עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by omersh83,
    • 0 תגובות
    • 647 צפיות
  2. ביקור בדוכן של חברת הגיימינג גילה התמקדות בסביבת הגיימינג, לא פחות מההתמקדות בציוד עצמולכתבה

3. Started by shimonsky,

שלום אני צריך לסרוק תמונות10/15 עבור עריכה לקליפ שיוצג ע"ג מקרן איזו רזולוציה /עומק מתאימה לסריקה כזו ?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  4. Started by Raul,

אני מעוניין לרכוש בקרוב ג'ויסטיק... ואני לא ממש מבין בזה אז אשמח לקבל עצות והצעות לג'ויסטיק טוב בתקציב 400-500 שקל...

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by Satlan,

מה אתם אומרים על העכבר ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11764 תראו מחיר, והוא בעל 1600DPI שלא מבייש אותו.. מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by Drek Boy,

שלום אני לא יודע אם זה המקום אבל לא מצאתי מקום טוב יותר לכך אני צריך המלצה למארז מידיטאוור או יותר גדול אם יש לתקציב שלי התקציב שלי הוא עד 450-500 שקל אני מחפש מארז לא יפה או משהו כזה עם מודינג וכל מיני דברים לא יעילים אני מחפש מארז מושקע מבחינה טכנית עם אוורור טוב!!! אם אפשר שקט נוח לשימוש ואני צריך שיבוא איתו ספק 400 וואט אם אפשר כאילו צריך. תודה מראש על העזרה שלכם!

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  7. Started by lee.,

רציתי לדעת אם קיימות מצלמות רשת שמאפשרות שליטה ידנית (באמצעות תוכנה) על זמן החשיפה בצילום סטילס. בעיקרון אני צריך מצלמה שניתן לחבר ולפקד מהמחשב, לצילום סטילס בתנאי אור נמוכים (כנראה שנמוכים מאוד), ושתעשה פוקוס לבד. התקציב עד נניח 400-500 ש"ח, אבל חשבתי אולי מצלמות רשת אפשר להשיג בזול בהרבה. מישהו יודע אם סדרת Life Cam של מיקרוסופט מאפשרת משהו כזה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  8. Started by CaRTeR,

אז ככה אבא שלי מתעסק עם חשמל וסידר לי אל פסק בחינם אני צריך רק לקנות איזה כבל בשביל להפעיל אותו ולבדוק אם הוא עובד.. עכשיו השאלה : אמרו לי שאל פסק יש בו משהו רעיל שהוא עובד שלא טוב לגוף שלי האם יש שחר לטענה זו ?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by Dan4,

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1674 המקלדת הזאת איכותית?היא תשרוד הרבה זמן?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by GlolG,

מהם ההבדלים בין שני הדגמים הללו ? ?HEC Compucase CI-6A21 400W? ל - ?HEC Compucase CI-6A19 400W?

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  11. מדובר על הסטים הבאים: Genius Ergomedia R710 Genius Ergomedia R800 כאשר הראשון עולה מעט פחות מ300 והשני 430. האם מומלץ? יש משהו טוב יותר בתקציב (בלי קיטועים, חיי סוללה נורמליים וכוץ...)

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  12. Started by berko,

אני מתלבט איזה מהעכברים הבאים לקנות, אשמח לשמוע בייחוד מבעלי הנסיון שיש להם את אחד העכברים הללו (כסף זה לא שיקול): 1. Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 2. Microsoft Intellimouse Explorer 2.0 תודה רועי. זה די דחוף.. ההחלטה צריכה להתקבל ביומים הקרובים

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  13. Started by Xaar,

איך הוא? ואיך המקלדת Logitech Media Keyboard Elite?[br]פורסם בתאריך: 13.10.2007 בשעה 18:09:18 למה לא עונים לי ? :\

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  14. שלום אני צריך מדפסת משולבת (סורק, צילום, פקס) בעיקר להדפסת עבודות מצגות, חשיבות לא קטנה גם להדפסת תמונות מהמצלמה הדיגיטלית(אין כרגע אבל בעוד כמה חודשים, מצלמה איכותית- לא דראק) הדפסת תמונות לא בכמות מסחרית הכי חשוב שהאיכות של התמונוה תיהיה מיטבית. תודה רבה. אלכס.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  15. חשבתי על ה ADVICE E-com 700 UPS http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5063 כי שמתי לב שיש עוד כמה סוגים אני לא מבין כבר מה ההבדלים Advice PR750VA UPS http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=15 ובכלל כדאי את החברה הזאת? אני צריך מייצב וולטג' וכל החרטא הזה שיהיה טוב ועמיד. תודה ה PR יותר טוב מ E-COM ? למה?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  16. למה כדאי להתקין אותה בכלל? אולי זה ישפר משהו לעכבר שלי? (MX1000)?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by 888,

מה אתם אומרים על המדפסת 3650 HP ? היא מדפסת טובה? היא מהירה? היא איכותית?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  18. Started by pyro_man,

תראו שוב אני לא מוצא פורום לפרסם את זה ולא בא לי בראשי אז נפרסם פה ותעבירו לפי הצורך... טוןב זה הולך ככה אני מחפש דרך או תוכנה להעביר קבצים לכרטיס הרחבה שלי במחשב כף יד אין לי בשבילו כניסה מיוחדת כמו שיש בחנויות.. וגם אי אפשר להעתיק קבצים לכרטיס הרחבה אין לי מושג למה מישהו יודע איך איפשר וגם ניסיתי דרך העברה האקטיבית וזה לא פועל.. למישהו יש דרך אחרת? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  19. Started by xBlAdE,

האם המאורר ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro מתאים למארז Sunbeam Samurai BLACK? והאפ צריך עוד מעבד (המעבד הוא הוא תוצרת אינטל,LGA 775).

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  20. Started by mtomy,

שלום לכולם אני מחפש מארז + ספק למחשב בסביבות 250 ש"ח חייב להיות לו את הדברים הבאים : 1. USB קידמי 2. נוחות בהכנסה והוצאה של חלקים 3. מקום ל 2 CD ו 3 HD (יש לי צורב סקזי). 4.שיהיה לו אוורור טוב. אם יש אפשרות לתצוגה של חום המעבד מקדימה מה טוב אם לו אז לא נורא. בתודה מראש על כל תשובה טל

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  21. אוקיי אז ככה... אני רוצה לקנות אותו אבל איך אני מוודא שהוא מתאים ללוח אם שלי? יש לי לוח אמ של ASUS יותר מזה אני לא יכול להגיד לכם כי אני לא מבין... אני רק יודע שיש לי מקום ל3 כרטיסים... נראה לי שהגרסא שלו זה ASUS P4B533 בבקשה תענו לי..... תודה מראש

22. Started by shahar07,

המלצות בבקשה כי אני לא מבין בזה כלום

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  23. אני שאלתי תשאלה הזאתי לפני הרבה זמן ולא קיבלתי תשובה מספיק טובה... יש לי מארז יחסית קטן לפי דעתי..... כ 39 סמ אורכו עם זה עוזר במשהו?!?! בכול מקרה יש מצב שזה לא ייכנס לי למארז ... ???

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  24. שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות שהכפתור שפותח את מקשי הF יפעל אך שאני מעלה את הWIN כדי שאני לא יצתרך לפתוח באופן כול פעם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by ew89,
    • 0 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים