עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אוקיי אז ככה: היום עשיתי הזמנה מ PCH להגה של לוג'יטק Logitech Formula Force GP Wheel (האדום עם ה Force Feedback) ושמעתי שהוא הגה ממש טוב... ותהיתי אם מישהו שניסה את ההגה הזה או שיש לו אותו יכול לתת לי פידבקים עליו תודה

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  2. שלום, העניין שלי הוא כזה, המחשב שלי לא הכי חדש ואני רוצה לגבות כמות גדולה של מידע על מקור חיצוני למקרה של שריפת ההארדיסק או משהו בסגנון. מדובר בעשרות ג'יגות, ואיני יודע אם כדאי פשוט לקנות עוד הארדיסק, לגבות עליו את החומר ולזרוק אותו באיזו מגרה עד שיקום הצורך בו, או שיש איזו דרך יותר יעילה ואף יותר זולה מהארדיסק חדש. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  3. קניתי את הכבל הנ"ל: כבל אודיו PL 3.5 זכר זכר באורך 2 מטר ETION http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9325 אני לא מבסוט בכלל, צריך לשחק עם הכבל עד שהאודיו יעבור כמו שצריך. רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון אם הכבל של HAMA. http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000F9gn6Z6vplX7IbwCrbuZR1I:12bbi68k5?id=4167672&pr=QJ5&N=2 או הכבל של סמארט קום http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=3749 תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by saphisto,

אוקי אז היי, כמו שרשום בכותרת בנוגע לכרטיסי קול. אני לא ממש מבין למה צריך לרכוש כרטיס קול ניפרד ממה שיש בלוח האם מה התועלת של זה? קול זה קול, זה משנה אם יש לי כרטיס חיצוני או לא? אצלי למשל חיברתי רסיבר לכרטיס הקול שבא עם לוח האם חיברתי אליו רמקולים מתאימים והכל יופי טופי שומע הכל טוב אז מה יהיה ההבדל אם אני אשים כרטיס קול חיצוני? אני שואל כי אני לא יודע

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  5. Started by Swed,

היום קיבלתי את המדפסת הנ"ל.. להפתעתי הרבה קיבלתי אותה ללא חיבור USB.. בחוברת הוראות התקנה לא כלול USB אלה כבל כמו של טלפון (וזה חוץ מהכבל טלפון שמתחבר לקו טלפון). עכשיו השאלה שלי.. זה לא מוזר ? ולאן אני מחבר את זה בלוח אם (דגם הלוח EP35C-DS3R).. תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  6. איזה חיבור עדיף לעכבר - חוטי, אלחוטי או Bluetooth?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  7. Started by _dudi_,

הי אני לא מבין למה בסורקים הרזולוציה מחולקת לשתים לדוגמה: 600-1200 UP TO 19200 אז מה הרזולוציה 600-1200 או עד 19200 ???

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  8. Started by zabadak,

ראיתי שמהספק יוצא גם כבל שני גידים עם תקע של מאוור, ( כמו למאורר של ה CPU) לספק יש 2 מאוררים שאלתי: 1. לאן אני אמור לחבר את הכבל? אם בכלל (ללוח האם)? 2. האם המאוררים יסתובבו גם ללא החיבור שלו ( עדיין לא הרכבתי ת'מחשב) 3. האם הוא שולט על שניהם ? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by yoav1000,

האם כדאי לקנות את העכבר G7 של לוגיטק או לחכות?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  10. Started by Jabberwock,

האם כאשר המחשב יהיה מכובה, ומישהו ישלח פקס, אותו פקס יאבד או שהוא יתקבל ברגע שאדליק את המחשב?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by yuval1101,

יש לי שאלה על המארז CoolerMaster Ammo 533. אני מעוניין לקנות אותו ולפני יש לי שאלה חשובה מאוד שזו הסיבה העיקרית שאני מעונין בו: בגג שלו יש פתחי איוורור, אתם אומרים שזה יהיה בסדר אם אני אחבר לשם מאוורר בגודל המתאים ע"י אזיקונים ( אני לא רוצה לחורר חורים לברגים או משהוא כזה כי אני מפחד על האחריות )? זה לא יגרום לויברציות או משהוא אחר? זה בכלל יהיה חזק מספיק?

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by supercars,

איך העכבר הזה ביחס לG5 ולG9? לצערי הבנתי שהחיישן שלו הוא לייזר, האם עדיין הMX518 והDeathAdder עדיפים עליו לגיימינג בגלל החיישנים (האופטי / אינפרה אדום) שלהם? תודה מראש. נ.ב, יש מצב שתצא לו גרסה אופטית? (כמו שלG5 יש מעין גרסה אופטית - MX518).

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  13. האם אני אוכל לחבר מערכת קירור מים במארז : Supertalent CA-601UFK כמו בתמונה :http://www.thermaltakeusa.com/product/Liquid/DIY/cl-w0005-01/cl-w0005-01.asp

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  14. אהלן... יש לי פאלם M515 בן שנה (קצת פחות) ומקלדת מתקפלת בגודל מלא שמתאימה לו ולכל שאר הפאלמים (כל גירסאת M500 וכל הזייר חוץ מזייר 72 אהה וגם לטנגסטנים) אני רוצה למכור אותו ולקנות משהו יותר......... שימושי...... כמה ירד ערכו אחרי שנה כשאין לו שום שום סריטות במצב מעולה בטריה באותה מצב הכל פיקסססססססססססס.... אז כמה ירד ערכו? עלה 300$ בדיוטי פרי והמקלדת 800 שקל באופיס דיפו והיא די מאוד נדירה..

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  15. האם ה DPI הוא רק מהירות התזוזה של העכבר, או גם הדיוק בתנועות קטנות? לדוגמה ב G500 ה DPI יהיה על המקסימום בכל מקום אפשרי (בעכבר, במחשב ובמשחק) ינוע במהירות אדירה ויגיע למרחק ענק על המסך בכל מילימטר של תנועה, אבל מה יקרה אם אני אוריד את הרגישות במשחק? 1) המהירות שהוא מגיע ממקום למקום תרד. 2) מה יקרה לדיוק? נגיד האם תהיינה "קפיצות" קטנות ולא הכל יהיה חלק? כי אצלי ב G5 בתנועות קטנטנות ומדויקות יש קפיצות קטנות, שעלולות להפריע במשחק. שאלת סיכום, זה מה שמעניין אותי: האם עכברים שיש להם DPI גבוה יתפקדו על DPI נמוך באופן מדוייק יותר מעכברים שאותו ה DPI הנמוך הוא המקסימום בשבילם? לדוגמה, ל G5 יש 2000 DPI ול G500 5700. אם אני אוריד את ה DPI של ה G500 ל 2000 וישאיר את ה DPI של ה G5 על…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by tombraider2003,

התקנתי כרטיס שבא ביחד עם הלוח של GIGABYTE עם חלונות אקס פי הכל עובד חלק אבל הוא גם תקין דרייבר של מתאם רשת בנוסף למה זה?? תודה לעונים

17. יש לי אפשרות להזיז את הגלגלת ימינה ושמאלה, רציתי לנצל את זה ככפתור דיבור, כל פעם שאני מזיז את זה שמאלה אני יכול לדבר, אבל המקש הזה אקטיבי רק בדפי אינטרנט ואני לא יכול להגדיר אותו בתוכנות או במשחקים, למה? ויש פיתרון?

18. Started by jj516,

יש לי IPAQ חדש ואני לא יודע איך אני עושה שם REBOOT או SOFT RESET איך שהם קוראים לו, יש למישהוא מושג?

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  19. Started by boogie,

האם IPOD 80 GB החדש שמנגן וידאו הוא מתחבר לטלויזיה או שיש כמה סוגים של ה IPOD הזה שהם גם לא מתחברים לטלויזיה ? לפי מה שאני הבנתי שהוא מתחבר ויש כבל מיוחד ובמקום אחר אמרו לי שיש IPOD כזה שהוא לא מתחבר לטלויזיה

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  20. Started by R@mi,

קניתי היום את הסט (עכבר + מקלדת) עכשיו יש המון מקשים שכשאני לוחץ עליהם לא קורב שום דבר... איך אני יכול להגדיר מקשים אלו?? תודה מראש !!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by sto00,

די התרשמתי מהמוצר , עלה לי 320 ויש לי שאלות" אם נגיד אני לא משתמש בעכבר אני חייב לכבות אותו בלחיצה מאחורי העכבר או שהוא נכבה אוטומטית וחוסך סוללה? שאלה נוספת: איך אני מבטל את הירוק הזה שמופיע כל פעם שמשתמשים בקיצורים?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  22. אני שאלתי תשאלה הזאתי לפני הרבה זמן ולא קיבלתי תשובה מספיק טובה... יש לי מארז יחסית קטן לפי דעתי..... כ 39 סמ אורכו עם זה עוזר במשהו?!?! בכול מקרה יש מצב שזה לא ייכנס לי למארז ... ???

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  23. Started by asichen,

הזמנתי את הספק הזה ואמרו לי שהספק בא עם אל פסק פנימי... האם יש דבר כזה באמת בספק והאם הוא טוב? זה הספק: http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_101_325&products_id=1759 בתודה

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by asichen,

אני רוצה ליקנות ספק ג'נרי של 500 וואט ב 160 ש"ח. האם יש הרבה סיכויים שיקרה למחשב שלי משהו כאשר הוא עובד עם ספק כזה?

• 12 תגובות
    • 841 צפיות
  25. Started by triple_maxim188,

איזה הכי טוב ומה הנתונים הכי טובים כאילו על סמך מה אני צריך לקנות

• 6 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים