עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, קניתים ג'ויטיק חדש ואני לא בטח אם הרטט שלו פועל.. שיחקתו בו בפיפא ולא היה שום רטט... אין לי עוד משחקים לבדוק את הרטט, יש לכם שיטה או דרך להציע לי לבדוק אותו?

2. Started by SharP,

MAXTOR DM740-6XL אבל יש בעיה .. הווינדווס כותב שהוא .. תראו העצמכם .. ותגידו לי העם זה נורמלי ל ATA100

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  3. קניתי את ההגה הנ''ל כשאני משחק ב NFS Pro Street ההגה עובד וכשאני משחק ב Test Drive ההגה לא עובד למה זה ככה..? היתקנתי דרייברים חדשים וכו'...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Bose,

היום הלכתי לחנות מחשבים אחרי שהמחשב שלי הושבת שבוע בגלל הספק אז החלפתי לטלמרטייק 360 (מזל טוב )... אז ראיתי הגה של geinus ב-200 שח ואמרתי ילא נקנה חיברתי אותו למחשב נכנסתי לאנדרגרוונד והוא פשוט חר*! הדוושת מגיבות רק בקושי הגיר הילוכים מתפקד כגז וברקס וההגה נוטה שמאלה! פשוט חרא... אבל, ויש אבל גדול רציתי לדעת האם יש דרייברים מהאינטרנט שעושים לדברים הללו ישור קו אם לא אני פשוט יחזיר לחנות את ההגה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by kobibo,

קניתי את ה MX1 ונאמר לי ע"י המוכר כי מומלץ לשים טיפה ( בגודל של גרגיר אורז ) במרכז המעבד ואין צורך למרוח שכבה אחידה עליו כמו כן אין צורך למרוח ולשפשף גם את גוף הקירור, האם מומלץ ללכת לפי עצתו ? כמו כן נאמר לי שאורך החיים של המישחה ( בתוך המזרק ) שנה, האם לא יותר ? האם ניתן למרוח את המישחה גם על כרטיסי מסך ?

• 10 תגובות
    • 829 צפיות
  6. קניתי 450 שקל ב גיי מחשבים את LD 256 DDR 2100 ונשאר לי גם הקודם SAMSUNG 128 DDR 2100 אז קודם יכולתי להגידר ב BIOS מצב TURBO עכשיו אם אני מגדיר TURBO המערכת ההעפלה לא עולה לי ויש הודעות שגיע!!!! בXP (לא נסיתי מערכת אחרת ונסיתי פורמט!!!) אבל כך הכל מצוין! ומה דתעכם על חברת LD?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by avivi85,

אבא שלי קנה לי בהפתעה טלוויזה לחדר: Samsung LA32A330 32 אינץ הטלוויזה עוד לא אצלי..ואולי אפשר לבטל בגלל שראיתי בתגובות בZAP על הטלוויזה שכתוב שאם אין לך ממיר של YES HD או HOT HD אז צריך לחבר בכבל RCA מה שמוריד את איכות השידור באופן משמעותי..והקטע הוא..שאין לי ממיר HD..יש לי ממיר רגיל..אז מישהו יכול להגיד לי אולי אם זה לא נכון וזה לא קשור..כי אם כן אז אין לי למה לקנות טטלוויזה הזאת..

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  8. קניתי טלוויזיה חדשה, הקודמת הייתה מחוברת לממיר עם RCA ל RCA (טלוויזית אל סי די אבל מלפני 5 שנים) עכשיו קנינו טלוויזיה בלי כניסות RCA, המוכר אמר גם שבגודל הזה 32 כמעט אין כאלו עם RCA, ואצלו בחנות אין.. אין לי מושג אם הוא דובר אמת. בכל מקרה חיברתי עכשיו עם כבל rca לריבוע הגדול הזה.. מזכיר DVI אבל יותר גדול (ארוך) בלי ברגים צבע שחור, שכחתי איך הוא נקרא..השימוש של זה די ישן. עריכה: מצאתי את השם של זה חח scart רואים לא טוב.. השאלה שלי אם אני יקנה כבל מ RCA ל HDMI יראו יותר נורמאלי במידה ניכרת.. (אני פשוט לא יודע מה החלק שבעצם פוגע באיכות עצם זה שאני משתמש בכבל RCA ל כבל אחר... או זה שאני מחבר לכניסת scart הישנה הזאת, ואולי אם אני אחבר מ RCA ל HDMI האיכות פחות תיפגע... דרך אגב…

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  9. Started by asichen,

היי... סוף סוף קניתי את ה MSI FX 5900 VTD 128 VIVO DVI וכתוב לי על האריזה בין הדרישות מינימום שהוא צריך ספק של מינימום 350 וואט ולי יש 300 וואט... האם אני יכול להתקין אותו והוא יפעל או לפחות לנסות להתקין אותו ולא יקרה לשום חלק במחשב שלי כלום?? בתודה...

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  10. הנה כמה תמונות של המארז, המארז מעולה, פשוט נהדר ולדעתי גם הוא דיי יפה ;D תמונות: http://free.actserv.net/images/149626IMG_0001.JPG http://free.actserv.net/images/39693IMG_0002.JPG http://free.actserv.net/images/985587IMG_0003.JPG http://free.actserv.net/images/579441IMG_0004.JPG והנה תמונה של החדר החמוד שלי http://free.actserv.net/images/423531IMG_0005.JPG מה דעתכם? קנייה משתלמת? תגובותתתתתת

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. http://ksp.co.il/?uin=25117&select=.1062..242..1263. איכות חרא אין באים אין כלום על מה 400 שקל פשוט מיותר חבל שקניתי הייתי קונה עם חוט ב- 400 שקל השימוש למכון כושר

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  12. הכל מצויין(דרך אגב מארז ליגההה), אבל מה? אני לא רואה את הטמפרטורות שאני אמור לראות על הצג LCD שקיים בחלק העליון של המארז(ליד החיבורים)... מישהו יודע למה? אשמח לעזרה :]

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  13. מי שלא מבין על מה אני מדבר מוזמן להסתכל באשכול הקודם עליו שלי. אז לפי בקשתכם - דעתי: טוב מאוד!! מאוד התרשמתי וקיבלתי יותר ממה שיכולתי לצפות קודם כל המארז בא עם רגליות בדומה לאילו של HEC - טובות ויציבות מאוד !! הוא בא עם שתי מאווררי EVERCOOL שהם שקטים מאוד ויחסית למאוורר ג'נרי הם חזקים בטירוף! באמת מכניסים הרבה מאוד אוויר יחסית לג'נרי. יש גם במארז מגש נשלף להתקנת לוח האם - FEATURE שאפילו במארזי AA אין לפעמים (כמו ה CHIEFTECH למיניהם). חורי אוורר קיימים: אחד מקדימה למטה עם מאוורר מכניס איתו אחד מאחורה ליד המעבד עם מאוורר מוציא איתו אחד ריק כ 7 ס"מ מעלה הספק. הגודל שלו (גובהXעומקXרוחב) הוא 62X39X19. ללא הרגליות כמובן שמגביהות אותו ב 3 ס"מ נוספים מה שקצת היה לי מוזר הוא העומק…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום קניתי מארז של COMUCASE 6A19 +2 מאווררים של 120מ"מ ויש לי שאלה אני חיברתי את המאווררים לתוך הלוח אם בחיבור שקוראים לו AUXFAN1 ו- AUXFAN2 וראיתי שיש חיישנים על המאווררים וחיפשתי במחשב ולא מצאתי מקום שממנו אני יכול לקרוא אתהנתונים מיהם(החיישן בצבע ירוק) דבר שני איך אני יכול לדעת שהמאוורר מסתובב על המהירות הכי גבוה???? עמית

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  15. שלום קניתי מחשב קדש והמארז שלו זה 69U6 של ויש שם יציאה לUSB קידמי. פתחתי את איזור שצריך להיות הUSB אבל אין שם את היצאה. יש שם תשתית לזה אבן אין שם לאן לחבר זה רק(יש שם חור שצריכים להיות היציאות אבל הם לא שם) רציתי לדעת למה זה. יש לזה אולי קשר ללוח אם שלי. זה הלוח: K8NF-9 רציתי לדעת למה לא חיברו לי ואם אני יביא את זה למשהו הוא יוכל לחבר לי אותם או אם יש אפשרות שאני יעשה את זה תודה מראש

16. Started by ronyw1,

בקיצור די דפקו אותי בחומרה ורציתי לדעת האם זה קרה לעוד מישהו כי אני מתכוון לתבוע אותם.

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  17. זה המפרט שלי: P4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit 1g Kingston ddr II xfx gforce 7800 gtx 256mb 160g sata II עם KSP W400 אתם חושבים שזה בסדר? ועם לא מה לעשות? נ.ב עד אכשיו הכל עובד בסדר גמור

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  18. AMD Athlon XP 1800 Asus A7V E-266 512MB DDR Asus v8200 Geforce 3 Ti 200 Creative Live 5.1 כרטיס רשת של 3com 100GB W.D 7200 RPM 8MB YAMAHA 16\10\40 SCSI עם בקר של ADAPTEC מה שכחתי.....? אה רמקולים Philips a2.600 5 רמקולים + סאב + שלט עם איזה 10 מאווררים (אין לי מושג איזה ... אני לא מבין בכל החרא הזה) מארז ענק ומסך SAMSUNG 955 DF המחשב כבר אצלי הוא פצצה !!!!!! נהנה מכל רגע .... בינתיים לא ניתקלתי בשום בעיה ב 3d mark הוא מוציא 7501 בקיץ קוץ זהו נו מה אתה אומרים?

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by Chain ReAction,

טוב אז כמו שבטח הבנתם קניתי מחשב חדש!!!!.. אני אמור לקבל אותו עוד שבוע ועד אז אני יכול לשנות כמה דברים... אז תציאו שיפורים אם צריך ואתם חושבי שכדי לפריטים הבאים ושלא יהיו יקרים מידי! ;D - Pantium 4 1.7 (כדאי 1.9 או אפילו יותר? כי זה סתם יקר אם לא) - ASUS Board - 60GB (מספיק נכון?) - GForce 2 64 MB (רוצה לשנות את זה לכרטיס המסך של HARCULAS שמופיע אם מבקשים מחשב עד 7000 ש"ח באתר הזה...) - 256 DDR זה בערך הדברים שחשובים לי אז תציאו שינוים וכאלה אבל רק אם צריך ולא יקר... ובלי לריב ולהתמקד בשאל שלי בבקשה!

• 58 תגובות
    • 4k צפיות
  20. שלום כולם. קניתי את המחשב הזה: מעבד athlon 64 3000 זיכרון פנימי DDR 512 400mhz x2 (dual channel, 1024 mb 800 mhz סה"כ) כרטיס גרפי sapphire ATI Radeon 9800pro 256 mb agp x 8 כונן קשיח:westren digital sata 160 gb8mb 7200 rpm כרטיס רשת אלחוטי פנימי לוח אם איכותי התומך את הרכיבים הנ"ל (בחרתי לוח אם מצוין, אבל אני לא זוכר כרגע דגם\חברה) כרטיס קול creative audigy 2 value כונן dvd sony כונן 1.44 מארז כולל ספק כוח, מאווררים, ויציאות usb 2.00 קדמיות ואחוריות אז קודם כל, מה אתם חושבים על המחשב? הוא יתאים למשחקים כבדים(מאוד)? ודבר שני, האם המארז הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=5507 (והספק והמאוורים) יעבדו טוב עם המפרט הזה?…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי.. מדובר במיקרופון שולחני פשוט. ההגדרות בסקייפ של השמע+הקלטה על המקסימום ההגדרות בכרטיס הקול על המקסימום. שאני עושה בדיקה בסקייפ - שהמיקרופון לידי, זאת אומרת יושב עלי וממש צמוד לפה שלי.. זה נשמע נהדר. שהמיקרופון על השולחן, חצי מטר מהפה שלי, אני צריך לצעוק כדי שיבינו מה אני אומר. למה זה ככה? מה פספסתי כאן? (כרטיס קול רילטק אם זה משנה משהו)

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  22. Started by yirmi,

זה היה במכירה פומבית של חברת הייטק שפשטה את הרגל. מסך mag 786fd 17' שטוח עובד מצוין שווה לא?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. לי זה לא מפריע אבל לשאר המשפחה(ההורים שלי) זה כן... מה אני יכול לעשות בנידון? ??? חשבתי על מדבקות שקופות אבל זה מכוער ומעצבן ללחוץ עליהן בבקשה עזרה (לפני הקניה ידעתי שהיא רק באנגלית אבל זוהי מקלדת מצויינת לגיימר כמוני...)

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אהלן, כפי שכתוב בכותרת, קניתי את הLogitech Media Elite, עובדת מעולה, מלבד העובדה שכשאני כותב, אם אני לוחץ שיפט+:+P [כדי ליצור סמיילי : P ] אז המקלדת לא כותבת כלום והמחשב עושה לי "ביפ" כאילו "הלחיצה שאתה מנסה לעשות לא חוקית" יש דרך לסדר את זה? היא חדשה לחלוטין האריזה עוד קיימת [היום קניתי חחח]. -ג'ו

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  25. רק בבקשה בלי תגובות כמו מה זה משנה מה זה מפריע לך וכה' פשוט באמת שאני רוצה לשאול מה זה אומר אוקי שלום לכולם התחדשתי במקלדת של מיקרוסופט http://www.microsoft.com/hardware/en...d-keyboard-200 ושמתי לב שרשום לי על הסרט הזה שמודבק על החוט של המקלדת רשום עיין בתחתית המקלדת הכוללת אזהרה בריאות אל תסיר מדבקה זו מה בעצם אומר כל המשפט הזה הרי זה מקלדת חוטית ולא אלחוטית אז לשם מה האזהרה בריאות? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.