ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט איזה מהעכברים הבאים לקנות, אשמח לשמוע בייחוד מבעלי הנסיון שיש להם את אחד העכברים הללו (כסף זה לא שיקול): 1. Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 2. Microsoft Intellimouse Explorer 2.0 תודה רועי. זה די דחוף.. ההחלטה צריכה להתקבל ביומים הקרובים
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, האם אפשר לקבל המלצות למדפסת לייזר ש/ל 500-600 ש"ח, שתדע להדפיס משני צדדים. תוכלו גם לתת המלצות לחנות באיזור חיפה/קריות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זאת: המצלמה של חברת VIEWCAM קישור לדגם: http://www.viewcom.com.cn/products-list.asp?step=2001&pid=574
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אודה לעזרה בנושא הגנה על המחשב מנפילות מתח והפסקות חשמל המחשב שלי ישן עם מסך 15 - ורצוי שלא יהיה יקר!!!
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/xaserCase/vm1000c.htm
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
טוב לפני שאני מתחיל.. הבאתי דיסק של 160, השני שלי של 120(ידוע לי שזה ילך לפי הקטן - אבל זה אותו מחיר אז לעתיד אם אני אפרק עדיף גדול..) עכשיו: אני מפרמט את הדיסק הישן שלי ומבטל את המחיצות מגדיר בביוס, עשוה F10 ומגדיר שם את ה-RAID לאחר מכן אני עושה בוט דרך דיסק ההתקנה ומגדיר שם מחיצות והכל וזה כבר יעשה אוטומטי לשני הדיסקים כן? משהו לפני שאני מתחיל? הערות,הארות... טיפים... פיספסתי משהו? אגב בלוח שלי יש אפשרות לניהול רייד דרך ווינדוס או שאני טועה?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מצאתי מדפסת משולבת של לקסמרק מסוג X5130 במחיר 579 ש"ח התקציב שלי הוא כ 600 ש"ח פחות או יותר. רציתי לדעת האם אתם ממליצים על המדפסת הזאת? או שמישהו יכול להציע משהו אחר ויותר טוב במחיר הזה רציתי גם לדעת איך היא מבחינת אחזקה של דיו? ראשי הדיו שלה יקרים? תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
תראו שוב אני לא מוצא פורום לפרסם את זה ולא בא לי בראשי אז נפרסם פה ותעבירו לפי הצורך... טוןב זה הולך ככה אני מחפש דרך או תוכנה להעביר קבצים לכרטיס הרחבה שלי במחשב כף יד אין לי בשבילו כניסה מיוחדת כמו שיש בחנויות.. וגם אי אפשר להעתיק קבצים לכרטיס הרחבה אין לי מושג למה מישהו יודע איך איפשר וגם ניסיתי דרך העברה האקטיבית וזה לא פועל.. למישהו יש דרך אחרת? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני צריך מדפסת עם פקס משולב לא יותר מידי גדול אמין ואם יש לייזר צבעוני במחיר הזה עדיף (אם יש משו שעונה על הצרכים ביותר זול עדיף השימוש לא מסיבי)
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
האם ה-HEC 300 ART מספיק בישביל הרדאון9800 פרו אווו שעדיף 475?!?! תודה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אני קונה מחשב, ובינתיים בחרתי את הHec 6919 . הנה המפרט : A64 3000+ Venice Powercolor X800GT Pci-e 256MB Gigabyte K8NF-9 1GB (512X2) AData /vt DDR 400MHz WD 160GB Sata II 7200rpm Samsung 730B הבעיה עם הHec שהוא לא יפה , הוא רגיל מידי . אני רוצה מארז שיהיה יפה , 400W לפחות , אבל שיהיה ספק איכותי . עד 400 שקל . אם אין מארזים איכותיים ויפים במחיר הזה אני כבר אקח את הHec . ד"א לדעתם 300W של הק יחזיק את המערכת הזאת?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/xaserCase/shark/black/black.htm מה מיוחד בו ?! הוא בא עם המערכת קירור מים דרך אגב ?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אם למשהו יש את המארז הזה אולי? כי אני רוצה לדעת מה המרחק בין 2 הנקודות האדומות שסימנתי עליו - בין החלק הכי שמאלי של הדלת עד לסוך המתכת של הידית שעליה.
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות שהכפתור שפותח את מקשי הF יפעל אך שאני מעלה את הWIN כדי שאני לא יצתרך לפתוח באופן כול פעם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שווה לי לקנות המקלדת של לוגיטק ה-G15 ולהוסיף חלה עברית פה... http://pcgraph.co.il/index.php מישהו שמע על החנות הזו??? וזה לא יסתום את תאורת הלדים??
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
התקנתי את המצלמה הנ"ל. האפליקציה היחידה שנפתחת בעת חיבורה ל- USB היא ה- windows live. האם קיימת תוכנה אחרת לא של ביל גייטס כדי להפעיל את המצלמה?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב כף יד אמין, צריך לאינטרנט, אופיס, רשימות וכאלה, תכונה נוספת שמהווה יתרון מבחינתי היא gps, בנוסף, מישהו יכול להסביר בדיוק מה ההבדל בין כל התקני הקשר? wifi bluetooth 802.11 תודה.
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
איך החברה הזו? פעם ראשונה שאני רואה אותה, הספקים שלה ג'נריים? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3332
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר חודש שאני משגע אתכם בעניין המחשב החדש שלי. ב4 לאפריל, יום ההולדת שלי אני קונה לעצמי מחשב חדש סופר-דופר. יחד עם המחשב יבוא מסך LCD 32. המחשב יחובר למסך. על המחשב יותקן VISTA HOME PERMIUM כך שאוכל וארצה להשתמש בMEDIA CENTER שלו. הMCE יאפשר לי לראות טלוויזיה.. וללא קשר ה8800GT שיותקן עליו יאפשר לי לראות סרטים ולשחק משחקים על LCD 32 . עכשיו, כדי שכול זה יקרה ויהיה טוב.. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים כך שאוכל להסתלבט על המיטה ולשחק לי בCOD4 בזמן שכיבה בצפייה על 32 אינץ'. בגלל זה, אני צריך משטח לעכבר (העכבר יהיה בטכנולוגית לייזר מן הסתם...), עכבר אלחוטי, מקלדת אלחוטית שנועדה לVISTA. אני ישמח אם תמליצו לי על איזה סט של מקלדת ועכבר + משטח טוב. אני נותן בי…
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
-
טוב... רציתי המלצה למצלמת אינטרנט (עדיפות לחברות מוכרות כגון logitech) עד 400 ש"ח תודה....
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, התחלתי לאהוב לפני כמה זמן משחקי מירוצים ויש לי כבר 4 על המחשב. אז רציתי להתחיל לשח עם הגה.. רציתי הגה איכותי, רגיש, אמיו, של חברה מוכרת ושיהיה גם עם דוושות (ועדיף גם הילוכים- לא חייב).. אבל הבעיה היא תקציב.. אני מוכן להשקיע על זה 350 שקל.. אשמח אם תביאו קישורים עם תמונות של הגהים למחשב.. (שיהיה למחשב ולא לסוני בבקשה..) תודה מראש לעוזרים ומקווה לתשובות מהירות, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מחפש במחיר סביר של בסביבות 200 שקלים משום שראיתי ב 290 שקלים אך עדיף כבר את ה MX... אשמח לקישורים. נ.ב. שיהיה באזור חולון או שיהיה משלוח. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-