ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום! רציתי לדעת האם הספקי כוח שמחברים למחשב נייד כאשר יושבים בבית/משרד יכולים להתחבר בצורה כל שהיא למחשב רגיל ולהזין אותו בחשמל???
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד AMD 3800 X2 + לוח של GIGABYTE NFORCE 4 ULTRA ו גם כן כרטיס 6600 HEAT PIPE , MAXTOR 160 GB SATA 2 השאלה כזאת הלקוח קנה מארז של X-BLADE , מגיע שמה ספק (יאני) 500 וואט 120 מ"מ . הוא יחזיק מערכת כזאת בצורה יציבה ? אל איזה ספק אתם ממליצים ב מינימום הוצאות? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך הספק הזה לעומת ספקים אחרים באותו טווח מחירים ? http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=PSMGEVO600W&Cat2Cat1ID=1436&Cat2ID=1802&aff=Zap
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי ספק של 400W ללא כל שם יצר הדברים היחדי שרשום עליו זה MAKE IN CHINA, שזה מן הסתם די גרוע.. בכול אופן מה שרציתי לדעת זה איך אני יכול לדעת כמה המחשב שלי מנצל מיתוך הספק הזה למשל נגיד אם המחשב שלי יכול להסתפק גם ב 350W, אני לא מתכוון להחליף ספק אלא סתם לראות מה צריכת החשמל של המחשב שהוא צורך מן הספק ? איך אני יכול לבדוק כמה הוא צורך מן הספק? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי, בקרוב אקבל את המחשב החדש שלי ובו: Athlon 64 3000+ venice, DFI Lanparty NF4 Ultra-D, OCZ EL PC3200 Platinum Rev 2, Leadtek Geforce 7800GT ורציתי לשאול אם הספק שיש לי כרגע ( Thermaltake 420W) יספיק למערכת (אני מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד ולזכרונות) חוץ מזה, איזה מארז (וספק אם צריך) הייתם ממליצים עבור המערכת הזאת, במחיר של 700-800 שקל תודה
-
- 10 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני היום כבר קונה כרטיס מסך חדש 6600GT במקום הכרטיס שיש לי במחשב + עוד 512MB זכרון + 4 מאוררים על המחשב,והתקציב שלי הוא 250 מקסימום מחנות באזור המרכז, חשבתי על זה: http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=80&products_id=1905&osCsid=b228ad1eed4f9bdb3d2116b99efca6d3 האם הוא יספיק לדרישות שלי? וגם אם אני יחליף לכרטיסים חזקים יותר בעתיד?
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מערכת מחשב חדשה בארה"ב בסכום לא מבוטל של 14000 ש"ח ללא מארז שכבר יש לי (ותכף נגיע לשאלה שלי : ) וללא שני HD'S שכבר יש לי(WD 200GB SATA X2?) עכשיו כרגע יש לי את ה XSAER 3 של THERMALTAKE עם ספק בן חודש (שקיבלתי מתנה) גם של THRMALTAKE והדגם הוא PUREPOWER 460W עכשיו אני ישאר בארה"ב עד סוף יולי בתקווה שאוכל לרכוש את הקונרו וכמובן בתקווה שהוא יצא עד אז ואם כן אז נקנה לוח אם בהתאם והכרטיס מסך יהיה כנראה ה- X1900XT אלה אם עד אז ירדו המחירים טיפה ואולי אני אוכל לרכוש את ה GT אבל בכל מקרה זה הולך להיות ATI לפי ההמלצות פה. בשורה התחתונה רציתי לדעת האם אני צריך ספק חדש או שהנוכחי יספיק ? דרך אגב על איזה מסך הייתם ממליצים לי? מכס ומשקל הם כבר לא הבעייה עקב הצתרפו…
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי כרגע מארז ATX רגיל אבל מאד נוח (כזה שלא צריך ברגים בכלל . הספק בו הוא 300W. אני מתכנן לשדרג בקרוב ורציתי לדעת האם אני חייב לקנות ספק חדש עם יותר הספק? אני משדרג למשהו כזה: AMD AXP 1800+ לוח אם םמבוסס KT333 256MB PC2700 או PC3000 כרטיס מסך שיש לי עכשיו GF2PRO 64MB DDR הלוח אם יהיה כנראה MSI KT3 Ultra ARU או GA-7VRXP.
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אם עיזה תוכנה אני יכול להטמיע לצמיתות כתוביות בסרט ואיך???
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
היי ... יש לי בעיה מוזרה בחלק מהתמונות שאני מצלם ... המצלמה שלי היא לא אחת מהטובות ביותר אבל אני די מרוצה מרוב התמונות שלה ... בכל מקרה בחלק מהתמונות יש עיוות של התמונה (ראו דוגמא) בעיקר בחלקים החיצוניים של התמונה ... ואין לי מושג מה גורם לזה ... בהתחלה חשבתי שזה בגלל שאני מצלם בתנועה אבל גם בעמידה בלי תזוזה חלק מהתמונות יוצאות ככה ... שמתי לב שזה קורה בעיקר בצילומים של אור שמש חזקה בחוץ למישהו יש מושג מה גורם לזה? , כי זה הורס לי הרבה תמונות לאחרונה ....
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את העכבר הבא http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22608&catid=924 ואני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט, האם על אותו הקולטן שבא במקור עם העכבר אפשר לעבוד גם עם המקלדת?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את העכבר הזה בשביל משחקי fps, אבל קודם אני רוצה לדעת אם הוא יתאים למשחקים כמו diablo או sc) sc פחות קריטי). אם יש עכבר אחר שנראה לכם מתאים למשימה אנא שתפו.
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני גר בבאר שבע ורק באיבורי מוכרים את ה- g5 גירסה שנייה ב- 190 ש"ח בערך... עכשיו הבנתי שאסור לקנות מהם כי הם מתקנים מוצרים פגומים ומוכרים את זה בזול...מה דעתכם על זה? ועוד שאלה קטנטונת מאיפה אני יכול לקנות את הפאד qck (הרגיל שעולה 65 ש"ח בערך) באזור הדרום? אשמח נורא אם תענו לי ותרשמו את דעתכם הכנה.. בתודה מראש אביעד...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי.. יש לי את העכבר MX 518 כבר משהו כמו שנתיים +- אני מרבה לשחק במשחקי פעולה כמו CS וכו', ואף פעם לא הייתה לי בעיה של "בריחת העכבר" זאת אומרת שהרגשתי שהעכבר עף לי כתוצאה מsensivety גבוה \ נמוך תמיד לאחר זמן מסוים אחרי עבודה במחשב אתה מרגיש את העכבר נוח ועובד לך ביד ולא בורח בסגנון כזה, זה אף פעם לא קרה לי לפניכן,ישנה אפשרות שזו פתאום בעיה בעכבר של דיוק? לאחרונה גם החלפתי את הפאד מ QCK MINI ל QCK רגיל. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אפשר להשתמש ביחידת הנייחת של עכבר אלחוטי (זו שקולטת את האותו של העבר) כדי להעביר מהמחשב נתונים לטלפון סללורי שתומך בחיבור א"א. אם כן - איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אם יש לי מקלדת חוטית.. ואני רוצה לקנות עכבר אלחוטי... אז אני יכול לעבוד איתם? (עכבר אלחוטי ומקלדת חוטית) תודה!!
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך המקלדת והעכבר הבאים.. מקלדת --> Genius Ergo Media Keyboard עכבר --> Genius Ergo 525 Laser Mouse ראיתי שיש עליהם מבצעים בTMSFOX אז רציתי לדעת עליהם קצת יותר..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. יש ברשותי עכבר של לוג'יטק השייך לסט MK250, החלפתי את הסט הקודם שלי זמנית מכיוון שהתקלקל. שמתי לב שבמשחקים כמו BF3 קשה לי לכוון למרחקים, זה זז בקפיצות ולא חלק... האם זה שייך לDPI הנמוך שיש לעכבר זה? (בסביבות 1000). והאם העכבר שהזמנתי יזוז טוב יותר מכיוון שיש לו 5700 DPI ? הדגם הוא G700 .
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי עכבר steelseries sensei ופאד לעכבר steelseries 5L. אני איתו כבר כמעט שנה ושמעתי שפאד קשיח שוחק יותר את הגליידרים של העכבר, הפכתי את העכבר היום והוא נראה כמו חדש, לא ברור לי למה שיעשו פאדים קשיחים אם הם עושים נזק. עכשיו רציתי לשאול אם יש טעם להחליף את ה 5L ב 9HD, כי שניהם קשיחים וגם ככה ה 5L עלה לי 150 שקל. אם ההבדל באמת משמעותי, איפה אפשר לקנות אותו בלי שמשלוח יעלה עוד 40 דולר תוספת?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו מוכן להסביר בכמה מילים מה תפקיד הפילטרים בהקשר של כרטיסי מסך, ואיך לזהות כרטיס מסך בעל פילטרים גרועים (או טובים). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי את העכבר דגם RAZER OROCHI . ואני רוצה להקצות פקודות ללחצנים שיש בעכבר, השאלה שלי היא האם בפקודות המאקרו אפשר לעשות שילוב של WINDWOS KEY ּ+ TAB לעשות את ה FLIP של WINDOWS 7 ???? התוכנה של רייזר בעיתית אצל מיקורוסופט ו לוג'יטק יש את ה KEY STROKE שככה אין בעיה להקצות כל מה שרוצים תודה לעונים ויום טוב לכם.
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי 8)!!! קניתי די וי די נייד של Apex דגם JDP-707 עכשיו התרגום שאני שם ביחד עם הסרט בתור Data רואים אותו הפוך על המסך ... הבנתי שיש צורך בתוכנה שהופכת בחזרה את התרגום (לפני שאני שם את הסרט על דיסק) וניתן לצפות ללא בעיה מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה שם התוכנה ??? בבקשה בבבקשהה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום... רציתי לדעת האם עם קונטרולר בדוגמת סוניפלייסטישן כזה אני יוכל לשחק במחשב בנוחות כמו בשימוש בסוני? והאם אפשרי לחבר 2 כאלה על אותו מחשב ולשחק ביחד במחשב? נגיד בcod5 בps3 יש אפשרות של cooprative כשהמסך מפוצל ל2 ומשחקים ביחד... האם אפשר לשחק את אותו הדבר גם במחשב? על אותו מחשב?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום יש לי אוזניות שאורך הכבל שלהם הוא 3 מטר. שאלתי היא כזאת,האם קיצור הכבל לאורך יותר קטן(ע"י חיתוך) לא יפגע באוזניות? תודה יורה..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי צריך גויסטיק נחמד מאופיס דיפו או מKSP. משהו של חברה נורמלית. בUSB. יש לו סאידוואינדר ישן עם חיבור MIDI והמחשב לא מזהה,יש לי את הדיסק שלו ואני יכול לבדוק האם זה עובד. אם לא,בנתיים תנו המלצה. וכמה אפשר למכור: הגה ג'ניוס כסוף רוטט יפה,במצב מעולה,ועכשיו רציני לחלוטין:היה בשימוש 5 פעמים! ומאז בארון. USB יפה עם פדלים. מיקרוסופט סאינדוואינדר USB עם 4 לחצנים. ועוד 2 כאלו בפינות. ספק כוח טרמלטייק W0069 עם PFC 430WATT PCI-E SATA 24/20PIN ומה אתם אומרים על הרמקולים שקניתי: ATP3 של ALTEC LANSING. חשבתי לקנות את הרמקולים FX6021 בדיוטי פרי,היה רשום שהם 200$,אבל לא היה במלאי והם אמרו שלא יגיע יותר. בעסה. לא נורא. תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-