עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by DAN,

למישהו יש דRויברים ל XP עבור TERRATVVALUE של TERRATEC גרסת חלונות 2000 לא עובדת כמו שצריך ב XP אך פותרים את הבעיה ? דחוף

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. איך אני מוריד אותה מאתר של מיקרוסופט, אם אתם יכולים להביא קישור או משו כזה ישר לעמוד שממנו מורידים, אפשר? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. היי, יש לי בבית מחשב שמשתף תיקייה, אליה אני מגבה את המחשבים האחרים באמצעות ה-File History של Windows 8. במחשבים אותם אני מגבה משתמשים בני משפחה, שאני לא ממש רוצה שיקבלו הרשאות מלאות לתיקיית הגיבויים, כדי שלא ימחקו משהו בטעות. על השיתוף עצמו יש הרשאות מלאות למשתמש שלי, וכשאני מגדיר את ה-File History במחשבים האחרים אני נותן את פרטי ההזדהות שלו, רק בחלון ההזדהות לחיבור של ה-File History. הבעיה היא שהפעולה הזו מאפשרת לאותם משתמשים להיכנס לשיתוף גם מהאקספלורר באמצעות ההרשאות של המשתמש שלי. זה אמור לעבוד ככה? כי לי נראה הגיוני שהפרטים שאני מספק לשיתוף במסגרת הגיבוי יתפסו רק לצורך העבודה של תוכנת הגיבוי - המשתמש לא צריך גישה בעצמו לשם. מישהו נתקל/יודע מה אפשר לעשות? תודה, גיא

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by danidin1313,

עברתי פה על כמה נושאים ונוכחתי לדעת שייש פה אנשים שבהחלט יודעים על מה הם מדברים. אז אני בהחלט ישמח אם מישהו יעזור לי עם הבעיה שלי. כשאני מכבה את המחשב הוא רושם לי שגיאה בקובץ DLL ואז נפתח לי חלון שאני יכול ללחוץ על סיים כעת והוא מכבה את המחשב. מה זה ה-DLL הזה והאם יש לי אפשרות לתקן את איכשהו. תודה רבה מראש לעוזרים. דני

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by tovtov,

שלום, ברשותי ווינדוס 7, בשבוע האחרון התחילה לי בעייה חדשה ולא מוכרת. כונן D פתאום נעלם לי (מערכת ההפעלה מותקנת בכונן C). הכוונה שלא רואים את הכונן דרך המחשב שלי. רק דרך לוח הבקרה אני מצליח לראות שהאות של הכונן נעלמה והכונן ריק לחלוטין. אחרי שאני מחזיר את האות לכונן המחשב מבקש ממני לבצע איתחל לכונן. הבעייה חזרה לי כבר 3 פעמים. ביצעתי סריקה של אנטי וירוס ו ADAWARE ללא שום ממצאים. יש לכם רעיון? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. הורדתי את Portlock Windows Update Manager, כדי לבדוק האם התוכנה לא תעשה לי את הבעיות ש-Windows Update עושה, והן: אחד מתהליכי Svchost.exe צורך משאבי מעבד, וכן חיפוש והתקנת עדכונים שנמשכים לנצח. שום בעייה לא נפתרת. למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. כרגע יש לי Win XP SP3 והחלטתי שאני רוצה להתקין WIN 7. הרצתי את התוכנה של מיקרוסופט לבדיקת החומרה וזה עבר.. התקנתי כבר את WIN 7 דרך VMWARE, ויש לי כמה שאלות.. הגרסה שהתקנתי על ה VMWARE היא הULTIMATE והשאלה היא האם אני באמת צריך אותה..? אני משתמש בייתי, בעיקר למשחקים, גלישה לא משהו מיוחד.. במידה ואני אתקין את ה WIN 7, כמה מקום צריך לתת ל WIN 7 שיהיה מספיק..? יש לי HD של 500GB. ואני מוריד המון דברים (משהו כמו 200-300GB), הרבה קבצי ISO וסרטים.. אז אני בד"כ עושה 3 כוננים, System Only Misc Download + ISO's בערך זה החלוקה ב HD.. כשהקתי את הXP הקצאתי לו 20GB, ויש מצבים שזה פשוא לא מספיק, נשאר לי בערך 100MB.. וגם לאחר ניקוי בעזרת CCLEANER נשאר לי בערך 3GB פנוי.. אנ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by BHXHO2,

אני מנסה להפעיל את המחשב אבל אני מקבל שגיעה כאזת ואחרי שניה ריסט גם במצב בטוח אותו דבר מוצרף תמונה בתודה ניסים לינק ישיר לתמונה מי שלא רואה טוב http://img2.tapuz.co.il/forums/1_90590820.jpg

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי. איך אני לגמריי עושה Disable ל-Sync של הקבצים שיש לי בענן של OneDrive? יש לי טאבלט עם 16 ג'יגה והכל התמלא בתמונות עד שכל הטאבלט קורס. מי לעזאזל עומד שם מאחורי ההחלטות של מייקרוסופט?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם אחותי מנסה להתקין זום על המחשב כדי שהילד שלה יוכל ללמוד דרכו אבל במהלך ההתקנה מסך ההתקנה פשוט נעלם ולא קורה כלום. ניסתה כבר מספר פעמים. לא לגמרי ברור מה קורה שם כי אין אפילו ERROR או משהו כזה מישהו יודע מה אפשר לעשות ? כרגע הילד שלה מתחבר לזום דרך הטלפון, דבר שממש לא נוח ומקשה על העניינים תודה רבה

11. Started by asili,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1009304598&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by FresH-MeaT,

פיתום דברים רגילים הפסיקו להיפתח אצלי ומופיע לי הארור שבתמונה במקרה הזה זה מופיע כשאני מנסה למחוק היסטוריה באקספלורר במקרה אחר כשאני מנסה לעשות rar לכמה קבצים הוא לא נותן לי לפתוח winrar (סימון בכפתור ימני וקיבוץ קבצים) אבל אם אני פותח ראר בצורה ידנית זה כן עובד. או כשאני מחבר את הnokia שלי למחשב זה גם מופיע הדראק הזה בדקתי באינטרנט אבל הביאו פתרונות לא מתאימים לי אולי מישו פה מכיר. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by The-Magician,

קוד שגיאה 0x0000003b

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by pro,

כפי שאתם מכירים את מיקרוסופט חברה עשירה ומצליחה אני רוצה לספר לכם משהו דבר ראשון מערכות ההפעלה שלהם 99% מהזמן לפי מעבדות פותרת בעיות ועוד משהו רק שתידעו שמערכות ההפעלה היה רעיון של מקינטוש ומיקרוסופט גנבה את הרעיו ממקינטוש וגם מיקרוסופט מתקינה חכם תוכנות שאתם לא צריכים ומבזבזים לכן מקום ואת המהירות (כלומר למחשבים איטיים) הלוואי שיצא כבר MAC OS לPC ותראו מי תהיה החברה הכי טובה ולמי שלא יודע איך נראה MAC OS - JAGUAR הנה כמה תמונות: נכון יפה יותר מWIN XP תודו ואני יודה לכן אם תתנו תגובות תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מישהו יודע אם זה עדיין עובד סבבה? הוא לא משחק במחשב..

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. לא ניתקלתי בבעיה הזאת עד היום , בזמן שראיתי סרט פיתאום הופיע שומר המסך , לא הבנתי למה הוא הופיע אז פשוט הזזתי את העכבר קצת כידי שהוא יעלם והמשכתי ליצפות בסרט, אבל זה חזר על אצמו ולא פעם אחת. מישהו יודע מה גורם לזה? אני מישתמש ב Vista Ultimate 64bit וצפיתי דרך WMP 11 ואני ידגיש עוד פעם , זאת הפעם הראשונה שזה קורה ובזמן שהשומר מסך הופיע הסרט לא נעצר אלה המשיך להיתנגן.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מדברים על ההשקה בכל העולם, אך לא רשום בשום מקום (כולל אתר מייקרוסופט ישראל) מתי תצא הגרסה העברית.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by yitzy,

העתקי את מחיצת המערכת מכונן 80GB לכונן 500GB (יWIN7) היו לי בהתחלה קצת בעיות עם הBOOT - שהוא העלה את הWIN מכונן הישן ולא את החדש אבל אחרי קצת התעסקויות (EasyBCD) הצלחתי לסדר את זה הבעיה היחידה שנשארה עכשיו, זה שקבצי הBOOT עדיין על הדיסק הישן ולכן אני לא יכול לנתק אותו (כרגע יש Dual boot). ועוד בעיה, הדגל של המערכת הפעלה נמצא על הכונן הישן (80GB) ולא החדש (500GB) זאת אומרת שאם אני נכנס ל '%systemdrive%' זה נכנס לJ:/ (הדיסק הישן) במקום החדש C:/ (וזה גורם להמון בעיות) מצורפות שתי תמונות מסך שממחישות את הבעיה אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום! טוב, הכל כתוב בכותרת... אני משתמש אחד במחשב, אני גם ADMINISTRATOR, וכל פעם שאני מדליק את המחשב, יש לי את מסך ה LOGON. אני רוצה לבטל אותו, כדי שפשוט יתחבר אוטומטית, ישר למסך ה WELCOME. איך עושים את זה? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Nihility,

5 http://www.youtube.com/watch?v=Yx1Doc2aMow מוזר שאני לא עושה אף אחד מהדברים האלה עם המחשב שלי... עריכה: מצאתי עוד כמה 1 http://www.youtube.com/watch?v=7rpSYVE68KA - 2 בשנייה ה29, מה זה הדבר התלת מימדי עם התמונות? מדיה סנטר? http://www.youtube.com/watch?v=gmdAu8k84SA 3 http://www.youtube.com/watch?v=k2sghWuvbV4 4 http://www.youtube.com/watch?v=IMfnPduAarQ

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, אני וחבר הרכבנו מחשב חדש (המחשב של החבר) ונתקלנו בבעיה בהתקנת WIN7, ההתקנה היתה איטית מאוד - עברו כמה דקות עד שמסך בחירת השפות בהתקנת WIN7 עלה. ניסיתי להתקין 2 גרסאות של WIN 7 - גירסה של 32 ביט וגירסה של 64 ביט ובשניהם הבעיה חזרה (הגרסאות חוקיות מהאתר של מיקרוסופט). כאשר ניסית להריץ את הדיסקים במחשב שלי (פנטיום 4 3GHz ישן) ההתקנה היתה הרבה יותר מהירה - תוך מס' שניות הופיע חלון הגדרת השפות. ניסיתי גם להעלות את לינוקס אובונטו עם Live CD במחשב שהרכבנו וכאן לא הייתה בעיה והכל רץ יחסית חלק. אני חושב שהבעיה היא בהגדרות הביוס, מה ההגדרות שחשוב להגדיר בביוס לאחר הרכבת מחשב? אם יש לכם רעיון אחר מה יכולה להיות הבעיה אתם מוזמנים לשתף. החלקים במחשב שהורכב: לוח אם של אסרוק P45R2…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Aviram,

יש לי amd 64 3000+ ווינדוס xp professional. ביום שני האחרון הלכתי לחופשה והחלטתי להשאיר את המחשב דלוק כל הזמן עד שאני אחזור, ביום חמישי בערב (אתמול), כדי להוריד משהו. כשחזרתי אתמול, הדלקתי את המסך והצג היה מכובה, אז התחלתי להזיז את העכבר, ללחוץ על המקלדת, והוא עדיין לא "התעורר" אחרי מיליון נסיונות, אז הפעלתי מחדש את המחשב עם הכפתור של הריסטרט. המחשב נדלק הכל היה בסדר. אחרי כמה זמן שהייתי על המחשב הוא פתאום נתקע לי ככה על שולחן העבודה, העכבר לא זז, שום דבר, ואין מצב שזה יקרה סתם ככה כששום תוכנות לא פתוחות, אולי מסנג'ר היה פתוח. זה בחיים לא קרה לי במחשב הזה. בכל אופן, חשבתי שאולי בגלל שהמחשב היה דלוק הרבה זמן, אז בכל מיקרה עשיתי ריסטרט והיה בסדר. היום בבוקר הדלקתי את המחשב …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש לחברה שלי מיני לפטופ במחשב הם שחכו סיסמה של הוינדוס אין לה כונן סידי אז הורדתי את ה ERD לUSB ו"צרבתי " אותו דרך האולטרה ISO הורדתי איזה כמה גירסאות בכולם הוא רושם לי שחסר קובץ או שהוא לא מצליח לפתוח תוכל לעזור לי אולי יש תוכנה אחרת שיכולה לאפס סיסמה ? תודה מראש ומצטער על ההפרעה תודה מראש נ.ב ניסתי דרך המצב בטוח אבל גם שם יש סיסמה ב ADMIN

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום יש לי בעיה בזה שאחרי כמה דקות שאני לא עובד עם המחשב המסך נכבה ואם אני רוצה לעבוד עם המחשב אז אני צריך להזיז את העכבר עכשיו אני יודע שאפשר לבטל את הדבר הזה פשוט אני לא זוכר איך אשמח אם תגידו לי איך מבטלים את זה אגב יש לי windows 7 בתודה מראש רזיאל

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים