עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by imac,

האם קיימות מדפסות לייזר איכותיות בפחות מ-500 שקל? וצבעוני?

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  2. אהלן..אתמול קניתי מדפסת HP6500 WIRELESS התקנתי אותה והיא עובדת אחלה פרט לעובדה שבסיום העבודה שלה היא משמיעה רעש של 2 דק' בערך..כאילו שהיא חוזרת למקום שלה...מזיזה שעה את כל הגלגלים וכו'...קיצר מציק ביותר.יש לזה הסבר ופתרון או שהיא פשוט ככה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by wombat,

שלום, אני מעוניין לרכוש (2-3) מצלמות שניתן יהיה לצלם בעזרתן הרצאות ממרחק של כ 5-7 מטר, כל מצלמה תצלם לוח באורך של כ 2 מטר וגובה של כ 1.5 מטר. האיכות צריכה ליהיות טובה מספיק כדי שיהיה אפשר להבין מה כתוב על הלוח בלי מאמץ. המצלמות יהיו מקובעות לתקרה ולא תיהיה גישה אליהן בלי סולם לכן צריך אפשרות לחבר אותן ישירות למחשב ולשלוט עליהן מהמחשב, שיהיה אפשר להתחיל/להפסיק הקלטה, להעביר את הקבצים למחשב. כמובן שהמצלמה תקבל אספקת חשמל ממקור חיצוני ולא מבטריות(עדיף מחיבור USB). חשבתי על מצלמות USB באיכות גבוהה והקלטה בעזרת תוכנת מחשב(אם מישהו יכול להמליץ על תוכנה הקלטה/עריכה שתתאים זה יהיה נהדר) ומיקרופון אלחוטי שהמרצה ישים על החולצה. אין תקציב מוגדר אך עדיף מצלמה כמה שיותר זולה ושתע…

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  4. Started by meird,

חברים, יש לי שלושה סטים של מקלדות ועכברים אלחוטיים של Microsoft. הסטים נמצאים במרחק של 2 מטר אחד מהשני וכל הזמן יש התנגשויות תדרים. ביצעתי שינוי תדרים ע"י לחיצה למך 30 שניות על המקלט ועדיין לא פתר את הבעיה. למישהו יש רעיון כיצד ניתן לפתור? או לחילופין, האם קיימים סטים של מקלדת עכבר שעובדים בתצורת BT? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by boostero,

צריך המלצה למדפסת משולבת למשרד, היא צריכה להיות אמינה חסכונית בצבע ועמידה השימוש הוא בעיקר חשבוניות בערך 450 דפים בחודש ושליחת וקבלת פקסים לא צריכה להיות אלחוטית מתוחכמת או צבעונית מה עדיף לי דיו או לייזר שחור לבן עד 1200 שקל? תודה!

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  6. Started by psychuil,

הדגם הוא SIMPLE_WAY. היא מתחילה להדפיס, משחקת אותה מדפיסה, אבל יוצא דף ריק. מילאתי דיו, אז לא אמור להיות חסר לה כלום. יכול להיות שזה בכלל שמופיע לה שהמחסנית השחורה ריקה? איך אני יכול לעבוד עליה שתחשוב שהיא לא ריקה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by avivboker,

אני רוצה להחליף את המקלדת שלי ואת העכבר התקציב שלי הוא בערך 200 שקל לעכבר ו200 למקדת אני מעדיף עכבר חוטי (למשחקים) שיהיה נוח וטוב מקלדת לא משנה לי חוטי או לא רק המחשב שלי נמצא בחדר חשוך ואני צריך להדליק אור חיצוני כדי לראות את המקשים אז חשבתי על מקלדת עם תאורה אחורית תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by lital1,

שלום! יש לי מדפסת מסוג סמסונג ML-2251N - מדפסת לייזר. יש לי איתה בעיה - כל מה שאני מדפיסה יוצא עם חצאי עיגולים שחורים בצדדים. אין לי מושג איך לתקן.. אשמח להצעות... תודה ליטל

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  9. Started by sleep_walker,

שלום לכולם! יש לי מקלדת Microsoft SideWinder X6 שהיא תפקדה באופן טוב ובמיוחד בלילה אם האור האדום ממש נוח (כשהחברה ישנה אפשר לשחק ) לפני כמה זמן היא פשוט הפסיקה לפעול. הצד הימני לא מגיב בכלל ו2-3 כפתורים גם ב"מרכז המקלדת" כנראה שאני יצתרך להחליף אותה. יש איזה שהיא המלצה טובה למקלדת למשחקים שפועלת באותו אופן? או ששווה לנסות לתרן אותה (המקלדת אצלי בערך שנה פלוס) קניתי אותה באופיס דיפו והם לא יודעים להגיד לי אם יש לי עדיין אחריות אלה. במידה ולא אשמח להמצלה למקלדת באזור 350-400 שש"ח תודה מראש לכל העוזרים.

10. Started by LOL,

שלום, אני צריך פד חדש, משהו טוב לגיימינג כי השולחן שלי פה נוראי אני לא יודע איפה אפשר לקנות בארץ בכלל (יש מצב שהזמנה מחול תצא משמעותית זולה יותר?) ואני בטח לא יודע מה הולך טוב (את הפד הקודם שלי קניתי לפני 8 שנים במסיבת רשת, עדיין משרת אותי נאמנה) בקשר למחיר אני אמשיך את מגמת הדיון בכך שאין לי מושג מה רמת המחירים, אבל נראה לי 100-200 ש"ח זה סביר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת ציבעונית כאשר שאר הפיצ'רים פחות חשובים (כגון סורק/פקס וכו' - כי היום עושים הכל באימייל). נניח לשני קבוצות מחיר נורמאליות : כ-500-800 ש"ח ו- 900-1200 ש"ח (חבל לעשות דיון על מחירים של כ-200 ש"ח שעלות הדיו יותר גבוהה). הדברים שצריך בחשבון (ותתקנו אותי אם אני טועה): 1. עלות השוואתית בין ביצועים 2. איכויות (רזולוציה וכו'). 2. אורך חיים 3. עלות החזקה (האם אפשר להניח שמכוונים בכל הסוגים הדפסה באותה רזולוציה?), בעיקר עלות החלפת דיו/תוף וכו'. 4. התאמה לטכנולוגיה, למשל: א. אפשרויות חיבור לרשת ביתית קווית או אלחוטית (בלייזר למשל עלות מדפסת צבעונית רישתית היא 4 א' - סכום הזוי, אך מה העלות להפוך אחת יותר זולה משמעותית עם מודם או משהו אחר לרישתית/אלחוטית…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by malcolmx9,

אני יודע שצריך להגדיר תקציב לפני שמתחילים בהמלצות, הבעיה היא שאני לא יודע כמה מדפסת טובה אמורה לעלות היום . אני צריך אותה לשימושים מאוד בסיסיים, הדפסת מצגות ומאמרים מהאינטרנט במהלך הלימודים באוניברסיטה בשנתיים הקרובות. מהירות הדפסה לא חשובה, איכות אולי קצת אבל לא מחפש את הטופ. אני משער שצריך גם צבעוני ולא רק שחור. כמה אני צריך מינימום להקציב לנושא?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני מחפש סט יחסית זול של מקלדת ועכבר ל- HTPC דרישות: 2.4GHZ WIRELESS משדר זעיר מקלדת קטנה עכבר שיכול לעבור על זכוכית (לא חובה) בעקרון יש לי את הסט הזה: http://www.a4tech.com/product.asp?cid=100&scid=156&id=601 ואני סהכ דיי מרוצה ממנו יכול להיות שאני יקנה עוד אחד כזה נכון זה לא ברמה של לוג'יטק, אבל למה שאני צריך זה אמור לעשות את העבודה בכל זאת אולי את הסט הזה אני יעביר ל-HTPC ויקנה לי עכבר ומקלדת אחרים למישהו יש המלצה על סט טוב ב- EBAY/DX? האם העכברים שאמורים להיות לוג'יטק מקורי ב- DX הם באמת לוג'יטק? לדוגמה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.45240 תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. גולשים יקרים, אנא הקדישו מספר דקות מזמנכם לקריאת חוקי הפורום, הבינו וישמו אותם, על מנת לשמור על רמת דיון גבוהה ולמען שיהיה לכולם נעים יותר לגלוש בפורום. חוקי הפורום המלאים שאלות נפוצות ומידע כללי - FAQ פורום ציוד הקפי רמקולים, מיקרופונים, אזניות ושאר הירקות שבתחום האודיו הנ"ל אינם שייכים לפורום ציוד היקפי. קיים פורום יעודי לנושא האודיו ודיונים אשר עוסקים בנושא מקומם בו. פורום אודיו בחירת עכבר גיימינג אם אתם מחפשים עכבר גיימינג ולא יודעים איזה עכבר מתאים לכם, המאמר הבא יכוון אתכם בכיוון הנכון: מדריך - ככה תבחרו את עכבר הגיימינג המושלם. אתם מוזמנים להתייעץ בפורום לאחר קריאת המדריך אם אתם מעוניינים בייעוץ אישי בבחירת עכבר הגי…

• 0 תגובות
    • 22.9k צפיות
  15. Started by Syrex,

שלום לכולם בהמלצת הפורום בזמנו , (שנה וחצי פלוס מינוס ) קניתי את הסט הנ"ל. אני מאוד מרוצה , נוח, נראה טוב , והכי חשוב חסכוני מאוד בסוללות. התחילו בעיות בקליטה , כבר זה לא קולט מרחוק ורק שאני מקריב זה עובד כראוי. החלפתי סוללות (למרות שהם עוד מלאות). האם יש דרך לפתור? האם מישהו נתקל בתופעה דומה? טנקס.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. המחשב, חדש יחסית עם ווינדוס 7 64bit המקלדות והעכבר ישנים יחסית אבל בשבוע-שבועיים הראשונים הכל עבד טוב... מקלדת אחת מופתית, אבל ישנה http://www.activewin.com/reviews/hardware/keyboards/ms/office_keyboard/index.shtml שכל הפיצ'רז בצד שמאל לא עובדים בה ובכל פעם שאני לוחץ על Alt המחשב נכנס למצב שינה/סטנד-ביי אני לא מוצא דרייברים ברשת למקלדת או לחילופין, מקלדת עם אופציות נוחות כ"כ בצד שמאל העכבר הבעייתי, שבא כסט עם מקלדת אלחוטית http://www.labtec.com/index.cfm/gear/details/EUR/EN,crid=28,contentid=754 באינטרנט אקספלורר 8 הוא גולל עמודים כרגיל באופרה הוא גולל רק למטה (גם כשאני גולל למעלה) בפיירפוקס ובכל החלונות של ווינדוס, הוא לא גולל בכלל אני יודע אני יודע, סט אלח…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by jackhammer,

שלום לכולם אני רוצה לקנות את ה Sentry LXE של NZXT אני לא מוצא אותו בשום אתר על פי האתר של NZXT המפיץ בישראל זה מור לוי ובאתר שלהם אין אפילו מוצר אחד של NZXT ( ) מישהו יודע איפה אפשר לקנות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי אני מעוניין לקנות בKSP מצלמה כזו ,ראיתי שיש 2 חברות טובות , השאלה איזה מהם באמת טוב למערכת WIN7 64 ביט?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by alexrait1,

הייתי רוצה מדפסת לייזר משולבת (עדיף שחור ולבן), עם חיבור WIFI ויציאה ישירה לפקס (לא דרך המחשב). מה הייתם ממליצים לבית?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם! בימים אלו המדפסת המשולבת הישנה של משרדי הצנוע שובקת חיים ונראה שהגיע הזמן להחליפה (Xerox WorkCentre 390 למי שמעוניין לדעת).... אני כרגע מעוניין לרכוש מכשיר שיחליף את הדפסת הקיימת ויענה על הצרכים הבאים : - הדפסה בלייזר, אין צורך בצבע. - נוחות שימוש ועצמאיות - אפשרות להפעלת המכשיר ללא התערבות המחשב בצורה נוחה. אם ניתן לשלוח ולקבל פקסים דרך המחשב בממשק נוח ואמין זה יתרון. - הזנת נייר אוטומטית (אפשרות להשים חבילה של ניירות ולתת למכשיר לצלם בלי לדחוף כל אחד בנפרד). - ממשק החיבור הרצוי הוא USB ו/או WIFI. כמובן מאוד חשוב שהמכשיר יהיה כזה שיחזיק כמה שנים טובות במשרד בלי להתקלקל/להשבר ולעשות 4 פייפר ג'מים על כל הדפסה. תודה רבה לכל המשיבים אשמח לשמוע על נסיונכם עם מכש…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום, אני מחפש מדפסת משולבת פקס וסורק, וה- HP Officejet 4500 Desktop All in One CM753 תפסה לי את העין. אני מחפש מדפסת שהגובה שלה לא עולה על 18 ס"מ, הבנתי שזה קיים רק במדפסות בלי מזין מסמכים. מה נותן לי מזין מסמכים? האם זה רק בשביל לשלוח כמה עמודים של פקס, או כדי לסרוק כמה עמודים ברצף? האם זה ממש נחוץ? או שאפשר בלי זה? המדפסת תשמש אותי לשימוש ביתי בלבד. האם הHP הזאת אמינה/שווה את הכסף? (סביבות ה350-400 ש"ח)? כמו כן חשוב לי שהמדפסת תוכל להתחבר לראוטר בכבל רשת בכדי שאוכל לשתף את המדפסת בין המחשבים בבית, האם המדפסת הזאת תומכת באפשרות כזאת? בנוסף אם יש, אשמח להמלצות שונות שעומדות בדרישות שלי.

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by eXpire,

שלום לכולם! יש לי בעיה עם המדפסת שלי! ראשית היא החליטה להדפיס הכל בירוק. שנית היא לא מציגה כמה צבע נשאר - החלון עולה אך לא מציג דבר. קראתי באינטרנט שאפשר להשתמש בדרייבר אלטרנטיבי בכדי לתקן את הבעיה. אך גם זה לא פתר אותה,אומנם המדפסת מדפיסה בשחור אך כעת ההפכך לא מדפיסה צבעוני (היא כן מדפיסה צבעוני אבל לא בצבעים נכונים) וכעט החלון שאמור להראות כמה צבע נשאר בכלל לא עולה. מישהו יודע איך אני גורם לה לעבוד באופן נורמלי על windows 7? (מלבד האפשרות לקנות חדשה ^^)

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by daviditzhaky,

יש להם עכבר שנקרא smog והוא נראה נוח מה אתם אומרים?

24. Started by koko0,

אני מדבר על ה Microsoft Arc mouse. חייבים לסגור אותו כדי שהוא יכבה או שהוא מזהה זמן מוסיים של אי פעילות ומכבה את עצמו?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by omerha,

היי, אשמח לקבל המלצה על סט אל חוטי, אני משחק מדי פעם במשחקי FPS אז חשוב לי גם שלא יהיה לאג גדול מידיי חשבתי על ה WAVE אבל ממה שקראתי ה LX8 עכבר לא משהו אודה לקצת עזרה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים