עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Styx,

אתמול קיבלתי הגה LOGITECH FORMULA VIBRATION FEEDBACK התקנתי והכול בסדר אך מה המישחק שקיבלתי(NFS:SHIFT) לא מכיר ואני ניכנס לתוכנה עצמה אז זה כותב שאין בקרים מחוברים ולא מצאתי דריבר תומך או משהו כזה למרות שהוינודס כן רואה את ההגה זז על הצירים והכפתורים עובדים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אם אני מחבר רק אחד אז יש תגובה אבל אם אני מנסה לחבר את שתיהם ביחד אז או שאחד עובד או ששתיהם לא עובדים כרגע אפילו כשאני מחבר אחד גם לא עובד. על הגו'ייסטיק: מהבהב בקצב איטי ללא הפסקה בשתיהם...ואם אני עושה את החיפוש על השדר כדי שימצא את הגוייסטיק, הוא מוצא ולאחר מכן שוב מתחיל להבהב לסרוגין הצעות?

3. שלום לכולם, אני מחפש המלצה למקלדת עם יכולות מאקרו. חשוב שיהיה נוח להקליט את הפקודות וגם לגשת לפקודות כשצריך להפעיל אותן. אמנם אני משחק על המחשב (בעיקר סטראקראפט וFPS למיניהם) אבל פקודות המאקרו נועדו דווקא בשביל העבודה שלי בתוכנות שונות כמו מאיה וזיבראש למשל. ראיתי שבKSP הG110 עולה קצת יותר מהG15 שמגיעה עם מסך, אבל לG15 יש פחות כפתורי מאקרו נגישים. עם המבצע שלהם לחגים אני שוקל ללכת על זה ולקנות את ה Logitech G110 + משהו האם יש לכם הערות או המלצות אחרות או שזו המקלדת שתשרת אותי הכי טוב? תודה רבה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני יודע שיש חיבור פרללי לUSB השאלה שלי מה זה הכבל בלינק להלן, איך הוא נקרא והאם הוא יתאים למדפסת? http://www.google.co.il/imgres?imgurl=http://ecx.images-amazon.com/images/I/31V1S1ZV-FL._SL500_AA300_.jpg&imgrefurl=http://www.amazon.co.uk/printer-Deskjet-450cbi-Printers-GFS/dp/B003LKG50K&usg=__kFJixPpa16nN3l_HjXS0kClTMws=&h=300&w=300&sz=10&hl=iw&start=28&sig2=B4SaR4DQkPlmSUvSuKr8yg&zoom=1&um=1&itbs=1&tbnid=3-c3SFu0f6LNuM:&tbnh=116&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Dhp%2B840C%2Bcable%26start%3D20%26um%3D1%26hl%3Diw%26sa%3DN%26rls%3Dcom.microsoft:he:IE-SearchBox%26rlz%3D1I7_____iw%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1&ei=SBH8TPH…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by nec5e,

מחפש סט מקלדת+עכבר אלחוטי עבור מחושב קולנוע ביתי (משמש לכתיבת מסמכים, צפייה בטלויזיה וקצת משחקים). עד היום היה לי microsoft entertainment 7000 והייתי מאד מרוצה ממנה (טווח קליטה מדהים. אין בעיות הקלדה ואפילו אפשר לשחק איתה משחקים ברמה סבירה). העכבר התקלקל ואין אפשרות להחליף אותו (היא באחריות אבל מיקרוסופט כבר לא מייצרים אותה) אז קיבלתי זיכוי של 700 ש"ח. לכן אני מחפש סט שיש לו קליטה מאד טובה (הבנתי שסט bluetooth עדיף בגלל קליטה יותר טובה). ממה שקראתי להמון סטים יש בעיות קליטה אבל הסט Logitech Cordless Desktop MX5500 Laser USB RETIAL (שהוא יקר מאד) עומד בדרישות. קיוויתי למצוא משהו במחיר שפוי יותר. תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  6. Started by tom123p,

מה ההבדלים ביניהן? למי יש פידר יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  7. Started by Ortub,

אהלן מה קורה :] ? ככה יש לי מיקלדת יחסית חדשה של מיקרוסופט רשום את הדגם למעלה. אלחוטית. בזמן האחרון נתקלתי בבעיה מעצבנת ומציקה שאי אפשר להתנהל איתה. אני לא יכול להחזיק מקש לאורך זמן. כלומר לחיצה ארוכה על לחצן מסוים לדוגמא ctrl + סימון סמלים בלתי אפשרי ה ctrl מתבטל לי משום מה לאחר כמה זמן ואז צריך ללחוץ שוב. גם שאר המקשים אם צריך ללחוץ על w שהולכים קדימה במשחק זה מפסיק אחרי כמה זמן. שמעתי שיש עוד שסבלו מהבעיה הזאת יש לציין שזאת בעיה חדשה שלא הייתה בעבר ולא ביצעתי שום עידכון תוכנה לפחות לא שידוע לי. האם יש אפשרות לפתור את זה ? תודה רבה רבה על העזרה !

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  8. Started by shraga1,

שלום !!! ברשותי מדפסת משולבת של hp דגם officejet 6500 המדפסת מותקנת על מחשב נייח] ומחוברת בכל usb בצעתי שיתוף למדפסת בכדי להפעילה גם דרך מחשב נייד ,במחשב הנייד אני רואה את המדפסת והצלחתי גם להתקין אותה על הנייד כאשר נשלחת פקודת הדפסה דרך מסמך וורד אני שומע בצליל שעושה המדפסת שהפקודה הועברה אך לא מופק דף מודפס לעומת זאת כאשר אני כותב משהו דרך תוכנת הכתבן המסמך יוצא מהמדפסת מערכת ההפעלה הנייח וינדוס 7 עברית 32 ביט ובנייד וינדוס 7 בעברית 64 ביט

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by kobiss,

ברשותי מדפסת משולבת HP Officejet 5610 ניסיתי להדפיס משהו דרך הוורד, אך הדף נתקע במדפסת, ונאלצתי לנתק ולפתוח את המדפסת מחדש כדי שדף יצא. כעת אני ניסיתי להדפיס דבר כלשהו מהמחשב, והמדפסת לא מגיבה לפעולה. כל פעולות המדפסת ברשותי עובדות כרגיל, אך רק ההדפסה דרך המחשב לא מגיבה כלל. יש לציין שבטעות מחקתי את האופציה להדפיס מהמחשב בהגדרות של מדפסות ופקסים. זאת ההודעה המופיעה בהגדרות - HP Officejet 5610 series - מוחק[/b אני אודה למי שיוכל לעזור, תודה קובי

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  10. שלום חברים, יש לי מדפסת מעולה ויש לי כמה מחסניות חדשות חדשות אך פג תוקפם לצערי (מקוריות של HP) היום ניסיתי להחליף את המחסנית של הצבע ובהדפסת דף ראשון מראה הכל ללא צבע צהוב. שמעתי פעם שניתן לעשות משהו בכדי להמיס את הצבע בפנים ..... מישהו יודע אולי מה ניתן לעשות או שפשוט לזרוק אותם לפח ? תודה.

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  11. Started by chenrp,

תוכנת MODI חסרה לי באופיס 2010... האם יש אלטרנטיבה? תודה.

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  12. המדפסת חייבת להיות אלחוטית, לגבי לייזר או רגילה האמת שאני לא יודע ממש מה ההבדל אם מישהו מוכן לתת הסבר קצר אני אשמח. כמו כן אנחנו כמעט ולא מדפיסים בבית ככה שלא חובה שהמדפסת תהיה צבעונית (וגם לא צריך משולבת וכו'.. רק מדפסת) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  13. Started by ImAllMostAwake,

אז ככה לפני זה היה לי את ה5000MX ועכשיו הביאו לי את הMX5500 וגיליתי פה שני דברים מציקים לי מאוד 1. איך פותחים את המכסה של הבטריות? לקח לי רבע שעה לפתוח את זה ... אני פשוט מפחד לשבור את זה פעם הבאה אולי זה שאלה מצחיקה אבל למי שיש ומכיר אני אשמח לעזרה בנושא 2. שזה לא נראה יש פתרון אבל למה הם לא הכינו כפתור ONN \OFF תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by xgamer,

שלום, עד עכשיו היה לי מקלדת מולטימדיה של לוג'יטק ועכבר MX 500. העכבר מת, והמקלדת מקרטעת (מעל 5 שנים). הגיע הזמן לסט חדש. אני כותב דיי הרבה (מתכנת), כלומר המקלדת לעבודה ולא למשחקים. הדרישות שלי: מקלדת מספיק גדולה ומרווחת. (שכפתורי החיצים יהיו בנפרד ולא בתוך בלאגן). עכבר דומה ל MX 500, עכבר גדול שמתלבש על היד. חוטי /אלחוטי לא משנה לי (עדיפות לאלחוטי, להתקדם במעט). סכום כמו שאמרתי 500 ש"ח. חשבתי על הסט Logitech mx 3200, מה אתם אומרים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  15. Started by ashbit_q,

קניתי לא מזמן מקלדת X6 של מיקרוסופת היא עובדת מצויין ישלה בעיה אחת שממש מציקה במשחקים שהיא לא נותנת לי לשלב הליכה ומקש ביחד לדוגמה קול אוף דיוטי אני לא יכול ללכת ולקפוץ בו זמנית בנסיל הפרסי וספיידרמן החדש אותו דבר אבל לחצנים אחרים שהם לא חצים זה לא עושה בעיות וגם אין בעיה עם לוחצים על שניהם לדוגמה ב RESIDENT EVIL 5 אם אני הולך ולוחץ מקש הוא מוציא סכין בלי בעיה מה שאומר שאם אני לוחץ על WASD ללכת הוא עדיין קולט יש למישהו מושג אם זו בעיה במקלדת עצמה או בהגדרות שלה?(וכמובן אם אפשר פיטרון). נא ליקרא לפחות את הקטעים שמפרטים את הבעיה הספציפית!!!! תודה מראש לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. כרגע יש לי מדפסת של HP דגם Deskjet 5550, יש לי אותה על 7 שנים והיא עובדת כמו חדשה. המדפסת עובדת בצורה מעולה, אין איתה בעיה אחת. הדיו שלה הוא 56 שחור, 57 צבעוני. חסכוניים ?? השאלה היא האם יש כיום / עדיף כיום לקנות מדפסת אחרת (דגם אחר/חברה אחרת)? אם כן, המטרה שבמדפסת החדשה תיהיה גם מכונת צילום וסורק. תדירות שימוש במדפסת: שואף לאפס. אך יש את הימים שבהם צריך לצלם דפים. תמונת מדפסת - http://www.superwarehouse.com/images/products/printers/inkjet/hp/hp_deskjet_5550.gif . תמונת ראשי הדיו - http://img.tomshardware.com/us/2002/09/06/hp_deskjet_5550/hp_deskjet_5550_4.jpg .

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  17. מחפש מצלמת אינטרנט שתהיה איכות וידיאו טובה מיועד למסך lcd תקציב עד 130ש"ח

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  18. Started by ovadiadn,

הציעו לנו לעבודה את הפקס המשולב הזה. http://www.kyoceramita.eu/index/products/product/fs1028mfp.html יש למעלה מ4000 דף בחודש 80% שימושי פקס 20% סורק מחיר לפי דף 8 אג' לדף. איך המכשיר? אמין? לא תוקע דפים? עובד כמו שצריך ברשת?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by 2Fluffy4U,

שלום, אני מעוניין לקנות מקלדת (תקציב באזור ה - 350 גג) שתשמש אותי בעיקר למשחקים ועבודות אקדמיות (לא מחייב עברית במקלדת). עשיתי כמה חיפושים ואני כרגע מתלבט בין מספר מקלדות: merc stealth, sidewinder x6, logitech g15,g110. הלכתי ל - KSP אבל הם לא רצו לפתוח אריזות חדשות כדי לתת לי לחוש אותם (ואני מבין את זה כי אלה מקלדות יקרות ואף אחד לא רוצה לקנות מקלדת שרואים שפתחו אותה לפני וחרשו אותה לקוחות קודמים). אז אני כרגע בדילמה כי נראה שאאלץ לרכוש מבלי לבדוק אותם קודם. אז השאלה שלי היא כזאת: א. האם מישהו מכיר מקום בו אפשר ללכת לבחון פיזית את המקלדות הנ"ל? ב. לאור הפרמטרים שאני מחפש שהם: 1. מקלדת נוחה ושקטה! (חשוב לי מקשים שקטים יחסית). 2. תאורה. 3. חיבורי USB, עדיפות ליצא…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by mzlbat,

היי האם הדגם הזה נעלם או עדיין מוכרים אותו ? אל תמליצו על דגם A

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by 2Fluffy4U,

ראיתי בפורום פה שהמקלדת הזו מאד מומלצת ונוחה, ובאמת הצלחתי להניח את ידיי עליה בסניף של אופיס דיפו והתרשמתי מאד. שאלתי היא כזאת: המקלדת מגיעה בסט של מקלדת ועכבר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5660 במחיר של אזור ה - 350. לעומת זאת - אם אני רוצה לרכוש רק את המקלדת, ללא עכבר (לא סט) ובחיבור חוטי, אז אפשר למצוא אותה רק בחנויות יותר מפוקפקות ובמחיר של אזור ה - 290, 300. http://www.1pc.co.il/logitechwavecordedusbheb-p-6032.html. אם בכל זאת אני מתעקש ורוצה את המקלדת ללא העכבר - אבל עדיין אלחוטית - המחיר של מרקיע שחקים לאזור ה - 400 שקלים במקרה הטוב. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=28945. לפי מה שהבנתי - יש שני גירסאו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, אני מחפש גריפ לעכבר G9 של לוג'יטק אני מחפש הגריפ הנוח יחסית, ולא את המחוספס. האם ניתן להשיג אותו בארץ? אם כן היכן? תודה מראש, תומר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי חבר'ה, אני מחפש מקלדת למדיה-סנטר בסלון ומתעניין במקלדת הזו: http://www.ione.com.tw/2011/3_2P_multi.html הסיבות שהמקלדת הזו מעניינת אותי: 1. גודל קומפקטי אך לא קטן מדי. המקלדת בגודל כמו של מקלדת לפטופ ונוחה להקלדה. 2. עכבר TRACKBALL מדוייק - 1000DPI. 3. סוללות נטענות כלולות. 4. עובדת ב-RF 2.4GHZ ולכן הטווח גדול ולא צריך קשר עין עם המקלט. 5. ביקורות טובות על המוצר והמלצות גם ב-KSP שמוכרים את המוצר. חבר שהראה לי את המקלדת הזו מלכתחילה ומתעניין בה גם כן, יצר קשר עם היבואן והשיג מחיר מעולה עליה אם תהיה קנייה קבוצתית (מחיר של 175 ש"ח - הנחה של 75 ש"ח לעומת KSP ויותר לעומת חנויות אחרות, כלומר 30% הנחה). אם יש מי שמתעניין, שיגיב פה בפורום ואם נגיע למספיק קונים (אני חושב שביקש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Orenef11,

שלום רב, מחפשת מדפסת לייזר איכותית, אשר תהיה מהירה ושקטה עד כמה שאפשר. לא צריך מדפסת משולבת או דברים מסוג כזה, רק מדפסת לייזר שחור לבן.

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  25. Started by שיקאגו,

שלום, קניתי מדפסת HP 6500A וחיברתי אותה עם כבל רשת לראווטאר. המדפסת מזוהה ודרך המחשב הראשי הכל עובד. דרך הלפטופ אני לא מצליח לתקשר עם המדפסת.... טיפים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים