שנה הגדרות לא עושה דבר,לא נפתח החלון הבא. בנוסף קליק ימני על סמל מחשב,לא פותח את חלון ניהול מחשב,ניהול דיסקים ומנהל ההתקנים.אפשר להגיע אליהם מלוח הבקרה,מערכת ואבטחה,כלי ניהול.במנהל ההתקנים רואים שכל ההתקנים בסדר.בכדי להיות בטוח עידכנתי דרייברים. כרגע אני עושה גיבוי בהצלחה עם תוכנה אחרת אך מעוניין לפתור את הבעייה. תודה מראש.

22. זו השגיאה שאני מקבל. lsass.exe - application error the instruction at "0x003835b9" referenced memory at "0x000000b8" the memory could not be read חשוב לציין שאני משתמש במחשב הזה עם סוויצ' ל-4GB מאחר ואני מריץ תוכנה כבדה שזקוקה לזה. מדובר במערכת הפעלה XP PRO. 32BIT

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. כאשר אני בוחר את המחיצה הרלוונטית בדיסק התקנה של XP, הוא לא נותן לי ללחוץ על אופציה של R בשביל REPAIR אלא רק אומר לי שיש לי מערכת הפעלה אחרת כבר מותקנת ושואל אותי האם להמשיך 'C'. כמובן שעל המחיצה יש התקנה של XP שאני רוצה לתקן, מה אפשר לעשות ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by oded6188,

זה קורה כשאני מנסה למחוק או לשנות קבצים מסויימים בתוך program files איך אני מבטל את זה לתמיד, ולכל התיקיות?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Dr. Computer,

היי. התקנתי ווינדוס XP על מחשב חדש לפני שלושה ימים. אתמול SP2 ירד לי דרך העדכונים האוטומטיים והתחלתי בהתקנה, לאחר ההתקנה המחשב הופעל מחדש, ואז לפני שהווינדוס אמור לעלות קיבלתי מסך שחור עם כיתוב לבן שאומר- "אנחנו מצטערים על השגיאה שקרתה, כנראה שזה קרה בגלל התקנת תוכנה או חומרה לפני זמן קצר" ואז אמרו לי שאם אני רוצה להפעיל את הווינדוס בכל זאת אז ללחוץ על- Start Windows Normally לחצתי עליו אבל אז המחשב הופעל שוב מחדש והגיע למסך השחור וחוזר חלילה, עד שנכנסתי דרך מצב בטוח והסרתי את ה-SP2. ואז הכל עבד מצוין. חשבתי שזה כנראה ארוע חד פעמי כי בחיים לא הייתה לי בעיה עם התקנת SP2, אז ניסיתי גם היום להתקין אותו, אבל עוד פעם התקבל מסך שחור והווינדוס סירב לעלות, עד שעוד פעם בלית ברירה …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.