תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי, עבדתי לפני הרבה זמן עם מאיה 6 והפסקתי לפני הרבה זמן אבל אני זוכר איך משתמשים בה. רק עכשיו אני צריך לעשות בה משהו ואני לא יודע איך. בסרטי סטאר וורס תמיד יש את ההתחלה עם הטקסט שרשום בסגנון הזה.. ואני עושה את זה עם תוכנה אחרת ועם זה אין לי בעיה. אבל אחרי הטקסט זה תמיד המצלמה זזה ואז רואים איזה כוכב כזה גדול בצורה מגניבה. עכשיו אני עשיתי מודל של כוכב LOL ואני צריך עכשיו לשים עליו איזה תמונה או מטריאל אבל שיראה כמו כדור הארץ אז אם יש כזה מובנה במאיה 6 תגידו לי ותסבירו לי איפה ומה ההגדרות שלו ואם לא אז אני ייבא תמונה אבל אני צריך איזה מדריך כדאי שהמטריאל ישב בדיוק על הכדור וזה ייראה אמיתי לגמרי.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי אחותי צילמה כל מיני תמונות במצלמה והיא רוצה להעלות אותם לפייס בוק ולשלוח באימילים וכאלה. הבעיה היא שהתמונות איכותיות שוקלות בין 1 - 2.5 מגה בייט . איך אפשר להוריד מגודל שהתמונה שוקלת בלי לפגוע באיכות יותר מידי , כפתרון זמני אמרתי לה לפתוח אותם עם צייר ולעשות שמירה בשם לתמונה וכך הוא שומר אותם בגודל יותר קטן . תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נירשמתי לאתר טורנט-ליץ' ההורדה הראשונה שלי הייתה הסרט הטיסה שהוא יחסית ישן והוא ישר התחיל להוריד לי על מהירות 100 העלתי ג'יגה ומשהו לאחר שהורדתי סרט של 700 מגה. הבעיה היא שעכשיו התחלתי להוריד את הסרט " בנעליה " והתוכנה בקושי מצליחה לעבור את ה- 10 ק"ב ( אני משתמש עם BitLord ) תודה, ומקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה אני לא מצליח להורד קבצים דרך ה-KAZAA במהירויות נורמליות, אלא רק במהירויות נמוכות בהרבה ממה שאני מוריד בדר"כ (4 K/S לעומת 90 K/S!!!). כמובן שניסיתי להוריד כל מיני קבצים מכל מיני מקורות שונים, ולא מדובר על מקרה אחד ספציפי בעייתי, אלא בעיה שנמשכת לאורך זמן. מישהו יכול בבקשה לעזור? אגב, אם אני מוריד קבצים מאתרים דרך הדפדפן, ולא דרך ה-KAZAA המהירות נורמלית ומהירה.
-
- 6 תגובות
- 539 צפיות
-
-
איך אפשר לעשות שכל שורה שאני כותב בWORD 2007 תיגמר בדיוק בסוף? (כלומר זה יראה כאילו כמו טור בעיתון) אני משתמש בגרסא אנגלית ד"א... תודה
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי בעיה, התקנתי לאחרונה רשת מחשבים בבית ואני לא מצליח לראות את שאר החברים ברשת אלא אם אני מכבה את הFIREWALL תהיתי אם מישהו יודע כיצד אני מגדיר את הפורט של המחשבים האחרים בFIREWALL, ואם כן אם אפשר בבקשה לקבל הסבר מפורט של שלב אחר שלב כדי לחסוך לי טרחה, בתודה מראש ALDRON
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם. שתי בעיות שאשמח לקבל עליהן מענה ושאולי יש קשר ביניהן: 1)לאחרונה אני נתקל בבעיה מוזרה כשאני מחובר לרשת. מדי כמה דקות, אני מקבל הודעה, כל פעם בנוסח שונה, האומרת שיש לי בעיה כזו או אחרת ב-WINDOWS או ב-REGISTERY של ה-WINDOWS, או שהיא מודיעה לי שיש לי SPY על המחשב ושצריך לנקות אותו, ובכל ההודעות יש הפניה לאתר זה או אחר ואומרים ששם אני אוכל להוריד תוכנה שתפתור את הבעיה. ההודעות הן לא של ה-WINDOWS עצמו, מה גם שהן לא מופיעות כשאני לא מחובר לרשת, כך שנראה לי שזה איזה גימיק שיווקי של החברה הזו. כבר ניסיתי כל מיני תוכנות לניקוי SPY ולניקוי ווירוסים אך שום דבר לא מועיל. יש למישהו רעיון? 2)אני משתמש ב-SPY DOCTOR ובאורח פלא כל פעם שאני עושה FULL SCAN, ואני עושה זאת מדי יום,…
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום. יש לי סרטון וידיאו שאני רוצה לערוך, אני רוצה להוסיף לו שני דברים: 1. לעקוב אחרי משהו עם עיגול (כמו שעושים בחדשות שעוקבים אחרי פרצוף עם עיגול אדום, ולכל מקום שהראש זז גם העיגול זז) 2. להוסיף בלון טקסט יש לי את adobe premiere, אבל אני לא ידוע אם זה אפשרי שם... אשמח לעזרה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול לפרט בדיוק איך אני מסיר את ההודעה הזו? וכיצד אני מטפל בבעיה, האנטי וירוס שלי חודש ומעודכן אך לא הסיר את זה.
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
תודה מראש לעוזרים !!
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום אני מחפש עדכון ביוס ללוח ישן של ABIT-VL6 מפני שהחלפתי למעבד קצת גדול יותר והלוח לא מזהה אותו רק 400 והמעבד 800 לא נתקלתי אף פעם בבעיה כזו ואמרו לי שאני צריך לעדכן אז מי שיודע שיתן לי לינק ישיר לעדכון תודה
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני רווצה לדעת באיזה תוכנה האנשים האלה ישתמשהו http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=109824 ואם אתם לא יודעים אז אפשאר תוכנה דומה לה תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני צריך לדעת אם MotherBoard Monitor תעבוד על לוח MSI MS-6198
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
כול כמה זמן לפעמיים דקות לפעמיים שעות אני מקבל תהודעה הזאת זה רק מזהיר אותי ואומר לי שאני מוגן או שיש דרך לטפל בזה או משהו? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
גלשתי באינטרנט (אין לי פאייר וול) ותוך כדי גלישה משהו נכנס לי למחשב, הוא שינה לי את הרקע של השולחן עבודה לרקע כחול כזה עם הודעת fatal error. וגם שינה לי את ההגדרות בהגדרות תצוגה של המחשב, אני מתכוון איפה שמחליפים שומרי מסך וכו'. אין לי הוא העלים את הלשונים theme, wallpaper ואולי עוד אחד או שניים (אפשר לראות בתמונה) הרצתי סריקה עם האינטי וירוס קספרסקי והוא מאצ וירוס, והמליץ למחוק את הקבצים. חלק מהקבצים הוא לא יכל למחוק אז אני נכנסתי דרך סייף מוד ומחקתי ידנית. עכשיו אני יכול לשים רקע בשולחן עבודה מישהו יודע מה לעשות נגד הדבר הזה?? זה קרה למישהו ויכול להמליץ על אנטי וירוס שיוריד אותו או דרך להעיף ולסדר את מה שהוירוס עשה תודה הינה התמונה http://img241.echo.cx/img241/8441/1232…
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מי שלא הבנין זה זה: http://img512.imageshack.us/my.php?image=capture2eq4.jpg אני לא יודע להכנס לזה זה של משהו מהפורום תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אפשרות להעביר את קובץ הנתונים של הOUTLOOK EXPRESS שיופיע בתוכנה WINDOWS MAIL באותה צורה? כלומר המיילים והתיקיות הקיימות בלי החשבון עצמו תודה.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
כל השמות של התיקיות של התמונות שלי כתובות הפוך..דוגמא: ליאם - םאיל לג בעומר - רמועב גל אני רק אציין שהתפריטים שלי מוגדרים לעבוד בעברית למרות שהם באנגלית...תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות לפתוח שני חלונות של התוכנה בו זמנית,כלומר שני משתמשים שונים שהחלונות יעבדו במקביל ל -icq לא נראה לי שיש אופציה כזאת אולי יש תוכנה שמסוגלת לעשות זאת ? תודה ...
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני צריך לעשות update query שמוסיף 50 שח לכל החשבונות אך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני מחפש מישהו שיודע access טוב כדי לכתוב תוכנית פשוטה מי שמעוניין שיפנה אלי בפרטי
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי פרויקט בPremiere שאני רוצה לשמור כסרט. עכשיו שמרתי כמה פעמים, ובכל פעם שאני שומר, הסרט לא יוצא טוב ומופיעים בו כל מיני בעיות כמו: פיקסלים מהצד, תמונות שיוצאות מהתבנית,ותמונות חתוכות. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך אני צריך לכוון את ההגדרות של השמירה, ככה שהסרט יצא בדיוק כמו הפרויקט. אני לא יודע אם זה משנה, אבל הסרט אמור להיות מוצג בעזרת מקרן. תודה מראש. מצורפות תמונות. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם אני פחות או יותר כבר מכיר טוב את התוכנה הזאת ומשתמש בה להמרות די טובות. אבל אני מנסה להמיר סרט שהוא ב-FULL SCREEN והוא כול הזמן מוסיף לו שוליים שחורים בצדדים. זה מכווץ את הסרט וגורם לו להיות מתוח כזה לאורך. איך ממירים 4:3 למסך מלא אמיתי ? אני מאוד אשמח לעזרה... ;D ;D ;D
-
- 9 תגובות
- 729 צפיות
-
-
טוב אני קניתי סרט דיוידי אמיתי ואני רוצה לגבות אותו למחשב שלי (לא לצרוב) טוב אז אני צריך את התוכנה dvdshrink וגם הוראות איך אני עושה את זה בבקשה תודה
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את התוכנה, אך יש בה מלא דברים שאני לא צריך כמו Roxio Player, מישהו יודע איך אני מבטל אותם ככה שהם לא יותקנו? את האפשרויות הראשונות אפשר לבטל או להשאיר, אבל את כל האחרונות זה בלתי אפשרי לבטל! אני לא רוצה להתקין את זה אם זה ישקול 400 מגה...זה כולה תוכנת צריבה... מי שיש לו/היה לו את התוכנה - תעזרו לי בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-