ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתכנן מפרט מבוסס קונרו (עליו יתבצע OC בסיסי - העלאת BUS ל 333MHZ), ויש לי התלבטות לגבי מארז + ספק: כרגע יש לי ספק FSP350-60THN. השאלה היא האם הוא יחזיק את המערכת כולל ה OC, ואז רק לקנות מארז (כנראה COMPUCASE CI-6A19 BLACK), או שהספק הנ"ל לא יחזיק, ואז לקנות את המארז הנ"ל הכולל ספק 400W (של HEC אם אני לא טועה). דיעות והמלצות יתקבלו בברכה.... המפרט המתוכנן כולל את הרכיבים הבאים: מעבד E6400 / E6600 לוח DFI DELUXE 975X זכרון 2X1GB PQI TURBO DDR2 667MHZ כרטיס מסך 7600GS OC (של BFG) HD 200GB SATA1 MAXTOR HD 80GB SATA2 W.D DVD-RW NEC 3550
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אחרי טראומה מepson cx3700 רצוי עם ראש צבעוני אחד - ולא נפרדים. לשימוש ביתי, עם ראשי דיו גדולים שיספיקו לכמה שיותר זמן. תודה....
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני הולך לקנות עכבר חדש ואני מתלבט בין שניהם! משהו יכול להגיד לי מה יותר טוב ולמה? תודה לעוזרים!@!!!!
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי מקלדת של LOGITECH הדלקתי את המחשב ורק מקשי המולטימדיה עובדים לי. יש למישהו פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה לספק (לחבר שלי) המערכת היא : מעבד - AMD XP 1800 זיכרון - 256 כרטיס מסך - GeFORCE 4 64MB הארד דיסק - 40 GB מערכת לא משהו אבל נשרף לו הספק והוא זקוק לחדש (והוא קונה אולי 160GB ) אז תנו לי בבקשה ספק טוב במחיר טוב .
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
האם המקלדת טובה? ו
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קניתי mio 169 מה אני אמור להתקין לו כדשי שיהיה לו את הכבישים של מדינת ישראל והוא ישמש כgps בכללי אני אשמח לקבל הסבר איך מתחילים להשתמש וכ'ו
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי זיכוי של 189 ש"ח ב- DMO. יש להם את ה- EPSON R-200 שעליה אני יצטרך להוסיף 360 ש"ח. משתלם? למישהו יש ניסיון עם המדפסת? עוד משהו שאני רוצה לדעת איך היא ביחס למדפסת Canon Pixma IP2000 שעולה שם 499
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי איך אני יכול לבדוק עם הספק כוח שלי מחזיק את כל המערכת?? יש לי ספק כוח סטנדרטי PSU400W מפרט מחשב: Amd 3500(venice) Abit an8ultra Gigabyte 6600gt 512kb Croshair cl2 80gb Sata2 Teac CDRW 7 fans מאוררים מעמיסים על הספק?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
איך המארז ויותר חשוב איך הספק כח שלו האם הוא מ ver 2.0 ? Thermaltake VB1400BNSI SOPRANO + 400W Case
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
צריך לחבר את שני החיבורים? או רק את החיבור המיוחד של SATA
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות שלט רחוק לשימוש ב HTPC חשבתי שבמקום לקנות שלט בנפרד לקנות איתו כרטיס טלויזיה פשוט שאיתו מקבלים גם שלט בנוסף אני לא כלכך מכיר את הנושא של שלטים לכן אני רוצה לוודא שאפשר לעשות לשלט הסבה לשימוש כולל במחשב .... לדוגמא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מדפסת לא יקרה שתדפיס תמונות באיכות טובה (רוצה להדפיס תמונות על דף מיוחד חלק) ראשי דיו לא יקרים במיוחד ועדיף שתהיה שקטה.. אם יש לייזר שתדפיס תמונות באיכות ולא תהיה יקרה מידי אז בבקשה שימו. תודה מראש על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אמממ מישהו אולי יכול לעזור לי ולהגיד לי מה ההבדלים בין logitech quick cam pro 3000 לבין logitech quick cam pro 4000 ואני מדבר גם על איכות התמונה, האם יש הבדל? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אממ, אני משחק רק משחקי , FSP בעיקר עבודה משרדית. לא צריך אלחוטי. ללא חריגה של שקל בודד, זה מוגזם להוציא יותר מזה על עכבר..... (לפי דעתי) יש בחירה יותר טובה? (אפשר גם בפחות כסף) תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצאתי את הסט הזה של מקלדת ועכבר אלחוטיים: Logitech UltraX Cordless Media OEM https://www.misradia.co.il/application/product_viewRegular.asp?itemId=2756&Pid=388#RequestedProduct מישהו רכש את הסט ויכול להמליץ לקנות או להמנע? האם יש לכם להמליץ על סט חלופי במחיר של עד 300 שח? הסט אמור לשמש לעבודה וגם לקולנוע-ביתי. רוב תודות לכל העונים. אבירם
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
P-4 3Ghz Presscot 1Mb ASUS P4GD1 Intel 915P PGA 478 GIGABYTE ATI RADEON X1600PRO 256MB x2 Kingston DDR 512Mb 400MHz x2 Kingston DDR 256Mb 400MHz x1 Maxtor 40G x1 WD 80GB x1 Sony DVD R/RW
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
חשבתי על זה אל פסק EVER POWER 1000VA מתאים למערכת ביתית עם מסך "17 או 19" עם לוכד ברקים לקו הטלפון שנתיים אחריות מגן מפני קפיצות חשמל (Spikes) http://www.goopshop.co.il/hot_sale_product/z_30236.jpg אם לא טוב תביאו לי משהו טוב במחיר של עד 500
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות כבל עגול של ATA שרגיש ל-UV, ויש לי כמה שאלות: 1) מה ההבדל בין FLOPPY ל- ATA133??? 2) ואיזה אורך עדיף לקחת למארז טרנספורמר: 90cm או 60cm? אני מעדיף שהכבל לא יהיה ארוך מדי, ומעדיף שאפילו יהיה קצת מתוך כדי שלא יחסום את זרימת האויר, אז אתם חושבים ש-60cm יספיק? או שעדיף 90cm??? תודה
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
שלום לכולם.... רציתי לשאול....רכשתי גיימקיוב מארה"ב והוא פועל על מתח של 110 וולט....כיצד אני אמור להפעיל אותו במתח הקיים בארץ? האם יש לכם המלצות לגבי מוצרים ספציפיים? תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר שהוא מדפסת,מכונת צילום, סורק וחשוב מאוד - פקס. אני סטודנט, כך שאני ממש לא צריך משהו איכותי. הדרישות שלי מהמדפסת לפי סדר חשיבות הן: 1. שתהיה זולה ככל הניתן - כולל מחיר קניית המדפסת ואחזקתה (דיו, דפים וכו') וגם עדיף שתהיה חסכונית בחשמל. 2. שלא תהיה גדולה וכבדה במיוחד. 3. איכות סריקה וצילום טובה ואיכות הדפסה ושליחת פקסים סבירה בלבד. אני בהחלט לא מחפש את המכשיר הכי טוב עד 500 שקל, אלא את הכי זול שיעשה את העבודה ברמה מינימלית עד סבירה. כך שאם יש מכשירים טובים ב-250-350 שקל אני בהחלט אעדיף אותם. תודה
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
טוב... רציתי המלצה למצלמת אינטרנט (עדיפות לחברות מוכרות כגון logitech) עד 400 ש"ח תודה....
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מחפש עכבר ומקלדת למשחקים המליצו לי על Logithch Media Keyboard Elite+Logitech MX-518 מה אתם אומרים? דרך אגב אם אפשר פחות מ500 אז זה יהיה טוב יותר
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הכבל מתח שיוצא מהספק שלי לא מגיע לפלופי ואין לי שום ככונה להחליף ספק. יש דבר כזה כבל מאריך? איפה אפשר לקנות?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-