ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לפני בערך שבועים הזמנתי את הפאנק מזיגזג אבל התקשרו אליי ואמרו שהוא כנראה לא יגיע יותר למלאי בקיצור מישהו יכול להמליץ לי על פד בערך באותה רמה במחיר של עד 200 שקל ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
האם החלפה לספק טוב יותר יכולה לגרום לשיפור בביצועי המערכת?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
שלום לכולם... לפני כמה ימים נדפק לי הכרטיס מסך.. שמתי אותו בתיקון ואני רוצה בינתיים להמשיך להיות על המחשב.. האם באפשרותי להוציא את כרטיס המסך מהמחשב של אחותי כשהוא עדיין דולק ולשים אותו אצלי? (לה אני ישים כרטיס יותר ישן..) האם זה אפשרי בלי שייגרם נזק למחשב או לכרטיס?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לפני כמה ימים פתחתי אשכול בכדי לקבל המלצה על מדפסת ובחרתי בסופו של דבר בC3183. עכשיו צצה השאלה- האם היא מדפיסה על דיסקים\ מדפיסה על דפי מדבקה של דיסקים? אם לא, איזו מדפסת (רצוי של HP) כן מדפיסה? במחירים 400-500 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין עכבר mx518 ופד (משטח לעכבר) של Steel-Pad של גימרים אני לא ממש יודע מאיפה ליקנות .. ראיתי בskypc שמוכרים אבל רק תעכבר ואני רוצה חנות שאפשר ליקנות את שתיהם .. בבקשה תעזרו לי ותביאו לי חנות טובה שאני יכל להזמין את שתיהים יחד =]
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אח שלי קנה עכבר של MICROSOFT 1000DPI. עכשיו, הוא התקין את הדריבר והכל ויש רק את האופציה לשחק עם המהירות של העכבר, האופציה המובנת של ה-WINDOWS, יש דרך שאפשר לדעת על כמה DPI זה נמצא ושכל פעם אפשר לשחק עם זה...? ועוד משהו, נגיד, הוא מעצב כמה דברים בפוטושופ אז בעיקרון זה יותר קשה לעבוד שזה מהיר, זאת אומרת מה הקטע של הדיוק פה? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שמעתי על תקן USB ON THE GO אשר אמור לאפשר חיבור של שני התקני USB אחד לשני ללא מחשב בניהם. רציתי לדעת אם מישהו שמע עם יישומים של התקן החדש ואם תכלס אני יכול להעביר קבצים מהמצלמה הדיגיטלית לאיזשהו נגן MP3 מבוסס HD. קישור בנושא : http://www.usb.org/developers/onthego גדי
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי אני צריך מארז בסביבות ה 500 ש"ח שיהיה טוב ושאני אומר טוב אני מתכוון אלומיניום אם אפשר ושתהייה בו זרימת אוויר טובה למה המארז שיש לי עכשיו פשוט מסכן! שיהיה מקום להרבה מאווררים ואם יש מארזים עם בקרה מובנית זה יהיה נחמד .. חשבתי על משהו בסגנון האלה של TT אבל כנראה שיש יותר טובים.. (לא ממש משנה החיצוניות)
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי AMD אטלון 64 3000+ לוח אם nForce4-4x - Gigabyte GA-K8NF-9 (939) ג'יגה זכרון פנימי כרטיס מסך 6600GT של GIGABYTE הארד דיסקשל 200 SATA צורב DVD וזהו בערך.. בשביל כזה דבר אי אפשר להסתדר טוב אם מארז רגיל - פשוט? או שכדאי להשקיע במארז של HEC? או חברה אחרת.. אני לא רוצה להוציא על המארז יותר מ400 ש"ח. כולל הספק.. והבנתי שמקבלים עם HEC ספק טוב. אם יש לכם המלצות לגבי מארזים אחרים או פשוט להיות עם מארז רגיל תכתבו ואני לא עושה אובר קלוקינג תודה מראש טומי
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה (הנמצאת בכותרת, לשניי המארזים יש ספק של 400W אך הפרש המחירים הוא כמעט 100 ש"ח). האם המארז 6919 יותר גדול? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
קניתי כבלים מאריכים לעכבר ולמקלדת והם אינם עובדים. בדקתי אותם אצל חבר שיש לו P 133 ואצלו הם עבדו. ברשותי P4 של ASUS האם מישהו יכול לעזור לי בפתרון הבעיה...??
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
I had the HP D145 for a little more than a year, until the scanner cathode died. anyway i'm looking for a replacement. what i'm looking for is a good printer/fax unit, not sure about ink/laser though. one option is to buy the same model i had, which is a bit old nowdays, for 2200 nis. the other option is to get something new. what are some good options in the range of noth 2500 and 4500 nis? thanks
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על השילוב הבא : 1 Logitech® MX510 Optical Mouse - RED 17% 296 ש"ח 1 Microsoft® Multimedia Keyboard Black 17% 124 ש"ח סה"כ ללא מע"מ 359 ש"ח מע"מ: 61 ש"ח משלוח : 60 ש"ח סה"כ: 480 ש"ח האם כדאי ? יש הצעות אחרות בטווח המחירים הזה ? (חייב שיהיה מערכת חוטית בצבע שחור ושהמחיר שלה יכלול משלוח)
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מחשב חדש, אנטי וירוס מובנה של win10 קובץ התקנה יחלץ כשאני מפעיל לא קורה כלום... מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום רב! יש ברשותי אזניות של logitech דגם G935 היום בבוקר פתאום לא עובדות... ההטענה לא מגיבה.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה (כמובן שעברה כבר האחריות)
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אם למישהו כבל כזה והוא לא צריך אותו אני מאוד אשמח לקבל אותו.. אני חיפשתי כבל כזה המון בהרבה חנויות ואין מישהו שמחזיק דבר כזה. הוא צריך להיות לכרטיסי RADEON ולהראות בדיוק כך: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אתם כותבים פה שכדאי לקנות ספק כח אכותי למה? לי יש ספק כח ג'נרי והכל עובד בנתיים : על מה ספק כח באכות ירודה יכול להשפיע בכלל
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת דיו צבעונית עם המאפיינים הנ"ל: שתהיה משולבת עם פקס. (קריטי) משולבת עם סורק (רצוי אבל לא קריטי) יכולת קריאה ישירות ממצלמה דיגיטלית (שאפשר להדפיס תמונות בלי להעביר אותן מהמחשב אלא ישירות מהמצלמה). המדפסת מיועדת להדפסת תמונות צבעוניות בעיקר- לכן שתהיה בהדפסה איכותית. מחיר- 1,000 שח פלוס מינוס. ניסיתי לחפש לבד- אבל אני לא מבין ממש כלום בנתונים של מדפסות ובחברות- מה טוב ומה לא- בבקשה אשמח לעצות+לינקים רלוונטיים, תודה.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי dfi lanparty ultra-d וכשאני מחבר את האיריבר שלי למחשב הוא רושם לי: התקן זה מסוגל לביצועים טובים יותר אם יחובר לusb 2 משהו כזה... ולא משנה לאיזה חיבור אני מחבר אותו על הלוח...זה אותו דבר... איך אני מסדר את זה... ועוד משהו ב bios זה מוגדר שהלוח ישתמש בusb גם 1.1 וגם 2...
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה מהעכברים הבאים לקנות, אשמח לשמוע בייחוד מבעלי הנסיון שיש להם את אחד העכברים הללו (כסף זה לא שיקול): 1. Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 2. Microsoft Intellimouse Explorer 2.0 תודה רועי. זה די דחוף.. ההחלטה צריכה להתקבל ביומים הקרובים
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אם אני יקנה את זה http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=35&cat=8 ויחבר שתי שלטים אני יוכל לשחק בפרו אבולשן 5 בלי בעיות? או שמישהו יכול להמליץ לי פה על משהו אחר, איזה שלט לחבר למחשב.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מחפש לאחותי ספק כח למחשב : P2/3 500MHZ 192RAM SDRAM לוח של SIS ..... ובלי [glow=red,2,300] תקנה מחשב חדש....[/glow]
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
המליצו לי על המדפסת הזאת: DCP 150C http://www.pcworld.idg.com.au/index.php/taxid;4567;pid;4289;pt;1 אני קונה אותה ב-350 שקל, ועוד 4 מחסניות דיו ב-99 שקל (מבצע). שווה לי לקנות אותה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-