עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by wta,

כן זאת אני שביקשה המלצה ב100 ש"ח אבל אמרו לי שזה מיותר ושמאוורר ב60 ש"ח יעשה את העבודה, מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  2. Started by Danix60,

http://tms.co.il/product/6677

• 1 תגובה
    • 451 צפיות
  3. Started by HttpShare,

סתם חיפשתי OC ביוטיוב, ותראו איזה מדריך מצאתי.. מקווה שמותר לפרסם ככה מדריך, אם לא תמחקו ..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by uuzar,

שלום לכולם יש ברשותי מעבד QX6700 עם מאורר סטנדרטי של INTEL שמגיע עם המעבד ולוח של ASUS P5B-E וע"י הלוח הורדתי את מהירות מאורר מ - 3000 סבובים ל - 1000 שגרם למחשב לעבוד בשקט יותר אבל המחשב די מרעיש עדין כיצד ניתן להשקיט את המארז שהמחשב יעבוד יותר בשקט יש לציין שהמחשב עובד כל הזמן וגם בלילה וז שומעים אותו חזק יותר תודה

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  5. תקשיבו אני רוצה לחבר קירור חדש שקניתי לכרטיס מסך אבל אני לא מצליח לנתק את הכרטיס מסך מהמחשב הוא פשוט תקוע ואני מפחד לשבור שם משהו.. נשארו לי רק שני חלקים לנתק, תסתכלו בבקשה בתמונה פה ותגידו לי איך אני אמור לנתק את החלקים שסימנתי בצבע ?? (בלי לשבור משהו כמובן..) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  6. Started by skin,

יש לי פנטיום 3 600E עשיתי לו אוברקלוקון (אובר קלוק קטן) לבאס של 133 מה שעושה אותו 797 מהצ בערך. השאלה שלי היא - למה כשאני משנה את המכפלה עם הג'אמפרים זה לא משנה בפועל? זה צ'יפסט של VIAapollo 133 ואני לא זוכר את הREV... חוץ מזה קבעתי בביוס שיזהה אוטומטית את מהירות הזיכרון וPCI (בגלל שהאפשרות היחידה היא באס - 133 וPCI - 44) ואפשרות שקוראים לה - pci to cpu - concurrent משהו כזה - וכל זה כדי שהPCI יעבוד ב33 הכל עלה והמחשב יציב אבל בSANDRA זה אומר לי שהPCI ב44 יש משהו באותו מקום שקובעים את המהירות מעבד - spread spectrum חשבתי שזה החלוקת מעבד זיכרון, או לפחות מעבד PCI אבל כששיניתי את זה ל - 0.25% שזה האפשרות היחידה, לא שינה כלום. האם זה רק מראה 44 בסנדרה? יכול להיות ? ת…

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  7. Started by navk2,

כי הפכתי את הביוס מלמעלה למטה ולא מצאתי אפילו לא היזכור אחד על OC... ד"א הלוח של אינטל.

• 1 תגובה
    • 389 צפיות
  8. Started by hai97,

איך המארז הזה מבחינת קירור ושקט? האם יש במחיר דומה משהו יותר טוב? ‏מארזים‎ - ‏AeroEngine II Silver ATX Case With Window No PSU‎ ‎Model‎ ‎ AeroEngine II‎ ‎ Key features‎ ‎ Plastic door (Available in black and silver)‎ ‎ Jet Engine styled design for smooth and quiet air inlet to keep case cool‎ ‎ Fitted with quad blue LED 14cm fan at front of case to withdraw cool air with a strong air pressure and one 12cm transparent fan at rear of case‎ ‎ Meshed 5.25'' bay covers‎ ‎ Pulling handles installed at the side panel for easy pulling‎ ‎ Clear acrylic side window supports upto 2x12cm and 2x8cm fan installation.‎ ‎ 2plastic front door‎ מחיר בתשלומים ללא ריבית 280 ¤ 10 X…

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  9. קניתי לא מזמן קופסא חיצונית לHDD שמתחברת בUSB למחשב, שמתי לב שהדבר הזה מתחמם בטירוף לאחר מספר דקות עבודה וחשבתי להוסיף מאוורר בנוסף לקיים (קטן כזה של 40מ"מ). קיצר מצאתי מאוורר של 60 מ"מ שיש לו פרופיל נמוך ככה שאפשר לדחוף אותו בלי בעיות רק צריך לחתוך קצת בחלק התחתון של הקופסא. השאלה שלי איך כדאי לחבר אותו שישאב אוויר פנימה או שיוציא אותו? תודה לעונים

10. המעבד הוא - E8400 עם קירור סטוק במארז יש 3 מאוררים: קידמי,אחורי ובדלת המארז חופפ למאוור של המעבד. יש הצעות לשיפור?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  11. Started by AFIK10000,

איפו רואים כמה טמפרטורה יש לי במעבד

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  12. שלום.. אני עשיתי OC לכרטיס מסך שלי (8600GT) ואחד די גדול את האמת. אני לא אוהב את הרעיון שהכרטיס שלי נמצא בקצה היכולת שלו 7\24 אז אני רוצה לדעת איך מסדרים שבגלישה בווינדוס ובאינטרנט המהירויות יהיו על סטוק וכשאני נכנס למשחק הם יעלו לערכים שקבעתי.. ה2D וה3D בATITOOL די מסגיר את הרעיון שזה מה שזה עושה אבל יש לי בעיה עם זה לא משנה מה אני עושה משום מה הליבה ב2D תמיד על סטוק אבל הזכרון כל הזמן חוזר ל850 נניח (סטוק זה 700) והתוכנה די בעייתית ככה שאני מעדיף בתוכנה אחרת, נגיד RivaTuner, זה אפשרי דרך שם?

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  13. לפני כמה שנים קניתי 7800GTX שעבר OC מקורי מהחברה ובהתחלה שהייתי משחק CSS אז היה לי 150FPS ולאט לאט עם השנים זה הדרדר לבערך 50-60 FPS ותמיד אחרי שהייתי משחק חצי שעה בערך אז הכרטיס היה מגיע ישר ל70 מעלות ולפעמיים גם היה מגיע 78 מעלות!! ומישהו אמר לי שכל הOC האלה רק דופקים את הכרטיס בסופו של דבר, אפילו עם זה OC מקורי מהחברה כי הכרטיס מתחיל להתחמם וזה דופק את כל הסיליקונים של השבבים שיש עליו היום יש לי HD4850 בלי OC והוא תמיד על 45 מעלות ושאני מעמיס עליו הכי הרבה אז הוא מגיע גג ל52 מעלות זה חם מידי? צריך להשקיע במאוורר שיוריד לו איזה 5 מעלות?

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  14. Started by Dalbayob,

ממצב אנשים ?! אז ככה ... איך עושים OC ? (: אם אני אגיד לכם את פרטי המעבד שלי + כל המחשב יש מצב אתם אומרים לי עד כמה בערך אני יכול להגיע ב - OC ?.. תודה מראש, משה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  15. שלום לכולם אני מחפש מדריך להרכבת גוף קרור זה תודה משה

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  16. Started by House M.D.,

יש לי מארז Antec 300 וקניתי אתמול ב KSP את הקירור AC Freezer 7 Pro. לפני זה היה לי סטוק. קניתי גם מאוורר סליפסטרים עם כפתור לשינוי מהירות, שמגיע ל 110CFM בMAX (לפי הצהרת החברה). התקנתי את הקירור למעבד, שמתי את הסליפסטרים מאחורה שיוציא אוויר במקום מאוורר של אנטק שהיה לי שם, ושמתי את המאוורר של אנטק מקדימה שיכניס אוויר במקום מאוורר 80mm שהיה לי שם קודם. טמפרטורת המעבד השתפרה פלאים, אבל זרימת האוויר... למרות שלכאורה גם הכנסת האוויר והוצאת האוויר אמורים להשתפר בזכות הסליפסטרים הזה והוצאת המאוורר 80mm שלא דחף אוויר בכלל, הטמפרטורה רק עלתה... לוח אם היה 34 מעלות עכשיו 37 מעלות... הדיסקים הקשיחים עלו במעלה או שתיים אבל עדיין ציפיתי ירידה בטמפרטורות ולא עליה. אני חושב אולי לא הרכ…

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  17. יש מצב כזה? כאין שום דרך? כי חבל לי לא לעשות יש קירור לא רע =\ בקרה תנו לי דרך חייב להיות חרשתי גוגל =\ תודה

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  18. Started by Joshua_G,

למעבד AMD Phenom 9600 וגוף קירור Thermaltake Golden Orb II .

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  19. Started by djez26,

יש לי מעבד amd 2800 barton הסטפינג שלו הוא AXDA2800KV4D T844965B41339 AQYHA0408WMPW 1999 AMD מה זה אומר ? איך הוא? תודה........

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  20. Started by SharP,

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  21. Started by nnfyrbsnss,

לפני זה היה נושא של פתיחת צינורות מכיוון שקיבלתי תשובה אני מעדיף שלא לפתוח נושא חדש אלא לשכתב אותו ורק תעבירו אותו לפורום המתאים אז ככה: בeverest כתוב לי תחת MB-chipset AGP aperture size 64MB זה אומר שהכרטיס מסך שלי מקבל 64 מגה? אם כן ,לא הגיוני לכרטיס מסך שלי יש 128 MB ובאמת בביוס כתוב AGP (עוד כמה דברים ) ואז 64 MB ויש אפשרות לשינוי. אז לשנות?

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  22. Started by kawaii,

hello, i have an inno3d mx440...4ns mem chips that should give 500MHz stock speeds 270/400 i overclocked it to 310/480 is it good for this gfx? i tried it on auqamark , stock: 5136 overclocked : 5467 how is it?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  23. הצטרפתי לאחרונה לפורום בתור קורא- כל הכבוד לכם על המקצועיות והרצינות !!! בעקבות שיטוט בפורום זה התחלתי לחקור את מעמקי הביוס על מנת לבצע המהרה... כשאני נכנס להגדרות "מהירות המעבד" מוצגות לי 3 אפשרויות : 2200 (מהירות המעבד הנכונה) או "ידני" או 2990... רציתי לדעת אם בחירה במהירות 2990 תביא תשנה קונפיגורציה ומתח על מנת שהמעבד ירוץ בהמהירות זאת ומה מידת הסיכון בצעד שכזה. המערכת של בנויה סביב מאורר סטוק ועל פי הביוס הטמפרטורה שלה במנוחה כ35 מעלות. המפרט שלי: מעבד 2400 לוח: ASUS PT4533-C זכרון: 512 מגה במהירות 1066 (RDRAM) כרטיס מסך: TI4200 שבת שלום ותודה על התשובות אורן

• 1 תגובה
    • 405 צפיות
  24. Started by abc2007,

רציתי לדעת איך הלוח אם P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200 של חברת ג'גהבייט יחד עם מערכת קירור Freezer 7 Pro Rev.2 למעבד של אינטל i5 750 ל-OC קל-בינוני?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  25. Started by iakovl,

1. האם טמפ' של 40~42 מעלות היא טמפ' נורמלית למעבד פנטיום 3 866. 2. אני צריך המלצה על מאוורר שלפנטים 3 (סוקט 370)

• 1 תגובה
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.