ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
לאור ריבוי ת'רדים בפורום שכותרתם אינה אינפורמטיבית, כל ת'רד שיפתח ללא כותרת שתואמת את חוקי הפורום ינעל מיידית. כותרת אינפורטיבית כוללת את השאלה/בקשה הכללית. כלומר כותרות כמו "שאלה דחופה!!1" ינעלו מייד. לא מספיק לציין שאתם מחפשים רכיב מסויים, אחרת יווצר מצב בו כל הכותרות יראו כמו "מחפש עכבר". אם אתם זקוקים להמלצה לגבי רכיב, לא משנה אם מדובר בעכבר/מקלדת/מדפסת/סורק/פאד - ציינו את השימושים לרכיב הנ"ל, וציינו את התקציב שברשותכם - לדוגמא: "מחפש עכבר למשחקים, תקציב עד 250 שקלים". אם אתם מחפשים מדפסת, יעזר אם תציינו בכותרת אם מדובר במדפסת הזרקת דיו/לייזר (צבעונית או לא)/מכשיר משולב. שוב, חשוב לציין תקציב. אם אתם לא מחפשים רכיב חדש אלא יש לכם שאלה לגבי רכיב ספציפי, ציינו את הדגם…
-
- 0 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לרכוש סט עכבר+מקלדת אבל הבנתי שהרבה מן הסטים לא תומכים בכיבוי אוטו' עם כיבוי המחשב . רציתי לדעת איזה סט הכי מומלץ לדעתכם ? ושיהו במחיר סביר (200-300) אם בכלל יש כאלה . הבנתי גם שהדגמים הנטענים יקרים מאוד , האם יש כאלה במחיר שפוי ? תודה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם לקנות את הk70 למרות שאני כבר עשר שנים משחק עם מקלדת רגילה membrane אני יצליח להתרגל אליה?/לשחק איתה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי אוזניות אלחוטיות מעולות, B&O H8i, רוצה לחבר אותם למחשב באופן אלחוטי לצרכי גיימינג. קיים מתאם בלוטוס שיעבוד ללא דיליי וגם יתמוך במיקרופון המובנה בהן?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדע האם גם לאחרים קרתה תקלה מסוג זה ? רכשתי מקלדת Logitech Cordless Desktop S510 לפני שנתיים, לאחר מספר חודשים התחלתי להחליף סוללות בקצב מהיר מידי! בדקתי באתרי החברה וקיבלתי עצות ובדיקות בנושא. לאחר מכן שלא פתרה התקלה פניתי לחברה ולאחר בדיקות הם החליפו לי את הסט בטענה כי הוא מקצר ותקול! לאחר מספר חודשים החלה שוב אותה תקלה גם בסט החדש! יש לומר כי התאכזבתי מהמוצר של חברת פאר כלוגיטק אבל נושא טופל לבסוף למופת ע"י הנהלת לוגיטק בארץ, והם לבסוף שלחו אלי סט אחר כמתנה ועל כך כל הכבוד להם! אבל מעניין אותי האם הבעיה קרתה גם לאחרים שסוללות נגמרות מהר מאד במיוחד במקלדת? אני מאד אהבתי את הסט גם מבחינת נוחות עבודה וגם בכפתוריו ועיצובו!
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
שלום, לפני כמה ימים קראה לי משפחה לעזור בהם במחשב (זה כדי להראות שאני כן לתחום זה ותוך כדי אני גם צריך להתלמד) כדי לחבר ולהתקין אצלהם את המפסת Brother MFC-J615W שהיא אלחוטית. לקח לי המון זמן לסדר את זה: קודם הייתי צריך להוריד להתקין את הדרייברים של המדפסת. כדי להתקין מדפסת המחשב היה צריך לזהות איתה היה צריך לזהות קישורית אלחוטיות אצל מדפסת וכאן נתקלתי בבעיה. המחשב לא מצא מדפסת בטווח תקשורת וכרטיס רשת אלחוטי ועבד אצלהם- יכולתי לגלוש באינטרנט. קודם חוברת הפעלה שלה (אבל רק באנגלית) שלא הסביר לי שום דבר אזי חיפשתי סרטון על המדספת הזאת ומצאתי אותו ב-youtube , שם הסבירו לי את קוד הרשת שלהם לקוד של המדפסת והקוד שנתן אחד מבני לא היה נכון אזי היה להחליף לאותה סיסמת רשת אזי סוף ס…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פיצול כבל רשת אודיו ומקלדת ועכבר אלחוטיים שבאים עם דונגל אחד? עדיף מישראל אבל אני מוכן גם לשקול משהו מאיביי תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן קניתי עכבר razer abyssus מאייבורי היה מבצע ב-68 ש''ח אם אני לא טועה, לדעתי מומלץ, המבצע אמור להיגמר היום, אז ככה העכבר עובד כמו שצריך אבל הוא לא מזוהה ע''י התוכנה של רייזר וכאשר אני פותח את התוכנה מופיע הכיתוב "Please connect a Razer Synapse 2.0 enabled device". שלחתי גם אימייל לתמיכב של רייזר ולא ענו לי קראתי על הבעיה באינטרנט אבל לא מצאתי פיתרון, מישהו נתקל במצב דומה או שיש רעיון מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=28532 אהבתי את המקשים הנמוכים כמו בלפטופ, אהבתי תלדים חשוב עכבר שנח ליד במשך שעות של שימוש, לא מסורבל וכבד, עכבר מדויק שיהיה נח לעבודה עם טקסט ולגיימינג לא כבד
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מחפש סורק לבית לסריקת תמונות ושיקופיות: 1) האים 1200X600 מספק לדברים אשר נרצה להדפיס מאוחר יותר? 2) איזה חברה מומלצת? 3) מה האמינות של החברות השונות? מחיר: 300 סביר 500 נסבל 500< רצויה סיבה טובה בברכה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מקלדת "SILVER LINE " המקלדת תקינה ,אולם אני לא מצליח להפעיל את הכפתורים בחלקה העליון של המקלדת,ששולטים על המולטימדיה ומקשי הקיצור ( HOME E-MAIL PLAY\PAUSE STOP) קיבלתי את המקלדת במתנה ,כך שאין לי את ה-cd שאמור לבוא איתה,ואני גם לא מוצא ברשת את הדריבר שלה. (על המקלדת רשום אך ורק SILVER LINE ולא מופיעים שום פרטים נוספים בתחתית המקלדת כמו דגם ויצרן ) רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אח שלי קנה עכבר של MICROSOFT 1000DPI. עכשיו, הוא התקין את הדריבר והכל ויש רק את האופציה לשחק עם המהירות של העכבר, האופציה המובנת של ה-WINDOWS, יש דרך שאפשר לדעת על כמה DPI זה נמצא ושכל פעם אפשר לשחק עם זה...? ועוד משהו, נגיד, הוא מעצב כמה דברים בפוטושופ אז בעיקרון זה יותר קשה לעבוד שזה מהיר, זאת אומרת מה הקטע של הדיוק פה? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי חבר'ה,היום ישבתי על הדרייבר וחקרתי אותו ולא הבנתי משהו...אני נגיד רואה את זה מה שיש בתמונה ואומר אשכרה אני יכול לתכנת דרך הדרייבר את המקשים של ה-MW2 אבל זה ממש לא נכון...מה זה אומר בתמונה? לחצתי ובחרתי לשים על MW2 את הרימון בכפתור T1 במקלת ROCCAT ISKU ופשוט לא הבנתי מה זה...זה לא עבד לי אז למה אפשר לתכנת את הכפתור אם במשחק עצמו הוא לא עובד איך שתכנתתי אותו בדרייבר? '>http://jpg.co.il/view/50f5c88567335.png/"]
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני מתכון לקנות מדפסת לייזר לבית/משרד בינוני. סביב מחיר של 1100 ש"ח. אשמח לקבל המלצות. בכללי אני מתלבט בין שתי חברות HP ו- XEROX. למשיב אודה.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת שפשוט תעשה את העבודה ותהיה כמה שיותר אמינה. שמתי עין על HP OfficeJet 6413 אבל לפי התגובות בZAP יש בעיות עם הדרייברים, מה שמביא אותי לסיבה שאני פותח את הנושא הזה. גם המדפסת הקודמת שלי היא של HP ולעיתים דחופות צריך לעשות איתחול למחשב כדי שיצאו הדפסות. לפי דעתי זה לא מצב הגיוני בכלל. אני רוצה מדפסת שפשוט תעבוד כל פעם ששולחים הדפסה. תודה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
חוקי הפורום התעדכנו. מעכשיו ניתן להקפיץ דיון לאחר 24 שעות . העניין יאכף בצורה רצינית ביותר! ככה שלא מומלץ לבדוק אם אחרי 23.5 אני אתן אזהרה או לא. העניין בא לטובתכם ולמענכם- הימנעו מלנצל אותו לרעה.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הכרטיס קול - Asus Xonar U3 USB תומך 7.1? אני פשוט מתכנן לקנות אוזניות שתומכות ב-7.1 ואים לא אותם אז את Tritton AX51 PRO שהם 5.1
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב, אני רוצה לקנות מדפסת חדשה תקציב בערך 500 שקל, הנה מה שחשוב לי: מהירות הדפסה, שקט, איכות הדפסה של טקסט בעיקר (לא מדפיס כמעט תמונות - זה לא שיקול), חסכונות בדיו, ומחיר הדיו. נראה לי שזה הכל, אז אם אפשר המלצה על מדפסת כזאת, רק שהיא לא תהיה בלתי אפשרית להשגה בארץ או משהו... תודה.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5078&PHPSESSID=cff6f19a4d4fe913919a086c78193a2b Its oretty cheap... but what about performance ? Thanks!
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בגדול אני רוצה מקלדת BT לא בשביל קולנוע ביתי או משהו כזה אני פשוט רוצה מקלדת שתסתנכרן עם הנייד שלי בלי שאני אצטרך לחבר לו שום סטיק או פלאגים. ככה שטראקפדים וכאלה ממש לא מעניינים אותי אני פשוט צריך מקלדת אלחוטית בחיבור בלוטות' פשוטה ככל שניתן. ראיתי רק 2 בזאם- אחת של לוג'יטק שעולה 900 שקל. לא תודה השניה של מיקרסופוט שעולה 500 שקל עם עכבר מה שיותר סביר אבל הביקורות אומרות שהיא כל הזמן מתנתקת מהמכשיר ובעיות אחרות... זהו זה כל הדגמים שיש למקלדות BT???...
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אז כנראה שהגיע הזמן לגוסיטיק (התחלתי לשחק בfs 2002 ;D). ואני מדגיש גויסטיק, ולא גיים פד!. כרגע יש לי גויסטיק (2 ב10 (() של חברה שקוראים לה TRUST, קניתי אותו בגרמניה לפני כמה שנים ב20 שקל . הבעייה היא, שאני לא מבין כלום, ממש כלום בגוסיטיקים :-\ . אבל יש דבר אחד חשוב: שיהיה רוטט! בהתחלה חשבתי על גויסטיק של מיקרוסופט, אבל אז ראיתי שהם נורא יקרים, אז ישר חשבתי על Genius וראיתי שהם דווקא דיי זולים. אז תעזרו לי כי אני לא מבין בזה כלום עריכת המודר: משתמש יקר ולא חדש, נפלת על יום טוב- לא נעלתי לך את ההודעה עם הכותרת הלא עניינית. השמר לך ידידי.
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לדעת אם אני לא משתמש בעכבר הנ"ל האם אני צריך לכבות אותו?... ???
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.aliexpress.com/item/Nonstick-15mmx-10M-PTFE-Teflon-Adhesive-Tape-FKS/32320646057.html או דומה לו כשהוא מודבק בתחתית העכבר לשיפור החלקת העכבר על הפד ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש עכבר חוטי טוב בסביבות ה100 שקל, שימושים: משחקים ואינטרנט.. למישהו יש ניסיון עם ה 4500 של microsoft. או יכול להציע עכבר אחר, אבל אני מוגבל למבצעים של KSP או BUG.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-