ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
הנה התמונה לאו דווקא כזו אבל עיקרון זהה ואם מישהוא מכיר כמה ערכות כאלו שיפרט
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
לא צריך משהו עם קצב ריענון ורזולוציה יוצאת דופן עד כדי כך שהUPLOAD שלי בכל מקרה לא יעמוד בזה כשאני מדבר. אבל אני צריך משהו נוח שאפשר לחבר למסך LCD ושיעבוד טוב בתאורת לילה. כמה שיותר זול יותר טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי אמור להגיע לארץ המקלדת החדשה של לוגיטק? מקלדת ה diNovo Edge ומה יהיה מחירה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכם,מחר אני מזמין את המחשב אני מתלבט בין שני מארזים מה אתם אומרים http://1toppc.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Product_Code=Scorpio-868S או http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/chenbro.html אני מחפש נוחות, להכניס דברים,קירור, ושיראה טוב יותר מאוחר התתלבטות שלי לגבי כרטיס מסך מחכה לתשובה תודה
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב שיהיו בו שני כוננים קשיחים, כונן DVD וצורב (בנפרד).הכרטיס מסך יהיה Radeon 9800 pro,רציתי לדעת אם הספק הבא יספיק לי: http://www.pch.co.il/docs/pd-938828134.htm תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש לכבוד הבר מצווה שלי והכרטיס מסך הוא raedron 9700 אני רוצה לדעת עם כרטיס הזה טוב ועם אתם מעונינים לדעת איזה מחשב אני קונה אז הפרטיים הם: מסך: samsung 171s lcd מארז: enermax לוח אם: asus p4t 533c מעבד: intel p-4 2.53 533 mhz זיכרון: kingstone 256x2 pc- 1066=512 rdram דיסק קשיח: wd 120gb 7200rpm 8mb cach ברטיס מסך: ati redrone 9700. כרטיס קול: creative audigy plantinum ex די.וי.די: pioneer a06s צורב: asus 48x 16x 48x מקלדת+עכבר לייזר: locgithac dasktop רמקולים: creative ttd 5700 5.1. עם המחשב אני מקבל: win' xp pro 2002 ומשחקים חדשים ולוהטים. אז בבקשה כול מי שמבין שיעזור לי והכתוב לי תודה מראש c.j.s ]
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אממ עדיין לא קניתי את המחשב אני קונה מארז איתו התלבטתי בין הארמור, השארק, והטרנספורמר אני צריך שהמחשב שלי יהיה קר ויפה הנה המפרט: כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 4000 (939-pin) Box San Diego 2,447 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 899 ש"ח 2 OCZ 512MB EL DDR PC3200 400mhz Enhanced Latency 2-3-2-6 1,122 ש"ח 1 Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 530 ש"ח 1 GigaByte nVidia GeForce 7800 GTX 256MB GV-NX78X256V-B 3,274 ש"ח 1 Thermaltake Shark VA7000 Black 838 ש"ח 1 OCZ ModStream Power Supply 450W 565 ש"ח 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 390 ש"ח 1 Sony Floppy Drive 1.44 Bla…
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מהם ההבדלים בין שני הדגמים הללו ? ?HEC Compucase CI-6A21 400W? ל - ?HEC Compucase CI-6A19 400W?
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למדפסת all in one אלחוטית הכוללת פקס, סורק והדפסה איכותית עם דגש על תמונות. מהירות ההדפסה פחות רלוונטית כי אני לא הולך להדפיס כמויות גדולות אך חשוב לי אפשרויות פוטו מתקדמות להדפסת תמונות באיכות גבוהה עם תמיכה בדפים מיוחדים וכל מה שקשור לתמונות. תקציב: עד 1500 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות תG15 החדשה צלצלתי לחנות שאלתי עם יש לה על המקשים עברית והמוכר אמר שכן.... אבל לפי דפדוף קצר בפורום אני מבין שלא... אז יש או אין? ;D
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
איך הוא? ואיך המקלדת Logitech Media Keyboard Elite?[br]פורסם בתאריך: 13.10.2007 בשעה 18:09:18 למה לא עונים לי ? :\
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי GF2 Ti ואני חושב שהוא לא GOLDEN SAMPLE בגלל כפתור שחסר בתוכנה EXPERTOOL. אם יש למישהו את הכרטיס הזה והוא כן GOLDEN SAMPLE או אפילו אם הוא אינו בטוח בעצמו אנא הגב כדי שאוכל לוודא את העניין ב-100%. תודה.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ספק בבד ולא רוצה לקנות מארז ולשים את המחשב ליד המסך הרי שי לי הייפר 6 אז גם ככה אני לא יכול להעמיד אתה מארז כי אני לא רוצה לסכן את הלוח ואת הכרטסי מסך שלי... אז האם זה בריא שהלוח וכל החלקים יהיו ליד המסך כל הזמן... נגיד: חלקים מסך -----------------------------------
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
1. איזה ספק כח בין ההכי טובים היום בשוק? 2. כמה וואט הוא הספק הכי נמוך? 3. כמה וואט הוא הספק הכי גבוה? 4. האם אפשר להתסדר בלי מאווררים בכלל עם מערכת קירור וספק? תודה למי שיענה לי על השאלות
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אני ממש נואש לדעת, מכיון שאני קונה מחשב...ואני חייב 2 מקומות לכונני דיסקטים...אחד לפלופי ואחד לפאנל של הוולקנו 12 באתר הרשמי רשום 2 גלויים ו-עוד אחד מוחבא...אבל בתמונה מצאתי רק אחד...? המון תודה!
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מכשירי תאורה מסוימים למארז שאין להם מפסקים של הפעלה או כיבוי והם כל הזמן דולקים וזה קצת מעצבן. לכן אני שואל אם מישהוא מכיר מכשיר זול ( לא בקר תאורה ) שאיכשהו מחברים אותו לקתודה למשל, ואותו שמים במקום של כרטיס PCI או משהוא כזה, ואזאפשר על ידיו להדליק ולכבות את הקתודה או מהשזה לא יהיה בלי צורך בניתוק הקתודה עצמה או פתיחת המארז???? אני חוזר, אני לא רוצה בקר תאורהשעולה אפילו 100ש"ח, מכיון שאני גם ככה מתכון לקנות תאורה למארז ( sunbeam chamelon ) אבל אני רוצה קצת לשחק עוד עם התאורה של המארז ולהכניסמשהוא קטן כמו ה- laser beam led של sunbeam, שהם קטנים כאלהואני רוצה להדגיש איתם מקום מסוים וקטן, ודברכז העול בנועה 15-20 שקל, ולכן אני לא מתכוון לקנות עוד בקר תא…
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
NEC ND3550 רציתי לדעת איך הוא בכללי ... קיבלתי אותו אתמול
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
לאן אני מחבר את הכבלים הקטנים שיוצאים לי מכפתור ההדלקה של המחשב ללוח?
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
אמממ מישהו אולי יכול לעזור לי ולהגיד לי מה ההבדלים בין logitech quick cam pro 3000 לבין logitech quick cam pro 4000 ואני מדבר גם על איכות התמונה, האם יש הבדל? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
חשבתי על זה אל פסק EVER POWER 1000VA מתאים למערכת ביתית עם מסך "17 או 19" עם לוכד ברקים לקו הטלפון שנתיים אחריות מגן מפני קפיצות חשמל (Spikes) http://www.goopshop.co.il/hot_sale_product/z_30236.jpg אם לא טוב תביאו לי משהו טוב במחיר של עד 500
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מקלדת מוארת, הכוונה שמתחת למקשים יהיה לאדים כלשהם אשר יאירו, או להפך, משהו להכניס מתחת למקלדת שיאיר, יש כזה דבר? תודה לעוזרים :yelclap: :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים עד 400 ש"ח בסה"כ (עדיף פחות) לשימוש משרדי. המקלדת צריכה להיות קטנה ולהכיל מקשי מולטימדיה בסיסים ושהעכבר יהיה בעל לחצני אחורה קדימה וקל יחסית
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-