עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by gigabot,

קיבלתי אתמול את הספק הכל מצוין ומגניב , ויש לי שאלה.. המאורר שבו בסתובב ממש לאט, יש בו וסת אוטומטי או איך זה הולך? כאילו האויר די חם.. תודה

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  2. הכה של לוגיטק לא פועל הרטט מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  3. Started by FatalElement,

http://raidmax.com/product.php?pid=43 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4227 הוא נראה יפה אבל איך הוא באיכות? וכמה אני יקבל זיכוי על הספק?

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by israelba,

אודה לעזרה בנושא הגנה על המחשב מנפילות מתח והפסקות חשמל המחשב שלי ישן עם מסך 15 - ורצוי שלא יהיה יקר!!!

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by Tal555,

אני לא כל כך מבין בנושא אבל אמרו לי שהמינימום למחשב זה 600VA ... עכשיו אני לא יודע איזה חברה מה לקחת... יש גם 700VA , 800VA אני לא יודע מה לקחת לגיבוי טוב... בקיצור מי שמבין ויש לו ידע באל פסק ויש לו אל פסק שימליץ על משהו ולמשל מהו זמן הגיבוי... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  6. אממ עדיין לא קניתי את המחשב אני קונה מארז איתו התלבטתי בין הארמור, השארק, והטרנספורמר אני צריך שהמחשב שלי יהיה קר ויפה הנה המפרט: כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 4000 (939-pin) Box San Diego 2,447 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 899 ש"ח 2 OCZ 512MB EL DDR PC3200 400mhz Enhanced Latency 2-3-2-6 1,122 ש"ח 1 Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 530 ש"ח 1 GigaByte nVidia GeForce 7800 GTX 256MB GV-NX78X256V-B 3,274 ש"ח 1 Thermaltake Shark VA7000 Black 838 ש"ח 1 OCZ ModStream Power Supply 450W 565 ש"ח 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 390 ש"ח 1 Sony Floppy Drive 1.44 Bla…

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by Nachum987,

אני מקווה שזה קשור לפה, אם לא אז אני מתנצל, אבל במידה וזה כן קשור לפה אז הייתי רוצה בבקשה שתתנו לי המלצה למארז לכונן קשיח בעל יותר מ-200GB, אני צריך שהמארז יהיה מיועד לכך שהוא יועבר ממקום למקום, יהיה בעל קירור טוב, ויהיה בעל ממשק USB 2.0 ו/או FireWire. תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  8. Started by tibia,

אני צריך מארז עד 300 ללא ספק כי יש לי של hec אני מעדיף מארז יפה כמו ה cobra !

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  9. האם המקלדת טובה? ו

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  10. Started by cohenkobi1,

שלום אני מחפש מחשב כף יד אמין, צריך לאינטרנט, אופיס, רשימות וכאלה, תכונה נוספת שמהווה יתרון מבחינתי היא gps, בנוסף, מישהו יכול להסביר בדיוק מה ההבדל בין כל התקני הקשר? wifi bluetooth 802.11 תודה.

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by y10,

שלום אני מחפש מארז טוב ויפה על 250ש"ח בלי ספק כוח ואני רוצה לדעת האם זה יתאים לחלקים והכל שיש לי במארז שלי

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  12. האוברקלוק הוא בינוני , אני צריך קירור סביר לא משהו מיוחד , נגיד לא מאוורר 120 אחד כמו הצ'נברו. תודה.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  13. הסורק מראה סימני גסיסה, והגיע הזמן לקנות חדש, אך יש לציין שהפקס שלי גם צריך תיקון אז בטח יעלה משהו כמו 150 ש"ח תיקון לפחות, אז אולי כדאי להשקיע במחשיר משולב פקס, סורק?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  14. והאם הוא מתאים ל-P4 יש לי לוח ASUS P4P800-VM עם זה משנה. והאם הספק יחזיק את המחשב כמו שצריך בלי בעיות: יש לי מעבד P4 2.8 שתי סטיקים של זכרונות 512 ביחד כרטיס מסך R9600XT כרטיס רשת שתי דיסקים קשיחים(40 ו-120 G) פלופי ושתי צורבים ועוד שלוש דברים שמחוברים ל-USB. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  15. Started by Sunny Jim,

אני רוצה לקנות מדפסת וסורק, ואני לא מכיר את הדברים האלה שנקראים all in one... על הנייר, הם נראים טוב, אבל האם שווה לקנות אותם? התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. לא רצוי, אבל אפשר לחרוג גם ל1200. עדיפות גדולה ביותר(בעצם מוחלטת) לhp, כי יש לי דיו חינם בשבילם.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  16. Started by shalom_18,

מקודם מחקו את ההודעה לא יודע למה היי אני חדש פה וקוראים לי שלום, אני בן 18 ואני ממש אלוף במחשבים! יש לי WINXP שקניתי מהטכנאי ב 450 שקל במקום ב900 כי הטכנאי הוא חבר שלנו והוא עושה לנו הכל זול והוא אמר שזה ממש יקר ואני מאמין לו עכשיו משהו מוזר........... על הדיסק כתוב office depot ובשורות WINXP בכתב של תוש........ אני לא מבין למה מייקרוסופט עושה ככה... טוב יש לי בעיה אחרת.............. כל הזמן התפר יט התחלה ננעלת למרות שאני משאיר אותה פתוח נו אתם יודעים שאני עושה נעל תפריט התחלה שזה למטה וזה כל הזמן ננעל למרות שאני עושה שזה ישאר פתוח............הטכנאי אמר שהוא יודע איך לתקן את זה והוא אמר שזה עולה 150 שקל והוא תיקן לי ושילמתי לו אבל אחר כך זה חזר.................הוא א…

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by asichen,

הזמנתי את הספק הזה ואמרו לי שהספק בא עם אל פסק פנימי... האם יש דבר כזה באמת בספק והאם הוא טוב? זה הספק: http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_101_325&products_id=1759 בתודה

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  18. Started by LeftRight,

האם הערכה הזאת מספיקה למשתמש הממוצע? האם העכבר זז חלק בלי תקיעות? האם למישהו יש ניסיון עם הסט הזה? http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=058 אני חייב תשובה כמה שיותר מהר אם תוכלו אני בלי עכבר ומקלדת צולעת

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  19. Started by FireTrooper,

אתמול בערב קיבלתי את הG15 החדשה שלי הגרסא החדשה כמובן, עכשיו , יש לי כמה שאלות: 1. אני בא להוריד קבצים נגיד Main Screen של איזה מישהו שהכין, עכשיו, יש שם קבצי XDS, איפה אני שם את הקבצים האלה? 2. בכללי, אם אין קבצי התקנה, איפה אני שם את הקבצים? (במידה ואין קבצי התקנה של הפ'צארים) 3. אפשר אתרים טובים להורדות של פאצ'רים לLCD? תודה ומקווה שזה מותר לדבר על פ'אצרים חינמים לG15 [= אני מאוד אשמח אם מישהו אוכל להכנס אלי למסנג'ר לתרום עזרה קצת idan_ezo@walla.co.il עידן.

20. Started by roadrunner,

אם יש משולבת עם סורק אני מוכן להוסיף קצת. תודה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by spotash,

איך החברה הזו? פעם ראשונה שאני רואה אותה, הספקים שלה ג'נריים? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3332

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  22. Started by Ac-Boy,

שלום =] יש לי את המקלדת הפשוטה של מיקרוסופט שיש בה מקשי קיצור כמו MY DOCUMENT, MY PICTURES, MY MUSIC ועוד.. עכשיו כמעט וכלום לא עובד חוץ ממקשי ההגבה הנמכה וההשתקה של הווליום איך אני מתאם את זה לWINAMP והתמונות שלי לתיקית תמונות וכו'?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  23. Started by EyalOnn,

קניתי לפני כמה ימים את ה-G5, וכפי שחלק ממכם יודעים, יש לו 3 מצבי sensativity, 400dpi 800dpi 2000dpi שאני יכול לעבור ביניהם בזמן משחקים ואפליקציות אחרות. רציתי לדעת איך אני יכול לשנות את המצבים, כך שאני אקבע איזה dpi יהיה בכל מצב, כך שזה יתאים לי בצורה הכי טובה. הסתכלתי ב-setpoint, ולא ראיתי בשום מקום שאני יכול לשנות את זה. *לא משנה, מצאתי את זה, זה ב-advanced settings, שפשוט לא ראיתי את זה בתוך האפשרויות, מסתבר שאפילו אפשר לשים חמישה מצבים.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  24. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת מה מצלמת הרשת הכי טובה כיום בשוק?ומה צריך לדעת(אילו נתונים-מפרט)לפני הקנייה? אשמח לתגובה בתודה מראש ZIK

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  25. Started by Gill2,

האם קיים מכשיר שהוא רק לניווט לוייני ולא משמש לדברים אחרים כמו מחשב כף יד?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים