עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by eran131,

שלום לכם אני רוצה לרכוש את הג'ויסטיק הזה- http://cgi.ebay.com/Microsoft-Xbox-360-Wireless-Controller-White-FREE-Ship_W0QQitemZ390197848928QQcategoryZ139969QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D5437257733450538913#ht_2195wt_1137 יש לי כמה שאלות לגביו - 1)ג'ויסטיק של Xbox 360 מתאים למחשב? אם כן אז חיבור USB רגיל? 2)הג'ויסטיק הזה ספציפית מגיע גם עם USB(מגיע בדיוק כמו עכבר אלחוטי)? 3) איפה אפשר לקנות בארץ ג'ויסטיק אלחוטי טוב במחיר טוב( מומלץ ג'ויסטיק של Xbox אם קיים)

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. SteelSeriers SIBERIA v2 megalodon rocket kave או שלכם יש משהו אחר ויותר טוב להציע לי עד מחיר 500...

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  3. Started by Rudebox,

היי... אני מחפש סט לא יקר במחיר סביר חשבתי ללכת על הסט EX110 מה אתם אומרים עליו איך הוא נוח ? מדוייק ? בהתחלה התאכזבתי שאין לו לחצן קדימה ואחורה בעכבר אבל נחייה עם זה אם יש לכם המלצות אחרות שהם יותר טובות במחיר דומה פחות או יותר אז אני ישמח.. אבל אם הסט הזה טוב אז גם טוב חח הוא דווקא נראה טוב תודה

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  4. לפני כחודש קניתי בדיוטי פריי את העכבר Microsoft IntelliMouse® Explorer for Bluetooth® עכשיו איתו קיבלתי מתאם Bluetooth והנה השאלה: אם אני קונה עוד מתאם של Bluetooth למחשב הנייח שלי אז יש אפשרות לעשות רשת בין 2 המחשבים דרך הBluetooth? ועל איזה מתאם אתם ממליצים לי ללכת? כי יש הרבה ואני לא מבין בזה ממש... תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by --Adidas,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3653 תגידי לי מה זה בבקשה יש לי פד של steelpad s&s וקניתי גם את שהזמנתי את הפד ופשוט לא יודע מה זה ומה לעשות עם זה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  6. אחה"צ טובים לכולם =] תקציב : 450 ש"ח(חריגות מעטות). שימושים : גיימינג בלבד! הערות : העדפה ל7.1. אשמח אם תעזרו לי למצוא אוזניות גיימינג בתקציב המתאים... ההתבלטות שלי היא בין SS SV2 לבין SS 5H.. אבל אני פתוח להצעות ! תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by OverclockedMyToaster,

אהלן. יש לי כמה שלטי PS2 איכותיים, שהייתי רוצה לחבר למחשב ולחסוך את הבזבוז על GAMEPAD ייעודי. בבאג הנציג אמר לי שיש מתאם שמעביר משלט PS2 לכזה שיתאים לPS3. הוא אמר (בטלפון) שזה נראה כמו חיבור USB, אבל הוא לא יודע אם אפשר יהיה להשתמש בזה למחשב. מה דעתכם? האם יש פתרונות אחרים?

• 9 תגובות
    • 4k צפיות
  8. Started by 0xIDE,

יש לי סט מקלדת ועכבר של לוג'יטק S520 ופאד אלחוטי RumblePad 2 הם באו עם סוללות רגילות ואני רוצה לקנות נטענות אבל אני יודע שצריך לקחת סוללות עם mAh מתאים כדי שלא סתם יתבזבזו כמה צריך (mAh)?

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  9. Started by yariv12,

שלום! אני מעוניין לקנות עכבר גיימינג במחיר של גג 250. אני כנראה קונה מהחנות KSP,ויש לי 3 אפשרויות: 1. Logitech MX518 - 175 ש"ח 2. Logitech G5 - 210 ש"ח 3.Razer DeathAdder - 235 ש"ח מה אתם אומרים

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by CraXeD,

מישהו יודע אם אפשר לכבס אותו במכונת כביסה? כי שלי נראה במצב ממש גרוע עם הדברים שנשפכו עליו..

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  11. Started by M07,

כבר תקופה שאני מעוניין לקנות רכז USB למחשב נייח אז חיפשתי ומצאתי את הרכז הבא : http://www.ebay.com/itm/HIGH-SPEED-USB-7-PORT-HUB-POWERED-AC-ADAPTER-CABLE-/130500609168?forcev4exp=true&forceRpt=true#ht_3274wt_1344 אני יודע שהוא מגיע עם חיבור לחשמל והבנתי שאלה הרכזים המומלצים. מישהו מכיר רכז יותר אמין מבחינתי גם בעל 4 יציאות בלבד, העיקר שיעבוד טוב.

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  12. חבר'ה אני התקנתי את הדרייבר מהדיסק שקיבלתי אבל שאני מנסה להיכנס להגדרות עכבר G500 זה רושם לי ככה =/ לא עונים לי שם =] מה אני אמור לעשות? הורדתי את העדכון מהדיסק כולל מהאתר של לוגיטק! מה עוד לעשות ואיך מורידים את הכי חדש?? וכלום לא קורה =/ לאן אני צריך להתחבר? תודה רבה וסתם שאלה : איך העכבר G500 + הפאד של 4HD של STEELSERIES מה אתם אומרים? קנייה טובה עשיתי?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by dotan131313,

יש לי מערכת קולנוע ביתית שיש לה חיבורי 5.1 ויש לי כרטיס קול עם 5.1 לא לדאוג עכשיו חיברתי חיבור RCA לPL 3.5 עם 2 פינים אחד לבן אחד אדום וזה משמיע לי רק על 2 הקדמיים.... ואת הסאב וופראני יודע שככה זה אמור להיות חיפשתי כבל של 5.1 בחניות לא מצאתי. עכשיו יש לי שאלה איזה כבל אני צריך אם אפשר תמונה שם ובאיזה חנות יש את הכבל? אני צריך כבל אופטי או כבל אחר? יש לי חדר לא גדול חדר של 3. על 4 מטר . ובקשה אחרונה, לחבר שלי יש רק 2.1 אצלו במחשב אז אני רוצה לחבר לו כרטיס קול 5.1 USB ולא מצאתי ... אם אפשר בבקשה למצוא לי משו זול תודה.... אם זה לא קשור לפורום הזה בבקשה תגידו לי את השם של הפורום שזה מתאים לו אם צריך תמונות של החיבורים אז זה החיבור של הרסיבר שלי: http://imageshack.us/photo/my…

14. יש את ASUS X 16 מצד אחד ואת AOPEN X 16 + POWER DVD (RETAIL מצד שני... תסבירו לי פשוט למה כדאי ללכת על אסוס? בגלל הפירמה פשוט? השם של החרבה? הוא שיש באמת איזשהו הבדל? כי האאופן בא בגרסת RETAIL ועם תוכנת ניגון בעוד שהאסוס לא בא עם כלום. אז בבקשה שמישהו יסביר רק למה זה ולא זה?

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  15. Started by galh_5,

בטוח 100% שכדאי לקנות CANON PIXMA IP1500 ב-325?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  16. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת אך הג'ויסטיק הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_177_181&products_id=2752 ואך הוא יחסית למיתחרים מבית MICROSOFT ???

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  17. שלום אני רוצה לקנות את העכבר LogiTech MX518 ואני יש לי תקציב רק ל 170 ש"ח לא יכול לוסיף יותר בגלל סתם לוסיף על עכבר זה לא כול כך טוב אני רוצה לשאול אם הוא טוב למשחקים ואם לא תתנו לי עכבר באותו תקציב אבל גם טוב למשחקים אני רוצה אותו עבר למשחקים יותר מלמחשב ואני רוצה אותו שישב על היד שלי טוב תודה

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  18. אני מחפש מדפסת משולבת חסכונית עד 450שקל

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. איך אני יכול לדעת עד כמה איכותי איכות ההדפסה במדפסות שהרזולוציה שלהם היא 4800 על 1200 ? לעומת זאת יש מדפסת של אצ פי שהיא גם באותה רזולוציה אבל יש לה 6 ראשים בפנים כלומר הגוון צבעים שהיא יכולה להגיע אליו יותר גבוהה והיא כבר מדפיסה באיכות של פוטו (זה כמו לקנות ראש דיו פוטו אבל פה זה כבר מההתחלה באיכות פוטו) השאלה היא עד כמה ההבדל ניכר למשל לעומת מדפסות של אפסון שהרזולציה שלהם היא משהו כמו 5670 על 1440 נראה לי.. למשל על המדפסת של קנון 4500 יש לך רזולוציית הדפסה ממש גבוהה אז ככה שאני יודע שהיא תתן איכות הרבה יותר גבוהה מאפסון..אבל אם נשווה אותה ל7283? בקיצור הייתי מעוניין לקבל השוואה באיכויות הדפסה לגבי המדפסות הנ"ל.. 5783 אצ פי 7300 של אפסון 7283 אצ פי וקנון ה4500 כמובן

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. איזה משני הסוגים הוא 0.13 מיקרון 423 או 478 (מדובר בשל אינטל)

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  21. רציתי לקנות מפצל USB וראיתי שבחלק מהדגמים יש כניסה לחשמל.... רציתי לשאול בשביל מה צריך את הכניסה לחשמל??? זה עוזר במשו???.. נ.ב.: אם לא הבנתם אותי....כנסו לקישור הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1781&CatCode=461

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  22. מה שאני רוצה לעשות זה להפוך שתי מדפסות "רגילות" (HP 1020 + HP5610) למדפסות רשת (שלא תלויות במחשב עצמו). בישביל זה ראיתי שרת מדפסות והבנתי שמצד אחד הוא מחובר לראוטר ומצד שני למדפסות. השאלה קודם כל אם יש שרת מדפסות אחד שיש לו שתי כניסות USB כדי שאוכל לחבר את שתי המדפסות, והאם זה יעבוד בכלל כמו שצריך על אותו אחד בעצם. כמובן שאם קיים אשמח להמלצה למשהו טוב ולא במחיר אסטרונומי. כל עצות/הערות/הארות יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  23. Started by shark1011,

קיבלתי מחבר הגה למחשב, דגם SW780 (אין לי מושג של איזו חברה) אני לא מצליח למצוא דרייבר התקנה להגה הזה. אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקור מתאים ד"א יש לי ווינדוס 7, למרות שאני לא בטוח שיש דרייברים כל כך עדכניים, האם אחד לXP יעבוד בצורה טובה? עריכה: NEVER MIND חחח אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, קניתי את הפנל הקדמי של Enermax http://www.pch.co.il/docs/pd725115170.htm ואני לא יודע איך לחבר את חיישני מהירות המאווררים, יש לי שני מאוורים ואני לא יודע אך מישהוא יכול לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים