עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. תקציב אממממממ 400 ש"ח אשמח גם להמלצה למקלדת טובה

2. Started by tsvika_b87,

איך אני בודק לאיזה סוג(גודל) של לוח אם מתאים המארז שלי ואיך אני בכלל יודע איזה סוג מארז יש לי(לדומא אם הוא full tower) (יש לי מקום ל4 כוננים של cd)

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  3. Started by malcolmx9,

ידידה צריכה מדפסת, לצילום עבודות לאוניברסיטה, ומדי פעם תמונות (לא משהו רציני). חשוב שהדיו יהיה זול, והמדפסת תדפיס באיכות סבירה+. התקציב הוא עד 350 שקלים, יש משהו מתאים בתקציב הזה לדרישות?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  4. Started by dorish,

שלום אני רוצה לקנות מארז בצורת מגבר זאת אומרת שהוא שוכב והוא חייב להיות בצבע שחור והמידות שלא צרכים להיות כמו מגבר בסביביות ה 40 ס"מ אני רוצה את זה כי המחשב שלי הוא בשביל קולנוע ביתי והמגבר של YAMAHA שלי אמור לשבת על המחשב ככה שזה היי יפה אז תנו לי בבקשה דגמים אם לינקים תודה מראש וגם תנו לי ספקי כוח טובים שאני יקנה ביחד איתו הדבר הכי חשוב במערכת שאני בונה זה השקט.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  5. Started by roei88,

ראיתי כמה מצלמות זולות וכמה יותר יקרות, והיותר יקרות תומכות ברזולוציה גבוהה יותר איזה רזולוציה טובה לvidio conference?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  6. Started by chaplin81,

היי אנשים, אני מחפש משדר סאונד (אין לי מושג אם יש דבר כזה בכלל..) חיבור יציאה מהמחשב (יציאת סאונד) לכניסה של ריסבר. החיבור צריך להיות אלחוטי! קיים דבר כזה בשוק? תודה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  7. מישהו מכיר משהו דומה לזה?? תודה לעוזרים.

8. Started by brum,

אהלן. אני מתנצל כי אינני מול המדפסת ושכחתי את הדגם שלה אבל חשוב לי לפחות העיקרון: מדפסת HP עם מחשב נייד שלפני הפירמוט תיקשרו מצויין ביניהם באינפרא אדום. איך אני מחדש את הקשר הזה ? מה בעצם עלי לעשות? האם דרייבר של המדפסת יספיק פה ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  9. Started by pakomako,

צריך חוות דעת על כמה ספקים : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1133 http://www.galtech-it.net/Product.asp?productid=211 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9182 מה מספיק לי 430 וואט הראשון או שאני צריך יותר ? ואם יותר אז מה כדאי ויספיק לי מביניהם ? ה hec או ה antec ? A minimum 400W system power supply (with 12V current rating of 26A or more) זה הדרישות באתר של הכרטיס שלי... אן שבכלל עדיף 400 וואט ? http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=26400 שזה היחיד הנורמלי נראה לי שיש ?? ושאלה אחרונה מה ההבדל בין true power 1 ל 2?? תודה מראש.!

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  10. Started by ex_,

היי, איפה אפשר להשיג את התקן/ים למארזים?(הכוונה מה חייב המארז כי לתפקד ולהתאים לחומרה הקיימת) אני מניח שיש בסיס על פיו כל החברות שמייצרות מארזים עומדות בו = מידות/חומרים/חיבורים וכו' וכו' בלי קשר לעיצוב אותו כל חברה מוסיפה בקיצור מה חייב להיות במארז(תוכניות מפורטות אם יש) (כבר עשיתי חיפוש, לא יצא מזה כלום) תודה

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  11. Started by kvodi,
    • 0 תגובות
    • 546 צפיות
  12. יש "חיה" כזו בכלל? אם לא, באיזה מחיר מינימום יש? השימוש הוא כחלק מתחנת העבודה הביתית לנייד שכולל BT מובנה (LG Z1 BRAVE). המטרה היא להגיע הביתה ורק לחבר את הנייד למסך כשהעכבר/מקלדת "מחכים" על שולחן המחשב ויתחברו אלחוטית דרך ה-BT המובנה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  13. Started by CrashZone,

לא יודע בדיוק איפה לשים את זה...ככה שאם זה לא המקום אנא תעבירו. יש לי את מחשב כיף היד הנ"ל אבל המחשב לא מזהה אותו, לא קיבלתי דיסק של דרייברים או משהו כזה... מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by noambar,

יש לי ספק את הספק כוח Antec NeoPower 480 Watt ואני רוצה לדעת עם בעתיד אני יוכל להוסיף עוד כרטיס מסך (7800gtx) האם הספק יעמוד באומס או שאכלתי אותה?

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  15. Started by zolder,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1885107929.htm ומה זה Chieftec OEM

16. Started by Dutchy,

שלום נגיד וקניתי מאורר למארז, איפה אני שם אותו? סתם ככה בתוך המארז יהיה בסדר או שצריך להרכיב אותו לאנשהו?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  17. Started by e-gnt,

אני מחפש מקלדת אלחוטית..לא צריך יותר מידי פיצ'רים שתהיה נוחה לעבודה (טיפה משחקים) ושחורה ויפה סכום 200 שקל..(קצר בכסף..אם זה לא מספיק אז אפשרי מקלדת חוטית) תדוה רבה

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  18. Started by PhP dUdE,

המחיר לא משנה! העיקר שיהיה טוב.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  19. השימוש של הסורק יהיה בעיקר לצרכי עיבוד בפוטושופ. תודה

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  20. Started by Vidati,

מה אתם אומרים על הZBOARD היא מקלדת טובה?

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  21. Started by stigal,

שלום לכולם... איך אני יכול לנתב את הסאונד(In/Out) מכרטיס הקול אל המודם... כן כן הדבר העתיק הזה שעושה קולות של ווספה לפני טיפול מנוע... DRIVER רלוונטי או משהו בסגנון... נכון לעכשיו אני בכלל לא בכיוון... תודה לכולכם....

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  22. יש לי צורב דוידי, ניסיתי לראות על המחשב סרט דיוידי והכונן לא קרא אותו , חשבתי שאולי יש עליו הגנות או משהו כזה. אבל אתמול צרבתי סרט מהמחשב שלי לדיוידי (מאותו כונן שהוא גם צורב) וניסיתי לראות את סרט (שרק עכשיו צרבתי) אם הוא פועל טוב , אבל הכונן מזהה אותו כמו דיסק ריק אבל הוא פעל מצויין בדיוידי! וככה המשכתי לנסות וראיתי שדיסקים של דיוידי שהיה לי עליהם גיבוי של קבצים שהשתמשתי בהם ההרבה פעמים לפני פתאום לא עובדים אבל CD רגילים הוא קורא כמו שצריך אני שוב חוזר ואומר הוא צורב מצויין אין שוב בעיה עם הצריבה שלו גם לא קבצים של דיוידי הוא קורא כל סוגי הקבצים הרגילים רק דיסקים של דיוידי הוא מתיחס אליהם כאילו הם דיסקים רקים! מה עושים?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  23. Started by ryan_b,

מצאתי ספק של GYRO , האם זאת חברה ג'נרית או בעלת שם בשוק ספקי הכוח? תודה

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  24. Started by Shlomi XD,

אני צריך מארז.. עדיף אחד שבא עם ספק.. משהו איכותי עד כמה שאפשר.. יש בכלל משהו איכותי עם ספק? וכמה כדי להוציא על מארז?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  25. Started by Nasok,

זכרונות עד 1.8K מקס' DDR2 בשביל הקונרו החדש שאני יקנה

• 2 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.