ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני בקרוב מאוד קונה את המארז הזה ואני צריך לדעת אם הדלת שבצד של המארז נפתחת עם ברגים?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
התקנתי את המצלמה הנ"ל. האפליקציה היחידה שנפתחת בעת חיבורה ל- USB היא ה- windows live. האם קיימת תוכנה אחרת לא של ביל גייטס כדי להפעיל את המצלמה?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצאתי את הסט הזה של מקלדת ועכבר אלחוטיים: Logitech UltraX Cordless Media OEM https://www.misradia.co.il/application/product_viewRegular.asp?itemId=2756&Pid=388#RequestedProduct מישהו רכש את הסט ויכול להמליץ לקנות או להמנע? האם יש לכם להמליץ על סט חלופי במחיר של עד 300 שח? הסט אמור לשמש לעבודה וגם לקולנוע-ביתי. רוב תודות לכל העונים. אבירם
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1674 המקלדת הזאת איכותית?היא תשרוד הרבה זמן?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אפשר לראות טלוויזיה בטלפון? אם כן, איך?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני מחפש במחיר סביר של בסביבות 200 שקלים משום שראיתי ב 290 שקלים אך עדיף כבר את ה MX... אשמח לקישורים. נ.ב. שיהיה באזור חולון או שיהיה משלוח. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לפני כמה ימים פתחתי אשכול בכדי לקבל המלצה על מדפסת ובחרתי בסופו של דבר בC3183. עכשיו צצה השאלה- האם היא מדפיסה על דיסקים\ מדפיסה על דפי מדבקה של דיסקים? אם לא, איזו מדפסת (רצוי של HP) כן מדפיסה? במחירים 400-500 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
קניתי כבלים מאריכים לעכבר ולמקלדת והם אינם עובדים. בדקתי אותם אצל חבר שיש לו P 133 ואצלו הם עבדו. ברשותי P4 של ASUS האם מישהו יכול לעזור לי בפתרון הבעיה...??
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני בערך שבועים הזמנתי את הפאנק מזיגזג אבל התקשרו אליי ואמרו שהוא כנראה לא יגיע יותר למלאי בקיצור מישהו יכול להמליץ לי על פד בערך באותה רמה במחיר של עד 200 שקל ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שוקל לקנות אותה ובעל חנות הזהיר אותי שיש לה מנסיונו בעיית התאמה לראשי דיו חליפיים\ממוחזרים. הוא הזכיר את עניין הצ'יפ של HP שכנראה הוא הגורם לכך. האם מישהו יכול להעיד מנסיונו על אי ההתאמה הנ"ל? האם לדור הבא HP Officejet J5783 יש את אותה הבעיה? איך ניתן לברר זאת? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני ורצה ליקנות את העכבר g7 של לויגיטק ואו אלחותי ויש לי גם מיקלדת של מיקרוסופט אלחוטית ואני רוצה לדעת עם זה יפריעה אחד לשני ועם אני יכול לעשות את זה ביכלל שיש שתי מקלטים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא…
-
שלום לכולם... לפני כמה ימים נדפק לי הכרטיס מסך.. שמתי אותו בתיקון ואני רוצה בינתיים להמשיך להיות על המחשב.. האם באפשרותי להוציא את כרטיס המסך מהמחשב של אחותי כשהוא עדיין דולק ולשים אותו אצלי? (לה אני ישים כרטיס יותר ישן..) האם זה אפשרי בלי שייגרם נזק למחשב או לכרטיס?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
המליצו לי על המדפסת הזאת: DCP 150C http://www.pcworld.idg.com.au/index.php/taxid;4567;pid;4289;pt;1 אני קונה אותה ב-350 שקל, ועוד 4 מחסניות דיו ב-99 שקל (מבצע). שווה לי לקנות אותה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
היי מחפש עכבר ומקלדת לתכנות (כרגע יותר חשוב העכבר, עם המקלדת בינתיים אני מסתדר). יש לי כרגע סט יחסית זול לוג'יטק mk270. יצא לי להתנסות באחד מדגמי ה-mx master שלהם. העכבר גרם לי לכאבי יד כי הוא כבד מדי וגדול מדי (היה לי קשה לשים את היד מסביבו כי הוא גדול), לכן חשוב לי שהמימדים יהיו דומים למימדים של העכבר של הסט שיש לי (ארשום למטה את המימדים. הייתי מאוד רוצה שתהיה אפשרות לגלול כמו ב-master - יש אופציה של לתת סיבוב לגלגלת והיא ממשיכה להסתובב, אופציה שמצאתי מאוד שימושית. אציין שיצא לי לקרוא קצת בעבר באתר ואין לי שום היכרות או הבנה בתחום (ראיתי כל מיני מונחים כמו ממברנה אם אני זוכר נכון ועוד, אין לי מושג מה הם אומרים אז אני סומך על שיקולים דעתכם אם צ…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה עכבר אלחוטי שיהיה לו זמן בטריה ארוך ונטען..לא צריך זמן תגובה מטורף של שחקנים מקצועיים..שיהיה עכבר איכותי וטוב אבל לא מטורף.. ומקלדת גם טובה כמה מקשי מולטימדיה..אם יש מקלדת אלחוטית טובה ולא יקרה מידי אז סבבה אם לא שיהיה חוטי..
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן , המדפסת הישנה שלי כבר התחרפנה לגמרי והגיע הזמן לקנות אחת חדשה. על כל פנים , אין לי ממש מושג במדפסות ואבא שלי שאל אותי בקשר לHP 5743 שראה במבצע. הרצתי חיפוש אבל לא מצאתי מידע בפורומים. בכל מקרה , אני לא צריך מדפסת מטורפת בכלל , פשוטה בלי הרבה שטויות מסביב שתהיה אמינה ושלא תעשה הרבה בעיות (בערך 400 שקל). בחיפוש ראיתי פה הודעות שאומרות שלHP יש שירות חרא והדיו שלהם עולה פול כסף , אולי כדאי לי מספדת אחרת בכלל? כל הקטע עם הדיו לא כל כך מזיז כי גם ככה אני לא מדפיס הרבה אז פעם ב לבזבז קצת כסף נוסף על דיו זה לא סוף העולם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אוקי אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים ושהמחיר לא יעלה על 700 ש"ח, יש עדיפות או ל-Logitech או למיקרוסופט כמובן... בעניין העכבר נראה לי מצאתי משהו טוב... והנה לינק לנועה קומפ: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2044 בעניין המקלדת אני פונה אליכם בבקשת עזרה, אם אתם יכולים להמליץ לי על מקלדת אלחוטית, העדפה לשחורה, שהמקלדת תהיה איכותי שתשמש אותי נאמנה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום אני צריך לסרוק תמונות10/15 עבור עריכה לקליפ שיוצג ע"ג מקרן איזו רזולוציה /עומק מתאימה לסריקה כזו ?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
מדפסת לשימושים ביתיים, חשוב שעלויות ראשי הדיו יהיו נמוכים יחסית (מוכן להשקיע יותר כסף במדפסת שהיא חסכונית בדיו, וכך לחסוך בעתיד) אפשרות למכשיר משולב אם יש משהו מעניין- מדפסת-סורק-פאקס... נדב
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
על לוח האם שלי יש שתי יציאות USB ישנות...קניתי מצלמה דיגיטלית, וכל הזמן קופץ לי חלון שאומר שאילו היה לי USB 2, ההעברה הייתה פועלת מהר יותר. האם קיים כרטיס pci או משהו בסגנון שפשוט מוסיף יציאת USB2? או שאני צריך מחשב חדש.......
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
האם החלפה לספק טוב יותר יכולה לגרום לשיפור בביצועי המערכת?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מארז לבן הכי פשוט שיש לא משנה הגודל העיקר עומד הכי פשוט הכי זבל שיש מצדי גם יד שנייה העיקר שבמצב טוב זה בסך הכל למודינג עצבני אני מוכן להוציא בין 100 ל-120 כולל משלוח אם יש אתם יכולים לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות שהכפתור שפותח את מקשי הF יפעל אך שאני מעלה את הWIN כדי שאני לא יצתרך לפתוח באופן כול פעם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-