Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי מחשב עגלה (ראה פירוט) אולי בעוד שנה או שנתיים אקנה מחשב סוס. איזו גרסת ווינדוס 7 כדאי לי לרכוש? Windows 7 Language Pack (x64) - DVD (Multilanguage) Windows 7 Language Pack (x86) - DVD (Multilanguage) Windows 7 Professional (x64) - DVD (English) Windows 7 Professional (x86) - DVD (English) Windows Automated Installation Kit for Windows 7 and Windows Server 2008 R2 (x86, x64, ia64) - DVD Windows Software Development Kit for Windows 7 and Windows Server 2008 R2 (x64) - DVD (English) Windows Software Development Kit for Windows 7 and Windows Server 2008 R2 (x86) - DVD (English) יש לי הזדמנות לרכוש עכשיו אחת מהגרסאות בחינם באמצעות msdn .
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאז שקניתי אותו והתחלתי להשתמש בוא האינטרנט ממש נדפק הוא יכול להיות הכי מהיר שיש כמו תמיד ופתאום יכול לקחת לדף להיטען דקה או שרוב הזמן פשוט טוען בלי סוף ואז אחרי כמה דקות חוזר לעצמו וככה שוב חוזר. שהרצתי חיפוש בגוגל ראיתי שיש עוד הרבה שסובלים מהבעיה אבל פיתרון לא מצאתי, מישהו מכיר תבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הוינדוס התחיל לעשות לי בעיות הכל נהיה איטי מחקתי מלא תוכונות ומשחקים מהמחשב ועדיין זה היה איטי העברת קובץ של 700 מגה מכונן לכונן וזה נקח משהו כמו שעה פתחתי את המחשב ניקיתי אבק זה עבד מהר והסתדר רציתי להתקין דיאבלו הוא לא נותן לי הוא עושה update ולא מרא כלום לאחר 3 שניות ובנוסף אני מנסה לפרמט והוא לךא נותן לי אני ניכנס לboot ואז שאני צריך ללחוץ על איזשהו מקש הוא לא נותן לי והוא לא נותן לפרמט מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מבין מי שקנה וויסטה זה כאילו שקנה איזה תוכנה מעולם שלישי, ונדפק, או שאפשר להמשיך עם וויסטה, מה רע סה"כ ויסטה עברה שינוי ויזאולי נחמד, אני לא רואה לשדרג אם המחיר לא יהיה 20 עד 30$ אנחנו לא פריארים נקודה כל החברות השרלטניות כמו אפל סוללארי סמסונג וכדומיהם, גם מייקרוסופט שוכחות שיש גם את ישראל על המפה בכל העולם יש 30$ גם שבישראל יהיה זהו
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לנובו thinkpad אשר הגיע עם windows 7, ביצעתי התקנה מסודרת. על מנת לשנות למראה קלאסי, הייתי מבצע- כפתור ימני על ה taskbar -> מאפיינים -> לשונית סטארט מניו, ושם הייתי בוחר מראה קלאסי. אני מנסה לבצע זאת, אך בלשונית הזאת לא קיימת אופציה של לעבור למראה קלסי משום מה. מישהו יודע מה הסיבה? האם יש דרך אחרת? אודה לכל עזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי למרות שאני רשום ל-insider builds ומוגדר שפעיל עדיין אינני קבלתי את העדכון המובטח. כתוב לי Windows 10 Pro במקום Insider Preview ואינני מצליח למשוך את העדכון הזה. יש דרך למשוך אותו?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פתאום יום אחד נעלם לי סרגל השפה, ועכשיו אני יכול לכתוב רק באנגלית, מישו יודע מה אני יכול לעשות? וממה זה יכול להיגרם? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביצעתי פרמוט והתקנה חדשה עם Driver מעודכן לכרטיס מסך, ומאז בזמן שהמסך מחובר עם DVI, אחרי שלב הטעינה של Windows , אין תצוגה. מה אני צריך לעשות? בתודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז הבנתי שהמערכת הזו יצאה רשמית ואפשר להתקין אותה דרך האתר של מיקרוסופט. אני כרגע על 8.1 ואת האמת די מפתה לעבור אליה. מה דעתכם? האם באמת אפשרי לשדרג מבלי לאבד מידע ולאחר מכן גם לחזור ל-8.1?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשמנסה להתקין מופי לי השגיאות הבאות : http://www.up2me.co.il/images/55231704.jpg
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
עברתי באתר של Microsoft על ההבדלים בין שלושת המהדורות שיש ל win7 64bit בעברית. Home Premium, Professional ו Ultimate לכאורה נראה שהגרסה הבייתית מספיקה אבל זכור לי מ XP שהגרסה הבייתית לא הייתה שווה כלום ולכן אני שואל פה, ליתר ביטחון אם הגרסה הבייתית ב Win7 טובה מספיק למשתמש הבייתי או שיש בה יותר מידי בעיות ומגבלות שלא מפורטות באתר ומתחילות להעיק אחרי שמשתמשים בה? אם כן אשקיע עוד 300 ש"ח ואשדרג לגרסה טובה יותר. תודה עוד שאלה: מה ההבדל בין OEM לבין Retail?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
hello, I have a little problume as you can see I can only write in english. I installed WIN 98 Sec Edtion befor the I had WIN XP but my computer isn't strong for that system, i I did a format on my computer and a friend of mine gave me a CD of WIN 98 Sec Edtion, anyway I installed everything and suddenlly i see that it's not Hebrew enabale' how can i install hebrew on my computer, plz help me ! thank you, all Some Thing... P.S I can read hebrew on a web page. so you guys can write in hebrew, thanks!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי יודע איך אפשר להסיר תיקיה ריקה שמסרבת להיפתח לשנות שם ולהימחק???
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה התעוררה בעיית קריסה מסיבה לא ברורה. המערכת נופלת ספונטנית ומאתחלת את עצמה מחדש. זה התחיל לפני כשבוע, עם מערכת הפעלה WIN2000, ללא סיבה ברורה. כאשר עד כה (בחצי שנה אחרונה) המערכת הייתה יציבה למדי וללא תופעות מהסוג הזה. הקריסה היא רנדומלית ויכולה לקרות בכל עת ומצב עבודה. בין ובעת גלישה או עבודה, שמיעת מוזיקה או צפייה בסרט. היא יכולה להופיע ברציפות מספר פעמים או להופיע לאחר עבודה רציפה של יום ללא הפסקה. הבדיקות שנעשו כללו בדיקת וירוסים, רכיבי חומרה כמו זכרונות, כוננים וכרטיסים. נעשתה גם התקנה חדשה על כונן אחר והתופעה חזרה על עצמה. נעשתה גם התקנה של WINXP על שני כוננים נפרדים והתופעה חזרה על עצמה גם כאשר היה מדובר בהתקנה טרייה ללא התקנות נוספות אבל לאחר ביצוע עדכוני אב…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. זה מורגש בעיקר בשירי רוק שמתחילים בצורה שקטה ואז מגיע קטע רועש יותר. ברגע שמגיע הקטע הרועש - אני שם לב שהווליום פשוט נחלש קצת מעצמו, בלי שעשיתי שום דבר בעניין. אני משתמש בווינדוס 8.1. איך פותרים את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה התווספו לי שלושה קבצים חדשים בעת הפעלת המערכת: ntuser.dat, ntuser.dat.log ו-ntuser.i כל פעם שאני מוריד מהם את הוי בMSCONFIG, הם פשוט חוזרים לאותו מצב אחרי הפעל מחדש. מה הקבצים האלה? איך אפשר להוריד אותם?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה פחות או יותר בכותרת. בשבוע הקרוב אני הולך לאסוף את השילוש החדש שלי ומנצל את ההזדמנות בשביל "לשדרג" את מערכת ההפעלה(יש לי XP PRO). השאלה היא, האם לקנות 7 או 8? יש לי ניסיון עם 7 בעבודה ומחשבים של חברים והיא מרגישה לי פחות נוחה מXP, אך אני מניח שזה בעיקר עניין של זמן. אני רואה בכל מקום שמציעים את 8 במחיר מאוד נמוך - אולי כדאי כבר לקפוץ על 7 ולעבור ישר ל8? איך התמיכה של משחקים ותוכנות ב8? תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 4GB זכרון, ופתאום בשבוע+- האחרון המחשב לא מוכן לרדת מ85% זכרון בשימוש, ואפילו עובר את ה95% כשFF ונגן וידאו פתוח. עד התופעה המוזרה הזו, לרוב הייתי צריך ממש להתאמץ כדי לעבור את ה75%. מה הולך פה?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי ווידוס שהוציאו ממנו את התמיכה בעברית.... איך אנייכול להחזיר או יותר נכון להוסיף את הקבצים הדרושים ומהם... תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לעבוד במחשב עם Windows 7 ו Windows XP ביחד מטעמי נוחות וחוסר תמיכה של 7 בחלק מהדברים. לכן ניסיתי להתקין את XP (על הארדיסק אחר) אבל הוא עולה קודם מ7, וכשאני מחליף בין המיקומים של הכוננים הוא עולה מ XP. השאלה שלי היא איך בעצם לאפשר מצב שיש מסך BOOT שמאפשר לי לבחור בכל הפעלה מאיזו מערכת לעלות. אשמח לתשובה, זה די חשוב לי כרגע כי אני נאלץ להתקע ב Windows XP. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז צרבתי דיסק של XP(bootable) ובסוף העלייה(בסוף טעינת הקבצים) עולה שגיאת stop c0000221 unknown hard error systemroot\system32\ntdll.dll חיפשתי באינטרנט ואין פתרון ברור, מישהו יודע איך לפתור את זה ולהמשיך בתהליך ההתקנה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה, Windows מתחברת לאינטרנט באופן אוטומטי ואני לא יודע איך לבטל את זה. אני משתמש ב Windows Xp. מקווה שתוכלו לעזור
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, ניסיתי כל מדריך אפשרי, כל אופציה שהוצעה, הגדרתי אינספור פעמים את כל הדברים למיטב ידיעתי בצורה הכי נכונה ועדיין, אני לא מצליח לגרום לOUTLOOK שלי להסתנכרן עם הGMAIL. אציין שבעבר עבדתי עם האופציה הזאת ללא כל בעיה. האם משהו השתנה? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מאיפה אפשר להוריד רקעים חדשים לWindows dreamsence? [התוכנה של הרקעים הזזים בויסטה] תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! רכשתי לפטופ חדש ובמסך הראשוני הקשתי יוזר שזה בעצם בעל המחשב. לאחר מכן הכנסתי עוד יוזר שהוא בעצם הראשי... אך משום מה בכל מקום שמבקש הרשאה הוא מבקש הרשאה עלהשם הראשוני... מצורפת תמונה שבה רואים את שני היוזרים אני מעונין לשמור רק אחד מהם ולמחוק אחד... האם הוינדוס יכול לעבוד ללא יוזר בכלל? משתמש אחד בלבד? תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-