עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by DAN,

למישהוא יש נסיון עים ASUSLOGO - צריבת תמונה לביוס לשם קבלת תמונה על המסך בעת הדלקת המחשב ? אך למה ? וכמה ? דן

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  2. Started by ybe,

אני מחפש אתר ברמה גבוהה הסוקר צגים למחשב, מבצע ביקורות מקיפות נותן ציונים וכו'. על איזה אתר אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  3. Started by Elrond,

יש לי לוח אם 850 גריבלדי מקורי של אינטל. מאז שקיבלתי אותו הפרה-בוט (pre-boot) שלו לוקח המון זמן (לפחות 3 דקות), מה יכולה להיות הבעיה? ??? הפוסט בוט דא"ג לוקח כמה שניות :

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  4. Started by se7en,

בשעה טובה אחרי 3 שנים עם אותו מחשב באה ההיזדמנות. יש לי סכום בלתי מוגבל (15 אלף + -) שקיבלתי. אנא מפרט הכי טוב שאתם יכולים. (ניסיתי את המפרט האוטומטי בפורום ואני לא חושב שהמפלצת שם כל כך איומה בשביל הסכום) אני מוכן אם יוצאת חומרה חדשה לחכות אפילו חודש חודשיים. תודה. :asthanos:

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  5. Started by doubled,

אני מצרף קישור להודעה שלי בפורום אחר, כי נראה לי שזה קשור למסך (שאין לי מושג מאיזה חברה הוא) http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=3649 תודה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  6. האם יש כרטיס ללכידת וידאו מקצועית שגם מכיל tv out איכותי מלבד לכידת הוידאו? הדילמה היא כזאתי.אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שיהיה בו גם את כל הפיצ'רים האיכותיים של לכידת וידאו מקצועית לצרכי עבודה גם tvout איכותי עד כמה שניתן גם לצרכי עבודה וגם קצת למשחקים ושיהיה חזק במשחקים לפחות כמו ti500. בכל אופן חשבתי על radeon 8500dv אבל כמו שהבנתי הוא לא אמור להגיע בזמן הקרוב אז אמרתי אם יש כרטיס בנפרד שנותן גם לכידת וידאו מקצועית וגם הקרנה איכותית על טלויזיה של סרטים ומשחקים אז אני יקנה אותו וגם כרטיס מסך בלי קשר אליו. בכל אופן אם יש משהוא טוב שיש לכם ניסיון איתו אשמח לשמוע הצעות ותגובות תודה מראש demulti

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ThE_BesT,

אז ככה לכל מי שקורה את זה אני לא ניסיתי את כל הרמקולים שדיברתם עליהם ואני רק רוצה לתת את דעתי על ה-altec ada880 א) הרמקולים (לדעתי) פצצות של דבר!! במיוחד הסאב הענק (ביחס לאחרים) ב) מה שבטוח את תסתכל אפילו לכיוון של קריאטיב ג) 80 וואט אר.אמ.אס זה אחלה של דבר 40 וואט לסטלייטים ו-40 לסאב (10 וואט כל סטלייט, והסאב בקוטר של 8 אינצ' ותיבה מעץ מה שנותן צליל עמוק!!) ד) זה בא עם שלט לבקרה מלאה , ועל הרמקול הקידמי ימני יש תצוגה ה) אם יש לך סאונד בלאסטר עם יציאה דיגיטלית אז זה בכלל פצצה כי למערכת הזאת יש יציאה דיגיטלית ואם תחבר את זה ככה הצליל יהיה יותר נקי ויתר חזק ובסרט די.וי.די אתה תהנה מאד!!! אחלה סראונד ו) מה שטוב גם הוא שהמגבר הוא מפענח דולבי ו-AC3 כך שזה יותר טוב מקווה שעזרתי…

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  8. Started by iib,

סיימתי לקרוא את הכתבה בטום הכרטיסים האלו פשוט יוצאים מהכלל! הגיפורס 4 MX460 מבצע כמו GeForce 3 Ti200 בבנצים הרגילים וכמו גיפורס 3 Ti500 כשמכניסים FSAA לתמונה! פשוט מדהים! רק חבל שהוא עדיין לא תומך ב Vertex/Pixel Shaders - וכיוון שזה נראה לאן שהולך העתיד אני לא חושב שהכרטיס כל כך שווה... רואים את זה שבוחנים אותו על Aquanox. הגיפורסים שמבוססים על Nv25 (כל סדרת הגיפורס 4 Ti) פשוט מדהימים כל אחד מהם יותר טוב מהגיפורס 3 Ti500 והביצועי FSAA שלהם פשוט יוצאים מהכלל! הירידה בביצועים שה NV25 מקבל כתוצאה משימוש ב Fsaa היא פחותה באופן משמעותי מהגיפורס 3 וה Radeon 8500. והגיפורס 4 Ti4200 שהוא יותר חזק מהגיפורס 3 Ti500 עולה 200$ מחיר רשמי שזה בערך 100$ פחות מהמחיר הרשמי של הגיפורס 3 …

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  9. Started by asili,

בזול ובאזור המרכז??? בבקשה זה חשוב

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  10. Started by prince amir,

באחד החנויות מוכרים דגם זה בזול , האם כרטיס מסך זה טוב או לא ? מבחינת GEFORCE MX400 או TI

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by TrYdEnT,

מישהו יודע אם הכונן של ASUS מנגן דיסקים של (SACD (super audio CD ואם אני צריך איזשהי תוכנה מיוחדת כדי לנגן דגם E616 אם מישהו צריך לדעת תדגם תודה מה קרה שאף אחד כאן לא יודע\עונה ?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by ^DaRk-MiNd^,

אני כבר קיבלתי כאב ראש מהעסק הזה בפלונטר קיימים 2 דגמים של T200 מומהרים של חברת GAINWARD אחד במחיר 1200 ואחד ב1500. שניהם באים עם 128 זכרון היום נתתם לינק לכתבה שמדברת על אחד מהכרטיסים ומסבירה בסופו שהכרטיס משתווה בנתונים לT500 http://www.hardocp.com/reviews/vidcards/gainward/gf3ti200_128mb_golden/ אז כדי להבין על איזה כרטיס דיברה הכתבה הלכתי לאתר הרשמי שם היה כתוב כך Gainward Geforce3 PowerPack !!! Ti/550 XP Golden Sample (GeForce3 Ti 500) Gainward Geforce3 PowerPack !!! Ti/550 Golden Sample (GeForce3 Ti 500) Gainward Geforce3 PowerPack !!! Ti/450 (GeForce3 Ti 200) Gainward GeForce2 Ti/500 XP VIVO Golden Sample (GeForce2 Ti) כלומר רק כרטיס א…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by Funkyzord,

קבלו ps 2 bb תחשבו כמו משחקים בחינם ל PS2 כמובן לא חוקים כמו שהאינטרנט אובד. להוריד משחקים בלי לצאת מהבית.כמובן עוד הרבה זמן עד שיגיע לישראל

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  14. Started by Real_Me,

עד עכשיו חשבתי שצמד המילים PUREFLAT או PF שראיתי בצמוד לשם מסך זה או אחר מתייחס רק לעובדה שהמסך שטוח. והנה נתקלתי בביטוי PureFlat Picture Tube שמעיד אולי שמדובר בטכנולוגיה כלשהי, אולי סוג של שפורפרת מסך כמו טריניטרון? מי יכול לשפוך אור על העניין?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  15. Started by chichy,

שלום אני מאוד!!! מעוניין לקנות כרטיס עריכה דיגיטלית עם יציאת וכניסת firewire. הבעייה היא שישנם סוגים שונים בשוק אשר ביניהם הבדלי מחירים עצומים!!! אם מישהו יכול להסביר לי את ההבדלים בין הכרטיסים שהרי הם דוגמים בצורה דיגיטלית, ככה שאין כזה דבר הורדת איכות וכו... אם אתם מעוניינים לקבל קצת פרספקטיביה למה שאני אומר כנסו ל- PCI FireWire HOST ADAPTER נמכר בפלונטר ב- 290 ש"ח PINNACLE STUDIO-DV-CLIP נמכר בפלונטר ב- 806 ש"ח תודה איל

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  16. ראיתי פה באיזו חנות מצלמה דיגיטלית שמצלמת ב1024 על 768 עם טיפה יותר מ1 מגה פיקסלים וגם יכולה לשמש כמצלמת אינטרנט. בכל אופן היא לא רעה ועולה 550 שקל.חבר שלי קיבל כשהוא קנה מיטה חדשה מצלמה שמחירה באותה חנות הוא 400 שקל והוא אומר שיש אחלה תמונות.אין פלאש או זום אבל יש אוטופוקוס אין מסך אין כלום והחיבור הוא יואסבי.לא רע בכלל. המצלמה שאני מדבר עליה היא גם יואסבי על יותר מ1 מגה פיקסלים רזולוצייה הרבה יותר גבוהה משלו ואני מתאר לעצמי שאם שלו נותנת אחלה תמונות יחסית אז גם זאת שאני רוצה ב550 שקל תיתן תמונות טובות.עכשיו לפני שאני קונה אותה רציתי לדעת אם אתם מכירים עוד סוגים של מצלמות כאלו זולות ופשוטות שנותנות תמונות טובות אבל אין להם את הפיצרים של מסך וכאלו כי אני רוצה מצלמה די פשו…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by DAN,

לאחרונה אפשר להשיג בישראל C 3 1000 PRO עים לוח משולב המכיל הכל מה דעתכם ? http://www.via.com.tw/en/viac3/c3reviews.jsp

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  18. Started by IsrAlien,

חחחח, למי שראה את הלוח SOLO 2 שמדגים את מערכת הHAMMER של AMD (בANANDETCH או בTOMS HARDWARE) ודאי שם לב לתווים הקטנים שמתחת לשם, אבל לא התייחס (כמוני) תראו על מה החבר'ה האלה עלו - AMD Jokes on Intel's Music (תקראו גם את הפורום על זה) ROFL!! בדקתי את זה בפסנתר וזה נכון!! (מקווה שאתם מכירים את המנגינה) חוש הומור יש לAMD האלה...

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  19. Started by DiSc@MaN,

תראו את זה: לינק יכול להיות שנדפקתי עם הG400 המגעיל הזה לתמיד? ועוד הכרטיס עריכה הזה (RT2000) נחשב מקצועי אני ממש לא מבין איך כרטיס שעלה בזמנו (לפני חצי שנה) 1000$ יכול לעבוד רק עם כרטיס מסך מסויים! אני ממש בדכאון מזה.... :'( הנה עודדו אותי בבקשה... יש איזה כרטיס מסך PCI ששווה משהו? (לא יותר מ200 דולר) תודה רבה, DiSc@MaN

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  20. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=5241;start=17 :AR15: :AR15: סוף סוף מצאתי

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by DAN,

לכל בעלי הלוח המורסם יש לכם טנק בבית !!! http://www.a7vtroubleshooting.com/a7v_original.htm דן

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  22. Started by D_N_A,

מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה זה הכרטיס קול הזה: 3d melody mf -1000 כמה הוא ישן? כמה הוא גרוע (או טוב?!) ? כמה הוא עלה בעבר? וכמה הוא עולה היום?!

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  23. יש לי GF2 Ti ואני חושב שהוא לא GOLDEN SAMPLE בגלל כפתור שחסר בתוכנה EXPERTOOL. אם יש למישהו את הכרטיס הזה והוא כן GOLDEN SAMPLE או אפילו אם הוא אינו בטוח בעצמו אנא הגב כדי שאוכל לוודא את העניין ב-100%. תודה.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  24. סליחה על הבורות...אבל אני סקרן לדעת מזה הFirmware שיש לצורבים? ואיך אני מעדכן את שלי? hp9300

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  25. Started by SharP,

http://service.madonion.com/compare?pcm=2796 דרך אגב זה בודק את 2 ההרדיסקים או רק הדיסק שעליו התוכנה\מאסטר ומה עם הזיכרון של כרטיס מסך ... יש לי (רק לעוד יומיים בעזרת ה') MX 400 עם SDRAM זה משפיע גם ?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים