Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
שלום בימים האחרונים,אין לי מושג למה המחשב שלי קורס כל הזמן עם מסך כחול. שהווינדוס שוב עולה מופיע לי חלום כזה: שאני לוחץ שיבדוק לפתרון זה לא עושה כלום... הנה גם העלתי את קובץ המיני דאמפ שמי שיכול בבקשההה יעזור לי. אני על VISTA דרך אגב. קובץ המיני דאמפ: http://rapidshare.com/files/92526639/Mini021708-01.dmp.html תודה
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אתם בטח יודעים למה אני מתכוון . אני מנסה להפעיל תוכנה מסויימת ואז ויסטה קופצת ואומרת שצריך את האישור שלי כדי להמשיך .. וללחוץ המשך וכו' איך מבטלים את זה? ניסיתי וניסיתי ולא הצלחתי תודה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
-
שלום, אני מנסה להתקין WINDOWS XP על WINDOWS 7 ואני פשוט לא מצליח. אני רוצה שיהיה לי גם XP וגם 7. בעיקרון מה שניסיתי זה: עשיתי PARTITION חדש לווינדוס XP. אני מצליח לעשות BOOT לדיסק, הוא מתקין, עושה ריסטרט ואז כלום לא קורה. הוא לא עושה בוט לXP הוא לא עושה כלום. אני מנסה כמה פעמים לעשות בוט ישר לדיסק אחרי ההתקנה גם כלום. אני לא מצליח להגיע לשלב ההתקנה עצמו, כל מה שאני מגיע אליו זה המסך הכחול בBOOT שממנו אתה בוחר לאן להתקין, ואז הוא מעביר קבצים. ניסיתי גם להתקין על כונן אחר/ על אותו כונן של הWINDOWS 7, כלום לא עבד. ניסיתי להגדיר ל EasyBCD שיתן לי לעשות BOOT ל XP ואז קיבלתי שגיאה בסגנון NTLDR משהו כזה. בקיצור, איך לאזעזל אני מתקין ווינדוס XP על 7?! תודה!
-
- 12 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
איך אני יכול למחוק אץ כל הנתונים כלל שמות התיקיות ש/באוטלוק 2003 כך שכשאני מפעיל אותה מחדש כאילו שהיא מופעלת בפעם הראשונה (ללא נתונים כלשהם) ? אני שואל שאלה זו בנוסף וללא קשר לשאלה אחרת ששאלתי בפורום.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עושים? הוא רושם לי שהוא לא מוצא את הקובץ שביקשתי למחוק עשיתי רג'יסטרי סקאן וזה לא עוזר
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי WIN XP. התקנתי WIN 2003 ונוצר BOOT לשתי מערכות ההפעלה. WIN XP נמצא בכונן אחד ו WIN 2003 בכונן פיזי SLAVE. מחקתי את WIN 2003. אתחלתי את המחשב עם דיסק התקנה של WIN XP. בחרתי Repair. בחרתי 1 = מספר ברשימה של מערכות WIN המותקנות. יש רק אחת. נשאלתי לססמת ADMIN. לחצתי ENTER (לא הזנתי ססמא אי פעם). הקשתי FIXMBR. ואח"כ EXIT. המחשב אותחל. שום שינוי. עדיין מופיע אופציות ל WIN XP וגם WIN 2003. חזרתי על הנ"ל והקשתי: FIXBOOT. עדיין שום שינוי. אז איך אני יכול לאתחל את ה MBR?! תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
המגן הצהוב מופיע כשאני מוריד עדכונים אך מייד הוא נעלם. את העדכונים ניתן להתקין רק כשמבצעים כיבוי למערכת. יש לזה פתרון? אופיר
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
האם יש דרך לבטל באופן מוחלט את הצורך בסיסמה ב - WIN XP PRO? למרות שאני נכנס להגדרות משתמשים ומבטל את הסיסמה, כל פרק זמן מסויים אני מקבל את ההודעה הקופצת שאומרת לי שהסיסמה שלי עומדת לפוג ושאני צריך לחדש את הסיסמה. אני מחדש אותה ומבטל אותה ישר אחר כך - אבל זה שוב חוזר... האם יש דרך לבטל את הסיסמה כליל?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
הנה תסתכלו בתמונה: http://www.silvup.net/img.php?id=4e5n4ol9jdr7wxt.jpg למה מופיע לי 1.40GHZ גם?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
או קי פתאום לפני כמה ימים הוא התחיל לעבוד לאט...אין לי מושג למה..לא עשיתי שום דבר חריג איתו.... וגם ב-TASK MENEGER הוא מראה שהכל רגיל מה עושים עם זה?
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכם עשיתי ריסטרט, ואחרי הריסטרט הEXPLORER סירב לעלות. אחרי מספר ריסטרטים, המחשב עלה והכל היה בסדר, אבל לא יכלתי להתחבר לרשת מפאת בעייה של ''שגיאה 5: הגישה נדחתה'' ומשהו לגבי פנקס נתונים. ניסיתי לעשות F8 בסטארטאפ ולעשות last known configuration אבל ללא הצלחה דיברתי עם בזק והם ייעצו לי למחוק את החייגן ולנסות ליצור חדש. לאחר שאני לוחץ על צור התקשרות חדשה כתוב: ''אין אפשרות לאחזר נתונים. שגיאה 5: הגישה נדחתה'' שוב. אני יכול רק ללחוץ על האפשרות השלישית אחרי שסימנתי על הגדר תקשורת באופן ידני. כרגע אני מחובר מפתרון זמני. מישהו יודע למה זה קורה (לא ידעתי אם זה מתאים יותר לחיבורי רשת או לפה)? יכול להיות שזה קשור לכך שהתקנתי תוכנת רג'יסטרי והיא עלתה בסטארטאפ בפעם הראשונה כשזה …
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי. באופן משונה התהפכה לי לפתע העברית בכל מערכת ההפעלה (ווינדוס 98 ENABLED HEB). שמות התיקיות, אפילו הכותרת של כל אתר באקספלורר(בשורה הכחולה למעלה). גלישה באתרי בעברית אפשר לראות עברית כתיקנה ! מה עושים ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שירים שנתקעים בעת ניגון,לא משנה באיזו תכנה. הם נקטעים בכל שניה וחצי-שתיים.WIN7 מחקתי וירוסים באמצעות Malwarebytes' Anti-Malware + SUPERAntiSpyware החינמיים. היו, בערך, 105 בסה"כ. נכנסתי לMSCONFIG, הורדתי את כל מה שלא צריך, נכנסתי להסרת תכניות, הסרתי משם המון דברים, הסרתי את הדרייבר של הכ.קול. כמובן שלאחר כל פעולה עשיתי ריסטארט. יש עוד עצות כדי להפסיק את העונש הזה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה אמור לתקן את כל הבאגים כמו שהיה ב WINDOWS XP?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אם אני מתקין למשל 10 משחקים מלאים על המערכת שלי, זה יאיט אותה? או שמומלץ להסתפק בשנים שלושה משחקים כי יש לי המון שאני אוהב ורוצה להתקין מקום יש לי אבל זה יאיט לי את המערכת?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה, כשאני בא לעשות בתיקייה מסויימת בוינדוס סדר סמלים לפי, ואז השתנה, בתיקייה הזאת אין לי את האופציה הזאת. יש לי מלא אופציות של מוזיקה כמו: סוג, אמן, אלבום, מספר רצודה, משך זמן וכו'... אבל "השתנה" אין . בשאר התיקיות יש. למי שרוצה לדעת, באפשרויות תיקייה זה לא מסומן כתיקיית מוזיקה אלא כתיקיית מסמכים. אשמח אם למישהו יש פיתרון. בתודה מראש אלעד
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
התוכנה הנ"ל עבדה (בעיקר לכיול) של מסך EIZO S2232W תחת OS XP. כעת חיברתי המסך הנ"ל למחשב חדש עם WIN 7, ולאחר הורדת דרייבר מתאים מהאתר של EIZO - המחשב מזהה את המסך ומתייחס אליו יפה, אבל התוכנה הנ"ל שירדה גם היא והותקנה על המחשב לא מזהה את המסך וממילא אין אפשרות להפעיל אותה בכיול המסך. יש רעיון? רשמתי ההודעה גם בפורום תוכנה. תודה
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אחרי שאתמול המחשב עבד בסדר גמור, הייתה היום הפסקת חשמל בבוקר הוא נכבה ועכשיו הוא דפוק. הפעלתי אותו ואחרי בערך שלושים שניות הוא נתקע, לא משנה אם אני מפעיל את האינטרנט או סתם פותח תיקייה. ניתקתי אותו מהחשמל וחיברתי, והוא העלה לי הודעה מוזרה על הרג'יסטרי שיש כמה קבצים שהתחלפו או משהו כזה. עכשיו, המחשב שלי לא מצליח להריץ שום קובץ .exe אז אין לי אף תוכנה שעובדת (חוץ מהפיירפוקס שדרכו אני כותב עכשיו). ניסיתי לעשות "restore point" אבל גם זה לא עובד וכשהפעלתי גיבוי של הרג'יסטרי גם לא השתפר כלום. הרעיון האחרון שנשאר לי לפני פירמוט הוא להתקין את הווינדווס מחדש על המערכת הפגומה שיש לי עכשיו, נראה לכם שזה יעזור? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
מראש רוצה לומר שלא ידעתי איפה לשאול את זה כי זה יכולה להיות בעיה של מסך או כרטיס מסך או של מערכת ההפעלה, אז תעבירו בבקשה אם יש צורך בכך. אז ככה יש לי Windows XP SP3, מסך של LG Flatron L1760TR וכרטיס מסך של Nvidia Geforce 6600 AGP 256mb (עם ביוס אחר לא מקורי, יש לציין שהמחשב עובד עם הביוס הזה כבר מעל חצי שנה מצד שני קשה לי לומר אם זה קשור לביוס כי כך הזמן הזה הייתי מריץ לינוקס) הבעיה היא שהמסך פשוט לא נכנס ל Power Saving Mode. לא משנה כמה אני מגדיר בהגדרות הוא לא נכנס. אומנם אם עכשיו אני עושה ריסט נכנס להגדרות ומגדיר שוב את הזמן עד לכיבוי המסך אז הוא כן יכנס אבל זה יהיה תקף רק עד הריסט הבא וזה דיי מעצבן. אני לא יודע איזה עוד פרטים אפשר להביא, יכול להיות שהבעיה היא בדרייבר …
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך אני עושה backtrace משורת ה CMD או בכלל אני מכיר את TRACERT על כל מרכיביו אבל לא יודע איך להוציא backtrace בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
ידוע לי שיש תוכנה שעושה את זה מישהו יכול להביא לי את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים.השפות בתחתית המסך נעלמו.אני יכול להחליף ביניהן,אבל הן לא מופיעות לי למטה (EN\HE) הוא גם לא מופיע ב''סרגלי הכלים''. יש דרך להחזיר את זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, בכל תיקיה רגילה ב Windows ניתן לסדר את התיקייה כך שהקבצים יסודרו לפי תאריך הוספתם. (arrange icons by > modified). עכשיו הבעיה שלי היא שיש לי תיקיה רק של mp3 ומשום מה אין לי את האופציה הזאת, אלא אופציות אחרות המותאמות לתיקייה שמסומנת כמוזיקה - כפי שניתן לראות בתמונה למטה. כמובן שבדקתי והתיקיה היא תיקיה רגילה ואין לה שום סיווג מיוחד. מישהו אולי מכיר את הבעיה ויודע לפתור אותה ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-