ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת סורק ועכבר ומקלדת אל חוטיים במחיר כולל של כ- 800 שקל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
טוב אז תקיבו היום אני כניראה קונה מדפסת ומצאנו מיבצע ברשת מגה וDeskJet D1360וHPו היא טובה? מצאנו אותה ב 200 שקל במיבצע במגה איך אכות ההדפסה שלה היא אכוית וטובה והיא גם מדפיסה מהר אבל אל תמילצו לי על מדפסות אחרות אני כרגע רוצה לדעת אים היא טובה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
בעקרון אני מחפש עכבר חדש הייתי כבר דיי סגור על הG7 הגעתי אתמול לחנות ראיתי אותו הוא נראה נחמד רק דבר אחד מנע ממני לקנות אותו וזה הכפתור BACK ו FORWARD שאני לא יודע אם יש לו או אין לו, לMX1000 ראיתי יש בצד האגודל 3 כפתורים פה יש סהכ כפתור אחד שאין לי מושג מה התפקיד שלו וגם לא מצוין מה התפקיד שלו באתר של לוג'יטק, משהו יודע מה השימוש שלו? בתכלאס הG7 בא להחליף את הMX1000? או שזה שני עכברים שונים? מה גם שהצורה של הG7 נראה פחות נוחה ליד, רשום שהוא נועד לגיימרים השאלה שלי אם אפשר לתכנת את הכפתור הזה לעשות משהו ומה התכלית שלו. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
לאחרונה שאלתי לגבי עכבר מסוים שאני רוצה לקנות אולם רבים המליצו לי על העכבר של לוגיטק ,איפה יש ביקורות עליו ואיך הוא בכלל?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום האם אפשר לקבל מארז כזה? רק המארז ואז לדחוף בתוכו PC רגיל , בטח ישנה איזשהי דרך לקנות כזה מארז השאלה איך ומאיפה , אם יש למישו מושג אז בבקשה תמונה מצורפת , תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום!! יש לי את הסורק 3400 scanjet ואת המדפסת deskjet 840 אני יודע שיש לסורק גם חיבור פרללי למדספת וחיברתי אותו... וגם למדספת יש כניסה כזאת.. יש לציין שהמפסת מחוברת למחשב בויאסבי ככה שהכניסה הפרללית פנויה. בקיצור ההדפסה הישירה מהסריקה לא עובדת.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל בקלות להתאים את הכפתורים הנוספים של המיקלדת (כמו: מוסיקה,אינטרנט,דואר וכו'...) לאיזה תוכנה שאני רוצה. כמו שציינתי בכותרת החברה היא (BELKIN (F8E858-BNDL
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני רוצה עכבר אלחוטי שיהיה לו זמן בטריה ארוך ונטען..לא צריך זמן תגובה מטורף של שחקנים מקצועיים..שיהיה עכבר איכותי וטוב אבל לא מטורף.. ומקלדת גם טובה כמה מקשי מולטימדיה..אם יש מקלדת אלחוטית טובה ולא יקרה מידי אז סבבה אם לא שיהיה חוטי..
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אהלן , המדפסת הישנה שלי כבר התחרפנה לגמרי והגיע הזמן לקנות אחת חדשה. על כל פנים , אין לי ממש מושג במדפסות ואבא שלי שאל אותי בקשר לHP 5743 שראה במבצע. הרצתי חיפוש אבל לא מצאתי מידע בפורומים. בכל מקרה , אני לא צריך מדפסת מטורפת בכלל , פשוטה בלי הרבה שטויות מסביב שתהיה אמינה ושלא תעשה הרבה בעיות (בערך 400 שקל). בחיפוש ראיתי פה הודעות שאומרות שלHP יש שירות חרא והדיו שלהם עולה פול כסף , אולי כדאי לי מספדת אחרת בכלל? כל הקטע עם הדיו לא כל כך מזיז כי גם ככה אני לא מדפיס הרבה אז פעם ב לבזבז קצת כסף נוסף על דיו זה לא סוף העולם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני תמיד מעדיף את המקלדות של מיקרוסופט (מתוך הרגל).. אני לא צריך משהו מיוחד למולטימדיה או דברים מתקדמים, אם יש את זה כמותרות אז לא אפשרי... הכי חשוב לי שבמשחקים יעבדו לי יותר מ-5-4 כפתורים בו-זמנית, וגם שהמקלדת תהיה ברובה שחורה. תודה
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
רוב שלומות לא מכבר רציתי להעביר תמונות מלצמנייתינו למחשב, כשלפתע נוכחתי לדעת שהוא אינו מגיב ומתעלם באדישות מעליבה. פעם, מימים ימימה, הייתי פותחת את התוכנה Kodak EasyShre ואז מחברת את המצלמה, ובאופו אוטומטי היה נפתח חלון שמעביר את התמונות. אך כעת פתע פתאום כרעם ביום בהיר כאשר הינני מחברת את הצלמנייה (בעוד התוכנה פתוחה!) הוא אינו מגיב, כניזכר לעיל. היש מה לעשות עם מחשב סורר זה? יש לציין שהעניין קצת דחוף ואשמח אם מוחכם הקודח ימהר לחשוב ולעזור לי למצוא פיתרון. יש עוד משו לציין- אין שום אות וסימן ב''המחשב שלי'' לאחר שאני מחברת את המצלמה. יש לציין את הפרטים הבאים: התוכנה: Kodak EasyShre שם המצלמה: ניצה כהנוביץ' שם החברה שייצרה את ניצה: Kodak EasyShre Z710 (Kodak E…
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
איך המארז ויותר חשוב איך הספק כח שלו האם הוא מ ver 2.0 ? Thermaltake VB1400BNSI SOPRANO + 400W Case
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
יש לכם המלצות למדפסת שכזו?המטרה העיקרית היא להדפיס על שקפים מיוחדים עבודות גראפיקה, שאחרכך יהיה ניתן לגהצם לחולצה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר , והסורק מופיע אבל שאני מנסה לעשות עליו דאבל קליק או לגשת אליו דרך ה wizard הוא כותב לי שהוא לא מחובר. מנסיון , אם אני אתקין את התוכנה hp imaging שהיא השלב הבא של ההתקנה (מתוך הדיסק) אחרי הדרייבר , אז כן יהיה אפשר לגשת אליו דרך לא רוצה להתקין את התכנה הזאת , אני גם לא משתמש בה אף פעם , מה לעשות? למישהו זה קרה?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין בנושא אבל אמרו לי שהמינימום למחשב זה 600VA ... עכשיו אני לא יודע איזה חברה מה לקחת... יש גם 700VA , 800VA אני לא יודע מה לקחת לגיבוי טוב... בקיצור מי שמבין ויש לו ידע באל פסק ויש לו אל פסק שימליץ על משהו ולמשל מהו זמן הגיבוי... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מוצא מיליון סוגים של כרטיסי PCMCIA לרשת אלחוטית, וכן לחיבור התקני USB, ב-ZAP - בכל מיני מחירים, מכל מיני חנויות, ובכלל לא ברור לי מה ההבדלים בין כרטיס לכרטיס (זולת דברים ברורים כמו USB1/USB2 וכו'). האם מישהי/וא יכול לתת לי המלצה או אנטי-המלצה על כרטיסים מסויימים, או לפחות לתאר לי הבדלים אפשריים בין כרטיס לכרטיס?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי מארז שיש לו כרגע 3 מאווררים, 2 הרד דיסקים (אחד מהם בתוך מגירה), צורב, כונן די וי די. המארז עובד עם ספק 300W אני עומד להוביף למחשב עוד מאוורר אחד של 80 עם לדים ועוד אחד של 120 ו2 מאווררים לאחד ההארד דיסקים. בנוסף לזה אני מוסיף קתודה כפולה ולבסוף מוניטור טמפרטורה ושליטה על 2 מאווררים של אנרמקס. עכשיו, לפני שאני מבצע שינוייים במחשב אני רוצה לדעת אם אני הולך לשרוף את הפקינג מחשב ולקנות ספק חזק יותר או אם הספק 300 יספק לי את הכוח שאני צריך?! עזרה דחוף בבקשה תודה :-\
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ג'ויסטייק רציני וטוב...התקציב לא מוגבל... אז על מה אתם ממליצים לי לקנות???
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, אני צריכה המלצה על סורק שיעבוד עם מקינטוש G5 מערכת הפעלה טייגר. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות כבל עגול של ATA שרגיש ל-UV, ויש לי כמה שאלות: 1) מה ההבדל בין FLOPPY ל- ATA133??? 2) ואיזה אורך עדיף לקחת למארז טרנספורמר: 90cm או 60cm? אני מעדיף שהכבל לא יהיה ארוך מדי, ומעדיף שאפילו יהיה קצת מתוך כדי שלא יחסום את זרימת האויר, אז אתם חושבים ש-60cm יספיק? או שעדיף 90cm??? תודה
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום כבר שאלתי אתכם, אלא שאז ציינתי שדרוש ספק 350וואט והיום הבנתי שהתבלבלתי- הם דורשים 400וואט באתר: A minimum 400W system power supply (with 12V current rating of 20A or more) מה דעתכם על זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4361 ולמה כתוב שם 400וואט, ואז "כח אמיתי 350וואט" ?? ועוד שאלה, האם כל ספק של 400 יהיה בו 20אמפר ב12וולט או שזה גם משהו שצריך לחפש? ("..with 12V current rating of 20A..") תודה
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש את mx518, את g5(יקר שרך אגב) ויש עוד הרבה עכברים טובים... אני שחקן סיאס משמה אני צריך עכבר טוב... בכל אופן אני עובד מחר אז אמא שלי הולכת לקנות את העכבר אז אני לא יוכל לנסות אותו במקום או משהו כזה אז אם מישהו יכול לייעץ לי מנסיון איזה עכבר להגיד לאמא שלי לקנות אשמח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אני עוד פחות מחודש ככה נוסע לפולין מהמשלחת.. ושמעתי שפתחו באג בדיוטי פרי (ושם זה בלי מע"מ וכל החרא הזה) .. בקיצור חשבתי להתחדש לי על הדרך במקלדת עם ההבדל יהיה גדול חשבתי ללכת על הWAVE .. היא טובה/ נוחה? מישהו יודע עם יש הבדל במחירים בין הבאג שם לבאג בארץ? אני כרגע עם המקלדת הרגילה של מיקרוסופט המדיה.. הכחול לבן הזה חח ואני רוב היום על המחשב.. אני ירגיש הבדל גדול עם אני יעבור לWAVE? נחוחות משחקים וכל זה..) אני לא יודע עם אני יקנה אני רוצה קודם לברר אני די מוגבל תקציבית עם בכלל תלוי כמה ישאירו לי לבזבוזים וצריך גם שישאר כדי לקנות שם אוכל מידי פעם וכל זה חח.. תודה מראש סורי על הבלאגן בהודעה חח
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מחפש האם קיים כבל USB לטלפון או למע' אוזניות עם מקרופון.אפשר גם לשלוח סקיצה לבנייה עצמית. אני רוצה לדבר בתוכנות דיבור כמו סקיפי או מסנגר דרך טלפון במקום לשבת מול המחשב.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום ! יש לי עכבר של a4tech שהדגם הוא op-620 והוא מחובר למחשב בבית שלי.. רציתי להעביר אותו למחשב אחר אבל במחשב האחר הוא לא קולט אותו טוב (הוא זז לאט כזה וקטוע) וכשחיברתי אותו שוב למחשב השני הוא עבד מצוין... איך אני פותר את זה ? (ד"א ניסיתי למצוא דרייבר אולי זה היה יכול לעזור אבל לא מצאתי) העכבר בחיבור ps/2
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-