אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
איזה קירור מומלץ למעבד Q6600 במארז Thermalkate Eureka עד 400 ש"ח +-? המליצו לי על ה-BigTyp 120.. האם זה באמת קירור מומלץ או שאפשר להשיג קירור יותר טוב ממנו בתקציב שציינתי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.8 של אינטל יחד עם לוח INTEL D865PERL, יש אפשרות בביוס שנקראת BURN IN והצלחתי דרכה להעלות את מהירות המעבד ל2.9 כי יש מגבלה להוסיף רק 4 אחוז :'( עכשיו אני רוצה להעלות לפחות ל3.2 כי יש לי קירור מעולה של זלמן. אבל הבנתי שלעשות אוברקלוק בלוחות אינטל זה דבר גרוע, אבל עדיין... אפשר לעשות משהו?
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
יש לי מעבד: Intel Core I7 920 ולוח אם: Asus P6T אני רוצה לעשות אוברקלוק בערך ל 3.8GHz *יש לי קירור Noctua NH-D14. זה אפשרי ? כאילו לא תיהיה לי הגבלה או אי יציבות ? אני רוצה שזה יהיה קבוע, לכל הזמן. תודה!
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
המפרט בצד , מה שקורה כאשר אני עושה OC ל 3GHZ המחשב עולה והכל בסדר אבל לאחר RESTART אחד או שניים ה OC מתבטל וחוזר למהירות 2.4GHZ ... איזו אופציה ב BIOS אני צריך לבטל ע"מ שזה לה יקרה ?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
יש לי לוח של soltek ויש להם כלי מיוחד שנקרא redstorm overclocking ושמעתי שהוא יעיל אך אין לי מושג איפה אני מוצא אותו. הוא נמצא בביוס? או ניתן להורדה? בבקשה עזרו לי
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6750 2.66GHZ ועשיתי לו בדיקת מאמץ ב OCCT לאחר מכן בדקתי את המהירות שלו וראיתי שהיא ירדה ל 2GHZ ולא עשיתי כלום עשיתי ריסט למחשב והכל ועדין אותו הדבר מה זה יכול ליהיות?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים עשיתי אוברקלוק.. ועכשיו אני רוצה להחזיר הכל כמו שהיה.. הכוונה בהגדרות הביוס איך אני מסדר את ההגדרות לברירת מחדל? זה יפגע בווינדוס?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אמממ מישהו אולי יודע מאיפה אני יכול להשיג גופי קירור לזכרונות RDRAM ?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אני משתגע ! ניסיתי ATI TOOL גם 0.26 וגם איזה גרסה ישנה שמצאתי במחשב שניהם לא עבדו, משהו עם KERNEL... ניסיתי ATI TRAY TOOLS גם גרסאת הבטה וגם אחרת הוא נותן לי CAN NOT ... LOW LEVEL DRIVER (לא זוכר את האמצע) דרך CCC אי אפשר. עם RIVA TUNER אני לא מסתדר ולא מצאתי מדריך נורמלי. אפשר עזרה ? הכרטיס הוא 1950XT
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
-
להרכיב את הX2 לא מסובך נכון? מישהו יכול לתת לי הוראות בבקשה? הוראות על הרכבת הX2 ולא הS1.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
חברה היום אני קמתי ואני רואה שהמעבד שלי לא יורד מה-50% שהוא מתאמץ ולפעמים הוא מגיע ל-80 בלי עבודה?? נראה לי משהו מוזר מישהו יכול לעזור לי ובגלל זה הוא מתחמם לי מאד.....
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
אני מחפש מדריכים בסיסיים לאוברקלוקינג. המדריכים שיצא לי לקרוא עד עכשיו הסבירו לי איך לעלות את הבאס, לעלות את המכפלה וכו' .רק הבעיה שהם לא הסבירו מזה בכלל מכפלה או באס או כל שאר המושגים האלה. אני מחפש המלצות למדריכים שמסבירים הכל מההתחלה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי רדאון 8500 le לפני כמה ימים קראתי את הכתבה באתר על oc לפייר gl הלכתי בדיוק לפי התאור בכתבה ושידרגתי את הביוס של הכרטיס אך פתאום חשכו עיני כשגרביג עיטר את המסך ולא ראו כלום מזלי שעשיתי בק אפ על עיוור ועבד לא מומלץ לנסות אלא אם רוצים ממש להתאבד!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום,ARCTIC COOLING FREEZER 7 יספיק לקרר Q6600 ללא אוברקלוק? הוא שקט? עדיף טוניק טאוור? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
בחיאת מה האוברקלוק ל6600GT של GIGABYTE AGP בלי הויוו עם המאוור הוא כל כך פשוט ביחד עם התוכנה הזאת V-TUNER מה הסיכונים איך לעשות כמה לעשות מתי?
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לבצע אוברקלוק למעבד שלי. ברשותי מעבד כפול ליבה פנטיום די 805 סטפינג B0, כרגע עובד ב3.33 לעומת מהירות סטוק 2.66. הקירור שלו זה קירור זאלמן 9700LED עם המשחה של זאלמן STG1. הלוח אם שאני משתמש בו הוא GIGABYTE GA-8I945P-G-RH. והזכרונות הם סמסונג DDR2-667 4-4-4, כרגע עובדים ב3-3-3. וספק HEC400W. לאן אני יכול להגיע אם המפרט הנל? האם יש בכלל טעם להמשיך להעלות את המהירות? והאם ההמשך באוברקלוק יפגע משמעותית באורך החיים של המעבד שלי? ולמה לעזאזל GA-X38-DQ6 לא תומך במעבד הנל?! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב אני מחפש מאווררי מארז 80 מ"מ, כאשר הפרמטר החשוב ביותר הוא השקט (DB), לאחר מכן כמובן בא פרמטר דחיפת האויר. המאגר שם בחנות (www.newegg.com) הוא עצום, ואיני יודע במה לבחור. העניין הוא שאני יכול לחפש ע"פ הנתונים היבשים באתר את המספר הכי קטן בדציבלים, אבל ידוע שחברות רבות רושמות נתונים בהגזמות (TT למשל), חוץ מזה שיכולות להיות טעויות באתר גם. ולכן אני מחפש המלצה למאווררים הטובים ביותר שיהיו ל-80 מ"מ, כך שיהיו השקטים ביותר עד כמה שאפשר ל-80.. תקציב אין לי, אבל ממש אין לי צורך ואני לא מעוניין במאווררי TC, או מאווררים בעלי פוטנציומטרים לכן התקציב לא אמור להיות גבוה במיוחד לדעתי.. חוץ מזה, המאווררים צריכים להיות בעלי חיבור מולקס, כי אני לא מעוניין לקנות עכ…
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
היי חברה אני די חדש בכל הנוגע ל OC וקרור מערכות , יש לי AMD 1700XP ואחרי שראיתי את כל ההצלחות שיש לאנשים בשידרוג המהירות אני רוצה לנסות גם כן להתעסק עם המעבד שלי. אז דבר ראשון זה כמובן קרור המעבד ובנוגע לזה יש לי שאלה מאוד בסיסית. האם אין חשש לצבירת לחות על גבי ה HS והמעבד אם משתמשים בקרור מאסיבי? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני צורב ביוס של כרטיס מסך....שהורדתי מהאינטרנט......ז"א הורדתי של FX5600 ויש לי 5200 אז איך אני צורב אותו??
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום.. יש לי ספק זרוק כלשהו (מצאתי זרוק ליד השכונה) ...שהוצאתי ממנו את המאוורר עכשיו אני שואל האם ניתן להישתמש במאוורר הזה לקירור המארז? אם כן זה יהיה מעולה... דבר שני איך ניתן לדעת אם הוא המאוורר פועל מבלי לחבר אותו ללוח שלי (מפחד שלא יעשה לי איזה משהו) ? דרך אגב זה מאוורר 80 מ"מ , 12v ,ורשום עליו שם כזה : SUPERRED רשמתי לכל מקרה...אם זה עוזר תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
היי על לוחA7N8X ASUS אני משתמש במאורר ThermalTake Silent boost. ( עם nanothermII ) הטמפ' במצב Stock לחלוטין הם: 52 מנוחה - 60 עומס בדיודה. 42 מנוחה - 50 עומס ב-socket. האם זה נראה הגיוני למצב stock ? :-\
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
-
E6750 + Tuniq Tower + P5B DLX + Corsair XMS2 2GB - האם אני יכול להגיע איתו ל-3.5GHz או שהבאס 1333 מפריע לי?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
תראו נכנסתי לאפשרויות של הNVIDIA ויש לי שמה אפשרויות להעלות את הליבה והזיכרון הנה רגע תראו http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1022164165.JPG (תלחצו על התמונה להגדלה) אז שמה אז השאלה שלי האם כדאי לי לעשות OC ?? והאם גם בכמה לעלות את זה ?? ויש לי כרטיס מסך 8500GT של Sparkle זה מאוד חשוב לי מי שלא מבין בזה שלא יגיב בקשה כי אני פוחד להרוס את זה תגידו לי רק בכמה לעלות והאם כדאי . תודה עריכה: שאלה האם 70-72 טמפרוטורה זה בסדר ?? כי נראה לי זה מוגזם וזה ללא משחק זה סתם באינטרטנט ובאיסי
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-