עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Cyanide,

אל תשאלו איך זה קרה אבל התקנתי ויסטה על אותו הארד דיסק ועל אותה מחיצה פעמיים. הויסטה הקודמת עם כל התוכן שלה מופיעה בתיקיית Windows.old שם מלבד הווינדוס יש גם את תיקיית program files את המסמכים שלי ובקיצור כל התוכן של הווינדוס הישן. איך אני מסיר את הויסטה החדשה ומשאיר את הישנה?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. מאיפה אני מוצא SP1 ל-64 ביט? ויסטה אולטימייט.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by MasterDK,

יש לי windowx XP professional באנגלית האם ניתן לשנות שפה לעיבדית נגיד או שאני צריך לקנות windowx XP professional בעיברית? עריכה כשאני מתכוון "לשנות שפה" הכוונה היא שבמקום START יהיה רשום "התחל" במקום XONTROL PANEL "לוח בקרה" וכו'

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by goldyoav,

שלום לכולם, במחשב שלי מותקנים שני דיסקים פיזיים. דיסק ראשון מחולק לשניים - E, H כאשר על E בעבר היה מותקן WINDOWS XP וכרגע ריק ו - H הוא הדיסק ממנו עושה המחשב BOOT. דיסק שני מחולק למספר PARTITIONS, כאשר ב - C מותקן WINDOWS XP SP2 אני רוצה לבטל את H, ולגרום לכך שהמחשב יעשה BOOT מ - C. בדקתי, וב - C אין את קבצי ה- SYSTEM כמו command.com ועוד ולכן לא ניתן לבצע ממנו BOOT. מה אני צריך לעשות כדי לבצע BOOT מ-C? תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. מדברים על ההשקה בכל העולם, אך לא רשום בשום מקום (כולל אתר מייקרוסופט ישראל) מתי תצא הגרסה העברית.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by DAN,

למישהו יש דRויברים ל XP עבור TERRATVVALUE של TERRATEC גרסת חלונות 2000 לא עובדת כמו שצריך ב XP אך פותרים את הבעיה ? דחוף

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. פתאום לא מצליח. כל פעם אומר שהוא בודק ומודיע על בדיקה בתכלס כלום כאשר אני רוצה לדעת מה הותקן . אין תגובה חוץ מזה הכל עובד פיקס

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. קודם כל חשוב לי להדגיש: זה לא דריבר שמאפשר את הAero Glass. הדריבר הוא פיתרון למי שיש לו מחשב ישן עם GF4. לרוב מי שעם המחשבים האלה לא מחובר למסך רחב. אוקי הקדמה: win7 מספק דריבר גנרי לכרטיסי מסך ישנים. הבעיה היא שהרזוציה האפשרית היא עד 1280*1028. כך שעם מחברים למשל לטלוויזית LCD דרך VGA התמונה או מרובעת או מתוחה. אני בהתחלה ניסיתי להתקין את הדריבר 93.71 (במצב תאימות xp sp3) והרזלוציה פתאום יש תמיכה ב1368*768 (לא זוכר בידיוק את המספר) אבל מה, כאשר יש סרטון או משחק מקבלים Blue Screen. עכשיו לאחר חיפוש באינטרנט, כאשר התקנתי את הדריבר הישן יותר 81.98 (דרך מצב תאימות) ישומי 3D רצים כמו בXP (אני מדבר על ישומים קלים שהיו תקועים) וגם יש תמיכה ברזולוציה הנ"ל. הלינק: http://www…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. המחשב שלי (XP )SP2), מחובר לרשת באמצעות מודם Aztec. איני מצליח ליצור התקשרות. פתחתי חלון DOS ונסיתי PING למודם (10.0.0.1389), אך הפעולה מסתיימת במגבלת זמן. איך מאתרים מה חוסם בין המחשב למודם? רן

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by galav1,

יש לי מחשב נייד מדגם 1215n של asus ואני רוצה לפרמט אותו בגלל שאין לו כונן דיסקים אז השתמשתי בתוכנה windows 7 usb dvd download tool כדי לשים את הקובץ iso של ה-windows 7 שאני רוצה להתקין דרך ה-dok את זה הצלחתי לעשות מה שלא הצלחתי זה אחרי שה-dok מוכן וזה מראה כאילו המערכת הפעלה נמצאת עליו זה דרך ה-bios בחרתי ב-boot priority וקבעתי שם שה-dok יהיה ראשון אבל משום מה אחרי שעשיתי את כל זה זה מעלה לי את ה-windows כרגיל זה לא כאילו מכניס אותי ב-dos להתקנה של ה-windows וזה למרות שהוא מזהה את ה-dok מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום! טוב, הכל כתוב בכותרת... אני משתמש אחד במחשב, אני גם ADMINISTRATOR, וכל פעם שאני מדליק את המחשב, יש לי את מסך ה LOGON. אני רוצה לבטל אותו, כדי שפשוט יתחבר אוטומטית, ישר למסך ה WELCOME. איך עושים את זה? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני לא מצליח.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי יש לי 2 שאלות: במחשב הנייח שלי הnumlock מופעל אוטומטית. במחשב הנייד לא. איך אני יכול לגרום למחשב הנייד להפעיל את הnumlock בצורה אוטומטית? (בשני המחשבים יש לי סיסמא ואני לפעמים שוכח לבדוק שהnumlock דלוק) שאלה נוספת. יש לי מספר מחשבים שנמצאים בדומיין. איך אני יכול להגדיר מחשב שיכנס ישירות לדומיין X ולמשתמש Y? (כדי לדלג על מסך login בצורה אוטומטית.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by matizami,

קראתי בדביק על תיקון קבצי מערכת בויסטה ע"י הרצת הפקודה sfc /scannow. לאחר סיום, היה כתוב שהוא מצא שגיאה ויתקן אותה אחרי ריסט. האם אחרי הריסט אני צריך עדיין להשאיר את הדיסק של הוינדוס בפנים, כלומר בוט מהדיסק, או להוציא את הדיסק ולעשות ריסט רגיל

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Omri643,

שלום,יש לי מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE ויש לי הארד-דיסק 1 של 160GB אני רוצה לפרמט את המערכת וגם לחלק את הכונן ל-PARTITIONS(לא בשביל זה אני מפרמט אבל אני רוצה לעשות גם את זה) יש לי את הדיסק של VISTA והכל, רשום שאם אני רוצה לחלק את הכונן אני צריך להפעיל את המחשב מחדש עם הדיסק או משהו כזה מישהו בבקשה מוכן לפרט לי איך עושים אתזה? צריך קודם לפרמט ואז להתקין את הוויסטה ולעשות PARTITIONS או שאנייכול לעשות משהו פשוט יותר? ועזרה דחוף בבקשה כי אני רוצה לפרמט אבל אני ממש עייף ומת לישון אז אני רוצה להספיק... אהה וראיתי שיש פה איזה תוכנה שעושה אתזה אני יכול לעשות את זה איתה גם אחרי שאני מתקין את המערכת? בכל זאת אני מעדיף שלא להשתמש בשום תוכנות,אז אם מישהו מוכן להסביר לי בנחמדות איך לע…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי. איך אני לגמריי עושה Disable ל-Sync של הקבצים שיש לי בענן של OneDrive? יש לי טאבלט עם 16 ג'יגה והכל התמלא בתמונות עד שכל הטאבלט קורס. מי לעזאזל עומד שם מאחורי ההחלטות של מייקרוסופט?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by os87,

שלום, יש לי הארד דיסק SSD של 200 ומשהו ג'יגה ואני רוצה לנצל את כל הקיבולת שלו, הלפטופ היה בתיקון וחזר עם הרבה מחיצות בהארד דיסק החדש שאני לא יודע מה יש בהם, הניחוש שלי הוא שהם עשו GHOST כי הוחלף הארד דיסק ובעצם לא הייתי צריך להתקין שום דבר מחדש. השאלה שלי זה אם אני אמחק את אותם מחיצות אני אוכל להגדיל את כונני C ו- D וגם האם זה בכלל בטוח למחוק אותם? מצרף תמונה להמחשה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. אני כרגע משתמש בווינדוס 8 (לא 8.1) ושוקל לשדרג לווינדוס עשר, אני מעוניין לדעת האם 10 חפה מבאגים אקוטיים שהופכים אותה ללא שמישה או דברים בסגנון.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by אלון פ,

כמה עולה windows xp וכמה vista? המחיר משתנה לפי חנות?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Zeev86,

אהלן. לא הייתה לי התקנה אחרת על הUSB אז שפכתי לשם WIN7 PRO 64BIT (וכי זה היה עם כל העדכונים) למחשב מאוד ישן - Athlon 5000+ 2.4 GHz עם 1 ג'יגה זיכרון. האם מערכת ההפעלה תעבוד רגיל כמו 32 ביט? והאם בכלל זה רעיון טוב להתקין מערכת הפעלה כזאת על מחשב ישן כל כך?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם, אשמח מאוד לעזרתכם. רכשתי רישיון חוקי של Office 2024 Professional Plus מסוג Retail (פרטי) דרך אתר keysredeem.com (מצורפות תמונות למטה). 🔹 מערכת ההפעלה שלי: Windows 11 Pro 🔹 רישיון: Retail, חד-פעמי, פרטי – לא רישוי ארגוני או מנוי 🔹 הבעיה: בכל ניסיון להכניס את קוד הרישיון שהתקבל מהאתר, אני מקבל את ההודעה: "השירות אינו זמין – אנו נתקלים כעת בקשיים טכניים. נא נסה שוב מאוחר יותר" מה ניסיתי עד כה:מחקתי לחלוטין את כל גרסאות ה-Office מהמחשב כולל כלי ההסרה של מיקרוסופט ניקיתי את הרישום והפעלתי מחדש את המחשב ביצעתי עדכון מלא ל-Windows ניסיתי גם התקנה מקוונת וגם קובץ התקנה מקומי (Offline) ווידאתי שהשעה ואזור הזמן תקינים ניסיתי להפעיל כמנהל – ועדיין אותה שגיאה מצורפים:✅ צי…

22. יש לי ווינדוס 10 בעברית. הבעיה אצלי היא כשאני רוצה לחתוך תמונה מסויימת, החיתוך מתבצע הפוך לגמרי ולא לפי איך שסימנתי. למשל אם אני חותך את הצד הימני של התמונה, זה יציג לי לבסוף חלק מהצד הימני של התמונה. בעבר זה עבד בסדר גמור, וכנראה שהיה איזשהו עידכון שגם שינה את עיצוב העריכה של התמונות וגם דפק את העניין הזה. זה קורה גם לכם? האם ניתן לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. http://leelusoft.blogspot.com/2009/10/xp-quick-fix-plus.html אפשר לראות בתמונה את כל התקלות שהיא יודעת לסדר. לחילופין, אפשר להתקין מערכת הפעלה חדשה יותר שבה אין את הבעיות האלה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם, זו בעייה סופר קטנה אבל סופר מעצבנת. ממתי שפרמטתי את המחשב כשאני עושה copy paste לקבצים, אין בעייה להדביק אותם לתיקייה אחרת, אבל הם נכנסים לשם ומתערבבים עם יתר הקבצים ולא רואה אותם מסומנים כמו קודם. כך שבעצם אם אני מעתיק כמה קבצים לתיקייה בה יש כבר כמה מאות קבצים אני צריך להתחיל לחפש אותם ידנית. מישהו מכיר פתרון לבעייה?

25. יש לי מעבד Athlon Xp 1600 ולוח Gigabye 7VTXH. כשיש שני Users מחוברים למחשב - אחרי שומר מסך או אחרי שעושים Switch Users ולא Log off - ואני נמצא במסך של בחירת המשתמשים, אני מנסה לעשות Turn Off ובמקום זה הוא עושה לי Restart. אחרי זה הוא שואל אותי אם אני רוצה לשלוח את הבעיה ל-Microsoft. בכל מקרה, הוא עושה את זה רק כשיש יותר ממשתמש אחד מחובר למחשב. גיליתי שביום שלמחרת המשחקים לא פועלים. זה קרה לי פעמיים הדבר הזה - גם לפני איזה שבוע וגם עכשיו. ברגע שהחלק הגראפי של המשחק עולה אני מקבל מסך כחול ואז Restart. נראה לי שהפעם זה כבר לא ליום שלם כי יש משחק שפועל עכשיו. אני ינסה אחר כך עוד משחקים. אני ישמח אם תכלו לעזור לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.