Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט אם לפרמט ולהתקין מחדש את הוינדוס, לא בא לי לעשות זאת אבל אומרים שהוא עובד איטי יותר, ואני לא יודע אם זה עובד איטי יותר כי עכשיו זה עובד לי סבבה..... אם יש דרך אחרת יותר קלה לזרז את הפעילות של המחשב ללא התקנת וינדוס מחדש (חוץ מניקוי כונן ואיחוי) אני אשמח.
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי מסך WIDESCREEN LCD בעל רזולוציה טבעית של 1440x900 + כרטיס מסך GF6200 ובאפשרויות של הבחירת רזולוציה פשוט אין לי אופציה לרזולוציה כזו. מישהו מכיר את הבעיה או איך לתקנה?
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי ויסטה במחשב הנייד רוצה רק לסנכרן את קבצי היומן שלי מהמחשב הנייח (מערכת הפעלה XP עם אופיס 2003) - עם היומן של הנייד רק שזה יהיה העתק מדוייק יש דרך לעשות את זה ? ניסיתי לייבא מהיומן של ויסטה - קבצי אוטלוק - וזה לא הפורמט המתאים מישהו יוגע איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי HD של 300 ג'יגה... כשאני לוחץ לחצן ימני על הכונן ומאפיינים הטוא רושם לי שנשאר ל 75 ג'יגה פנוי זאת אומרת שהשתמשתי ב225 ג'יגה.. אבל כשאני נכנס לכונן ובוחר את כל התיקיות ורואה כמה הם שוקלות ה כותב לי שהם שוקלות ביחד 190 ג'יגה.. ועכשיו לשאלה: לאן נעלמו 35 ג'יגה??
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
איזה אנטי וירוסים נתמכים הWIN 7?? יש לי Avira AntiVir הוא נתמך?? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ברשותי רישיון חוקי ל Windows Vista Ultimate , האם אני יכול להתקין אותו ולהפעיל אותו על שני מחשבים באותו הזמן ? והאם זה משנה איזה גרסת חלונות זאת?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
בצעד לא חכם במיוחד, ניסיתי להריץ את החבילה מהאתר הזה: http://tredosoft.com/IE7_standalone שניקראת Internet Explorer 7 standalone program only על ויסטה. מה שקרה הוא שאני לא מצליח להפעיל את האקספלורר, הוא מעלה חלון ונסגר ישר. אני מחפש בנרות דרך להתקין מחדש את האקספלורר אבל לא מצאתי שום דבר. כבר הרצתי sfc /scannow, ואין לי system restore. אשמח לקבל הצעות נוספות... תודה.
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלומות, אני צריך להתקין win98 על דיסק שני יש לי כבר מותקן winxp איך? (אני יודע לעשות הפוך אבל כאן אני נתקל)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. אז ככה ... עשיתי רשת בין המחשב שלי לשל אחי ורציתי לעדכן את ה - Windows שלו, יש לו XP Pro . כל פעם כשאני מנסה להתקין עדכון מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: http://img91.imageshack.us/img91/9713/47208786lq0.jpg חשוב לי לציין שלפני שעשיתי רשת בין המחשב שלי למחשב שלו התקנתי לו Mui שזאת חבילה שמחליפה את שפת ה - Windows מאנגלית לעברית או לערבית . חוץ מזה לא נגעתי ולא החלפתי שום דבר במחשב שלו . מה אפשר לעשות כדי לסדר את הבעיה הזו ?.. תודה מראש, משה
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב, בן שלוש שנים לכל היותר. המחשב "טס", עובד ממש מהר במערכת ההפעלה עצמה, אבל, העלייה של המחשב היא הבעייתית: הפעלה מייגעת - לוקח יותר מ-4 ד' עד שנעלם מסך העלייה של הווינדוס (המחוון הירוק רץ בהתחלה ואז נהיה יותר ויותר איטי). כשהמחשב לבסוף עולה, הוא עובד מהיר מאוד. אחרי הכל, הוא לא עמוס כלל. מעל 10 ג"ב פנויים בכונן המערכת ©, ועוד 40 ג"ב פנויים בכונן הנוסף (D). מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם, שהמחשב מקרטע בעלייה? מפרט: Pentium 4 3.00GHz 512mb RAM לוח Asus P4U800-X Windows XP SP2 אשמח לתשובה. תודה-רבה. [מצ"ב תצלום מסך של מנהל ההתקנים - סתם היה נראה לי שם משהו מוזר - תגידו לי אתם, אם זה קשור לבעיה הנ"ל] [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי מדפסת HP OFFICEJET 4355 שמחוברת מקומית ע"י כבל USB למערכת הפעלה WINDOWS 7 64 BIT. חיפשתי באתר של HP דרייברים למדפסת והם לא מספקים דרייבר ל WINDOWS 7 והדרך היחידה היא לקבל מ WINDOWS UPDATE ואכן קיבלתי והדפסה מקומית עובדת. עכשיו כשאני רוצה לשתף את המדפסת למערכת 32 ביט חסר לי דרייבר ל 32 ביט, כאשר אני הולך ל ADDITIONAL DRIVER בשיתוף הוא מבקש ממני קובץ INF ואין אפשרות לגשת ל WINDOWS UPDATE בכדי להתקין. למישהו יש רעיון איך אני משיג דרייבר 32 ביט שאני יוכל להתקין בשביל השיתוף?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דיסק של WIN 7 64BIT עם בוט והכל.. ואני רוצה להתקין אותו במקום הויסטה שיש לי שהוא 32BIT כאשר עולה ההתקנה של WIN7 המחשב מראה לי שהוא קולט את הדיסק מתחיל לעשות סריקה ואז הוא כותב את ההודעה הבאה: "Windows had encountered a problem communicating with a device connected to your computer. This error can be caused by unplugging a removable storage device such as an external USB drive while the device is in use, or by faulty hardware such as a hard drive or CD-ROM drive that is failing. Make sure any removable storage is properly connected and then restart your computer מה עליי לעשות ? הכונן CD שלי הוא SATA וגם ההאקד דיסק הוא SATA..
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד על מחשב נייד עם ויסטה ביומיים האחרונים המחשב נהיה כבד מאוד ולא זז לא הותקנו דברים חדשים בימים אלה במנהל המשימות כאשר אני הולך ללשונית ביצועים אני רואה שהזכרון נע סביב ה-800MB כשאף תוכנית לא עובדת כשאני מסתכל בלשונית תהליכים אין שום תוכנית חריגה עם נתונים חריגים לא במעבד ולא בזיכרון הרצתי אנטיוירוס NOD32 ADAWARE לא נמצא שום דבר חריג יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב לדבר מוזר ומציק במיוחד, כשאני לוחץ על alt+shift כדי להחליף שפת כתיבה לוקח לו משהו כמו שנייה עד שהוא מחליף את השפה. ברוב המקרים אני גם צריך להחזיק את הכפתורים לשנייה הזאת עד שהוא מחליף את השפה, אחרת אני אמשיך לכתוב באותה השפה. לאחרונה התחלתי להקליד די מהר, והדבר הזה הופך כתיבה של שילוב עברית ואנגלית למשימה מאוד מסובכת. זה קורה לי בכמה מחשבים שיש לי, כמה עם ווינדוס 8 ועוד כמה עם ווינדוס 7, אבל לפני כשבוע יצא לי לעבוד על מחשב עם XP ושם החלפת השפה היא מיידית עם הלחיצה ושם לא היה לי בעיה להקליד. מחיפושי באינטרנט אחר פתרון לבעיה ההזויה שלי מצאתי עוד כמה משתמשים בודדים שמתלוננים על הדבר הזה, אבל לצערי לא היה ברשותם פתרון. מה אפשר לעשות כדי לפתור את הדבר הזה?…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם במחשבי עומד win98 SE ויש בו מספר בעיות: 1.כול המשחקים והתוכנות לא עובדות(חוץ מהאינטרנט,icq והטלויזיה). 2.הבעיות קשורות ל directx שלא ממש רוצה לעלות - ניסיתי להתקין אותו מחדש אבל עדיין הוא לא עולה(הוא אומר שחסר לי קובץ בתקיית C:\WINDOWS\SYSTEM\Precopy - הוא זקוק לקובץ זה כדי לעלות,את הקובץ הזה הוא צריך להעתיק לתקיית system32/drivers ואז למחוק אותו אחרי שה directx כבר עלה). 3.בתקיית ה system32/drivers הצטברו לי 2 ג'יגה של קבצים ששמותיהם העיקריים הם GM.1-GM.999 ו portcls.1-portcls.999 בסך הכול בערך 2000 קבצים ששוקלים 2 ג'יגה - קבצים אלה קשורים לבעיות בסעיף 2. 4.כשה directx לבסוף עולה(אחרי שאני עושה ignore this file) אז המחשב עובד ממש לאט וכול 10 דקות הוא או…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי היום ווינדוס 7 שאני מנסה לעשות ריסטרט הוא רושם לי shutting down ולא עושה כלום. ב SAFE MODE זה עובד. מה יכולה להיות הבעיה? תודה -סודר-
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה במחשב בימים האחרונים (יומיים). כל פעם שאני מפעיל את המחשב, המערכת עולה מהר והכל (אין לי תוכניות שעולות בהפעלה חוץ מאנטי וירוס) אבל אז אני לא יכול להשתמש בכלום לאיזה דקה שתיים. אני מתכוון שאם מייד אחרי שהמחשב עלה אני נכנס ל"מחשב שלי" מופיע לי הפנס הזה שמחפש חצי שעה ואם אני מנסה לגלוש (אני מחובר לראוטר שמחובר כל הזמן) אז זה כאילו מחכה שתיווצר התקשרות ועוד כאלה. נכנסתי לחלון התליכים במנהל המשימות ולפי מה שאני רואה רשום את כל שמות התהליכים אבל מה שלוקח לו זמן לעשות אחרי הפעלת המחשב זה למלא את הטור של "USERNAME" (אם זה תהליך של NETWORK או של SYSTEM או של USERNAME). כאילו התהליכים עולים לאט, לכן אין לי רשת עד שהתליך HOST של הרשת פועל ולכן גם אין לי את המחשב שלי …
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מה עושים?? "Disk boot failure, insert system disk and press any key"
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור קובץ TXT עם כל הקבתי AVI שיש לי בתיקיה מסויימת (אני על WINDOWS 7) ומה שאני רושם בחלון דוס אחרי שנכנסתי לתיקיה זה DIR < *.avi list.txt זה לא הולך אבל כשאני רושם ללא ה-*.AVI זה נותן לי קובץ TXT אבל עם עוד הרבה קבצים שיש לי בפנים חוץ מהקבתי AVI (תרגומים,NFO וכו') איך אני עושה את זה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מנסה למחוק ידנית תקייה של משחק שלא הסכים שאני יעשה לו UNINSTALL , אפשר למחוק אתכל הקבצים שיש בתקייה אך לא את התקייה עצמה (התקייה ריקה אבל לא נמחקת) שאני מנסה למחוק את התיקיה מופיעה לי ההודעה הבאה: cannot delete file: cannot read from the source file or disk זה מוזר מאוד כי התקייה נמצאת על הדיסק הקשיח..... למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אפשר למחוק את התקייה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים. המעבד יהיה Intel Core 2 QUAD Q6600, וכרטיס המסך NVidia 8800 GTX. הקונפיגורציות שאני שוקל: 1. XP x86 עם 2GB. 2. XP x86 עם 3GB -- אמנם ישום לא ממש יכול לנצל מעל 2GB, אבל אני מניח שהג'יגה הנוספת תועיל לי (כלומר מערכת הפעלה וכל התוכנות עדיין ישאירו מספיק זיכרון כדי שהישום יקבל 2 "נקי" בלי swapping)? אשמח להתייחסות. 3. Vista x64 עם 4GB. זה אבל מחייב אותי לעבור לוויסטה שזוללת זיכרון -- אמנם המחשב יראה את כל ה-4 ג'יגה בלי בעיות, אבל חלק מזה תאכל לי מערכת ההפעלה (נראה לי שמבחינת זיכרון זה די יתקזז עם אופציה 2 במידה והיא אכן ישימה), שלא לדבר על העלות של רכישת הזיכרון. וחוץ מזה אני גם נאלץ לנטוש את XP x86 שאני די מרוצה ממנה, דבר שבעיקרון הי…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעתי שויסטה זוללת זיכרון אבל זה קצת מוגזם - 800M ?!? על מה ולמה ?! יש לי רק MSN NOD32 רצים ברקע.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי 4 GB, התקנתי היום ווינדוס 7 אולטימייט 64 ביט. במאפיינים בווינדוס כתוב שיש 4GB RAM ובסוגריים כתוב 2.94 ניתנים לשימוש. גם בביוס כתוב 3GB . הזיכרון חדש, נקנה לפני מספר ימים: A-DATA 4GB 800MHZ לוח אם: Asus P5B DELUXE
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ב- Win 10 תפריטי יישומים מיושרים לשמאל. שינוי הגדרות ב- "Tablet PC Settings" משפיע על תפריט ההקשר בלבד. איך ניתן ליישר תפריטים ראשיים לימין? תודה.
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-