עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by asafgolan,

כרגע מותקנות לי במחשב XP וWINDOWS 7 ובכל הפעלה של המחשב מופיע לי מסך בו אני מתבקש לבחור איזו מערכת הפעלה להעלות. איך אני מבטל את המסך הזה כך שרק WINDOWS 7 תעלה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. משהו ברשת הפנימית פה שולח בכוונה אליי פקודות של SHUT DOWN (זה שסופר שניות עם הודעה שהוא בוחר לרשום גם ) אני חושב שזה NET START - MY IP .....וכ'ו ... איזה סרביס אחראי לזה ? איזה לבטל ב services.msc ?? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן הייתי רוצה לדעת מה היא הדרך הכי מהירה להעביר נתונים בין מחשב נייד למחשב נייח ששניהם עובדים עם חלונות 7 ? כיצד פיזית אני יכול להעביר את הנתונים שיהיה הכי מהר . תודה

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  4. אהלן. יש לי נייד עם כרטיס מסך ATI Radeon 3670 וזיכרון 4GB ראם. כשאני צופה בסרטונים ביוטיוב וגם בסרטונים בפייסבוק הסרטונים קופצים. כלומר, נתקעים לחצי שניה ואז ממשיכים. וזה לא קורה כשהמחשב עמוס בחלונות פתוחים שיכולים להאט את הזיכרון אלא גם אם רק החלון של הסרטון פתוח זה קורה. מה הבעיה? תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  5. שלום רב. האם ניתן להגדיר בוינדוס 7 שבשעה מסויימת יהיה החלפת יוזר? אני מתכוון ל-SWITCH USER ולא ל-LOG OFF האם ניתן לקבוע שבשעה מסויימת יהיה את זה? תודה רבה מראש. [br]פורסם בתאריך: 15.04.2010 בשעה 11:29:28 אוקייהבנתי שעלי לעשות זאת באמעצות Task Scheduler של ווינדוס שאלתי היא, איך אני מוצא את הקובץ של ה-SWITCH USER בכדי להפעיל אותו בשעה מסויימת? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by rap_tr,

לוח האם שיש לי הוא Asus P5VD2-mx Green 945 התקנתי מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate 64-bit הבעיה היא שלא נשמע סאונד,לפני כמה חודשים התקנתי את אותה מערכת הפעלה ופתרתי את הבעיה, שכחתי את הפתרון ולכן אני שואל פה אם מישהו יודע על פתרון כלשהו לבעיה?

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  7. סיפור קצת ארוך- אך אודה לעזרה, לפני שאפרמט את המחשב ואאבד מידע חשוב. לעתים הייתה לי בעיה במחשב שהוא לא היה מתכבה. ואז לאחר שלחצתי על turn off, הייתי מכבה ''בכוח'' ע''י לחיצה למשך כשלוש שניות על כפתור ה- power. אתמול בערב, לאחר שלחצתי על turn off, המחשב התחיל להתקין עידכונים. לאחר כ- 20 דקות כאשר העדכון לא הסתיים (עדיין היה כתוב מתקין עדכון 1 מתוך 10). כבר חשבתי שהמחשב נתקע- ולכן שוב כיביתי ''בכוח'' את המחשב. מאז, כל פעם שאני מפעיל את המחשב יש את הסימן ש- windows XP עולה אך לאחר מכן (כשאמור להופיע המסך עם שמות המשתמשים) יש מסך שחור. ניסיתי ללחוץ על F8 ולבחור את הגירסה האחרונה שבה המחשב עבר- וזה לא עזר. ניסיתי להפעיל ב- SAFE MODE אך זה בכלל לא עולה, יש שורה שהמחשב נתקע עלי…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by ferrarious,

היי, התקנתי 7 על המחשב הנייד שלי, הכל עבד תקין עד שאחרי כשבוע כפתור התחל הפסיק להגיב. כשאני עומד עליו עם העכבר, הוא הופך להיות מואר אך כשאני מקיש עליו שום דבר לא קורה. המחשב ממשיך לעבוד תקין, במהירות רגילה וגולש רגיל באינטרנט. האם למישהו יש רעיון מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  9. שלום, אמא שלי מורה ואני יכול לקנות בזכות זה xp בזול כמו שאתם יודעים בטח... השאלה שלי היא על כמה מחשבים מבחינה טכנית אפשר להתקין את הxp שאני קונה. לא ממש חשוב לי אם אני יעבוד לפי הרשיון שלהם או לא, רק מבחינה טכנית. הכוונה אם לדוגמה אני יתקין למחשב של אמא שלי ושל אח שלי, ואח שלי יחליף מחשב, ואמא שלי תפרמט עוד 100 פעם, ואני יתקין גם לסבא שלי... האם באיזהשהו שלב הwga יגיד לי שהווינדוס לא חוקי? בעיקרון מה שאני רוצה זה מערכת הפעלה למשפחה שלא צריך לפרוץ עם קראקים למינהם. לא מעבר לזה. תודה

10. לא יודע לאיפה זה מתאים בכל מקרה השירים במחשב נתקעים לי אני שומע שיר הוא נתקע קצת לכמה שניות ממשיך מאותו מקום ואז עובד טוב חצי דקה ושוב פעם בוידאו לפעמים זה פשוט נתקע לגמרי ואחרי כמה זמן מסתדר ניסיתי להחליף מקודדים מחבילה של SHARK007 לK-LITE וזה לא עזר משתמש ב7 אולטימייט 64 ביט תודה לעוזרים ושבת שלום עריכה:עכשיו הוידאו ממש ממש נתקע אני ממש לא יכול לראות כלום זה הכל הזמן נתקע וגם הדפדפן הרבה פעמים,הצריכה מהזיכרון על 40% בבקשה עזרה אני מתחרפן כבר

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by ycltdycltd,

הזמנתי דרך חותם windows 7 ultimate 64bit, בגרסת upgrade. יש לי על המחשב xp home 32bit ועוד upgrade של vista ultimate 32bit שלא מותקן. לפי מה שאני זוכר אי אפשר לשדרג מ32bit ל64bit, נכון? בכל מקרה לא בא לי להתקין win 7 בשדרוג, המערכת יוצאת יותר מלוכלכת. מה אני עושה? יש אפשרות להפוך upgrade להתקנה נקייה? :s05:

12. Started by zbeng,

ניסיתי לבצע חיפוש אבל לא מצאתי שום דבר שיעזור לי.. אני רוצה להתקין במחשב החדש שלי וינדוס 7.. מה ההבדל בין שניהם? ואיזה גירסה הכי מומלצת יש כרגע ברשת?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. איך אני מעלה את הבהירות של לפטופ בווינדוס XP ? (מתי שהמטען בחוץ הבהירות יורדת)

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  14. Started by Ran B,

שלום! מה נשמע? עוד שאלה לפורום זה. במחשב של חבר שלי יש העתק של ווינדוס עם סידיקי לא מקורי ובנוסף יש לו מחשב נייד עם העתק מקורי וחוקי ועליו יש לי את הproduct key (מדבקה). אני למשל, אצלי בבית, התקנתי על המחשב הנייח העתק חוקי של הווינדוס באמצעות הדיסק של המחשב הנייד של אחי עם הסידיקי שלו וזה עובד מעולה. יש לי רישיון והעתק חוקי. בנוסף לזה, עזרתי לחברה שלי בפרמוט והתקנו לה עם אותו דיסק ועם אותו סידיקי. גם עובד מעולה! יודע לי גם שאפשר להריץ על אותו סידיקי כשלושה מחשבים חוקיים. שזה עומד יחד עם מבחן התוצאה. השאלה היא כזאת : האם ניתן במחשב של חבר שלי, לבצע החלפה לproduct key ובכך לעשות איקטוב מחדש והורדת עידכונים מלאים (כרגע הוא עם SP2) לווינדוס ללא פירמוט המחשב? וזאת ע…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by oded6188,

במסך הפתיחה אני לוחץ עם העכבר על החשבון כדי להיכנס לתוך הווינדוס... זה כותב טוען הגדרות... ואחרי שנייה זה כותב מתנתק וחוזר למסך כניסה... גם בסייפ מוד.. סרקתי את ההארד-דיסק מווירוסים דרך מחשב אחר... זה גם לא עזר

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  16. אהלן, היום לפתע נתקלתי בבעיה. נמחקו לי כל האייקונים+השעה והתוכניות הפועלות משורת המשימות. מה שנשאר גלוי זה רק כפתור ה"התחל". אשמח לעזרה מצורפת תמונת המסך. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by etay34,

שלום, יש לי וינדוס מקורי של XP, אחרי שהתקנתי אותו על המחשב, בכל הפעלה מחדש של המחשב הוא מעלה חלון שבו הוא רושם את שם המשתמש של המחשב ואת הסיסמא שצריך להקליד.. בעיקרון אין סיסמא לא עשיתי כזאת ולכן אני לוחץ ENTER בלי להקליד כלום והוא מפעיל את המחשב. איך אני מבטל את הדבר הזה? שיעלה את המחשב אוטומטית לשולחן עבודה בלי סיסמא לפני

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  18. שלום לכולם לאחר התקנה של WINDOWS 7 וכל השידרוגים, ולאחר ששיניתי בהגדרות וביטלתי את הכיבוי של HD, וביטלתי את הכניסה למצבי SLEEP ו-HIBERNATE, והשארתי רק אפשרות של כיבוי מסך ללא כניסה לשומר מסך, גיליתי את הבעיה הבאה: כשאני נכנס למחשב לאחר שלא השתמשתי בו יותר מחצי שעה והוא כיבה כבר את המסך, אז המסך נדלק ואני יכול להזיז את העכבר, אבל שום דבר אחר אני לא יכול לעשות. ורק אחרי כדקה כל מה שלחצתי וניסיתי לעשות מתחיל להתבצע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by roeesnir,

אני יודע את הסיסמא, אני מצליח להיכנס. ב-User Accounts, אני לא מצליח להסיר את הסיסמא או לשנות אותה. למה???

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  20. Started by fatalica,

יש לי מצלמה שפעלה ב XP 32 כרגע יש לי WIN7 64 ביט . האם יש דרך כלשהי להשתמש בדרייבר הישן לוינדוס החדש ?

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  21. Started by Ran B,

היי חברים, מה נשמע? חבר שלי התקשר אלי בבעיה מסויימת, שלצערי לא קפץ לי פתרון לראש. אני אנסה לקפוץ אליו מאוחר יותר לראות בעיניים, אבל הייתי שמח לדעת אם למישהו יש כאן רעיון איך לתקוף את הבעיה.. הוא מדבר על כך שהוא מנסה לעשות כיבוי סטנדרטי במחשב (דרך התחל כמובן), הווינדוס מתחיל לעשות End Program לכמה תוכנות ואז נתקע ואינו נכבה. ורק מקש כיבוי בלחיצה ארוכה (כיבוי פיזי לגמרי) מכבה את המחשב כמובן. שהוא אמר לי את זה בטלפון, עלתה לי לראש המחשבה שיש תוכנה אחת שהווינדוס לא מצליח לעשות לה End Program וכתוצאה מכך הוא לא משלים את הכיבוי. הוא הוסיף ואמר גם שהמדפסת לפעמים לא מדפיסה ורק אחרי כיבוי והדלקה היא מדפיסה את כל מה שחיכה בתור ההדפסה (אני לא יודע אם זה מתקשר ממש לבעיה הראשית) אם יש…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. באופן כללי אני מאוד רוצה שגם שווינדוס 7 ישאר לי בכונן C שיהיה ווינדוס ראשי ואקס פי ישאר בכונן D כווינדוס משני אבל טוב שיהיה בכל אופן יש לי ווינ 7 והתקנתי במחיצה אחרת אקס פי ומאז הווינ 7 לא עולה שהמחשב עולה אין לי בחירת האקס פי עולה ישר נכנסתי דרך דיסק איתחול ומחקתי את כל הווינדוס אקס פי ושהעלתי תמחשב הוא לא העלה לי את 7 רק אמר שחסר לו איזה קובץ מווינדוס אקס פי שדרוש להפעלת המחשב בכל פנים התקנתי שוב תאקס פי כדאי שמשו כן יעלה עכשיו הבקשה שלי זה עם יש תוכנה מסודרת וטובה שאיתה אני יכול לבחור איזה ווינדוס יעלה כל פעם ועם אי אפשר ואני ניסתי כבר תתוכנה EasyBCD 1.7.2 עושה בעיות ונתקעת,ועם אין תוכנה אז איך אני מוחק תאקס פי בצורה חלקה וחוזר לווינדוס 7 כמו שהיה הרגיל תודה

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  23. Started by tzolerguy,

היי אני עובד לפעמים דרך השתלטות מרחוק מה שמאלץ אותי לשים סיסמא על היוזר אחרת זה לא מצליח להתחבר מרחוק אבל אני לא רוצה שבהפעלה מחדש הוא יעלה וימתין לסיסמא כל פעם ... האם יש דרך לעקוף את זה לגרום לו לשמור את הסיסמא קבוע כי אני לא באמת רוצה אותה בעמדה הקבועה .....

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  24. Started by oded6188,

לוח: Asus P4C800E הגדרתי RAID0 ואני מנסה להתקין ווינדוס XP הורדתי דרייברים מהאתר של אסוס ובתחילת ההתקנה אני לוחץ על F6 ומוסיף להתקנה את הדרייברים הדרושים דרך כונן דיסקטים... אבל בכל זאת ההתקנה של הווינדוס אומרת שהיא לא מוצאת כונן קשיח להתקין עליו... מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  25. Started by ben672,

שלום לגולשים היקרים! כרגע מותקנת אצלי גרסה 64 BIT ומאז שהתקנתי אותה האפשריות "צריכת חשמל" לא עובדת כלומר:זה ניתן להגדרה אך לא פועל. 1.בגרסה 32 שהיה לי לפני כן זה פעל כרגיל. 2.האם זה קורה גם אצליכם או שזה רק אצלי? תודה רבה לכם!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים