עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Nachum987,

אני מקווה שזה קשור לפה, אם לא אז אני מתנצל, אבל במידה וזה כן קשור לפה אז הייתי רוצה בבקשה שתתנו לי המלצה למארז לכונן קשיח בעל יותר מ-200GB, אני צריך שהמארז יהיה מיועד לכך שהוא יועבר ממקום למקום, יהיה בעל קירור טוב, ויהיה בעל ממשק USB 2.0 ו/או FireWire. תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  2. Started by ish,

בעקרון אני מחפש עכבר חדש הייתי כבר דיי סגור על הG7 הגעתי אתמול לחנות ראיתי אותו הוא נראה נחמד רק דבר אחד מנע ממני לקנות אותו וזה הכפתור BACK ו FORWARD שאני לא יודע אם יש לו או אין לו, לMX1000 ראיתי יש בצד האגודל 3 כפתורים פה יש סהכ כפתור אחד שאין לי מושג מה התפקיד שלו וגם לא מצוין מה התפקיד שלו באתר של לוג'יטק, משהו יודע מה השימוש שלו? בתכלאס הG7 בא להחליף את הMX1000? או שזה שני עכברים שונים? מה גם שהצורה של הG7 נראה פחות נוחה ליד, רשום שהוא נועד לגיימרים השאלה שלי אם אפשר לתכנת את הכפתור הזה לעשות משהו ומה התכלית שלו. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  3. Started by ameer_a7,

שלום האם אפשר לקבל מארז כזה? רק המארז ואז לדחוף בתוכו PC רגיל , בטח ישנה איזשהי דרך לקנות כזה מארז השאלה איך ומאיפה , אם יש למישו מושג אז בבקשה תמונה מצורפת , תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

4. אהלן יש לי את המקלדת המוכרת של מיקרוסופט שיש למעלה את הלחצני אינטרנט עכשיו יש לי בעיה פסיכולוגית רצינית שבערך כל 20 שניות אני חייב ללחוץ על הכפתור של האינטרנט ואני מגיע כל פעם לאותו אתר אינטרנט ששום דבר לא השתנה ואני כל פעם מחדש מתפוצץ מכעס על עצמי שעשיתי את זה אז השאלה היא - איך אני מבטל את הכפתור המזורגג?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by omersh83,
    • 0 תגובות
    • 640 צפיות
  6. Started by asichen,

הזמנתי את הספק הזה ואמרו לי שהספק בא עם אל פסק פנימי... האם יש דבר כזה באמת בספק והאם הוא טוב? זה הספק: http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_101_325&products_id=1759 בתודה

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  7. שלום אני צריך מדפסת משולבת (סורק, צילום, פקס) בעיקר להדפסת עבודות מצגות, חשיבות לא קטנה גם להדפסת תמונות מהמצלמה הדיגיטלית(אין כרגע אבל בעוד כמה חודשים, מצלמה איכותית- לא דראק) הדפסת תמונות לא בכמות מסחרית הכי חשוב שהאיכות של התמונוה תיהיה מיטבית. תודה רבה. אלכס.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  8. Started by barak_11,

הורדתי את המשחק Flight simulator x ואחרי זמן קצר של משחק בו (וגם מנסיון קצר בעבר) הבנתי שאי אפשר לשחק בו עם מקלדת ועכבר וחייב ג'וייסטיק... חשבתי על זה קצת והגעתי למסקנה שאם אני לא קונה את המשחק לפחות אני אקנה לו ג'וייסטיק... ;D אני גם מניח שבעקבות קניית הג'וייסטיק אני יוריד עוד סימולטורים... אז אני מעדיף להשקיע 150 שקל (+-20 שקל) ואני מעדיף לקנות מפנדה מטעמי נוחיות... אז זה הקטלוג המלא שלהם: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=33_175_176_1138 ואלו הם האופציות אחרי סינון מחירים: Logitech® Attack 3: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_176_179&products_id=394 SAITEK ST90 STICK : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_176_…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  9. Started by modgod,

קניתי לפני שישה חודשים מחשב שלם עם מארז ג'נרי. המארז עצמו (הספק כוח טוב, אז אני לא צריך ספק כוח) דפוק לחלוטין, פגום מכל בחינה ואני לא ארחיב על זה עכשיו. אז בעצם אני זקוק למארז גנרי כמובן בגלל התקציב הנמוך, שיהיה טוב. מה זאת אומרת טוב: זאת אומרת שכל החורים שבו יתאימו ללוח אם NF7 שלי (המארז הנוכחי שיש לי, החורים שלו לא ממש מתאימים ללוח אם), שאני אקבל איתו ברגים להרכבת הלוח אם במארז והרכבת כונן קשיח וכו' (במארז הנוכחי לא קיבלתי שום ברגים וזה יצר לי בעיה גדולה). לא חשוב כמה מקומות למאווררים יש לו. מצידי שיהיה לו מקום רק למאוורר 1, זה לא משנה. אני יודע לעשות מודינג, אז אני בעצמי אוסיף מקומות למאווררים וכו'. ובבקשה, אל תחרגו מהתקציב. אני מודע למארזים הטובים שיש, שעולים רק 60 ש"…

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by benor,

איזה מצלמה יותר טובה? MUSTEK 960 ש"ח או hp photosmart 120 digital camera 790

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by tomz,

שלום.. אני מעוניין לרכוש IPAQ שכולל אנטנת GPS ותוכנה אחרי מספר בדיקות האייפאק עצמו עולה בסיבות 1500-3000 שקל והאנטנה כולל התוכנה עולה בסיבות ה2200 שקל. אם מישהו מכיר לוחות כאלה שמוכרים אייפאקים וכל הדברים מסביב יד שנייה, יעזור לי מאוד מכיוון שאין לי ממש תקציב להכל חדש גם, הייתי מעוניין לדעת אם יש המלצות לדגם מסויים

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  12. Started by trxman,

שלום לכולם יש לי שאלה (הנמצאת בכותרת, לשניי המארזים יש ספק של 400W אך הפרש המחירים הוא כמעט 100 ש"ח). האם המארז 6919 יותר גדול? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by shimonsky,

שלום אני צריך לסרוק תמונות10/15 עבור עריכה לקליפ שיוצג ע"ג מקרן איזו רזולוציה /עומק מתאימה לסריקה כזו ?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  14. Started by ltv,

בס"ד שלום לכולם .אני מחפש ממיר שבעזרתו אוכל לראות טלוויזיה על מסך המחשב שלי. משהו כמו tv box יש כמה סוגים בשוק עם רזולוציות שונות. האם יש כאן המלצה למשהו טוב וסביר באיזור 400 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  15. Started by sroolik,

ואם כן, איך הספק הזה ? כמה וואט?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  16. היי, אני רוצה לקנות מכשירי תאורה מסוימים למארז שאין להם מפסקים של הפעלה או כיבוי והם כל הזמן דולקים וזה קצת מעצבן. לכן אני שואל אם מישהוא מכיר מכשיר זול ( לא בקר תאורה ) שאיכשהו מחברים אותו לקתודה למשל, ואותו שמים במקום של כרטיס PCI או משהוא כזה, ואזאפשר על ידיו להדליק ולכבות את הקתודה או מהשזה לא יהיה בלי צורך בניתוק הקתודה עצמה או פתיחת המארז???? אני חוזר, אני לא רוצה בקר תאורהשעולה אפילו 100ש"ח, מכיון שאני גם ככה מתכון לקנות תאורה למארז ( sunbeam chamelon ) אבל אני רוצה קצת לשחק עוד עם התאורה של המארז ולהכניסמשהוא קטן כמו ה- laser beam led של sunbeam, שהם קטנים כאלהואני רוצה להדגיש איתם מקום מסוים וקטן, ודברכז העול בנועה 15-20 שקל, ולכן אני לא מתכוון לקנות עוד בקר תא…

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  17. Started by ew89,
    • 0 תגובות
    • 639 צפיות
  18. אני מוצא מיליון סוגים של כרטיסי PCMCIA לרשת אלחוטית, וכן לחיבור התקני USB, ב-ZAP - בכל מיני מחירים, מכל מיני חנויות, ובכלל לא ברור לי מה ההבדלים בין כרטיס לכרטיס (זולת דברים ברורים כמו USB1/USB2 וכו'). האם מישהי/וא יכול לתת לי המלצה או אנטי-המלצה על כרטיסים מסויימים, או לפחות לתאר לי הבדלים אפשריים בין כרטיס לכרטיס?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  19. התקנתי את המצלמה הנ"ל. האפליקציה היחידה שנפתחת בעת חיבורה ל- USB היא ה- windows live. האם קיימת תוכנה אחרת לא של ביל גייטס כדי להפעיל את המצלמה?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  20. Started by Njord,

שלום, ברצוני לקנות מחשב בעוד מספר שבועות, ותהיתי האם הספק הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4692 יחזיק מערכת של E6600 X1900XT DDR2 667MHZ 2048MB Dual Channel Maxtor 300GB 16MB Buffer DiamondMax SATA II LG GSA-H10A אשמח אם תמליצו לי על אל-פסק שיתאים למערכת הנ"ל. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by Sunny Jim,

אני רוצה לקנות מדפסת וסורק, ואני לא מכיר את הדברים האלה שנקראים all in one... על הנייר, הם נראים טוב, אבל האם שווה לקנות אותם? התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. לא רצוי, אבל אפשר לחרוג גם ל1200. עדיפות גדולה ביותר(בעצם מוחלטת) לhp, כי יש לי דיו חינם בשבילם.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  22. שלום רב אני צריך מדפסת לשימוש ביתי הציעו לי בחנות את EPSON C91 אמרו לי דגם חדש . לא יודעה שווה לקחת או לא לא מכיר את הדפסת . או שתמליצו מדפסת אמינה לשימוש ביתי

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  23. היי, אני רוצה לקנות כבל עגול של ATA שרגיש ל-UV, ויש לי כמה שאלות: 1) מה ההבדל בין FLOPPY ל- ATA133??? 2) ואיזה אורך עדיף לקחת למארז טרנספורמר: 90cm או 60cm? אני מעדיף שהכבל לא יהיה ארוך מדי, ומעדיף שאפילו יהיה קצת מתוך כדי שלא יחסום את זרימת האויר, אז אתם חושבים ש-60cm יספיק? או שעדיף 90cm??? תודה

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  24. הכה של לוגיטק לא פועל הרטט מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  25. Started by oz12,

מישהו יודע מתי אמור להגיע לארץ המקלדת החדשה של לוגיטק? מקלדת ה diNovo Edge ומה יהיה מחירה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים