עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם.. רציתי לשאול מספר שאלות בנוגע למקלדת ואזניות שאני עומד לקנות בימים הקרובים. אני מעוניין באזניות 5 5in1 Stereo RF Wireless Headphone Earphone שניתן לראות בכתובת: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220412507636 ובסט מקלדת ועכבר של Microsoft, דגם: Microsoft Desktop 700 שניתן לראות בכתובת: http://www.getit.co.il/Prod/50817/ (את הדגם הישן יותר כי החדש עולה 100+ שקלים יותר). קודם כל רציתי לשאול האם למישהו יש את הציוד הנ"ל והוא יכול להגיד את דעתו עליו... האם יש הבדל משמעותי בין הסט של מיקרוסופט בצורה הישנה ובחדשה? האם הקליטה משתנה? הצורך בסוללות? האם האזניות מספיק גדולות ותופסות את האוזן כמו שצריך? האם לאחר שימוש ארוך אני אחוש בכאב? (כמו ברוב האזנ…

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  2. Started by nnfyrbsnss,

אני צריך לחבר הגה למשחקים (מכוניות מן הסתם) בתקציב של עד 400 בבקשה לא לעבור כי גם זה Too much תודה רבה!! האמת די דחוף אני עכשיו איתו בטלפון

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  3. Started by Netanel o_0,

כשאני שם את המחשב על standby, אני יכול להחזיר אותו רק ע"י המקלדת, העכבר מכובה. באפשרויות העכבר אפשרתי חזרה מSTANDBY ע"י העכבר. לוקח לעכבר כ30 שניות לחזור לפעולה ולהדלק. מה הבעיה? ווינדוס XP SP2, עכבר RAZER COPPERHEAD (לייזר). תודה!

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  4. Started by Warped,

האם יש מכשיר שמסוגל לקבל פקס ולסרוק אותו ישירות למחשב? תודה.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  5. Started by rino,

איזה ספק יתאים למפרט הבא? מעבד 2.8 כפול ליבה מסדרה 820 לוח אינטל מסדרה 945 זיכרון 1 ג'יגה 677 כרטיס מסך FX 7300 512 MB PCI 2 צורבי DVD הרד דיסק250 ג'יגה SATA2 הרד דיסק 160 ג'יגה SATA 2\ הרד דיסק 80 ג'יגה IDE לעיקר העיבוד תמונות ווידאו עובד 24 שעות היממה צריך שיהיה שקט ככל הניתן לא רוצה לעבור את ה400 ש"ח

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  6. Started by Nasok,

זכרונות עד 1.8K מקס' DDR2 בשביל הקונרו החדש שאני יקנה

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  7. Zalman CNPS9500 AT 92mm 319.00 Corsair 2x1024MB PC2-6400 DDR2-800 PRO Series 4-4-4-12 (TWIN2X2048-6400C4PRO) 2363.00 SEAGATE 320GB 7200RPM SATAII 16MB ¤650.00 (לשאול על ה- 7200.10) CREATIVE X-Fi XtremeMusic ¤750.00 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 ¤2,400.00 ASUS P5W DH Deluxe 1,690.00¤ Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2120 ANTEC TX1050B 500W 850 ???

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  8. Started by Koby.Schlissel,

שלום לכולם יש לי כרטיס PCI מקצועי שיושב בתוך המחשב http://www.dektec.com/Products/DTA-107 אני מחפש "קופסא" שהוא יוכל לשבת בתוכה, ולהתחבר למחשבים שונים עם חיבור USB2 מצאתי התקן דומה עבור PCMCIA אבל לא עבור USB2 http://www.mobl.com/expansion/products/expresscard_expansion/1slot/index.html אודה מאד למי שיוכל למצוא לי התקן מתאים תודה קובי

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  9. האם שווה לקנות את העכבר והמשטח האלו: G5 ו QcK במחיר 400 ש"ח כולל משלוח מהחנות גולדטופ. והאם החנות הזאת בטוחה לקניה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  10. Started by ryan_b,

מצאתי ספק של GYRO , האם זאת חברה ג'נרית או בעלת שם בשוק ספקי הכוח? תודה

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  11. Started by dorish,

שלום אני רוצה לקנות מארז בצורת מגבר זאת אומרת שהוא שוכב והוא חייב להיות בצבע שחור והמידות שלא צרכים להיות כמו מגבר בסביביות ה 40 ס"מ אני רוצה את זה כי המחשב שלי הוא בשביל קולנוע ביתי והמגבר של YAMAHA שלי אמור לשבת על המחשב ככה שזה היי יפה אז תנו לי בבקשה דגמים אם לינקים תודה מראש וגם תנו לי ספקי כוח טובים שאני יקנה ביחד איתו הדבר הכי חשוב במערכת שאני בונה זה השקט.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  12. Started by tomer16,

אני רוצה לקנות מצלמה למחשב אבל אני לא מבין גדול בזה וחשבתי אול מישהו יעזור לי ויציע לי מה לקנות....כי אני רוצה מצלמה לא ברמה גדולהה אבל שלא תיהרס לי גם אחרי שבוע......הצעותת יקבלו בברכההה

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  13. שלום..ובכן הבעיה שלי היא כזאת לאחר שאני מכבה את המחשב, כדי להדליקו מחדש אני צריך לנתק ולחבר לספק את המקור חשמל (או עם הכפתור 0 1) יש לי מעבד AXP2500+ ולוח NF7-SL, ומארז סימבאדה מסטר 1 LU אני משער שזו איזושהי הגדרה בביוס? (כי המחשב חדש והרכבתי אותו אתמול)

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  14. Started by zedi-haim,
    • 0 תגובות
    • 521 צפיות
  15. Started by assaf990,

יש לי DISK ON KEY שנתלש לו הראש ואני רוצה להלחים אותו הבעייה: אני צצריך תרשים. microflash 128MB usb2.0

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  16. Started by elcuco,

שלום, יש לי מחשב נייד ויש לי דסקטופ, ואני רוצה לחבר את שני המחשבים הללו בעזרת kvm. העיניין הוא שלנייד אין יציאות ps/2 ולכן צריך לחפש kvm שתומך ב?usb. הייתי מעדיף שה?KVM ידע גם להסתדר עם כניסות PS/2, כדי שאני אוכל לחבר לשם גם מחשב ישן שיש לי פה. שתי כניסות מספיק לי, מקסימום נשחק בכיסאות מוסיקלים. אני מחפש הצעות למשהו כזה, ואני מעדיף לקבל חוות דעת של אנשים לפני שאני משקיע כסף בלקנות שטויות.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  17. Started by WaRez.,

כן יש לי ROUTER אין לי ממש מושג מה הדגם. יש לי ת'קופסה וכתוב עליה - Broadband Router _4-port 10/100mbps החברה ניראה לי זה LEVEL ONE איך אני מבטל ת'פיירולל שלו ? תודה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  18. Started by ras81,

hello how can i use the key assignment function in order to switch windows? i tried to do it, but i order to switch windows i need to push ALT+TAB and in the key assignment option i can't do it because it waits until i stop pushing ALT or maybe there is another option to switch windows that i am unaware of.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  19. Started by wow,

אני מתכוון ל-Sunbeam Acrylic case - UV. למישהו אולי יש אותו ויכול להראות לי איך זה יוצא ? (תמונות שלכם לא גוגל)

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  20. Started by LeftRight,

ראוטר והומודם בזמן שהמחשב כבוי מבלי שימחקו כל ההגדרות\יקח לו שעה לעלות ולהתחבר לאינטרנט

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  21. Started by roei88,

ראיתי כמה מצלמות זולות וכמה יותר יקרות, והיותר יקרות תומכות ברזולוציה גבוהה יותר איזה רזולוציה טובה לvidio conference?

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  22. Started by Dutchy,

שלום נגיד וקניתי מאורר למארז, איפה אני שם אותו? סתם ככה בתוך המארז יהיה בסדר או שצריך להרכיב אותו לאנשהו?

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  23. Started by אירית פורמן,

הי, אני סטודנטית שמחפשת מדפסת+סורק בסביבות 500-600 ש"ח ושהדיו לא יהיה יקר מידי.... אשמח להמלצות,תודה....

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  24. Started by שלמה הדג,

אני בתהליכי קניית מחשב ומתברר כי המארז שרציתי לקנות (Compucase ci-6920) לא ימכר יותר בפנדס. לכן אני צריך מארז אחר, שיכלול ספק כוח טוב בהספק של בערך 400W. שלא יהיה יקר מדי, אך שיהיה איכותי. - תודה.

דיונים חדשים בפורומים