עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by no_way,

בעיה רצינית באוזניות. HyperX Cloud 2 השתמשתי בהם בגיימינג במשך חודשיים ופתאום המיקרופון בלבד לא עבד. ניסיתי הכל מה לא, מחיקת רגיסטרי, מחיקת דרייברים, שחזור מערכת הכל. רק פירמוט המחשב החזיר את המיקרופון לעבוד שוב. ועכשיו אחרי שימוש נוסף של חודש שוב המיקרופון לא עובד כנראה מאותה סיבה. חייב את עזרתכם

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by amit_R,

אני עוד פחות מחודש ככה נוסע לפולין מהמשלחת.. ושמעתי שפתחו באג בדיוטי פרי (ושם זה בלי מע"מ וכל החרא הזה) .. בקיצור חשבתי להתחדש לי על הדרך במקלדת עם ההבדל יהיה גדול חשבתי ללכת על הWAVE .. היא טובה/ נוחה? מישהו יודע עם יש הבדל במחירים בין הבאג שם לבאג בארץ? אני כרגע עם המקלדת הרגילה של מיקרוסופט המדיה.. הכחול לבן הזה חח ואני רוב היום על המחשב.. אני ירגיש הבדל גדול עם אני יעבור לWAVE? נחוחות משחקים וכל זה..) אני לא יודע עם אני יקנה אני רוצה קודם לברר אני די מוגבל תקציבית עם בכלל תלוי כמה ישאירו לי לבזבוזים וצריך גם שישאר כדי לקנות שם אוכל מידי פעם וכל זה חח.. תודה מראש סורי על הבלאגן בהודעה חח

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  3. ב"ה היי! יש לי מדפסת CANON LASERBASE FM5650 ומערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ביט באתר של CANON אין דרייבר שמתאים ל64 ביט וכן בדקתי את זה דרך התמיכה טכנית שלהם, הבנתי שיש דרך להתקין איזשהו אמולציה ל 32 ביט וכך אוכל להתקין דרייבר של 32 ביט, אם מישהו יש לו משהו כזה או מידע שיכול לעזור לי אודה לו מאוד, בתוווודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  4. Started by ronen55,

שלום זאת בעיה די מוזרה אני הצלחתי לפתור אותה בעבר אבל היא חוזרת בלי שום סיבה. לפני כמה זמן היה לי את העכבר Razer deathadder 3500dpi והייתה לו בעיה לדוגמא שאני מזיז קצת שמאלה אז הוא זז הרבה יותר ולפעמים עושה סיבוב. הבעיה הזאת הייתה לפעמים כאילו לעכבר יש מצבי רוח ניסיתי הכול להחליף חיבור USB והכול אבל עדיין הייתה לו את הבעיה. נגמר לעכבר האחריות אז החלטתי לקנות חדש עם אחריות וגם בתקווה שזה יפתור את הבעיה,קניתי את אותו עכבר מחנות אחרת אבל את העכבר בשחור Razer deathadder black edition שזה אותו דבר בעיקרון,עשיתי update להכול,עדיין הייתה את הבעיה. הצלחתי למצוא פיתרון וזה היה להוריד את ה polling rate ל 125hz וזה פתר את הבעיה,אבל הבעיה שוב חזרה ואני לא מצליח לפתור אותה. חשוב…

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  5. אני חושב לקנות כרטיס עריכת וידאו ולא יודה מה לבחור. ללכת על כרטיס עריכה שיעלה 600 שקל או ללכת על PCTV באותו תקציב? לא כל כך מבין בחומרה אבל כרטיס עריכה באה עם תוכנת STUDIO10 שזו תוכנה די יקרה כך שזה מוריד את המחיר של כרטיס יותר מפי 2. שזה אומר שעל החומרה אני משלם פחות מ300 שח. לאומת זאת כרטיס PCTV בא עם תוכנה יחסית זולה כך שרוב הכסף הולך לחומרה וכך גם ההשקעה בחומרה תהיה רבה. אז החומרה של PCTV תהיה יותר רצינית ואולי גם הנתונים הטכניים יוכלו גם להוציא איכות התמונה יותר טובה, כי אני מעביר וידאו אנלוגי ,של מצלמה, לדיגיטלי. תקנו אותי אם אני טועה בבקשה. ותעזרו לי לבחור מה עדיף לקחת? תודה

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  6. http://www.ebay.com/itm/N98B-Mini-Digital-USB-2-0-DVB-T-HDTV-TV-Tuner-Receiver-Recorder-/141021853672?pt=AU_Components&hash=item20d58eb7e8 המקלט הזה יעבוד לי בארץ? והאם הוא יתאים למחשב נייד או ששוה להשקיע עוד כמה שקלים וקנות אחד אחר?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by omrit,

אני מעוניין לקנות את המקלדת הזאת לשימושי HTPC כמובן. למישהו יצא לעבוד איתה? אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי מארז compucase 6a19 וכמו לכל מארז אחר יש לו בפאנל הקדמי מן חיבורים כאלו בשביל הנוחות,בין החיבורים האלו יש חיבור למיקרופון אוזניות ... רציתי לדעת איך לחבר את הפאנל הזה ללוח אם ככה שאני יכל לחבר את המיקרופון שלי מקדימה במארז. את המחשב הרכבתי לבד לכן לא הרכבתי את הפאנל מההתחלה.. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  9. Started by guy1000,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מקלדת גיימינג (וחשבתי שזה אחלה זמן לנצל את המבצעים של סוף השנה), ואני ממש לא יודע איזו לבחור. אני יכול להגיד שאני משחק הרבה משחקי תפקידים (WoW, Dragon Age Inquisition למשל..), וכמובן חשוב לי שתהייה אפשרות של תאורה במקלדת. אני כעיקרון מתלבט בין שתי חברות, או Razer או Roccat, והתקציב שלי הוא בין 300-500.. אשמח לעצות כי אין לי יותר מדי מושג במקלדות גיימינג תודה וערב טוב!

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Started by y4niv,

שלום, אני מחפש מקלדת קטנה לסלון שתכלול משטח עכבר, שתהיה מוארת ועם אותיות בעברית. משהו דומה לזה logitech k400 plus תודה לכל מי שיכול לעזור.

11. אני מחפש עכבר גיימינג ארגונומי לימנים שמתאים לאחיזת טופר עם לפחות 4 לחצנים בצד (עדיפות ליותר) אך כאלה שנמצאים בקצה העכבר ולא באמצע כיוון שהאגודל שלי תמיד נמצא קרוב יחסית לקצה (קצת מאחורי הגלגלת) ולא נוח לי עכברים שבהם הלחצנים באמצע וקשה לי לגשת אליהם עם האגודל. אין צורך בלחצנים גדולים במיוחד אבל שלא יהיו פיצפונים. עד גודל בינוני-קטן. עדיף שיהיה איזשהו איוורור כיוון שזה מציק כשהיד שלי מזיעה (וזה קורה אחרי 5 דקות ברוב העכברים שהם לא קטנטנים). תודה מראש.

12. Started by eitanb33,

שלום חבר'ה! ראיתי שמישהו פתח בקשה להמלצה על פאד לעכבר וכל אחד פשוט זרק את מה שיש לו בבית בלי להיות רלוונטי ואובייקטיבי. אז בבקשת אובייקטיביות, מה המשטח לעכבר בסדר גודל של 80-120 ש"ח פחות או יותר שהכי מתאים לגרפיקאים מקצועיים? (אין לי צורך בפאדים שמשנים צבעים זוהרים בלילה וכו'). יש לי את העכבר Logitech MX1000 אם זה עוזר. בתודה גדולה! איתן.

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  13. שלום לכולם.. רציתי לשאול מספר שאלות בנוגע למקלדת ואזניות שאני עומד לקנות בימים הקרובים. אני מעוניין באזניות 5 5in1 Stereo RF Wireless Headphone Earphone שניתן לראות בכתובת: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220412507636 ובסט מקלדת ועכבר של Microsoft, דגם: Microsoft Desktop 700 שניתן לראות בכתובת: http://www.getit.co.il/Prod/50817/ (את הדגם הישן יותר כי החדש עולה 100+ שקלים יותר). קודם כל רציתי לשאול האם למישהו יש את הציוד הנ"ל והוא יכול להגיד את דעתו עליו... האם יש הבדל משמעותי בין הסט של מיקרוסופט בצורה הישנה ובחדשה? האם הקליטה משתנה? הצורך בסוללות? האם האזניות מספיק גדולות ותופסות את האוזן כמו שצריך? האם לאחר שימוש ארוך אני אחוש בכאב? (כמו ברוב האזנ…

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  14. ^ תתפלאו, אבל בבית האנשים משתמשים רק בטקסט (שחור). לפני כל הדפסה, אנו מכוונים על האפשרות "איכות טיוטה". שבוע שעבר המדפסת רשמה שהכחול נגמר- החלפנו ל-XL. לפני יומיים היא רשמה שהצהוב נגמר. הבעיה היא שהמדפסת לא מסכימה להדפיס בשחור אם צבע אחר נגמר. העניין הוא שאנחנו לא משתמשים בכלל בצבעים אחרים והמדפסת רושמת שנגמר הצבע. העניין הוא שהקופסאות הריקות באמת קלות מאד לעומת האחרות. יכול להיות שמחוסר שימוש הדיו נגמר נגמר? אני ממש מבולבל ממה שקורה פה. אם למישהו יש ידע שקשור לזה, אשמח לשמוע. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by alonf29,

שלום יש לי מדפסת מסוג LEXMARK X5100 וממתי שהתקנתי את ווינדוס 7 היא לא מדפיסה. המדפסת כן עושה את כל שאר הפעולות שהיא יכולה כמו סריקה וצילום. יש למישהו מושג איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by erezo,

רציתי להבין טוב יותר את המשמעות של ממשק wireless בהקשר של מדפסות כי גם בחברת HP ובחברות אחרות יש מדפסות שמכילות WIFI וממשק כבל רשת, אני מתכוון בכל מקרה להתקין את המדפסת עם כבל USB, האם זה אומר שאני יכול לסנכרן את המדפסת לנתב שלי עם איי פי קבוע לפי MAC ADDRESS ולהדפיס מכל המחשבים ברשת בשיתוף יחדיו? אני מתכנן לרכוש את המדפסת בזמן הקרוב, מאחר והיו לי מס' מדפסות של HP שלא אמינות בכלל, התקלקלו לי מאוד מהר, אני מאוד מקוה ש brother יהיו יותר אמינות, ממה שאתם יודעים האם מדובר בדגם מדפסת איכותי?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום יש לי מצלמת אינטרנט של teac ואין לי את הדריבר וחיפשתי אמון באינטרנט ולא מצאתי . תודה לעוזרים וחג שמח , שנה טובה . http://img11.imageshack.us/img11/3170/428j.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=mmmwm2nmijyr.jpg

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  18. Started by e-Dough,

אהלן, אני מחפש מדפסת משולבת עם סורק שתשמש ללימודי עיצוב והדפסת גרפיקה, בעיקר הדפסת טיוטות ושרטוטים. לפי שמישהו יצעק, אני מודע לזה שמדפסת וסורק ייעודיים יתנו לי איכות טובה יותר, אבל הכסף והמקום לוחצים. מה שאני מחפש הוא את האיזון הטוב ביותר בין מחיר (בעיקר של דיו) לאיכות. איכות הסריקה חשובה לי יותר מאיכות ההדפסה. עדיפות קלה (אבל לא מחייבת) לקנון. יש למישהו המלצות או הצעות? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by TALIGAL5,

שלו ם רב ברצוני לקנות מקלדת למדיה סנטר מקלדות של מותגים ידועים לוגי'טק מיקרוסופט.BTC יקרות לי אני מחפש מקלדת 2.4 G באיזור ה200 ש"ח,שתעשה את העבודה בחיפושיי עלתה מקלדת של TEAC SMX-20 ידוע לי שמדובר במוצר "מדבקה" אך אשמח לדעת מי היצרן,האם יש ליצרן הנ"ל אתר כמו כן האם למשהו יש נסיון עם המקלדת הנ"ל?? תודה[br]פורסם בתאריך: 27.06.2008 בשעה 10:09:04 פרטים על המקלדתדור החדש של המקלדות האלחוטיות כבר פה תמיכה ב VISTA ו-מדיה סנטר של MICROSOFT 2.4GHZ וטווח קליטה מורחב של 10 מטר שידור ב 8 ערוצים כולל עברית צרובה המקלדת הקומפקטית ביותר ללא צורך בקשר עין עם המקלט מנגנון שינה חכם-מקנה אורך חיים ארוך לסוללות משולבת בעכבר 1,000DPI מדויק במיוחד (TRACKBALL)

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  20. Started by לוח שנה,

שלום, אני יודע שיש להן תכונות שונות, אבל בעיקר כמדפסות חסכוניות בדיו איזו מהן עדיפה,? תודה.

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  21. אני מתכוון להזמין ביום ראשון את ההגה הנ"ל: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2490 מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  22. שלום אני מחפש מדפסת משולבת חדשה עבור חמי - המדובר באדם מבוגר (כבר הרבה אחרי פנסיה) - ולכן נדרשות הנקודות הבאות 1. קלות תפעול - בדגש מיוחד על אופציית הסריקה - חובה שתהיה במדפסת כפתור סריקה למחשב\דואל\קובץ וכיוב' - המטרה היא להפוך את נושא הסריקה להכי פשוט שניתן. 2. תאימות - נדרשת תאימות לחלונות 7 וחלונות 10 בדרייברים\אפליקציה. 3. חיבור - נדרש חיבור USB - רשת קווית גם יכול להועיל - WIFI רק אם לא מוסיף הרבה במחיר. המחיר גמיש אך מדובר על סדר גודל של בין 1-1.5K תודה רבה, גבריאל

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by april,

מישהוא יודע איפה אפשר להשיג את המקלדת הבאה באיזור חיפה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by MiniMizer,

לאור גל הולך ומתעצם של ת'רדים בעלי כותרת סתמית הפוקד את כל הפורומים, הוחלט לרענן את מדיניות הניהול ולחדד את אופן הטיפול בת'רדים בעלי כותרת סתמית. החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים (ראו הודעת סטיקי בראש הפורום הזה) ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה. גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר. לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו. אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום. אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא …

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  25. בילינו תקופה עם אוזניות גיימינג אלחוטיות - על מנת לגלות האם היתרונות של טכנולוגיית העידן החדש עולים על החסרונותלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.