עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Yehudaa,

לאחרונה שמתי לב שהטסק מנגר בווינדוס 8 נתקע איפה שיש רשימת תהליכים אחוז שימוש במעבד קבוע בכל התהליכים ואין שינוי בזמן אמת כמו שאמור להיות הגרפים שמראים שימוש במעבד שימוש בזכרון תקועים הכל נעצר ואין "דיווח בזמן אמת " אם תסתכלו בתמונות יש פרוסס של anti malware של ווינדוס עם שימוש במעבד של 46 אחוז יכול להיות שוירוס עשה את זה ?

2. Started by navk2,

מישהו יכול להסביר לי בעיברית פשוטה מה זה ריג'סטרי ? תודה...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by imac,

יש לי בעיה.. התקנתי לחבר שלי WINDOWS 2000 והוא לא מרוצה בכלל כי זה עובד לו איטי.. אז לקחתי תמחשב אליי לבית... אבל נזכרתי שבהתקנה הפכתי את הכונן NTFS.. לא הייתה לי בעיה לפרמט את כל הכונן קשיח, אבל אני צריך לשמור כל מה שיש בכונן D שהוא עדיין FAT32 . רציתי לבקש ממכם, איזה פיתרון יש לפרמט את C לFAT32 ? ניסיתי עם PARTITION MAGIC אבל הוא כתב לי משהו כמו TABLE ERROR 105# אני צריך היום להחזיר לו את המחשב בדחיפות.. אני ממש יודה לכם אם תעזרו לי! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Swed,

אהלן חברים שבוע טוב. אני כרגע עם וינדוס 7 וממש מרוצה ממנו וקשה לי שיש וינדוס יותר חדש ואני לא משתמש בו. התקנתי אותו על וירטאול מאשין והוא נחמד צריך להתרגל אליו. אבל רוצה לדעת אם שווה לשדרג כרגע במצב הנתון היום או להשאר עם הוינדוס 7 שלי ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. יש לי 4GB זכרון, ופתאום בשבוע+- האחרון המחשב לא מוכן לרדת מ85% זכרון בשימוש, ואפילו עובר את ה95% כשFF ונגן וידאו פתוח. עד התופעה המוזרה הזו, לרוב הייתי צריך ממש להתאמץ כדי לעבור את ה75%. מה הולך פה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. כאשר אני מריץ קובץ AVI ה WMD כותב erorr download codec ואני שומע רק קול , אבל לא רואה תמונה ה audio format הוא MPEG layer 3

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מבחן מעודכן : נראה שאין הבדלים כמעט, אגב הוא המליץ על התקנה נקיה של חלונות 11 עקב CRASHים שהיו לו.

8. ראיתי משהו כותב פה בפורום הכין שהוא כי ל-VISTA 64 אין הגבלת זיכרון, האם זה אומר שאם אני אשים 8GB זיכרון המחשב יטוס לי בתוכנות מסוימות? האם מערכת ההפעלה תעשה שימוש מלא בכל נפח הזיכרון RAM??

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by omri_ro,

איפה הדרעקXP שומרת את כל התמונות הקטנות האלה שיש ליד שם הUSER ב WELCOME SCREEN

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by shimon956,

משהו מוכן לפרש לי מזה fat32 ו ntfc ומה ההבדלים בינהם

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני רוצה לנסות להריץ ווינדוס 7 למשל, על מחשב עם XP בלי לגעת במערכת הנוכחית. יש משהו חינמי טוב?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by yagelk,

אני מנסה ליצור דיסק התקנה עם כל העדכונים האחרונים. מישהו יודע מאיפה אני מוריד את כל העדכונים? או אם הם נשמרים על המחשב כשהם מורדים אוטומטית מwindowsUpdate אז איפה הם נשמרים כדי שאוכל לקחת את ההתקנות. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by שגיב,

שלום התקנתי לא מזמן וידוס ויסטה אלטימיט ואני לא יודע למה אני לא מצליח להיכנס למצב שינה המחשב כותב באחד מתוך האפשרויות של המחשב שלי שהתקן מסוים מפריע למחשב להיכנס למצב שינה ביררתי מה ההתקן והוא כרטיס הרשת אז מחקתי את הדריור ניסתי להיכנס למצב שינה לא הצלחתי התקנתי אותו חז\חזרה ועדין לא חייב עזרה מה לעשות תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ohadaridan13,

שלום. עשיתי פירמוט וניסיתי להתקין ווינוס 7 אך ההתקנה כל הזמן קרסה והראתה לי מסך כחול וכתוב שם שגיאת חומרה. התקנתי אחרי זה XP והכל היה בסדר, אני לא מבין למה אני לא מצליח להתקין את הווינדוס 7. המפרט שלי - AMD ATHLOM 64X2 DUAL CORE PROCESSOR 6000+ 3.01 GHZ 2 GB RAM ניסיתי להתקין גם גירסאת 64 ביט וגם 86 והקריסה קרתה בשניהם ובמספר פעמים. הקריס לא קרתה בזמן מסים, לפעמיים היא הגיעה בתפריט של הבחירת שפה בהתחלה ולפעמים ב-90% אחוז של ההתקנה. אם תוכלו לעזור לי אני אשמח, לא נראה לי שזאת בעיית חומרה כי אין סיבה ש-XP יעבוד ו-7 לא. עוד דבר, התקנתי XP אבל אין לי שם עברית ולא היה גם באופציות, יש מצב להתקין את השפה ההעברית בדרך אחרת ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני יודע שאפשר עם הפארטיישין לשנות אותיות של כוננים קשיחים אבל איך אני משנה את האות של הCD או הצורב? ושאלה שניה: למחשב שלי קוראים d (טימטום) עכשיו כל פעם שאני נגיד נכנס לTAKS MENEGAER או שואלים אותי איך קוראים לי הוא כותב d איך אני מסדר את זה (בלי פירמוט ) תודה :\

16. Started by jitz,

משום מה נדפק לי משהו ב-ntuser.dat (תחת xp) - עבדתי בצורה רגילה על המחשב, כשלפתע היתה הפסקת חשמל, והמחשב נכבה באמצע עבודה עליו. מאז - כשאני מנסה לעשות logon עם משתמש מסויים (המשתמש שלי... העיקרי במחשב), הוא מתחיל לעשות logon כמו שצריך... וכשהוא מגיע לשלב של "Loading personal settings..." (או משהו כזה)... הוא פשוט נתקע. ניסיתי עם משתמש אחר - ופועל מצויין. מכאן הסקתי ש"הלך" לי ה-ntuser.dat של אותו משתמש... ויש לי בתוכו המון המון הגדרות, ו-keys ב-registry שאני פשוט חייב וייקח לי המון המון זמן לשחזר, אם בכלל. ודי צדקתי - כשהעתקתי לתוך אותו פרופיל בעייתי ntuser.dat של משתמש אחר - הכל פועל מצויין. (כמובן שגיביתי את הקודם...). יש איזו דרך לשחזר/לתקן ntuser.dat שנדפק? תודה רבה רבה…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by compman12,

אהלן. איזה מערכת הפעלה מומלצת יותר להתקנה על מחשב HTPC שירוץ עליו XBMC. 7 או 8? או שבכלל מערכת אחרת. ואם אפשר אז הסבר למה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Z1Z1Z1,

אני מנסה לעשות דיסק גיבוי מערכת (אני צריך רק את הווינדוס ואת התוכנות המיוחדות של וואיו ) אבל הגיבוי של סוני מבקש ממני 6 דיסקים לגיבוי יש אפשרות להשיג אימג' כלשהו מאיפה שהוא בצורה פשוטה ( הווינדוס הוא home primium ). תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. שלום , יש לי בעיה לפתוח קבצים ב OneNote 2007 אני צריך לשדרג כי הקבצים נוצרו עם 2010 אז ראיתי את האתר הזה : http://www.onenote.com עכשיו הוא אומר שהוא מביא את זה חינם 2013 , עכשיו זה האתר של מיקרוסופט , כי באתר עצמו של מיקרוסופט Microsoft.co.il ניסיתי לחפש דרכם והם לא נותנים להוריד אותו בנפרד אלה אם תשלם על כל החבילה של OFFICE 365 , רציתי לאמת אם האתר הזה : http://www.onenote.com זה אכן של מיקרוסופט והיא נותנת אותו להוריד חינם ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by termister2000,

שלום חברים, ניסיתי כל מדריך אפשרי, כל אופציה שהוצעה, הגדרתי אינספור פעמים את כל הדברים למיטב ידיעתי בצורה הכי נכונה ועדיין, אני לא מצליח לגרום לOUTLOOK שלי להסתנכרן עם הGMAIL. אציין שבעבר עבדתי עם האופציה הזאת ללא כל בעיה. האם משהו השתנה? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by avz,

היי יש לי מחשב נייד ישן למדי שהיה מותקן עליו XP עם SP1. כדי להתקין את האנטיוירוס צריך הייתי לשדרג לSP2 ומאז נראה לי שהמחשב עובד הרבה יותר לאט. האם זה נכון? ואם כן, האם ישנה דרך להסיר את הSP2 או שאולי כדאי להתקין SP3 שאולי מתגבר על כל מיני כשלים של הגרסאות הקודמות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by DEMON HUNTER,

רציתי לדעת מה יהיו ההבדלים בין הגרסאות מה יתמוך במה והאם ההבדל יהיה כזה גדול כמו ב98 הרגיל וה98 SE המצויין.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. לאחרונה התעוררה בעיית קריסה מסיבה לא ברורה. המערכת נופלת ספונטנית ומאתחלת את עצמה מחדש. זה התחיל לפני כשבוע, עם מערכת הפעלה WIN2000, ללא סיבה ברורה. כאשר עד כה (בחצי שנה אחרונה) המערכת הייתה יציבה למדי וללא תופעות מהסוג הזה. הקריסה היא רנדומלית ויכולה לקרות בכל עת ומצב עבודה. בין ובעת גלישה או עבודה, שמיעת מוזיקה או צפייה בסרט. היא יכולה להופיע ברציפות מספר פעמים או להופיע לאחר עבודה רציפה של יום ללא הפסקה. הבדיקות שנעשו כללו בדיקת וירוסים, רכיבי חומרה כמו זכרונות, כוננים וכרטיסים. נעשתה גם התקנה חדשה על כונן אחר והתופעה חזרה על עצמה. נעשתה גם התקנה של WINXP על שני כוננים נפרדים והתופעה חזרה על עצמה גם כאשר היה מדובר בהתקנה טרייה ללא התקנות נוספות אבל לאחר ביצוע עדכוני אב…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by SLI/CF,

מה נשמע? יש לי מחשב נייח ומחשב נייד ברצוני להעתיק את מערכת ההפעלה כמות שהיא מהנייח לנייד כלומר ליצור קובץ ISO של מערכת ההפעלה מהנייח ולהעתיק לנייד איך אפשר לעשות זאת? מהם הסיכונים הנלקחים?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אהלן. זה מורגש בעיקר בשירי רוק שמתחילים בצורה שקטה ואז מגיע קטע רועש יותר. ברגע שמגיע הקטע הרועש - אני שם לב שהווליום פשוט נחלש קצת מעצמו, בלי שעשיתי שום דבר בעניין. אני משתמש בווינדוס 8.1. איך פותרים את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים