ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
תקציב לא מובל מכיוון שאני לא רוצה שימיליצו לי על דראק כי אני קמצן לכ ;Dן אני רוצה לדעת מה נחשב טוב בכדי שאני אדע מה אני מפסיד
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
העכבר של גוסס ואני צריך להחליפו. חשבתי על הסט Wireless Laser Desktop 3000 או שאני יקח RAZER Diamondback 3G . אני לא גיימר כבד, אבל אני צריך עכבר שיהיה נוח למשחקי FPS (פעם בשנה שאני משחק COD) והכי חשוב- שיתאים לשמאליים. לסט אני מוכן להשקיע בערך 300 שקל, על עכבר לא יותר מ200.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
האם המקלדת טובה? ו
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מניסיון של 2 מקלדות אני יודע לא לנסות ליבש מעט וישר להפעיל במחשב כי טיפות מים שנשארו על הלוח תוך כמה דקות מתחילות לשרוף מגעים או משהו בסגנון. אני לא מתכוון לחבר את המקלדת למחשב עד שאני בטוח במאה אחוז שזה בסדר, מה צריך לעשות חוץ מסתם יבוש חיצוני עם מיבש שיער או משהו בסגנון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים את ה-G5, וכפי שחלק ממכם יודעים, יש לו 3 מצבי sensativity, 400dpi 800dpi 2000dpi שאני יכול לעבור ביניהם בזמן משחקים ואפליקציות אחרות. רציתי לדעת איך אני יכול לשנות את המצבים, כך שאני אקבע איזה dpi יהיה בכל מצב, כך שזה יתאים לי בצורה הכי טובה. הסתכלתי ב-setpoint, ולא ראיתי בשום מקום שאני יכול לשנות את זה. *לא משנה, מצאתי את זה, זה ב-advanced settings, שפשוט לא ראיתי את זה בתוך האפשרויות, מסתבר שאפילו אפשר לשים חמישה מצבים.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום! קניתי מארז חדש וחיברתי אליו את כול הרכיבים והוא עובד בסדר...אבל מכיוון שאני מטומטם....שכחתי לקנות ספק כוח חדש... ולכן כיד שהמחשב לא יתפוצץ לא חיברתי את כול המאוורים..... אז החלטתי שאם אני קונה ספק אני רוצה אחד שגם יחזיק לי מחשב חדש שאני אקנה עוד שנה..... הספק הנוכחי הוא גנרי 300W.....אמרו לי שכדאי את הספקים של טרמלטק אבל הם יקרים....אני מוכן לשלם על מנת שיהיה לי ספק שיחזיק גם מחשב שיקנה עוד שנה אם זה אפשרי..... ואני צריך מהר כי היום אני יוצא לקנות..... תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי מארז compucase 6a19 וכמו לכל מארז אחר יש לו בפאנל הקדמי מן חיבורים כאלו בשביל הנוחות,בין החיבורים האלו יש חיבור למיקרופון אוזניות ... רציתי לדעת איך לחבר את הפאנל הזה ללוח אם ככה שאני יכל לחבר את המיקרופון שלי מקדימה במארז. את המחשב הרכבתי לבד לכן לא הרכבתי את הפאנל מההתחלה.. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הפד הזה של טרמלטק http://www.thermaltake.com/accessories/mousePad/a2256gammaPad/a2256gammaPad.htm הגיע לארץ? אם לא אז מתי? תודה לעונים... ד"א, איך אני עושה היפר קישור??
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות פאד חדש לעכבר (רק בשביל גיימינג Counter-Strike) ואני מתלבט בין שלוש פאדים שונים וצריך את עזרתכם. הראשון: X-Ray Thunder9 Smooth - 250 nis השני: SteelPad 5L - 273 nis והשלישי: SteelPad S&S - 185 nis (קצת פחות מועדף מהאחרים) אם מישהו מבין ויכול להמליץ על אחד מהם, זה יכול להיות טוב, תודה רבה ומקווה שיגיבו.
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
איך ניתן להעביר תוכן מאינפרא אדום מן המחשב לפלאפון?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני צריך מארז עד 300 ללא ספק כי יש לי של hec אני מעדיף מארז יפה כמו ה cobra !
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה למדפסת משולבת אמינה הכוללת סורק+פקס. דבר חשוב מאוד הוא שהמדפסת תיהיה חסכונית בצבע ולא תזרוק יותר מידיי על כל הדפסה. תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי! יש לי במחשב ממש מעט כניסות PCI - שתיים או שלוש - וכולן תפוסות. יש איזושהי דרך להוסיף כניסות PCI, מבלי להחליף את לוח האם, כמובן? תודה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=SEARCH&Ntt=psu&N=0&Nty=1&Ntk=All&product_code=332357&Pn=TP_II_430_TruePower_430_Watt_ATX12V_v2_0_PSU_Power_Supply חשבתי אולי כדאי להזמין יחד עם הלוג'יטק MX3000 שממש זול שם. דבר המומחים?
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קבלתי מחשב משומש בירושה. האיתחול מתחיל בצורה מסודרת,אך בסופו ולפני הצגת הלוגו של windows והטענת התוכנה (איני יודע אפילו איזה WIN הוא ) מופיעה הודעהזו: TYAP THE NAME OF THE COMMAND INTERPRETER e.g ., c:\windows\command.com במצב זה המחשב ממתין כנראה לתגובה כל שהיא אך איני מצליח למוצאה. אודה למי שיתן לי פתרון . בתודה למפרע.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום, יש לי את העכבר MX 518 יש לו כפתור אחד מעל המינוס שאפשר לבחור מה לעשות איתו(בתוכנה של LOGITECH) יש אפשרות שהוא יפתח את דף האינטרנט? אולי יש איזה קיצור שעושה את זה (CTRL+?) אני זוכר שפעם עשיתי את זה אבל אני כבר לא זוכר...
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=513 והאם הוא מתאים לשידרוגים כמו להוסיף עוד גיגה על הגיגה שיש לי ולהחליף לוח אם לתומך קונרו ולשים קונרו והאם הוא יחזיק בנוסף שתי קירורי מים וציוד היקפי ואם זה לא מתאים לדברים האלה אז מה כן יתאים בתקציב של עד 650 שקל
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
המחשב שלי: Intel Pentium4(Northwood) 3.0GHz MSI 915P Combo Samsung 256MBX2 PC3200 400Mhz Dual MSI NVIDIA 6600TD 128MB 128BIT PCIE GDDR3 Samsung 120GB S-ATA הספק והמארז לא ממש ידועים לי... על מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
האם להתפשר על הדגם הבא: 009PRE 400W 12+8 cm Fan ניסיתי לחפש עליו קצת, כל מה שמצאתי היה אתר אחד: http://www.reut.co.il/heb/index.php?manager=products&amount=24&from=96 או שווה להשקיע 300 ש"ח יותר ולקנות בחנות אחרת שמחזיקה מארזי COMPUCASE ??
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מארז + ספק למחשב בסביבות 250 ש"ח חייב להיות לו את הדברים הבאים : 1. USB קידמי 2. נוחות בהכנסה והוצאה של חלקים 3. מקום ל 2 CD ו 3 HD (יש לי צורב סקזי). 4.שיהיה לו אוורור טוב. אם יש אפשרות לתצוגה של חום המעבד מקדימה מה טוב אם לו אז לא נורא. בתודה מראש על כל תשובה טל
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה לספק (לחבר שלי) המערכת היא : מעבד - AMD XP 1800 זיכרון - 256 כרטיס מסך - GeFORCE 4 64MB הארד דיסק - 40 GB מערכת לא משהו אבל נשרף לו הספק והוא זקוק לחדש (והוא קונה אולי 160GB ) אז תנו לי בבקשה ספק טוב במחיר טוב .
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם .אני מחפש ממיר שבעזרתו אוכל לראות טלוויזיה על מסך המחשב שלי. משהו כמו tv box יש כמה סוגים בשוק עם רזולוציות שונות. האם יש כאן המלצה למשהו טוב וסביר באיזור 400 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמת אינטרנט עם מיקרופון מובנה שמצלמת באיכות טובה בסביבות ה-200 ש"ח. עדיפה כזאת שיכולה להתלבש על מסך LCD בעובי עבה של איזה 5 סנטימטר. אז מה לקנות? :jump1:
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/xaserCase/shark/black/black.htm מה מיוחד בו ?! הוא בא עם המערכת קירור מים דרך אגב ?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
הסורק מראה סימני גסיסה, והגיע הזמן לקנות חדש, אך יש לציין שהפקס שלי גם צריך תיקון אז בטח יעלה משהו כמו 150 ש"ח תיקון לפחות, אז אולי כדאי להשקיע במחשיר משולב פקס, סורק?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-