ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
http://www.thermaltake.com/xaserCase/vm1000c.htm
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
1. הלייזר של העכבר אינו נראה לעין נכון? 2.בבאנדל צריכים לקבל קופסא שרשום עלייה G5 עם כל מיני משקולות?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שמעו אז היו לי אוזניות וכל פעם שרציתי לחבר אותו חיברתי מאחורה ושרציתי לשמוע מהרמקולים של המחשב הייתי צריך להוציא וזה נורא מעצבן יש לי שתי חיבורים מקדימה אחד עם סמל של מיק ואחד עם אוזניות . אפשר לעשות משהו מהחיבורים מקדימה שככה יהיה פחות מסורבל?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי את המקלדת הנ"ל ואתמול קניתי עכבר אלחוטי גם של לוגיטק והוא משתמש במקלט אחר הכל עבד יופי עד שפתאום כל המחשב שלי איכשהו נהרס הACRONIS OS SELECTOR השתגע והייתי צריך להתקין ווינדוס מחדש, מאז המקלדת לא עובדת אני מחבר את המקלט והכל נראה טוב אבל כשלוחצים על המקלדת לא קורה כלום וכשלוחצים על הF KEY הנורה במקלט משתנה אבל זה כל מה שהמקלדת יודעת לעשות, חייב את עזרתכם עמית
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום חברים. הזמנתי מחשב אך לצערי הספק שהזמנתי לא קיים במלאי ואני מחפש משהו באותו סדר גודל של מחיר / איכות. הספק שקניתי ואינו במלאי : אשמח לקבל הצעה לספק חילופי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מקודם מחקו את ההודעה לא יודע למה היי אני חדש פה וקוראים לי שלום, אני בן 18 ואני ממש אלוף במחשבים! יש לי WINXP שקניתי מהטכנאי ב 450 שקל במקום ב900 כי הטכנאי הוא חבר שלנו והוא עושה לנו הכל זול והוא אמר שזה ממש יקר ואני מאמין לו עכשיו משהו מוזר........... על הדיסק כתוב office depot ובשורות WINXP בכתב של תוש........ אני לא מבין למה מייקרוסופט עושה ככה... טוב יש לי בעיה אחרת.............. כל הזמן התפר יט התחלה ננעלת למרות שאני משאיר אותה פתוח נו אתם יודעים שאני עושה נעל תפריט התחלה שזה למטה וזה כל הזמן ננעל למרות שאני עושה שזה ישאר פתוח............הטכנאי אמר שהוא יודע איך לתקן את זה והוא אמר שזה עולה 150 שקל והוא תיקן לי ושילמתי לו אבל אחר כך זה חזר.................הוא א…
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מארז לבן הכי פשוט שיש לא משנה הגודל העיקר עומד הכי פשוט הכי זבל שיש מצדי גם יד שנייה העיקר שבמצב טוב זה בסך הכל למודינג עצבני אני מוכן להוציא בין 100 ל-120 כולל משלוח אם יש אתם יכולים לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
לאן אני מחבר את הכבלים הקטנים שיוצאים לי מכפתור ההדלקה של המחשב ללוח?
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
מחפש מקדלת ועכבר פשוטים למחשב שאני קונה. תוכלו להמליץ לי ושיהיו מחנות skypc אם אפשר ולגבי רמקולים - איך הדגם creative sbs 350 2.1 תודה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחלתי לשחק במשחקי קונסולות ישנים (MAME, NeoGeo וכו') - התמכרתי. עלה לי רעיון לקנות Joypad איכותי במינימום כסף, כלומר בסביבות ה-50 עד 100 ש"ח. איכותי = כמה שיותר כפתורים, שלא יהיה מצב שאי אפשר ללחוץ על מספר כפתורים בו זמנית, תגובה מהירה, נוח לשימוש. במקרה עברתי על כמה Joypads ב-ZAP, ומצאתי את זה: StormTrooper Gamepad - SL4218 כבר התחלתי לשמוח - עיצוב נורא יפה, הרבה כפתורים, מחיר מצוין. רק מה - PS2. מה אתם אומרים על Logitech® Precision Gamepad ב-100 ש"ח? במידה ואני רוצה לחסוך כסך, האם ה-Tremon שעולה 40 ש"ח יספק אותי? אשמח לקבל מכם המלצות.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אז ככה אבא שלי מתעסק עם חשמל וסידר לי אל פסק בחינם אני צריך רק לקנות איזה כבל בשביל להפעיל אותו ולבדוק אם הוא עובד.. עכשיו השאלה : אמרו לי שאל פסק יש בו משהו רעיל שהוא עובד שלא טוב לגוף שלי האם יש שחר לטענה זו ?
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אם אפשר למצוא משו יותר זול יותר טוב. תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
EB-DGC2 Edimax זה הבלוטוס שיש לי עכשיו המכשיר עצמו מזהה תפאלפון והפאלפון מזהה תמחשב אבל אני רוצה לעביר משהו או להיכנס לפאלפון עצמו מי הבלוטוס זה רושם לי Service Discovevry Failed אני מנסה להעביר משהו זה תמיד רושם לי Service Discovevry Failed מה יוכל להיות הבעיה בחיית נשבע לכם אין לי מזל כול דבר שאני קונה תמיד חייב להיות איזה בעיה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
קניתי כבלים מאריכים לעכבר ולמקלדת והם אינם עובדים. בדקתי אותם אצל חבר שיש לו P 133 ואצלו הם עבדו. ברשותי P4 של ASUS האם מישהו יכול לעזור לי בפתרון הבעיה...??
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי dfi lanparty ultra-d וכשאני מחבר את האיריבר שלי למחשב הוא רושם לי: התקן זה מסוגל לביצועים טובים יותר אם יחובר לusb 2 משהו כזה... ולא משנה לאיזה חיבור אני מחבר אותו על הלוח...זה אותו דבר... איך אני מסדר את זה... ועוד משהו ב bios זה מוגדר שהלוח ישתמש בusb גם 1.1 וגם 2...
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הכבל מתח שיוצא מהספק שלי לא מגיע לפלופי ואין לי שום ככונה להחליף ספק. יש דבר כזה כבל מאריך? איפה אפשר לקנות?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, חרשתי את הרשת ואפילו רכשתי (והחזרתי לחנות) בחיפוש אחר מפצל USB אשר ייתן לי מענה לדרשות הבאות: - מפצל לפחות לשתי יציאות ועדיף ארבע יציאות. - אפשרות קבלת כוח ממקור חיצוני (AC). - שליטה בכיבוי והדלקה של פורטים מסוימים. - אפשרות להעלות מידע ולא רק להוריד, כלומר תמיכה גם בכונני USB חיצוניים, נגנים וכו'. יש לי מנורת USB (להאיר את המקלדת בליליות החשוכים), מתאם IR ונגן MP3. את המתאם והמנורה אני רוצה להשאיר קבועים במקומם, אבל המנורה דולקת כל עוד היא מחוברת לUSB, ולכן אני מחפש אפשרות לשלוט בחשמל שמגיע אליה. חשוב לדעת שבכל מקרה, גם אם יציאת USB מנותקת דרך ה-BIOS, היא עדיין מעבירה מתח של 5W שמספיק בשביל גאדג'טים קטנים כמו המנורה. האם מישהו מכיר פתרון כזה או דומה, אפילו רק על של…
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=1CQMFC3220C שמח לשמוע דגובות (: גיל-Gil-Z
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
או קיי אז ככה, יש לי ספק כוח של טכניק (זה מה שכתוב על הספק) והוא 300 וואט, האם הכרטיסים: SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI או ALBATRON GeForce FX5900XTV 128 mb, 256 BIT, VIVO יכולים לעבוד עם הספק הזה?
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום הגיע אלי סורק מדגם Canon CanoScan LiDE90, רציתי לשאול ראשית מה דעתכם עליו ? ושנית, הוא מתחבר למחשב עם USB2.0 Hi-Speed ואצלי כרגע רק הUSB 1.1 הרגיל עובד.. האם הסורק עדיין יעבוד בלי בעיות אם אני יחבר אותו ל- USB 1 ? אני די בטוח שהוא יהיה קצת יותר איטי בהעברת מידע אבל האם זה כל כך קריטי ? תודה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות שהכפתור שפותח את מקשי הF יפעל אך שאני מעלה את הWIN כדי שאני לא יצתרך לפתוח באופן כול פעם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שווה לי לקנות המקלדת של לוגיטק ה-G15 ולהוסיף חלה עברית פה... http://pcgraph.co.il/index.php מישהו שמע על החנות הזו??? וזה לא יסתום את תאורת הלדים??
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
Thermaltake HardCano 13 קראתי באתר את הביקורת על מוצר זה.. לא הצלחתי להבין אם כאשר המחשב מכובה התאורה עדיין עובדת והאם ניתן לכבות ולהפעיל את הפנאל גם בזמן שהמחשב עובד או שזה תמיד קבוע דלוק?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
NEC ND3550 רציתי לדעת איך הוא בכללי ... קיבלתי אותו אתמול
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-