עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. הי, לא מזמן קניתי את ה Saitek Cybrog Evo Force, אבל הוא לא מכוונן (calibration) וגם ה rudder שלו לא בסדר... http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/UNCALIBRATED.jpg מה עושים עם זה? :עריכה: מצאתי את הפתרון, מורידים את הדרייברים הכי חדישים, זה מוסיף עוד TAB בהגדרות של Deadzone, ואז מזיזים את המדים למינמום האפשרי שהקווים האדומים מגיעים. אפשר למחוק - או בעצם להשאיר לאנשים שעושים חיפוש

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by dingo,

שלום לכולם חבר נתן לי לוח כתיבה HYPERPEN8000 של AIPTEK מה שחסר זה "העט" בשביל להשתמש במכשיר אולי למישהוא יש רעיון איפה אני יכול להשיג את העט? לפי מה שראיתי זה שלא מוכרים יותר את הדגם הזה מה שכן מוכרים זה דגם HYPERPEN6000 אולי אפשר להשתמש בעט שלו? אין לי ניסיון במכשירים האלה תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by רוני135,

מדפסת hp משולבת מודל 4343 מעתיקה בסדר אך כששולחים הדפסה הדף יוצא ריק. אין אינדקציה על מחסור בדיו או משהוא כזה. יש מושג מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by h.o.w,

סליחה על הבורות (כמו שאומרים...) אבל מה זה שפורפרת במסך כלשהו??

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  5. Started by MORIDIN,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1003185982&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by OuTsIDe,

כאילו ההבדל היחידי בינייהם שה ה150 הוא לייזר לא יודע מה ההבדל בידיוק בינו לבין האופטי...כאילו זה דיוק אבל עד כמה? אולי יש משהו אחר טוב יותר בסביבות ה 100-150 שקל אפילו עד 130... תודה...

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  7. אני הולך לעשות OC כבד ורוצה מארז כמה שיותר מאוורר,ספק כבר יש לי (TP430).

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  8. Started by אביג,

היי, בזמן האחרון אני לא מצליח לסרוק קבצים בשום צורה (לא למייל, לא לקובץ...). בלחצנים שעל המדפסת אני בוחר באופציה : "Scan" ---> "Scan to File/image/email" ואז הוא רושם "Connecting to pc" ולא מבצע כלום. אשמח לעזרה בהקדם האפשרי. תודה, אבי

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  9. Started by SugarFreeBoy,

המטרות הן סריקת מסמכים בשחור לבן, לא משהו רציני. תודה (:

10. Started by ag43,

נשבר לי לקנות כל פעם ספריי לחץ אוויר. אני מחפש קומפרסור שינקה ביעילות את המחשב עם לחץ אוויר כמו של הספריי. אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  11. שלום, יש לי קורא כרטיסים חכמים וכרטיס עם ג'וק כזה כמו טלכרטים של חו"ל מה אפשר לעשות עם זה? אני מכניס את הכרטיס והוא מזהה אותו ומראה כל מיני אופציות של ריסט לכרטיס וכאלה איך אפשר לכתוב / לקרוא מה שיש עליו? הבנתי שאפשר גם להשתמש בו במקום ססמא לוינדוס.. מישהו מבין בעניין קצת? תודה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  12. שלום, רכשתי את המצלמה הנ"ל ומיד עם ההפעלה הראשונה הבחנתי בעיוות אופטי גם בצילום ווידיאו וגם בצילום סטילס. במידה וישנם פה אנשים שיש להם את המצלמה הנ"ל או שיצא להם לעבוד איתה אשמח לדעת אם נתקלתם בתופעה דומה כדי שאדע אם זה מחלה של הדגם הזה או שפשוט נפלתי על מצלמה לקויה. תודה.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  13. Started by Linkin Park,

חפשתי ולא מצאתי על זה שום דיון. אני מעוניין לחבר את הכרטיס זכרון של הPS2 שלי למחשב על מנת להעלות סרטונים ולגבות קבצים. אני יודע שבחו"ל יש מתאם שנקרא max drive שמתחבר למחשב ב-USB ועושה את העבודה. השאלה שלי האם בארץ יש איזה שהוא מתאם דומה ואיפה אפשר להשיג את זה? כי בחיפוש ברשת לא מצאתי. תודה.

14. Started by TZ2002,

??? לפני כמה ימים התקנתי דרייבר חדש ל-GFORCE יש לי אקס פי וכרטיס מסך GFORCR 2- 200 MX גירסה 23.11 ולפני זה הוא עבד טוב המשחקים עבדו והכל היה בסדר אחרי שהתקנתי את הגירסה הזאת , וניסיתי להפעיל את המשחקים חלק מהמשחקים לא עבדו... ניסיתי לבטל את הגירסה ולהחזיר לקודם אך זה לא הלך בטוב... ועכשיו אני לא יודע מה לעשות... אם מישהו יכול לעזור..אני אשמח תודה מראש...!

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  15. Started by ProDude,

שלום לכולם. אשמח לקבל המלצה לרמקולים למחשב. התקציב הוא עד 1200 עם אפשרות חריגה קטנה (אם זה שווה את זה). השימוש העיקרי הוא גיימניג וסרטים\סדרות (מוזיקה כמעט ולא). עד עכשיו השתמשתי ב- MicroLab SOLO6C ומחפש משהו שיותר טוב מהם (ירד להם האיכות לדעתי במהלך השנים). אם זה עוזר - יש לי במחשב את הכרטיס קול Sound blaster Z/ אשמח לשמוע מכם איזה רמקולים הכי מומלצים לי . מפה ושם מישהו בעבר הציע לי את הרמקולים : Mackie CR4 Creative Multimedia Monitor 4-inch CR4. תודה מראש על העזרה שלכם.

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  16. Started by XEON123,

מותקן במחשב SMART SHARE ואני משתף את הכונן עם המדיה על מסך LG OLED שמחובר ישירות לראוטר, בצורה חלקה ללא בעיה. יש לי מסך נוסף שאני רוצה לשתף עליו דרך WIFI .השאלה עם אני רוכש את ה-Xiaomi Mi Box S 4K שהוא אנדרואיד האם הוא יזהה את כונן המדיה דרך אותו ה-SMART SHARE ?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  17. Started by bg1987,

שלום לכולם, קניתי לפטופ בחו"ל, ואני מעוניין לצרוב על המקלדת שלו אותיות בעברית, רציתי לדעת מה טווח המחירים, ואיזה חנויות עושות את זה בירושלים. תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  18. Started by stojakovic,

אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל זה מה שהיה נראה לי הכי מתאים... יש לי בממיר (של יס) כמה יציאות/כניסות (אני אפילו לא יודע מה זה...) שאשמח אם תגידו לי למה הם משמשים... USB (?) אני יודע מה זה USB , אבל מה זה נותן לי בממיר?!?!?!?!?!?! ETHERNET S/PDIF OPTICAL S/PDIF תודה

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  19. Started by solo53,

יש לי כרטיס מסך+TV ATI AIO8500 DVI כאשר היה מותקן DX 8.1 הכרטיס היה הכל עבד טוב כולל הקלטה לצורך התקנת תוכנות חדשות היה צורך בעידכון או התקנה מלאה של DX_9 מאז נעלם כרטיס TV כל התוכנות WINDVR WINDVD CREATOR וכל תוכנה אחרת מוציאות הודעה על כך שאין כלל כרטיס ללכידה ניסיתי עידכון דריבר מאתר ATI אך לשווא מה עושים ובבקשה תשובות לעינין

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  20. מצאתי מדפסת מסוג HP OfficeJet 5510 זרוקה ברחוב. וחיצונית אין לה בעיות. אני מניח שהיא לא תקינה, וכיוון שברצוני לקנות מדפסת חשבתי שאולי כדאי לי לקחת ולתקן אותה. הבעייה היא שאין לי ספק כח מתאים כדי לבדוק אם כדאי בכלל להשקיע עליה. אם למישהו מהפורום יש את אחת מהמדפסות האלה: Hp OfficeJet 5500 Series All In One Psc 1315 Psc 1400 Psc 2410 Photosmart All in One Psc 2500 Photosmart All in One Series Photosmart 7900 series וגר באיזור רעננה, אני מבקש שיתן לי לבדוק אם היא נדלקת אצלו, כדי שאני יוכל לדעת אם שווה לתקן אותה. תודה מראש לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  21. SteelSeires 4H Vs. Razer Sphex יש לי את ה-QCK הרגיל הקטן ולא יודע אני לא הכי מת עליו אפילו שהוא יחסית חדש גם קטן.. בכל מקרה מה עדיף ממה שהצעתי, ואם לא אז מה עדיף עד תקציב של 100 ש"ח? ואמרו לי ש-4H הוא קונטרול וש-SPhex הוא ספיד. זה נכון? כי נראה לי שאני מעדיף ספיד, אחת הסיבות ש-QCK לא נוח לי זה שהוא לו מחליק משו [העבר DA RAZER] תודה

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  22. Started by arikez,

אני לא גיימר ולשניהם יש עכבר MX1000 שאני רוצה אבל MX3100 עובד על RF ן-MX5000 עובד על BLUETOOTH איזה שיטה עדיפה?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  23. Started by Elad83,

שלום רב, אני מחפש מקלדת מולטימדיה עם כפתורים ייעודיים ל"שיר קודם / הבא". מקלדת חוטית בלבד. זממתי על ה microsoft digital media 3000, מאחר ויש לי ניסיון טוב עם ציוד של מייקרוסופט, והיא אכן נראית משכנע עם מקשים שטוחים ורכים, אבל - לא ניתן להשיג אותה. נאמר לי שזהו דגם שיוצא מהמחזור. אז - מישהו מכיר דגם דומה שיענה על הדרישות שלי? *חוטית *מקשי מולטימדיה - next/previous track *כפתורים נוחים ושטוחים. אפשרות נוספת היא לקנות מקלדת כזו עם מקשי favorites, ולתכנת אותם כך שישמשו למולטימדיה, אבל לא מצאתי איך ניתן לתכנת לnext track. אשמח לעצות.

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  24. Started by TaLTooL17,

שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה לבית, לשימושים רגילים. אני מעוניין במדפסת משולבת , חשבתי על שתי אפשרויות, מה אתם אומרים? אפשרות 1: HP PhotoSmart C7283 שעולה 1200+ או PhotoSmart c6183 שעולה 1100. ומה ההבדל בין תרמי להזרקת דיו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  25. Started by JBar,

היי, עברתי לדירה חדשה, וב SETUP הנוכחי שלי אין מקום ליותר מידי חוטים. לכן, אני רוצה לעבור לקונפיגורציה יותר wireless של מקלדת, עכבר ואוזניות. השימוש העיקרי הוא הקלדה וגיימינג, אבל לא גיימינג כבד. אני מאוד מרוצה מהציוד החוטי הנוכחי שלי, ולכן אני מעדיף "ציוד אלחוטי מקביל" - במגבלות הקיימות. כמו כן אין ממש מגבלת תקציב, אז cost effectiveness חשוב פה. מקלדת - אני משתמש ב Microsoft natural ergonomic keyboard 4000; מאוד מרוצה מהתצורה הארגונומית, אולם אין לי באמת צורך במקשי קיצור. זה Nice to have. מצד שני, יש לי מגבלה אחרת - מימדי המגירה הם 44.5 ס"מ ברוחב ו- 8 ס"מ בגובה, אז המקלדת החדשה צריכה להיות יחסית צרה. עכבר - כרגע Razer DeathAdder. כמו שאמרתי, אנ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.