עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני רוצה להגביל את כונן c: משותף כדי שלא יוכלו להיכנס אליו מהמחשבים השניים.... שני המחשבים עם xp... תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by za-david,

התקנתי windows XP על המחשב שלי ומסתבר שהוא יותר מידי כבד בשביל המחשב אז אני צריך לחזור עכשיו ל 98 אז אם מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה פורמט ל XP עם ההתקנה של ה 98 אני כבר יסתדר תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shifty,

היי, מה קורה? טוב אז ככה. יש לי ווינדוס אקספי אבל גיליתי היום שיש לי ווירוס, לכן אני מעוניין לעשות פורמט על המחשב. הבעיה שבווינדוס אקספי אין דוס, ולכן השאלה הנשאלת היא, איך נכנסים לדוס או איך בכלל מפרמטים את ווינדוס XP. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. אין לי כוח כל פעם להכנס ל"המחשב שלי" ולפתוח משם את הCDROM (לפתוח פיזית) איך אני עושה קיצור דרך או קובץ BAT, מה הפקודה לפתיחה\סגירה? תודה.

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  5. יש לי Windows Vista Ultimate x64. ה-Windows הוא באנגלית עם תמיכה בעברית. כאשר ה-Windows עולה, אז השפה הראשית שמופיעה בשורת משימות היא אנגלית. יצרתי למשתמש שלי סיסמה, ובמסך הפתיחה (במקום בו כותבים את הסיסמה) השפה הראשית (שמופיעה גם באייקון בצד שמאל למטה) היא עברית. אני לא רוצה ללחוץ Left Alt + Shift בכל פעם שאני רושם את הסיסמה כשה-Windows עולה. איך אני יכול לשנות שהשפה הראשית תהיה אנגלית?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  6. שלום, שאני מדליק את המחשב אז הווינדוס עולה ואז אני צריך ללחוץ על החשבון כדי להיכנס (ויש לי רק חשבון אחד!!!). בשאר המחשבים בבית הוא כותב ברוך הבא ונכנס ולא צריך ללחוץ על כלום.. איך אני עושה שהוא יעלה לבד??? מקווה שהבנתם.. תודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  7. איך עושים שהמחשב יעלה האינטרנט יתחבר אוטומטית?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. בEffects שאני בוחר פונט לאייקון יש לי רק איזה 4 אפשרויות של ונטים פעם הצלחתי שיהיה לי את כל האפשרויות אבל זה כבר לא שם לא יודע למה...

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  9. ניכנס לי למחשב תכונה תורדנית שמסרבת להמחק מהמחשב אפלו דרך אנטי וירוס חשבתי אולי להוריד את הקרציה דרך שיחזור מערכת מבקש לדעת אך להגיע לשיחזור מערכת בXP שבו אני רושם תאריך אחורנית בזמן?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by netanel1234,

מחפש מדריך או שמישהו יסביר לי איך עושים תיקון לWINDOWS? תודה!

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  11. Started by eyalha,

אהלן, אני רוצה לעשות תיקייה משותפת בין שני מחשבים אצלי בבית (ברשת אלחוטית), באחד מותקן XP ובאחד ויסטה.

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  12. Started by gal_il50,

אני רוצה להעביר קבצים ממחשב למחשב ואני רוצה לפתוח FTP.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  13. לפני כמה ימים פירמטתי את הוינדוס התקנתי את XP Pro מחדש הקבצים של הXP הישן נשארו אז מחקתי הכל חוץ מDocuments and Settings שיש לי שם כמה דברים חשובים אבל אני לא מצליח לפתוח את התיקיה של המשתמש הישן שלי זה רושם לי access is denied אז איך פותחים את התקיה זה חשוב לי (כמה קבצים לביצפר ועבודות). תודה.

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  14. Started by overload,

יש לי אתר ואני רוצה להפעיל אותו ובשביל זה צריך להכניס אותו לתיקיה WWROOT ומשהו כזה ואז יהיה אפשר לפתוך את האתר דרך הכתובת 127.0.0.1. צריך להתקין IIS או ISS, איך אני עושה את זה? ומאיפה להוריד (אם זה חוקי)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by mrraz,

בזמן האחרון כל פעם שאני פותח חלון חדש הוא נפתח במסגרת מצומצמת ואני צריך ללחוץ על הריבוע מצד ימין למעלה וזה מעצבן איך מסדרים את זה ???

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. Started by overload,

-שלב אני יודע ראשון אני מכניס את כתובת הדוא"ל שלי, שקיבלתי מהספק ( NETVISION ) -שלב שני הוא שואל-" שרת הדואר הנכנס שלי הוא שרת" |POP3\IMAP| (תיבת בחירה, מה לבחור?) "שרת דואר נכנס (POP3 או IMAP)" ____________ (תיבת טקסט מה לכתוב?) " שרת דואר יוצא (SMTP)" ___________ (תיבת טקסט לכתוב?) בבקשה תעזרו לי למלות את השלב השני, את ההמשך אני יודע כבר לבד.

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  17. Started by roeesnir,

שלום. גיביתי מחשב, פירמטתי אותו והתקנתי Win XP שוב, וכשאני בא להחזיר את הקבצים שגיביתי, יש קבצים שכתובים בצבע ירוק (קבצים מוצפנים), ואני לא יכול להעתיק אותם. וכשאני עושה על קובץ מאפיינים - מתקדם - ומנסה לבטל את ההצפנה, הוא אומר לי שאי אפשר לעשות זאת ורק מנהל בעל המחשב הקודם יכול לפתוח. מה עושים???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by bd,

וינדוס נט 2000 פרצו לי תמחשב ואני לא מצליח להיכנס לתקייה הזאת C:\WINNT\system32\os2\dll\com1 ל COM1 אני לא מצליח להיכנס ..... ושמה יש תקבצים האלה שהורסים תמחשב עשו לי שרת FTP עליו לא יודע מה זה איך אני עושה תתקיה שאפשר להיכנס אליה????? למחוק אותה ..?

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  19. Started by shaithebest,

הי המחשב הנייח שלי נדפק למזלי עדיין יש לי את הנייד מאיפה אני מוריד xp pro כדי לצרוב אותו על דיסק כדי להתקין אותו במחשב הנייח? עזרה בבקשה

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  20. השבוע אני הולך לפרמט ולעשות חילוק מחיצות בחדש בעזרת Powerquest PartitionMagic 8.1. אני מקציב מחיצת של 10 ג'יגה אך ורק ל- Windows, מחיצה נוספת של 10 ג'יגה לגיבויים חשובים, וכל השאר (140 ג'יגה) ל- Program Files, Docs & Settings, Temp וכו'. רציתי לדעת איך קובעים ששלושת התיקיות הללו יהיו במחיצה נפרדת ולא עם הווינדוס. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  21. נאמר לי שאפשר בחלק מהמחשבים הניידים לצרוב את מערכת הפעלה הישר ממערכת ההפעלה זה מה שנאמר לי : והשאלה הנוספת , האם אם המחשב לא נקי מוירוסים האם הצריבה של מערכת ההפעלה בצורה שהוא אמר היא תהיה נגועה או נקייה? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. עשיתי חיפוש ועברתי בדפים ולא מצאתי משהו יכול להגיד לי את השם שלו ?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.