ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
c210 שעולה 130 ש"ח או c270 שעולה 195 ש"ח ויש לו תמיכה בצילום 720P (המחשב שלי תואם לדרישות המומלצות לשיחה ב- HD שמתוארות בעמוד המצלמה) או c310 שאני לא רואה בדיוק מה ההבדל בינו לבין c270 אבל אולי אני מפספס משהו והוא עולה 240 ש"ח. אני מכיר מניסיון את c210 ויודע שהוא נחמד, אבל שיחה באיכות HD יכולה להיות אפילו יותר נחמדה, אז תהללו ותקטלו, רק תגידו לי למה אני צריך או לא צריך לקנות כל אחת. אני אשמח לעזרה בהקדם כי אני הולך לקנות אחת מהן עוד פחות משעתיים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עבור המשרד הביתי עם 3 מחשבים. עדיפות למדפסת לייזר צבעונית, שתהיה חסכונית ועלות טונרים סבירה/נמוכה. אמינה, אחריות טובה וחיבור רשת לראוטר לשאר המחשבים. לא מדפיס הרבה בצבעוני, מידי פעם. אמשח להמלצות לדגמים מומלצים ואמינים. תודה מראש לכל המגיבים/ממליצים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש עכבר של מיקרוספוט או לוגיטק ארגונומי אלחוטי לשמאלי יש מצב להמלצות???
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום רב, אחרי קריאה מרובה באינטרנט אני עדיין לא מצליח לפתור את הבעיה שלי ואולי מישהו פה יוכל לתת לי רעיון. יש לי סט מקלדת ועכבר בלוטות' של מייקרוסופט ומערכת הפעלה Win7, אני עובד עם הסט הזה כבר כשנתיים שלוש. לפני כמספר ימים (פתאום - אולי בעקבות עדכון מייקרוסופט, או סתם בלי סיבה), הם הפסיקו לעבוד. זה כבר קרה לי מספר פעמים אך בסופו של דבר תמיד הצלחתי לסדר את זה ע"י התקנה מחדש של דרייבר הבלוטות', אתחול המחשב וכו', אך הפעם זה לא עבד. ניסיתי כבר הכל, מהסרת הדרייברים, התקנה מחדש, windows update ומה לא, אני כבר משתגע ושוקל להתקין את חלונות מחדש. עד כמה שאני זוכר, לא היו לי בעיות כאלה ב-Win XP וגם ראיתי בגוגל שיש באמת איזה שהם בעיות עם בלוטות' וחלונות 7. למישהו יש רעיון? בתודה מרא…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לאחרונה קניתי שני שלטי XBOX 360 (אל חוטי) וביחד איתם הגיעו שני מתאמי USB למחשב (אין לי XBOX - אני משתמש בהם למחשב בלבד). השאלה שלי היא האם שלטי XBOX 360 אל חוטיים שמיועדים לקונסולה עצמה ולא למחשב, יוכלו לתפקד כגיים-פאדים למחשב לכל דבר בזכות המתאם USB? (למשל מישהו שקנה את הקונסולה והחליט שהוא רוצה לחבר את השלט שלו למחשב בלי לקנות עוד שלט ייעודי של אקסבוקס למחשב). [צונזר] זה לא המקום לפרסם מוצרים למכירה, בשביל זה קיים מדור ה-TradeZone שבאתר תודה!
-
- 0 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
זיגזג מוכרים אותו ב- 70 ש"ח. זה שווה את הקנייה? אני מחפש ג'וסטיק בשביל משחקים נוסח MS Flight Simulator. שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי קניתי לפטופ חדש בגודל של 17.3, (מה שלא היה רשום באתר שאולי המסך בגודל של 17.3, אבל יש עוד שארית מחוץ למסך, מה שמביא אותו לגודל של 20.5 אינצ' -בערך) http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+/+Intel%26%23174;+Core%26%23153;+i7+Processor+/+17.3%22+Display+/+6GB+Memory+/+640GB+Hard+Drive+-+Black/1257894.p?id=1218243761956&skuId=1257894 הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא תיק ללפטופ בשום מקום. למישהו יש המלצות על חנויות/ אתרים/ איביי? (אני מעדיף Bagpack ולא תיק יד) תודה (הגודל של המחשב, לפי המדידות שלי הם: 42X33X4 ובאינצ'ים: 16.5X13X1.6)
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת מקומית ברשת. אני רוצה להדפיס ממנה אבל אינני יודע מה ה IP הקבוע שלה (יש לה IP קבוע). אני רוצה לשלוח פקודת הדפסה ישירות אליה. איך ניתן לעשות זאת? האם יש תוכנה (שלא צריכה התקנה כי אסור להתקין תוכנות במחשב הזה) שעושה זאת? ועוד שאלה, האם אני יכול לראות קובץ LOG של כל ההדפסות שנעשו למדפסת זו? אני רוצה לראות מי הדפיס וכמה הדפיסו ממנה. האם ניתן לשנות קובץ זה? אם כן, היכן הוא נמצא (אני רוצה שרק אני אוכל לשנותו ולקרוא אותו כי אני אדמין). חבר שלי בנה תוכנה ב C# שעושה את זה. אני לא רוצה להעתיק ממנו את הקוד כרגע כי אני רוצה משהו יותר מקצועי ומסודר. ועוד שאלה, האם ניתן לפנות למדפסת דרך שרת FTP? אם כן, כיצד ניתן לעשות זאת? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי סט מקלדת ועכבר bluetooth של מייקרוסופט ושאלתי היא כזאת. הסט לא מתפקד בזמן עליית המחשב, אלא רק לאחר ש-windows עולה, אני מניח שלא כל הדרייברים המתאימים עלו? זה למשל מצריך שאחבר מקלדת רגילה עם ברצוני למשל להיכנס ל-bios או safe mode - באסה. האם יש דרך להתגבר על כך? יש לי סט אלחוטי רגיל (RF) והוא דווקא עובד בזמן עליית המחשב.
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
איזה הגה טוב יש למחשב עד 200 שקל, עם הילוכים אם אפשר תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את ה Asus G73JH שאני תמיד לוקח לעבודה ועושה לילות, יש לי כרגע את ה RAZER Golthios או איך שזה נקרא וזה לא ממש נוח ומדוייק. יש המלצות לאחד טוב ? אני מעדיף ללכת על אחת מהחברות האלו Everglide, SteelSeries, וצריך שיוכל להתקפל ולא קשיח שאני יוכל להכניס לתיק בצורה קלה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי אוזניית BT הכל טוב ויפה (סוללה קצת קטנה מדי) אבל הן הגיעו עם מטען אנגלי והייתי שמח לרכוש כבל USB כדי להטעין אותן עם המחשב שתי שאלות: א. איך קוראים לחיבור הזה? MICRO USB רגיל? האם זה זה:http://www.dealextreme.com/p/usb-to-micro-usb-charging-cable-60cm-length-48924 ב. קיבלתי ביחד עם האוזניה אוזניות שמתחברות לשקע USB (בשביל לשמוע סטראו) אם אני רוצה גם להטעין את האוזניה וגם לשמוע מוזיקה עם האוזניות האם זה אפשרי? (ז"א איך אני יכול לפצל את החיבור באוזניה ל-2 ואם כן האם זה תקין שאחד מזרים חשמל לסוללה והשני מזרים מידע לאוזניות?) תודה רבה, אריה נ.ב איפה אני מוצא מתאם מחיבור 3.5 רגיל לחיבור המוזר של האוזניות שלי לשם הברה התחתון זו האוזניה העליון זה החיבור של המטען/…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לסרוק תמונות למחשב בכדי לעשות אלבום דיגיטאלי יש לי כמה תמונות שפיתחתי אותם על נייר אני רוצה לסרוק אותם למחשב אני יודע שסורק יש לו רזולוזציה גבוהה ולכן זה עדיף אך אולי יש גם משולב הסכום עד 400 שח תודה
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת חדשים, זה בעיקר למטרות שימוש יום-יומיות וגיימינג מדי פעם. תודה לעוזרים אגב איך העכבר והמקלדת האלו? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=6477 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=2933 מעדיף לקנות בksp או ivory
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לעכבר ואולי גם מקלדת לגיימינג. תקציב לעכבר 100-200 שח , תקציב למקלדת לא יודע גם מחיר סביר. יכול להתגמש על המחירים אם תמליצו לי על משהו טוב
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המדפסת המשולבת מיועדת לעבוד ברשת במשרד קטן של 3-5 עובדים ( הדפסה ,סריקה , צילום , פקס ) . האים כדאי לחשוב על הזרקת דיו או שלייזר יותר כדאי כלכלית ?? עומס העבודה בינוני עד קל , אשמח לקבל המלצות למכשירים . טווח המחירים עד 2500 שח . תודה . אין לי בעיה עם שחור לבן בלבד .
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא אפשרי רשמית, אבל האם יש דרך לגרום לעכבר לשלוח רצף הקשות מקלדת כאשר לוחצים על אחד הכפתורים? (ניסיתי לחפש ב uberoptions אבל זה מוגבל ל מקש "רגיל" אחד ושיפט אלט וקוטרול בלבד)
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מקלדת נוחה ומעוצבת יפה לשימוש יומיומי, חשבתי על המקלדת Logitech illuminated Keyboard. אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP m1522nf שמתפקדת כמדפסת רשת. ההדפסה וצילום מסמכים עובדים. פקס אני מצליח לשלוח מהמדפסת אבל לא מהמחשב. סריקה לא עובדת בכלל. יש לי WINDOWS XP ושני מדפסות "HP m1522nf" ו-"HP m1522nf fax" שניהם מחוברים דרך שני יציאות IP סטנדרטיות (יציאה אחת למדפסת) עם אותה כתובת IP (של המדפסת). כשאני מנסה לשלוח פקס דרך "HP m1522nf fax" או לסרוק דרך התוכנה של HP אני מקבל הודעה שהשרת עסוק. מה יכולה להיות הבעיה??? (אני משתמש בדריבר המעודכן ביותר)
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית לשימוש משרדי. ראיתי שיש הרבה חברות והרבה דגמים. אנחנו מדפיסים בין 20 ל30 דפים ביום ולפעמים גם מדבקות. לקחתי כמה הצעות מחיר: 1. OKI C3600n מגיעה עם טיונרים ל500 דפים. דיו שחור עולה 220 וצבעוני 320. המחיר שלה הוא 1020 ש"ח. המחירים לא כוללים מע"מ. 2.לקסמרק C544 מגיעה עם טיונרים ל2000 דפים. טיונר שחור עולה 300 ש"ח וצבעוני 360 ש"ח. המחיר שלה הוא 1490. המחירים לא כוללים מע"מ. אשמח לשמוע הצעות נוספות. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
עד היום אני עם עכבר של לוגיטק אלחוטי וזה ממש מעצבן אני כל פעם צריך להחליף לו סוללות , עדיף עכבר חוטי. (או שיש עכבר שנטען, לא רוצה לשמוע על סוללות נטענות) אשמח להצעות של עכברי חוט[br]פורסם בתאריך: 25.02.2011 בשעה 12:34:19 תקציב של 100 ש"ח +-
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום אני צריכה עזרה בבחירת מדפסת. אני סטודנטית ומדפיסה די הרבה כ- 100 דפעם בשבוע, לכן אני צריכה מדפסת שההדפסה שלה תהיה זולה. אני מחפשת מדפסת שמדפיסה שחור לבן (אין צורך במשולבת אבל אם יש באותו המחיר אז למה לא) מדפסת מהירה (עדיף יותר מ- 22 עמ' לדקה) אני גם רוצה מדפסת שמסוגלת להדפיס דו צדדי אוטומטי, שיכולה להכניס את הדף חזרהנ ולהדפיס מהצד השני (אבל הבנתי שזה מייקר מאוד את המדפסת...) בכל אופן טווח המחיר שלי הוא עד 1000 אבל אני כמובן רוצה מדפסת כמה שיותר זולה (800 עד 100 זה כבר די הרבה ) בבקשה תתנו לי המלצה למדפסות , יש יותר מדי בשוק... :-) תודה
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, לאחר כמה שנים עם עכבר אלחוטי מיני של לוגיטק הוא הפסיק להוציא קרן לייזר ואין תגובה =\ אני מחפש לקנות עכשיו מיני קטן , אמין , והעיקר עם קליטה טובה. יש המלצות? תקציב 50-200 ש"ח , מן הסתם שעדיף כמה שפחות כסף. תודה אנשים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי את ה6500 אלחוטית דווקא בסדר אבל אני לא רואה אם היא עושה את הסריקה לדיסק או קיי , או אם אני מעתיק קובץ על דיסק או קיי ומכניס למדפסת ומתחיל להדפיס אם למישהו את המדפסת הזאת שיגיב בבקשה כי מחר אני חייב לקנות מדפסת את אחותה הגדולה 8500 PRO בסדר אבל לא נכנסת לתקציב אם יש עוד מדפסות טובות אני אשמח לקבל המלצה אני צריך שתהיה אלחוטית כניסה לדיסק און קיי משולבת ולא כפתורי מגע
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך המלצה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-