עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by oz12,

מישהו יודע מתי אמור להגיע לארץ המקלדת החדשה של לוגיטק? מקלדת ה diNovo Edge ומה יהיה מחירה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by oran55,

לפני כמה ימים פתחתי אשכול בכדי לקבל המלצה על מדפסת ובחרתי בסופו של דבר בC3183. עכשיו צצה השאלה- האם היא מדפיסה על דיסקים\ מדפיסה על דפי מדבקה של דיסקים? אם לא, איזו מדפסת (רצוי של HP) כן מדפיסה? במחירים 400-500 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by Lirux,

יש לי dfi lanparty ultra-d וכשאני מחבר את האיריבר שלי למחשב הוא רושם לי: התקן זה מסוגל לביצועים טובים יותר אם יחובר לusb 2 משהו כזה... ולא משנה לאיזה חיבור אני מחבר אותו על הלוח...זה אותו דבר... איך אני מסדר את זה... ועוד משהו ב bios זה מוגדר שהלוח ישתמש בusb גם 1.1 וגם 2...

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  4. שלום לכולם , יש ברשותי עכבר אלחוטי של מייקרוסופט שקניתי לפני כשנה בערך והוא נוראי במשחקים. גם כבד ומעייף את היד וגם יש לו דיליי כזה מרגיז וממש לא מדוייק. אין לי מושג כמה DPI אבל לא נראה לי יותר מ 400 .. עכשיו אני חושב לקנות את הלוג'יטק 510MX שעולה 160 שקל. הבנתי שהוא 800 DPI ואח שלו היקר יותר 518MX 1600DPI . האם יש הצדקה להוסיף כמעט 100 שקל בשביל זה ? האם 800DPI יהיה מספיק מדוייק למשחקים ואני לא ממש ירגיש בהבדלים..? תודה על העזרה. **עריכה** שמתי לב בטעות שכתבתי את ההודעה בפורום משחקים במקום ציוד היקפי.. לתשומת לב המנהלים אבקש להעביר את ההודעה למקום הנכון. תודה.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  5. Started by Arkadi.Krr,

קודם כל אני לא בטוח לאיזה פורום זה מתאים אז אם זה לא במקום תעבירו לפורום המתאים בבקשה. אני מחפש מילון אלקטרוני רוסית-אנגלית-רוסית (יעני שמרוסית אפשר לתרגם לאנגלית ולהפך) תודה

6. מדובר על הסטים הבאים: Genius Ergomedia R710 Genius Ergomedia R800 כאשר הראשון עולה מעט פחות מ300 והשני 430. האם מומלץ? יש משהו טוב יותר בתקציב (בלי קיטועים, חיי סוללה נורמליים וכוץ...)

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  7. יש למישהו פתרון ?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  8. Started by asichen,

הזמנתי את הספק הזה ואמרו לי שהספק בא עם אל פסק פנימי... האם יש דבר כזה באמת בספק והאם הוא טוב? זה הספק: http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_101_325&products_id=1759 בתודה

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  9. Started by mito125,

טוב אז קניתי שילשום G25 פה בארץ במחיר סבבה חדש באריזה הגעתי הביתה פתחתי הכל טוב אין בעיות חיברתי והתקתי את הדריבר.... נכנסתי לתוכנת הבדיקה של ההגה וכל פעם שניסיתי להכניס 5 זה היא 3 ו 6 היה גם 4 וגם רברס היה 4. גם במשחקים שונים אותה בעיה עם 5 6 ורברס בלבד חשבתי בעית דריבר או חיבור בדקתי .... OK התקתי דריבר חדש יותר מהאתר ... לא נפתר שלחתי מייל ללוגיטק ואמרו לי שלפי הסימנים יחידת ההילוכים תקולה וצריך להחליפה. טוב סבבה אז פתאום נחנסתי לפורום של לוגיטק באתר שלהם וחשכו איני... יש שם איזה 10000 הודעות על תקלות בהילוכים של ה G25 לאחד לא עובד רברס לאחר הילוך שני ולשליש עבד מצוין פתאום אחרי חודשיים מת. מה קורה פה קיבינימט זה הגה של 1500 שקל ...!!!!!! מישהו בארץ ניתקל איתו גם בבעי…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  10. המפרט לא משנה, עם איזה קומבינציה אני אדיע לתוצאות קירור ושק הכי טובות: Cases : Antec Sonata Piano 380W Case [ ¤ 788.45 ] 1 Cooling / Modding : Vantec Stealth 120mm fan [ ¤ 116.1 ] 1 או: Cases : Antec High Performance 1080 AMG Case (P/S not included) [ ¤ 769.69 ] 1 Cooling / Modding : Vantec Stealth 80mm fan [ ¤ 84.23 ] 3 Power Spplies : Thermaltake TT420AD 2-fan Power Supply [ ¤ 326.54 ] 1 או: Cases : Coolermaster TAC-01-EK WaveMaster Black Aluminium Tower Case (P/S not included) [ ¤ 957.84 ] 1 Power Supplies : Thermaltake TT420AD 2-fan Power Supply [ ¤ 326.54 ] 1 או: Cases : Thermaltake Xaser III VM2000A Lanfire Midi Tower Aluminium Case (P/S not in…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  11. המליצו לי על המדפסת הזאת: DCP 150C http://www.pcworld.idg.com.au/index.php/taxid;4567;pid;4289;pt;1 אני קונה אותה ב-350 שקל, ועוד 4 מחסניות דיו ב-99 שקל (מבצע). שווה לי לקנות אותה? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  12. Started by modgod,

קניתי לפני שישה חודשים מחשב שלם עם מארז ג'נרי. המארז עצמו (הספק כוח טוב, אז אני לא צריך ספק כוח) דפוק לחלוטין, פגום מכל בחינה ואני לא ארחיב על זה עכשיו. אז בעצם אני זקוק למארז גנרי כמובן בגלל התקציב הנמוך, שיהיה טוב. מה זאת אומרת טוב: זאת אומרת שכל החורים שבו יתאימו ללוח אם NF7 שלי (המארז הנוכחי שיש לי, החורים שלו לא ממש מתאימים ללוח אם), שאני אקבל איתו ברגים להרכבת הלוח אם במארז והרכבת כונן קשיח וכו' (במארז הנוכחי לא קיבלתי שום ברגים וזה יצר לי בעיה גדולה). לא חשוב כמה מקומות למאווררים יש לו. מצידי שיהיה לו מקום רק למאוורר 1, זה לא משנה. אני יודע לעשות מודינג, אז אני בעצמי אוסיף מקומות למאווררים וכו'. ובבקשה, אל תחרגו מהתקציב. אני מודע למארזים הטובים שיש, שעולים רק 60 ש"…

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by love-its-my-name,

שלום, אני מחפש מחשב כף יד שכולל GPS ואם אפשר אז גם בלוטוט' ושהמחיר לא יעלה על 2K. חשוב לציין כי מאוד חשוב לי שמציאת הלוויינים תהיה מהירה וכל שאר הפעולות יהיו מהירות משום ששמתי תלונות על מחשבי כף יד שלקח להם 10 דקות למצוא לוויינים ולהראות את המיקום. בתודה מראש, אבי.

14. http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=SEARCH&Ntt=psu&N=0&Nty=1&Ntk=All&product_code=332357&Pn=TP_II_430_TruePower_430_Watt_ATX12V_v2_0_PSU_Power_Supply חשבתי אולי כדאי להזמין יחד עם הלוג'יטק MX3000 שממש זול שם. דבר המומחים?

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  15. Started by DiSc@MaN,

אני מחפש כבר הרבה זמן ג'ויסטיק לשמאלים (או נטראלי..) והמליצו לי על הג'ויסטיק הזה: Saitek Cyborg 3D Gold USB Joystick חיפשתי אותו בזאפ אבל החברה Saitek בכלל לא קיימת שם גם באופיס דיפו בחולון לא היה כלום. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג אותו? (או יכול להמליץ לי על ג'ויסטיק טוב אחר לשמאלים?) תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  16. Started by mtomy,

שלום לכולם אני מחפש מארז + ספק למחשב בסביבות 250 ש"ח חייב להיות לו את הדברים הבאים : 1. USB קידמי 2. נוחות בהכנסה והוצאה של חלקים 3. מקום ל 2 CD ו 3 HD (יש לי צורב סקזי). 4.שיהיה לו אוורור טוב. אם יש אפשרות לתצוגה של חום המעבד מקדימה מה טוב אם לו אז לא נורא. בתודה מראש על כל תשובה טל

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by shimonsky,

שלום אני צריך לסרוק תמונות10/15 עבור עריכה לקליפ שיוצג ע"ג מקרן איזו רזולוציה /עומק מתאימה לסריקה כזו ?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  18. Started by kobi_af,

שמעו אז היו לי אוזניות וכל פעם שרציתי לחבר אותו חיברתי מאחורה ושרציתי לשמוע מהרמקולים של המחשב הייתי צריך להוציא וזה נורא מעצבן יש לי שתי חיבורים מקדימה אחד עם סמל של מיק ואחד עם אוזניות . אפשר לעשות משהו מהחיבורים מקדימה שככה יהיה פחות מסורבל?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by at,

אולי למשהו יש רעיון איפה אפשר למצוא היום סורק ידני ? (חיבור USB או LPT) בנוסף יש לי סורק UMAX דגם S6e רציתי לדעת אם משהו יודע איפה אני להשיג את תוספת של מזין נייר אוטומטי עבורו (מחפש חדש אבל אם למישהו יש יד שניה אז אני פתוח להצעות - הודעה פרטית כמובן) בתודה על מידע, טל

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  20. התקנתי את המצלמה הנ"ל. האפליקציה היחידה שנפתחת בעת חיבורה ל- USB היא ה- windows live. האם קיימת תוכנה אחרת לא של ביל גייטס כדי להפעיל את המצלמה?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  21. Started by Sunny Jim,

אני רוצה לקנות מדפסת וסורק, ואני לא מכיר את הדברים האלה שנקראים all in one... על הנייר, הם נראים טוב, אבל האם שווה לקנות אותם? התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. לא רצוי, אבל אפשר לחרוג גם ל1200. עדיפות גדולה ביותר(בעצם מוחלטת) לhp, כי יש לי דיו חינם בשבילם.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  22. Started by Holography,

שלום, אני מתכנן קנייה של Microsoft IntelliMouse Explorer השאלה שלי היא מדוע באתר של מייקרוסופט המחיר הוא כ45$~ ובדובים\זיגזיג רק 140 ש'ח? http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&pcid=f918997d-8a10-49a2-86d4-350fc658f447&type=ovr http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_9_297&products_id=7576 לפי מיטב הבנתי שם הוא נמכר כRetail ופה כOEM אבל בכול זאת נותר הפרש גדול באופו כללי,האם הוא מומלץ לגיימינג? והאם יש הבדלים נוספים בינו לבין הגרסה האלחוטית (שיש עליה סקירה באתר) חוץ מהאל חוטיות? (בהתחשב בכך שהוא עולה כמחצית מMX510) -thx

23. Started by Dan4,

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1674 המקלדת הזאת איכותית?היא תשרוד הרבה זמן?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  24. שלום, יש לי קורא כרטיסים חכמים וכרטיס עם ג'וק כזה כמו טלכרטים של חו"ל מה אפשר לעשות עם זה? אני מכניס את הכרטיס והוא מזהה אותו ומראה כל מיני אופציות של ריסט לכרטיס וכאלה איך אפשר לכתוב / לקרוא מה שיש עליו? הבנתי שאפשר גם להשתמש בו במקום ססמא לוינדוס.. מישהו מבין בעניין קצת? תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  25. Started by the kooks,

שלום רב. יש לי ספק של 400W ללא כל שם יצר הדברים היחדי שרשום עליו זה MAKE IN CHINA, שזה מן הסתם די גרוע.. בכול אופן מה שרציתי לדעת זה איך אני יכול לדעת כמה המחשב שלי מנצל מיתוך הספק הזה למשל נגיד אם המחשב שלי יכול להסתפק גם ב 350W, אני לא מתכוון להחליף ספק אלא סתם לראות מה צריכת החשמל של המחשב שהוא צורך מן הספק ? איך אני יכול לבדוק כמה הוא צורך מן הספק? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים