Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום, אני עובד בימים האלה על בניית רשת ודומיין בין מספר מחשבים ומנסה להבין קצת יותר לעומק את העבודה עם האקטיב דירקטורי. חשוב לציין שאני משתמש בWS2003 בשרת וכלל המחשבים עם מערכת הפעלה XP. בינתיים נתקלתי בדבר אחד שאני די תקוע עליו והוא הפצת software, כלומר שכאשר אני רוצה להפיץ תכנה מסויימת שתותקן בכל המחשבים מבלי שהמשתמשים בכלל ידעו על כך-אני פשוט לא מצליח לעשות זאת. אם מישהו מבין קצת בנושא ויוכל לעזור לי ולספק עצות אני מאוד אשמח
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש דרך לקבל את לשונית השיתוף במאפיני תקיה כמו בווינדוס עם דומיין גם שהוא לא מחובר לדומיין? לדוגמה בתמונה שצרפתי XP לא בדומיין 2003 הוא ה DC (אז מן הסתם הוא דומיין) האם אפשר לעשות את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות אפגרייד לויסטה שלי aקבלתי עם הנייד שקניתי. יש לי את דיסק ההתקנה (פרוץ כמובן) עם כל הגרסאות של 7. השאלה היא: כשאני עושה אפגרייד כל הדרייברים נשארים על ה7, או שעלי להתקין מחדש? והאם הווינוס 7 נחשב למקורי אם אני עושה אפגרייד מויסטה מקורי. תודה מראש arielyaroker
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
לא מראה לי תמונות ממוזערות של סרטונים...פתאום. לא מחקתי שום מקודדים או משהו אחר,אבל פתאום אין לי את האפשרות של-"רענן תמונה ממוזערת",ובכלל אין תמונות לסרטונים \= למה? ומה צריך לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב היה ב STANDBY (נייד) כשה פתחתי אותו הופיע לי מסך כחול לפי מה שהצלחתי להבין זה קשור להרד דיסק , ניסיתי להריץ את התוכנה של WD לא מצא שום בעיה ניסיתי גם MEMTEST על דרך גם אין בעיות . יש עוד הצעות? Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 24, {1904fb, fffff88006eb6228, fffff88006eb5a90, fffff88001685884} Probably caused by : Ntfs.sys ( Ntfs!NtfsFlushVolume+164 ) Followup: MachineOwner --------- 1: kd> !analyze -v ***************************************************************************…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כבר כמעט חודשיים יש לי קריסות במחשב סתם ככה גם אם אני לא נוגע בו.. לפעמים רואים את הBSOD ולפעמים סתם רואים מסך שחור פתחתי את הקובץ dmp האחרון אבל אני לא ממש מבין מה הסיבה שם כתוב שם גם VISTA_DRIVER_FAULT וגם memory_corruption ומז"א השורה "Some register values may be zeroed or incorrect" ? Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.12.0002.633 AMD64 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Windows\MEMORY.DMP] Kernel Summary Dump File: Only kernel address space is available Symbol search path is: SRV*c:\symbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: Windows 7 Kernel Version 7600 MP (2 …
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
יש לי בעייה רצינית במחציות דיסק הקשיח בחלונות 7 X64 יש לי 2 הארד דיסקים במחשב ... האחד 150 GB והשני 200 GB עכשיו בכל פעם שאני מתקין את חלונות 7 (פורמט נקי) + התקנה נקייה , הארד דיסק של ה 200GB נהפך ל D ובדיסק הקשיח שבו מותקן החלונות 7 יש בו 2 מחיצות C ומה שאומר להיות D ... וגם כשעיתי לראשונה את המחיצות בהארד דיסק הראשון עשיתי מחיצה נוספת של D , וכל מה שעשיתי כולל התקנה מחודשת עשרות פעמים או סידור המחיצות מחדש לא עזר הבעייה פעמיים כן הצלחתי לסדר את הסדר של המחיצות כמו שרציתי , ולאחר התקנה מחודשת של וינדוס 7 בגלל וירוס של המחשב הבעייה חזרה שוב הבעיה הזאת קבועה וקוראת תמיד ** אם מישהו לא הבין אותי שיגיד לי ואני אסביר לו היות ומדובר כאן ב 3 מחיצות C וגם D שייכים לארד דיס…
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי. התקבל לידי עותק חוקי של ווינדוז 7 אולטימייט והמחשב שלי הוא לא ממש חדש, ודי לשימושים משרדיים. AMD Athlon x2, 2 gb ram אין לי צורך בביצועים גרפיים ופיצ'רים מיוחדים, רק רוצה מע' הפעלה נטו. האם יש אפשרות לבטל חלק מהדברים האלה לאחר ההתקנה ? או שעדיף לי לחפש גרסת Home ? תודה מראש! 8)
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
מה השיטה הכי קלה ומהירה להכין התקנה של XP מלא SP3 על USB? ואם אפשר מנסיון כי לחפש בגוגל גם אני יכול ובינתיים יש מדריך אחד שלא הצליח ועוד כמה שיותר ארוכים ממגילת העצמאות.
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש נייד עם מעבד i5 ודיסק של 320GB. איזה גרסת ווינדוס 7 מומלצת בשביל נייד? כמה מקום תופסת כל אחת מהגרסאות אחרי ההתקנה? אגב חשוב לי שתהיה הצפנת חומרה, האם יש את זה בכל הגרסאות של ה7? תודה
-
- 7 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התקנתי מחדש את windows 7 בגירסאה של ה 64 בייט הבנתי שיש עדכון אבטחה מסוים שצריך להיזהר ממנו, מישהו יודע על איזה עידכון מדובר או מה המספר שלו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שאלה אדיוטית אבל אני חדש בווינדוס 7 (עד לא מזמן על 98) והכל חדש לי. איןך נכון להגדיר את windows update, שיעדכן באופן אוטומטי או שאני אחליט מה להוריד? איך אדע איזה עדכונים כדאי להוריד ומאיזה להמנע (שמעתי יותר מידי סיפורים על עדכונים שחירפנו מחשבים) תודה
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מדובר בווינדואס 7.. לא זוכר שהקתנתי משהו מיוחד ובכל זאת המחשב מגיע לפעמים למצב שהוא חושב המון על סף כמעט להתקע , ואז אני מקבל את ההודעה שבנושא יש לי איזה דקה אחרי שאני סוגר את זה מחשב שרץ כרגיל ואז עוד פעל חוזר הלופ.. הכול כמובן עד הריסט ואז המחשב עובד חלק עד שמחליט שוב.. מישהו נתקל? מה לכל הרוחות עושים?
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אהלן אהלן יש לי WIN7 ו-WIN XP ביחד על אותו מחשב כבר הרבה זמן ופתאום מסך ההפעלה של בחירת המערכת לא עולה ואף מערכת לא עולה במקום זה אני מקבל הודעת שגיאה שאני צריך לשים דיסק בוט. אז לפני הפירמוט ולפני כל הבלאגן, יש דרך קצרה לטיפול הבעיה? אולי זה איזה וירוס שאפשר להסיר בלי לפרמט? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי XP MODE, ומן הסתם מופיעה הודעה ב-XP שאין לי אנטיוירוס וכיו"ב. צריך להתקין אנטיוירוס מחדש, בתוך XP, או שמה שמותקן כבר ב-7, מכסה ?
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע וינדוס 7 על המחשב ואני אמור להתחיל לעבוד מהבית ואני אצתרך וינדוס xp בהתחלה חשבתי להתקין xp על מכונה וירטואלית אבל לא זה מסתדר כי זה לא מזהה לי את החומרה מסביב אז חשבתי להתקין גם xp על המחשב ולעשות דואל בוט בין ה XP וה 7 > השאלה היא איך עושים את זה ומה הכי מומלץ > \יש לי רק הרדיסק אחד על המחשב ואני רוצה שיהיה בו 2 מערכות הפעלה תודה מראש אליאור
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
את מערכת ההפעלהWINDOWS 7 , באופן עצמאי כדי ללמוד. מישהו יכול להפנות אותי למאמר, מדריך, אתר וכיוב' שיסייע לי להתקין את מערכת ההפעלה. מקור שידריך אותי איך לחלק את הזיכרון וכל הכרוך בהתקנת מערכת הפעלה במחשב חדש. רצוי בעברית תודה
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
החלפת שפת כתיבה בעזרת shift+al כאילו האפשרות הזאות לא קיימת לפרק זמן מסויים הוונדוס עולה הכל טוב ויפה אני יכול לשנות מעברית לאנגית ואחרי כמה זמן אני לא רואה את החלון של השפות למטה ואז שאני רוצה לכתוב באנגלית אבל בקטנים ולא עם CAPS LOCK זה לא אפשרי כאילו יצאתי מהתוכנה שמשנה מישהו מכיר את הבעיה?? ווינדוס 7 תודה עמית
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אהלן אנשים קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו WIN7 על המחשב הקודם היה XP SP3 ניסיתי להעביר את המערכת הפעלה למחשב החדש, עשיתי FIXBOOT ולא עזר אז עשיתי גם התקנת תיקון שגם לא עזרה יש איזושהי דרך לגרום לזה לעבוד? לא אכפת לי אם המערכת תצא דפוקה בסוף, העיקר שהקיובייס יעבוד. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם כל אני רוצה להתנצל אם זהו אינו התת-פורום המתאים להודעה. הבעיה במחשב החדש של חברה שלי - חלונות XP SP3 ואינטרנט אקספלורר 8. הבעיה היא שכאשר אני מנסה לפתוח קובץ המצורף למייל בדואר "וואלה", קופצת הודעת שגיאה (צירפתי תמונת מסך) ולא ניתן לפתוח או לשמור את הקובץ: http://www.f2h.co.il/3723532250151 בנוסף שמתי לב, שב-GMAIL למשל, אין את הבעיה הזו, ואותו ניסוי עשיתי גם דרך גוגל כרום - הכל תקין. משהו נוסף שראוי לציין הוא כי האינטרנט אקספלורר אינו מופיע ברשימה של add remove programs, כך שלא ניתן להסירו ולעבור לגרסא קודמת כדי לבדוק אם שם הבעיה. ניסיתי כבר הכל, שברתי את הראש, ולא הצלחתי למצוא פתרון. אודה מאוד על עזרתכם!!!
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מסויימת עם חיבור הנגן (דרך USB) למחשב.. המחשב מזהה את הכונן אבל כשאני מנסה להיכנס אליו אני מקבל הודעה: "הדיסק בכונן G אינו מאותחל,האם ברצונך לאתחל אותו כעת ?" חשוב לציין שהכונן מזוהה כ-RAW.. בנוסף עד לפני יומיים הכל עבד כרגיל.. מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מדבר על WINDOWS 7 מה ההבדל(מבחינת אבטחה כמובן) בין משתמש אדמיניסטרטור עם UAC ברמה הכי גבוהה לעומת משתמש רגיל עם סיסמה בלינוקס למשל אתה תמיד משתמש רגיל עם סיסמה רציתי לדעת מה הסיסמה וכל זה נותן?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
לא מצאתי מקום טוב יותר אז סלחו לי אם זה לא מתאים לכאן. אני מעוניין להתקין תוכנה שלא ניתן לבחור באיזה מיקום להתקין אותה, לפחות לא בצורה נוחה [ovi suite]. קראתי באינטרנט והגעתי לתשובה של בחור שאומרת כך: You can change install location of Nokia Ovi Suite with following: - Download Nokia Ovi Suite install package from Nokia Ovi Suite pages - Start Windows Command prompt - From Command prompt, navigate to folder containing Nokia Ovi Suite install package, which you downloaded - Start Nokia Ovi Suite install package with command line "Nokia_Ovi_Suite_webinstaller.exe /TARGET="D:\TestDir\Test" - This results, that Nokia Ovi Suite installer creates folder D:\TestDir\Test (i…
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים מחשב בהיבורי.. לפני כחודש התקנתי על המחשב וינדוס 7.. הדריברים שנתנו לי לא התאימו לוינדוס 7.. וחיפשתי דריברים שיתאימו היבורי אמרו לי שהוינדוס 7 לא מתאים לסוג הלוח אם שיש לי.. זה הגיוני? הלוח אם הוא atx 7100OB/RAID/DVI/HDMI/FW P6NG MSI והכרטיס מסך הוא HDMI DDR3 GF9800GT 1G PCIE INNOVISION תודה..
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם . לגבי XP , מצאתי פה , או אלי בפורום אחר , לא זוכר , איך לעשות את זה ...משהו עם שינוי ה HAL ..אשמח אגב אם מישהו יתן לי את הלינק לזה . לא מוצא אותו. השאלה שלי היא איך עושים את זה ב windows 7 . תודה רבה מראש .
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-