אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
[glow=blue,2,300]מודינג[/glow] מה קורה? אני מעוניין להתחיל לעסוק במודינג ואני רוצה לדעת איפה אפשר (בישראל) לקנות חומרים למודינג אם זה אתרים או חנויות... אם אתם יודעים, תגידו... תודה!
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
אני רוצה לדעת מה הכי טוב , ולדעת את ההבדלים בניהם (יעילות) במעלות +-
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה מוכרים דרימילים בישראל ? אני מאזור הצפון...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום יש לי רדיאטור 2*120 אבל אין לי מושג איך אני יכול לשים אותו במארז (יש לי thermaltake va7000 ) -מאחור יש לי רק פתח אחד שמוציא אוויר בגודל 92 -מקדימה יש הרדיסקים ולפניהם מאורר שמכניס 92ממ -בצד יש לי שני 92 אבל אני לא יודע אם הפתחי אוורור מספיק טובים בשביל לנסות לשים במקומם את הרדיאטור הזה וגם אם כן אם זה ייכנס ולא יתנגש לי עם הכרטיס מסך. בגג יש לי 80 ממ וUSB ולכן אני ללא יכול לפתוח צוער ולשים שם את הרדיאטור בקיצר מה עושים במקרה הזה? תודה
-
- 13 תגובות
- 630 צפיות
-
-
לפני כחודש משתמש בשם andrey12341 \ Suxoy פתח תרד http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=233714.50 בו הוא החליט להפוך את הספק הגנרי שלו לפסיבי לאחר נסיונות רבים בהם הוסבר לו על סכנות העניין הוא המשיך בשלו ואמר שהוא הולך להלחים את הצלעות קירור לספק וחוזר עם תשובות אז אני הייתי סקרן איפה הוא נעלם ואיפה התוצאות ????? : (שרדתה?? המחשב שרד?? ;D )
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
והאם זה בסדר לסגור אותו או להחליש אם אני לא גורם לו להתאמץ (רק אינטרט או מוזיקה נגיד?)
-
- 1 תגובה
- 401 צפיות
-
-
-
הי, אני צריך מקרר לאקווריום, ומבקום להוציא 2,000 ש"ח על מקרר ייעודי, חשבתי לנסות לעשות מה שאתם עושים לקרר את המעבד. הבעיה שאני לא מוצא את החלקים בארץ, רק בחו"ל (איביי וכד'), ואין לי כוח להמתין חודש עד שזה יגיע... האם אתם מכירים מקום בארץ שאפשר לקנות את הדברים הבאים?: peltier בלוק מים אלומניום למעבד הרעיון, לעשות סנדוויץ' של 2 מאווררים Alpine 11 PLUS שביניהם ה-peltier והבלוק מים. וכל פעם שהטמפרטורה באקווריום תעלה המים מהאקוורים יעברו בתוך הבלוק מים הקר, וזה יקרר את האקווריום. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חנויות online עדיפות כי אני מאזור חיפה ואני לא מגיע למרכז יותר מדי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש ביכלל לקנות את זה בארץ ?? http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0310/cl-p0310.asp
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אני רוצה לחתוך צורה יפה וקשה על המארז וכמה זה עולה בערך ...תודה
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
יש לי חבר עם לוח Asus P4T ומעבד Intel Pentium 4 1.4 והביוס מראה תמיד שהמעבד שלו בסביבות ה-70 מעלות, גם המחשב היה סגור יומיים רק פותחים את המחשב, מסתכלים והמעבד ב-70... זה לא נראה לי הגיוני... איפה הבעיה??
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
יש לי לוח אם intel d850GB ובתוכנה של בדיקת הטמפ' רשום שיש 3 חיישנים 1 כמובן במעבד מישהו יודע איפה ה2 האחרים נמצאים
-
ה-EVEREST מראה טמרפטורה אחת (50 מעלות במנוחה) והביוס מראה 35-38 מעלות כשעולה המחשב... מה נסגר? למי להאמין? היום גם שמתי משחה תרמית וניקיתי את המאורר של המעבד, אז איך יכול להיות שהטמפטורה לפי ה-EVEREST היא 50 מעלות במנוחה?! תודה לעוזרים מראש
-
- 9 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הלוח M שלי מופיע במפרט בצד...אני מחפש את המקום שעושים את המחלק זיכרונות ואני לא ממש מוצא... בכל מקרה..ראיתי שיש לי אפשרות ללחוץ F8 ואז זה עושה לי "OC ON FLY" מישהו יכול להסביר לי מזה בדיוק?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי מארז Fractal Design Define R4 ויש לי 2 מאווררים 120mm אסקטרה, אחד מיקמתי במקום הכי טבעי שאפשר, ואת השני אני לא בטוח היכן למקם (למרות שיש לי קצת מושג, אני מעוניין בחיזוק). ככה נראה +- הסידור שלי (תמונה אקראית מהנט, עם תוספות שלי) - מקרא: חצים כחולים - אויר קר נכנס. חצים אדומים - אויר חם יוצא. חצים ירוקים - אופציה למיקום מאווררים. הערה: חץ מספר 4 זורק אויר פנימה מדלת המארז.
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הכוונה היא באיזה מקום פיסית אם היא תהיה היא יכולה להוות סכנה למערכת. אני יודע שאם נופל טיפה על הלוח אם למשל אז היא יכולה לקצת אותו ואפילו לגרום לשריפתו! עכשיו השאלה שלי היא האם כאשר מורחים על הליבה וזה נמרח גם קצת מסביב לליבה, האם זה יכול לגרום לבעיה? ואיפה זה עוד יכול לגרום לבעיות בעת מריחה על המעבד... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי DS3 965G אני לא יודע איפה כדאי לקרר אותו עשיתי ניסויים לצערי לא הצלחתי לשנות אפילו במעלה אחת
-
- 9 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מישהו יכול לסמן בתמונה של הלוח איפה נמצא הPWM Area ולהעלות את התמונה לפה? כי המקום דיי חם ואני רוצה לראות איפה זה בדיוק ומה אפשר לעשות שם מבחינת קירור...
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-