Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מאז שקניתי אותו והתחלתי להשתמש בוא האינטרנט ממש נדפק הוא יכול להיות הכי מהיר שיש כמו תמיד ופתאום יכול לקחת לדף להיטען דקה או שרוב הזמן פשוט טוען בלי סוף ואז אחרי כמה דקות חוזר לעצמו וככה שוב חוזר. שהרצתי חיפוש בגוגל ראיתי שיש עוד הרבה שסובלים מהבעיה אבל פיתרון לא מצאתי, מישהו מכיר תבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה פחות או יותר בכותרת. בשבוע הקרוב אני הולך לאסוף את השילוש החדש שלי ומנצל את ההזדמנות בשביל "לשדרג" את מערכת ההפעלה(יש לי XP PRO). השאלה היא, האם לקנות 7 או 8? יש לי ניסיון עם 7 בעבודה ומחשבים של חברים והיא מרגישה לי פחות נוחה מXP, אך אני מניח שזה בעיקר עניין של זמן. אני רואה בכל מקום שמציעים את 8 במחיר מאוד נמוך - אולי כדאי כבר לקפוץ על 7 ולעבור ישר ל8? איך התמיכה של משחקים ותוכנות ב8? תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הוינדוס התחיל לעשות לי בעיות הכל נהיה איטי מחקתי מלא תוכונות ומשחקים מהמחשב ועדיין זה היה איטי העברת קובץ של 700 מגה מכונן לכונן וזה נקח משהו כמו שעה פתחתי את המחשב ניקיתי אבק זה עבד מהר והסתדר רציתי להתקין דיאבלו הוא לא נותן לי הוא עושה update ולא מרא כלום לאחר 3 שניות ובנוסף אני מנסה לפרמט והוא לךא נותן לי אני ניכנס לboot ואז שאני צריך ללחוץ על איזשהו מקש הוא לא נותן לי והוא לא נותן לפרמט מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכפתור הזה מביא לי רק צרות בעיות ועצבים כל פעם שאני נכנס לאיזה משחק למשל counter-strike אני בטעות לוחץ עליו ואז המחשב מתחיל להתקע ולצאת לאט לאט לשולחן עבודה ועד שאני מחזיר את זה מעיפים אותי מהמשחק כבר מישהו יודע איך אני מבטל את הכפתור הזה ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, ניסיתי כל מדריך אפשרי, כל אופציה שהוצעה, הגדרתי אינספור פעמים את כל הדברים למיטב ידיעתי בצורה הכי נכונה ועדיין, אני לא מצליח לגרום לOUTLOOK שלי להסתנכרן עם הGMAIL. אציין שבעבר עבדתי עם האופציה הזאת ללא כל בעיה. האם משהו השתנה? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי , אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ודרך הביוס שיניתי את הבוט פריוריטי לCDROM ובכל זאת שאני לוחץ על F12 אני עדייו רואה שהוא תקוע על HDD עכשיו שאני מנסה להחליף את זה משם לCDROM ולוחץ אנטר כמו שהוא אומר הוא פשוט מתחיל לי את הווינדוס מבלי לעשות כלום באמת כרגע אני מנסה לפרמט מUSB אם יעבוד חסכתי לי עבודה אבל אם לא אנא מישהו יכול להסביר לי את הפיתרון?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה קניתי מחשב חדש שעובר ת'3 ג'יגה זיכרון אני בדילמה איזה חלונות להתקין windows 7 ultimate 64bit vs. windows xp 64bit ועוד שאלה אם אני מתקין את 7 אמורה להיות לי בעיה עם התוכנות של xp כמו ה-cubase ועוד תוכנות סאונד? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
5 http://www.youtube.com/watch?v=Yx1Doc2aMow מוזר שאני לא עושה אף אחד מהדברים האלה עם המחשב שלי... עריכה: מצאתי עוד כמה 1 http://www.youtube.com/watch?v=7rpSYVE68KA - 2 בשנייה ה29, מה זה הדבר התלת מימדי עם התמונות? מדיה סנטר? http://www.youtube.com/watch?v=gmdAu8k84SA 3 http://www.youtube.com/watch?v=k2sghWuvbV4 4 http://www.youtube.com/watch?v=IMfnPduAarQ
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה ליצור דיסק התקנה עם כל העדכונים האחרונים. מישהו יודע מאיפה אני מוריד את כל העדכונים? או אם הם נשמרים על המחשב כשהם מורדים אוטומטית מwindowsUpdate אז איפה הם נשמרים כדי שאוכל לקחת את ההתקנות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, נכון לעכשיו, במחשב שלי יש 2 כוננים קשיחים, כאשר האחד מפוצל ל c עליו מותקן ה windows xp ו d , וכונן נוסף z. האם אני יכול לפרמט את המחיצה c של הכונן הקשיח הראשון ולהתקין עליו windows 7 ולאחר מכאן כשמערכת ההפעלה תעלה, כל הקבצים שבמחיצה d ובכונן z ישארו כמו שהיו ויעבדו? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש לי בעיה, שבלי התראה בלי שאני עושה משהו מיוחד, שולחן העבודה פשוט קופא ואי אפשר ללחוץ על שום אייקון. הסרגל למטה פועל כרגיל וגם שאר המחשב אם אני נכנס אליו דרך תפריט ההתחלה. ניסיתי לחפש פרוססים משונים ומצאתי את הדבר הבא: אני לא מתשמש באינטרנט אקספלורר בכלל ולמרות זאת יש לי פה פרוססים שלו. ובאמת כאשר אני סוגר אם הפרוססים האלה, אחד מהם, לא במיקום קבוע וגם הכמות שלהם לא קבועה, תמיד "משחרר" לי את שולחן העבודה ואז כולם נסגרים. זה הפתרון שלי כבר כמה ימים אבל זה מעצבן ואני לא רוצה לפרמט בשביל לפתור את זה. יכול להיות שזה סוג של וירוס כלשהו? או שאיזו תוכנה משתמשת באינטרנט אקספלורר מאחורי גבי ותוקעת לי אך ורק את שולחן העבודה? לחידוד אם אני לוחץ על אייקון כלשהו, אז כאשר…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז צרבתי דיסק של XP(bootable) ובסוף העלייה(בסוף טעינת הקבצים) עולה שגיאת stop c0000221 unknown hard error systemroot\system32\ntdll.dll חיפשתי באינטרנט ואין פתרון ברור, מישהו יודע איך לפתור את זה ולהמשיך בתהליך ההתקנה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כרבע שעה המחשב פתאום עבד לאט ועשיתי ריסטרט ועכשיו הכל עובד בסדר גמור ואפילו מאוד מהר אבל, למחשב לוקח לפתוח את האינטרנט אקספלורר לפחות 10שניות! וכל פעם לפני שהוא פותח אותו הוא נתקע ל3-4שניות... מה הבעיה כאן ?! לפני 20דקות לקח לו אולי חצי שניה לפתוח והוא גם לא נתקע. עזרה בבקשה נ.ב : את ה"מחשב שלי" ותיקיות אחרות מהdesktop לוקח לו חצי שניה, רק את הדפדפן לוקח לו 10שניות! זה מלא וזה מעצבן מאוד מאוד!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי לוח אם חדש וניסיתי להתקין ווינדוס מחדש. יש לי 2 הארד דיסקים ואחד מהם ישן יותר שעליו היה הווינדוס מותקן. כעת רציתי לשים את ההארד דיסק השני (שמחולק ל-2 מחיצות) בתור הראשי עם מערכת ההפעלה עליו. מה שמוזר הוא שזה נוץן לי להתקן ווידוס על ההארד דיסק הישן אבל על החדש זה לא נותן לי, זה מגיע למסך של הפעלת הדיסק ואחרי השורה windows is checking your hardware או משהו בסגנון המחשב נתקע לי בלי שהוא הספיק להגיע למסך ההתקנה הכחול. מישהו יודע מה הבעייה?[br]פורסם בתאריך: 17.06.2007 בשעה 20:49:13 כאילו.... מה מבדיל בין ההארדיסקים שבאחד מהם הווינדוס לא רוצה להיות מותקן (אגב הוא עובד מעולה בתור הארד דיסק משני)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני משתמשים אחד שלי ואחד של אח שלי אח שלי לא משתמש יותר במחשב אז אני רוצה למחוק לו את המשתמש. ניסיתי להיכנס למשתמש שלי ולמחוק את שלו אז המחשב אומר לי לנתק את המשתמש שלו מזתאומרת לנתק את המשתמש? ואיך אני יכול למחוק משתמש?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב לשינוי מעט מעניין במחשב שלי (ובעוד כמה)...המחשב לאט לאט הופך תפריטים מעברית לאנגלית (תפריטי "התחל" וכד') המסקנה היחידה שהצלחתי להסיק היא שדבר זה נגרם עקב העדכונים האוטומטיים. כיצד ניתן לגרום לשלוט בעדכונים האוטומטיים? כיצד ניתן לבטל באופן מוחלט את העדכונים האוטומטיים? אודה למי שיוכל לשלוח לינקים למידע קונקרטי לגבי כל עניין העדכונים האוטומטיים SP1 2 3 וכד'.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשר להוריד את זה או להעלים את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין XP על הנייד שלי בתור DUAL BOOT עם הויסטה שכבר מותקנת. לפי המדריכים שקראתי יש צורך להשתמש באפשרות FIX MY COMPUTER (לאחר התקנת XP) שנמצאת באפשרויות הBOOT של הויסטה. הבעיה היא שעם הניידים של לנובו לא בא דיסק התקנה של ויסטה אלא מחיצת גיבוי נפרדת שממנה ניתן לשחזר את המחשב למצבו המקורי (ללא תהליך התקנת הויסטה). שאלתי היא: כיצד ניתן להוסיף את מערכת ההפעלה WINDOWS XP לנייד שכבר נמצאת עליו ויסטה כאשר דיסק התקנת ויסטה לא נמצא בידי?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השבוע התחילה להיות לי מן בעיה כזאת שאני מנסה לפתוח אתר מסויים והוא כאילו מראה שהוא טען אותו אבל פשוט רואים לבן אין כלום ובמוזילה כל האתרים עובדים סבבה ורק באינטרנט אקספלורר מוצג דף לבן באתרים הללו אני לא מבין למה ???
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תהנו http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/mp10/default.aspx
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשמנסה להתקין מופי לי השגיאות הבאות : http://www.up2me.co.il/images/55231704.jpg
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה מאד מוזרה ואני חייב פתרון ממש חייב אם אפשר קצת עזרה : יש לי מחשב "ישן" יחסית ויש לי עליו את כל החומר ואת כל המידע ואת המערכת הפעלה XP שלי מותקננת עליו עכשיו אני רוצה להעביר את כל החומר למחשב חדש שיש ברשותיי ניסיתי את זה ב GHOST וזה לא פעל כי כאשר אני מפעיל את הוינדוס במחשב החדש הוא לא עולה לי איך בדיוק אני צריך להעביר את המידע ??
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לנסות להריץ ווינדוס 7 למשל, על מחשב עם XP בלי לגעת במערכת הנוכחית. יש משהו חינמי טוב?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מאוד מעצבנת בWINDOWS,בכל פעם שאני מדליק או מכבה את המחשב קופצת לי שגיאה שאותה תוכלו ליראות בתמונה הבאה: ממה זה נובע ואיך אני פותר את העניין? תודה רבה חברים^^
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Core 2 Duo E4300, Bus800Mhz, s775, 2MB P5L-MX s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, PCI-E 1GB Kingston DDR II 667Mhz ASUS 8600GT Silent 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II LG DVD±RW GSA-H50NB Beige HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin הטקע הוא שיש לי רק 1 ג'יגה זכרון ואמרו לי שויסטה צריך 2 ג'יגה. אבל בניגוד יש לי גם כרטיס מסך תומך DX10 ורק ויסטה תומכת ב-DX10. אז כדאי לי להתקין ויסטה או לא? ואם כן איזה גירסה?? תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-