עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by nadav275,

מדפסת לשימושים ביתיים, חשוב שעלויות ראשי הדיו יהיו נמוכים יחסית (מוכן להשקיע יותר כסף במדפסת שהיא חסכונית בדיו, וכך לחסוך בעתיד) אפשרות למכשיר משולב אם יש משהו מעניין- מדפסת-סורק-פאקס... נדב

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by yakir8,

שלום אני מחפש פרטים על המארז הזה ?HEC Compucase CI-69U6 400W? אני פשוט לא מוצא עליו כלום תודה מראש

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  3. 1. איזה ספק כח בין ההכי טובים היום בשוק? 2. כמה וואט הוא הספק הכי נמוך? 3. כמה וואט הוא הספק הכי גבוה? 4. האם אפשר להתסדר בלי מאווררים בכלל עם מערכת קירור וספק? תודה למי שיענה לי על השאלות

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  4. איך אני יכול לדעת אם הדונגל שלי תומך בפרופיל הזה? יש לי מיקרולינק או שזה מיקרוקום בלוטות' אאל"ט 1.1 איזה אוזניות BT אלחוטיות יותר טובות- לוג'יטק או HP? תודה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  5. אממ, אני משחק רק משחקי , FSP בעיקר עבודה משרדית. לא צריך אלחוטי. ללא חריגה של שקל בודד, זה מוגזם להוציא יותר מזה על עכבר..... (לפי דעתי) יש בחירה יותר טובה? (אפשר גם בפחות כסף) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by asmon,

לא צריך משהו עם קצב ריענון ורזולוציה יוצאת דופן עד כדי כך שהUPLOAD שלי בכל מקרה לא יעמוד בזה כשאני מדבר. אבל אני צריך משהו נוח שאפשר לחבר למסך LCD ושיעבוד טוב בתאורת לילה. כמה שיותר זול יותר טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by davidcohen,

היי אני צריך המלצה לגיים פאד למחשב בסכום של כ-200 עד 250 ש"ח אני צריך בעיקר למשחקי ספורט ומרוצים... שמעתי שגיים פאד של XBOX תומך בהרבה יותר משחקים אם זה נכון אשמח לשמוע גם המלצות בשבילו ד"א מה יותר נוח בעיצוב של XBOX או של PS ?! תודה

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  8. Started by m0sh,

רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החברה הזאת ויוכל להגיד לי עם הספקי כוח שלה טובים tsunami... חשוב מאד! אני נוסע בלילה אז ככה שזה היום או עוד שבוע לענות

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  9. היי חברים , צהרים טובים! אשמח מאוד להמלצות לגבי המדפסות הבאות , כל הפרטים חשובים נא לשים לב ;D תנקס מדפסת לייזר צבעונית עבור דפים בגודל A3 בחיבור רשת שתשמש מחשב גרפי מדפסת לייזר צבעונית עבור דפים בגודל A4 בחיבור רשת שתשמש מחשב גרפי מדפסת לייזר שחור לבן בחיבור רשת שתשמש מספר משתמשים מדפסת הזרקת דיו צבעוניות שתשמש מספר משתמשים

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  10. יש לי AMD אטלון 64 3000+ לוח אם nForce4-4x - Gigabyte GA-K8NF-9 (939) ג'יגה זכרון פנימי כרטיס מסך 6600GT של GIGABYTE הארד דיסקשל 200 SATA צורב DVD וזהו בערך.. בשביל כזה דבר אי אפשר להסתדר טוב אם מארז רגיל - פשוט? או שכדאי להשקיע במארז של HEC? או חברה אחרת.. אני לא רוצה להוציא על המארז יותר מ400 ש"ח. כולל הספק.. והבנתי שמקבלים עם HEC ספק טוב. אם יש לכם המלצות לגבי מארזים אחרים או פשוט להיות עם מארז רגיל תכתבו ואני לא עושה אובר קלוקינג תודה מראש טומי

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  11. Started by ofekd23,

אני צריך המלצה על רמקולים עד 400 שקל מה שחשוב שהיו הכי טובים שאפשר במחיר הזה החשב מה שחושב שזה היה סט של שני רמקולים וסאב ושמגניתי ברמקולים היו ממגנים כי הם היו ממש כרובים למסך תודה לכולם וסליחה על שגאיות הכתיב

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  12. Started by love-its-my-name,

שלום, אני מחפש מחשב כף יד שכולל GPS ואם אפשר אז גם בלוטוט' ושהמחיר לא יעלה על 2K. חשוב לציין כי מאוד חשוב לי שמציאת הלוויינים תהיה מהירה וכל שאר הפעולות יהיו מהירות משום ששמתי תלונות על מחשבי כף יד שלקח להם 10 דקות למצוא לוויינים ולהראות את המיקום. בתודה מראש, אבי.

13. http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=SEARCH&Ntt=psu&N=0&Nty=1&Ntk=All&product_code=332357&Pn=TP_II_430_TruePower_430_Watt_ATX12V_v2_0_PSU_Power_Supply חשבתי אולי כדאי להזמין יחד עם הלוג'יטק MX3000 שממש זול שם. דבר המומחים?

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  14. אוקי אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים ושהמחיר לא יעלה על 700 ש"ח, יש עדיפות או ל-Logitech או למיקרוסופט כמובן... בעניין העכבר נראה לי מצאתי משהו טוב... והנה לינק לנועה קומפ: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2044 בעניין המקלדת אני פונה אליכם בבקשת עזרה, אם אתם יכולים להמליץ לי על מקלדת אלחוטית, העדפה לשחורה, שהמקלדת תהיה איכותי שתשמש אותי נאמנה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  15. ברור שהזמן לא יהיה כמו הזמן המובטח, בטח ירד לאיזה 5-7 דקות אבל השאלה אם הוא יהיה מסוגל בכלל.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  16. אוקיי אז ככה... אני רוצה לקנות אותו אבל איך אני מוודא שהוא מתאים ללוח אם שלי? יש לי לוח אמ של ASUS יותר מזה אני לא יכול להגיד לכם כי אני לא מבין... אני רק יודע שיש לי מקום ל3 כרטיסים... נראה לי שהגרסא שלו זה ASUS P4B533 בבקשה תענו לי..... תודה מראש

17. Started by gman_il,

שלום חברים. הזמנתי מחשב אך לצערי הספק שהזמנתי לא קיים במלאי ואני מחפש משהו באותו סדר גודל של מחיר / איכות. הספק שקניתי ואינו במלאי : אשמח לקבל הצעה לספק חילופי. תודה.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  18. אני ממש נואש לדעת, מכיון שאני קונה מחשב...ואני חייב 2 מקומות לכונני דיסקטים...אחד לפלופי ואחד לפאנל של הוולקנו 12 באתר הרשמי רשום 2 גלויים ו-עוד אחד מוחבא...אבל בתמונה מצאתי רק אחד...? המון תודה!

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  19. אני צריך עכבר אלחוטי לשימוש יום יומי וגם קצת למשחקים שלא יעלה את ה-300 שקל

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  20. Started by gal-tt,

יש לי קרגע C וD אני רוצה רק שהיה לי C איך אני עושה אתזה למחיצה אחת תודה gal-t

21. שלום רב אני צריך מדפסת לשימוש ביתי הציעו לי בחנות את EPSON C91 אמרו לי דגם חדש . לא יודעה שווה לקחת או לא לא מכיר את הדפסת . או שתמליצו מדפסת אמינה לשימוש ביתי

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  22. הכרתי מישהו דרך קרוב משפחה, שמייבא בעצמו כמות גדולה של עכבר אלחוטי מחברת MouseCaster, ומוכר אותו ב-79 שקלים במקום 399 ש"ח. מישהו מכיר את העכבר ויכול להגיד אם הוא טוב למשחקים או לא? האתר של הבחור: http://itaycom.fav.co.il/nna_content.php?id=24987 באתר אחר שבו הוא נמכר ב-399 http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=1159&CatCode

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  23. Started by AmL1,

מהמחשב המקומי זה מדפיס בסדר גמור.. אבל כשאני מדפיס ברשת זה מדפיס הפוך כאילו במקום לכתוב שלום זה כותב םולש.. מישהו שמע על זה??

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by r0ckY,

אהלן, אני מחפש מקלדת מוארת, הכוונה שמתחת למקשים יהיה לאדים כלשהם אשר יאירו, או להפך, משהו להכניס מתחת למקלדת שיאיר, יש כזה דבר? תודה לעוזרים :yelclap: :yelclap:

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  25. שווה לי לקנות תמקלדת שה"נל ב1300 ש"ח? וזה DPI בעכברים שאומרים נגיד 800DPI והאם יש שינוי ב DPI בין עבר אלחוטי ללא אלחוטי?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים