Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש במחשב שלי כיומן ואני צריך גג'ט של לוח שנה שאפשר לסמן על תאריכים מסויימים מה יש בהם (כמו הפאלפונים) חיפשתי הרבה זמן ולא מצאתי שום דבר ... אם אפשר עזרה .. תודה
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
חברה שלי קנתה מחשב חדש, dell inspiron n5110, מההתחלה יש פס בחלקה העליון של המסך והוא יוצר מסגרת חדשה, ניסיתי לשחק ברזולוציה וזה לא עזר. הוספתי תמונה כדי להבהיר על מה אני מדבר, עזרה בבקשה.. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
האם יכול להיות שהרצת סרט באמצעות windows media player נותנת איכות תמונה גבוהה יותר אילו מריצים את אותו הקובץ האמצעות תוכנה אחרת? למשל VLC או BS Player
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
^^^ אם לא, מה הגירסה הכי ישנה שכן תעבוד? (אחרי 6 התוכנה נהייתה כבדה ולא נוחה... ניסיתי את כולם וה-6 זה הכי טובה מבחינתי)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
^ התוכן בכותר, השגיאה למטה : This webpage is not available The webpage at https://accounts.google.com/ServiceLogin?hl=iw&continue=http://www.google.co.il/ might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address. Error 201 (net::ERR_CERT_DATE_INVALID): Unknown error. המחשב נבדק ונסרק עם SUPERANTISPYWARE,Malwarebytes' Anti-Malware נפתרה הבעיה: המחשב היה מתוכנת בטעות לשנתיים אחרונית(2009)...
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להוריד את הדף משתמשים שמופיע בהפעלת המחשב. לא רוצה סיסמאות, לא רוצה טביעוטת אצבע ולא רוצה שהמחשב יזהה את הפנים שלי. חפרתי בכל ההגדרות שאני מכיר ולא מצאתי איך לבטל את זה. אם אי אפשר אז לפחות שהאופציה היחידה שתופיע לי זה הסיסמה כדי לחסוך ממני את ההקלקה על האייקון של הסיסמה (יש לי משתמש יחיד ומופיעות לי כל האפשרויות זיהוי שציינתי קודם. זה מצ'גע אותי) תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום רב, במחשב של חבר שלי יש מערכת הפעלה לא חוקית(הוא לא ידע על כך, הטכנאי התקין אותה ככה). המערכת הפעלה הינה Windows XP, הוא רוצה לרכוש רישיון חוקי(בדק כבר מחירים באזור ה430 שקל). עם הרישיון מגיע דיסק התקנה מן הסתם, הבעיה היא שהוא אינו מעוניין לפרמט ולהתקין מחדש. האם ישנה אופציה לשים את הרישיון החוקי בגירסה הזאת?(המערכת כרגע היא HOME, והוא קונה רישיון לHOME כמובן) בלי לפרמט? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי היום את מערכת ההפעלה windows standard embedded 7 מפני שהמחשב הנייח ממש חלש... ואני חיפשתי ולא מצאתי אקטיבציה. אני ממש זקוק לעזרתכם, הנה העמוד שהורדתי משם את מערכת ההפעלה: http://horadot.net/view,33363,%D7%95%D7%99%D7%A0%D7%93%D7%95%D7%A1_7_-Microsoft_Windows_Standard_7_August_2010_x86-LiTE__*%D7%A0%D7%91%D7%93%D7%A7*.html תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי בטעות איזשהו דפדפן לא מוכר וישר מחקתי אותו ,אחרי שמחקתי אותו כל הלינקים שהיו בשולחן עבודה שינו את את הסמל שלהן לסמל כאילו של "error" ואף לינק עכשיו לא עובד וכשאני מנסה להפעיל אחד מהלינקים זה רושם לי "Application not found" וגם כשאני מנסה למשוך מדף האינטנט לשולחן העבודה קישור/קיצור דרך חדש זה עושה לי את אותה הבעיה. מישהו יודע איך לסדר את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ויסטה ומשום מה ה-SP1 לא מופיע בעדכונים של הוינדוס. שאני בוחר להוריד אותו ידנית דרך האתר, אני יכול לבחור מספר שפות אבל אין עברית. האם יש בעיה אם אני מוריד באנגלית למרות שהויסטה בעברית?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לארונה ראיתי שידרוג של מערכת ההפעלה חלונות 7 וניצלתי את ה SP1 לפירמוט והתקנה מחדש... פירמטתי את כל הכונן , התקנתי חלונות 7 מהדיסק וישר הפעלתי update בשביל לקבל את כל העדיכונים וה SP1 בהתקנה חלקה ונקיה.. לאחר מכן התקנתי את כל התוכנות, פתאום שמתי לב שהתוכנה של Gigabyte (לוח האם) מסרבת לפעול. הורדתי מחדש מהאתר של גיגבייט את הגרסה האחרונה ועדיין זה לא עובד... ניסיתי במצב תיאימות שונה וגם ללא הצלחה... אשמח לעצות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אפשרות נגיד שאני ילחץ על מקש ה+ ומבחינת המחשב זה יחשב כאילו נלחץ f8? אפשר לעשות את זה בווינדוס עצמו או שצריך תוכנה חיצונית?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
win7 נותן להשתמש רק ב-4.87GB מתוך 6GB של RAM. Uploaded with ImageShack.us ב-BIOS הוא מזהה 6GB. מה הבעיה ? תודה רבה מראש וחג שמח.
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי מחשב חדש שאני אמור לקבל בימים הקרובים. ואני לא כ"כ מבין איזה מערכת הפעלה תותאם לי הכי טוב כלומר 32 ביט או 64 ביט מדובר בווינדוס 7 המפרט: מעבד: intel core I5 1155 quad 2500 לוח : ASUS P8P67 B3 P67 ספק : CI POWER 550W זכרון : 4GB ddr3 KINGSTONE*2 דיסק קשיח : WD 1TERA SATA3 7200 64MB C.BLACK כרטיס מסך : NVIDIA GEFORCE 9600 GT (נשארתי עם הכרטיס של המחשב הישן אני אמור לקבל בקרוב מחבר שחוזר מחול כרטיס מתקדם יותר) בבקשה איזה מערכת הפעלה עליי להתקין? ואם אפשר הסבר למה. ואם יש תוכנות מומלצות להתקנה על מחשב חדש אני אשמח אם תתנו לי טיפים כמו אנטיוירוס טוב וכו.. תודה רבה לכולם וסוכות שמח
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
חבר ביקש להתקין DEEP FREEZE במחשב הביתי, כדי להימנע מהבעיות שכל הזמן קורות כשהילדים (וגם הוא לפעמים) משחקים ברשת, נכנסים לאתרים מוזרים ומורידים כל מיני דברים. השאלה היא, האם ההקפאה של מחיצה C לא תשפיע על פעילות המערכת לאורך זמן, כי למיטב הבנתי המערכת מעדכנת כל הזמן קבצים בתיקיות של מערכת ההפעלה, APP DATA וכו'. בנוסף, חלק מהתוכנות הקיימות מעדכנות קבצים באותן תיקיות, ובתיקיות בספריית USERS. האם ניתן להמשיך ולעבוד עם המערכת במבנה הקיים יחד עם DEEP FREEZE, או שיש לשנות את המיקומים של הספריות הנ"ל? והאם זה אפשרי במערכת מותקנת, או שיש להתקין את המחשב מחדש ולעשות זאת בזמן ההתקנה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. בדיוק היום שדרגתי לWIN7 64BIT ואני מרוצה בסך הכל. לצערי קצת שיחקתי עם ההגדרות של שיתוף הקבצים במחיצה/כונן D וכעת איני יכול לערוך שמות של קבצים שם או בכלל למחוק קבצים. זה מה שאני מקבל, אפור כזה שאי אפשר לעשות איתו כלום: יש הצעה לפיתרון? בכונן E ו C אין לי את הבעייה הזו.. אני צריך להגיע למצב שיהיה לי אפשרות להוסיף שם משתמש Everyone וככה אני אצליח לערוך קבצים בתיקייה. תודה מראש. *הקובץ Unlocker הזה שהמליצו לי פה לא עבד טוב עם זה, לא עשה כלום. אני פשוט צריך הדרכה מה לעשות עם ההגדרות. תודה שוב. כל האפשרויות צבועות באפור.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, החלפתי לוח במחשב שלי ואחרי החלפת הלוח, כשהווינדוס מנסה לעלות הוא קורס. אני יודע שפירמוט יעזור פה אבל שמעתי שיש דרך אחרת שתמנע את הפירמוט, עשיתי חיפוש קטן ללא הצלחה... אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה ההבדל בין WIN 7 ULTIMATE ל ENTERPRISE ?
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי לידי מחשב לפטופ IBM Thinkpad T43 שמותקנת עליו חלונות XP. המחשב בן 3 שנים בערך והוא מלא המון "זבל" ולכן הייתי רוצה לפרמט אותו. ראיתי ב- Disk management שיש לו מחיצת שיחזור, אבל אני לא יודע איך לבצע משם את השיחזור. ב-ביוס או בלחיצה על F8 לא ראיתי אפשרות לשחזר. אם ככה - איך עושים את זה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום. לאחרונה קורה לי שאני מוריד קובץ , משאיר את הלפטופ פתוח ושאני חוזר המחשב נכנס למצב שינה. אחרי שאני לוחץ על כפתור ההדלקה/כיבוי הוא כותב לי "Resuming WINDOWS" ונכנס לשולחן עבודה. כשהמחשב נכנס למצב זה כל ההורדות מופסקות אוטומטית. יש איזה דרך לבטל/להשהות את זה ? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם סיימתי להתקין WIN 7 על ה SSD החדש שלי, ובכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש, אני מקבל הודעה של loading operating system. המערכת כאילו טוענת את עצמה ומספר הנקודות כל פעם גדל, עד שלבסוף המערכת עולה. לא נראה לי שזה תקין...מה יכולה להיות הבעיה? Uploaded with ImageShack.us
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
היי שמעתי שב WINDOWS 8 יהיה אפשרי לשחק במולטיפלייר בין שחקני ה PC לשחקני ה XBOX, האם יש בזה מן האמת? אני מקווה שכך, אם יש למישהו איזה מידע על כך, אשמח לשמוע/לקרוא. שבוע טוב, דובי.
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם. מחקתי תקיית יוזר מdocuments and settings ועל הדרך נמחק pst מאוד חשוב. יצאתי אידיוט. יש דרך להציל את המצב? שחזור מערכת יחזיר את היוזר? תודה רבה..
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה,ברשותי הארד דיסק חיצוני של 500GB,עכשיו רציתי לדעת אם יש אפשרות להתקין את הוינדוס 7 על ההארד דיסק החיצוני ולדוגמא כל פעם אם אני אלך לחבר עם ההארד דיסק החיצוני יהיה אפשר להפעיל את הוינדוס דרך הבוט? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי.שאלה שתמיד עניינה אותי, אשמח אם מישהו יאיר את עיני. אני מכניס דיסק התקנה של XP ומריץ אותו. ההרדיסק - מנותק בכוונה! אני רואה שמתבצעת פעולת LOADING FILES עד לרגע שבו כמובן אלחץ אנטר - ותגיע ההודעה שלא נמצא הארדיסק. אבל בינתיים התבצעה טעינת דרייברים וקבצים - לאן? לאן הם הוטענו אם אין דיסק קשיח? תודה למשיבים.
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-