עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by GlolG,

מהם ההבדלים בין שני הדגמים הללו ? ?HEC Compucase CI-6A21 400W? ל - ?HEC Compucase CI-6A19 400W?

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  2. Started by גילST,

הכותרת אומרת הכל... חיפשתי בכל חנויות המחשבים שאני מכיר ברשת ולא ראיתי שלאף חנות יש להציע מארזי micro itx שמתאימים למשל ללוחות הקטנים של VIA עם המעבד המולחם (שנמכרים כרגע רק בפלונטר), כל מה שיש לחנויות להציע זה מארזי BAREBINE שמגיעים כבר עם לוח אם וכזה אני לא רוצה... אז אם מישהו יודע איך אפשר להשיג מארז כזה אני אשמח לשמוע תודה

3. Started by ish,

בעקרון אני מחפש עכבר חדש הייתי כבר דיי סגור על הG7 הגעתי אתמול לחנות ראיתי אותו הוא נראה נחמד רק דבר אחד מנע ממני לקנות אותו וזה הכפתור BACK ו FORWARD שאני לא יודע אם יש לו או אין לו, לMX1000 ראיתי יש בצד האגודל 3 כפתורים פה יש סהכ כפתור אחד שאין לי מושג מה התפקיד שלו וגם לא מצוין מה התפקיד שלו באתר של לוג'יטק, משהו יודע מה השימוש שלו? בתכלאס הG7 בא להחליף את הMX1000? או שזה שני עכברים שונים? מה גם שהצורה של הG7 נראה פחות נוחה ליד, רשום שהוא נועד לגיימרים השאלה שלי אם אפשר לתכנת את הכפתור הזה לעשות משהו ומה התכלית שלו. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by faceman_007,

אך החברה הזאת במארזים יותר טובים מThermalTake ?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  5. יש לי איזה מחשב ישן עם לוח אם מיקרו-ATX, הכל בסדר חוץ מהמארז המעפן שממש חוסם גישה לכל דבר (למשל בשביל להחליף זכרון אני צריך לפרק את ההרדיסק !) למישהו יש המלצה על מארז קטן ונוח יחסית ? (חשוב שיהיה קטן, אבל לא איזה קוביה בסגנון של shuttle וכאלה, הם צריכים ספק כוח קטן, נכון ?) אני מתכוון לעשות בו הרבה החלפות חומרה. אה, ואני לא מודר, אז אין מה לדבר על לעשות משהו עם המארז הנוכחי. תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  6. שלום אני צריך מדפסת משולבת (סורק, צילום, פקס) בעיקר להדפסת עבודות מצגות, חשיבות לא קטנה גם להדפסת תמונות מהמצלמה הדיגיטלית(אין כרגע אבל בעוד כמה חודשים, מצלמה איכותית- לא דראק) הדפסת תמונות לא בכמות מסחרית הכי חשוב שהאיכות של התמונוה תיהיה מיטבית. תודה רבה. אלכס.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  7. Started by eyal00,

שלום, יש לי את העכבר MX 518 יש לו כפתור אחד מעל המינוס שאפשר לבחור מה לעשות איתו(בתוכנה של LOGITECH) יש אפשרות שהוא יפתח את דף האינטרנט? אולי יש איזה קיצור שעושה את זה (CTRL+?) אני זוכר שפעם עשיתי את זה אבל אני כבר לא זוכר...

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  8. Started by Ameralis Zaiir,

טוב, לא ידעתי באיזה פורום זה צריך להיות אז רשמתי פה. אני שוקל לקנות מצלמת ווידאו, ואני רוצה להשתמש במחשב לעריכה. (לא מקצועית... סתם עריכה, לחתוך קטעים וכו') אז קודם כל אני רוצה להבין מה הכוונה בכלל במצלמת ווידאו דיגיטלית, ומה ההבדל בינה למצלמת ווידאו רגילה (אני יודע ששניהם מתבססות על קלטות, והדיגיטלית לא עובדת על כרטיסי זיכרון) וגם, מה ההבדל בין עריכה עם כרטיס DV, לבין עריכה עם כרטיס רגיל ש"מקבל" אותות ווידאו מכל מכשיר שמשדר באותו כאלו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by roadrunner,

אם יש משולבת עם סורק אני מוכן להוסיף קצת. תודה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  10. אוקיי אז ככה... אני רוצה לקנות אותו אבל איך אני מוודא שהוא מתאים ללוח אם שלי? יש לי לוח אמ של ASUS יותר מזה אני לא יכול להגיד לכם כי אני לא מבין... אני רק יודע שיש לי מקום ל3 כרטיסים... נראה לי שהגרסא שלו זה ASUS P4B533 בבקשה תענו לי..... תודה מראש

11. Started by sroolik,

ואם כן, איך הספק הזה ? כמה וואט?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by yakir8,

שלום אני מחפש פרטים על המארז הזה ?HEC Compucase CI-69U6 400W? אני פשוט לא מוצא עליו כלום תודה מראש

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  13. 1. איזה ספק כח בין ההכי טובים היום בשוק? 2. כמה וואט הוא הספק הכי נמוך? 3. כמה וואט הוא הספק הכי גבוה? 4. האם אפשר להתסדר בלי מאווררים בכלל עם מערכת קירור וספק? תודה למי שיענה לי על השאלות

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  14. אני ממש נואש לדעת, מכיון שאני קונה מחשב...ואני חייב 2 מקומות לכונני דיסקטים...אחד לפלופי ואחד לפאנל של הוולקנו 12 באתר הרשמי רשום 2 גלויים ו-עוד אחד מוחבא...אבל בתמונה מצאתי רק אחד...? המון תודה!

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  15. אני צריך עכבר אלחוטי לשימוש יום יומי וגם קצת למשחקים שלא יעלה את ה-300 שקל

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  16. Started by FatalElement,

http://raidmax.com/product.php?pid=43 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4227 הוא נראה יפה אבל איך הוא באיכות? וכמה אני יקבל זיכוי על הספק?

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  17. אמממ מישהו אולי יכול לעזור לי ולהגיד לי מה ההבדלים בין logitech quick cam pro 3000 לבין logitech quick cam pro 4000 ואני מדבר גם על איכות התמונה, האם יש הבדל? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  18. איך אני יכול לדעת אם הדונגל שלי תומך בפרופיל הזה? יש לי מיקרולינק או שזה מיקרוקום בלוטות' אאל"ט 1.1 איזה אוזניות BT אלחוטיות יותר טובות- לוג'יטק או HP? תודה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  19. הנה התמונה לאו דווקא כזו אבל עיקרון זהה ואם מישהוא מכיר כמה ערכות כאלו שיפרט

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  20. Started by ravnadal,

אני כבר בסבב השני עם כסא F15 (כסא שעולה +-900 בזמנו היה +-700) והאמת שכבר נמאס מהכסא הזה. אני יודע שבת'כלס זה דיי גימיק הכסאות גיימר האלה וצריך פשוט לקחת כסא מחשב\מנהלים נוח. אבל דווקא ישבתי על אחד בחנות שהיה מאוד נוח וגם נראה עמיד עם בסיס מברזל ולא פלסטיק העניין שרצו עליו 2000 וזה עוד היה מתצוגה כסאות גיימינג אחרים שישבתי עליהם לא היו כל כך נוחים וגם עלו חצי מהמחיר. עקב זה שיש רק שנה אחריות במרבית המקרים לא נראה לי סביר להוציא סכומים גבוהים על הכסאות האלה מצד שני במידה והם כן שורדים שנים על גבי שנים חבל להתפשר על משהו מתפרק ולא איכותי. בעיה נוספת זה שכל הריפוד עם הזמן שוקע ולא באמת ניתן להחליף אותו אלא להחליף את כל הכסא. גם בכסאות היקרים הרי…

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  21. Started by oz12,

מישהו יודע מתי אמור להגיע לארץ המקלדת החדשה של לוגיטק? מקלדת ה diNovo Edge ומה יהיה מחירה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by KYSG,

האם הספק הזה: Enermax / 535-Watt / ATX / Dual 80mm Fan / SLI-Ready / SATA-Ready / 20/24-Pin / Power Supply יחזיק את הכרטיס מסך הזה?: XFX GeForce 7800 GTX OverClocked 490MHZ / 256MB DDR3 / PCI Express / SLI / Dual DVI / VIVO/ Video Card

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  23. אני קונה מחשב חדש לכבוד הבר מצווה שלי והכרטיס מסך הוא raedron 9700 אני רוצה לדעת עם כרטיס הזה טוב ועם אתם מעונינים לדעת איזה מחשב אני קונה אז הפרטיים הם: מסך: samsung 171s lcd מארז: enermax לוח אם: asus p4t 533c מעבד: intel p-4 2.53 533 mhz זיכרון: kingstone 256x2 pc- 1066=512 rdram דיסק קשיח: wd 120gb 7200rpm 8mb cach ברטיס מסך: ati redrone 9700. כרטיס קול: creative audigy plantinum ex די.וי.די: pioneer a06s צורב: asus 48x 16x 48x מקלדת+עכבר לייזר: locgithac dasktop רמקולים: creative ttd 5700 5.1. עם המחשב אני מקבל: win' xp pro 2002 ומשחקים חדשים ולוהטים. אז בבקשה כול מי שמבין שיעזור לי והכתוב לי תודה מראש c.j.s ]

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  24. Started by CS1994,

שלום לכולם. יש ברשותי מחשב נייד מדגם ASUS UX430UNR ואני מעוניין לקנות תחנת עגינה. כרגע, לתחנת העגינה אני מעוניין לחבר רמקול, 2 מסכים (FHD מדגם של SAMSUNG 24 אינץ') , מצלמת אינטרנט ומקלדת + עכבר. בעתיד, ארכוש מסך מרכזי בגודל של 32/34 אינץ' (להערכתי הוא יהיה 2K או 4K) ואשאיר בנוסף אליו את אחד המסכים שקיימים. לאחר בדיקה אני מבין שתחנות עגינה יכולות להיות בעיתיות אם לא בוחרים אותם נכון, לכן אשמח לייעוץ. חיפשתי באינטרנט לגבי אם הדגם שלי ניתן להטענה דרך תחנת עגינה כזאתי או אחרת, אך לא מצאתי מידע בנושא. אהיה מאוד מעוניין שהתחנת עגינה כמובן תטעין לי את המחשב. אשמח מאוד לעזרה והמשך יום טוב

25. Started by Lirux,

יש לי dfi lanparty ultra-d וכשאני מחבר את האיריבר שלי למחשב הוא רושם לי: התקן זה מסוגל לביצועים טובים יותר אם יחובר לusb 2 משהו כזה... ולא משנה לאיזה חיבור אני מחבר אותו על הלוח...זה אותו דבר... איך אני מסדר את זה... ועוד משהו ב bios זה מוגדר שהלוח ישתמש בusb גם 1.1 וגם 2...

• 4 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.