עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אוקיי אז ככה... אני רוצה לקנות אותו אבל איך אני מוודא שהוא מתאים ללוח אם שלי? יש לי לוח אמ של ASUS יותר מזה אני לא יכול להגיד לכם כי אני לא מבין... אני רק יודע שיש לי מקום ל3 כרטיסים... נראה לי שהגרסא שלו זה ASUS P4B533 בבקשה תענו לי..... תודה מראש

2. 1. איזה ספק כח בין ההכי טובים היום בשוק? 2. כמה וואט הוא הספק הכי נמוך? 3. כמה וואט הוא הספק הכי גבוה? 4. האם אפשר להתסדר בלי מאווררים בכלל עם מערכת קירור וספק? תודה למי שיענה לי על השאלות

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  3. אני ממש נואש לדעת, מכיון שאני קונה מחשב...ואני חייב 2 מקומות לכונני דיסקטים...אחד לפלופי ואחד לפאנל של הוולקנו 12 באתר הרשמי רשום 2 גלויים ו-עוד אחד מוחבא...אבל בתמונה מצאתי רק אחד...? המון תודה!

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  4. אני צריך עכבר אלחוטי לשימוש יום יומי וגם קצת למשחקים שלא יעלה את ה-300 שקל

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  5. איך אני יכול לדעת אם הדונגל שלי תומך בפרופיל הזה? יש לי מיקרולינק או שזה מיקרוקום בלוטות' אאל"ט 1.1 איזה אוזניות BT אלחוטיות יותר טובות- לוג'יטק או HP? תודה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  6. שווה לי לקנות תמקלדת שה"נל ב1300 ש"ח? וזה DPI בעכברים שאומרים נגיד 800DPI והאם יש שינוי ב DPI בין עבר אלחוטי ללא אלחוטי?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by asmon,

לא צריך משהו עם קצב ריענון ורזולוציה יוצאת דופן עד כדי כך שהUPLOAD שלי בכל מקרה לא יעמוד בזה כשאני מדבר. אבל אני צריך משהו נוח שאפשר לחבר למסך LCD ושיעבוד טוב בתאורת לילה. כמה שיותר זול יותר טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  8. אפשר לראות טלוויזיה בטלפון? אם כן, איך?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  9. שלום לכולם, אני צריך המלצה למדפסת all in one אלחוטית הכוללת פקס, סורק והדפסה איכותית עם דגש על תמונות. מהירות ההדפסה פחות רלוונטית כי אני לא הולך להדפיס כמויות גדולות אך חשוב לי אפשרויות פוטו מתקדמות להדפסת תמונות באיכות גבוהה עם תמיכה בדפים מיוחדים וכל מה שקשור לתמונות. תקציב: עד 1500 ש"ח.

10. Started by Nachum987,

אני מקווה שזה קשור לפה, אם לא אז אני מתנצל, אבל במידה וזה כן קשור לפה אז הייתי רוצה בבקשה שתתנו לי המלצה למארז לכונן קשיח בעל יותר מ-200GB, אני צריך שהמארז יהיה מיועד לכך שהוא יועבר ממקום למקום, יהיה בעל קירור טוב, ויהיה בעל ממשק USB 2.0 ו/או FireWire. תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  11. האוברקלוק הוא בינוני , אני צריך קירור סביר לא משהו מיוחד , נגיד לא מאוורר 120 אחד כמו הצ'נברו. תודה.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by tibia,

אני צריך מארז עד 300 ללא ספק כי יש לי של hec אני מעדיף מארז יפה כמו ה cobra !

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  13. השימושים שלי רגילים ביותר, הלכה לי המדפסת הקודמת HP 5150 ואמרו לי בחנות שהיא מצויינת,השימושים שלי הם גם צבע וגם שחור-לבן, אתם ממליצים עליה,היא טובה,ומה עם צריכת הדיו?(יש לה 4 ראשים) תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  14. 1. הלייזר של העכבר אינו נראה לעין נכון? 2.בבאנדל צריכים לקבל קופסא שרשום עלייה G5 עם כל מיני משקולות?

15. איך אפשר לדעת אם במאז הזה יש ספק תגידו לי בבקשה איזה ספק ואיך ידעתם כי לא רשום לא? http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm ואם הוא יותר טוב מהספק שבמארז hec compuse ci 6a19

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  16. Started by xBlAdE,

המחשב שלי: Intel Pentium4(Northwood) 3.0GHz MSI 915P Combo Samsung 256MBX2 PC3200 400Mhz Dual MSI NVIDIA 6600TD 128MB 128BIT PCIE GDDR3 Samsung 120GB S-ATA הספק והמארז לא ממש ידועים לי... על מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by roadrunner,

אם יש משולבת עם סורק אני מוכן להוסיף קצת. תודה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by yakir8,

שלום אני מחפש פרטים על המארז הזה ?HEC Compucase CI-69U6 400W? אני פשוט לא מוצא עליו כלום תודה מראש

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  19. Started by gal-tt,

יש לי קרגע C וD אני רוצה רק שהיה לי C איך אני עושה אתזה למחיצה אחת תודה gal-t

20. הכרתי מישהו דרך קרוב משפחה, שמייבא בעצמו כמות גדולה של עכבר אלחוטי מחברת MouseCaster, ומוכר אותו ב-79 שקלים במקום 399 ש"ח. מישהו מכיר את העכבר ויכול להגיד אם הוא טוב למשחקים או לא? האתר של הבחור: http://itaycom.fav.co.il/nna_content.php?id=24987 באתר אחר שבו הוא נמכר ב-399 http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=1159&CatCode

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  21. שלום לכולם, מצאתי את הסט הזה של מקלדת ועכבר אלחוטיים: Logitech UltraX Cordless Media OEM https://www.misradia.co.il/application/product_viewRegular.asp?itemId=2756&Pid=388#RequestedProduct מישהו רכש את הסט ויכול להמליץ לקנות או להמנע? האם יש לכם להמליץ על סט חלופי במחיר של עד 300 שח? הסט אמור לשמש לעבודה וגם לקולנוע-ביתי. רוב תודות לכל העונים. אבירם

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  22. חברה תעיפו מבט תגילו לי מה אתם חושבים. http://pictures.greatestjournal.com/userimg/4595936/198648 המתחים נראים נורמליים?? הרגע החלפתי לספק לא ג'נרי ואני לא בטוח שהמתחים בסדר.

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  23. Started by r0ckY,

אהלן, אני מחפש מקלדת מוארת, הכוונה שמתחת למקשים יהיה לאדים כלשהם אשר יאירו, או להפך, משהו להכניס מתחת למקלדת שיאיר, יש כזה דבר? תודה לעוזרים :yelclap: :yelclap:

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  24. יש לי מארז compucase 6a19 וכמו לכל מארז אחר יש לו בפאנל הקדמי מן חיבורים כאלו בשביל הנוחות,בין החיבורים האלו יש חיבור למיקרופון אוזניות ... רציתי לדעת איך לחבר את הפאנל הזה ללוח אם ככה שאני יכל לחבר את המיקרופון שלי מקדימה במארז. את המחשב הרכבתי לבד לכן לא הרכבתי את הפאנל מההתחלה.. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  25. Started by Guy King,

אני מחפש מכשיר שהוא מדפסת,מכונת צילום, סורק וחשוב מאוד - פקס. אני סטודנט, כך שאני ממש לא צריך משהו איכותי. הדרישות שלי מהמדפסת לפי סדר חשיבות הן: 1. שתהיה זולה ככל הניתן - כולל מחיר קניית המדפסת ואחזקתה (דיו, דפים וכו') וגם עדיף שתהיה חסכונית בחשמל. 2. שלא תהיה גדולה וכבדה במיוחד. 3. איכות סריקה וצילום טובה ואיכות הדפסה ושליחת פקסים סבירה בלבד. אני בהחלט לא מחפש את המכשיר הכי טוב עד 500 שקל, אלא את הכי זול שיעשה את העבודה ברמה מינימלית עד סבירה. כך שאם יש מכשירים טובים ב-250-350 שקל אני בהחלט אעדיף אותם. תודה

דיונים חדשים בפורומים