עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אז, אחרי שעקבתי אחרי המדריך הזה: http://www.bold-fortune.com/forums/index.php?showtopic=229 (אחלה מדריך על ידי אחלה בן-אדם! מומלץ! רק מומלץ לבדוק ולראות מה מוחקים לפני שמוחקים.) הצלחתי לצמצם את תיקייית הWINDOWS שלי מ2.5 GB ל1.35GB. השיפור נראה בזמן הטעינה של המערכת, ירד בצורה משמעותית! גם הדברים עובדים יותר חלק, משחקים, תוכנות הורדה... הכל! אז, מה הגודל של שלכם? :xyxthumbs:

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום. איך אני מבטל את הרקע לכיתוב של האייקונים בשולחן העבודה ב-XP, פשוט שיהיה שקוף. נכנסתי ל: המחשב שלי ->מאפיינים->מתקדם->ביצועים->הגדרות והוספתי V ב"השתמש בצלליות" אבל זה לא עובד. אח"כ מישהו אמר לי להוסיף חזרה את הV ולבטל נעילת סרגל כלים (מה הקשר...) אבל עדיין אותו הדבר... האם אין ברגיסטרי אפשרות שינוי כזו? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום יש לי במחשב אחד WIN7 של 32 ביט ובשני WIN7 של 64 ביט עכשיו אני יצרתי קבוצה ביתית במחשב עם מערכת ההפעלה של 64 ביט. במחשב עם מערכת ה32 ביט אני מנשא להצטרף אבל כול הזמן הוא רושם לי שלא ניתן להצטרף לקבוצה הביתית(הסיסמה שרשמתי היא נכונה) יש למשהו רעיון למה זה? בעבר ששניהם היו על 32 ביט הצלחתי ליצור קבוצה ביתית אבל עכשיו משום מה זה לא מצליח תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני מעוניין להתקין במחשב גם XP וגם ויסטה, רציתי לדעת באילו דרכים יווצר לי דיואל בוט ובאילו דרכים אני עלול להרוס את תפריט הבחירה ולאבד את ה-XP... כרגע יש הארדיסק עליו מותקנות שתי מערכות XP (אל תשאלו למה) והם נבחרות על ידי תפריט דיואל בוט). יש במחשב הארדיסק נוסף עם מחיצה ריקה ומחכה. האופציות הן : 1. התקנה מתוך XP למחיצה אחרת. 2. התקנה מתוך ה-BOOT (דיסק בפנים ועלייה ממנו) לתוך מחיצה אחרת (XP מותקנת כבר על מחיצה אחרת) 3. ניתוק ההארדיסק של XP והתקנת וינסטה נקי על הארדיסק אחר, האם אחרי חיבור ההארדיסק עם ה-XP יווצר תפריט דיואל בוט ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. זה כבר כמה ימים ככה, שפשוט לוקח למחשב המון זמן (בערך 10 דקות) לעלות לגמרי. יש כבר את הDESKTOP על הצג אבל אי אפשר לעשות כלום עד שהמחשב לא עולה עד הסוף, יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. איך אני מוריד אותה מאתר של מיקרוסופט, אם אתם יכולים להביא קישור או משו כזה ישר לעמוד שממנו מורידים, אפשר? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by gshhar,

יש לי מעבד AMD 64 3200 לוח MSI NEO 2 NFORCE 3 9600XT זיכרון - 256*4 כל כמה זמן שאני גולש אני מקבל הודעת שגיאה והאקספלורר קורס לי. אין לי וירוסים - בדקתי המחשב עושה לי את אותה הבעיה כבר כמה זמן לאחר כמה וכמה פירמוטים. ממה זה יכול להיות?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by idanpc,

מפרט מחשב:לחצ פה!!! אז ככה לפעמים אחרי שאני משחק משחקים "כבדים" מופיע לי אזהרה כזו "VIRTUAL MEMORY LOW" היה רשום עוד הרבה דברים אבל אתם בטח מכירים את הבעיה אם לא אז כשזה יקרה לי עוד הפעם אני יצלם את זה ויעלה את זה לפה. בוונינדוס יש אפשרות להעלות\להוריד את הזכרון של זה אבל יש שם כמה דברים שצריך לעשות ואני לא יודע איך ומה לעשות. חברי הנחמדים אולי אתם יכולים לעזור לי גם הפעם :lol: עידן אשכנזי

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. קודם כל חשוב לי להדגיש: זה לא דריבר שמאפשר את הAero Glass. הדריבר הוא פיתרון למי שיש לו מחשב ישן עם GF4. לרוב מי שעם המחשבים האלה לא מחובר למסך רחב. אוקי הקדמה: win7 מספק דריבר גנרי לכרטיסי מסך ישנים. הבעיה היא שהרזוציה האפשרית היא עד 1280*1028. כך שעם מחברים למשל לטלוויזית LCD דרך VGA התמונה או מרובעת או מתוחה. אני בהתחלה ניסיתי להתקין את הדריבר 93.71 (במצב תאימות xp sp3) והרזלוציה פתאום יש תמיכה ב1368*768 (לא זוכר בידיוק את המספר) אבל מה, כאשר יש סרטון או משחק מקבלים Blue Screen. עכשיו לאחר חיפוש באינטרנט, כאשר התקנתי את הדריבר הישן יותר 81.98 (דרך מצב תאימות) ישומי 3D רצים כמו בXP (אני מדבר על ישומים קלים שהיו תקועים) וגם יש תמיכה ברזולוציה הנ"ל. הלינק: http://www…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by danezeq,

אני רוצה לדעת גודל של תיקייה, לוחץ עליה כפתור ימני > מאפיינים ומגלה שהגודל שמוצג הוא תמיד קטן יותר מהגודל בפועל. איך אני יודע את זה? כי כאשר אני נכנס לתיקייה ובודק את גודל כל התוכן שלה הוא מתגלה כגדול הרבה יותר, כאשר אני נכנס לתתי תיקיות אני מגלה שהוא עוד יותר גדול וכן הלאה. האם זהו באג שאפשר לפתור ואם לא האם יש תוכנה צד שלישי שאוכל לדעת איתה גדלים של תיקיות בקלות? תודה. מערכת הפעלה WIN10 בעברית גרסה 1809

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by os87,

שלום, יש לי הארד דיסק SSD של 200 ומשהו ג'יגה ואני רוצה לנצל את כל הקיבולת שלו, הלפטופ היה בתיקון וחזר עם הרבה מחיצות בהארד דיסק החדש שאני לא יודע מה יש בהם, הניחוש שלי הוא שהם עשו GHOST כי הוחלף הארד דיסק ובעצם לא הייתי צריך להתקין שום דבר מחדש. השאלה שלי זה אם אני אמחק את אותם מחיצות אני אוכל להגדיל את כונני C ו- D וגם האם זה בכלל בטוח למחוק אותם? מצרף תמונה להמחשה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by אבאhwzone,

ברשותי Wendows 8 enterprise מישהו יודע האם אני זכאי לשידרוג לווינדוס 10? תודה לכם. והמשך יום טוב.

13. Started by rotman,

שלום , משום מה פתאום נעלמו לי אייקונים של מלא קבצים כמו : כל סוגי office למיניהם , pdf , האייקון של ה מסנג'ר ועוד.. מה שמוזר שיש מלא אייקונים שלא נעלמו כמו אייקונים של MP3 , וידאו , תמונות ועוד רבים נוספים. מישהו מכיר את הבעיה? יש פתרון? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Zeev86,

אהלן. לא הייתה לי התקנה אחרת על הUSB אז שפכתי לשם WIN7 PRO 64BIT (וכי זה היה עם כל העדכונים) למחשב מאוד ישן - Athlon 5000+ 2.4 GHz עם 1 ג'יגה זיכרון. האם מערכת ההפעלה תעבוד רגיל כמו 32 ביט? והאם בכלל זה רעיון טוב להתקין מערכת הפעלה כזאת על מחשב ישן כל כך?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by shloosh,

היי לכולם, אני מתכנן להיכנס לתחום הרשתות ואני מעוניין לקנות לפטופ חדש ולהתקין עליו ווינדוס סרבר 2012 החדש שיגע או 2008 R2. האם הדבר אמור להיות בעייתי?? מבחינת דרייברים וכו'? אם כן האם יש לפטופים שמיועדים במיוחד למערכת של הסרברים? וגם אם במקרה מישהו יודע למרות שזה לא הפורום - אם יהיה אפשרי להתקין גם UBUNTU SERVER על אותו לפטופ.? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. הורדתי את Portlock Windows Update Manager, כדי לבדוק האם התוכנה לא תעשה לי את הבעיות ש-Windows Update עושה, והן: אחד מתהליכי Svchost.exe צורך משאבי מעבד, וכן חיפוש והתקנת עדכונים שנמשכים לנצח. שום בעייה לא נפתרת. למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by position,

התקנתי לאחרונה windows 7 והעברתי חומר שגיביתי ממחשב אחר. חלק מהחומר מכיל קבצים מוסתרים, ואני לא מוצא את המקום בו מורים למחשב להציג קבצים נסתרים (מה שהיה באפשרויות תיקייה בXP) כיצד ניתן לראות קבצים מוסתרים בווינדוס 7? תודה לעוזר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. יש לי פחות ממאה מגה פנויים בכל אחד משלושת המחיצות במחשב וכל הזמן קופצים לי חלונות בשורת משימות המודיעים לי על כך, זה כבר בלתי נסבל, כיצד אני מבטל את קפיצת החלונות המודיעים על חוסר מקום? (אני משתמש ב-windows xp) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. הסיסמא של הכניסה לווינדוס, חבר שלי שכח את הסיסמא, מה הוא עושה כדי לשחזר את הסיסמא או להיכנס איכשהו לווינדוס? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by dnd_man,

שלום לכולם! ניסיתי להתקין לאחרונה חלונות 7 על המחשב הנוכחי שלי (מפרט קיים בפרטים). בתחילה, ניסיתי להפעיל את ההתקנה ישירות באמצעות boot מה-CD. ההתקנה עלתה קצת באיטיות, אבל לאחר מספר דקות הופיע מסך ההתקנה. לחיצה על install גרמה למחשב להיכנס למצב מוזר, בו המאוורר של כרטיס המסך פועל בעוצמה מלאה, המסך לא מציג כלום (שחור, אחרי הודעה שאיבד תקשורת עם המחשב), ושום כפתור לא מגיב מלבד reset/power שמכבה אותו (גם reset!). הדבר נראה לי מוזר, כיוון שהתעסקתי עם גרסה ישנה יותר של windows 7 (לא התקנתי עד הסוף) לפני, כשעוד היה לי כרטיס מסך ישן יותר (HD3870). יש לציין כי אותה גרסה לא עשתה לי בעיות אז, אבל עושה לי אותן בעיות בדיוק כעת. לאחר מכן, העתקתי את ההתקנה לכונן קשיח חיצוני, והתקנ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלוב רב. רכשתי מחשב חדש עם וינדוס 7 מקורי אשר עימו נרכש כרטיס 5850 של ספייר. אני מנסה לשחק בעותק מקורי של דירט 2 שמתחיל לעלות אבל ברגע שהוא מסיים את המסך הראשון של הפרסומת לAMD הוא פשוט נתקע, ומתחיל לעשות מעברים ממסך שחור ללבן כשהמחשב לא מגיב או מגיב ממש ממש לאט. כנ"ל עם סרט מקודד בHD בקודק של מטרוסקה (או משהו כזה). אשמח לעזרה. אם צריך עוד פרטים אשמח ספק. עריכה. ראוי לומר שכבר שיחקתי במשחק על המחשב החדש. אבל הצלחתי להעלות אותו רק פעם אחת. עם הסרט לא הצליח לי אפילו פעם אחת מעבר לממש התחלת הסרט.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by .Infern0,

שלום לכולם, אני מקווה שאני שואל את זה במקום הנכון. התקנתי היום תוכנת הורדות ולאחר שהגדרתי את התיקיית יעד להורדות בהגדרות, התוכנה פשוט הוציאה את כל הקבצים שהיו קיימים כבר בתת-תיקיות של התיקייה אל התיקייה עצמה ויצרה בלאגן מטורף. התיקייה המדוברת היא תיקייה של בערך 70 ג'יגה עם מיליון קבצים מכל הסוגים ולכן רציתי לשאול האם קיימת איזושהי דרך להחזיר את הקבצים אל התיקיות המקוריות שלהן כמו שהם היו (מלבד לעשות זאת ידנית כמובן, שאלוהים יודע כמה זמן ייקח לי לעשות את זה...). תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. אהלן, אז ככה במחשב שלי מוגדר שיבצע ריסטרט כל כמה שעות ואני ורצה לבטל את זה איך? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Alex89,

ראיתי בכמה אתרים שיש את זה (SP3 - WIN XP) כבר בשוק או באינט' האם זה נכון??? ואם כן זה בטא או משהוא כזה או שזה מלא???

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by audigy,

http://ln-down.skycn.net/down/MPSetupXP.exe

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.