עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש XP SP2 והוא הותקן פעמיים, הפעם השניה הוסרה אך עדיין מופיעה הבחירה בהפעלה של המחשב טרם הפעלת הווינדוס. כיצד אני מסיר אחת מהאפשרויות? בעיקרון הייתי מקצר את זמן הבחירה ל0 וזה היה בוחר אוטומטית באופציה הראשונה, אבל למרבה הבאסה האופציה השניה היא מערכת ההפעלה הנוכחית שפועלת. בתודה מראש חבר'ה:]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי, יש לי כונן חיצוני My Book של WD בגודל 500GB כבר מעל שנה מעולם לא הצלחתי להעתיק אליו קובץ הגדול מ4GB. בד"כ מדובר בקבצי ISO ודומיהם. כאשר אני מנסה להעתיק את הקובץ אני מקבל את השגיאה הבאה: Cannot copy [file name] : There is not enough disk space. Delete one or more file disk space, and then try again. To free some space on this drive by deleting old or unnecessary files, click Desk Cleanup כמובן שגם על כונן הC שלי יש די הרבה מקום (7-8 GB לפחות) שלא נדבר שעל הכונן החיצוני יש מעל 300GB פנוי. אולי בעצם אני צריך להגדיר יותר מקום בProfile Storage או משהו כזה? תודה מראש לעוזרים, גל.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by BHXHO2,

אני מנסה להפעיל את המחשב אבל אני מקבל שגיעה כאזת ואחרי שניה ריסט גם במצב בטוח אותו דבר מוצרף תמונה בתודה ניסים לינק ישיר לתמונה מי שלא רואה טוב http://img2.tapuz.co.il/forums/1_90590820.jpg

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. במה עוזרים WINDOWS UPDATES? מה קורה אם אני לא רוצה להתקין אותם?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by The-Magician,

קוד שגיאה 0x0000003b

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Born2Kill,

השאלה בכותרת...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Dimer,

אחרי שהתקנתי דרייברים ותוכנת צפיה לכרטיס TV שיש לי החלונות לא עלה אז בחרתי במסך ה-BOOT ב-LOAD LAST KNOWN CONFIGURATION. החלונות עלה אבל בלי דרייבר לכרטיס מסך (שזו לא בעיה) ועוד כל מיני תקלות מוזרות בתוכנות. התקנתי את הדרייבר לכרטיס מסך, עשיתי RESTART , הכול עלה כמו שצריך ואז שמתי לב שמייד אחרי שהחלונות עולה השימוש ב-Commit Charge הוא ג'יגה שלם!!!! לפני זה השימוש היה איזה 300 מגה גג ישר אחרי ה-BOOT. אחרי שאני מפעיל תוכנות השימוש ב- Commit Charge מן הסתם ממשיך לעלות ואז אני מקבל הודעה שכמות הזיכרון הוירטואלי נמוכה אז חלונות יגדיל אותה וכו'.... ככה זה כל פעם כשאני מפעיל הרבה תוכנות. הן מתחילות להיתקע ולא להגיב. כל מיני תוכנות גם תופסות הההההמון מקום בזיכרון. FF תופס 50…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היי. איך אני לגמריי עושה Disable ל-Sync של הקבצים שיש לי בענן של OneDrive? יש לי טאבלט עם 16 ג'יגה והכל התמלא בתמונות עד שכל הטאבלט קורס. מי לעזאזל עומד שם מאחורי ההחלטות של מייקרוסופט?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. יש לחברה שלי מיני לפטופ במחשב הם שחכו סיסמה של הוינדוס אין לה כונן סידי אז הורדתי את ה ERD לUSB ו"צרבתי " אותו דרך האולטרה ISO הורדתי איזה כמה גירסאות בכולם הוא רושם לי שחסר קובץ או שהוא לא מצליח לפתוח תוכל לעזור לי אולי יש תוכנה אחרת שיכולה לאפס סיסמה ? תודה מראש ומצטער על ההפרעה תודה מראש נ.ב ניסתי דרך המצב בטוח אבל גם שם יש סיסמה ב ADMIN

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by FARKASH7,

?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אהלן. עדכנתי ל8.1 מ8 ועקרונית לא הייתי צריך שום סריאל חדש, אך מכיוון שעדכנתי לגירסה עם MEDIA CENTER, המערכת מבקשת ממני לגשת לאופציה בשם Add features ולרכוש דרכה. אופציה זו לא מופיעה לי בחיפוש ולכן אני כרגע עם מערכת הפעלה שמחקה ל ACTIVATION.... מה אני יכול לעשות והאם יש אפשרות אחרת לקנות את הסריאל? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. הסיסמא של הכניסה לווינדוס, חבר שלי שכח את הסיסמא, מה הוא עושה כדי לשחזר את הסיסמא או להיכנס איכשהו לווינדוס? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. התקנתי לפני חודש talisman (לשינוי סביבת העבודה) עכשיו הסרתי אותו ושאני מעלה את המחשב אני רואה רק את הTRAY ואני מעוניין להחזיר את סביבת ווינדוס. למישהו יש מושג כיצד אני יכול להחזיר את סביבת ווינדוס המקורית.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יש לי מעבד Athlon Xp 1600 ולוח Gigabye 7VTXH. כשיש שני Users מחוברים למחשב - אחרי שומר מסך או אחרי שעושים Switch Users ולא Log off - ואני נמצא במסך של בחירת המשתמשים, אני מנסה לעשות Turn Off ובמקום זה הוא עושה לי Restart. אחרי זה הוא שואל אותי אם אני רוצה לשלוח את הבעיה ל-Microsoft. בכל מקרה, הוא עושה את זה רק כשיש יותר ממשתמש אחד מחובר למחשב. גיליתי שביום שלמחרת המשחקים לא פועלים. זה קרה לי פעמיים הדבר הזה - גם לפני איזה שבוע וגם עכשיו. ברגע שהחלק הגראפי של המשחק עולה אני מקבל מסך כחול ואז Restart. נראה לי שהפעם זה כבר לא ליום שלם כי יש משחק שפועל עכשיו. אני ינסה אחר כך עוד משחקים. אני ישמח אם תכלו לעזור לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יש לי מערכת הפעלה XP ולפני שהמחשב מעלה את הווינדווס הוא רושם לי inviled boot.ini booting from /c/window בבקשה מי שיודע על מה אני מדבר בבקשה תעזרו לי!! אולי לא רשמתי בדיוק בדיוק נכון אבל בערך זה מה שהוא רושם! איך אני יכול לבטל את זה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני לא מצליח.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by gimdy,

ההודעה מוםיעה לי כאשר אני מאתח את המחשב . המחשב חדש ואין לי מושג איך זה מופיע. תוכן ההודעה " אתחול קובץ DLL נכשל. אתחול היישום נכשל מאחר ותחנת החלון כבתה" תכותרת חלון הודעת השגיאה רשום dwwin.exe מה הבעיה ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Venom_IL,

יום אחד הפעלתי את המחשב, ופתאום פשוט לא יכולתי לגרור... לדוגמא אני נכנס למחשב שלי, לכונן C, משאיר את העכבר לחוץ על איזו ספריה/קובץ (עם הכפתור הימני או השמאלי זה לא משנה) ומזיז את העכבר, ולא זז איתו מין העתק של התיקיה/קובץ שמרמז על כך שאני גורר... וזה באמת לא גורר. אני יכול לחיות עם זה, ואני גם ככה עוד מעט משדרג ומפרמט, אבל בינתיים אם משהו יוכל לעזור אודה לו... :smoke:

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. חבר שלי שכח את הסיסמא שלו לכניסה לווינדוס. האם יש אפשרות לפתוח את המחשב או לגלות מה הסיסמא? אני יודע שאפשר לפרמט אבל אני רצה לדעת אם אפשר לעשות משהו אחר. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by lordgod,

יש לי AMD עם 64 BIT... אני יכול לשנות את הצבעים ל64 רק בווינדוס של 64 ביט? והאם תוכנות שצריכות 32 ביט יעבדו ב64?

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. לפי מה שהבנתי הכונן שבו מותקן הוינדוס צריך להיות FAT32 והשאר NTFS ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Nihility,

5 http://www.youtube.com/watch?v=Yx1Doc2aMow מוזר שאני לא עושה אף אחד מהדברים האלה עם המחשב שלי... עריכה: מצאתי עוד כמה 1 http://www.youtube.com/watch?v=7rpSYVE68KA - 2 בשנייה ה29, מה זה הדבר התלת מימדי עם התמונות? מדיה סנטר? http://www.youtube.com/watch?v=gmdAu8k84SA 3 http://www.youtube.com/watch?v=k2sghWuvbV4 4 http://www.youtube.com/watch?v=IMfnPduAarQ

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by MX-2,

הבעיה שאני לא מצליח לעבור את שלב הצריבה משום מה. הורדתי את התוכנה מהאתר (LIVE CD) לויסטה וירד קובץ ראר בגודל 400 מגה בערך. צרבתי אותו כמו שהוא עם תוכנת BURN AWARE באופצית ISO IMAGE והכנסתי את הדיסק לכונן של המחשב הבעייתי. ורשום BOOT FAILED... מה אני עושה לא נכון?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום רב, כאשר אני במנהל המשימות ותוכנות\תהליכים רצים ברקע, יש הרי באפשרותי לבחור שלדוגמא לתוכנה X תהיה הגדרת עדיפות : רגילה\מעל רגילה\גבוהה וכו'... ברצוני לתת לתוכנה X עדיפות גבוהה ושהדבר ישאר קבוע בכל פעם שאני מפעיל את התוכנה ולא שבכל הפעלה של התוכנה יהיה עלי לבצע זאת ידנית. כיצד עושים זאת דרך מערכת ההפעלה (vista) כאשר בתוכנה X עצמה אין הגדרה לכך?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים