ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מניסיון של 2 מקלדות אני יודע לא לנסות ליבש מעט וישר להפעיל במחשב כי טיפות מים שנשארו על הלוח תוך כמה דקות מתחילות לשרוף מגעים או משהו בסגנון. אני לא מתכוון לחבר את המקלדת למחשב עד שאני בטוח במאה אחוז שזה בסדר, מה צריך לעשות חוץ מסתם יבוש חיצוני עם מיבש שיער או משהו בסגנון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אממ עדיין לא קניתי את המחשב אני קונה מארז איתו התלבטתי בין הארמור, השארק, והטרנספורמר אני צריך שהמחשב שלי יהיה קר ויפה הנה המפרט: כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 4000 (939-pin) Box San Diego 2,447 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 899 ש"ח 2 OCZ 512MB EL DDR PC3200 400mhz Enhanced Latency 2-3-2-6 1,122 ש"ח 1 Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 530 ש"ח 1 GigaByte nVidia GeForce 7800 GTX 256MB GV-NX78X256V-B 3,274 ש"ח 1 Thermaltake Shark VA7000 Black 838 ש"ח 1 OCZ ModStream Power Supply 450W 565 ש"ח 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 390 ש"ח 1 Sony Floppy Drive 1.44 Bla…
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
שוקל לקנות אותה ובעל חנות הזהיר אותי שיש לה מנסיונו בעיית התאמה לראשי דיו חליפיים\ממוחזרים. הוא הזכיר את עניין הצ'יפ של HP שכנראה הוא הגורם לכך. האם מישהו יכול להעיד מנסיונו על אי ההתאמה הנ"ל? האם לדור הבא HP Officejet J5783 יש את אותה הבעיה? איך ניתן לברר זאת? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
השימושים שלי רגילים ביותר, הלכה לי המדפסת הקודמת HP 5150 ואמרו לי בחנות שהיא מצויינת,השימושים שלי הם גם צבע וגם שחור-לבן, אתם ממליצים עליה,היא טובה,ומה עם צריכת הדיו?(יש לה 4 ראשים) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לגיים פאד למחשב בסכום של כ-200 עד 250 ש"ח אני צריך בעיקר למשחקי ספורט ומרוצים... שמעתי שגיים פאד של XBOX תומך בהרבה יותר משחקים אם זה נכון אשמח לשמוע גם המלצות בשבילו ד"א מה יותר נוח בעיצוב של XBOX או של PS ?! תודה
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום אני צריך מדפסת משולבת (סורק, צילום, פקס) בעיקר להדפסת עבודות מצגות, חשיבות לא קטנה גם להדפסת תמונות מהמצלמה הדיגיטלית(אין כרגע אבל בעוד כמה חודשים, מצלמה איכותית- לא דראק) הדפסת תמונות לא בכמות מסחרית הכי חשוב שהאיכות של התמונוה תיהיה מיטבית. תודה רבה. אלכס.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
היי מחפש אוזניות + מיקרופון טובות תקציב: 300+- שמתי לב של KOSS יש אחריות לכל החיים , שזה דיי מדהים ויחסית מרגיע! מתלבט בין PLANTRONICS Audio 360 ל-KOSS SB40 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7015 -PLANTRONICS Audio 360 http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/p?openform&pc%5Emm%5ESB40 - KOOS SB40 אם יש לכם המלצות לאוזניות אחרות או נסיון אם האוזניות אשמח לשמוע תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום =] יש לי את המקלדת הפשוטה של מיקרוסופט שיש בה מקשי קיצור כמו MY DOCUMENT, MY PICTURES, MY MUSIC ועוד.. עכשיו כמעט וכלום לא עובד חוץ ממקשי ההגבה הנמכה וההשתקה של הווליום איך אני מתאם את זה לWINAMP והתמונות שלי לתיקית תמונות וכו'?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מקלדת מוארת, הכוונה שמתחת למקשים יהיה לאדים כלשהם אשר יאירו, או להפך, משהו להכניס מתחת למקלדת שיאיר, יש כזה דבר? תודה לעוזרים :yelclap: :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש עכבר ומקלדת חוטיים בתקציב של עד 600 ש"ח. אני משתמש במחשב בעיקר לעבודה ולפעמים למשחקי רשת. לאחר שערכתי חיפוש בנושא באינטרנט חשבתי לרכוש את המוצרים הבאים: מקלדת: Logitech G15 Gaming Keyboard עכבר: Logitech G5 Laser Mouse האם יש לכם המצלות למוצרים אחרים באיכות דומה? אולי יש סטים טובים של עכברים ומקלדות? בתודה מראש, Humpo
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, יש לי את העכבר MX 518 יש לו כפתור אחד מעל המינוס שאפשר לבחור מה לעשות איתו(בתוכנה של LOGITECH) יש אפשרות שהוא יפתח את דף האינטרנט? אולי יש איזה קיצור שעושה את זה (CTRL+?) אני זוכר שפעם עשיתי את זה אבל אני כבר לא זוכר...
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני ורצה ליקנות את העכבר g7 של לויגיטק ואו אלחותי ויש לי גם מיקלדת של מיקרוסופט אלחוטית ואני רוצה לדעת עם זה יפריעה אחד לשני ועם אני יכול לעשות את זה ביכלל שיש שתי מקלטים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מדפסת לייזר צבעונית של סמסונג דגם 480.. המדפסת לא מדפיסה טוב צבע אדום, יוצא לכיוון אדום בהיר בהדפסה ולא בגלל חוסר בטיונר, השימוש רק בטיונרים מקוריים. זה יכול להיות קשור לתוף שקראתי שמחליפים מדי פעם כי לא נגעתי בו אף פעם? גם מיכל שאריות מקורי רק ניקיתי אותו מספר פעמים ואף פעם לא החלפתי אותו, או שעוד משהו שאני לא יודע? המדפסת בת 3 וחצי שנים. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם קיימות מצלמות רשת שמאפשרות שליטה ידנית (באמצעות תוכנה) על זמן החשיפה בצילום סטילס. בעיקרון אני צריך מצלמה שניתן לחבר ולפקד מהמחשב, לצילום סטילס בתנאי אור נמוכים (כנראה שנמוכים מאוד), ושתעשה פוקוס לבד. התקציב עד נניח 400-500 ש"ח, אבל חשבתי אולי מצלמות רשת אפשר להשיג בזול בהרבה. מישהו יודע אם סדרת Life Cam של מיקרוסופט מאפשרת משהו כזה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום מחפש צורב דיסקים /כולל קריאת דיסקים חיצוני למחשב נייח אשמח להמלצה לדגם מקור רכישה בברכה R
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני צריך לחבר 2 מחשבים ל - 2 מסכים באופן כזה שניתן לעבור בין מחשבים בקלות (dual monitor 2-port KVM) לא מצאתי KVM מתאים בחנויות בארץ (חיפשתי אצל הגדולים), ומצאתי כמה באמזון. העניין הוא שמצאתי 2 דיי זהים שהאחד בעלות כפולה מהשני. ה - KVM הראשון (TESmart) בעלות 240$ ה - KVM השני (GREATHTEK) בעלות 109$ ההבדל היחיד בניהם זה שהיקר תומך ב - 4K@60Hz והזול ב -4K@30Hz (אגב, זה אומר 30FPS או שאני מבלבל נתונים?) בקיצור, ההבדלים משמעותיים בין המוצרים? יש סיבה לקנות את היקר?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
- 1 follower
-
-
הכל - מדפסת וסורק.. עד 550 שקל... תודה מראש... צ'יקו..
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
המחשב שלי: Intel Pentium4(Northwood) 3.0GHz MSI 915P Combo Samsung 256MBX2 PC3200 400Mhz Dual MSI NVIDIA 6600TD 128MB 128BIT PCIE GDDR3 Samsung 120GB S-ATA הספק והמארז לא ממש ידועים לי... על מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
-
http://raidmax.com/product.php?pid=43 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4227 הוא נראה יפה אבל איך הוא באיכות? וכמה אני יקבל זיכוי על הספק?
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום חברים. הזמנתי מחשב אך לצערי הספק שהזמנתי לא קיים במלאי ואני מחפש משהו באותו סדר גודל של מחיר / איכות. הספק שקניתי ואינו במלאי : אשמח לקבל הצעה לספק חילופי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
האם להתפשר על הדגם הבא: 009PRE 400W 12+8 cm Fan ניסיתי לחפש עליו קצת, כל מה שמצאתי היה אתר אחד: http://www.reut.co.il/heb/index.php?manager=products&amount=24&from=96 או שווה להשקיע 300 ש"ח יותר ולקנות בחנות אחרת שמחזיקה מארזי COMPUCASE ??
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-