ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
לא צריך משהו עם קצב ריענון ורזולוציה יוצאת דופן עד כדי כך שהUPLOAD שלי בכל מקרה לא יעמוד בזה כשאני מדבר. אבל אני צריך משהו נוח שאפשר לחבר למסך LCD ושיעבוד טוב בתאורת לילה. כמה שיותר זול יותר טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
משהו זול, שיהיה פקס, מדפסת, סורק ומכונת צילום(שיהיה אפשר לצלם גם ספרים). תודה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
חשוב לי שיקלטו לפחות ממרחק של 2 מטר , זמן תגובה נמוך ככל שניתן , קליטת זויות של עד 170 מעלות מהמקלט. אני יודע שמקלדות מחברות מותג יכולים להטות בציפיות , לכן אבקש המלצות מנסיון אישי של אנשים ע"פ הקריטריונים שציינתי.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
קודם כל אני לא בטוח לאיזה פורום זה מתאים אז אם זה לא במקום תעבירו לפורום המתאים בבקשה. אני מחפש מילון אלקטרוני רוסית-אנגלית-רוסית (יעני שמרוסית אפשר לתרגם לאנגלית ולהפך) תודה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המארז הזה הוא שווה את הכסף http://www.topmarket.co.il/index.php?productID=564 יש לכם משהו יותר טוב להציע אני רוצה מערז יפה וגם טוב תודה על כל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
האוברקלוק הוא בינוני , אני צריך קירור סביר לא משהו מיוחד , נגיד לא מאוורר 120 אחד כמו הצ'נברו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני צריך מארז עד 300 ללא ספק כי יש לי של hec אני מעדיף מארז יפה כמו ה cobra !
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, שאלה ניובית מאוד אבל בכל זאת.... כשאני מדפיס מסמך שרובו כתוב בשחור אבל מכיל צבע ובוחר באופציה של הדפסה צבעונית במדפסת, האם המדפסת מדפיסה את הצבעים השחורים באמצעות מיכל הדיו השחור או באמצעות מיכל הדיו הצבעונית? (המדפסת היא BROTHER DCP-130C). תודה!
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
והאם הוא מתאים ל-P4 יש לי לוח ASUS P4P800-VM עם זה משנה. והאם הספק יחזיק את המחשב כמו שצריך בלי בעיות: יש לי מעבד P4 2.8 שתי סטיקים של זכרונות 512 ביחד כרטיס מסך R9600XT כרטיס רשת שתי דיסקים קשיחים(40 ו-120 G) פלופי ושתי צורבים ועוד שלוש דברים שמחוברים ל-USB. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על רמקולים עד 400 שקל מה שחשוב שהיו הכי טובים שאפשר במחיר הזה החשב מה שחושב שזה היה סט של שני רמקולים וסאב ושמגניתי ברמקולים היו ממגנים כי הם היו ממש כרובים למסך תודה לכולם וסליחה על שגאיות הכתיב
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
טוב אז קניתי שילשום G25 פה בארץ במחיר סבבה חדש באריזה הגעתי הביתה פתחתי הכל טוב אין בעיות חיברתי והתקתי את הדריבר.... נכנסתי לתוכנת הבדיקה של ההגה וכל פעם שניסיתי להכניס 5 זה היא 3 ו 6 היה גם 4 וגם רברס היה 4. גם במשחקים שונים אותה בעיה עם 5 6 ורברס בלבד חשבתי בעית דריבר או חיבור בדקתי .... OK התקתי דריבר חדש יותר מהאתר ... לא נפתר שלחתי מייל ללוגיטק ואמרו לי שלפי הסימנים יחידת ההילוכים תקולה וצריך להחליפה. טוב סבבה אז פתאום נחנסתי לפורום של לוגיטק באתר שלהם וחשכו איני... יש שם איזה 10000 הודעות על תקלות בהילוכים של ה G25 לאחד לא עובד רברס לאחר הילוך שני ולשליש עבד מצוין פתאום אחרי חודשיים מת. מה קורה פה קיבינימט זה הגה של 1500 שקל ...!!!!!! מישהו בארץ ניתקל איתו גם בבעי…
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
קניתי לפני שישה חודשים מחשב שלם עם מארז ג'נרי. המארז עצמו (הספק כוח טוב, אז אני לא צריך ספק כוח) דפוק לחלוטין, פגום מכל בחינה ואני לא ארחיב על זה עכשיו. אז בעצם אני זקוק למארז גנרי כמובן בגלל התקציב הנמוך, שיהיה טוב. מה זאת אומרת טוב: זאת אומרת שכל החורים שבו יתאימו ללוח אם NF7 שלי (המארז הנוכחי שיש לי, החורים שלו לא ממש מתאימים ללוח אם), שאני אקבל איתו ברגים להרכבת הלוח אם במארז והרכבת כונן קשיח וכו' (במארז הנוכחי לא קיבלתי שום ברגים וזה יצר לי בעיה גדולה). לא חשוב כמה מקומות למאווררים יש לו. מצידי שיהיה לו מקום רק למאוורר 1, זה לא משנה. אני יודע לעשות מודינג, אז אני בעצמי אוסיף מקומות למאווררים וכו'. ובבקשה, אל תחרגו מהתקציב. אני מודע למארזים הטובים שיש, שעולים רק 60 ש"…
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה (הנמצאת בכותרת, לשניי המארזים יש ספק של 400W אך הפרש המחירים הוא כמעט 100 ש"ח). האם המארז 6919 יותר גדול? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי GF2 Ti ואני חושב שהוא לא GOLDEN SAMPLE בגלל כפתור שחסר בתוכנה EXPERTOOL. אם יש למישהו את הכרטיס הזה והוא כן GOLDEN SAMPLE או אפילו אם הוא אינו בטוח בעצמו אנא הגב כדי שאוכל לוודא את העניין ב-100%. תודה.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום קניתי היום דיו שחור. למדפסת יש אפשרות גם להדפיס בצבע,אך כנראה המחסנית של הצבע נגמרה.איך אני מגדיר שידפיס רק שחור לבן? כל בזמן היא מבקשת ממני להחליף את המחסנית של הצבע. לחצתי setup אבל אין שום איזכור באפשריות להגדיר רק לשחור,ובחנות אמרו שאפשר.בבקשה עזרה אני פשוט חייב להדפיס עבודה היום תודה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני תמיד מעדיף את המקלדות של מיקרוסופט (מתוך הרגל).. אני לא צריך משהו מיוחד למולטימדיה או דברים מתקדמים, אם יש את זה כמותרות אז לא אפשרי... הכי חשוב לי שבמשחקים יעבדו לי יותר מ-5-4 כפתורים בו-זמנית, וגם שהמקלדת תהיה ברובה שחורה. תודה
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום לשאול, אבל מישהו יכול להפנות אותי למקום כלשהו כולל בעולם וכולל אתרי אינטרנט שמוכר את המסך למכשיר? שלי נשבר- לא החיצוני אלא הפנימי! התצוגה דפוקה ואני כמעט לא רואה כלום. אני לא מעוניין ללכת לHP כי רוצים שם כ-1300 ש"ח. יש לי גישה לכל העולם, אז גם אם זה מחו"ל- אודה ואשמח. תודה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
רוב שלומות לא מכבר רציתי להעביר תמונות מלצמנייתינו למחשב, כשלפתע נוכחתי לדעת שהוא אינו מגיב ומתעלם באדישות מעליבה. פעם, מימים ימימה, הייתי פותחת את התוכנה Kodak EasyShre ואז מחברת את המצלמה, ובאופו אוטומטי היה נפתח חלון שמעביר את התמונות. אך כעת פתע פתאום כרעם ביום בהיר כאשר הינני מחברת את הצלמנייה (בעוד התוכנה פתוחה!) הוא אינו מגיב, כניזכר לעיל. היש מה לעשות עם מחשב סורר זה? יש לציין שהעניין קצת דחוף ואשמח אם מוחכם הקודח ימהר לחשוב ולעזור לי למצוא פיתרון. יש עוד משו לציין- אין שום אות וסימן ב''המחשב שלי'' לאחר שאני מחברת את המצלמה. יש לציין את הפרטים הבאים: התוכנה: Kodak EasyShre שם המצלמה: ניצה כהנוביץ' שם החברה שייצרה את ניצה: Kodak EasyShre Z710 (Kodak E…
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שמעו אז היו לי אוזניות וכל פעם שרציתי לחבר אותו חיברתי מאחורה ושרציתי לשמוע מהרמקולים של המחשב הייתי צריך להוציא וזה נורא מעצבן יש לי שתי חיבורים מקדימה אחד עם סמל של מיק ואחד עם אוזניות . אפשר לעשות משהו מהחיבורים מקדימה שככה יהיה פחות מסורבל?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כבר הזמנתי את הלוח אם +ep-8rda3 עכשיו ביגלל שיש ללוח שני כרטיס רשת עליו אני לא מצליח לימצאו מארז שיש בוא את אותו הדבר מאחורה. אם אין מארז בבקשה תנו הצעות מה לעשות. ??? בתודה ומחכה לעזרה סתיו.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
השיחות עצמם כמו טלפון בזק רגיל? פשוט מחייגים לכל מספר שאני רוצה? יש לאג? האיכות קול כמו טלפון? או שיותר גרוע או יותר טוב? זה משתלם בסופו של דבר? צריך לשלם לעוד מישהו/משהו אחרי שקונים את המכשיר? יש לכם המלצה לטלפון VOIP אלחוטי? תודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
האם החלפה לספק טוב יותר יכולה לגרום לשיפור בביצועי המערכת?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מוצא מיליון סוגים של כרטיסי PCMCIA לרשת אלחוטית, וכן לחיבור התקני USB, ב-ZAP - בכל מיני מחירים, מכל מיני חנויות, ובכלל לא ברור לי מה ההבדלים בין כרטיס לכרטיס (זולת דברים ברורים כמו USB1/USB2 וכו'). האם מישהי/וא יכול לתת לי המלצה או אנטי-המלצה על כרטיסים מסויימים, או לפחות לתאר לי הבדלים אפשריים בין כרטיס לכרטיס?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשמוע קצת דגובות על ההגה של לוגי'טק ,דגם ששמו DEXXA. עם אתם מכירים זה לא ההגה חדש כל כך. תודה- THANKS
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מקלדת מוארת, הכוונה שמתחת למקשים יהיה לאדים כלשהם אשר יאירו, או להפך, משהו להכניס מתחת למקלדת שיאיר, יש כזה דבר? תודה לעוזרים :yelclap: :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-