ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
יש לכם המלצות למדפסת שכזו?המטרה העיקרית היא להדפיס על שקפים מיוחדים עבודות גראפיקה, שאחרכך יהיה ניתן לגהצם לחולצה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין בנושא אבל אמרו לי שהמינימום למחשב זה 600VA ... עכשיו אני לא יודע איזה חברה מה לקחת... יש גם 700VA , 800VA אני לא יודע מה לקחת לגיבוי טוב... בקיצור מי שמבין ויש לו ידע באל פסק ויש לו אל פסק שימליץ על משהו ולמשל מהו זמן הגיבוי... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
משהו יודע אם מוכרים כונן כזה בארץ ואם כן אז איפה..? תודה מראש...! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי מארז שיש לו כרגע 3 מאווררים, 2 הרד דיסקים (אחד מהם בתוך מגירה), צורב, כונן די וי די. המארז עובד עם ספק 300W אני עומד להוביף למחשב עוד מאוורר אחד של 80 עם לדים ועוד אחד של 120 ו2 מאווררים לאחד ההארד דיסקים. בנוסף לזה אני מוסיף קתודה כפולה ולבסוף מוניטור טמפרטורה ושליטה על 2 מאווררים של אנרמקס. עכשיו, לפני שאני מבצע שינוייים במחשב אני רוצה לדעת אם אני הולך לשרוף את הפקינג מחשב ולקנות ספק חזק יותר או אם הספק 300 יספק לי את הכוח שאני צריך?! עזרה דחוף בבקשה תודה :-\
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מהמחשב המקומי זה מדפיס בסדר גמור.. אבל כשאני מדפיס ברשת זה מדפיס הפוך כאילו במקום לכתוב שלום זה כותב םולש.. מישהו שמע על זה??
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
קניתי עכבר MX1000 לפני חודש ואני רוצה עכשיו מקלדת אלחוטית שתתאים לו.אתם יודעים איזה תתאים לו? רק מקלדת בניפרד
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
משהו זול, שיהיה פקס, מדפסת, סורק ומכונת צילום(שיהיה אפשר לצלם גם ספרים). תודה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
רציתי לשאול כמה שאלות על הG5 שאני כנראה יקנה.. 1. האם הוא יתאים לי למשחקי אסטרטגיה ? (אני יודע שהעכבר הוא למטרות משחקים אך השאלה לאיזה<<) 2.ראיתי שיש לו עיצובים שונים אז מישו יודע כמה יעלה לי לשדרג אותו לעיצוב אחר ? 3. קישור לנקודת מכירה באזור המרכז אמין שאוכל לקנות וגם במחיר הטוב ביותר כמובן 4. הסבר קטן בכלליות על לחצני העכבר בתפקודי הDPI שלו.. דרך אגב אתם חושבים שהוא בכלל עדיף על העכבר של RAZER Copperhead? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
יש לי AMD אטלון 64 3000+ לוח אם nForce4-4x - Gigabyte GA-K8NF-9 (939) ג'יגה זכרון פנימי כרטיס מסך 6600GT של GIGABYTE הארד דיסקשל 200 SATA צורב DVD וזהו בערך.. בשביל כזה דבר אי אפשר להסתדר טוב אם מארז רגיל - פשוט? או שכדאי להשקיע במארז של HEC? או חברה אחרת.. אני לא רוצה להוציא על המארז יותר מ400 ש"ח. כולל הספק.. והבנתי שמקבלים עם HEC ספק טוב. אם יש לכם המלצות לגבי מארזים אחרים או פשוט להיות עם מארז רגיל תכתבו ואני לא עושה אובר קלוקינג תודה מראש טומי
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי איזה מחשב ישן עם לוח אם מיקרו-ATX, הכל בסדר חוץ מהמארז המעפן שממש חוסם גישה לכל דבר (למשל בשביל להחליף זכרון אני צריך לפרק את ההרדיסק !) למישהו יש המלצה על מארז קטן ונוח יחסית ? (חשוב שיהיה קטן, אבל לא איזה קוביה בסגנון של shuttle וכאלה, הם צריכים ספק כוח קטן, נכון ?) אני מתכוון לעשות בו הרבה החלפות חומרה. אה, ואני לא מודר, אז אין מה לדבר על לעשות משהו עם המארז הנוכחי. תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אני מרוויח משהו אם הוא מחובר בUSB (דיוק\מהירות\WHATEVER), או ששני החיבורים אותו דבר?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תG15 החדשה צלצלתי לחנות שאלתי עם יש לה על המקשים עברית והמוכר אמר שכן.... אבל לפי דפדוף קצר בפורום אני מבין שלא... אז יש או אין? ;D
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
מצאתי מדפסת משולבת של לקסמרק מסוג X5130 במחיר 579 ש"ח התקציב שלי הוא כ 600 ש"ח פחות או יותר. רציתי לדעת האם אתם ממליצים על המדפסת הזאת? או שמישהו יכול להציע משהו אחר ויותר טוב במחיר הזה רציתי גם לדעת איך היא מבחינת אחזקה של דיו? ראשי הדיו שלה יקרים? תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת אם במאז הזה יש ספק תגידו לי בבקשה איזה ספק ואיך ידעתם כי לא רשום לא? http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm ואם הוא יותר טוב מהספק שבמארז hec compuse ci 6a19
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה לספק (לחבר שלי) המערכת היא : מעבד - AMD XP 1800 זיכרון - 256 כרטיס מסך - GeFORCE 4 64MB הארד דיסק - 40 GB מערכת לא משהו אבל נשרף לו הספק והוא זקוק לחדש (והוא קונה אולי 160GB ) אז תנו לי בבקשה ספק טוב במחיר טוב .
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כבר הזמנתי את הלוח אם +ep-8rda3 עכשיו ביגלל שיש ללוח שני כרטיס רשת עליו אני לא מצליח לימצאו מארז שיש בוא את אותו הדבר מאחורה. אם אין מארז בבקשה תנו הצעות מה לעשות. ??? בתודה ומחכה לעזרה סתיו.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
Hey guys, someone heard about this case? he`s very nice and got psu and ports and also very cheap (380nis be`ereh be Aus), someone know something about him or about him and his psu? thanks ! P.S Here his pic :
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, בקרוב מאוד (מחרתיים) אני טס לתאילנד ורציתי לדעת אם מלבד את המצלמות (שאפשר לקנות ממש בזול גם כאן, אבל שם זה עוד יותר זול) ואת החיבור למחשב והתוכנה, האם כדאי לי לקנות גם מחשב זול שם שיפעיל את המצלמות? כרגע אין במקום שאני רוצה להפעיל את המצלמות מחשב, המקום שממנו אני רוצה לצפות במצלמות הוא מהמחשב המרוחק, לכן אין לי צורך במסך מחשב למעט בשלבי ההתקנה. אני זקוק למחשב אמין או אולי שיטה אחרת של מצלמות אולי מצלמות IP עדיף לי? האם כדאי לקנות את המחשב בארץ וזהו? עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אמממ מישהו אולי יכול לעזור לי ולהגיד לי מה ההבדלים בין logitech quick cam pro 3000 לבין logitech quick cam pro 4000 ואני מדבר גם על איכות התמונה, האם יש הבדל? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשמוע קצת דגובות על ההגה של לוגי'טק ,דגם ששמו DEXXA. עם אתם מכירים זה לא ההגה חדש כל כך. תודה- THANKS
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שווה לי לקנות תמקלדת שה"נל ב1300 ש"ח? וזה DPI בעכברים שאומרים נגיד 800DPI והאם יש שינוי ב DPI בין עבר אלחוטי ללא אלחוטי?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מחפש האם קיים כבל USB לטלפון או למע' אוזניות עם מקרופון.אפשר גם לשלוח סקיצה לבנייה עצמית. אני רוצה לדבר בתוכנות דיבור כמו סקיפי או מסנגר דרך טלפון במקום לשבת מול המחשב.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
משהו יודע איפה אפשר להשיג sunbeam transformer חוץ מנועה? בנוע אין צבע אחר חוץ מכחול ולא מצאתי איפה עוד אפשר.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן מפרט מבוסס קונרו (עליו יתבצע OC בסיסי - העלאת BUS ל 333MHZ), ויש לי התלבטות לגבי מארז + ספק: כרגע יש לי ספק FSP350-60THN. השאלה היא האם הוא יחזיק את המערכת כולל ה OC, ואז רק לקנות מארז (כנראה COMPUCASE CI-6A19 BLACK), או שהספק הנ"ל לא יחזיק, ואז לקנות את המארז הנ"ל הכולל ספק 400W (של HEC אם אני לא טועה). דיעות והמלצות יתקבלו בברכה.... המפרט המתוכנן כולל את הרכיבים הבאים: מעבד E6400 / E6600 לוח DFI DELUXE 975X זכרון 2X1GB PQI TURBO DDR2 667MHZ כרטיס מסך 7600GS OC (של BFG) HD 200GB SATA1 MAXTOR HD 80GB SATA2 W.D DVD-RW NEC 3550
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... חיפשתי בכל חנויות המחשבים שאני מכיר ברשת ולא ראיתי שלאף חנות יש להציע מארזי micro itx שמתאימים למשל ללוחות הקטנים של VIA עם המעבד המולחם (שנמכרים כרגע רק בפלונטר), כל מה שיש לחנויות להציע זה מארזי BAREBINE שמגיעים כבר עם לוח אם וכזה אני לא רוצה... אז אם מישהו יודע איך אפשר להשיג מארז כזה אני אשמח לשמוע תודה
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-