עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. האם העברת דיסק קשיח עם מערכת הפעלה שכוללת בתוכה דרייברים, שהותקנה במחשב מסויים עלולה לעשות בעיות אם אני מעביר את אותו הדיסק למחשב אחר? מדובר על מערכת XP

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. הורדתי איזה קובץ RAR מאיפשהו ובלי להסתכל מה יש בפנים עשיתי "Extract Here" לדסקטופ ומסתבר שהיתה בפנים תמונה אחת כפול כמה מאות פעמים (עותק782.. עותק 845...) שמילאו לי את כל שולחן העבודה. מיד מחקתי את כל הקבצים אבל כל פעם שאני מדליק את המחשב אני רואה את הדסקטופ שלי מלא בעשרות/מאות קובצי תמונה. איך אני נפטר מהזבל הזה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי WINDOWS 7 ULTIMATE 64 bit 4GB מותקן במחשב - רואים את זה גם בביוס (עדכנתי את הביוס) ועדיין המחשב מזהה רק 2.99GB. למישהו יש מושג למה? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by silver,

שלום אתמול התקנתי windows 7 x64 מחדש מאחר שהוינדוס הקודם קרס את תרגומי הסרטים אני רואה בגיבריש למרות שניסיתי להחליף פונטים זה לא עזר מה ניתן לעשות שלא אצטרך לפרמט ולהתקין מחדש תודה הכל סודר אפשר לסגור

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. יש לי 4GB זכרון, ופתאום בשבוע+- האחרון המחשב לא מוכן לרדת מ85% זכרון בשימוש, ואפילו עובר את ה95% כשFF ונגן וידאו פתוח. עד התופעה המוזרה הזו, לרוב הייתי צריך ממש להתאמץ כדי לעבור את ה75%. מה הולך פה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. WIn XP Pro. מפרט בצד המחשב התחיל להיות איטי בצורה דרסטית בזמן האחרון, אני פותח את המחשב שלי, הוא טוען שעה ואז נתקע, כנ''ל לגבי תיקיות אחרות עשיתי סריקה עם קספרסקי ואין וירוסיםן, עשיתי סריקת רוגלות עם Spy Sweeper וכל מה שהיה נמחק. אז מה הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ag43,

אני מעוניין להתקין XP על הנייד שלי בתור DUAL BOOT עם הויסטה שכבר מותקנת. לפי המדריכים שקראתי יש צורך להשתמש באפשרות FIX MY COMPUTER (לאחר התקנת XP) שנמצאת באפשרויות הBOOT של הויסטה. הבעיה היא שעם הניידים של לנובו לא בא דיסק התקנה של ויסטה אלא מחיצת גיבוי נפרדת שממנה ניתן לשחזר את המחשב למצבו המקורי (ללא תהליך התקנת הויסטה). שאלתי היא: כיצד ניתן להוסיף את מערכת ההפעלה WINDOWS XP לנייד שכבר נמצאת עליו ויסטה כאשר דיסק התקנת ויסטה לא נמצא בידי?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by biodome,

היי חבר'ה.. אני מסדר כאן מחשב ישן (פנטיום III של 866MHZ על לוח Asus TUV4X) לחברים של המשפחה. יש שני כוננים קשיחים (20 ו-80 ג"ב) על כל אחד מהם אני רוצה להתקין XP SP2 בנפרד ושתהיה אפשרות לבחור בזמן ה-BOOT בין המערכות. ה-20GB מיועד לשימוש מישרדי נטו.. בעוד ה-80GB הוא לילדים וכל הזבל שמסביב (אייסי, אימיול, משחקים וכו'). איך עושים את זה? האם פשוט להתקין XP על כל אחד מהכוננים?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by yellow devil,

הורדתי משחק שאפשר להפעיל אותו רק על service pack 3 ולי יש 2 אז שאני מנסה להתקין את ההעדכון ל-service pack 3 זה עושה לי את ההודעת שגיאה הבאה: שגיאה פנימית,לא ניתן להמשיך בהתקנה. איך אפשר לפתור את זה?? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by tomerra01,

שלום לכולם אני ינסה לעשות את האשכול הכי מובן שאני יכול: קניתי מחשב מאייבי, מחשב קטן המחשב לצורך גלישה באינטרנט, על המחשב מופעלת מערכת הפעלה טלפונית בשם Windwos CE, הבעיה הגדולה במערכת היא שהיא לא תומכת בעברית, כלומר שנכנסים לגוגל ויש כתב בעברית רואים קיבועים, בנוסף אני לא חושב שיש למחשב BOOT וגם הוא לא פותח קבצי EXE. עכשיו מה אני יכול לעשות ? האם להתקין מערכת הפעלה אחרת ? ואם כן איך ? אין EXE ואין BOOT. יש עברית ? **כל מי שיעזור לי לפתור את הבעיה יתוגמל כראוי!!!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי טוב הנושא השתנה לא שם OC ולא בטיח, ומקבל שגיאות כאלו: ובכלל זה קורה לי דווקא שאין שום עומס על המעבד כמעט! אני רואה סרטים (בBSPLAYER) תחת חלונות VISTA 64 ביט שברשותי (גרסת אולטימיט אם זה משנה משהו) מפרט החומרה שלי - בצד למי שמעוניין וזה יעזור לפתירת הבעיה. ולא יודע בדיוק מתי זה קורה ולמה, אבל קורה ממש לעיתים קרובות! אני מקבל הודעהirql_not_less_or_equal ולמטה אחרי כל הקשוקשים של לפנות לADMIN וכו' מקבל את זה: stop:0x0000000A(0x0000000000000008,0x0000000000000002,0x0000000000000001,0xFFFFF800022A618F) זה לפחות מה שקיבלתי בפעם האחרונה שקרתה התקלה. עכשו, יכול להיות שזה משהו תקול, או DRIVER או מה? אשמח לעזרה אם מישהו יודע ויכול לעזור בבקשה. יש לציין שגם פעם אח…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Yehudaa,

לאחרונה שמתי לב שהטסק מנגר בווינדוס 8 נתקע איפה שיש רשימת תהליכים אחוז שימוש במעבד קבוע בכל התהליכים ואין שינוי בזמן אמת כמו שאמור להיות הגרפים שמראים שימוש במעבד שימוש בזכרון תקועים הכל נעצר ואין "דיווח בזמן אמת " אם תסתכלו בתמונות יש פרוסס של anti malware של ווינדוס עם שימוש במעבד של 46 אחוז יכול להיות שוירוס עשה את זה ?

13. Started by Moty_p,

שלום לכם, אני לא מפסיק לקבל מסכים כחולים מערכת הפעלה Windows Server 2003 Enterprise R2 הורדתי והתקנתי את כל העידכונים! הוא כותב לי TCPIP.SYS השגיאה: 0x0000008e (0xc0000005, 0xf65cbad4, 0xf51cb898, 0x00000000) מצרץ קבצי DMP הורדתי והתקנתי Windows Driver Kit Version 7.1.0 ואין לי מוסג מה לעשות תודה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, יש לי תיקיה ריקה ואני לא יודע איך או למה היא נעשתה בלתי נראית.. אם אני מנסה ליצור תיקיה עם אותו שם באותו מיקום זה שואל אותי על איחוד ועדיין נשאר בלתי נראה.. הצלחתי להגיע דרך פקודות CD בCMD לשם, גם האנטיוירוס רואה את התיקיה, הסייר של ווינדוס עצמו שדרכו אפשר למחוק את התיקיה לא מראה אותה.. איך אני יכול למחוק אותה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by 00Amir,

לפני כמה חודשים שידרגתי ל 8.1 64ביט ומאז יש התנגשויות מוזרות במחשב. הכנסתי כונן קשיח חדש למחשב ואז ה USB הפסיק לעבוד בכל היציאות, כאשר אני מוציא את הכבל מהכונן זה עובד, אז אני מאתחל את המחשב כאשר הכונן מנותק ואחרי שהמערכת עולה רק אז אני מכניס את הכבל של הדיסק הקשיח, רק אז זה עובד... עצות?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום חבר שלי שידרג לווינדוס 7 אז הוא נתן לי את הויסטה שהיה לו הוא נתן לי רק רישיון/קוד של ויסטה בלי הדיסק התקנה הוא לא קיבל דיסק שהוא קנה את המחשב שלו איך אני אמור להתקין את התוכנה על המחשב שלי ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, אני לא יודע אם זו בעיה בהגדרות של הוינדוס או במשהו אחר. לפעמים אני רואה קבצים שאמורים להיות כתובים בעיברית אך כתובים בג'יבריש. צירפתי תמונה. בנוסף כאשר אני רואה סרט עם תרגום (לא מובנה) אז גם הוא מופיע בג'יבריש. אודה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. עשיתי לפני כמה ימים שינויים ברג'סטרי (והכל היה בסדר), ואחר כך עידכנתי את החלונות דרך האתר של מיקרוסופט. אחרי העידכון נמחקו לי כל מני פריטים בדסקטופ (כולל קובץ הרג'סטרי ששמרתי לפני השינויים). אבל גרוע מזה: כל פעם שאני פותח חלון דרך הOpen new window החלון אמנם נפתח, אבל עובד על ריק. אני צריך לעשות סטופ, ואז ריפרש - ורק ככה עולה הדף. מדובר במערכת הפעלה חלונות 98 hebrew enabled.

19. תהנו http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/mp10/default.aspx

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by imac,

יש לי בעיה.. התקנתי לחבר שלי WINDOWS 2000 והוא לא מרוצה בכלל כי זה עובד לו איטי.. אז לקחתי תמחשב אליי לבית... אבל נזכרתי שבהתקנה הפכתי את הכונן NTFS.. לא הייתה לי בעיה לפרמט את כל הכונן קשיח, אבל אני צריך לשמור כל מה שיש בכונן D שהוא עדיין FAT32 . רציתי לבקש ממכם, איזה פיתרון יש לפרמט את C לFAT32 ? ניסיתי עם PARTITION MAGIC אבל הוא כתב לי משהו כמו TABLE ERROR 105# אני צריך היום להחזיר לו את המחשב בדחיפות.. אני ממש יודה לכם אם תעזרו לי! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. במיקרוסופט דיברו על כך שחלונות 10 עשויה להיות הגירסה האחרונה של המערכת כפי שאנו מכירים אותה, אך בפועל נראה כי הם מתכוננים לתחזק ולתמוך אותה בדיוק כפי שעשו לכל הגירסאות שהגיעו לפניה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-תקבל-תמיכה-רשמית-למשך-עשור-לפח/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by adiri86,

שלום רציתי לשאול איך אני יוצר תיקייה משותפת בכונן מסוים על server 2003, שבעצם יופנה לכונן אחר ?.. כלומר בmanage --> shere folders נראה את שם התיקייה אבל בlocation נראה את שם הכונן השני תודה לכולם

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום רב, 1) בטח קרה לכם שעשיתם איזה משהו וכל השולחן עבודה שלכם התבלגן ועכשיו אתם צריכים להיזכר איפה כל דבר היה ולהחזיר אותו. יש אולי איזה plug שאפשר להכניס שיאפשר לשמור את הדבר הזה? 2) אני לא רוצה שהמסנג'ר שלי יעלה (לא התחברות) בכל פעם שאני מפעיל את המחשב. כשאני ארצה להתחבר, אני אפתח את התוכנה. איפה אני מוריד את ההגדרה הזו? עשיתי את זה במחשב הנייח שלי, אבל אני לא זוכר איך 3) הורדתי winamp וכל השירים בעברית מופיעים לי בג'יבריש. יש דרך לשנות את זה?! בתודה מראש,

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by __MIKO__,

איך אני מוחק ומה בעצם התוכנה הזו? אני רוצה שלא יעלה לי עם הווינדוס (7) .

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום, מאז ומתמיד אני רגיל פעם ב.. לפרמט את המחשב שלי (בעבר זה היה XP) עם דיסק התקנה. קניתי לפטופ שהגיע עם Windows 7 Home Premuim ואני רוצה לפרמט אותו. השאלה היא איך אני עושה את זה? הבנתי שיש פרטישיין נפרד שמחזיק במערכת ההפעלה... אפשר לסמוך על זה? אין דבר יותר טוב מדיסק פיזית שאתה יודע שיש לך אותו ושהוא תקין. תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים