ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש סיכוי שחבר של אבא שלי נוסע לארה"ב עוד שבוע-שבועיים בערך... אז כמו שאמרתי יש סיכוי וזה יכול להיות 50,50... בנתיים אני מתכנן על מצלמה דיגיטלית ככה שהתזמון מצויין. אני צריך משהו לא יותר מ-300$... חשבתי משהו Canon... אני מתלבט בין ה-Canon A70 לבין ה-Canon S30... האיכות של סדרת ה-S חבל"ז... עוקפות כמעט את כולם באיכות התמונה. את סדרת ה-A אני לא מכיר ככה שאני לא יודע מה לקנות. אז תגידו לי אתם. ובכלל אם יש עוד מצלמה מתאימה בתקציב ויותר טובה אז סבבה. ואם אפשר לקבל גם מחיר מדויק בארה"ב. תודה, מתן.
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אם עיזה תוכנה אני יכול להטמיע לצמיתות כתוביות בסרט ואיך???
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
יש לי ספק חדש שהגיע מקולקל והיה אמור להיות מוחלף כבר לפני חודש. החנות שבה קניתי ואשר אסור-להזכיר-את-שמה-בפורום טוענים שהספק אומר שאין לו במלאי והוא מחכה למשלוח מאנטק. אני לא מאמין לחנות-שאסור-להזכיר-את-שמה (שהטיפול שלהם במקרה שלי לוקה בהרבה בעיות) ואני רוצה לברר את זה בעצמי. מי היבואן של Antec בארץ? מה המספר טלפון שלו?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לברר איזה מאוורר למעבד עדיף: את ה-BIGTYPHOON של TT או את ה-NINJA של SCYTHE? שני המאווררים עולים בערך אותו דבר, ואני יודע שה-BT יותר שקט אבל ה-NINJA מאוורר טוב יותר, מה שאני לא יודע מה עד כמה מגיעים ההבדלים ברעש ובאיוורור ( של כל היחידה ולא רק של המאוורר עצמו שבא עם הגוף קירור ), וזה יעזור אם תגידו לי מה ה-DBA של כל מאוורר ( אני יודע שב-TT כתוב 16DBA אבל זה לא מוגזם קצת? ) ועכשיו אני רוצה לדעת על הגוף קירור עצמו, בלי המאוורר שבא איתו, איזה מהם הוא יותר טוב? כי אחרי הכול אם הבעיה היא במאוורר אז תמיד אפשר להחליף אותו, לא!?! אז לאיזה מאוורר יש את הצלעות קירור היותר טובות??? תודה מראש, יובל
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ביום שישי האחרון קניתי את עכבר הנ"ל מ- ksp ולאחר עבודה קצרה איתו שמתי לב שהוא מתחמם ולא נוח כ"כ לעבוד איתו. האם ההתחממות הזו היא דבר טבעי או שזה לא אמור להיות כך ואני צריך לדבר עם ksp על הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה התחלתי לשחק במשחקי יריות כגון MOH, COD וכדומה... אני מחפש עכבר שיהיה נוח מאוד ליד ולאצבעות, גם לזמן ממושך וגם ומדוייק. תקציב עד 250 גג תודה!
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי בדיוטי פריי את העכבר Microsoft IntelliMouse® Explorer for Bluetooth® עכשיו איתו קיבלתי מתאם Bluetooth והנה השאלה: אם אני קונה עוד מתאם של Bluetooth למחשב הנייח שלי אז יש אפשרות לעשות רשת בין 2 המחשבים דרך הBluetooth? ועל איזה מתאם אתם ממליצים לי ללכת? כי יש הרבה ואני לא מבין בזה ממש... תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מה דעתכם על הספק הבא? http://hipergroup.com/English/products/hpu-4m530.html
-
- 12 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אחרי התקלפה לי כל העברית בX6 שלחתי את המקלדת היום למישהו בפ"ת שחורט מקלדות ולפטופים רציתי לדעת אם מישהו פעם עשה את זה ואם החריטה ניראתה איכותית? למי שלא יודע הX6 היא מיקלדת מוארת..הדיו שהיה לה בעברית לא היה מואר וגם הדיו הזה התקלף עכשיו לפי מה שסיכמנו הוא יחרוט לי ולמעשה יוריד שיכבה מהצבע השחור בחריטה אז למעשה יצא אור דרך האותיות לפחות זה מה שהבנתי. מישהו התנסה בחריטה ועשה את זה למקלדת שלו בעבר (פעם ראשונה שאני לוקח מקלדת לדבר כזה) ביום ראשון או שני הוא אמר שהיא תיהיה מוכנה.. כמה זמן בפועל לוקח לחרוט את המקלדת? זה יעלה 150 בפועל היה שווה אולי לקנות מקלדת נוספת עם עברית אבל ראיתי שכבר לא מביאים את בX6 כמעט וגם איפה שכן לא מתחייבים לך שזה תיהיה עברית חרוטה על המקלדת…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש מדפסת משולבת, העדפה ללייזר. לא משנה לי כל כך אם תהיה אלחוטית או לא. עריכה: קצת קראתי פה והבנתי שהמון ממליצים על מדפסות של HP 4500 ו6500. הבעיה עם HP ממה שאני מבין זו אחריות של שנה, דיו יחסית יקר. אני צריך מדפסת משולבת שתכלול פקס, מכונת צילום, סורק והדפסה כמובן(דו צדדית אוטומטית לא חייב). מקריאה פה הבנתי שטכנולוגיית לייזר צבעונית עדיין לא ממש בשימוש והיא יקרה אז מבחינתי זה יורד מהפרק. ברודר אני לא רוצה, לא אוהב את האופציה של 4 ראשי דיו וכמו כן היה לי ניסיון לא טוב עם מדפסת משולבת שלהם שנהרסה תוך כדי גסיסה מתמשכת ולא מעט תקלות(וגם דיו שנגמר יחסית מהר, אם אני לא טועה הדגם היה MFC750). קראתי קצת על מדפסות של קנון, 3 שנים אחריות, לא כל כך יקרות אבל מכלי דיו יחסית קט…
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש והציעו לי ספק כח של THERMALTAKE W0061RI 420W DUAL 12V RAILS PFC האם הוא יסחוב את המעבד קונרו E6600 וכרטיס מסך 7600GT ובנוסף דיסק קשיח וצורב ? פשוט הוא נראה לי זול יחסית בשביל 420 WATT ,אך תקציב שלי מוגבל :-\ תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום רב אני מעונין במדפסת חדשה של HP עם ראשי די'ו( שאין בהם ספוג בפנים) חיפשתי בזאפ וזה התוצאות אבל איזה מדפסת כדאי לקנות? אני מדפיס פעם בחושד בערך והרעש והמהירות לא מפרעים לי רק שיעבוד ויעבוד טוב http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Printer&DB135528=135532&DB5620=5621&DB56930=129045 איזה כדאי? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מחפש מצמת אינטרנט יחסית טובה עד 200 ש"ח.. משהו של החברות הידועות (שאפשר להשיג כמעט בכול מקום, אפילו באופיס דיפו).. תודה מראש, תומר עריכה: זו האפשרות שמצאתי עד עכשיו: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4116
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
האם בקרוב נזדקק להתרגל לפריסה מעודכנת של השפה העברית במקלדות ה-QWERTY המוכרות לכולנו? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה לפני זה היה לי את ה5000MX ועכשיו הביאו לי את הMX5500 וגיליתי פה שני דברים מציקים לי מאוד 1. איך פותחים את המכסה של הבטריות? לקח לי רבע שעה לפתוח את זה ... אני פשוט מפחד לשבור את זה פעם הבאה אולי זה שאלה מצחיקה אבל למי שיש ומכיר אני אשמח לעזרה בנושא 2. שזה לא נראה יש פתרון אבל למה הם לא הכינו כפתור ONN \OFF תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי יש לי מדפסת לייזר שמדפיסה רק בשחור המדפסת השנייה 6500a מדפיסה ככה: אם נגמר הדיו הצבעוני, היא מדפיסה רק את החלקים השחורים בעמוד ואת הצבעוני היא משמיטה מההדפסה לכן אני מעוניין שהיא תדפיס רק בשחור כי זה הדיו שאני משתמש בעיקר ולא בצבעוני כלל
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ lenovo yoga 900. אני מעוניין לקנות lenovo thinkPad Ultra Dock אני מעוניין לחבר את המחשב דרך ה docking station לשני מסכים חיצוניים. עתה, ראיתי ב - http://www.future-x.at/images/datasheet/s252032.pdf שבחיבור של שני מסכים, הרזולוציה המקסימלית הנתמכת היא 2048x1152 / 60Hz אני מעוניין להציב את המסכים במצב אנכי (כלומר להפוך אותם לפי כיוון השעון, ככה שיהיו כמו "ספר פתוח"). האם הנ"ל אפשרי? מאחר ואז הרזולוציה בכל מסך תהיה 1152x2048 / 60Hz אני רוצה לוודא שהנ"ל אפשרי מבחינת ה docking station והכרטיס מסך שיש לי ב yoga 900. תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה כדאי להתקין אותה בכלל? אולי זה ישפר משהו לעכבר שלי? (MX1000)?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם! מדובר בכמויות מסיביות של הדפסות לדוגמא 1000 פליירים בשבוע פוסטרים עשרות תמונות בגדלים שונים בשבוע עשרות הדפסות מסמכים יום יומיות מדובר בצורך פרנסתי, לכן אין לי בעיה לשקיע סכום גבוה ככל שצריך ע"מ לקבל חיסכון לטווח הארוך, בית דפוס לצערי הוא פיתרון שאינו על הפרק מהסיבה שלפעמים יהיה צורך לצלם ולהדפיס את התמונה באופן מיידי או וואטאבר אני מודע לעובדה שיכול להיות שהפתרון הזה יהיה יקר יותר מאשר בית דפוס אבל אין לי ברירה תודה מראש לכולם!!!
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
first of all I wasn't sure whether this should be here or in general, but here seems to fit more, so fuck it. now that I have a digital camera I need a new rechargable batteries, because it's eating my lame ass Ni-Cd like they were m&ms. I'm also looking for a rapid charger to go with it, max 1.5-2 hours. I know there's the GP PowerBank Smart which is a 1 hour charger. I was wondering what other model are avalible in Israel, what's their charge time and how much are they. and btw, is there any side affect to rapid charging? I assume it cuts down the batteries life span, but by how much?
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מדפסת משולבת HP Officejet 6500. שאלה: במדפסת יש יציאה לכבל רשת. אז העברתי כבל רשת מהמדפסת לנתב בזק(אלחוטי) שלי. אך לא הבנתי בדיוק למה זה משמש. מה זה נתן לי? ואיך אני עובד עם זה? במחשב שלי לא ראיתי בחיבורי הרשת שהמדפסת מחוברת לרשת. איך מגדירים? עוד שאלה. המדפסת חייבת להיות דולקת כששולחים אלי פקס? או שאפשר לכבות אותה, וברגע שהיא מזהה פקס נכנס היא נפתחת ומדפיסה לי את הפלט. אפשרי? תודה תודה
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע את הQCK הרגיל וחשבתי לקנות את הHeavy ורציתי לדעת אם הוא יותר נוח או שהוא לא שווה 150 שקל ושאני אלך על ה+? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=15255 תודה
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
איך הMX500? נחשב עכבר לגיימרים?,איך הוא בהשוואה ל510? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
http:///product_info.php?products_id=1191&osCsid=1b407bbe9e2e342b1f8831f81d52cd65 מה דעתכם?, אולי מישהו מהאתר ירים את הכפפה ויכתוב ביקורת על המוצר?, על פניו זה נשמע מעניין. (מסתבר שהמערכת מצנזרת אוטומטית את ה"WWW.אי.אם.פי.CO.IL" אז להוסיף את זה לכתובת)
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום מעניין אותי לדעת כרגע יש לי MX500 של לוג'יטר ורציתי לדעת אם יש הבדל פיזי בגודל של העכבר לעומת הG5 ז,א אם הוא יותר גדול\קטן\רחב. בנוסף אני מחפש מקלדת חדשה לא משנה לי אם היא אלחוטית או לא שיהיה נוח לשחק בה ושיהיו לה כפתורים כמו מולטימדיה אבל שאפשר לתכנת עצמאית (אפילו לא אם את כולם). התקציב שלי הוא 200~ שקל תודה אריק
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-