עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. חשוב לי שיקלטו לפחות ממרחק של 2 מטר , זמן תגובה נמוך ככל שניתן , קליטת זויות של עד 170 מעלות מהמקלט. אני יודע שמקלדות מחברות מותג יכולים להטות בציפיות , לכן אבקש המלצות מנסיון אישי של אנשים ע"פ הקריטריונים שציינתי.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  2. שלום, אשמח לקבל המלצות על מקלדת ועכבר אלחוטיים בתקציב של עד 300 ש"ח. השימוש העיקרי יהיה שליטה על מולטמדיה (תוכנת HTPC) ואם יעבוד בצורה טובה אז משחקים (לא יותר מדי). בכל מקרה - רוב העבודה הינה מול המחשב (Office + internet). אני בכל מקרה מעדיף פתרונות עם טעינה עצמית ולא סוללות AA/AAA (אם יש בתקציב כזה) תודה.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  3. אני מדפיס כ 70 דפים לערך בחודש (סטודנט) ורק שחור לבן ברשותי כיום HP 720 השאלה השניה היא במידה והתשובה כן איזו מדפסת בסביבות 600 ש"ח אתם ממליצים חזרתי אחורה בשירשור וראיתי שמספר אנשים שאלו שאלהזו ולא זכו לתשובה אם יש מישהו שמבין שירים את הכפפה (כמו בפורום מפרטי מחשב) ב YNET היתה כתבה והמלצה אבל קשה להחליט על פי מה שנאמר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3223197,00.html תודה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  4. יש לי איזה מחשב ישן עם לוח אם מיקרו-ATX, הכל בסדר חוץ מהמארז המעפן שממש חוסם גישה לכל דבר (למשל בשביל להחליף זכרון אני צריך לפרק את ההרדיסק !) למישהו יש המלצה על מארז קטן ונוח יחסית ? (חשוב שיהיה קטן, אבל לא איזה קוביה בסגנון של shuttle וכאלה, הם צריכים ספק כוח קטן, נכון ?) אני מתכוון לעשות בו הרבה החלפות חומרה. אה, ואני לא מודר, אז אין מה לדבר על לעשות משהו עם המארז הנוכחי. תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  5. שלום, שאלה ניובית מאוד אבל בכל זאת.... כשאני מדפיס מסמך שרובו כתוב בשחור אבל מכיל צבע ובוחר באופציה של הדפסה צבעונית במדפסת, האם המדפסת מדפיסה את הצבעים השחורים באמצעות מיכל הדיו השחור או באמצעות מיכל הדיו הצבעונית? (המדפסת היא BROTHER DCP-130C). תודה!

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  6. Started by zombie,

אני רוצה לקנות תG15 החדשה צלצלתי לחנות שאלתי עם יש לה על המקשים עברית והמוכר אמר שכן.... אבל לפי דפדוף קצר בפורום אני מבין שלא... אז יש או אין? ;D

7. Started by TheDiesel,

יש לי אוזניות logitech וכשאני מחבר אותם למארז מאחורה לא שומעים כלום. אוזניה אחרת שיש לי עובדת כמו שצריך. ההם זה הסוף של האוזניות logitech?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  8. שלום אני צריך מדפסת משולבת (סורק, צילום, פקס) בעיקר להדפסת עבודות מצגות, חשיבות לא קטנה גם להדפסת תמונות מהמצלמה הדיגיטלית(אין כרגע אבל בעוד כמה חודשים, מצלמה איכותית- לא דראק) הדפסת תמונות לא בכמות מסחרית הכי חשוב שהאיכות של התמונוה תיהיה מיטבית. תודה רבה. אלכס.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  9. HP 970Cxi החלפתי דיו והיא מנסה להדפיס לי דף עם לוגו וכמה צבע יש בכל אחד מן הראשים... איך אני מבטל את זה?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  10. אני כל פעם שומע משהו אחר - לפעמים שהוא לא יוכל ואני יצטרך לקנות אנרמקס 350W או HEC475AR-T ולפעמים שהוא יחזיק מצויין אז מה התשובה?? ABIT NF7 NForce 2 revision 2.0 (A3) Thermaltake Crystal Orb Chipset/VGA Cooler AMD Athlon XP 2100+ AIUHB Tray CPU Thermalright SK7 Thermaltake 80mm SF 2 with "Coolmod" Twinmos DDR-RAM 512MB PC3200 400Mhz WD 80GB 7200RPM 8Mb Buffer SE Powercolor Radeon 9700 128MB DDR VIEWSONIC 17" P70F Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower CD-ROM Asus x 52 PANASONIC FLOPPY 1.44 Logitech Internet Navigator Logitech MX500 Optical Altec lansing ATP-3

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  11. היי, יש חייה כזאת? אני לא מוצא מקשים חרוטים בעברית עם פונט גדול וברור (שהאותיות בעברית לא יהיו קטנות מהאנגלית) וגם אם יש משהו מתקרב לזה אז תאורת ה LED האחורית מאד חלשה בחריטה של עברית לעומת האנגלית. מה שבעיקר מקשה על בחירה של מקלדת היא בעיקר: שבאתרי הקניות אין תמונה של המוצר עם מקשים בעברית. (רק תמונות מאתר היצרן עם מקשים באנגלית) הם גם לא מציינים האם זה חריטה או הדפסה, הדבר היחיד שהם מציינים זה האם יש עברית או שזו מקלדת אנגלית בלבד. מה הולך פה?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Hey guys, someone heard about this case? he`s very nice and got psu and ports and also very cheap (380nis be`ereh be Aus), someone know something about him or about him and his psu? thanks ! P.S Here his pic :

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by SpEcToR,

צריך לחבר את שני החיבורים? או רק את החיבור המיוחד של SATA

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by stingeR-,

?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by FatalElement,

http://raidmax.com/product.php?pid=43 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4227 הוא נראה יפה אבל איך הוא באיכות? וכמה אני יקבל זיכוי על הספק?

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  16. אממ, אני משחק רק משחקי , FSP בעיקר עבודה משרדית. לא צריך אלחוטי. ללא חריגה של שקל בודד, זה מוגזם להוציא יותר מזה על עכבר..... (לפי דעתי) יש בחירה יותר טובה? (אפשר גם בפחות כסף) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by AmL1,

מהמחשב המקומי זה מדפיס בסדר גמור.. אבל כשאני מדפיס ברשת זה מדפיס הפוך כאילו במקום לכתוב שלום זה כותב םולש.. מישהו שמע על זה??

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  18. הכה של לוגיטק לא פועל הרטט מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  19. אני קונה מחשב חדש והחלטי לא לקחת את הזבל הג'נרי שיתנו לי ולקחת משהו נורמאלי. קחו בחשבון שאני לא רוצה ולא צריך אלחוטי... וקחו בחשבון שיכול להיות שיש דברים בגירסת oem שיצאו יותר זולים... רצוי שיהיה הכל ב-ksp. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  20. האם צריך לפרק את כל הפאנל הקידמי?קצת מוזר אשמח לעצה....

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by KYSG,

האם הספק הזה: Enermax / 535-Watt / ATX / Dual 80mm Fan / SLI-Ready / SATA-Ready / 20/24-Pin / Power Supply יחזיק את הכרטיס מסך הזה?: XFX GeForce 7800 GTX OverClocked 490MHZ / 256MB DDR3 / PCI Express / SLI / Dual DVI / VIVO/ Video Card

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  22. אני קונה מחשב חדש לכבוד הבר מצווה שלי והכרטיס מסך הוא raedron 9700 אני רוצה לדעת עם כרטיס הזה טוב ועם אתם מעונינים לדעת איזה מחשב אני קונה אז הפרטיים הם: מסך: samsung 171s lcd מארז: enermax לוח אם: asus p4t 533c מעבד: intel p-4 2.53 533 mhz זיכרון: kingstone 256x2 pc- 1066=512 rdram דיסק קשיח: wd 120gb 7200rpm 8mb cach ברטיס מסך: ati redrone 9700. כרטיס קול: creative audigy plantinum ex די.וי.די: pioneer a06s צורב: asus 48x 16x 48x מקלדת+עכבר לייזר: locgithac dasktop רמקולים: creative ttd 5700 5.1. עם המחשב אני מקבל: win' xp pro 2002 ומשחקים חדשים ולוהטים. אז בבקשה כול מי שמבין שיעזור לי והכתוב לי תודה מראש c.j.s ]

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by m0sh,

רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החברה הזאת ויוכל להגיד לי עם הספקי כוח שלה טובים tsunami... חשוב מאד! אני נוסע בלילה אז ככה שזה היום או עוד שבוע לענות

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by SuperStyle,

חיברתי את ההגה למחשב(לוג'יטק אני לא זוכר את השם המלא)ובכל השמחקים הוא עובד.אני רק צריך להכנס להגדרות ולסמן את ההגה. בגריד אני לא רואה את זה .מישהוא התנסה פה בהגה בגריד?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  25. Started by GlolG,

מהם ההבדלים בין שני הדגמים הללו ? ?HEC Compucase CI-6A21 400W? ל - ?HEC Compucase CI-6A19 400W?

• 6 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים