ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח לקבל המלצות על מקלדת ועכבר אלחוטיים בתקציב של עד 300 ש"ח. השימוש העיקרי יהיה שליטה על מולטמדיה (תוכנת HTPC) ואם יעבוד בצורה טובה אז משחקים (לא יותר מדי). בכל מקרה - רוב העבודה הינה מול המחשב (Office + internet). אני בכל מקרה מעדיף פתרונות עם טעינה עצמית ולא סוללות AA/AAA (אם יש בתקציב כזה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לא אכפת לי אם היא איטית מה נחשב לאיכות סבירה במחיר הזה + חסכוני בדיו + רצוי שקטה + מאיפה לקנות? מדפסת לסטודנט כמה דפים ביום לא יותר כמובן צבעוני משולב אבקש המלצות עד טווח המחיר הנ"ל + אם יש משהו ממש מדהים עם קצת חריגה בתקציב נגיד 400 ש"ח אני מוכן לשקול
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום!! יש לי את הסורק 3400 scanjet ואת המדפסת deskjet 840 אני יודע שיש לסורק גם חיבור פרללי למדספת וחיברתי אותו... וגם למדספת יש כניסה כזאת.. יש לציין שהמפסת מחוברת למחשב בויאסבי ככה שהכניסה הפרללית פנויה. בקיצור ההדפסה הישירה מהסריקה לא עובדת.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
HP 970Cxi החלפתי דיו והיא מנסה להדפיס לי דף עם לוגו וכמה צבע יש בכל אחד מן הראשים... איך אני מבטל את זה?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום קניתי היום דיו שחור. למדפסת יש אפשרות גם להדפיס בצבע,אך כנראה המחסנית של הצבע נגמרה.איך אני מגדיר שידפיס רק שחור לבן? כל בזמן היא מבקשת ממני להחליף את המחסנית של הצבע. לחצתי setup אבל אין שום איזכור באפשריות להגדיר רק לשחור,ובחנות אמרו שאפשר.בבקשה עזרה אני פשוט חייב להדפיס עבודה היום תודה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן ג'ויסטיק לשמאלים (או נטראלי..) והמליצו לי על הג'ויסטיק הזה: Saitek Cyborg 3D Gold USB Joystick חיפשתי אותו בזאפ אבל החברה Saitek בכלל לא קיימת שם גם באופיס דיפו בחולון לא היה כלום. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג אותו? (או יכול להמליץ לי על ג'ויסטיק טוב אחר לשמאלים?) תודה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
תקציב לא מובל מכיוון שאני לא רוצה שימיליצו לי על דראק כי אני קמצן לכ ;Dן אני רוצה לדעת מה נחשב טוב בכדי שאני אדע מה אני מפסיד
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
העכבר של גוסס ואני צריך להחליפו. חשבתי על הסט Wireless Laser Desktop 3000 או שאני יקח RAZER Diamondback 3G . אני לא גיימר כבד, אבל אני צריך עכבר שיהיה נוח למשחקי FPS (פעם בשנה שאני משחק COD) והכי חשוב- שיתאים לשמאליים. לסט אני מוכן להשקיע בערך 300 שקל, על עכבר לא יותר מ200.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. השבוע קיבלתי כמה מאווררים של AC, ואין לי מה להגיד. ממש ממש שקטים, סוף סוף המחשב שלי שקט מספיק לטעמי, אם לא שורר שקט מוחלט בסביבה אי אשפר לדעת שהמחשב בכלל דולק, או אם אתה לא עומד ממש לידו לא שומעים אותו. בקיצור, עכשיו יש לי 2 בעיות, יש לי מארז ישן ומעפן, אני לא משתמש בדלתות שלו. 1) אני צריך לשים את אחד המאווררים של 80ממ על הכ.מסך (גודל הHS הוא 60ממ). 2) אני צריך לשים את ה-120ממ על הצד של המארז, וכמו שאמרתי אין לי דלת צדדית. הנה לינק לת'ראד שפתחתי בקשר לבעיה זו בOCFORUM כאן הכל הרבה יותר מפורט. אבל לא קיבלתי שום רעיון שלא יהיה מסובך מידי לעשות. http://www.ocforums.com/showthread.php?t=468573
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
רוב שלומות לא מכבר רציתי להעביר תמונות מלצמנייתינו למחשב, כשלפתע נוכחתי לדעת שהוא אינו מגיב ומתעלם באדישות מעליבה. פעם, מימים ימימה, הייתי פותחת את התוכנה Kodak EasyShre ואז מחברת את המצלמה, ובאופו אוטומטי היה נפתח חלון שמעביר את התמונות. אך כעת פתע פתאום כרעם ביום בהיר כאשר הינני מחברת את הצלמנייה (בעוד התוכנה פתוחה!) הוא אינו מגיב, כניזכר לעיל. היש מה לעשות עם מחשב סורר זה? יש לציין שהעניין קצת דחוף ואשמח אם מוחכם הקודח ימהר לחשוב ולעזור לי למצוא פיתרון. יש עוד משו לציין- אין שום אות וסימן ב''המחשב שלי'' לאחר שאני מחברת את המצלמה. יש לציין את הפרטים הבאים: התוכנה: Kodak EasyShre שם המצלמה: ניצה כהנוביץ' שם החברה שייצרה את ניצה: Kodak EasyShre Z710 (Kodak E…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מניסיון של 2 מקלדות אני יודע לא לנסות ליבש מעט וישר להפעיל במחשב כי טיפות מים שנשארו על הלוח תוך כמה דקות מתחילות לשרוף מגעים או משהו בסגנון. אני לא מתכוון לחבר את המקלדת למחשב עד שאני בטוח במאה אחוז שזה בסדר, מה צריך לעשות חוץ מסתם יבוש חיצוני עם מיבש שיער או משהו בסגנון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
כבר הזמנתי את הלוח אם +ep-8rda3 עכשיו ביגלל שיש ללוח שני כרטיס רשת עליו אני לא מצליח לימצאו מארז שיש בוא את אותו הדבר מאחורה. אם אין מארז בבקשה תנו הצעות מה לעשות. ??? בתודה ומחכה לעזרה סתיו.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
צריך לחבר את שני החיבורים? או רק את החיבור המיוחד של SATA
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם קיימות מצלמות רשת שמאפשרות שליטה ידנית (באמצעות תוכנה) על זמן החשיפה בצילום סטילס. בעיקרון אני צריך מצלמה שניתן לחבר ולפקד מהמחשב, לצילום סטילס בתנאי אור נמוכים (כנראה שנמוכים מאוד), ושתעשה פוקוס לבד. התקציב עד נניח 400-500 ש"ח, אבל חשבתי אולי מצלמות רשת אפשר להשיג בזול בהרבה. מישהו יודע אם סדרת Life Cam של מיקרוסופט מאפשרת משהו כזה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יצרני הדיו חילופי במטיחים אחריות על המדפסת, איך אני יוכיח להם שהמדפסת ניזוקה מהדיו שלהם?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת וסורק, ואני לא מכיר את הדברים האלה שנקראים all in one... על הנייר, הם נראים טוב, אבל האם שווה לקנות אותם? התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. לא רצוי, אבל אפשר לחרוג גם ל1200. עדיפות גדולה ביותר(בעצם מוחלטת) לhp, כי יש לי דיו חינם בשבילם.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
חשבתי על זה אל פסק EVER POWER 1000VA מתאים למערכת ביתית עם מסך "17 או 19" עם לוכד ברקים לקו הטלפון שנתיים אחריות מגן מפני קפיצות חשמל (Spikes) http://www.goopshop.co.il/hot_sale_product/z_30236.jpg אם לא טוב תביאו לי משהו טוב במחיר של עד 500
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי ספק AT שאני רוצה לחבר למחשב XT ענתיקה. יוצאים ממנו 4 חוטים: שחור, כחול, לבן, חום שאמורים להתחבר למתג (שאין לי). איך אני גורם לספק להדלק (בלי המתג)? מישהו יודע מאיפה אני משיג מתג כזה של המחשבים שהיו מדליקים מהצד שיתאים לספק AT? תודה
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש את mx518, את g5(יקר שרך אגב) ויש עוד הרבה עכברים טובים... אני שחקן סיאס משמה אני צריך עכבר טוב... בכל אופן אני עובד מחר אז אמא שלי הולכת לקנות את העכבר אז אני לא יוכל לנסות אותו במקום או משהו כזה אז אם מישהו יכול לייעץ לי מנסיון איזה עכבר להגיד לאמא שלי לקנות אשמח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני חושב לקחת את המארז הנ"ל http://www.bigbruin.com/reviews05/armorjr_1 הוא נחשב לטוב? יש לו גם שתי גרסאות, מארז שחור - עשוי מברזל (כ600 ש"ח) ומארז אפור - עשוי אלומיניום (כ700+ ש"ח) למעט המשקל יש הבדל בין שתי הגרסאות? מה מהם מתחמם יותר (אם זה רלוונטי)? יש עוד משהו שאתם ממליצים עליו? תקציב מקסימלי 800.. והגודל לא יותר מ50X50 גובה ועומק
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
האם צריך לפרק את כל הפאנל הקידמי?קצת מוזר אשמח לעצה....
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכם,מחר אני מזמין את המחשב אני מתלבט בין שני מארזים מה אתם אומרים http://1toppc.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Product_Code=Scorpio-868S או http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/chenbro.html אני מחפש נוחות, להכניס דברים,קירור, ושיראה טוב יותר מאוחר התתלבטות שלי לגבי כרטיס מסך מחכה לתשובה תודה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
האם הספק הזה: Enermax / 535-Watt / ATX / Dual 80mm Fan / SLI-Ready / SATA-Ready / 20/24-Pin / Power Supply יחזיק את הכרטיס מסך הזה?: XFX GeForce 7800 GTX OverClocked 490MHZ / 256MB DDR3 / PCI Express / SLI / Dual DVI / VIVO/ Video Card
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש לכבוד הבר מצווה שלי והכרטיס מסך הוא raedron 9700 אני רוצה לדעת עם כרטיס הזה טוב ועם אתם מעונינים לדעת איזה מחשב אני קונה אז הפרטיים הם: מסך: samsung 171s lcd מארז: enermax לוח אם: asus p4t 533c מעבד: intel p-4 2.53 533 mhz זיכרון: kingstone 256x2 pc- 1066=512 rdram דיסק קשיח: wd 120gb 7200rpm 8mb cach ברטיס מסך: ati redrone 9700. כרטיס קול: creative audigy plantinum ex די.וי.די: pioneer a06s צורב: asus 48x 16x 48x מקלדת+עכבר לייזר: locgithac dasktop רמקולים: creative ttd 5700 5.1. עם המחשב אני מקבל: win' xp pro 2002 ומשחקים חדשים ולוהטים. אז בבקשה כול מי שמבין שיעזור לי והכתוב לי תודה מראש c.j.s ]
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-