ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מהמחשב המקומי זה מדפיס בסדר גמור.. אבל כשאני מדפיס ברשת זה מדפיס הפוך כאילו במקום לכתוב שלום זה כותב םולש.. מישהו שמע על זה??
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
זה מהפרט שלי:מעבד: AMD ATHLON_64_3200-939-E6-Tray-VEN לוח אם: ASUS A8N-E הארד דיסק: Western Digital WD1600JS כרטיס מסך: Leadtek PX7800GT-TDH צורב DVD: LG LG-4167B ------------- 4525 ש"ח על זיכרון אני עדיין לא סגור כנראה 1024 של ADTA ---------------- 550 ש"ח אני רוצה ספק ומארז שיתאימו למפרט, התקציב דיי לחוץ איזה 600- 700 גגג שבגג.. אם אפשר להשיג משהו אפילו בפחות עדיף.. כי חשבתי אולי אפילו להשים Scythe NINJA PLUS ב290 ש"ח אבל כבר לא כ"כ נראה לי.. בגלל התקציב..
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
NEC ND3550 רציתי לדעת איך הוא בכללי ... קיבלתי אותו אתמול
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
1. איזה ספק כח בין ההכי טובים היום בשוק? 2. כמה וואט הוא הספק הכי נמוך? 3. כמה וואט הוא הספק הכי גבוה? 4. האם אפשר להתסדר בלי מאווררים בכלל עם מערכת קירור וספק? תודה למי שיענה לי על השאלות
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
מישהו מכיר? איך הוא.. פשוט יש לי אותו ואין לי מושג בכלל איך משתמשים בו.. חיברתי את הכל.. והכל טוב ויפה.. מקווה בכלל שחיברתי נכון , אבל ברגע של הפסקת חשמל זה משמיע ציפצופים ואחרי כמה שניות נכבה..
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
מחפש מקדלת ועכבר פשוטים למחשב שאני קונה. תוכלו להמליץ לי ושיהיו מחנות skypc אם אפשר ולגבי רמקולים - איך הדגם creative sbs 350 2.1 תודה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים עד 400 ש"ח בסה"כ (עדיף פחות) לשימוש משרדי. המקלדת צריכה להיות קטנה ולהכיל מקשי מולטימדיה בסיסים ושהעכבר יהיה בעל לחצני אחורה קדימה וקל יחסית
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
אני הולך לקנות עכבר חדש ואני מתלבט בין שניהם! משהו יכול להגיד לי מה יותר טוב ולמה? תודה לעוזרים!@!!!!
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה למדפסת משולבת אמינה הכוללת סורק+פקס. דבר חשוב מאוד הוא שהמדפסת תיהיה חסכונית בצבע ולא תזרוק יותר מידיי על כל הדפסה. תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, שאלה ניובית מאוד אבל בכל זאת.... כשאני מדפיס מסמך שרובו כתוב בשחור אבל מכיל צבע ובוחר באופציה של הדפסה צבעונית במדפסת, האם המדפסת מדפיסה את הצבעים השחורים באמצעות מיכל הדיו השחור או באמצעות מיכל הדיו הצבעונית? (המדפסת היא BROTHER DCP-130C). תודה!
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... יש לי בבית Logitech RumblePad II שהוא USB ואני מעוניין לחבר אותו לפלייסטשן 2 כלשהו. יש בו כניסות של USB, אבל כנראה לא בשביל גיימפאדס, כי הוא לא קולט אותו. אז האם יש אפשרות לחבר אותו לפלייסטשן?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=SEARCH&Ntt=psu&N=0&Nty=1&Ntk=All&product_code=332357&Pn=TP_II_430_TruePower_430_Watt_ATX12V_v2_0_PSU_Power_Supply חשבתי אולי כדאי להזמין יחד עם הלוג'יטק MX3000 שממש זול שם. דבר המומחים?
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
צריך לחבר את שני החיבורים? או רק את החיבור המיוחד של SATA
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מרוויח משהו אם הוא מחובר בUSB (דיוק\מהירות\WHATEVER), או ששני החיבורים אותו דבר?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות פאד חדש לעכבר (רק בשביל גיימינג Counter-Strike) ואני מתלבט בין שלוש פאדים שונים וצריך את עזרתכם. הראשון: X-Ray Thunder9 Smooth - 250 nis השני: SteelPad 5L - 273 nis והשלישי: SteelPad S&S - 185 nis (קצת פחות מועדף מהאחרים) אם מישהו מבין ויכול להמליץ על אחד מהם, זה יכול להיות טוב, תודה רבה ומקווה שיגיבו.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מכשירי תאורה מסוימים למארז שאין להם מפסקים של הפעלה או כיבוי והם כל הזמן דולקים וזה קצת מעצבן. לכן אני שואל אם מישהוא מכיר מכשיר זול ( לא בקר תאורה ) שאיכשהו מחברים אותו לקתודה למשל, ואותו שמים במקום של כרטיס PCI או משהוא כזה, ואזאפשר על ידיו להדליק ולכבות את הקתודה או מהשזה לא יהיה בלי צורך בניתוק הקתודה עצמה או פתיחת המארז???? אני חוזר, אני לא רוצה בקר תאורהשעולה אפילו 100ש"ח, מכיון שאני גם ככה מתכון לקנות תאורה למארז ( sunbeam chamelon ) אבל אני רוצה קצת לשחק עוד עם התאורה של המארז ולהכניסמשהוא קטן כמו ה- laser beam led של sunbeam, שהם קטנים כאלהואני רוצה להדגיש איתם מקום מסוים וקטן, ודברכז העול בנועה 15-20 שקל, ולכן אני לא מתכוון לקנות עוד בקר תא…
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי אמור להגיע לארץ המקלדת החדשה של לוגיטק? מקלדת ה diNovo Edge ומה יהיה מחירה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל בקלות להתאים את הכפתורים הנוספים של המיקלדת (כמו: מוסיקה,אינטרנט,דואר וכו'...) לאיזה תוכנה שאני רוצה. כמו שציינתי בכותרת החברה היא (BELKIN (F8E858-BNDL
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום אני צריך מדפסת משולבת (סורק, צילום, פקס) בעיקר להדפסת עבודות מצגות, חשיבות לא קטנה גם להדפסת תמונות מהמצלמה הדיגיטלית(אין כרגע אבל בעוד כמה חודשים, מצלמה איכותית- לא דראק) הדפסת תמונות לא בכמות מסחרית הכי חשוב שהאיכות של התמונוה תיהיה מיטבית. תודה רבה. אלכס.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצאתי את הסט הזה של מקלדת ועכבר אלחוטיים: Logitech UltraX Cordless Media OEM https://www.misradia.co.il/application/product_viewRegular.asp?itemId=2756&Pid=388#RequestedProduct מישהו רכש את הסט ויכול להמליץ לקנות או להמנע? האם יש לכם להמליץ על סט חלופי במחיר של עד 300 שח? הסט אמור לשמש לעבודה וגם לקולנוע-ביתי. רוב תודות לכל העונים. אבירם
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש עכבר ומקלדת חוטיים בתקציב של עד 600 ש"ח. אני משתמש במחשב בעיקר לעבודה ולפעמים למשחקי רשת. לאחר שערכתי חיפוש בנושא באינטרנט חשבתי לרכוש את המוצרים הבאים: מקלדת: Logitech G15 Gaming Keyboard עכבר: Logitech G5 Laser Mouse האם יש לכם המצלות למוצרים אחרים באיכות דומה? אולי יש סטים טובים של עכברים ומקלדות? בתודה מראש, Humpo
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מדפסת מסוג BROTHER שהייתה אצלי התקלקלה לא מזמן, והאמת היא שגם ככה לא אהבתי אותה. בכל מקרה, הגיע הזמן לקנות מדפסת חדשה, עם התכונות הבאות: *חסכוני עד כמה שניתן (אני סטודנט ולצערי עבודות זה עניין שבשיגרה, כך שאני מעדיף להמנע מלקנות כל שבוע ראש דיו חדש, אפילו אם הוא מזוייף) *סורק *אני משער שברוב המדפסות המשולבות יש אופציה של "צילום", שזה בהחלט חוסך לי הרבה. *לא גדול מבחינה פיסית. אני צריך להניח את זה על השולחן שלי, כך שלעיצוב וקומפקטיות (יחסית) יהיה משקל רב בעת בחירת המדפסת. *אין ממש צורך בפקס, או בתכונות של מדפסת רשת . אבי הציע לי לקנות מדפסת לייזר בגלל החיסכון בטיונרים, אבל אז מדפסת משולבת עולה בסביבות 1000ש"ח (כגון Samsung SCX4500) , היא מוגבלת לשחור לבן, והבנתי שגם הרזולו…
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תG15 החדשה צלצלתי לחנות שאלתי עם יש לה על המקשים עברית והמוכר אמר שכן.... אבל לפי דפדוף קצר בפורום אני מבין שלא... אז יש או אין? ;D
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-