ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אם זה לא שייך לכאן אז להעביר בבקשה אבל אני חושב שזה שייך לכאן כי זה ממש קשור למחשב בתור ציוד היקפי. התקציב שלי הוא סביבות ה-200 או 250 ש"ח המצלמה רצוי שתתלבש על מסך [LCD] צבע כהה חובה...\: כחול או שחור או אפור אני צריך מיקרופון מובנה ואיכות וידאו לייב במסנג'ר הכי גבוהה שאפשר.. רצוי מחנות בראשל"צ [סקייפיסי או גולדטופ או פיסיסנטר או KSP] למה אני צריך להתייחס מבחינת איכות וידאו בלייב? QVGA? לכידת וידאו? כי הרזולוציות שונות בשני המושגים הללו.. איך המצלמה הזאת? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2509
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
האם יש יתרון לקניית סט עם Unifying Receiver ? או שעדיף לקנות עכבר ומקלדת בנפרד ? תקציב עד 300 והשימושים הם כלליים עם הקלדות של טקסט מידיי פעם.
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש אזניות לגיימינג, עד היום לא היו לי אזניות למטרה הזאת ולכן אין לי יותר מידי ידע בנושא. ראיתי את ה-G430 של לוגיטק ב-419 ש"ח ב-KSP, רציתי לדעת מה דעתכם עליהם, או שיש דגמים עדיפים באותו טווח מחירים? חשוב לי חיבור USB.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש מתנה לחבר - אוזניות טובות למוזיקה ומשחקים עם כבל ארוך. התקציב הוא עד 300 ש"ח, וזה צריך להיות מרשת גדולה ברחבי הארץ (באג, אופיס דיפו) לפתק החלפה. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצה לסט מקלדת ועכבר אלחוטיים. הדרישות הן: 1) טווח עד 3 מטרים 2) מחיר עד 200 ש"ח 3) נצילות (החלפת סוללות) הטובה ביותר מבלי לפגוע בדרישות למעלה הערות: 1) אין דרישה מיוחדת לפונקציונליות. מבחינתי גם המקלדת/עכבר הפשוטים ביותר שעונים לדרישות 1 ו-2 (ורצוי 3) מתאימים. 2) אין דרישה מיוחדת לשיטה (RF, Bluetooth, IR וכו') אם כי רצוי לא RF (מי אמר סרטן ולא קיבל? :-)) תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי לא מזמן GPT הוציאה עכבר אלחוטי אופטי חדש עם עמדת הטענה (לא זוכר מה הדגם אבל יש רק אחד כזה עם עמדת הטענה) מישהו שמע עליו? רציתי לדעת הם הוא טוב למשחקים כי שמעתי שהעכברים האופטים הפשוטים יותר "מצלמים" בקצב די נמוך שלא מתאים למשחקי FPS מהירים ... אז מישהו יודע מה קצב "הצילום" שלו ? המחיר שלו גם יחסית זול לעכברים אחרים - מצאתי אותו ב155 שקל ...
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת hp5610 הסרתי את התוכנה של המדפסת דרך הדיסק ובסוף ביקש להפעיל את המחשב מחדש שהמחשב עלה התחלתי להתקין את התוכנה אבל לא התוכנה לא מתקינה עצמה כראוי היא לא מתקינה את מדפסת הפקס ומה גם אין את האיקון שצריך להיות לסריקה מה המחשב וכל הפונקציות שיש שם ועשיתי בכל כולל הוצעת כבל usb מהמדפסת הודעה עם תוכלו לעזור לי בפתרון לבעיה מערכת הפעלה ווינדוס אקספי פרופשונל
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי קונפיגורציות (שתיהן מיועדות למחשב במוסס פנטיום 4) 1- Antec 3700AMB Metallic 350W שכולל 2 מאווררים וספק כח של 350 2- 3R system Neon גם בעל שני מאווררים וצג טמפרטורה +ספק כח ThermalTake TT420APD 2-fan APFC המחשב מיועד לגרפיקה ומולטימדיה ולמשחקים קלים.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
המקלדת הזאת עושה לי את זה!!! נראית כמו תוספת מצויינת למחשב שלי. מישהו יודע אם אפשר להשיג אותה בארץ? עם עברית/בלי? אולי את הeclipse 2?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני זקוק למצלמת רשת עד 300 - 350 שקל , והכי חשוב שאיכות הוידאו תהיה טובה . האם מישהו ניסה את מצלמת logitech communicate או יכול לתת לי המלצה אחרת ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, פחות משנה לי אם הוא חוטי או לא ..העיקר שיהיה נוח. מתאים ליידים קטנות. במחיר עד 100 שח..גג 150 רק אם הוא ממש פצצה תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני צריך לעסק מדפסת משולבת שחור לבן. כמות ההדפסה משתנה מפעם לפעם. אבל מדפיסים כ 3000 דף לחודש. יכול להיות שביום אחד ידפיסו 50 דפים ויכול להיות ביום אחד 300 דפים(שיקים) שמהירות ההדפסה לא תרד מ 20 דף לדקה. המחיר עד 4000 שקל. ברור שעדיף כמה שיותר זול. הבעיה העקרית שאני נעזר בכם היא שאני לא מוצא חנות נורמאלית, כל החנויות או שהם יקרות מידי או שמנסים לדחוף לי מדפסות אחרות שאני לא רוצה. אם אתם יכולים לתת לי רשימה של חנויות זה יעזור מאוד. תודה!
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני רוצה לשחק אחד נגד השני במחשב,אך המקלדת והג'ויסטיק עובדים לי על אותו player מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לא כל כך חשובה לי החברה. אם תהיה לה תמיכה ברשת חוטית זה יהיה אחלה, כמו כן טעינת דפים רבים לצילום תהיה אופציה טובה. גם הדפסה דו צדדית תהיה נחמדה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה יש מקום במארז הבא למאוורים? ואיפה מומלץ לשים? (אני מדבר אל מי שיש לו את המארז).
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה ואיתו שלט כמובן עכשיו אני לא יודע יש לי כזה סמל בשורת המשימות שזה כאילו החישן של השלט שאומר לי שאני יכול להשתמש בו בכרטיס טלויזיה ועכשיו קראתי שאני צריך עם אני רוצה להפעיל תשלט גם על המחשב יענו להפעיל סרטים שירים אז צריך להגדיר אותו דרך התוכנה winlirc ואני קצת נתקע הקטע של ההגדרה של המקשים צריך עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש משהו לא מובן לי כל כך בנושא..מה ההבדל בין חיבור HDMI לחיבור HDMI ARC.ואם לדוגמא יש לי עכשיו מחשב וממיר שיש להם HDMI ומסך DELLU2515H שיש לו HDMI אבל לדעתי לא ARC לפי מה שקראתי.ויש לי לדוגמא מקרן קול עם חיבור ARC HDMI ו HDMI רגיל..מזה ה-ARC הזה?ואיך אני יכול לחבר את כל המכשירים שציינתי מעלה בצורה הפשוטה ביותר?תודה רבה וסליחה מראש..
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שמעו אני מוניין לעדכן את התוכנה שלו אבל קודם כל אחרי שהתקנתי והכל סבבה לא יודע למה אבל הדרייבר של העכבר לא מזהה את העכבר ושנית איך עושים FLASH לעדכונים שלו? מישהו יודע ומוכן להסביר?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק Flight simulator x ואחרי זמן קצר של משחק בו (וגם מנסיון קצר בעבר) הבנתי שאי אפשר לשחק בו עם מקלדת ועכבר וחייב ג'וייסטיק... חשבתי על זה קצת והגעתי למסקנה שאם אני לא קונה את המשחק לפחות אני אקנה לו ג'וייסטיק... ;D אני גם מניח שבעקבות קניית הג'וייסטיק אני יוריד עוד סימולטורים... אז אני מעדיף להשקיע 150 שקל (+-20 שקל) ואני מעדיף לקנות מפנדה מטעמי נוחיות... אז זה הקטלוג המלא שלהם: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=33_175_176_1138 ואלו הם האופציות אחרי סינון מחירים: Logitech® Attack 3: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_176_179&products_id=394 SAITEK ST90 STICK : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_176_…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר אלחוטי בשביל מחשב נייד בהערך 200 ש"ח. אני רוצה גם שהחיישן יהיה כמה שיותר קטן או בלוטות למרות שאני לא בטוח כמה טוב החיבור דרך בלוטות. הלוגיטק v220 או v450 http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1354_295_2037 מיקרוסופט ARC http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1354_297_3038
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
משהו יודע מאיפה אני משיג דריברים לכרטיס miro DC10 ל XP באתר היצרן אין זכר לזה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כשאני לוחץ F9 על תיבת טקסט כלשהי הוא מעלה לי הודעת שגיאה to use photo editing,install the photo editing software that came with the keyboard הוא פותח מלא כאלה הוא מעלה את החלון של השעון כאילו לכוון את השעה פותח את האקסל והוורד שלוש פעמים כל אחד מה קורה פה?!@ תודה=][br]פורסם בתאריך: 26.10.2007 בשעה 15:37:40 הסתדרתי אפשר לנעול=]
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-