ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,428 דיונים בפורום זה
-
איך אני בודק לאיזה סוג(גודל) של לוח אם מתאים המארז שלי ואיך אני בכלל יודע איזה סוג מארז יש לי(לדומא אם הוא full tower) (יש לי מקום ל4 כוננים של cd)
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם שמי ציון אני מקווה שהכותרת טובה אם לא בבקשה תגידו איך צריך לעשות כדי שלא תינעלו אז לעניין חברה.אני רוצה לקנות עכבר חדש ומקדלת . יש לי עכבר של איהז 50 שקל שובר לי תיד =[ ומקדלת מעפנה אז אני החלטתי לקנות חדשים . מקדלת אני יודע איזה אני קונה כבר ב 80 שקל 3 שפות בגלל אבא שלי אני צריך רוסית גם והעכבר שיש לי כרגע קטן והורס תיד אז אני רוצה שתביאו לי עכבר בתקציב של 160-170 של חברת logitech אני רוצה שעכבר יהיה איכותי.נוח.ושימושי לגלישה באינטרנט ולפעמים משחקים אם אפשר תבחרו לי תעכבר מהאתר הזה: goldtop.co.il תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
ידידה צריכה מדפסת, לצילום עבודות לאוניברסיטה, ומדי פעם תמונות (לא משהו רציני). חשוב שהדיו יהיה זול, והמדפסת תדפיס באיכות סבירה+. התקציב הוא עד 350 שקלים, יש משהו מתאים בתקציב הזה לדרישות?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להזיז את הגלגלת ימינה ושמאלה, רציתי לנצל את זה ככפתור דיבור, כל פעם שאני מזיז את זה שמאלה אני יכול לדבר, אבל המקש הזה אקטיבי רק בדפי אינטרנט ואני לא יכול להגדיר אותו בתוכנות או במשחקים, למה? ויש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
ראיתי כמה מצלמות זולות וכמה יותר יקרות, והיותר יקרות תומכות ברזולוציה גבוהה יותר איזה רזולוציה טובה לvidio conference?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום אבא שלי החליט שהוא רוצה לערוך קצת וידאו במחשב נייד שלו... יש לנו כבר כרטיס ישן במחשב שלי אבל הוא רוצה אחד חדש שהוא יוכל לערוך במחשב שלו. אני לא מבין בזה ממש ואת הכרטיס שיש לי עכשיו קנינו לפני כ5 שנים עם המחשב הישן... אין תקציב.. אבל כדאי שהוא יהיה כמה שיותר נמוך. ושאלה.. לאבא שלי יש כרטיס מסך מהסדרה FireGL, יש מצב שיש לו כניסה של וידאו?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שניהם דגמים קצת ישנים רק אני רוצה לדעת מה יותר טוב, נראה לינשלנ215 יש אפשרות לצלם מספרים אבל ה 3240 נראה לי יותר דגם חדש. אשמח לתשובה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? http://www.2md.co.il/catalog/product_info.asp?Product_id=423&srf=zap http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2600075&refid=6 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=SL6682X&Cat2Cat1ID=1449&Cat2ID=1812 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=SL6681&Cat2Cat1ID=1454&Cat2ID=1830 אם יש לכם הצעות\המלצות על יותר טובים (בתחום ה 300 350 ש"ח), הן יתקבלו בברכה תודה רבה לעוזרים, וסתם לקוראי ההודעה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
תקציב אממממממ 400 ש"ח אשמח גם להמלצה למקלדת טובה
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
-
איזה מארז כדי לי לקנות למחשב שלי????? 1. Shark VA7000BWA/SWA? של TT או 2. 69U6 400W? של HEC תגיבו דחוף תודה
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
השימוש של הסורק יהיה בעיקר לצרכי עיבוד בפוטושופ. תודה
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
בהנחה שיש לי מקלט GPS שמתחבר ל-IPAQ כך שגם הוא יכול לשמש לניווט, במה הייתם בוחרים ? אני חייב תשובה ! תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום,אני עוד כמה דקות הולך לקנות ספק וכרטיס מסך וזכרונות,המחשב שיש לי עכשיו כתוב במפרט אבל רק אני הולך להוסיף עוד 512 זכרון שלGEIL וכרטיס מסך 6600GT של GIGABYTE במקום ה5200FX,אני צריך מהר תשובה לפני שאני הולך איזה ספק לקנות? יש לי קצת כסף עכשיו,בסביבות 300 שקל לספק! אז אם אתם חושבים שיש איזשהו ספק שיכול להחזיק תמחשב הזה שיתן לי את שמו,אבל ספק איכותי ולא ספק שהוא טוב ויכול להיות שיש לו כמה סיכונים מזעריים או בעיות נפוצות! תודה על תשובה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
הייי.... קנו לי לפטופ(חדש לגמרי) של IBM מארה"ב הבעיה היא כשבאתי להפעיל אותו בארץ מיד אחרי שעולה המסך שלIBM הוא דורש סיסמא - שאין לי מושג מה היא!! איך אני יכול לעקוף את העיניין הזה...או שאני פשוט צריך איכשהוא להחזיר אותו חזרה..... נ.ב אני מוכן לשלם על השירות הזה למי שחושב שיכול לפתור את זה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
מחפש מדפסת לייזר חביבה שתתאים לסטודנט.. עד 450 שקלים... בתקווה שתחזיק מעמד לפחות שנה וחצי תודה
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי psp וכשאני מחבר אותו למחשב ומעביר לו שירים או תמונות אז הוא כותב או שהו לא מוצא את הקובץ או שגיאה בהתקן פלט קלט מה לעשות? :s05:
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
מה ההבדלים בין: WD3200KS Western Digita - 575 WD3200YS Western Digital - 625 שמצדיקם את הפרש המחירים ? ה - KS הוא בממשק SATA 2 אבל זה לא אמור להיות יותר טוב מ - SATA 1 ? חוץ מזה אני לא רואה הבדלים, אז למה ה - YS בכל זאת יותר יקר?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
לא מעניין אותי איזו חברה רק שיהיה טוב יפה נוח עיצוב יפה לא יותר מדי כפתורים עליו ...וגם הסוללה אמינה ועם מטען להטעין אותו ..
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום נגיד וקניתי מאורר למארז, איפה אני שם אותו? סתם ככה בתוך המארז יהיה בסדר או שצריך להרכיב אותו לאנשהו?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי אני זקוק למדפסת לצרכיי לימודים להדפסת טקסטים ומעט תמונות הכי חשוב שהדיו יהיה זול ככה שHP יורד מהפרק הבנתי ש \ 1500וCanon נורא מומלצת מה ההבדל בינה לבין ה1600 שיותר זולה ממנה? והאם למישו יש המלצה אחרת במסגרת התקציב
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-