עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם וחג שמח. יש לי מחשב פנטיום 4 , עם מערכת הפעלה xp , אני רוצה לפרמט את המחשב , והלתקין עליו xp חדש. יש לי בעיה קטנה: במחשב מותקן לי הרבה תוכנות של חברות ביטוח, מותקן לי תוכנה בשם פוקוס, ועוד הרבה תוכנות מותקנות במחשב הזה. השאלה שלי היא כזאת: אני חושש מלפרמט , כי אין לי את ההתקנה של התוכנות הללו , הם כבר מותקנות במחשב שלי. 1. איך אני יכול לפרמט את המחשב , ולגבות את התוכנות , שאחרי שה xp יותקן , אני פשוט יעלה את התוכנות והם יעבדו. אם אני יעתיק את התוכנות (קיצורי דרך). זה לא יעזור לי , כי אחרי זה, זה לא יעבוד לי ב xp שאני יתקין. מה אני יכול לעשות , יש איזה כלי שמגבה תוכנות שלמות , ופשוט אני שופך אותו אחרי ההתקנה , והתוכנות הללו יעבדו?? בתודה מראש בר לוי.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by abc2007,

שלום לכולם יש לי במחשב WIN XP SP3.אני יודע שאי אפשר לעשות שידרוג לווינ7 ולכן שאלתי היא האם אני יכול לקחת את תיקיית הווינדוס(תיקיה C)לבצע אך ורק עליה פורמט בזמן התקנת הווינ7 ושאר המידע בתיקיות האחרות לא יפגע ואוכל להשתמש בשאר התיקיות כרגיל לאחר התקנת ווינ7? האם זו אותה מערכת קבצים? תודה.

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  3. Started by jackofalltrades,

אני רוצה לקנות חלונות 7 גרסה OEM. לפי התנאים שלהם, חוקי להתקין גרסא כזאת של 7 רק על מחשב שאתה מרכיב ומוכר. האם אני יכול להרכיכ מחשב, להתקין עליו את הגרסא הנ"ל ולמכור, במחיר סמלי של 1 ש"ח, לאחי את המחשב והדבר יחשב לחוקי?

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  4. אהלן אני מקבל את ההודעה הזאת לאחרונה מאז שהתקנתי את אינטרנט דאונלואד מנג'ר ואני משאיר ת'מחשב בלילה להורדות במהלך היום פתאום ההודעה הזאתי קופצת וחוסמת לי כל פעולה שאני רוצה לעשות אפילו להיכנס לטאסק מנג'ר אני לא יכול מבחינת חומרה המחשב מסוגל להריץ ווינדוז 7 בלי בעיה יש איזשהו רעיון?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. חג שמח! מקווה שכולכם נהנתם בליל הסדר, יש לי בעיה שלא הצלחתי לפתור לאחרונה ואשמח להתייעץ איתכם, האיקונים בשולחן העבודה נעלמו - כשאני אומר נעלמו,אני מתכוון שהם נמצאים על שולחן העבודה אך כיביכול לא משוייכים לאף תוכנה, ז"א שלמשל קובץ של Word נראה כאילו הוא קובץ שלא משוייך לאף תוכנה (דף לבן עם חלון קטן בתוכו של windows). ניסיתי הסרת רוגלות, וירוסים, כלום לא עזר. שיחזור מערכת לא בא בחשבון - יש הצעות? חג שמח! תודה!

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. מה יכולהל היות הבעיה

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  7. איך אני מסנכרן בין שתי תיקיות בווינדוס XP בזמן אמת? כך שברגע שאני מעדכן קובץ בתיקיה אחת הוא יתעדכן באותו רגע גם בתיקיה המקבילה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי, רציתי לשאול - אני קיבלתי דיסק התקנה מ-HP ל-Windows 7 64 bit home אבל אמרו לי שבעצם זה גירסת שדרוג.. אני לא הולך להתקין את זה במחשב הנייד, מבחינתי שיישאר עם הויסטה פחות מפריע לי.. אני רוצה להתקין במחשב הנייח. אם אני מוריד Windows 7 מהאינטרנט מאתרים כמובן לא חוקיים (מנהלים אנא תסלחו לי על הדיבור על הורדות לא חוקיות, אבל יש בדבריי משהו חוקי וטהור בסופו של דבר), אז אחרי שהורדתי והתקנתי אני יכול למלא את הסיריאלי נאמבר החוקי שקיבלתי יחד עם הדיסק שהזמנתי דרך HP ? כאילו בעצם יש הבדל בין גירסה מלאה לגירסת שדרוג ? אני פשוט לא הכי מתמצא בזה. ודבר נוסף אני כנראה ארכוש את השדרוג מ-Home ל-Ultimate - איך זה אבל יודע לפתוח ולהוסיף את כל הדברים שצריך להוסיף - הכוונה לתמיכה בעוד שפות …

• 0 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. שלום לכל חברי הפורום משום מה לאחרונה אני לא מצליח להיכנס למצב שינה בווינדוס 7 כל פעם שהייתי נכנס למצב שינה הוא היה כאילו מכבה את המחשב, מאווררים הארדיסקים הכל, וכאשר אני מזיז את העכבר הוא מתעורר במצב האחרון שהשארתי אותו משום מה עכשיו שאני מנסה להיכנס למצב שינה הוא עושה לי סוג של "lock" וכלום לא נכבה.. שיחקתי בהגדרות של המצבי שינה, שמתי את הכל על default, סגרתי את כל היישומים ששיכים למשתמש שלי ממנהל המשימות (שאם יהיה מצב שאיזה תוכנה מפריעה לו להירדם) ואין כלום לא משנה.. יש למישהו רעיונות לפתרון הבעיה.? תודה לכולם וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  10. Started by Gil28,

הפעלתי את המחשב הנייד (studio xps 13) והמחשב נתקע בשלב הבוט, המסך השחור עם הכיתוב של ווינדווס. מצב בטוח - לא עובד תיקון ה-startup - לא עובד (מגיע עד לשלב שבו מופיע הסמן על רקע שחור ונתקע) repair דרך דיסק ההתקנה של הווינדווס נותן לי כמה אפשרויות, אני אמור לבחור מערכת הפעלה לתיקון אבל לא מופיע כלום. דרך ה-command prompt אני לא מצליח לגשת לכונן C. לכונן D אפשר (אותו דיסק קשיח, מחיצת recovery) אני אובד עצות... יש לציין שיש לי המון חומר חשוב על המחשב שאינו מגובה (תמונות, מסמכים) מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  11. Started by huber,

עברתי לפני כשבוע מווינדוס ויסטה במחשב ישן לווינדוס 7 על מחשב חדשץ מאז כל פעם שאני מריץ משחק הוא נותן את הודעת השגיאה שבתמונהץ יש לי מחשב לא רע בכלל ככה שאני לא מבין איך זה שמערכת ההפעלה (ועוד 7 שנחשבת הרבה יותר חסכונית מויסטה) נתקלת בבעיית משאביםץ

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by berner,

חבריה שלום התקנתי את WIN7 והוא לא מזהה את כל הכוננים שיש לי במחשב במערכת XP מזהה את כל הכוננים(יש לי 3 HD) במחשב מזהה רק 2 האם צריך לבצע איזה הגדרה במערכת WIN7 אודה לסיוע בברכה :s05:

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  13. הי זה נראה לי קצת מוגזם לא ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by esaly,

חברים, יש לי באג ממש הזוי בWINDOWS 7. אני לא משתמש באופציה של הRECYCLE BIN ולכן אני מבטל אותה ע"י סימון DON'T MOVE FILES TO RECYCLE BIN ,DELETE IMMEDIATELY. למרות זאת בכל פעם אני מוחק קובץ הוא מעביר לי אותו לסל מחזור. מישהו נתקל בזה? לא ממש מצאתי גם פתרון לזה בגוגל... תודה מראש. נ.ב : צירפתי תמונה של ההגדרה שמסומנת לי. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  15. היי טוב אולי כאן זה המקום לשאול, עברתי להשתמש בWIN7 מזמן ואני לא מצליח לפרמט את הדיסק הקשיח בו היה מותקן הXP מתוך הWIN , מה שמונע לדעתי הוא שהBOOT של הבחירה בין מערכות ההפעלה רץ מהדיסק הזה, מצרף תמונה למישהו יש רעיון איך להגדיר את \:C כדיסק הSYSTEM ? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  16. היי חבר'ה, יש לי 2 מחשבים - אחד שולחני ואחד נייד. על שניהם מותקן Windows 7. איך אני יכול לשתף קבצים כך שברגע שהנייד מתחבר דרך WIFI לראוטר הוא יכול לראות את הקבצים שעל המחשב השולחני (שאליו כמובן הראוטר מחובר פיזית) ? אשמח לעזרה... תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. חברים שלום אני חייב סיוע דחוף התקנתי את מערכת WIN7 על כונן HD חדש לאותו מחשב שיש לי בכונן :C את מערכת XP נאמר לי שאוכל לבצע בחירה לאיזה מערכת אני יכול להשתמש כך שאוכל ללמוד על WIN7 ורק לאחר שליטה יעביר את כל התכולה לכונן החדש עכשיו אני לא מסוגל להכנס לXP הנמצא בכונן :C אבקש סיוע דחוף בברכה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי כולם אני מנסה להפעיל יוזרים שונים במחשב עם רזולוציה שונה לכל אחד. הבנתי שזה לא אפשרי דרך ווינדוס אלא רק דרך תוכנה צד שלישי. הצלחתי לעשות משהו קרוב לזה דרך קטליסט של ATI. יצרתי שם שני פרופילים:כל אחד עם רזולוציה שונה. ולכל אחד יש קיצור דרך משלו. עכשיו אני רוצה שהקיצור דרך יופעל אוטומטית בעת הפעלת חשבון ספציפי. כלומר, ברגע שאני נכנס לווינדוס עם חשבון X אוטומטית יופעל הקיצור דרך הרלוונטי ויפעיל את הרזולוציה שונה. יש לכם רעיון איך לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  19. Started by Couthzoe,

שלום לכם! לאחרונה האנטיוירוס שלי (Symantec Antivirus) ערך חיפוש ומצא שהקובץ "miin.kso", שנמצא ב windows\system32, הוא סוס טרויאני. (Trojan.Gen) מחקתי את הקובץ מבלי לבדוק פעמיים (בניגוד להרגלים התחקירתיים שלי) וחשבתי שנפתרתי מהבעיה. אבל לאחר אתחול המחשב גיליתי שהקובץ לא נמצא, לא ידוע איזו תוכנה עובדת על הקובץ אז הגעתי למסקנה שרוב הסיכויים שזהו קובץ של הווינדוס. יצרתי את "אותו קובץ" בnote pad רק שהוא ריק מכל תוכן ורק שמור בסיומת kso. אתחול נוסף ומופיע לי חלון ש rundll32 מחפש אחריו, וחוץ מזה המערכת כותבת לי שהקובץ הוא "לא תמונה מזוהה\מתאימה למערכת". (אם אתם רוצים אני יכול להביא ציטוטים מדוייקים,אבל זהו המבנה העיקרי של ההודעה) רציתי לשאול אם הקובץ יכול להפריע לי באיזשהו שלב (…

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  20. Started by eity,

שלום יש לי ווינדוס XP חוקי לחלוטין והקוד היה מודבק למחשב מהיום שקיבלתי אותו,כנראה שמישהו ניקה את המחשב וחצי מהקוד פשוט התקלף ועכשיו אין לי אותו יש דרך כלשהי להשיג אותו בחזרה???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by guymay,

הboot screen שלי הפסיק לעלות לפני חודשיים . והמסך תמיד נפתח רק שנכנס ל WINDOWS . זה היה מונע ממני להיכנס ל SAFE MODE או להגדרות של הלוח אם . אתמול הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך , בשביל להתקין גרסא חדשה . ואחרי הריסטרט הWINDOWS הפסיק לעלות . עכשיו אני לא יכול להיכנס לsafe mode או להתקין את המערכת ההפעלה מחדש . עזרה בבקשה אני אובד עצות .

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  22. Started by Animor,

שלום, ניסיתי לחפש תשובה לשאלה שלי בדביק ובעמודים האחרונים, אך לא מצאתי. אשמח אם מישהו יוכל לענות או להפנות אותי לדיון המתאים. יש לי מחשב נייד של HP עם ויסטה 32b בשפה העברית. לצערי, פספסתי את המועד לשדרוג המוזל ל-windows 7 של HP. אני רוצה לשדרג את מערכת ההפעלה ללא פרמוט. 1. האם אני יכול לשדרג בעזרת רכישת דיסק windows 7 OEM או שאני חייב לקנות את גרסת השדרוג/ריטייל? 2. מה קורה אם אצטרך בעתיד לפרמט את הנייד? אין לי דיסק של ויסטה, המחשב פשוט הגיע עם זה. כיצד אוכל להתקין מאפס windows 7? 3. האם אני חייב לקנות windows 7 בעברית? תודה מראש לעונים!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by michael1232,

בוקר טוב. אני משתמש בתוכנה IDM עם המתזמן להורדה מרובה וכיבוי אוטומטי של המחשב לאחר שהורדות מסתימות. ב-xp היה מוריד בלי בעיות ומבצע כיבוי של המחשב, אבל כעת ב-win7 בשלב מסוים לאחר כשעה ההורדה פתאום נעצרת והאינטרנט מתנתק (ראוטר סימנס של בזק מתחבר למחשב בכבל רשת) ויש להפעיל מחדש את המחשב והראוטר על מנת להמשיך להוריד. הבעיה נראה לי קשורה בWIN7 האם מישהו יודע ומכיר את הבעיה ויכול להעניק לי עזרה? יש אפשרות שזה קשור להגדרות צריכת החשמל כאשר אני לא משתמש במחשב? (כיבוי אוטומטי של רכיבים?) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  24. קניתי מחשב חדש והתקנתי בו וינדוז 7 64 ביט, אני מנסה להתחבר ברשת למחשב הישן שמותקן בו וינדוז אקס פי 32 ביט ואני לא מצליח. אני מגיע למצב שאני רואה את שם המחשב הישן דרך המחשב החדש אבל כשאני מנסה להתחבר אליו כתוב לי שאני לא יכול להתחבר אליו. איך אני פותר את הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  25. קיבלתי היום מחשב נייד של dell (תודה) המחשב הגיע עם מערכת הפעלה שנקראת אובנטו, בכל אופן כאשר אני מנסה להתקין את ה win 7 אני מקבל הודעה אשר מבקשת ממני לשנות את הארד דיסק ל ntfs ובנוסף ישנם 4 מחיצות משום מה, מה אני אמור לעשות ?

• 4 תגובות
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים