עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם! מנסה לאתר בנרות מצלמות רשת ספציפיות. אשמח אם למישהו נשאר בצד איזה פריט מבין הנ"ל: - philips spc900 - Philips ToUcam לכל גירסאותיו. - logitech 3000/4000 מדובר במצלמות אינטרנט ישנות מאוד. אם יש מישהו שמעוניין להיפטר מהן במחיר סימלי, אשמח לדעת. תודה.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  2. היי הייתי מעוניין לשמוע על מקלדות שיתאימו לגיימינג אבל בלי להשתגע במחיר חשבתי על המקלדת ‏Logitech Pro 2000 Cordless Keyboard מה אתם חושבים ? יש לך בעיות ידועות או סיבות לא לקחת אותה? בנוסף חשבתי לקנות גם רמקולים 2.1 מחיר של סביבות ה250 שקלים. שקלתי לקחת את הדגם הבא: Z323 2.1 Speaker מה דעתם האם יש אלטרנטיבות ? בבקשה לא לכתוב קח את זה הדגם X כיא הוא יותר טוב, אלה אם אפשר להסביר למה עדיף לקחת את X מה היתרונות שלו ואיך הן באות לידי ביטוי(גם לגבי מקלדת או הרמקולים) פשוט זה יכול לרום לאנשים נוספים שיבינו למה עדיף דגם מסויים שידעו מה היתרונות והחסרונות ובכך לקבל את ההחלטה הטובה ביותר לצרכים שלהם.. תודה

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  3. הכתבה המקבילה באנגלית: מקורות: http://www.engadget.com/2011/06/23/amenbo-five-finger-mouse-has-one-up-on-mickey-video/ http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=810869

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. חשוב לי מאוד שהעכבר יהיה קל ומדויק.. תודה.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  5. Started by Darkwood,

היום קניתי אותו התקנתי דריברים והוא הפסיק לפעול בכלל חיברתי גם למחשב אחר אותו דבר כותב לי use device not recognized מה אני עושה אכשיו הלכו 250 ש"ח? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  6. היי! אני מחפש דונגל USB של BLUETOOTH שמגיע עם התוכנה BLUESOLEIL. מישהו יודע איפה אפשר למצוא אחד כזה? תודה!

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  7. Started by Xebu,

שלום לכולם, אני לא הכי מתמצא בציוד רשתות אז יש לי שאלה, אני עובר כרגע דירה והראוטר הנוכחי נשאר בדירה הנוכחית - אז צריך לרכוש ראוטר להקמת רשת ביתית אלחוטית. אמור להיות דגש בעיקר על המחיר - סביבות ה100שקלים נראה לי הגיוני, מצאתי את הדגם הזה, מה דעתכם? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696850 אין לי יותר מדיי דרישות כי אני לא בקיא בזה יותר מדיי - חשוב רק שיהיה עם ממשק משתמש ידידותי ושיתן מגוון אפשרויות להגנה/הצפנה על הרשת (WPA/WEP/MAC Filter וכ"ו..) אשמח לעזרה והכוונה בנושא, תודה.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות את הדגם הנ"ל - Swiss Gear Granite רציתי לשאול היכן אני אוכל למצוא את המחיר הכי טוב.. בזאפ מצאתי רק חנות אחת ומוכרים שם את התיק ב-380 ש"ח מישהו מכיר חנות שמתעסקת עם התיקים האלה ? איזור ירושלים והסביבה [או מרכז עם משלוחים..] תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אני מחפש מדפסת אמינה, ללא תקלות ותקיעות לא מדפיס הרבה רוצה גם סורק וגם פקס עצמאי. קראתי שיש בעיית דרייברים ל 4500 HP עם ווינדוס 7 אולטימייט מה אתם יודעים על זה? תודה ערן

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אהלן לפני כמה ימים המקלדת שלי הפסיקה לעבוד (סט עם עכבר לוגיטק) החלפתי סוללות והיא עדיין לא עבדה חיברתי למחשב עכבר רגיל באותה יציאת יו אס בי והיציאה עובדת..לקחתי סט אחר (מייקרוסופט דגם 1014) וגם הוא לא עובד על המחשב למרות שעל המחשב השני הוא עובד...השאלה אם כיחחביתי בטעות איזו הגדרה או משהו נלחץ?? יש אופציה להגיע לאיזשהו כלי מערכת שקשור בעניין אולי?? כשאני נכנס לחומרה ומשם למקלדת הוא לא מזהה שום מקלדת .. אשמח לקבל עזרה בהקדם..ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום. אני משתדל להימנע מלהטריד עם שאלות מהסוג הזה, אבל אני מחפש סורק עבור משרד, שיכול לסרוק חבילה של דפים [10 נאמר?], בניגוד לסורק שיש צורך להזין דף דף בנפרד ולסרוק אחד אחד. אני ממש לא בקיא בעניין, ולא הייתי רוצה לרכוש סורק ואח"כ להצטער. הסורק יהיה בשימוש לסירוגין, לא משהו רציני מדי. התקציב? אשאיר את זה עבורכם. המיניום עבור סורק טוב שעונה על דרישה זאת. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  12. SteelSeriers SIBERIA v2 megalodon rocket kave או שלכם יש משהו אחר ויותר טוב להציע לי עד מחיר 500...

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  13. Started by ido91,

יש לי את שני המוצרים (היום קניתי 4HD) והעכבר על הפאד הולך חלק אבל העכבר מראה במסך תקיעות ואי דיוק (אני פשוט זז והוא מראה במסך תקיעות או במשחק) מה שלא קורה בלי פאד רציתי לדעת עם זה גם לכם ככה . ומה זה גורם ואיך אפשר לפתור את זה כי ראיתי ביקרות של אנשים שיש להם את שני המוצרים והם אומרים שהעבר זז חלק. תודה

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  14. Started by niro1983,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב בסכום של עד 150 מתלבט בין 2 דגמים, אולי מישהו מכיר? Creative A120 Logitech S220 איזה עדיף לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  15. Started by sabosal,

יש לי קו טלפון של הוט, מדפסת hp 6500a משולבת עם פקס, ומשיבון (במכשיר נפרד) כאשר אני מגדיר את הפקס לקבל אוטומטית את הפקסים כעבור מספר מסויים של צלצולים, המשיבון מקליט את הנעשה. במדפסת יש אפשרות להגדיר צלצולים מיוחדים לפקס, ועל פי המדריך של HP, יש ליצור קשר עם המפעילה של הטלפון, ע"מ להגדיר צלצול מיוחד לפקסים. נציג בתמיכה הטכנית של הוט אמר שאינו מכיר הגדרה כזו. האם בכל זאת יש אפשרות לגרום לפקס לעבוד בנפרד מהמשיבון, כך שלא יעלו אחד על השני?

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  16. שלום, אני מחפש כבר הרבה זמן (ללא הצלחה) ביקורת על מקלדת אלחוטית משולבת עכבר/גלגלת בעלת טווח גדול של 10+ מ' התקציב הוא 500~ ש"ח אשמח לקבל המלצות מכם, ואם תוכלו לרשום בבקשה אם זה מידע שקראתם או ניסיון אישי עם המקלדת תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום אנו זקוקים למדפסת לייזר משולבת (שחור לבן) למשרד קטן מחפש משהו עם מזין דפים עליון ופקס ראיתי כמה דגמים כמו HP: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=776161 ו BROTHER : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717314 עדיף שלמדפסת יהיה גם חיבור לרשת/wifi אולי משהו כזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717315 אשמח לשמוע את חוות דעתכם וניסיונכם למדפסות כאלה אם יש דגם יותר מתאים אשמח לדעת חשוב גם האמינות ועלויות התחזוק כמו טונרים ותיקונים (כי הבנתי שיש הבדלים גדולים) תודה מראש והמשך יום טוב

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  18. שלום רב, אני מחפש המלצה למדפסת צבעונית כמה שיותר קטנה(אין מקום על השולחן) וכמה שיותר חסכונית(מדפיסה הרבה, עבודה במשרד). חיפשתי לייזר צבעוני והכל גדול מדי ואין לזה מקום על השולחן שלה. האם יש מדפסת הזרקת דיו חסכונית מומלצת? חשבתי על הדגם הנ"ל CANON PIXMA 2700 איך הוא? בתודה, עומר.

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  19. קניתי בשעה טובה מחשב,עםמסך דל 23,רציתי מצלמה אינטרנט מעולה יש המלצות? שתשב על המסך למעלה

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  20. שלום, כל הדיסקים שלי הם 3.5 גדולים, רק אחד הכנסתי לתוך מארז חיצוני שיש לי-שכולל ספק,כבל חשמל,כבל USB והכל כבד ומגושם. אני מחפש הארד דיסק חיצוני, קטן מאוד, הכי חשוב אמין ! המטרה היא פריקה של חומרי וידאו FHD מכרטיסים, באתר הצילומים. זה אומר שאני יוכל לפרמט את הכרטיס, ולסמוך על ההארדיסק שהחומרים ישארו עליו עד שנגיע לעמדת עריכה. אני זקוק ל 2. גודל - 500GB נראה לי יספיק, אם יש 1T בהפרש קטן- מתקבל. שוב - חשוב אמינות, וגם שיהיה מהיר. מה ההבדל בין 2.5 ל 1.8 ? תודה

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  21. Started by Mr.Hetfield,

אהלן, סט האוזניות שלי ושל אחים שלי הלך, וזה הסט השלישי שמת בזה בערך שנתיים. בפעם הראשונה היו אלה אוזניות לא הכי-הכי שקנינו פעמיים (פעם שנייה לאחר שהראשונות נשברו), אחרי זה השתדרגנו ל-Sony MDR-XD100. עכשיו אנחנו רוצים להשתדרג עוד יותר.. נמאס לנו שהולכות לנו האוזניות - אנחנו לא מתעללים בהן! הן פשוט לא עשויות מחומר מספיק טוב בשבילנו! קיצר, זה מה שאנחנו מחפשים, בתקציב של כ-500 ש"ח, אבל עדיין גמישים כלפי מעלה. [list type=decimal] [*] איכות שמע טובה (כלומר, כמה שיותר טובה) במשחקים, סרטים ומוזיקה. [*] שיהיו נוחות על הראש והאוזניים. [*] שיראו מגניבות (הכי פחות חשוב לנו, אבל עדיין). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  22. כרגע אני מתלבט בין שני חברות, רייזר וסטילסירייס מעוניין בעכבר המתאים לשני הידיים תודה וערב טוב הציעו לי את הדגם הזה Steelseries XAI האם הוא הכי מומלץ בטווח המחיר שציינתי?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  23. היי, אני מחפש לרכוש מדפסת חדשה, וראיתי שני דגמים שעניינו אותי. 8500A 8500A PLUS עשיתי השווה בין השניים ושמתי לב שחוץ מהבדל של 100 ש"ח, אין הבדלי נתונים. רציתי לשאול אולי מישהו מכיר מה העניין עם שני הדגמים האלו ולמה הדגם השני בתוספת של 100 ש"ח יותר מהראשונה? אצרף לינק מאיפה שראיתי: http://www.wallashops.co.il/ws/ProductComparison.aspx?PfIds=1RD8500A,1RD8500APLUS&pt=1&mc=37&c=716&sc=0

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  24. Started by Styx,

לצערי על האוזניות שלי ניגמר האחריות ויש להם בעייה קטנה שלא שומעים כמו שצריך מדובר על RAZER CARCHARIAS יש כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by mottir,

שלום לכולם יש לי מחשב i7 2600 עם שני מסכי 22 אינץ led וכן כרטיס קול חיצוני המטרה של המערכת הזו זה אולפן ביתי לסאונד למחשב יש ספק כוח של 500W אולם הבנתי שהמחשב לא מנצל את מלוא הכוח השאלה איזה הספק של אל פסק אני צריך וכן חברות להמלצה תודה וברוכים הנמצאים

• 0 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים