ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
קניתי בעבר מספר מחסניות דיו של HP מקורי אך השתמשתי בהרבה פחות ממה שחשבתי , כעת התאריך חלף (כבר לפני כשנתיים ) ומחסנית צבעונית חדשה מהאריזה אפילו מדפיסה רק בצבע אחד . האם יש דרך לחדש או להשמיש את המחסנין (יש לי עוד אחד חדש באריזה). תודה
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מדפיס כ 70 דפים לערך בחודש (סטודנט) ורק שחור לבן ברשותי כיום HP 720 השאלה השניה היא במידה והתשובה כן איזו מדפסת בסביבות 600 ש"ח אתם ממליצים חזרתי אחורה בשירשור וראיתי שמספר אנשים שאלו שאלהזו ולא זכו לתשובה אם יש מישהו שמבין שירים את הכפפה (כמו בפורום מפרטי מחשב) ב YNET היתה כתבה והמלצה אבל קשה להחליט על פי מה שנאמר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3223197,00.html תודה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
איך אני יודע כמה וואט הוא חוץ מלפתוח ולהסתכל על המדבקה שבפנים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תG15 החדשה צלצלתי לחנות שאלתי עם יש לה על המקשים עברית והמוכר אמר שכן.... אבל לפי דפדוף קצר בפורום אני מבין שלא... אז יש או אין? ;D
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
HP 970Cxi החלפתי דיו והיא מנסה להדפיס לי דף עם לוגו וכמה צבע יש בכל אחד מן הראשים... איך אני מבטל את זה?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי מחפש עכבר ומקלדת לתכנות (כרגע יותר חשוב העכבר, עם המקלדת בינתיים אני מסתדר). יש לי כרגע סט יחסית זול לוג'יטק mk270. יצא לי להתנסות באחד מדגמי ה-mx master שלהם. העכבר גרם לי לכאבי יד כי הוא כבד מדי וגדול מדי (היה לי קשה לשים את היד מסביבו כי הוא גדול), לכן חשוב לי שהמימדים יהיו דומים למימדים של העכבר של הסט שיש לי (ארשום למטה את המימדים. הייתי מאוד רוצה שתהיה אפשרות לגלול כמו ב-master - יש אופציה של לתת סיבוב לגלגלת והיא ממשיכה להסתובב, אופציה שמצאתי מאוד שימושית. אציין שיצא לי לקרוא קצת בעבר באתר ואין לי שום היכרות או הבנה בתחום (ראיתי כל מיני מונחים כמו ממברנה אם אני זוכר נכון ועוד, אין לי מושג מה הם אומרים אז אני סומך על שיקולים דעתכם אם צ…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו כאן יכול להסביר לי מה הרעיון של Fan Bus? מזה בידיוק ולמה צריך אותו? ועוד משהו.... אני יודע שכבר היה 231590 ת'רדים על הsunbeam transformer אבל רציתי לשאול אם למי שיש אותו כאן מבסוט ממנו.... נ.ב רציתי לשאול אם זה אפשרי לקנות מערכת שמנקה אבק מהמחשב (אני יודע שלthermaltake יש כאלה במארזים שלהם)
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
טוב ככה יש לי בערך 250 שקל ואני רוצה לקנות עכבר,ומקלדת לא משנה לי כול כך אם חוטית או אל חוטית אל חוטית בטח יותר נוח מה שיותר טוב,נוח וגם שיהיה יפה כזה כאילו לא מסריח כזה לבן וזהו משו נחמד כזה חשבתי על ?Logitech® Cordless Desktop® EX 100? מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מחפש ג'ויסטיק למשחק פאלקון 4.0 ולסימולטורים דומים. חשבתי על ארבעת אלה בעיקר.. http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=29834 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=29831 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=29829 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=29826 מה אתם חושבים עליהם? מה יותר טוב ולמה? על מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
תקציב לא מובל מכיוון שאני לא רוצה שימיליצו לי על דראק כי אני קמצן לכ ;Dן אני רוצה לדעת מה נחשב טוב בכדי שאני אדע מה אני מפסיד
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. השבוע קיבלתי כמה מאווררים של AC, ואין לי מה להגיד. ממש ממש שקטים, סוף סוף המחשב שלי שקט מספיק לטעמי, אם לא שורר שקט מוחלט בסביבה אי אשפר לדעת שהמחשב בכלל דולק, או אם אתה לא עומד ממש לידו לא שומעים אותו. בקיצור, עכשיו יש לי 2 בעיות, יש לי מארז ישן ומעפן, אני לא משתמש בדלתות שלו. 1) אני צריך לשים את אחד המאווררים של 80ממ על הכ.מסך (גודל הHS הוא 60ממ). 2) אני צריך לשים את ה-120ממ על הצד של המארז, וכמו שאמרתי אין לי דלת צדדית. הנה לינק לת'ראד שפתחתי בקשר לבעיה זו בOCFORUM כאן הכל הרבה יותר מפורט. אבל לא קיבלתי שום רעיון שלא יהיה מסובך מידי לעשות. http://www.ocforums.com/showthread.php?t=468573
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
רוב שלומות לא מכבר רציתי להעביר תמונות מלצמנייתינו למחשב, כשלפתע נוכחתי לדעת שהוא אינו מגיב ומתעלם באדישות מעליבה. פעם, מימים ימימה, הייתי פותחת את התוכנה Kodak EasyShre ואז מחברת את המצלמה, ובאופו אוטומטי היה נפתח חלון שמעביר את התמונות. אך כעת פתע פתאום כרעם ביום בהיר כאשר הינני מחברת את הצלמנייה (בעוד התוכנה פתוחה!) הוא אינו מגיב, כניזכר לעיל. היש מה לעשות עם מחשב סורר זה? יש לציין שהעניין קצת דחוף ואשמח אם מוחכם הקודח ימהר לחשוב ולעזור לי למצוא פיתרון. יש עוד משו לציין- אין שום אות וסימן ב''המחשב שלי'' לאחר שאני מחברת את המצלמה. יש לציין את הפרטים הבאים: התוכנה: Kodak EasyShre שם המצלמה: ניצה כהנוביץ' שם החברה שייצרה את ניצה: Kodak EasyShre Z710 (Kodak E…
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
Hey guys, someone heard about this case? he`s very nice and got psu and ports and also very cheap (380nis be`ereh be Aus), someone know something about him or about him and his psu? thanks ! P.S Here his pic :
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
צריך לחבר את שני החיבורים? או רק את החיבור המיוחד של SATA
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מכשירי תאורה מסוימים למארז שאין להם מפסקים של הפעלה או כיבוי והם כל הזמן דולקים וזה קצת מעצבן. לכן אני שואל אם מישהוא מכיר מכשיר זול ( לא בקר תאורה ) שאיכשהו מחברים אותו לקתודה למשל, ואותו שמים במקום של כרטיס PCI או משהוא כזה, ואזאפשר על ידיו להדליק ולכבות את הקתודה או מהשזה לא יהיה בלי צורך בניתוק הקתודה עצמה או פתיחת המארז???? אני חוזר, אני לא רוצה בקר תאורהשעולה אפילו 100ש"ח, מכיון שאני גם ככה מתכון לקנות תאורה למארז ( sunbeam chamelon ) אבל אני רוצה קצת לשחק עוד עם התאורה של המארז ולהכניסמשהוא קטן כמו ה- laser beam led של sunbeam, שהם קטנים כאלהואני רוצה להדגיש איתם מקום מסוים וקטן, ודברכז העול בנועה 15-20 שקל, ולכן אני לא מתכוון לקנות עוד בקר תא…
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לכם המלצות למדפסת שכזו?המטרה העיקרית היא להדפיס על שקפים מיוחדים עבודות גראפיקה, שאחרכך יהיה ניתן לגהצם לחולצה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר , והסורק מופיע אבל שאני מנסה לעשות עליו דאבל קליק או לגשת אליו דרך ה wizard הוא כותב לי שהוא לא מחובר. מנסיון , אם אני אתקין את התוכנה hp imaging שהיא השלב הבא של ההתקנה (מתוך הדיסק) אחרי הדרייבר , אז כן יהיה אפשר לגשת אליו דרך לא רוצה להתקין את התכנה הזאת , אני גם לא משתמש בה אף פעם , מה לעשות? למישהו זה קרה?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין בנושא אבל אמרו לי שהמינימום למחשב זה 600VA ... עכשיו אני לא יודע איזה חברה מה לקחת... יש גם 700VA , 800VA אני לא יודע מה לקחת לגיבוי טוב... בקיצור מי שמבין ויש לו ידע באל פסק ויש לו אל פסק שימליץ על משהו ולמשל מהו זמן הגיבוי... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ג'ויסטייק רציני וטוב...התקציב לא מוגבל... אז על מה אתם ממליצים לי לקנות???
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מהמחשב המקומי זה מדפיס בסדר גמור.. אבל כשאני מדפיס ברשת זה מדפיס הפוך כאילו במקום לכתוב שלום זה כותב םולש.. מישהו שמע על זה??
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי ספק AT שאני רוצה לחבר למחשב XT ענתיקה. יוצאים ממנו 4 חוטים: שחור, כחול, לבן, חום שאמורים להתחבר למתג (שאין לי). איך אני גורם לספק להדלק (בלי המתג)? מישהו יודע מאיפה אני משיג מתג כזה של המחשבים שהיו מדליקים מהצד שיתאים לספק AT? תודה
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב חדש והחלטי לא לקחת את הזבל הג'נרי שיתנו לי ולקחת משהו נורמאלי. קחו בחשבון שאני לא רוצה ולא צריך אלחוטי... וקחו בחשבון שיכול להיות שיש דברים בגירסת oem שיצאו יותר זולים... רצוי שיהיה הכל ב-ksp. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני עוד פחות מחודש ככה נוסע לפולין מהמשלחת.. ושמעתי שפתחו באג בדיוטי פרי (ושם זה בלי מע"מ וכל החרא הזה) .. בקיצור חשבתי להתחדש לי על הדרך במקלדת עם ההבדל יהיה גדול חשבתי ללכת על הWAVE .. היא טובה/ נוחה? מישהו יודע עם יש הבדל במחירים בין הבאג שם לבאג בארץ? אני כרגע עם המקלדת הרגילה של מיקרוסופט המדיה.. הכחול לבן הזה חח ואני רוב היום על המחשב.. אני ירגיש הבדל גדול עם אני יעבור לWAVE? נחוחות משחקים וכל זה..) אני לא יודע עם אני יקנה אני רוצה קודם לברר אני די מוגבל תקציבית עם בכלל תלוי כמה ישאירו לי לבזבוזים וצריך גם שישאר כדי לקנות שם אוכל מידי פעם וכל זה חח.. תודה מראש סורי על הבלאגן בהודעה חח
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הפד הזה של טרמלטק http://www.thermaltake.com/accessories/mousePad/a2256gammaPad/a2256gammaPad.htm הגיע לארץ? אם לא אז מתי? תודה לעונים... ד"א, איך אני עושה היפר קישור??
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-