עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שני דיסקים קשיחים ועוד ועוד שיראה טוב

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. איפה לקנות משדר אלחוטי (בלבד) למקלדת של BTC? קיבלתי מקלדת אלחוטית אך ללא המשדר. אני מחפש מקום לקנות את המשדר שמתחבר למחשב, כדי שאוכל להשתמש במקלדת. יעזור אם אעלה תמונה של המקלדת? (אני יכול לצלם)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by TNT,

בלוח GIGA BYTE 7DXR יש את - SOUTH BRIDGE 686B של VIA. איזה דרייברים של VIA הכי מעודכנים אני צריך? בלוח אם הזה עם כרטיס קול CREATIVE LIVE! VALUE יהיו בעיות בגלל ה- SOUTH BRIDGE? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by sagi_,

מה עדיף? ATI raden 64mb ddr vivo agp או geforce3 נ.ב. אני קונה מחשב חדש , רק למשחקים!

5. אהלן ברצוני לקבל המלצה למדפסת משולבת בתקציב עד 400 שקל. תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Necessary_Evil,

שלום אנשים, הרכבתי מחשב, איזה 486 ישן, אני מדליקה אותו ושומעים את ההארד דיסק מתחיל להסתובב והכל טוב ויפה אבל המסך שחור לגמרי...לא מראה לכום. אני יודעת שהמסך תקין כי בדקתי אותו עם מחשב אחר, גם הכרטיס מסך תקין כי הוא עבד קודם על איזה 386 אחר...ניסיתי להעביר את הכרטיס לחריץ אחר אבל זה לא עזר...ניסיתי גם כרטיס מסך אחר אבל גם לא עבד...קיצר, מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by huber,

כבר כמעט ורכשתי את ה 3 TI200 והנה יוצאים להם הדור הבא! אז השאלה היא כזו, מה חזק/עדיף יותר, ה 3 TI200 או ה 4 MX כי מניסיון עבר ה MX הם כרטיסים חלשים יותר (טוב, גם ה TI200 הוא גירסא מוחלשת של ה 3) אז? לחכות ולקנות את ה 4 MX?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. לפני כעשרה חודשים קניתי WAVE חוטית של של לוג'יטק ומאתמול פשוט לא ניתן להשתמש כראוי במקשי ה-SHIFT רק כ~20% מהאותיות מגיבות וכל השאר - כלום! אי אפשר לרשום באותיות גדולות באנגלית מלבד לממש אחריות (אופיס דיפו - נקנה במסגרת Black Friday), יש מה לעשות? ד"א: חזרתי למקלדת סטנדרטית (גם של לוג'יטק) בינתיים וההבדל פשוט עצום! עד עכשיו לא הייתי מודע עד כמה ההבדל מורגש. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by aradgonen,

שלום! אני מתלבט לגבי ההגאים G27 וG25 וראיתי שההבדלים במחיר לא כלכך גדולים. אז רציתי לדעת אם יש הבדלים טכניים? וגם אם אתם מכירים משהו אחר שגם יש לו פורס פידבק וידית הילוכים וקלאץ' ושההגה מסתובב ב-900 מעלות אז אני פתוח להצעות!. תודה מראש, ארד גונן.

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by hayat001,

שלום רב, יש לי מדפסת משולבת מסוג brother mfc-210c אני מקבל הודעת שגיאה שמונעת ממני הדפסה מסוג unable to init בדקתי שאין דף תקוע ואף התחלתי את המדפסת מהתחלה ושום דבר לא עזר. אודה על עזרתכם. אני על סף יאוש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by xXDevil4Xx,

1.שמעו אני קונה מחשב חדש ואני מלבט איפה לקנות בפנדס או בלוג'יק.... 2.תמליצו לי על ספק.....(רק אם אתם ממליצים על פנדס כי בלוגיק אני יודע איזה ספק כדאי....) זה המפרט: AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box GeIL 1GB 2*512MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel ASUS A8N-SLI Premium sunbeam transformer LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO התלבטות (אם אני קונה מפנדס אולי את האקסטרים...)

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  13. Innovision Geforce 2MX 400 32Mb + TV OUT או Hercules 3dprophet 4500 64MB + TVOUT יש לי מחשב AMD ATHLON XP 1700

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Gohan,

טוב אז המפרט שיש לי הכשיו הוא : Atlonxp 1800+ GA-7VTXH-PLUS Kingston - 256 asus gf3 64mb maxtor 40 (ata 100) samsung cd-rom sc-152c creative vibra128 on bord ומארז כבר עם ספק 250W יש לי במארז 2 מאוררים 1 80ממ רגיל ואחד SPIR למעבד. היום קיבלתי 400 שקל ואני צריך עזרה. אתם בבקשה יכולים לעזור לי איך לשפר להוסיף ועוד...... אני גיימר כבד.... הא כן תודה ;D

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by or,

יש את האסוס http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=273_94&products_id=1559 ואת הגיינוורד http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=273_351&products_id=1597 נ.ב אני יודע על הסיכסוך אבך לא מצאתי קישור טוב יותר

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  16. Started by Chevy,

לאחרונה רכשתי מספר התקני USB. נתקלתי בבעיית מחסור במתח להתקנים. יש לי על הלוח אם 2 יציאות USB 1.1, כאשר אחת מהן מחוברת ל-HUB עם 4 יציאות (במסך, LG 795) [כבל מצלמה, מדפסת, סורק - ויש 1 לא בשימוש] ועוד יציאה מהלוח אם שאליה מחוברת מקלדת USB שבה גם יש HUB של 2 יציאות USB (אחת לעכבר ועוד אחת ל-DOK). השאלה שלי היא - אם אני מוסיף 4port PCI USB 2.0 ללוח אם, האם זה יעבוד ולא יגרום לבעיות מחסור במתח ? אני ממילא צריך לרכוש בכדי לנצל את ההתקנים שרכשתי כיוון שהם יכולים לעבוד ב-USB 2.0 כמו כן, המדפסת+סורק רחוקים מן המחשב בכ-1.5 מטר, חשבתי לקנות HUB שאליו אחבר את ההתקנים. לקנות עם HUB עם שנאי או רגיל שישתמש מן המחשב. ??? סה"כ התקנים שיש לי: לוח אם עם 2 יציאות USB 1.1 מסך עם HU…

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  17. יש לי את הכרטיס מסך Voodoo 3 3000 עם המערכת הפעלה WinXP Pro ושום משחק חדש לא פועל וגם משחקים דיי ישנים לא פועלים על המחשב שלי ויש לי מחשב יחסית חזק AMD 700MHZ לא כזה חזק אבל בסדר בשביל להריץ משחקים. רציתי לדעת אם המשחקים החדשים לא פועלים בגלל שאני על WinXP Pro? או בגלל שעבר זמנו של הכרטיס הזה? לי אמרו שהכרטיס הזה גוסס מפעיל משחקים לא בגרפיקה מדהימה אבל סוחב ובגלל שגם WinXP Pro על המחשב אז לא פועלים המשחקים. האם זה נכון או שטויות? לאיזה מערכת הייתם ממליצים לעבור? WinXP HOME או Win98? איזה מערכת מהם יותר יציבה בלי שתתקע הרבה שכל המשחקים יפעלו..?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ShaharSi,
    • 0 תגובות
    • 434 צפיות
  19. Started by fenix5545,

צריך עזרה, אני מחפש מצלמת איטרנט עד 300 ש"ח - בבקשה תעזרו לי (תודה מראש).

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  20. אהלן, קניתי לפני יומיים בהמלצת אנשים בפורום את המקלדת הנ"ל, עובדת מעולה, אך כמו שרשמתי יש לי בעיה קטנה איתה, השילוב שיוצר את הסמיילי : P [שיפט + נקודותיים + P], אם אני לוחץ אותו ביחד או מהר, המקלדת לא רושמת כלום והמחשב נותן צפצוף קל של "לחיצה לא חוקית" כזה...... זה בעיה ידועה במקלדת? [כאילו, זו בעיה בכלל או שכך בנויה המקלדת?] והאם יש משהו לעשות? ללכת לפנדה ולהחליף יעזור במשהו?דיברתי עם האיש בטלפון הוא אמר שזה לא נשמע לו בעיה.... -ג'ו

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  21. Started by 14renegade,

אני חייב מארז... אני מתכנן לקנות את המחשב הזה amd 64-3000 EPOX KDA3J NFORCE 3 GEFORCE 6800 128 MB A-DATA 512 WD 120 gb 8mb ata התקציב הוא 600 מקסימום 700 עדיף להישאר מתחת ל600 ואני רוצה מארז טוב...שמקרר טוב,שקט ושיבוא עם ספק...אהה כן ושיהיה יפה...אז אל תמליצו לי על הקומפיוקס בבקשה... אבל הכי חשוב לי שיקרר טוב.

• 13 תגובות
    • 904 צפיות
  22. ב"ה מבקש המלצה למדפסת משרדית - מדפיסים כ500 הדפסות רובם צבעוניות בחודש. אני נוטה יותר לכיון של לייזר (אני טועה?) חשוב לציין שמתוך 500 ההדפסות 400 נעשות ביום אחד (פחות או יותר ברצף), ועוד מאה פזורים על פני כל החודש.

23. תודה אנשים סה"כ המחיר עד 5500 ש"ח

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by GodLike,

יש לחבר שלי 1200 דולר לקניית מחשב נייד . הוא כנראה קונה אותו בארה"ב . אין לי מושג על מה להמליץ כי אני ממש לא מתמצא בתחום של המחשבים הניידים . אז אודה לכם מאוד אם תתנו לי מפרטים בסכום הנקוב מעלה . ???

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  25. שלום, אני צריך המלצה לעכבר אל חוטי בטכנולוגיית לייזר או אינפרא אדום , נוח, שלא נתקע, עמיד ושלא עושה בעיות. אני לא גיימר . רציתי לדעת איזו טכנלוגיה עדיפה לייזר או אינפרא אדום? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.