עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ynofear,

חשבתי על זה אל פסק EVER POWER 1000VA מתאים למערכת ביתית עם מסך "17 או 19" עם לוכד ברקים לקו הטלפון שנתיים אחריות מגן מפני קפיצות חשמל (Spikes) http://www.goopshop.co.il/hot_sale_product/z_30236.jpg אם לא טוב תביאו לי משהו טוב במחיר של עד 500

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  2. Started by y10,

שלום אני מחפש מארז טוב ויפה על 250ש"ח בלי ספק כוח ואני רוצה לדעת האם זה יתאים לחלקים והכל שיש לי במארז שלי

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  3. בתחילת השבוע הזה ניגשתי למרדנית (כיוון שזו החנות הקרובה ביותר והזולה ביותר), ורכשתי לעצמי בהזמנה את ה-Antec Sonata (הראשון, לא השני, כי אין כסף.) ובכן, לעת עתה, רק רוצה לשמוע מה דעתכם עליו כשהוא יגיע (סביר להניח, אבל רק סביר [כיוון שזו מרדנית ואין לדעת מה יקרה] שהוא יגיע יום שני\חמישי בשבוע הבא). בינתיים, ההתרשמות הראשונית שלי ממנו (התרשמות אישית במציאות, לא בחנות או באינטרנט או משהו) זה שהוא מאוד אפקטיבי למטרות שלו. הספק באמת עושה את העבודה. המערכת שראיתי עם המארז הזה הייתה A64 3200+ 754 עם זלמן 7000 מאלומיניום, רדאון 9600XT, ג'יגה של זיכרון עם היטסינקים, שני סידירומים, שני הארדיסקים. כשנכנסתי לחדר בו נמצא המחשב, התיישבתי על הכסא, הסתובבתי לחברי ושאלתי אותו אם …

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  4. Started by mushon26,

מצטער שאני פותח את התרד שוב, עשיתי טעות וכתבתי לפורום משחקים כי נראה לי נכון שימליצו לי חברה שמדברים ושאלים רק על משחקים. אז אם זה בסדר אני רוצה המלצה לשלט למשחקים (לא ג'ויסטיק לסימולציה מטוסים) אני הולך לשחק במשחקים כגון הכדורגל PES4 שהוא אחד המשחקים שבגללו אני רוצה לקנות בקר למשחקים או משחקים GTA או NBA DOOM וכו' בעיקרון יש לי PS2 והייתי רוצה המלצה לבקר כמוהו בערך, כמו כן שמעתי שיש מתאמים שאני אוכל לחבר גויסטיק של PS2 אבל אני מפחד שהוא יעשה לי בעיות. בבקשה את המלצתכם. ושוב מצטער <----(מגיע לי) נ.ב. המחיר שאני רוצה להשקיע הוא עד 200-250 ש"ח אבל אם יש בקר מומלץ בפחות אני אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  5. Started by Vatos-Locos,

מניסיון של 2 מקלדות אני יודע לא לנסות ליבש מעט וישר להפעיל במחשב כי טיפות מים שנשארו על הלוח תוך כמה דקות מתחילות לשרוף מגעים או משהו בסגנון. אני לא מתכוון לחבר את המקלדת למחשב עד שאני בטוח במאה אחוז שזה בסדר, מה צריך לעשות חוץ מסתם יבוש חיצוני עם מיבש שיער או משהו בסגנון? תודה.

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  6. Started by israelba,

אודה לעזרה בנושא הגנה על המחשב מנפילות מתח והפסקות חשמל המחשב שלי ישן עם מסך 15 - ורצוי שלא יהיה יקר!!!

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  7. אני ממש נואש לדעת, מכיון שאני קונה מחשב...ואני חייב 2 מקומות לכונני דיסקטים...אחד לפלופי ואחד לפאנל של הוולקנו 12 באתר הרשמי רשום 2 גלויים ו-עוד אחד מוחבא...אבל בתמונה מצאתי רק אחד...? המון תודה!

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  8. Started by mtomy,

שלום לכולם אני מחפש מארז + ספק למחשב בסביבות 250 ש"ח חייב להיות לו את הדברים הבאים : 1. USB קידמי 2. נוחות בהכנסה והוצאה של חלקים 3. מקום ל 2 CD ו 3 HD (יש לי צורב סקזי). 4.שיהיה לו אוורור טוב. אם יש אפשרות לתצוגה של חום המעבד מקדימה מה טוב אם לו אז לא נורא. בתודה מראש על כל תשובה טל

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  9. אמממ מישהו אולי יכול לעזור לי ולהגיד לי מה ההבדלים בין logitech quick cam pro 3000 לבין logitech quick cam pro 4000 ואני מדבר גם על איכות התמונה, האם יש הבדל? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  10. שלום לכם,מחר אני מזמין את המחשב אני מתלבט בין שני מארזים מה אתם אומרים http://1toppc.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Product_Code=Scorpio-868S או http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/chenbro.html אני מחפש נוחות, להכניס דברים,קירור, ושיראה טוב יותר מאוחר התתלבטות שלי לגבי כרטיס מסך מחכה לתשובה תודה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  11. Started by SABONIS,

עפ"י האתר של אנטק : http://www.antec.com/specs/plusview1000amg_spe.html המידות של המארז הנ"ל הם גובה 52 ס"מ רוחב 20.5 ס"מ ואורך 47 ס"מ (לאחר הפיכה מאינטשים לסנטימטר). משום מה המידות הנ"ל נראות לי לא הגיוניות. המארז הוא מארז TOWER, והמארז הנוכחי שלי(מארז גנרי רגיל) פחות או יותר באותן מידות כמו האנטק הנ"ל. אז איך זה בעצם האנטק לא כל כך גדול? למרות שעפ"י התמונות הוא נראה דיי גדול... ד"א כבר הזמנתי אותו ובקרוב אני אלך לקחת אותו... תודה לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  12. אני מחפש במחיר סביר של בסביבות 200 שקלים משום שראיתי ב 290 שקלים אך עדיף כבר את ה MX... אשמח לקישורים. נ.ב. שיהיה באזור חולון או שיהיה משלוח. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  13. האם המקלדת טובה? ו

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  14. אממ עדיין לא קניתי את המחשב אני קונה מארז איתו התלבטתי בין הארמור, השארק, והטרנספורמר אני צריך שהמחשב שלי יהיה קר ויפה הנה המפרט: כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 4000 (939-pin) Box San Diego 2,447 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 899 ש"ח 2 OCZ 512MB EL DDR PC3200 400mhz Enhanced Latency 2-3-2-6 1,122 ש"ח 1 Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 530 ש"ח 1 GigaByte nVidia GeForce 7800 GTX 256MB GV-NX78X256V-B 3,274 ש"ח 1 Thermaltake Shark VA7000 Black 838 ש"ח 1 OCZ ModStream Power Supply 450W 565 ש"ח 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 390 ש"ח 1 Sony Floppy Drive 1.44 Bla…

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by kobibo,

איך המארז ויותר חשוב איך הספק כח שלו האם הוא מ ver 2.0 ? Thermaltake VB1400BNSI SOPRANO + 400W Case

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  16. Started by kobi_af,

שמעו אז היו לי אוזניות וכל פעם שרציתי לחבר אותו חיברתי מאחורה ושרציתי לשמוע מהרמקולים של המחשב הייתי צריך להוציא וזה נורא מעצבן יש לי שתי חיבורים מקדימה אחד עם סמל של מיק ואחד עם אוזניות . אפשר לעשות משהו מהחיבורים מקדימה שככה יהיה פחות מסורבל?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  17. Started by gman_il,

שלום חברים. הזמנתי מחשב אך לצערי הספק שהזמנתי לא קיים במלאי ואני מחפש משהו באותו סדר גודל של מחיר / איכות. הספק שקניתי ואינו במלאי : אשמח לקבל הצעה לספק חילופי. תודה.

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  18. תקציב לא מובל מכיוון שאני לא רוצה שימיליצו לי על דראק כי אני קמצן לכ ;Dן אני רוצה לדעת מה נחשב טוב בכדי שאני אדע מה אני מפסיד

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  19. Started by eyal00,

שלום, יש לי את העכבר MX 518 יש לו כפתור אחד מעל המינוס שאפשר לבחור מה לעשות איתו(בתוכנה של LOGITECH) יש אפשרות שהוא יפתח את דף האינטרנט? אולי יש איזה קיצור שעושה את זה (CTRL+?) אני זוכר שפעם עשיתי את זה אבל אני כבר לא זוכר...

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  20. Started by FireTrooper,

אתמול בערב קיבלתי את הG15 החדשה שלי הגרסא החדשה כמובן, עכשיו , יש לי כמה שאלות: 1. אני בא להוריד קבצים נגיד Main Screen של איזה מישהו שהכין, עכשיו, יש שם קבצי XDS, איפה אני שם את הקבצים האלה? 2. בכללי, אם אין קבצי התקנה, איפה אני שם את הקבצים? (במידה ואין קבצי התקנה של הפ'צארים) 3. אפשר אתרים טובים להורדות של פאצ'רים לLCD? תודה ומקווה שזה מותר לדבר על פ'אצרים חינמים לG15 [= אני מאוד אשמח אם מישהו אוכל להכנס אלי למסנג'ר לתרום עזרה קצת idan_ezo@walla.co.il עידן.

21. Started by shimonsky,

שלום אני צריך לסרוק תמונות10/15 עבור עריכה לקליפ שיוצג ע"ג מקרן איזו רזולוציה /עומק מתאימה לסריקה כזו ?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  22. Started by Ac-Boy,

שלום =] יש לי את המקלדת הפשוטה של מיקרוסופט שיש בה מקשי קיצור כמו MY DOCUMENT, MY PICTURES, MY MUSIC ועוד.. עכשיו כמעט וכלום לא עובד חוץ ממקשי ההגבה הנמכה וההשתקה של הווליום איך אני מתאם את זה לWINAMP והתמונות שלי לתיקית תמונות וכו'?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  23. שוקל לקנות אותה ובעל חנות הזהיר אותי שיש לה מנסיונו בעיית התאמה לראשי דיו חליפיים\ממוחזרים. הוא הזכיר את עניין הצ'יפ של HP שכנראה הוא הגורם לכך. האם מישהו יכול להעיד מנסיונו על אי ההתאמה הנ"ל? האם לדור הבא HP Officejet J5783 יש את אותה הבעיה? איך ניתן לברר זאת? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  24. השימושים שלי רגילים ביותר, הלכה לי המדפסת הקודמת HP 5150 ואמרו לי בחנות שהיא מצויינת,השימושים שלי הם גם צבע וגם שחור-לבן, אתם ממליצים עליה,היא טובה,ומה עם צריכת הדיו?(יש לה 4 ראשים) תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  25. יש למישהו פתרון ?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים