ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן רכשתי מחשב חדש שמתי לב שאחרי שאני מכבה את המחשב, העכבר נשאר דולק (הלד בפנים) (פעם גם הNUM LOCK נשאר דולק) ולא לכמה רגעים אלא קבוע, כאילו לא כיביתי אותו. והאם זו בעייה ??????? מעולם לא ראיתי את זה במחשבים אחרים?
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם צריך למקלדת הזאת בטריות ? או שהאור המואר בה מגיע מכח החיבור לUSB במחשב? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8436 תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=3112&PHPSESSID=fd04632d947e32ce4200c96f2bfeebb3 כמה מאווררים מקבלים איתו וכמה מקומות למאווררים יש בו? יש למישהו ביקורת על המארז? מה כדאי לקנות את האנטק או הסופרטאלנט? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_837&products_id=4142 ובחלון של האנטק החור למאוורר פתוח? ויש לי גם שאלה על הסופרטאלנט... אני מכיר מישהו שקנה את השחור והוא לא קיבל איתו מאוורר בחלון מישהו יודע למה?
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכם, מישהו מכיר את הבקר שמצוין בכותרת? האם הוא כולל גם פאן בס (שליטה על מהירת המאווררים)? תודה רבה. עדן
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני צריך להגיע להחלטה אם לקנות P4 1800 או AMD 1800XP , כמובן שכולם (או לפחות הרוב..) יקפצו בצעקה רק AMD , מה שאני צריך לדעת איזה לוח אם הטוב ביותר ל-P4 , מטכנאי חבר שמעתי שהיה לא קצת בעיות עם ASUS על כן הוא המליץ לי כרגע על לוח של INTEL מרוויל. שאלה שנייה מעבד AMD XP 1800 האם הוא מתחמם ולאיזה חום הוא מגיע, למה אני שואל...אז כך.. אותו טכנאי בחנות מאוד ידועה במרכז, סיפר לי שבחודש האחרון הגיעו ארבע מעבדי AMD שנשרפו, ואילו INTEL "נדה" כלום... אשמח לשמוע מבעלי AMD XP חוות דעת אוביקטיבית, האם הוא מתחמם חזק, האם יש לו תאימות מלאה להכל, שזה משחקים ותוכנות.
-
מה המהירות של UDMA MODE 2 (בMB)? ועכשיו הכרטיס קול שלי, הכרטיס שלי הוא Aureal Vortex 2 (ויש לידו איזה מספרים ואותיות שאני לא זוכר). מאז שהתקנתי את WIN XP הוא לא עובד (אין קול, נאדה). בהתחלה חשבתי שהדרייברים לא טובים, אבל הבנתי מאחרים שיש להם אותו כרטיס שאמרו לי שהדרייברים של WIN XP עבדו להם. אם זה לא מספיק עכשיו היה בWindows Update עכדטו לדרייברים האלה, וזה עדיין לא עבד. מה יכולה להיות הבעיה? הכל מחובר כמו שצריך (הכרטיס, הרמקולים), ולפני זה כשהיה לי WIN 98 זה עבד. מה זה עוד יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
לחבר בארה"ב יש DVD פיוניר DV-535. הבעיה היא שלא ניתן לראות איתו תקליטורי PAL שכן כנראה הוא לא יכול להמיר אותם ל-NTSC. ניתן לקנות ממיר שמפיק אות פסאודו NTSC אבל הזול ביותר עולה כ-100 דולר וכבר ניתן לקנות DVD חדש שגם תומך ב-PAL (אבל פחות איכותי מהפיוניר) בפחות מחצי מחיר. האם יש דרך, אולי שדרוג ה-Firmware, או כל דבר אחר שיפתור את הבעיה? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
מה שאני יודע: אפיק כפול מכפלה שווה את מהירותו הפנימית של רכיב כמו מעבד. בצ'יפסטים חדשים מהירות הזכרון נקבעת בנפרד ממהירות האפיק החיצוני. מהירותם של חריצי ההרחבה קבועה, ונקבעת לפי מהירות האפיק חלקי מחלק מתאים. אז מה נותנת מהירות אפיק של 400 או 533 הצפויה של פנטיום 4? או אפילו 266 או 200? בכל מקרה מחשבים לפי הבסיסית של 100 או 133. ואפילו האם יש יתרון ל 133 על פני 100? האם זה תיקשורת מהירה יותר בין המעבד לזיכרון, או מה? ועוד משהו, לדוגמה: קצב העברת נתונים של חריץ PCI היא 133 מגה\שניה. זה 32Bit X 33 Mhz. איך מגיעים ל 133? איך מחשבים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי הכרטיס הזה הולך להגיע לארץ? אני כבר מת לקנות אותו...........
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קיבלתי HP iPAQ Poket PC h1900 ורציתי לדעת איזה תוכנות אני יכול להתקין ודברים מדליקים שאפשר להשתמש בו *מותקן עליו windowsmobile
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני שנה razer lachesis מבאג ת'אמת לא ישבתי עליו הרבה ועכשיו שחזרתי אליו גיליתי כמה בעיות: 1 העכבר כל הזמן מתנדנד הוא לא יושב צמוד למשטח וכשאני משתמש בו הוא תמיד בורח לי מהנקודה עכ"כ שכשאני רק לוחץ עליו בקליקים הוא זז.... 2 כשאני מזיז את העכבר שמאלה למעלה(אלכסון..) הוא לא זז חלק באלכסון אלא שמאלה ואז למעלה שמאלה למעלה וכ"ו.. כלומר שהוא ממש רועד שהוא זז (לשאר הצדדים הוא זז חלק) האם יש על זה אחריות??
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום אני מעונין ברכישת אוזניות הכוללות מיקרופון, וראיתי למשל אותם: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6150&perur=2&t=9&c=479 ראיתי שהם מתחברים דרך חיבור USB. והשאלה שלי היא איך הדבר אפשרי? הרי האוזניות לא מחוברות לכרטיס הקול. איך יש צליל? והאם זה מוצר טוב האוזניות האלה של microfost, שומעים טוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש בפנדה עכשיו את המארז הזה במבצע של 390 שקל כולל ספק 420W (הספק הוא של ריידמקס), קודם המארז עלה 535 שקל. האם הספק הזה הוא ג'נרי הוא שהוא טוב? כי נראה לי מוזר המחיר הזה כולל ספק. תודה
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, שאלה ניובית מאוד אבל בכל זאת.... כשאני מדפיס מסמך שרובו כתוב בשחור אבל מכיל צבע ובוחר באופציה של הדפסה צבעונית במדפסת, האם המדפסת מדפיסה את הצבעים השחורים באמצעות מיכל הדיו השחור או באמצעות מיכל הדיו הצבעונית? (המדפסת היא BROTHER DCP-130C). תודה!
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היום במזל טוב קיבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי (HERUCLES 3D PROPHET TI 200) רציתי לחבר את הTV OUT לטלויזייה אז יש את החוט הזה שבא עם הכרטיס מסך, אליו מה אני צריך לחבר (לפי מה שראיתי זה יציאת RCA פשוטה) ובטלויזיה שלי יש 21 פינים, אני צריך ממיר מ RCA ל 21 פינים ?! או שיש עוד דרך לחב ר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו אני רוצה לדעת מי שקנה מנועה האם הוא קיבל את המארז עם מאווררים שקטים וגם שהמאווררים על החלון מוציאים אוויר ואלה שלמעלה מקדימה ומאחורה מכניסים אוויר ... כי אני רוצה לבדוק מה ההבדל אם אני מזמין מפנדה ואם אני מזמין מנועה האם אני מקבל את אותם מאווררים באותו כיוון ..
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לפי מיטב הבנתי יש רק "כלוב" אחד להארד-דיסק במארז. ז"א שאני יכול להתקין רק הארד-דיסק אחד? פרטים על המארז: http://www.arctic-cooling.com/pc_case2.php?idx=12
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הי רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי למצוא את ההבדל בין שני כרטיסי הרשת ההלו מבחינת מפרט: הראשון Intel® PRO/1000 PT Desktop Adapter הנה קישור: http://www.intel.com/products/desktop/adapters/pro1000pt/pro1000pt-overview.htm השני: Intel® Gigabit CT Desktop Adapter הנה קישור: http://www.intel.com/products/desktop/adapters/pro1000pt/pro1000pt-overview.htm בעיקרון שאני מחבר את השני(זה עם הסיומת CT) הוא לא "סוחב לי את התקשורת כמו הכרטיס עם הסיומת PT תודה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לקראת רכישה של G27 חדש מKSP או איבורי (הכי זול משמעותית משאר החנויות) דבר ראשון - יש לי את שני הסניפים בעיר והיה לי ניסיון רע עם KSP באחריות על לוח אם, אבל אני יודע שהאחריות של לוג'יטק גלובלית ולכן לא ממש מדאיג אותי - האם אני צודק? לגבי ההגה עצמו - האם הוא שווה את הכסף? ממש מרגישים הבדל בינו לבין הגה ב"רק" 500 ש"ח נניח? אני חובב נהיגה באופן כללי ומשחקי מחשב גם, אם באמת ארכוש את המשחק, חוץ מGT5 לPS3 (שהבנתי שהוא חובה) איזה משחקי מחשב מומלצים להגה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אני עושה איתו? הוא לא בא עם איזה משחק שמדמה נהיגה? הרי לא קונים אותו כדי לשחק NFS
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי את הTrack Man Optical של לוגיטק http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2150,CONTENTID=5006 העכבר אלחוטי ועובד על סוללות (לא פנימי) ורציתי לדעת איך אני שומר על אורך זמן הסוללה יש דרך לסגור את העכבר שהוא לא בשימוש או שהו נסגר לבד של נוגעים בו או איך זה עובד?
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
תגידו הטכנאי אמר לי שאפשר לכבות את האור של המארז אם הוא מפריע לי לישון בלילה הוא אמר שיש כפתור ולא מצאתי אותו במארז איפה הוא נמצא אם יש כזה בכלל ? ושאלה נוספת האם יש מאוורר שהוא פועל רק במצב שהמארז מתחמם מידי ומתי שהוא לא חם הוא מפסיק לפעול אני מדבר בקשר למארז שלי בלבד... ?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הי חברים. אני מעוניין לקנות את הסט הנ"ל והייתי שמח לשמוע התרשמות ממשהו שיש לו (עדיף ממישהו שהוא גיימר כי ככה הפרופיל שלו מבחינת שימוש יהיה יותר קרוב אלי) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני תמיד חשבתי ש KINGSTONE הכי טובים והכי יקרים, והנה: Kingstone 256MB DDR333 - 472 NIS CORSAIR 256MB DDR CMX256A-2700C2 - 586 NIS (בפנדה) מישהו יכול להסביר לי את המוזרות הזו ועל מה כדאי לי ללכת? המפרט שאני לוקח הולך ככה: INTEL P4 2.26GHZ 533MHZ 478PIN 512 Cache MSI 645 Max2 (צ'יפסט SIS 645DX תמיכה ב 533 FSB ו- DDR 333 עם USB 2 ו- RAID 0/1) Kingstone 256MB DDR333 ??? Tsunami Virgo bLUE for P4 350W MSI GeForce4 Ti4200 - TD128 DVD-TOSHIBA, צורב-HP, כרטיס קול-LIVE, כרטיס רשת-10/100, מודם 56 Rockwell V.90 והרדיסק 20GB 7200 נשאר מה שיש לי, חבל על הכסף להחליף כרגע הסבר קצר על המפרט: המעבד - קניתי בגלל ירידת המחירים הדראסטית במעבדי ה 533 FSB (לקחתי את הכי איטי עם 533), בג…
-
- 58 תגובות
- 4.3k צפיות
-