עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by moshe88,

שלום הWIN 7 פשוט משגע אותי לדוגמא אני מתקין (מנסה) גוגל כרום אבל הWIN לא נותן רושם שגיאה 0x8005071c אני המשתמש היחידי במחשב(אדמניסטרטור) בדקתי בחשבונות משתמשים בדקתי מנהל האישורים לא מצאתי פתרון זה כאילו שאין לי הרשאות במחשב לפי דעתי הבעיה ברגיסטרי אבל אין לי מושג מה עושים שם

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  2. Started by yossia23,

שלום אנשים התקנתי לא מזמן WINXP על המחשב האם כדאי להתקין WINDOWS 7 בנוסף? לא יהיו התנגשויות? איך להתקין WINDOWS 7 בBOOT או דרך הWINXP? ובמחיצה נפרדת נכון? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  3. שלו םחברים , אני חדש פה בפורום.. רציתי לקבל עזרה בבקשה קניתי לפני שבוע מחשב חדש , עם WIN 7 ריידון HD 5850 gigabyte p55-us3l i7 שמתי לב שלאחר זמן מה העכבר שלי נהיה גדול.. התקשרתי לאנשים שמכרו לי את המחשב והם אמרו לי להתקין מחדש את הדרייבים אבל זה לא עזר.. אשמח לעזדה.

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  4. Started by idanrm,

שלום רב, הרכבתי מחשב חדש והכל טוב, אולם כאשר הכנסתי את הדיסק של Windows 7 לכונן הוא עשה את ה-Windows Loading ואז את האנימציה, ומאז המסך שחור לגמרי. ניסיתי להחליף כונן דיסקים, לא עזר. ניסיתי להחליף את כבל ה-IDE וגם לא שינה כלום. שמתי את הדיסק במחשב אחר, והוא עובד כמו שצריך ומציג את המסך הכחול שממנו מתחילה ההתקנה. אז אם כך מה הבעיה? כששמתי דיסק של XP הוא הגיע עד למסך הכחול שבו הוא מבקש ללחוץ ENTER, משם עצרתי כי אני מניח שהוא עובד. מעבד: Intel E5200 2.6GHz לוח אם: Gygabyte G41M-ES2L זיכרונות: G. Skill 2GB כ. מסך מובנה בלוח-אם תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  5. זה נשמע קצת תמוה ומוזר, אבל יש דרך להחזיר את ה- Taskbar ב- 7 להיות כמו ב- XP? אני לא כ"כ אוהב את הסידור החדש הזה. אני מעדיף להשאר כבר עם ה- WIN7 זה בין הדברים היחידים שמפריעים לי שם. הצלחתי לעשות את זה רק באופן חלקי. איך אני גורם ליישומים למשל (כמו מסנג'ר) להתקפל, ולגרום לכך שיהיה Icon קטן על שורת המשימות?

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  6. שלום לכולם. יש לי בעיה בכמה שבועות/חודשים האחרונים שלאחרונה כבר הגיעה לי לסף. האייקונים בשולחן העבודה מתעדכנים פעם או פעמיים (בזמן כתיבת שורות אלה פעמיים) בכל פעם שחוזרים לשולחן העבודה, גם אם זה ללחוץ על הכפתור מההפעלה המהירה, ואם זה כשאני סוגר או ממזער תוכנות וחוזר לשולחן עבודה. אני חייב לציין שהתופעה הזאת הייתה קיימת כמעט תמיד אצלי במחשב (שהוא כבר בן 5), אבל היא אף פעם לא הפריעה, גם כי זה קרה מהר (תהליך הרענון של האייקונים) וגם כי השולחן עבודה היה מגיב כרגיל. היום הוא בקושי מגיב, מרגיש כמו צב, כל לחיצה על אייקון או פתיחת תפריטי מקש ימני בעכבר מקשים עליו, ונראה שהדבר גם מקרין לכל המחשב והתת-תיקיות. עשיתי חיפוש על התופעה בגוגל, מצאתי כמה דיונים בפורומים שונים שרוב ההצעות …

7. Started by drbrain,

היי התקנתי חלונות 7 כמדיה סנטר יש לי 2 שאלות 1) איך מכניסים תרגום לסרט - בחלונות XP בתוכנת הצפייה שלי זה עובד אוטומטי 2) המחשב המרכזי זה XP ובסלון חלונות 7 - עשיתי שיתוף אבל חלונות 7 יכול להכנס ולהעתיק מחלונחות XP וההפך זה לא עובד חלונות XP לא יכול להכנס הוא רושם אין לך הרשאות אנא פנה למנהל הרשת מה עושים יש לך פיתרון תודה שרון

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by oded6188,

זה קורה כשאני מנסה למחוק או לשנות קבצים מסויימים בתוך program files איך אני מבטל את זה לתמיד, ולכל התיקיות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by x-dude,

טוב התחדשתי ב 64bit windows 7 professional ויש לי בעיה. אחרי ההתקנה הסתבר לי שהמערכת דיי חונקת לי את כונן C היכן שהיא מותקנת. יש לי דיסק שמחולק לשתי מחיצות C ו D ז"א ששתי המחיצות האלו נמצאות פיזית בדיסק אחד, לאחר קריאה פשוט עשיתי shrink למחיצת D (משהו כמו 10GB) ושאני רוצה לעשות extend ל C המילה extend אפורה ולא ניתנת לבחירה. ה 10GB הפנויים האלו נראים כ- free space בצבע ירוק, לפי מה שהבנתי זה אמור להיות כ- unallocated space אבל זה לא קורה. איך אני מסדר את זה מבלי להוריד כל מיני תוכנות צד שלישי?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Belgia,

התקנתי XP על מחיצה נוספת בהארד דיסק נוסף שיש לי על המחשב,והוא עבד, עכשיו,אחרי אתחול מופיעה לי השגיאה שווינדוס לא יכול לפעול כי חסר קובץ בתקייה system32 בשם hal.dll ,ושעליי להתקין מחדש עותק של קובץ זה . נכנסתי מהעותק הראשון של הXP שיש לי על המחשב ונכנסתי לתקייה המדוברת(בתוך ספריית הווינדוס של העותק החדש של הXP כמובן) והקובץ נמצא שם. ניסיתי בכל זאת להעתיק את הקובץ מספריית system32 של הווינדוס הישן את ספריית הsystem32 של הווינדוס החדש אבל שוב מופיעה אותה השגיאה. מה לעשות ? :s05: :s05: :s05:

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by Belgia,

יש לי שני HDD על המחשב (ישן וחדש) ,אני מעוניין להתקין XP על אחת המחיצות של ההארד דיסק החדש, נכנסתי להתקנה של ה XP ועשיתי פורמט למחיצה המדוברת (NTFS ) אבל כשהמחשב עלה מחדש הוא לא המשיך את ההתקנה,הוא פשוט נכנס להתקנה של הXP (זו שבו צריך לבחור לאיזו מחיצה להתקין וכו'* ניסיתי להתקין שוב על אותה המחיצה זה העתיק קבצים וכו' אבל שוב אחרי האתחול של המחשב הוא לא המשיך בהתקנה. מה לעשות ?

12. היי ברשותי WIN7 כאשר מפעיל גאדג'טים שונים על שולחן העבודה הם מופיעים לי גם מעל כל חלון שאני פותח. למשל שפותח דפדפן או חלון של תוכנה כלשהיא הם מופיעים מעליה. ניסיתי למנוע זאת ע"י ביטול האפשרות שהגאדג'טים יהיו מעל החלונות דרך Properties אך ללא הצלחה. למי יש פתרון? --- דבר נוסף : יצרתי כמה תמונות כמצגת בקבצי GIF שאמור להיות על הדסקטופ, אך ב WIN7 התמונות לא מתחלפות. ב XP זה עבד. איך ניתן לעשות זאת גם ב WIN 7 ? תודה

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  13. למה בחלק מהמשחקים זה נותן קיצורי דרך לשולחן עבודה ולstart ובחלק לא ? אני כן מסמן את האפשרות שיעשה קיצור דרך ! זה באג ? יש לי windows 7 ulitimate מעודכן

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  14. Started by dj_horse,

שלום! ככל הנראה גם מחשב זה נדבק במחלה הנדירה הזאת. הא החליט כיום להעלים את כול אפשרויותהגיבוי הקיימות. באייקון של "מחשב" ל מופיע האייקון ש הכונן "DVD", ולא ניתן בכלל לקרוא מדיסקים, תופעה מעניינת, איני יכול עכשיו לגבות יותר כלום, מבקש את עזרתכם. תודה.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by Guarding angel,

http://software-shopping.net/shop/item/325/?cpn=siia_soft

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  16. Started by 3pac,

עוד מעט נגמר הRC ויש לי עליו המון תכנות ומשחקים מותקנים. אפשר איכשהו לשדרג אותו לגרסה הסופית? או איכשהו לא למחוק את כל התוכניות שלי ?

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  17. או שרצוי יותר ? נניח רק ווינדואוס ואולי כמה תוכנות קטנות של הלוח אם/כרטיס מסל כולל כל הUPDATES שיהיו וזה.. תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכם אנשים מלומדים יש לי שאלה שמטריפה לי את המוח וגורמת לי לרצות לזרוק את המחשב מהחלון יש לי את הווירוס reader_s ועוד כל מיני שמתלווים לו עכשיו אין לי פרמטתי את שני הכוננים שלי C ו D ועדיין אבל עדיין אחרי שאני מתקין ווינדוס יש לי ווירוסים ניסיתי 5 התקנות שונות 2 מהם הם ווינדוסים מקוריים אין לי מושג איך זה קורה שכל פעם מחדש נוצר לי הווירוס אולי זה יעזור זה מה שיצא לי מהתוכנה Malwarebytes' Anti-Malware [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  19. היי, נתקלתי היום במשהו נחמד שדרש ממני קצת חפירה אבל אולי יעזור לאנשים בעתיד אז החלטתי לשתף, יש לי מחשב עם HD אחד שעליו מערכת ההפעלה וינדוס 7. אתמול קניתי 2 דיסקים נוספים ורציתי להגדיר אותם ב Raid 0 כאשר מערכת ההפעלה על הדיסק הישן ולכן לא רציתי להתקין אותה מחדש. הבעיה : שיניתי ב Bios לעבודה עם Raid והגדרתי את 2 הדיסקים החדשים כמערך אחד של 3TB ואת הדיסק הישן השארתי כמו שהוא. ברגע שהוינדוס התחיל לעלות קיבלתי BlueScreen, הבעיה שאפילו שהמערכת הפעלה יושבת על דיסק בלי רייד היא עדיין צריכה דרייברים לרייד. כמובן שביטלתי בביוס את ההגדרה של הרייד ואז המערכת עלתה אבל לא יכולתי להתקין את הדרייברים, קיבלתי הודעת שגיאה שהמערכת לא תומכת בחומרה הזאת, מסתבר שבשביל להתקין דרייברים ל…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by IRIVERMAN,

שלום, כיום במחשב שלי מותקנת מערכת ההפעלה WIN XP וקיימים בו 2 הארדיסקים: הראשון בעל נפח של 250 GB, והשני בעל נפח של 640 GB. כעת רכשתי כונן חדש של 1TB. אני מעוניין לחבר אותו למחשב, לפרמט אותו (NTFS), להעתיק אליו את כל המידע שאני מעוניין לשמור ולנתק אותו מהמחשב. לאחר מכן אני רוצה לפרמט את שני הכוננים הישנים ולהתקין על הכונן של ה-640 GB את מערכת ההפעלה WIN 7. לאחר ההתקנה אני מעוניין לחבר את הכונן החדש. השאלה שלי האם המידע שהעתקתי אליו יהיה נגיש ממערכת ההפעלה החדשה? האם כאשר אני מפרמט אותו צריך להגדיר משהו לפני כן? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  21. כרגע יש לי Win XP SP3 והחלטתי שאני רוצה להתקין WIN 7. הרצתי את התוכנה של מיקרוסופט לבדיקת החומרה וזה עבר.. התקנתי כבר את WIN 7 דרך VMWARE, ויש לי כמה שאלות.. הגרסה שהתקנתי על ה VMWARE היא הULTIMATE והשאלה היא האם אני באמת צריך אותה..? אני משתמש בייתי, בעיקר למשחקים, גלישה לא משהו מיוחד.. במידה ואני אתקין את ה WIN 7, כמה מקום צריך לתת ל WIN 7 שיהיה מספיק..? יש לי HD של 500GB. ואני מוריד המון דברים (משהו כמו 200-300GB), הרבה קבצי ISO וסרטים.. אז אני בד"כ עושה 3 כוננים, System Only Misc Download + ISO's בערך זה החלוקה ב HD.. כשהקתי את הXP הקצאתי לו 20GB, ויש מצבים שזה פשוא לא מספיק, נשאר לי בערך 100MB.. וגם לאחר ניקוי בעזרת CCLEANER נשאר לי בערך 3GB פנוי.. אנ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by catsmonster,

יש לי את המפרט שאתם יכולים לראות בצד, ו- windows 7 ultimate 64bit ולבן דוד שלי יש בדיוק את אותו המפרט (חוץ מהזכרונות) ואותו עותק של windows, לשנינו יש בעיה מאוד הזוייה, העכבר עובד בסדר עד לשלב מסויים ואז בלי כל סיבה ברורה הוא הופך לענקי... שום דבר לא מושפע מכך, רק העכבר הופך להיות פי 5 בערך יותר גדול. למישהו זה גם קרה והוא יודע איך לפתור את זה? (זה כנראה קשור ל- I5 או ללוח אם או לכרטיס מסך, כי את כל השאר היה לי גם במחשב הקודם ולא הייתה לי את הבעיה הזאת).

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  23. שלום רב, קניתי כונן חדש של 1 טרה. מעוניין להתקין וינדוס 7. איך לחלק את המחיצות? 100 גיגה כונן C? ו 900 לכונן D? בנוסף, כרגע יש לי 2 גיגה זיכרון מעוניין בעתיד לשדרג ל 4 גיגה - יש בעייה אם אתקין כבר עכשיו וינדוס 7 64 ? אשמח לקבל עצות. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by coben,

וכן ה jumplist של ה explorer ב taskbar לא מכילה את ה recent. לכל שאר התוכנות אפשר לעשות pin to, וכן הם מכילות את ה recent. הצעות ?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  25. שלום לכולם וערב טוב. יש לי בעיה מסויימת ברשת הביתית, מחשב שולחנו עם WINDOWS 7 אליו מחוברת מדפסת, הגדרתי שלא יבקש ססמא בכלל כאשר מנסים לגשת אליו. במחשב הנייד יש WINDOWS VISTA , כאשר אני מנסה לגשת למחשב השולחני דרך השיתוף הוא כל הזמן מבקש ממני ססימא, ולא משנה מה אני אכניס בסיסמא הוא נכנס. רציתי לדעת איך אפשר לבטל את הפונקציה הזאת. זה בנוסף גורם לכך שלפני כל הדפסה שאני עושה אני צריך להזין ססמה כלשהי ואחרי זה לעשות CONNECT למדפסת. רעיונות לאיך לפתור את זה יתקבלו בברכה. תודה

• 2 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים