עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, יש לחבר שלי בעיה. שהוא נכנס למסך הפירמוט של ווינדוס על מנת לפרמט את הכונן הוא מקבל הודעה שהוא צריך דרייברים לשם כך. אני יודע שבמקרה של RAID צריך דרייברים, אבל זה לא המקרה אצלו, כי אין לו RAID. מה עוד זה יכול להיות ואיך פותרים את זה בדיוק? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  2. אני משתמש בויסטה 64 מחשב משפחתי שיש בו מספר משתמשים לעיתים משתמש אחד מפעיל רשימת השמעה כל שהיא (עם מדיה פלייר או ווינאמפ) ונועל את המשתמש שלו השאלה שלי היא האם אני יכול לשלוח למשתמש שלו מתוך המשתמש שלי פקודה כמו השתק או עצור מבלי לסגור לו את כל התהליך על ידי kill process או לצאת מהמשתמש לי להתחבר למשתמש שלו לעצור את הנגן שלו לחזור למשתמש שלי ולהמשיך לעבוד או לחילופין דרך כלשהיא לעשות mute למשתמש שלם (כמובן שווליום מיקסר היה הרבה יותר יעיל אם היתה בו אפשרות לשליטה על ווליום של משתמשים אחרים) למרבה האירוניה נראה לי שהרבה יותר פשוט לעשות זאת למשתמש מרוחק פיסית

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  3. יש לי מספר DOK ודיסקים חיצוניים, בכולם יש את אותה הבעיה, העברת הקובץ "טסה" לפי הפס התקדמות אך נעצרת באמצע/בסוף זמן רב מאוד. כאילו הקובץ עובר אבל יש בעיה עם ה"סגירה", לא יודע, אין לי מושג מה גורם לזה. מדובר על וינדוס 7 בגרסא 64 ביט. ניסיתי לחבר ישירות ללוח-האם ללא HUB באמצע, לא שינה כלום. כל עצה תתקבל בברכה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by itzikman,

יש לי ווינדוס XP והיה לי עדכון למדיה פלייר ואז המחשב עשה ריסט עלה לי המחשב מחדש ופתאום נמחק לי אחד המשתמשים שהיו לי בוא את כל התמונות שלי איך אני מחזיר אותו?? ניסתי לעשות שחזור מערכת ממשתמש אחר אבל זה לא עזר....... עזרוו ליי בבקשהה

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  5. Started by anatoli,

אהלן אנשים, אין לי מושג למה זה התחיל פתאום. פירמטתי את הכונן כרגיל, ניסיתי להתקין את הווינדוס ואני מקבל שגיאה בתחילת ההתקנה (כשהוא מראה בצד 39 דקות). נברתי ברשת ואומרים שם להחליף את שם התיקייה catroot2 ל-catold. זה דרש ממני להפסיק את אחד מהשירותים (net stop cryptsvc), אבל לצערי הבעיה עדיין נותרה. ניסיתי גם דיסק אחר עם SP2 במקום SP3, ועדיין אותו הדבר. למישהו יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  6. Started by davidz85,

שלום, רציתי לבקש הסברים על superfetch וprefecth בווינדוס 7. יש לי כונן SSD שעליו מותקנת מערכת ההפעלה, ואני רוצה לדעת אם אני צריך את התכונות האלה מופעלות, או שמא לקנפג ולהשתמש רק בחצי מהן או לבטל בכלל. אם מישהו יוכל לשפוך אור על הנושא הזה אני אודה לו מאוד.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום לכם, אני רוצה לסדר את הקבצים או התיקיות בחלונות 7, בסדר שאני רוצה (לא לפי א'-ב' ולא סדר הגיוני אחר). האם אפשר לעשות זאת (בXP היה אפשר)? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אז ככה אני עכשיו נמצא על Windows 7 Ultimate 32-Bit אני רוצה לעבור לווינדוס 64 ביט. יש לי כרגע דיסק שהכל טוב ויפה,ניסיתי להתקין אותו דרך ה-BOOT,ההתקנה עולה אבל שזה מגיע למצב של:Setup is starting זה פתאום מראה לי שגיאה כזאת על משהו Driver not found וכל מיני דברים כאלה. כאילו שזה לא נותן לי לבחור את הכונן שבו אני יתקין את המערכת הפעלה. מה אפשר לעשות? *קראתי קצת בגוגל והבנתי שאי אפשר לשדרג מ32 ביט ל-64 אלא רק להתקין התקנה חדשה ונקייה איך אני עושה את זה?אני לא מגיע לעמוד של הבחירה בין COSTUM ל-UPGRADE.

• 16 תגובות
    • 4.3k צפיות
  9. רקע:טוב המחשב בבית אכל וירוס כלשהו וזה פגע בו (קריסה של האקספלורר, שגיאות מוזרות בSVCHOST, אי אפשר לגלוש באינטרנט בצורה נורמאלית. קיים חשש לפגיעה בקבצי הAUTORUN. כמו כן הוירוס הזה הדביק לי בהצלחה את הDOK (הנוד של המחשב נייד זיהה בעיה בAUTORUN שלו) הרצה של NOD טוענת שהיא ניקתה את כל הוירוסים, ואם סורקים שוב אז הכל בסדר, אבל עדיין הבעיות נוצרות, שחזור מערכת ושטיות רגילות לא עובד, והמחשב כבר איזה 2-3 שנים בלי פרמוט אז הגיע הזמן בתלכס: יש לי C וD. נניח ששניהם נגועים בוירוס. אני נכנס למצב בטוח, מעביר את כל הקבצים החשובים לC. מפרמט את D בתוך המצב בטוח (או שעדיף דרך הדיסק של הוינדוס?). מעביר את כל הקבצים החשובים לD, שוב הכל במצב בטוח. ואז מפרמט את C. ככה הוירוס לא יגיע ל…

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  10. Started by assaf990,

ואני כן יכול להכנס למחשב דרך טביעת האצבע אבל שחכתי את הסיסמה של החשבון מה ניתן לעשות כדי לדעת את הסיסמה שהכנסתי בעבר?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by talt18,

שלום לכולם, אני קניתי מחשב נייד, וקיבלתי אותו עם windows xp home premium sp3 באנגלית, ואני צריך אותו בעברית (זה לא מחשב עבורי, ולכן ההתעקשות על העברית לא בשליטתי) ניסיתי להוריד מהאינטרנט כל מיני mui למיניהם אבל אף אחד מהם לא עבד. אנא תעזרו לי למצוא MUI נורמאלי שעובד, על מנת להפוך את הווינדוס לעברית, אשמח אם תוכלו לתת לי לינק עובד לתוכנה כזו. בתודה מראש, טל.

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  12. Started by Ashand,

טוב אני לא יודע אם זה המקום או אם הכותרת מתאימה אבל אני רוצה לייצור מצב של דואל בוט בשני הרדיסקים שונים שאחד זה ויסטה והשני זה סנאו לאופרד, עכשיו השאלה היא לא איך עושים את זה כי אני יודע השאלה שלי היא איך אני "מסתיר" הרדיסקים ממערכת אחת לשנייה כלומר בסנאו יש לי 4 הרדיסקים שבווינדוס הייתי רוצה להסתיר אותם שלא תהיה לי גישה אליהם או יותר נכון שלא יהיו זמינים לרשת האינטרנט, 4 ההרדיסיקים הם במערך SAS האם יש תוכנה כלשהי שיכולה "להסתיר" הרדיסקים? או האם יש איזשהוא FEATURE בווינדוס שיכול לגרום למצב כזה? קצת מסובך אני יודע אבל אני לא מוצא פתרונות... לשאלה שלכם למה אני רוצה ככה כי אני לא רוצה שלוינדוס תהיה גישה לסנאו (תחנת עבודה שלי) מבחינת וירוסים קבצי וינדוס וכו' תודה

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  13. אהלן, הפעלתי את המחשב הישן שלי במטרה לגבות דברים ממנו ולפרמט אותו. הבעיה היא שהמשתמש שם הוא מוגן בסיסמא, ומכיוון והמחשב הזה עמד שנים במחסן, אין לי שמץ מה הסיסמא. רציתי לדעת כיצד אני יכול לאפס סיסמא ו\או לגלות מהי? האם צריך להשתמש בתוכנות המופעלות באופן BOOTABLE או איך אני עושה את זה? אודה לכל מי שיעזור לי.

• 1 תגובה
    • 3.6k צפיות
  14. אני משתמש בחלונות 7 עברית.בשולחן עבודה יש סמל צהוב תיקייה שכתוב user כשאני ניכנס לתוך תיקייה אני רואה שיש שם תיקיות תמונות, ומוסיקה, וידאו, מסמכים שלי, ועוד... וכולם נימצאים בכונן מחיצה C של חלונות 7. איך משנים בשולחן עבודה תיקייה user לכונן מחיצה D.שורה כתובת תיקייה אחרת? אחרי שמשנים שורה תיקייה,כך אוכל לישמור במיחצה אחרת בכונן D. כדי שאוכל לישמור גיבויים בכונן מחיצה D. בתודה מראש מיכאל

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  15. Started by dreamt,

שלום רב, אחד הלבטים שלי האם לעבור כרגע לwindows 7 ,היא בתמיכת המערכת של 7 בתוכנות מסוימות, בינהם rivatuner.. האם התוכנה הנ"ל עובדת ב-windows 7? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  16. אנשים, רציתי לשאול אם יש שיפור משמעותי בגרפיקה ובFPS בין XP לWindows7? משהו ששווה שדרוג? אני עדיין בXP מטעמי נוחיות בעיקר ומעצלנות של פירמוט אשמח לתגובות...

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  17. Started by netanel38121,

שלום, רציתי לדעת כמה דברים לגבי גיבוי ב WINDOWS 7 1: האם כשאני מגבה את ה WINDOWS 7 ב"גיבוי ושיחזור" אם אני בוחר באופצייה " קבצים בספריות ותיקיות אישיות של כל המשתמשים ו- תמונת מערכת" האם זה כולל את כל התוכנות המותקנות באותו כונן שהוא מגבה כ תמונת מערכת? הכוונה היא לדוגמא, את כל הדואר שלי, כל ה STEAM שלי עם כל המשחקים מותקנים כל התוכנות שלי בקיצור הכוונה ל לכל הכונן אותו הוא הופך לקובץ תמונת מערכת. לסיכום את כל המחשב כפי שהיה כשגיביתי (אני מגבה כל שבוע קבוע בכונן קשיח חיצוני) 2: האם אני יוכל לשחזר את הגיבוי הזה למחשב אחר במידה וארצה בכך? תודה רבה למי שיוכל לתת לי תשובות ברורות ומפורטות כדי שאני אדע אם שווה לי לגבות כל שבוע (ולחכות איזה 5 שעות עד שהוא מסיים את הגיבוי הארו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by RoronoaZoro,

בזמן האחרון המחשב שלי מתחיל לאתחל את עצמו לפעמים בצורה אקראית בלי סיבה, ואין לי ממש מושג מה הבעיה העיקרית? צרפתי קובץ מיומן הארועים עם 18 מהארועים האדומים האחרונים. כמעט כל הארועים מציגים את השגיאה הבאה: ‏‏הקריאה ה- ScRegSetValueExW נכשלה עבור Type עם השגיאה הבאה: ‏‏הגישה נדחתה. רק אחד מהם הוא קריטי ‏‏המערכת ביצעה אתחול מחדש מבלי לבצע כיבוי נקי תחילה. שגיאה זו עלולה להיגרם במקרה שהמערכת מפסיקה להגיב, קורסת או מאבדת את החיבור לצריכת חשמל באופן פתאומי. ואחד נוסף ‏‏מנהל ההתקן של Bluetooth ציפה לקבלת אירוע של HCI בגודל מסוים אך האירוע לא התקבל. תודה מראש לכולם על העזרה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by avihy.a,

אהלן לכולם, אני עובד עם ITunes, וכחלק ממנה מותקנת לי על המחשב גם תוכנת Quick time. כשאני מנסה להוריד אל המחשב או לצפות באמצעות הדפדפן קבצי tiff, הם ישר נפתחים עם תוכנת ה- Quick time. איך אפשר לשנות את זה שיפתחו עם "מציג התמונות של Windows"? ניסיתי גם לעשות קליק ימני לפני ההורדה (בשבי לשנות את סדרי העדיפויות ע"י בחירה ב- "פתח באמצעות" - אבל הקבצים שאני מוריד לא נותנים לי בכלל את האפשרות הזו. הם ישר נפתחים בתוכנה הארורה הזו של 'אפל'). למישהו יש פתרון? תודה!

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  20. אהלן. יש אפשרות לעשות Pin ב Windows 7 לתיקיות מסוימות, אבל זה נכנס לתוך הציור של התיקיה בשורת משימות. ואם רוצים להיכנס לתיקיה שעשיתי לה Pin אז צריך ללחוץ מקש ימני על ציור התיקיה הכללית הזאת בשורת משימות ומשם להיכנס לאיזו תיקיה שבחרתי לנעוץ אותה. יש אפשרות לשים תיקיה בשורת משימות מבלי לנעוץ אותה לתוך התיקיה הכללית הזאת? כמו שהיה ב Windows XP? תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by DUDEnamE,

כשאני עושה בוט לXP לוקח לו פשוט 20 דקות להגיע לדקסטופ הוא עושה לואדינג כלכלך הרבה זמן להגיע שזה מעצבן עשיתי CHKDSK /r/p לא עזר עשיתי איחוי קבצים לא עזר אין וירוסים/תוכנות ריגול נראה כאילו יש קבצים שנדפקו או משו כזה? יש למישהו מושג ?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by Shay0600,

אם אני קונה וינדוס 7 ויש לי כמה מחשבים בבית האם מותר להתקין על כולם או שצריך רישיון בנפרד לכל מחשב? שזה משהו כמו 1000 שקל לכל מחשב :\

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  23. Started by Eden 6600,

קניתי השבוע את הנייד Compaq mini 311c שמגיע ללא כונן דיסקים והייתה לו בעיה עם האתחול של הwindows. אז באתי להתקין את ה-XP מחשב עם כונן דיסקים חיצוני אבל במסך ההתקנה הכחול ההתקנה לא הצליחה לזהות את הדיסק הקשיח ולא יכלתי להמשיך. יש דרך לפתור את זה? דרייברים או משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  24. אהלן, יש לי 2 משתמשים על המחשב עם Fast User Switching. כאשר אני עושה LOGOFF מאחד מהם, כאשר השני פעיל, לפעמים מתקבל מסך שחור ללא כל תגובה לשום לחיצה על מקש כלשהו. שני המשתמשים הם ADMIN. ה-WINDOWS לא חוזר למסך ה-WELCOME ואני חייב לכבות את המחשב באמצעות לחצן הכיבוי. ניסיתי לחפש פיתרון בגוגל אך גם שם לצערי אין עדיין פיתרון :-\. מיקרוסופט מציעה באתר שלה להתקין את SP2- מה שכבר יש לי. אשמח לקבל עזרה.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  25. יש לי את ווינדוס7 ו-XP מותקנות ב dual boot על כונן פיזי אחד בעל שתי מחיצות. כשאני רץ על ווינדוס 7 ורוצה לפתוח קובץ מהמחיצה שעליה מותקן הXP אני נתקל בהודעה הבאה. אני מוגדר כמשתמש אדמין... מודה מראש למי שידע להציל אותי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים