Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שאלה בכותרת
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לאחרונה שדרגתי את המחשב, מPIII 1000 עברתי לAMD X2 מאיזה סוג. שני המחשבים הריצו \ מריצים WIN XP. במחשב הישן היה לי 512 RAM ולכן הSWAP FILE נראה לי חשוב, במחשה החדש יש לי 2.5GB של RAM ולכן עברה לי מחשבה - האם אפשר לבטל לגמרי את הSWAP FILE למערכת ההפעלה ולהכריח אותה לעבוד מהRAM בלבד? אם אני מבין נכון זה אמור לגרום למחשב לעבוד מהר יותר כי יש פחות כתיבה \ קריאה לכונן הקשיח והBUS אמור להיות מהיר יותר בין המעבד לזכרונות וגם בלי התיווכים של הצינורות בדרך. מה דעתכם? רון.
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אתמול, משום מקום, קיבלתי מסך כחול "Stop: c00007c5 unknown hard error" לאחר מכן ריסט, כשלאחריו עלה מסך כחול נוסף: "A problem has been detected......IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL......Stop: 0x0000000A ..." התעלמתי, וייחלתי לכך שמדובר במשהו מקרי בהחלט. הבוקר, ממש לפני מס' דקות, מסך כחול נוסף, ריסט ולאחריו אחד נוסף. צירפתי את קבצי ה-dmp, בתקווה ותוכלו לעזור לי להבין מהיכן באה הבעיה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים!!! אז ככה... כשאני מכבה את המחשב או מפעיל אותו מחדש יש לי הודעת שגיאה שקשורה לקבוץ הבא MediaAccK.exe "{אתחול קובץ dll ניכשל} אתחול היישום נכשל מאחר שתחנת החלון כבתה" אם מישהו יכול לעזור לי בזה אני יודהה לו מאוד פשוט... נ.ב ניכנסתי לתיקיה בפרוגראם פיילס של Media Access ושם נמצאים אצלי הקבצים האלה: Info MediaAccK סיומת exe MediaAccC.dll MediaAccess סיומת exe תודה מראש לכל העוזרים ויום טוב שיהיה לכולם :-)
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי כמה processes חשודים שאני לא יודע מה הם אז תגידו לי בבקשה אם הם ידידותיים למשתמש ;D ומה זה svchost ולמה יש לי 5 ממנו ?? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד TOSHIBA SATELLITE עם WINDOWS VISTA HOME PREMIUM שסיסמת הכניסה היתה בעיברית. כעת אני לא יכול ליכנס ל WINDOWS כי הוא לא מאפשר לי לשנות מאנגלית לעיברית. חלון ה LOGIN שונה מ XP אין בו אפשרות לשינוי שפה ע"י העכבר אלא רק ב ALT+SHIFT ופונקציה זו לא עובדת.( CAPS LOCK אינו לחוץ)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, איך אני מגיע לרשימת התכניות שעולה עם המחשב (בעצם כמו ה-msconfig שיש ב-XP) בווינדוס 2000?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי לכולם. אני מתכנן לשדרג עוד כמה שבועות את המחשב ורציתי לדעת האם זה אפשרי להשאר עם ההתקנה הנוכחית של ויסטה גם אחרי שאני אחליף לוח אם, זכרון ומעבד? הוא ידע להתמודד עם השינויים או שצריך להתקין מחדש?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אחותי הלכה לקנות מחשב נייד היא שאלה את המוכר אם יש להם משהו עם XP כי היא לא רוצה ויסטה הוא אמר לה שאין כבר מחשבים עם XP והגרסא של הויסטה שבאה עם המחשבים (HOME BASIC) נועלת את המחשב ברגע שמנסים "לחזור" לXP לי זה נראה הזוי לגמרי אבל בגלל שלא הייתי שם אני לא יודע אם אחותי לא הבינה טוב או שבאמת ויסטה נועלת משהו בHDD שלא נותן להתקין XP
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אוקיי. אחרי יותר משנה ללא פרמוט, פירמטתי היום את המחשב. התקנתי את הXP, הכל הלך חלק, המערכת עלתה כמה פעמים חלק אחרי ריסט. הכנסתי את דיסק ההתקנה שהגיע עם לוח האם (שהשתמשתי בו בעבר פעם אחת בלבד, כשקניתי את המחשב), התקנתי את מה שצריך, ואחרי הריסט אני מקבל הודעת שגיאה שאי אפשר להעלות את הווינדואוז משום שדרייבר pci שאמור להיות בתקיית הXP חסר או פגום. (ההודעה עולה עוד בממשק דוס, לפני שמסך הוואלקם עולה, אחרי שעוברים את האפשרות להכנס לביוס). הוא ממליץ לבצע repair של המערכת. ניסיתי, הוא נקתע איפשהו בהתקנת devices. פירמטתי שוב, הורדתי את הדרייבר של הlan (שמובנה בלוח אם) מהאתר של ג'יגהבייט במחשב אחר, והתקנתי אותו. אני לא יודע מה לעשות כרגע - האם להתקין את שאר הדרייברים מהאתר שלהם? מה…
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום .. יש לי מחשב חדש , אבל בזמן האחרון אני מקבל הרבה פעמים את ההודעת שגיאה של "שלח/אל תשלח" על Dr.Watson Debugger... מישהו מוכן להסביר מה הבעיה ואת הפתרון ?? תודה מראש, דור דדוש
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אהלן. נראה שיש לי בעיה בהגדרות\קידוד של הטקסט בעברית בוינדווס. כשאני מחלץ קבצים מתוך תקיות ZIP כאשר שמות הקבצים בעברית הם יוצאים לי בג'יבריש וכך גם כאשר אני מנסה לכתוב בIE טקסט בעברית (לפעמים חייבים אותו ) אשמח ליעוץ ותודה מראש! נ.ב שפת התצוגה שלי היא אנגלית כרגע ואני רוצה שהיא תשאר כזו.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש היום משחקים שעובדים עם DX10? ויש כבר XP 64BIT בעברית? או משהו שמשנה תשפה של הווינדוס עצמו לעברית(לא מקלדת אני מתכוון לSTART-התחל) 4 גיגה זיכרון לא יעבדו בXP? ראיתי ליד הויסטה כתוב X86 מה זה אומר בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
תופעה ממש מוזרה! יש לי אופיס 2007 בויסטה במחשב נייד מצליח לפתוח מצגת שנישמרה באופיס 2003 < מהתקליטור ישירות כשאני מעתיק את התיקייה עם המצגת > לשולחן העבודה בויסטה ומנסה לפתוח את קובץ הPP > זה כותב לי שהוא משובש - מנסה לשחזר - נתקע ועוד סרטים למה זה קורה ? קבצי אופיס אחרים ובכלל כן נפתחים לי ( כמו וורד ןPDF) איך פוטרים את הבעייה הזו ? THX
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אנשים בבקשה תעזרו לי. התקנתי את הווינדוס מחדש על הווינדוס הקיים (XP) ועכשיו כל הקבצים במחשב נעלמו לי. נישארו רק התיקיות שהיו בלי הקבצים , אבל בהגדרות של הכונן כתוב לי שיש 64GB בשימוש כמו שהיה לפני. כלומר שהקבצים קיימים אבל משום מה אני לא יכול ליראות אותם , והם לא מוסתרים. בבקשה ממי שיודע שיעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי שאני רוצה לקנות את מערכת ההפעלה WINDOWS 10 (היום אני עם Windows 7ׂ) ולהתקין על דיסק קשיח חדש. 2 שאלות עיקריות: 1. בדקתי את אפשרות הרכישה באתר מייקרוספט העולמי וגם בזה של מייקרוסופט ארה"ב והמחירים שם הם כ 200-250 ש"ח יותר זולים מאלה בחנות מייקרוספט ישראל. לדוגמה כ 800 ש"ח במייקרוסופט ארה"ב לעומת 1,000 ש"ח בחנות שלהם בישראל על גרסת ה PRO. זה הקישור לאמאזון: https://www.amazon.com/gp/product/B01019BOEA/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3ODHND3J0WMC8&psc=1 הבעיה שעלתה כשדיברתי הן עם הצוות הטכני של מייקרוסופט ועם זה של אמאזון ושניהם היא האפשרות של GEOBLOCKING - משמע כשהמערכת תזהה שאני מתחבר מאיי.פי ישראלי י…
-
- 35 תגובות
- 13.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי win xp corp והיה לי 128 mb ram - עכשיו הוספתי עוד 128 מגה, רציתי לשאול אם אני צריך לעשות איזה שינוי בהגדרות הזיכרון הוירטואלי, או בכל הגדרות שהן, או שהוינדוס עושה זאת אוטומטית?
-
- 20 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אפשר היום לפתוח בווסטה משתמש בשפה עברית? עם כן תגידו לי איך ד"א אני משתמש בויסטה כבר יום שלם והמערכת פשוט מעולה
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי בעיה! כשאני מדליק את המחשב אני פתאום מקבל שגיאה: בכותרת כתוב File Error וכתוב בחלון קטן: Cannot find ESS.BAT אם אני גולש פתאום האינטרנט אקפלורר נסגר אם אני לוחץ על קישור כזה בחיפוש של הווינדוס פתאום כל החלונות יורד לרגע וחוזר מה לעשות? אני מאוד מפחד!
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ערב טוב, אבקש את עזרתכם לגבי מערכת ההפעלה בקניית מחשב נייח חדש. כיום יש לי XP, חשבתי לעלות לחלונות 8 אבל ממש אין לי צורך בכל הטררם של האפליקציות, האריחים וכו'. יתרה מזאת, זה אף מאיים מעט.... משום כך אולי כדאי להתקין את חלונות 7. אסכם זאת בשתי שאלות: 1. מה הן החסרונות ב-7 ? 2. מה הן החסרונות ב-8 (שלא טופלו בעדכון 8.1) ? אשמח לכל מידע מועיל חצרוני
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי מחדש את הוינדוס (עם SP2) והבעיה שלי היא שאני לא שומע קולות בכלל חוץ מהמדיה פלייר....
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עכשיו מישהו פה אמר לי להשתמש בפרודוקט קיי שיש בגב המחשב כדי לבצע אקטיבציה, קיצר ניסיתי וזה לא הפעיל ,מה עוים ? :-\
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
האלן חברים יש אפשרות לפמל כונן קשיח לשני כונן בויסטה? תודה
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
טוב אני באמת מקוה שזהו אכן הפורום הענייני ביותר לתוכן ההודעה. כמו שרובכם פה יודע יש בדפדפן של האקספלורר אפשרות של השלמה אוטומטית של תיבות טקסט וכד'. יש לי אתר שהמון אנשים נכנסו מהמחשב שלי אליו. אני לא רוצה למחוק את כל הרשימה (את זה אני יודע לעשות!), אלא אני רוצה לעשות "סלקציה" ולנפות השלמות מסויימות. אני חושב שההסבר ברור. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-