אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לאחר ניברון ארון בהמון פוסטים באתרים מרובים אני רואה שיש המון אוברקלוקרים שמגיעים למתחים של 1.65 למעבד האם באמת ניתן לתת כאלה מתחים, כלומר מעל ל- 1.45 אני באמת רוצה להגיע ל מכפלה של 500X9.5 ומעלה ראו מצב נתון של OC בתמונה תודה על העזרה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שנה טובה לכולם, קודם כל. מקווה שהגעתי למקום הנכון לשאול לגבי טמפרטורת המעבד שלי Mobile DualCore Intel Core 2 Duo T5750, 2000 MHz (12 x 167) מחשב חדש שנקנה לפני שבוע...האם זה סביר 50 מעלות צלזיוס מינימום (מטפס לעיתים גם עד 60) בעת חצי מנוחה (מס' תוכנות פועלות ברקע אבל לא משחקים או משהו כזה)? אנא הסירו דאגה מליבי... תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
הלוח הוא ABIT KN9S מעבד AMD ATHLONE 3800 + X2 64 BIT . תדר מקורי - 2000MHZ אחרי OC 2900 MHZ . מה אפשר לעשות ? העלית +0.15 לגשר הצפוני. האם הגשר הצפוני עמוס ולא עומד בתדר ?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
איך זה הולך ? זה מסובך ? עריכה-שכחתי לציין שזה BOX ולא TRAY אם אפשר גם מדריך תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה/חג שמח, לקראת קניית מחשב חדש אני מתכנן להפוך את המחשב הישן שלי לשרת קבצים. כחלק מהליך השדרוג הזה, אני רוצה לקנות לו קירור חדש (כרגע הוא עם קירור סטוק) - עם עדיפות לשקט ולא לביצועים (ממילא אני אעשה לו Underclocking). אם אפשרי לכלול קירור פאסיבי זה יהיה נהדר (המארז - אנטק 300, עם אקסטרה מאוורר מקדימה כדי לקרר את ההרדיסקים). מישהו מכיר קירור פאסיבי טוב (או אקטיבי שקט מאד) לסוקט העתיקה הזו?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח להמלצות של מערכות קירור מים להזמנה מחו"ל אשמח לכאלה שכבר רכשו מע' אלו מחנויות אמינות נכון להיום אני עובד עם TT 760I הוא די חמוד לOC בינוני+ אני צריך משהו יותר טוב במחיר סביר תודה לממליצים
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
יש לי את המעבד E7200, התקנתי לו גוף קירור Arctic-Cooling Alpine 7 PRO for 775 כשהדלקתי אותו זה ניראה כאילו המאורר מיסתובב לאת מידי. בדקתי בביוס וכתוב שם קצת יותר מ 1000 RPM זה נורמאלי? על הקופסה כתוב 3000 ניסיתי לשים את המאוורר המקורי של INTEL וגם הוא מסתובב באותה מהירות. זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
המפרט שלי: q6600 g0 p35-ds3l 2gb 800 cl5 קירור ac freezer 7 pro. בקרוב קונה חדש, מתלבט בין tuniq tower ל ultra 120, מה אתם ממליצים? ת'אמת אני לא כל כך יודע ממה להתחיל באיזה דברים אני צריך להתחשב? מה אני צריך לשנות? אפשר אולי איזה מדריך? שיהיה מפורט
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
בדקתי בכמה תוכנות את הטמפ' של המעבד והליבות ובשתי תוכנות יצא לי טמפ' של 63-65 בליבות שזה כבר ממש חם ו-45 מעלות למעבד ובשתי התוכנות האחרות יצא לי 50 מעלות מקסימום לליבות. שכחתי להוסיף נתון חשוב,הטמפ' הנ"ל במאמץ http://www.zix.co.il/viewer.php?id=756531852.jpg איזה מהתוכנות מזייפות? ולמה יש הפרש של ~10 מעלות? המחשב בחדר מאוורר בלי מזגן, המערכת שלי היא: CORE 2 DOU E4300 1.8GHZ OC 2.4GHZ עם AC7PRO תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
הלחפת ללוח של asus p5n-e-sli עשיתי מה שהיה כתוב באתר oc.net\com לא זוכר תסייומת זה לא הענייןן עשיתי מה שהיה כתוב שם אבל לא הצלחתי לעשות את הOC קיבלתי כראש. אפשר עזרה?? תודהה ושבת שלוםם אני יגיב רק אחרי צאת השבת אז תודה לעוזריםם
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
שלום קניתי את הGAINWARD 4850 הטמפ' במנוחה היא 83 מעלות. והטמפ' במעמץ 95 מעלות. 1. האם זה בסדר? חשוב לציין שהסירקולצית אוויר שלי במארז גרועה ביותר, כי יש לי את המארז הבא: COMPUCACE micro atx 300w 6k series. הנה קישור http://www.compucase-hec.co.uk/pccase_micro_atx_6k.htm עוד פרט שולי אולי הטמ"פ של המעבד במנוחה 55 מעלות, ובמאמץ 63 מעלות יש לי את הintel pentium 4 3ghz 630 2. האם כדאי לי להוסיף עוד מאוורר ואיפה? בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב חדש, כ. מסך כבר יש 9800GT והמעבד יהיה E8400 או E7200 עם 4GB RAM 800MHZ אני צריך לוח אם עמיד בOC, אני מתכנן OC למעבד ולכרטיס, - איך ה EP43 DS3L של GB בOC? תודה מראש, אבישי.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם , בקרוב אני רוכש את המעבד הבא : Athlon 64 X2 4600+ Socket 939 ו AMD ורציתי לדעת איזה קירור + - לקנות לו כדי לעשות OC למעבד הזה . (קירור שיוכל לעשות לי אובר קלוק נחמד , לא יותר מדי..)
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
פעם ראישונה שלי תאמת שאני רוצה לעשות OC אבל יש לי 500-600 שקל מיותר יש מצב לOC שיבחינו קצת בהבדל? לכרטיס מסך EN8800GT של ASUS כרגע הוא על 40 מעלות ככה ובעומס 60-50 עומס הכוונה לCRYSIS או 3DMARK בקיצור אחרי ששיגעתי אותכם יש איזה הצעה לקרור חזק מאוד ובכמה אפשר לעלות אותו.... מבחינת מהירות ואם תוכלו להביא תמונה + ביצועים או שינויים שניסו את הקרור זה עוד יותר יעזור =] דרך הגב: אפשר להביא יד שניה כמו למשל קרור מים כמו פה http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/8756/cat/50 השאלה אם זה שווה את זה? לוח אם EP35-DS3P מעבד Q6600 @2.4 ספק כוח LIBERTY 400W ENERMAX זיכרונות 800MHZ כרטיס מסך 8800GT מין הסתם ליבה G92 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שבוע טוב אני קונה בשבוע הבא מחשב חדש ויש אפשרות שהמוכר יעשה למחשב OC רציתי לקבל טיפים בעיקר לגבי קירור איזה מאוורר לדרוש מהמוכר וכד'. דבר נוסף אני לא רוצה לסחוט את המעבד עד הסוף ואני רוצה OC בטוח שהמעבד יחזיק מעמד ולא ישרף לי . אשמח לקבל גם הערות לגבי המפרט המפרט יהיה מבוסס : מעבד Q6600 לוח GA P43 זכרונות G.SKIL 800MHZ 4GB כרטים מסך HD4850
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
60 מ"מ זה גודל בעייתי, בנתיים ראיתי רק אצל פנדה מאוורים כאלה וגם הם (כנראה לא במלאי) אז...מי מכיר ? מחפש משהוא בפחות מ 20DB. ושיתן משהוא בסביבות ה 15 CFM . תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
היי עשיתי אוברקלוק עם האצה לזיכרון והאצה למעבד המעבד על 2800MHz FSB 1600 400x7 והזיכרון על 500 אפקטיבי 1000MHz תיזמונים על5.8.8.20 יחס 10:8 עשיתי בדיקת יציבות והוא יציב רצח [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
כותרת. מאוד מרשים. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=165279
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Geforce 8800 GTX ואני רוצה לעשות לו OC כי שמעתי שזה גורם לו לעבוד יותר טוב... אני לא מעוניין להרוס את הכרטיס מסך שלי או משהו כזה אז אם מישהו מבין ויכול לעזור לי שישאיר הודעה פה.. אם צריך איזושהם פרטים תגידו לי אני יביא.
-
- 1 תגובה
- 396 צפיות
-
-
בקרוב אקנה את הכרטיס (לגבי החברה אני לא בטוח עדיין אבל אני לא חושב שזה משנה) ואני צריך פתרון קירור טוב ולא רועש שיחזיק לי על טמפ' סבירות גם ב-LOADכי הבנתי שהכרטיס מתחמם מהר (ובמיוחד ב-OC). ביקורות ברשת לא מצאתי ואני זקוק לעצות בנוגע לפתרון הקירור שהכי יתאים.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
הקצבתי עד 900 ש"ח למעבד + לוח אם, והשילוב שבכותרת (E2140 + Abit IP35-E) לא משאיר לי מקום ל HSF מיוחד, מה גם שאני כנראה קונה ב skypc, ושם כל המעבדים מגיעים ב box. השאלה שלי היא אם אוכל להגיע ל OC טוב (נגיד 2.6Ghz-2.8Ghz), וכן חשוב לא פחות, האם המאוורר שבא בקופסה ישאר שקט? תודה
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם 65-67 מעלות במשחק ובמנוחה בין 40-50 האם זה בסדר לכרטיס מסך ati 1950pro תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 391 צפיות
-
-
כשאני עושה OC לכרטיס מסך (במקרה הזה 8800GT), האם אני צריך לבדוק את הטמפרטורה שלו למרות שעבר את מבחן ה-3dmark בלי תקלות?? ומהי טמפרטורה נורמלית במאמץ?, במנוחה? וגבוהה במאמץ ובמנוחה?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
האם FSB בתדר מסוים שהתייצב ע"י הוספת מתח לcpu vcore.. עשוי היה להתייצב ע"י הוספת מתחים לCHIPSET או לגשר הצפוני נניח?
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לבצע אוברקלוק למעבד שלי. ברשותי מעבד כפול ליבה פנטיום די 805 סטפינג B0, כרגע עובד ב3.33 לעומת מהירות סטוק 2.66. הקירור שלו זה קירור זאלמן 9700LED עם המשחה של זאלמן STG1. הלוח אם שאני משתמש בו הוא GIGABYTE GA-8I945P-G-RH. והזכרונות הם סמסונג DDR2-667 4-4-4, כרגע עובדים ב3-3-3. וספק HEC400W. לאן אני יכול להגיע אם המפרט הנל? האם יש בכלל טעם להמשיך להעלות את המהירות? והאם ההמשך באוברקלוק יפגע משמעותית באורך החיים של המעבד שלי? ולמה לעזאזל GA-X38-DQ6 לא תומך במעבד הנל?! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-