Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני הייתי צריך להחליף בין הארדיסקים של שני מחשבים שיש לי עכשיו יש 3 דרייבירים שאני לא מצליח למצוא עם מישהו יכול לעזור לי עם הדרייברים עצמם או מקום מומלץ לחפש בו באינטרנט אני יעריך את זה מאוד... PCI Device ATI SB450 - SMBus Controller PCI Device ATI Radeon Xpress 200 (RS400) Chipset - Video Adapter PCI Device ATI SB450 - AC'97 Audio Controller תודה מראש לעוזרים ;D
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי הרד דיסק חדש של 1.5TB והורדתי את ההרד דיסק הישן שמותקן עליו הווינדאוס עכשיו מתי שההתקנה עולה יש לי ארבעה כוננים שהם דאיניימיק שאין לי מושג מזה אומר וואיאפשר להתקין עליהם בגלל שהם דיינמניק וההרד דיסק החדש גם מסרב שנתקין עליו למישהו היה בעיה כזאת ? איך לסדר ? או משו דומה תודה מראש גל
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אוקיי אוקיי, אז ככה: אני ממש צריך לפרמט את המחשב שלי. לפרמט אותו לגמרי. כלומר, להשמיד כל פיסת מידע שעל ההאדיסק ולהתקין מחדש את windows xp pro sp3. במסך ההתקנה הכחול, כאשר אני מגיע לחלק (החשוב!) שבו אני מוחק את הכוננים, כשאני מסמן את כונן C ולאחר מכן לוחץ D על מנת למחוק את הכונן, מתקבלת ההודעה הבאה: "Setup is unable to perform the requested operation on the selected partition. This partition contains temporary setup files that are required to complete the installation." מה עלי לעשות?!
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
... אצל חבר שלי עם WIN 7 אולמיט כמו שלי החלונות נסגרים בעמעום... לאט לאט כזה... למה אצלי זה נסגר במכה אחת כמו בכל WIN רגיל ? נ.ב הערכת נושא שלי היא עם שקופית זמינה אם זה קשור...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מכניס דיסק עם דרייבר לכרטיס רשת שלי לוחץ התקנה וזה מה שזה רושם משהו מוזר יכול להיות שלא התקנתי טוב את הווינדוס או שחסרים עדכונים?? האם צריך בכלל להתקין עדכונים לוינדוס 7 גרסת בוילד 7600 יוני 2009 זה לא נותן לי להתקין בגלל זה Uploaded with ImageShack.us
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
גיסי קנה מחשב עם WIN7 HOME הבעיה היא שהוא צריך את המחשב לעסק ואמרו לו שHOME לא תומכת בכל מה שצריך (הגדרות רשת כנראה יותר מורכבות אין לי ממש מושג) עכשיו השאלה היא אם אפשר לשדרג את המערכת לPRO? ואיך עושים את זה? חיפשתי באתר שלהם והם שלחו אותי לבאג או אופיס דיפו.. אין אפשרות פשוט לרכוש את זה באנטרנט ולהוריד ישירות?! תודה
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי מחשב המיועד רק להורדות המריץ win xp, והייתי רוצה לנסכרן תיקייה באותו מחשב למחשב הראשי, המריץ win 7. אני לא אוהב כל כך להעמיס בתוכנות צד שלישי, אז ניסיתי להיצמד לסנכרון המובנה של windows. הצלחתי להגדיר סנכרון אוטומטי על התיקייה המבוקשת בלי בעיות בעזרת הsync center, הבעיה שכן נתקלתי בה היא שאין לי אפשרות להגדיר היכן לשמור את העותק ה-offline (כלומר, התיקיה שתסונכרן במחשב הראשי). אני מאוד לא רוצה להשאיר את התיקיית ברירת מחדל (offline files folder) מכיוון שהיא על כונן C, שאינו כונן הידוע בשטחי האחסון העצומים שלו. מישהו יודע איך ניתן להגדיר תיקייה אחרת שאליה יסתנכרנו הקבצים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל הצדיקים ! אשמח לאעזר בכם בשאלה קטנה, יש לי מחשב במשרד שאני רוצה להפוך את השימוש בו לייעוד אחד, כלומר שלא יוכלו לעשות דבר חוץ מלהפעיל תוכנה(קובץ EXE). ז"א, שלא יהיה שורת משימות, לא יהיה תפריט התחל, לא יהיה תיקיות, מחשב שלי, בקיצור! שמנהל החלונות (explorer) לא יעלה ולא יהיה ניתן לעלות אותו כלל ! תודה רבה על החשיבה והעזרה שלכם חבר'ה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר שנה שהנושא הזה משגע אותי. היה אפשר לצפות שמפתחי תוכנות ומשחקים יבדקו את העניין לפני שהם מוציאים תוכנה, או לפחות שיתקנו את זה בהמשך עם PATCH. הנה רשימה קצרה של תוכנות ומשחקים שעושים עם זה בעיות. יש עוד הרבה, אבל אלו הכי מעצבנים אותי לאחרונה (ובכלל), והם טריים אצלי בראש. STARCRAFT 2: העכבר לא זז, או לא זז בהתאם לרזולוציה. WINAMP: חלונות התוכנה קופצות לכל הרוחות כשגוררים אותם. SPLASH PRO: כפתורי התוכנה לא מגיבים בחלון אחרי שהתוכנה היתה במסך מלא. הפיתרון לכולם זה להחזיר את הויזואליות בוינדוס חזרה ל100%, אבל אז לא רואים כלום מהמרחק שאני עובד רוב הזמן. זה מאוד מעצבן לשנות את ההגדרה ואז לעשות RELOG כדי לשנות ל100% ושוב ל150% כל פעם שאני רוצה להריץ משחק או תוכנה. למה ?!?!?! ל…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני קונה נייד שבא כבר עם מערכת הפעלה, האם אני אמור לקבל גם את הדיסק המקורי שמימנו התקינו את המערכת? חבר שלי קנה נייד שכזה ואמר לי שהוא לא קיבל עם הנייד את הדיסק של מערכת ההפעלה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ויהיה בין היתר "התחל" בצד ימין במקום "START" בצד שמאל ?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן שמתי לב שלמחשב יש בעיה לשחזר את המערכת ממצב שינה. כל פעם שאני עושה SLEEP ורוצה להפעיל את המחשב אחר כך, המחשב עושה ריסטרטים בלי סוף, והפתרון היחיד זה להוציא כבל מחשמל ולהכניס אותו חזרה. בPOWER SETTINGS בוינדוס זה נמצא על BALANCED )RECOMENDED(, בביוס יש לי את S3)STR(. מפרט המחשב מופיע בצד, הלוח REVISION 1.6. ביוס אחרון FE וינדוס 7 64 ביט. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
פירמטו לי את המחשב אז התקנתי היום את הsp3. הבעיה שנתקע לי כבר שעה-שעתיים ב״מבצע ניקוי״ כאשר זה לא נותן לי לעשות שום דבר במחשב. זה נורמאלי? צריך תשובה דחוף!
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
לאחר הסרת תוכנה, נשאר ערך מסויים בהרבה מאוד מקומות ברגיסטרי. איזו תוכנה יכולה למחוק בפעם אחת את הערך הזה מכל המקומות באופן אוטומטי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום הכי מקצועי ברשת בישראל. יש לי מחשב נייד MSI WIND U100 - הינה הקישור לנייד. http://eu.msi.com/index.php?func=proddesc&prod_no=1474&maincat_no=135&cat2_no=582&cat3_no=1474 קניתי את המחשב עם XP HOME SP3. התקנתי כמה פעמים WINDOWS STARTER 7. וגם HOME PREMUM להום פרימיום כיוונתי לביצועים הכי טובים ע"י הורדת הוי להוריד אפקטים שמכבידים. בכל הוינדוסים אני משתמש בגוגל כרום. תיראו עם הXP הוינדוס יותר עובד קליל ומהיר אבל אני מרגיש שלוקח יותר זמן לאתרי אינטרנט להיטען לעומת זאת הוינדוס 7 עובד בסדר סתומרת שהמחשב מצליח להפעיל טוב את הוינדוס אבל עובד טיפה פחות מהיר וקליל מXP טיפה כבד, לעומת זאת אני מרגיש שהדפדפן טוען את האתרים מהר בהרבה מXP . אני משתמש …
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד טושיבה עם מעבד I3 שמריץ חלונות 7 HOME PREMIUM. אני רוצה להתקין גם XP על אותו מחשב כדי שתוכנה מוסיימת תרוץ לי. רכשתי XP ואני רוצה לדעת איך להתקין. האם להכניס את הסידי ולהתקין באופן רגיל?[br]פורסם בתאריך: 20.09.2010 בשעה 12:51:41 אוקיי קראתי פה באתר משהו דומה ושם היה כתוב שאת מערכת ההפעלה הישנה יותר תריך להתקין לפני החדשה.מה קורה אם החדשה (7) כבר מותקנת ? האם אני לא יכול להתקין XP? או שאוכל להתקין 7 נוספת?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
גודל כונן C הוא 39GB והמקום הפנוי הוא 5GB - אחרי שחיפשתי שעות לא מצאתי מה תופס לי מקום גם לאחר חיפוש מתקדם לא מצאתי... מה שאבסורט כאן שאם אני עושה ctrl a ומאפיינים על התוכן של הכונן הוא מראה לי גודל של 18.7GB למישהו יש עצה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יודע איפה לפרסם את זה, אם יש מקום מתאים יותר להעביר. בזמן האחרון המחשב שלי עושה בעיות, כשאני משתמש בתוכנה או משחק במשחק, כל כמה דקות המחשב ממזער עצמאית את המשחק, מה שיכול להרוס את המשחק כשזה און-לין וגורם למשחקים מסוימים אפילו לקרוס. הבעיה הזו מחרפנת אותי, אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד. אני משתמש בVista 64bit.
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום! איני מצליח למחוק את הקבצים בסל המיחזור. קובץ אחד כל פעם כן עובד. הכל יחד לא עובד. ניסיתי גם דרך CCLEANER וגם ישירות דרך סל המיחזור. יש רעיונות? חלונות 7 תודה
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום שאלה, יתכן והיא עלתה כאן לא פעם באופן זה או אחר. שמתי לב שיש 2 גרסאות(לא upgrade ) ל-windows 7 המיועד למחשב חדש לגמרי. OEM ו- retail כאשר ההבדל המחיר בינהם הוא מאות שקלים. אשמח לדעת מהם ההבדלים בינהם .האם מס" המחשבים עליהם ניתן להתקין את התוכנה. תקופת האחריות, או דברים אחרים.
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, אני מתקין מערכת הפעלה windows XP על מחשב חדש. בשלב הpartitions הופיעה לי מחיצה קיימת: <C: partition1 <FREEDOS>[FAT32] 81925MB <81524MB FREE בסך הכל יש לי 476938MB. יצרתי מחיצה חדשה: [<F: partition2 [New<Raw <395004MB <395004MB FREE הומלץ לי ע"י טכנאי החנות לבחור בpartition1 להתקנת המערכת וב NTFS file system (quick, אך במסך הבא ההתקנה אומרת שהקבצים הקיימים כבר על המיחצה (400MB) יעלמו. האם אני צריך ליצור מחיצה חדשה להתקנת המערכת? בתודה, XxehsomxX
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בעת ההתקנה חילקתי לא נכון (כנראה) את הדיסק ואני רוצה לשנות את החלוקה. הבעיה היא שאני רואה במחשב שלי רק חלק מדיסק קשיח שיש לי, ולא את כולו. כיצד עליי לבצע זאת חלוקה מחדש?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וכושלאימאשל מי במייקרוסופט החליט לתקוע את הלחצן הרחק מהאחרים לפעמים יש להם את הכישרון המדהים להרוס משהו שעבד מושלם בגרסה קודמת
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
כמעט כל מה שאני עושה עולה לי מסך כחול ורשום בו dumping physical memory to disk אפשר לסדר את זה? והנה ההקבצים של הminidump http://hotfile.com/dl/69124361/b5bf58f/MINIDUMP.rar.html [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להגדיר RDP בWIN7 ULTIMATE ואין אפשרות גישה לשרת משום מה.. ציוד: ראוטר של TPLINK,עקבתי אחרי GUIDE איכותי שהסביר שלב שלב וכאשר אני מזין את הIP של הPC הוא מתריע כי אין חיבור כי :אין חיבור,המחשב המרוחק כבוי,המחשב המרוחק אינו זמין ברשת. מה עושים?? בנוגע לפורטים הפורט פתוח בראוטר ואין הגבלת FIREWALL וקיבעתי את המשתמש ADMINISTRATOR של WIN 7.
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-