ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי עכבר גיימינג עכבק גיימינג לוג'יטק g305 אלחוטי. לאחרונה התחילו לי כאבים במפרק היד, אני פשוט מרגיש שאין לי איפה להניח את היד... אני זוכר שהעכבר של רייזר, הabyssus של רייזר - היה לי נוח יותר בכף היד (אבל זרקתי אותו, לכן קניתי את העכבר הזה...) הנה טופס, שצילאתי באתר fxp ששם אף אחד לא נתן לי מענה...אורך היד שלי 10. רוחב לא בטוח איך למדוד... תקציבכם: (הסכום שאתם רוצים להשקיע בקניית העכבר) 400 חריגה: (הסכום המקסימלי שתוכלו לחרוג בקניית העכבר) 500 מה השימושים שלכם בעכבר? (גיימינג, עבודה וכו') גיימינג ועריכה בפרימייר פרו אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הנך משחק? (קול אוף דיו…
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום מחפש צורב דיסקים /כולל קריאת דיסקים חיצוני למחשב נייח אשמח להמלצה לדגם מקור רכישה בברכה R
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
- 1 follower
-
-
הכל - מדפסת וסורק.. עד 550 שקל... תודה מראש... צ'יקו..
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים לאחותי יש FX5200 חרא של כרטיס והוא כבר לא מעלה לה את המשחקים שהיא משחקת עכשיו אין לה הרבה כסף להשקיע יש לה רק 200 שקל עכשיו זה סכום זעום ובמקרה יש לי חבר שקנה כרטיס חדש למחשב ואת הישן הוא אמר שהוא יוכל להביא לי ב 100 שקל דרך אגב הישן שלו הוא Gefirce Ti 4200 עכשיו לפי מה שאני יודע הוא לא כרטיס חזק מאוד אבל הוא יותר מוצלח בהרבה מהFX5200 אז מה אתם אומרים כדי לה ב 100 שקל שאני יביא לה אותו ממנו ?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
קניתי כבלים מאריכים לעכבר ולמקלדת והם אינם עובדים. בדקתי אותם אצל חבר שיש לו P 133 ואצלו הם עבדו. ברשותי P4 של ASUS האם מישהו יכול לעזור לי בפתרון הבעיה...??
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש בקרוב ג'ויסטיק... ואני לא ממש מבין בזה אז אשמח לקבל עצות והצעות לג'ויסטיק טוב בתקציב 400-500 שקל...
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מצלמת אינטרנט ורציתי להתייעץ קצת. בוא נגיד, אני מוכן להשקיע 200 שקל במצלמה .מה הכי טוב שאני יכול להשיג תמורת הסכום הזה? רצוי שהמצלמה תיהיה מחברה כמו Creative וכדו..שתיהיה איכותית ובעלת קצב ריענון גבוהה יחסית למצלמת אנטרנט רגילה. תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שמעתי על תקן USB ON THE GO אשר אמור לאפשר חיבור של שני התקני USB אחד לשני ללא מחשב בניהם. רציתי לדעת אם מישהו שמע עם יישומים של התקן החדש ואם תכלס אני יכול להעביר קבצים מהמצלמה הדיגיטלית לאיזשהו נגן MP3 מבוסס HD. קישור בנושא : http://www.usb.org/developers/onthego גדי
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אז ככה אבא שלי מתעסק עם חשמל וסידר לי אל פסק בחינם אני צריך רק לקנות איזה כבל בשביל להפעיל אותו ולבדוק אם הוא עובד.. עכשיו השאלה : אמרו לי שאל פסק יש בו משהו רעיל שהוא עובד שלא טוב לגוף שלי האם יש שחר לטענה זו ?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
לפני כמה ימים פתחתי אשכול בכדי לקבל המלצה על מדפסת ובחרתי בסופו של דבר בC3183. עכשיו צצה השאלה- האם היא מדפיסה על דיסקים\ מדפיסה על דפי מדבקה של דיסקים? אם לא, איזו מדפסת (רצוי של HP) כן מדפיסה? במחירים 400-500 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
התקנתי את המצלמה הנ"ל. האפליקציה היחידה שנפתחת בעת חיבורה ל- USB היא ה- windows live. האם קיימת תוכנה אחרת לא של ביל גייטס כדי להפעיל את המצלמה?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין עכבר mx518 ופד (משטח לעכבר) של Steel-Pad של גימרים אני לא ממש יודע מאיפה ליקנות .. ראיתי בskypc שמוכרים אבל רק תעכבר ואני רוצה חנות שאפשר ליקנות את שתיהם .. בבקשה תעזרו לי ותביאו לי חנות טובה שאני יכל להזמין את שתיהים יחד =]
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אוקי אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים ושהמחיר לא יעלה על 700 ש"ח, יש עדיפות או ל-Logitech או למיקרוסופט כמובן... בעניין העכבר נראה לי מצאתי משהו טוב... והנה לינק לנועה קומפ: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2044 בעניין המקלדת אני פונה אליכם בבקשת עזרה, אם אתם יכולים להמליץ לי על מקלדת אלחוטית, העדפה לשחורה, שהמקלדת תהיה איכותי שתשמש אותי נאמנה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, חרשתי את הרשת ואפילו רכשתי (והחזרתי לחנות) בחיפוש אחר מפצל USB אשר ייתן לי מענה לדרשות הבאות: - מפצל לפחות לשתי יציאות ועדיף ארבע יציאות. - אפשרות קבלת כוח ממקור חיצוני (AC). - שליטה בכיבוי והדלקה של פורטים מסוימים. - אפשרות להעלות מידע ולא רק להוריד, כלומר תמיכה גם בכונני USB חיצוניים, נגנים וכו'. יש לי מנורת USB (להאיר את המקלדת בליליות החשוכים), מתאם IR ונגן MP3. את המתאם והמנורה אני רוצה להשאיר קבועים במקומם, אבל המנורה דולקת כל עוד היא מחוברת לUSB, ולכן אני מחפש אפשרות לשלוט בחשמל שמגיע אליה. חשוב לדעת שבכל מקרה, גם אם יציאת USB מנותקת דרך ה-BIOS, היא עדיין מעבירה מתח של 5W שמספיק בשביל גאדג'טים קטנים כמו המנורה. האם מישהו מכיר פתרון כזה או דומה, אפילו רק על של…
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה מהעכברים הבאים לקנות, אשמח לשמוע בייחוד מבעלי הנסיון שיש להם את אחד העכברים הללו (כסף זה לא שיקול): 1. Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 2. Microsoft Intellimouse Explorer 2.0 תודה רועי. זה די דחוף.. ההחלטה צריכה להתקבל ביומים הקרובים
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אם אני יקנה את זה http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=35&cat=8 ויחבר שתי שלטים אני יוכל לשחק בפרו אבולשן 5 בלי בעיות? או שמישהו יכול להמליץ לי פה על משהו אחר, איזה שלט לחבר למחשב.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
האם החלפה לספק טוב יותר יכולה לגרום לשיפור בביצועי המערכת?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני כמה ימים נדפק לי הכרטיס מסך.. שמתי אותו בתיקון ואני רוצה בינתיים להמשיך להיות על המחשב.. האם באפשרותי להוציא את כרטיס המסך מהמחשב של אחותי כשהוא עדיין דולק ולשים אותו אצלי? (לה אני ישים כרטיס יותר ישן..) האם זה אפשרי בלי שייגרם נזק למחשב או לכרטיס?
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום אני צריך לסרוק תמונות10/15 עבור עריכה לקליפ שיוצג ע"ג מקרן איזו רזולוציה /עומק מתאימה לסריקה כזו ?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אם אפשר למצוא משו יותר זול יותר טוב. תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler או Thermaltake CL-P0114 Big Typhoon תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
חבר שלי צריך גויסטיק נחמד מאופיס דיפו או מKSP. משהו של חברה נורמלית. בUSB. יש לו סאידוואינדר ישן עם חיבור MIDI והמחשב לא מזהה,יש לי את הדיסק שלו ואני יכול לבדוק האם זה עובד. אם לא,בנתיים תנו המלצה. וכמה אפשר למכור: הגה ג'ניוס כסוף רוטט יפה,במצב מעולה,ועכשיו רציני לחלוטין:היה בשימוש 5 פעמים! ומאז בארון. USB יפה עם פדלים. מיקרוסופט סאינדוואינדר USB עם 4 לחצנים. ועוד 2 כאלו בפינות. ספק כוח טרמלטייק W0069 עם PFC 430WATT PCI-E SATA 24/20PIN ומה אתם אומרים על הרמקולים שקניתי: ATP3 של ALTEC LANSING. חשבתי לקנות את הרמקולים FX6021 בדיוטי פרי,היה רשום שהם 200$,אבל לא היה במלאי והם אמרו שלא יגיע יותר. בעסה. לא נורא. תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
עזרה דחופה מה מבין שני המכשירים עדיף לטעמכם, ולמה :s05: תודה מראש עודד
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אם למישהו כבל כזה והוא לא צריך אותו אני מאוד אשמח לקבל אותו.. אני חיפשתי כבל כזה המון בהרבה חנויות ואין מישהו שמחזיק דבר כזה. הוא צריך להיות לכרטיסי RADEON ולהראות בדיוק כך: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק Flight simulator x ואחרי זמן קצר של משחק בו (וגם מנסיון קצר בעבר) הבנתי שאי אפשר לשחק בו עם מקלדת ועכבר וחייב ג'וייסטיק... חשבתי על זה קצת והגעתי למסקנה שאם אני לא קונה את המשחק לפחות אני אקנה לו ג'וייסטיק... ;D אני גם מניח שבעקבות קניית הג'וייסטיק אני יוריד עוד סימולטורים... אז אני מעדיף להשקיע 150 שקל (+-20 שקל) ואני מעדיף לקנות מפנדה מטעמי נוחיות... אז זה הקטלוג המלא שלהם: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=33_175_176_1138 ואלו הם האופציות אחרי סינון מחירים: Logitech® Attack 3: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_176_179&products_id=394 SAITEK ST90 STICK : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_176_…
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-