Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי דיסק 11in1 של windows xp ויש שם כל מיני גרסאות... מה ההבדל בינהם?...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בלי כונן דיסקטים ו בלי CD ואני מעוניין להתקין עליו מערכת הפעלה וכו'. האם יש דרך לעשות BOOT דרך disk on key או משהו כזה ואז למפות כונן רשת שם יש את קבצי ההתקנה של מערכת ההפעלה? אשמח לכל רעיון או עזרה בנושא.... תודה, רם
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חוקי הפורום ברוכים הבאים לפורום 'Windows'! פורום זה נועד לשאלות בכל הקשור למערכת ההפעלה Windows בגרסאותיה השונות. אם נתקלת בבעיה ב Windows, לא מצאת איך להשתמש בפונקציות של המערכת הפעלה או סתם תהית בקשר לעדכון מסויים למערכת זהו הפורום המתאים לשאלתך. בפורום זה ניתן לשאול שאלות רק על נושאים הקשורים ב-Windows. במסגרת ניסיון לשמור על רמת דיון גבוהה בפורום, הוחלטו מספר חוקי פורום שעל כל משתמש לדעת וליישם. אנא הקדישו מספר דקות לקריאתם והבנתם, בכדי לחסוך אי-נעימויות מאוחר יותר. לחצו כאן לקריאת חוקי הפורום נא לשים לב שחוקי הפורום השתנו וכעת מותר להקפיץ אם עברו 24 שעות מההודעה המקורית. שימו לב: לאחרונה נפוצה תופעה בפורום של פתיחת ת'רדים בסגנון של "Vista 64 bit או 32" וכו'. כל ת'רד …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את חלונות 10 אני מקבל את ההודעה הזאת מישהו יודע למה זה קורה ואיך מבטלים אותה? כמו כן משום מה גם ללא הפעלת פיירפוקס הפיירפוקס עולה בעת הפעלה. ניסיתי לראות אם הוא ברשימת התוכנות להפעלה עם אתחול אבל נראה לי שזה לא ברשימה אשמח לסיוע מכם עם הדברים תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, היום כשהדלקתי את המחשב תוך 60 שניות בערך הוא קרס והראה מסך כחול. המסך הכחול שלח אותי "לקרוא עוד באינטרנט" על "Memory Management". לאחר מכן ניסתי להפעיל את המחשב שוב ושוב ללא הצלחה. רק לאחר שכיביתי את האנטי-וירוס שלי ( Kaspersky ) הבעיה נפתרה. יכול להיות שהאנטי וירוס גורם לבעיה? והאם יש פיתרון? האנטי וירוס חוקי לגמרי וקניתי אותו לפני חודש. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני משתמשים אחד שלי ואחד של אח שלי אח שלי לא משתמש יותר במחשב אז אני רוצה למחוק לו את המשתמש. ניסיתי להיכנס למשתמש שלי ולמחוק את שלו אז המחשב אומר לי לנתק את המשתמש שלו מזתאומרת לנתק את המשתמש? ואיך אני יכול למחוק משתמש?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני לפני רכישת מחשב חדש אני שוקל קניית דיסק SSD הם באים בגדלים 40 60 80... איזה גודל מינימלי צריך לקנות ואיך עושים את ההתקנה ? (מה צריך להעביר לדיסק)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני מוחק ומה בעצם התוכנה הזו? אני רוצה שלא יעלה לי עם הווינדוס (7) .
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 2 כונני SSD , על אחד התקנתי וינדואוס 7, ועל השני התקנתי את אותו וינ7, ושדרגתי לוינדואוס 10 , כיון שביום יום אני רוצה להשתמש בוינדואוס 7 ורק כשאני מתקין משחקים שדורשים וינדואוס 10 אני מחליף אליו. בהתחלה הכל עבד טוב ויפה, ופתאום ניסיתי לעלות עם הSSD השני (של הוינדואוס 10) וקיבלתי את ההודעה המרגיזה של BOOTMGR is missing אני לא יודע למה זה קרה פתאום, ניסיתי לקרוא בגוגל, אחד הפתרונות היה להוריד איזה MediaCreationTool , שהוא הוריד לי ISO שנראה של וינדואוס 10 , אז שמתי אותו על איזה Bootable USB hard disk שיש לי, עליתי איתו וניסיתי לעשות REPAIR כפי שרשמו באתר ההוא, אבל הוא מצא רק את הווינדואוס 7. כל הקבצים עדיין נמצאים על הכונן, יש אפילו את תיקיית Windows…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עושה לו בוט מהHD, ומקבל הודעת שגיאה : קובץ חסר או פגום c:\windows\system32\config\system ניסיתי לעשות REPAIR דרך הדיסק של הWINDOWS אבל ללא הצלחה, הדיסק פשוט קופא מייד אחרי שאני בוחר איזה התקנה לתקן. אני מתכוון לגבות אותו ולפרמט, אבל זה קצת בעייתי בגלל שהוא לפטופ ואני צריך לרוץ לקנות מתאם ל2.5.... למישהו יש רעיון אחר? נ.ב- אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אבל נראה לי שכן
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תהנו http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/mp10/default.aspx
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי למרות שאני רשום ל-insider builds ומוגדר שפעיל עדיין אינני קבלתי את העדכון המובטח. כתוב לי Windows 10 Pro במקום Insider Preview ואינני מצליח למשוך את העדכון הזה. יש דרך למשוך אותו?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אצלי כרגע רק 27 ! מצוי ? רצוי ? כן, גיגלתי כבר.......
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משעמם לי ואני רוצה לפרמט את המחשב , מה הכי אידיאלי ? יש לי 3 דיסקים קשיחים 1. 80GB סיגייט . SATA2 2. 500GB תושיבא SATA3 3. 500GB תושיבא SATA3 מאחר ואין הבדל בפועל בין SATA2 ל SATA3 חשבתי לקחת את ה 80 גיגה ולהתקין עליו מערכת הפעלה ועל השאר רק סרטים , תוכנות מה אמור להיות על ה 80 גיגה רק מערכת הפעלה ודרייברים ? תוכנות כמו צריבה , VLC וכו' להתקין רגיל על כונן C 80GB או על התושיבא ? חשבתי למשל אם אפשר להתקין דפדפן על כונן D או E במקום על C ? להשאיר את ה 80 גיגה כמה שיותר נקי רק מערכת הפעלה . הבעיה שיש מלא תוכנות שלא נותנות שום התקנה חוץ מ C עם המערכת ההפעלה אני רוצה ממש לנתק את C עם מערכת ההפעלה משאר התוכנות אפיל…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשמנסה להתקין מופי לי השגיאות הבאות : http://www.up2me.co.il/images/55231704.jpg
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע התקנתי win 7 על המחשב והוא לא עולה לי... תאמת אני לא יודע איזה עוד פרטים לתת כותב starting windows ואז מסך שחור במקום לעלות המחשב אמור להתאים ל7 q9450 4g ram 1333 hd4879 p5e3 wifi מה אתם מציעים לעשות
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכפתור הזה מביא לי רק צרות בעיות ועצבים כל פעם שאני נכנס לאיזה משחק למשל counter-strike אני בטעות לוחץ עליו ואז המחשב מתחיל להתקע ולצאת לאט לאט לשולחן עבודה ועד שאני מחזיר את זה מעיפים אותי מהמשחק כבר מישהו יודע איך אני מבטל את הכפתור הזה ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מבין האופציות צריך לבחור ב Rufus כדי שההתקנה של ווינדוס 11 תזרום חלק?
-
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage. Bugcode_USB_Driver. מה הבעיה?? תודה רבה לכל מי שעוזר!!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי תיקיה של דרופבוקס, שמשום מה החיפוש של מערכת ההפעלה מדלג על התיקיה הזו. הוספתי אותה ידנית לחיפוש, ועדיין...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מנסה לשנות את שפת התצוגה מעברית לאנגלית. בלוח בקרה -> שעון, שפה אזור -> שפה -> אפשרויות שפה אנגלית בחלק של "שפת התצוגה של WINDOWS" כתוב אצלי "בודק זמינות..." וכך כבר במשך יותר מחצי שעה. נראה שהוא לא עושה שום דבר בפועל. ניסיתי לכבות את ה ANTI VIRUS וה FIRWALL למקרה והם חוסמים את הגישה לשרתי מיקרוסופט אבל זה לא עזר. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קורס לי מערך הווינדוז אקספלורר (האקספלורר שמשמש לשיטוט בתוך המחשב) בכל פעם שאני מעביר קבצים בין תיקיות, לעיתים גם ללא סיבה ברורה. הוא כותב לי שהוא נתקל בבעיה וצריך להיסגר. ניסיתי לתקן את הבעיה עם GLARY UTILILITIES וגם PC TUNE UP, אך ללא הועיל, כולל ניקוי הרגיסטרי. כמו כן נראה שיש לי עומס מאוד גבוה על המעבד - 90% ומעלה בזמן ששום תוכנה לא פועלת. יש לי XP, עם מחשב שנקנה לפני שנתיים עם רכיבים איכותיים, ולכן לדעתי בזמן מנוחה הביצועים שלו צריכים להיות חלקים (כפי שאכן היו פעם). לעזרתכם אודה מאוד
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש ב-WIN XP PRO וברשותי דיסק התקנה של SP2. בשנה האחרונה דרך עדכונים ברשת שדרגתי עד ל-SP3 (עם שימוש באקספלורר גרסה שמונה) קרה מה שקרה, ואתמול בעזרת דיסק ההתקנה ניגשתי ל-Recovery Console ועשיתי תיקון להתקנה (Repair Install). מאז אני חווה שיבושים קשים במערכת ההפעלה. מאחר ועל דיסק ההתקנה SP2, כל העדכונים שהיו הוסרו, וכנראה זה הוביל לרישומים חסרים או פגומים במערכת ההפעלה. כך למשל כשאני מפעיל את הדפדפן המובנה, IE6, ומבקש להכניס כתובת כלשהי בשורת ה-URL, מתקבלת ההודעה "the requested lookup key was not found in any active activation context" עוד דוגמה, נדמה ששירות ה-Automatic Updates לא פועל כלל, כמו גם שירות הפירוול המובנה של וינדוס. אם אני ניגש לחלון ה-Services, נכנס…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה מאד מוזרה ואני חייב פתרון ממש חייב אם אפשר קצת עזרה : יש לי מחשב "ישן" יחסית ויש לי עליו את כל החומר ואת כל המידע ואת המערכת הפעלה XP שלי מותקננת עליו עכשיו אני רוצה להעביר את כל החומר למחשב חדש שיש ברשותיי ניסיתי את זה ב GHOST וזה לא פעל כי כאשר אני מפעיל את הוינדוס במחשב החדש הוא לא עולה לי איך בדיוק אני צריך להעביר את המידע ??
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-