ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש במדפסת אפשרות לעשות Head Alignment, מה זה בדיוק? זה יישור של הראש דיו עצמו או משהו במדפסת עצמה ולא בראש דיו? כי יש לי מדפסת Canon MX320 והיא מדפיסה מדי כמה שורות שורה אחת שהיא קצת ב"זיגזג" כזה. ניסיתי לעשות Head Alignment אבל זה לא הצליח לפתור את הבעיה. השאלה אם זו בעיה במדפסת או בראש דיו. תודה!
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת פקס וסורק, וה- HP Officejet 4500 Desktop All in One CM753 תפסה לי את העין. אני מחפש מדפסת שהגובה שלה לא עולה על 18 ס"מ, הבנתי שזה קיים רק במדפסות בלי מזין מסמכים. מה נותן לי מזין מסמכים? האם זה רק בשביל לשלוח כמה עמודים של פקס, או כדי לסרוק כמה עמודים ברצף? האם זה ממש נחוץ? או שאפשר בלי זה? המדפסת תשמש אותי לשימוש ביתי בלבד. האם הHP הזאת אמינה/שווה את הכסף? (סביבות ה350-400 ש"ח)? כמו כן חשוב לי שהמדפסת תוכל להתחבר לראוטר בכבל רשת בכדי שאוכל לשתף את המדפסת בין המחשבים בבית, האם המדפסת הזאת תומכת באפשרות כזאת? בנוסף אם יש, אשמח להמלצות שונות שעומדות בדרישות שלי.
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לנו במשרד מדפסת טושיבה מדגם e-studio 355SE הבוקר הופיע אייקון מוזר ליד המגש הראשון (במסך כמובן) אני מצרף תמונה. מאז שהופיע האייקון, כל מי ששולח הדפסה צריך ללכת למדפסת ולבחור ידנית את המגש הבעיה שזה אמור להיות לצאת אוטומטית דרך המגש הראשון. בקיצור אני מנסה לפתור את הבעיה אבל יש לי הרגשה שהאייקון המוזר הזה הוא הגורם לבעיה. רק שאני לא יודע מה זה אומר. יש למישהו מושג? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה אני מחפש מקלדת אחוטית משולבת עם עכבר .. לפני כמה ימים נתקלתי ב: ADESSO 2.4GHz MCE Keyboard http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productID=2878 והיום ראיתי משהו שנראה אותו הדבר רק עם שם אחר : Xgene Imperial http://www.skypc.co.il/pl_product~x-gene-imp~19~0.htm יש ביניהן הבדל ? למעט המחיר והשם ... נ.ב. יש למישהו ניסיון עם המקלדת הזאת ? זה לא משהו שיתפרק\יפסיק לעבוד אחרי כמה ימים ?
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם:] יש לי את הסורק הזה כבר הרבה מאוד זמן ואני רוצה עכשיו להשתמש בו. מצאתי את הדריברים שלו והתקנתי אותם אבל עדין אני לא מצליח לזהות אותו במחשב. לא ניראה לי שיש בעיה בסורק כי יש אור והוא נראה תקין הוא נשמר במצב טוב. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
אני לא אוהב את הפלסטיקה של המקלדת הנוכחית שלי וחשבתי לקנות בנפרד את סט המקשים המדובר: רגע לפני הרכישה נתקלתי בביקורת הזו: http://www.amazon.com/review/R2DGZ21AK8RAEY/ref=cm_cr_dp_title?ie=UTF8&ASIN=B00P5PZDHA&channel=detail-glance&nodeID=541966&store=pc מתואר שם שהסט שמוכרים באמזון 'הוא מחוספס אך לא גומי כמו המקורי שמגיע עם K70'. האם משהו מכיר את המוצר מקרוב ויודע למה בדיוק התכוון שם המשורר? האם הסט שנמכר באתר של קרוסייר הוא שונה מזה שנמכור באמזון (התמונה גם נראית לי שונה!) ? http://www.corsair.com/en/gaming-keyboards/keyboard-parts-and-accessories http://www.amazon.com/Backlit-Caps-Keycap-Puller-Palm/dp/B00P5PZDHA/ref=sr_1_1?s=electronics&i…
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב עם מעבד ליבה כפולה ואני קונה בקרוב את הספק הזה (חייב מ-KSP וזה מה שיש בתקציב ..) לצוות אותו למעבד 805 ולוח ABIT + אוברקלוק לא גדול נכנסתי לאתר הבית של החברה ולא מצאתי משהו שקשור ל-PFC מייצב מתח אקטיבי\פסיבי (כתוב FCC בהגנות .אם זה קשור) וגם לא חיבור 8 פינים 12V ללוח (4+4 פינים) מישהו יודע אם יש לדגם הזה מייצב מתח (אגב , זה בכלל כל כך חשוב?)וגם את החיבור 8 פינים ? באתר שלהם יש קישור לביקורת ושם בתמונה יש לכאורה חיבור 4+4 .....מוזר מאוד כי בנתונים טכניים מצויין שישנו רק חיבור 4 פינים אחד ולא שתיים .הביקורת מתייחסת לדגם 500W שזהה חוץ מהמפרג' שיותר גבוה. מישהו מכיר ויכול לעזור ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תספק הנ"ל והציעו לי לשים אותו על FULL POWER על המאווררים וזה עושה רעש כמו מטוס סילון אז השאלה שעם אני יבטל את השליטה על מהירות המאורר אז הספק יקבע תמהירות לבד ?
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קודם כל שלום , יש לי במחשב מסך lcd והמסך מתחבר לעוד יציאה נוספת בספק כוח של המחשב יציאה הפוכה מהיציאה לחשמל של הספק עכשיו רציתי לדעת האם בכל ספק כוח יש את היציאה הזאת? לעתיד כשארצה לשדרג או להחליף מחשב וגם בדקתי ובמחשב של אח שלי אין את היציאה הזאת וגם בספקים באינטרנט לא ראיתי את היציאה הזאת תודה רבה מראש...
-
- 9 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי כעת ספק של HEC 300W AR-T, והשאלה שלי היא אם אני מחליף ספק למשהו כמו 400-500W לא משהו גנרי מסריח, גם של חברה כמו HEC - ההשפעה על המחשב שלי תהיה רבה? אני ארגיש בהבדל מבחינת ביצועים במשחקים? ובקשר לגוף קירור, יש לי גוף קירור יחסית מעפן של THERMALTAKE ה-VOLCANO 7, הוא כבר על סף התפרקות באלוהים, אם אני אחליף לקירור יותר טוב והטמפרטורה תהיה נמוכה יותר זה ישפיע על המחשב מבחינת ביצועים כמו השאלה שלי לגבי הספק? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
טוב לפני שאני מתחיל את השאלות אני רוצה להוסיף כי הספק מיועד למחשב ישן יחסית(עד המחשב החדש שיהיה בערך עוד כמה חודשים) והחלטתי כבר שאם אני קונה ספק אז אני אשקיע עכשיו ואעביר אותו למחשב הבא במקום לקנות עכשיו ספק ג'נרי מסריח אז עשיתי כמה בדיקות ומצאתי באתר ספק : ThermalTake 420W AD PFC Dual Fan בסביבות ה 400 שקל .. עכשיו רציתי לדעת כמה דברים : 1) אם משתלם לי לקנות את הספק הזה בכלל 2) אם המחיר שראיתי שווה ביחס למוצר אשמח אם תביעו את דעתכם ואם יש לכם עוד מוצרים דומים בראש בסביבות ה 400 שקל חשוב שיהיה ה active pfc תודה רבה לעוזרים ! מי שתוהה למה אני קונה למחשב ישן ספק כוח חדש זה בגלל שמחשב קופא לי לפעמים ואני כמעט סגור על זה שזה בגלל הספק הג'נרי החרא שלי
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אז ככה.. קניתי cobra של raidmax מארז חמוד ונחמד הכולל ספק כח כלול במחיר (410). שאלתי היא האם בשביל משתמש ממוצע כמוני משחק משחקים כבדים פה ושם גולש הרבה לרוב על האי סי קיו ... ובוא נגיד שהמחשב שלי דולק איזה יומיים שלוש ברציפות בין כיבוי לכיבוי... האם שווה להשקיע בספק איכותי? מהם החסרונות הבולטים בספק ג'נרי? והאם הרעש שלו הוא אחד החסרונות הבולטים? תודה מראש לכל הקוראים דין זה וכפליים לעונים
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אז...ככה אני רוצה לקנות מארז של RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt השאלה היא אם הספק של הוא ג'נרי או לא??...כי הוא עולה 390 שח...והוא מגיע עם 3 מאוררים וחיישן טמפרטורה..!..וזה נראה לי קצת מדיי הנה קישור http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=5506 בתודה, ירון.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
האם הספק הזה: Enermax / 535-Watt / ATX / Dual 80mm Fan / SLI-Ready / SATA-Ready / 20/24-Pin / Power Supply יחזיק את הכרטיס מסך הזה?: XFX GeForce 7800 GTX OverClocked 490MHZ / 256MB DDR3 / PCI Express / SLI / Dual DVI / VIVO/ Video Card
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי קניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים לצערי לא הייתה מקלדת אלחוטית בלי עכבר, אז קניתי גם וגם רציתי להביא לחבר את העכבר, אבל יש דרך לחבר את העכבר למחשב שלו כשהרסיבר שהגיע נשאר אצלי?
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אז ככה... אתמול רכשתי פלאפון מדגם C650 Motrorola... עכשיו.. שמתי לב שמתחת לפלאפון יש יציאה לכבל USB ויש לי מצלמה דיגטילית נטענת דרך המחשב עם כבל USB עם אותו חור... והוא מתאים ונכנס... השאלה שלי היא: האם יקרה משהו לפלאפון אם אחבר אותו עם כבל ה-USB למחשב? ואם לא...האם הוא יוכל להעביר נתונים?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום לכם! קניתי לא מזמן צורב DVD של LG GSA-H22N וכשאני מפעיל את תוכנת נירו מהירות הצריבה המינימאלית שלי היא X16 ואני רוצה לצרוב במהירות של X8 או X4 כדי שהסרט יצרב בצורה הכי טובה בלי פאקים. מישהו יכול לומר לי מה עושים במצב כזה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
האם הוא עובד גם עם XP? יש רק 8 מטרים מרחק ממני למחשב, אבל יש הפרעות בדרך (טלוויזיה, ארון)... אז איך הוא עם הפרעות? אפשר לכבות איתו את המחשב? האם הוא עובד עם כל תוכנת נגינת סרטים שאבחר? אני עובד עם Media Player Classic שבא עם K-Lite Codec Pack תודה על העזרה...!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי את העכבר Microsoft Comfort 4500, ורציתי לשאול אם אפשר לתכנת שהגלגול של הגלגלת לצדדים ( Horizontal ) יעביר דפים אחורה וקדימה בדפדפן האינטרנט ? תודה, נועם
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
הכרטיס קול - Asus Xonar U3 USB תומך 7.1? אני פשוט מתכנן לקנות אוזניות שתומכות ב-7.1 ואים לא אותם אז את Tritton AX51 PRO שהם 5.1
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שאלתי היא האם קובץ וורד (לדוגמא) שנשמר בחלונות 95 כאשר קבצי הדיסק הקשיח היו מפורמטים לפי FAT 16 על דיסקט פלופי רגיל שיוכנס למחשב עם חלונות 98 שקבצי הדיסק הקשיח הם FAT 32 יוכל להפתח בלי בעיה. בנוסף האם ידועות לכם בעיות של USB בחלונות 95 תודה
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
בדקתי עם תוכנה שמראה את תכולת המחשב והיא הציגה לי את חלוקת ה IRQ שלי. ראיתי שיש יותר מידי דברים על IRQ 11 לדוגמא " הכרטיס מסך, קול, 2 USB, מודם. זה תקין? אם לא איך מתקנים זאת יש לי לוח של ELITEGROUP K7VZA
-
היי חברים כמו כל אנשי המחשבים ידוע שבחורף המחשבים נהרסים יותר מהר עקב המתחים בחשמל.. אני שמתי אל פסק בשנתיים האחרונות ובלי עין רעה עובד אחלה, אבל השאלה שלי היא ככה..יש מן שקעים כאלה שקוראים להם מייצבי מתח השאלה אם אני אשים אחד כזה במקום האל פסק האם הוא יעשה את העבודה כראוי ? אני מעוניין להוציא את האל פסק מטעמי נוחות (גדול כבד, יותר מדי כבלים) מה דעתכם ? תודה מראש רועי
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות את האוזניות 5HV2 , אבל כולם אומרים לקחת את הדגם של USB בגלל שיש לי כ.קול מובנה ולא "טוב" , אז השאלה שלי היא עם באמת אני חייב כ.קול "טוב" בשביל האוזניות האלו או שאני בכלל לא חייב וזה אותו דבר ?! תודה לעוזרים !!
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
כאשר לא משתמשים בעכבר האם מערכותיו כובות? (כדי לחסוך בסוללה) אם כן מה מעיר אותו לחיצה או תזוזה? איך הוא יחסית לCHIC באופטי אלחוטי הנטען??
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-