ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
-
-
שלום, רציתי לשמוע קצת דגובות על ההגה של לוגי'טק ,דגם ששמו DEXXA. עם אתם מכירים זה לא ההגה חדש כל כך. תודה- THANKS
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הנה התמונה לאו דווקא כזו אבל עיקרון זהה ואם מישהוא מכיר כמה ערכות כאלו שיפרט
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
מדפסת מסוג BROTHER שהייתה אצלי התקלקלה לא מזמן, והאמת היא שגם ככה לא אהבתי אותה. בכל מקרה, הגיע הזמן לקנות מדפסת חדשה, עם התכונות הבאות: *חסכוני עד כמה שניתן (אני סטודנט ולצערי עבודות זה עניין שבשיגרה, כך שאני מעדיף להמנע מלקנות כל שבוע ראש דיו חדש, אפילו אם הוא מזוייף) *סורק *אני משער שברוב המדפסות המשולבות יש אופציה של "צילום", שזה בהחלט חוסך לי הרבה. *לא גדול מבחינה פיסית. אני צריך להניח את זה על השולחן שלי, כך שלעיצוב וקומפקטיות (יחסית) יהיה משקל רב בעת בחירת המדפסת. *אין ממש צורך בפקס, או בתכונות של מדפסת רשת . אבי הציע לי לקנות מדפסת לייזר בגלל החיסכון בטיונרים, אבל אז מדפסת משולבת עולה בסביבות 1000ש"ח (כגון Samsung SCX4500) , היא מוגבלת לשחור לבן, והבנתי שגם הרזולו…
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מה ההבדל בין המקלדות האלה של מיקרוסופט: Optical Desktop with Fingerprint Reader Wireless Optical Desktop 3.0 Digital Media Pro Keyboard מה ההבדל מלבד האלחוט, החישן שמזהה טביעת אצבע והזום סלידר? בתודה מראש orlupo
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום האם אפשר לקבל מארז כזה? רק המארז ואז לדחוף בתוכו PC רגיל , בטח ישנה איזשהי דרך לקנות כזה מארז השאלה איך ומאיפה , אם יש למישו מושג אז בבקשה תמונה מצורפת , תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על השילוב הבא : 1 Logitech® MX510 Optical Mouse - RED 17% 296 ש"ח 1 Microsoft® Multimedia Keyboard Black 17% 124 ש"ח סה"כ ללא מע"מ 359 ש"ח מע"מ: 61 ש"ח משלוח : 60 ש"ח סה"כ: 480 ש"ח האם כדאי ? יש הצעות אחרות בטווח המחירים הזה ? (חייב שיהיה מערכת חוטית בצבע שחור ושהמחיר שלה יכלול משלוח)
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני הולך לקנות עכבר חדש ואני מתלבט בין שניהם! משהו יכול להגיד לי מה יותר טוב ולמה? תודה לעוזרים!@!!!!
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות ספק. מה דעתכם על הדגם הבא: HEC 400W HEC-400TRT. מה ההבדל בינו לבין ה- AR? מה עדיף? האם הבנתי נכון שיש לו אפשרות חיבור ל SATA אחד? ומה יקרה מחר אם ארצה לחבר עוד HD מסוג SATA? האם קיימים מתאמים? באתר של skyPc הם כותבים : HEC 400W HEC-400TRT. האם הם מתכוונים לדגם הבא, כפי שמופיע באתר היצרן: http://www.compucase.de/englisch/produkte/netzteile/silent/400trptf.php
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אז ככה, האם המארז הזה ממש כדאי כמו שהוא נראה ? מאווררים נחליף לו כי הבנתי כבר שהם מרעישים למרות שאני עובד עם מערכת קירור מים אבל כבר יש מקום לכמה מאווררים שחייבים "לסתום" את החורים הוא באמת יפה כמו שהוא נראה בתמונות ?
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני רוצה עכבר אלחוטי שיהיה לו זמן בטריה ארוך ונטען..לא צריך זמן תגובה מטורף של שחקנים מקצועיים..שיהיה עכבר איכותי וטוב אבל לא מטורף.. ומקלדת גם טובה כמה מקשי מולטימדיה..אם יש מקלדת אלחוטית טובה ולא יקרה מידי אז סבבה אם לא שיהיה חוטי..
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את הספק הכל מצוין ומגניב , ויש לי שאלה.. המאורר שבו בסתובב ממש לאט, יש בו וסת אוטומטי או איך זה הולך? כאילו האויר די חם.. תודה
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מחפש מצלמה דיגיטלית אם מסך lcd בסביבות ה 1000 ש"ח אם אפשרות לזיכרון פלאש ! בבקשה תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני צריך לדעת אם הלוח הזה: http://www.asrock.com/product/ConRoe945G-DVI.htm תומך את הכרטיס X1900GT אמרו לי לבדוק ואין לי מושג איך עושים את זה....! :-\
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לכם המלצות למדפסת שכזו?המטרה העיקרית היא להדפיס על שקפים מיוחדים עבודות גראפיקה, שאחרכך יהיה ניתן לגהצם לחולצה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר , והסורק מופיע אבל שאני מנסה לעשות עליו דאבל קליק או לגשת אליו דרך ה wizard הוא כותב לי שהוא לא מחובר. מנסיון , אם אני אתקין את התוכנה hp imaging שהיא השלב הבא של ההתקנה (מתוך הדיסק) אחרי הדרייבר , אז כן יהיה אפשר לגשת אליו דרך לא רוצה להתקין את התכנה הזאת , אני גם לא משתמש בה אף פעם , מה לעשות? למישהו זה קרה?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין בנושא אבל אמרו לי שהמינימום למחשב זה 600VA ... עכשיו אני לא יודע איזה חברה מה לקחת... יש גם 700VA , 800VA אני לא יודע מה לקחת לגיבוי טוב... בקיצור מי שמבין ויש לו ידע באל פסק ויש לו אל פסק שימליץ על משהו ולמשל מהו זמן הגיבוי... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
צריך המלצה על גויסטיק עדיף עם feedback בסביבות 400-200 שקל עדיף של חברה מוכרת תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום כבר שאלתי אתכם, אלא שאז ציינתי שדרוש ספק 350וואט והיום הבנתי שהתבלבלתי- הם דורשים 400וואט באתר: A minimum 400W system power supply (with 12V current rating of 20A or more) מה דעתכם על זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4361 ולמה כתוב שם 400וואט, ואז "כח אמיתי 350וואט" ?? ועוד שאלה, האם כל ספק של 400 יהיה בו 20אמפר ב12וולט או שזה גם משהו שצריך לחפש? ("..with 12V current rating of 20A..") תודה
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מחפש האם קיים כבל USB לטלפון או למע' אוזניות עם מקרופון.אפשר גם לשלוח סקיצה לבנייה עצמית. אני רוצה לדבר בתוכנות דיבור כמו סקיפי או מסנגר דרך טלפון במקום לשבת מול המחשב.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
למי שזוכר, במשך לא מעט זמן (ולפני לא מעט זמן), היה באתר של VANTEC איזשהו דוגמא למארז שהם תכננו להוציא, מישהו יודע מה התקדם עם זה? הם עשו פרסה או שהוא באמת יצא אבל לא הגיע לארץ?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
רציתי לשאול כמה שאלות על הG5 שאני כנראה יקנה.. 1. האם הוא יתאים לי למשחקי אסטרטגיה ? (אני יודע שהעכבר הוא למטרות משחקים אך השאלה לאיזה<<) 2.ראיתי שיש לו עיצובים שונים אז מישו יודע כמה יעלה לי לשדרג אותו לעיצוב אחר ? 3. קישור לנקודת מכירה באזור המרכז אמין שאוכל לקנות וגם במחיר הטוב ביותר כמובן 4. הסבר קטן בכלליות על לחצני העכבר בתפקודי הDPI שלו.. דרך אגב אתם חושבים שהוא בכלל עדיף על העכבר של RAZER Copperhead? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
מחפש עכבר ומקלדת למשחקים המליצו לי על Logithch Media Keyboard Elite+Logitech MX-518 מה אתם אומרים? דרך אגב אם אפשר פחות מ500 אז זה יהיה טוב יותר
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב שיהיו בו שני כוננים קשיחים, כונן DVD וצורב (בנפרד).הכרטיס מסך יהיה Radeon 9800 pro,רציתי לדעת אם הספק הבא יספיק לי: http://www.pch.co.il/docs/pd-938828134.htm תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-