עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ברירת המחדל היא שחור,איך אני משנה את הצבע ללבן למשל?חיפשתי בהגדרות אבל לא מצאתי.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  2. Started by -Tal-,

שלום לכולם במחשב השני שלי (P4 2.8GHZ 512MB RAM) יש תקלה בזמן האחרון של מסך כחול שמוזכרים בו הדברים win32k.sys ו - PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA הרצתי חיפוש ומצאתי באינטרנט כל מיני דברים שאנשים טוענים: בעיית זיכרון, עדכון לווינדוס וכו'... העדפתי לשאול אתכם כאן מאשר לקפוץ ולהסיק מסקנות שבסופן סתם אוציא כסף מכיסי והתקלה לא תיפתר.. אשמח לעזרה תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by lev-27,

כולכם מכירים את מנהל הבוט המעצבן של מיקרוסופט המופיע כאשר יש שתי מערכות הפעלה על המחשב. הבעיה שמערכת הפעלה השנייה כבר לא קיימת די מזמן, אבל הבוט עדיין קיים. איך ניתן לבטל אותו כי זה ממש מעצבן ומעקב את עלייה מערכת הפעלה. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ski_farm,

לי במחשב ישנה מערכת הפעלה XP SP2 הורדתי מערכת הפעלה XP SP3 הפעלתי את אופציה של השידרוג אך באמצע ההתקנה הופיע לי הערה שחסר קובץ מסויים ולכן ההתקנה חייבת להסגר לאחר שניסיתי שוב לשדרג הופיע אותה הערה אז וויתרתי אבל מאז כל פעם שני מעלה את המחשב מחדש מופיע לי בדוס אפשרות לבחור בין שני מערכות הפעלה אחד שלי XP והשני XP SETUP באופן דיפולטי המחשב בוחר את המערכת ההפעלה XP SETUP ואז ניתקע (כי חסר קובץ) רק כאשר אני יושב ליד המחשב בזמן העלייה ואני בוחר במערכת ההפעלה XP המחשב עובד כרגיל איך אני מעיף את מערכת ההפעלה XP SETUP כך שבדוס יהיה רק מערכת הפעלה אחת והמחשב יעבוד כרגיל ? תודה רבה מראש ski farm

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  5. הכותרת עושה עוול לשאלה... יש לי מחשב נייד (Dell Studio XPS 13) שמחובר באופן קבוע אצלי בבית למקלדת\עכבר ומסך (LG W2220P חדש ) המחשב יושב "סגור" (המכסה סגור) על השולחן בצד. במצב הנ"ל ווינדוס מזהה רק את המסך החיצוני ואוטומטית שם רזולוציה מתאימה וכו'. לפעמים אני "פותח" את המכסה של המחשב - על מנת להוציא דיסק, לדבר בסקייפ (בשביל המיקרופון) וכו'. כאשר אני "פותח" את המחשב, המסך של הנייד נדלק, ווינדוס מזהה את שניהם ואוטומטית עושה Duplicate Display ומוריד את הרזולוציה לרמה נוראית על המסך החיצוני... אני מסוגל להיכנס להגדרות ולהגיד לו "Show desktop only on display 2" מה שפותר את הבעיה. הבעיה היא כמובן שברגע שאני "סוגר" את המחשב ווינדוס מזהה שוב מסך אחד ופעם הבאה שאני אפתח אותו…

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  6. Started by eins,

שלום לכולם, יש לי דיסק התקנה של ווינדוס 7 גרסת 64 ביט כאשר אני מנסה להתקין אותו דרך BOOT , אני נתקל בתופעה מוזרה ואני ינסה להסביר עד כמה שניתן לאחר שהוא טוען את כל הקבצים ומופיע המסך הכחול של ההתקנה, לוקח לפחות 3 דקות עד שמוצג לי האפשרות לבחור באיזה שפה אני מעוניין להתקין לאחר מכן שאני לוחץ על הבא , לקוח כמה דקות טובות ואז מופיע לי אם אני מעוניין שדרג או להתקין באופן אישי בחרתי באופן אישי, פירמטי את כונן C , ההתקנה התחילה עבל בחלק של install windows file זה נתקע על 0 אחוז השארתי את המחשב דולק לפחות 3 שעות, וזה נשאר על 0% חשבתי שזה בעיה בדיסק, אז התקנתי דרך VM וההתקנה הלכה באופן מהיר ורציץ בלי שום בעיות והצלחתי בסופו של דבר ליצור מכונה וירטואלית של WIN 7 בנוסף התקנתי מ…

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  7. Started by berner,

חברים שלום 8) רכשתי HD חדש ואני רוצה להתקין את WIN7 בנפרד ובנוסף למערכת XP שרצה עלHD נוסף איך אני מבצע התקנה כזו שאוכל להתרגל וללמוד על הפעלתה ללא פגיעה במערכת הקיימת ובבוא העת להעביר את החומרים והתוכנות שלי למערכת החדשה אשמח להדרכה וסיוע בברכה

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  8. שלום, יש לי ווינדוס 7 ultimate באנגלית, ואני מעוניין לשנות את השפה של כל מערכת ההפעלה לעברית. איך ניתן לבצע את זה? תודה.

• 15 תגובות
    • 13.3k צפיות
  9. פתאום אני לא יכול לעשות עתק הדבק ניסיתי לעשות סריקת וירוסים של NOD 32 ולא מצא הורדתי תוכנות להוסרת ריגול וגם לא עזר משהו יודע מה יכול להיות מקור הבעיה . ? תודה מראש גיא.

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  10. Started by Little SAVAGE,

שלום רב, התקנתי לאחרונה חלונות 7 גרסת 64 ביט. כברירת מחחדל הוגדר שמערכת ההפעלה תעביר את הדיסק הקשיח ל"מצב שינה" לאחר כחצי שעה. מהו למעשה המצב הזה? צמצום זרימת החשמל לדיסק הקשיח בזמן "מנוחה"? המחשב שלי דלוק רוב היום, ועל כן הדיסק הקשיח נכנס מספר פעמים ביום למצב שינה. האם השינויים התכופים במצב הדיסק הקשיח לא יגרמו לו נזק (בטווח הקרוב או הרחוק)? האם לא עדיף לבטל את ההגדרה הזאת? אשמח לתגובות.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  11. לפעמים אחרי שאני מכבה ואז שוב מדליק או עושה ריסטרט המחשב מתחיל לעלות, הוא כותב לי "welcome", ואני רואה את התמונה של הדסקטופ, אבל הדסקטופ בעצמו לא עולה, והאופציה היחידה היא לעשות ריסטרט (אופציה ולא פתרון). לפעמים אני צריך לעשות ריסטרט שוב ושוב איזה 4-5 פעמים ברצף עד שיהיה מוכן להידלק בצורה נורמלית. יש לציין כי הוא נידלק חלק על safe mode.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by zebra,

בעיה בRegional and Language Options אין לי אפשרות להוסיף או לשנות את השפות לא בregional ולא ב advanced מופיע לי השפה שאני מעוניין. לאן זה נעלם??למה זה נעלם??? ואיך אפשר לסדר זאת כי זה לא נותן לי גם עם דיסק של המערכת הפעלה לשנות משהו אין לי את האופציה בכלל. למישהו יש מושג זה דחוף תודה מראש דרך אגב מדובר במערכת הפעלה win xp pro

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  13. Started by MoMo-P,

שלום, לאחרונה המחשב שלי התחיל להיות כבד ואיטי ככה שהחלטתי לפרמט אותו ולהתקין מחדש את ויסה אולטימייט. יש לי רשיון חוקי, התקנתי עותק נקי מחדש, התקנתי רק דרייברים עיקריים, אנטי וירוס ואת כל העדכונים כמעט כולל SP1 של ויסטה. משום מה אני חש שאני לא מקבל תפקוד מלא מהמחשב, לוקח לו זמן לפתוח דברים... אם זה סתם חלונות וגם בעיקר התקנות שונות לוקח להן זמן לטעון עד שהן מתחילות לרוץ.. גם עכשיו כשאני כותב לפעמים לטקסט לוקח זמן להופיע!!! צירפתי תמונה שמראה את מצב הביצועים והזכרון, תוך כדי האנטי וירוס ביצע את סריקתו הראשונה.. חשבתי אולי הבעיה היא בהארד דיסק כי לפני מספר דקות רציתי לראות את ההגדרות של כונן C שלקח להן זמן לטעון ולעומת זאת פתחתי לאחר 10 שניות בערך את ההגדרות של כונן D שהן הו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי ווינדוס 7 על מחשב נייח שכולו חדש אבל הארדיסקים קצת ישנם ועם אותו דיסק התקנתי אותו על מחשב נייד יש לי חבילה של תוכנות שאני מתקין על כל מחשב חדש ככה שיש אותם גם על הנייד וגם על הנייח יש לי בעיה ממש מוזרה עם המחשב הנייח...מה שעוד יותר מוזר זה שהיא הייתה קודם והיא חזרה גם אחרי פירמוט נגיד גוגל כרום נפתח רגיל ועובד ממש מהר אבל לפעמים במעבר בין טאבים כאילו אני רואה את השולחן עבודה או את סאפארי שפתוח מאחורה ובעבודה נגיד עם קיואימולטר [אימולטור של מחשב מאוד קל] החלון של המחשב הוירטואלי כאילו קופץ טיפה ימינה ולמטה וכתוב עליו "לא מגיב" אבל זה כאילו בקפיצות ממש מהירות בין מגיב ללא מגיב ואפשר בערך לעבוד ככה...זה קורה בעוד יישומים... עוד בעיה מוזרה זה כשאני פותח תדיסק און ק…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by sirexrv,

שלום לכולם. קניתי לא מזמן מחשב חדש, ורציתי להעביר את כל המידע שיש לי למחשב החדש (מHD הישן לחדש). בHD הישן היה XP ובחדש WIN7. רציתי לדעת: האם צריך לעשות משהו? או פשוט להתקין את החומרה, ולהעביר לHD החדש?

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  16. Started by moshel7,

שלום לכולם שידרגתיל WIN7 מ VISTA ULTIMATE ואני לא מצליח להתקין מישחקים ששמורים בדיסק חיצוני בפורמט ISO דחוס ב RAR בוויסטה היתי מחלץ את הקובץ והמישחק מותקן וב-WIN7 לאחר החילוץ של הקובץ הוא מעביר אותי למצב של צריבת דיסק האים ישנה דרך להתקין את המישחקים כי אין דיסקים בנפח של 10-12GB ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אהלן יש לי Win7 ואני מחפש דרכים לשפר את הביצועים של המחשב, אם יש כאלה. בנוסף, אשמח לתוכנה שמנקה קבצי זבל ומוחקת מה שמיותר או מידע לגבי מיקומים שצריך לנקות. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by saharb14,

אז כככה קודם כל יש לי Windows 7... ואת המערכת X-540... כשהייתי ב XP כל ה5 מקולים השמיעו את אותו הצליל... אבל עכשיו אני לא שומע מהאחוריים... קבעתי את התצורה של הקול כ 5.1.. וגם בדרייבר של Realtek שמתי 5.1.. בדרייבר עשיתי "מילוי רמקולים" ורק ככה אני שומע קצת מהאחוריים.. איך אני מסדר שאני אשמע מכל הרמקולים את אותו הצליל?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  19. Started by MarkoH,

חבר'ה, באיזה מערכות קבצים משתמש הויסטה חוץ מHTFS?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  20. Started by klips,

שלום הוונדוס שלי בעברית אבל הלוגו באנגלית ואני לא מצליח לשנות אותו לעברית ניסיתי בהגדרות של הלוח בקרה אבל שום דבר לא עזר....

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  21. החלטתי להתקין על המחשב את לינוקס אובונטו 9.04, פעולה זאת הסתבר לי מחקה את כל המחיצות הקודמות של המחשב, הבעיה התחילה כשניסיתי לשחזר את הויסטה דרך דיסקי השיחזור שצרבתי בהפעלה הראשונית של המחשב, השיחזור לא ממש הצליח בדיאבד התברר לי שזה בגלל חוסר במחיצות של הויסטה המקורי, אשמח לעזרה בשיחזור הויסטה המחשב הוא מחשב אייסר 6930G תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ofir,

הי התחדשתי במחשב נייד חדש hp probook 4310s בהפעלה הראשונית אחרי שסיימתי את ההגדרות הבסיסיות והמערכת הפעלה עלתה נוכחתי לדעת שגודל מחיצת C מסתכם ב32GB בלבד. האינסטינקט הראשון שלי היה לחשוב שבטח יש חלק מהרדיסק שעדיין לא מפורמט, אבל לדאבוני גילתי שבמסך הstorage מחיצת C מופיעה כ284GB. תוכלו לעזור להבין מה קורה פה? האם מדובר בתקלה? תצלומי מסך: תודה, אופיר.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by warezon,

היכן נמצאת התיקיה המיועדת לאכסון דמפים של בלוסקרינים בווינדוס 7???

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Ashaman,

שלום לכולם, רכשתי לסבתי מחשב חדש והתקנתי בו מע' הפעלה WINDOWS 7 HOME PREMIUM. בעיה שצצה שלא חשבתי עליה היא - שהסבתא לא כ"כ טובה באנגלית. האם מישהו יודע איך ניתן לשנות את שפת ה WINDOWS לרוסית, ולהוסיף רוסית כשפת הקלדה? בתודה מראש, אופיר.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by I7210I,

שלום יש לי כונן שהוא לא של המערכת שבו היו מותקנות כמה תוכנות, לאחר שידרוג ברצוני למחוק אותם כי ההתקנה של הWIN לא נגעה בהם והקובצי UNINSTALL לא בידיוק עובדים בכולם מה אפשר לעשות בכדי להסיר אותם בצורה נורמלית? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים