ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
בתחילת השבוע הזה ניגשתי למרדנית (כיוון שזו החנות הקרובה ביותר והזולה ביותר), ורכשתי לעצמי בהזמנה את ה-Antec Sonata (הראשון, לא השני, כי אין כסף.) ובכן, לעת עתה, רק רוצה לשמוע מה דעתכם עליו כשהוא יגיע (סביר להניח, אבל רק סביר [כיוון שזו מרדנית ואין לדעת מה יקרה] שהוא יגיע יום שני\חמישי בשבוע הבא). בינתיים, ההתרשמות הראשונית שלי ממנו (התרשמות אישית במציאות, לא בחנות או באינטרנט או משהו) זה שהוא מאוד אפקטיבי למטרות שלו. הספק באמת עושה את העבודה. המערכת שראיתי עם המארז הזה הייתה A64 3200+ 754 עם זלמן 7000 מאלומיניום, רדאון 9600XT, ג'יגה של זיכרון עם היטסינקים, שני סידירומים, שני הארדיסקים. כשנכנסתי לחדר בו נמצא המחשב, התיישבתי על הכסא, הסתובבתי לחברי ושאלתי אותו אם …
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי מארז שיש לו כרגע 3 מאווררים, 2 הרד דיסקים (אחד מהם בתוך מגירה), צורב, כונן די וי די. המארז עובד עם ספק 300W אני עומד להוביף למחשב עוד מאוורר אחד של 80 עם לדים ועוד אחד של 120 ו2 מאווררים לאחד ההארד דיסקים. בנוסף לזה אני מוסיף קתודה כפולה ולבסוף מוניטור טמפרטורה ושליטה על 2 מאווררים של אנרמקס. עכשיו, לפני שאני מבצע שינוייים במחשב אני רוצה לדעת אם אני הולך לשרוף את הפקינג מחשב ולקנות ספק חזק יותר או אם הספק 300 יספק לי את הכוח שאני צריך?! עזרה דחוף בבקשה תודה :-\
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אממ, אני משחק רק משחקי , FSP בעיקר עבודה משרדית. לא צריך אלחוטי. ללא חריגה של שקל בודד, זה מוגזם להוציא יותר מזה על עכבר..... (לפי דעתי) יש בחירה יותר טובה? (אפשר גם בפחות כסף) תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מהמחשב המקומי זה מדפיס בסדר גמור.. אבל כשאני מדפיס ברשת זה מדפיס הפוך כאילו במקום לכתוב שלום זה כותב םולש.. מישהו שמע על זה??
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות כבל עגול של ATA שרגיש ל-UV, ויש לי כמה שאלות: 1) מה ההבדל בין FLOPPY ל- ATA133??? 2) ואיזה אורך עדיף לקחת למארז טרנספורמר: 90cm או 60cm? אני מעדיף שהכבל לא יהיה ארוך מדי, ומעדיף שאפילו יהיה קצת מתוך כדי שלא יחסום את זרימת האויר, אז אתם חושבים ש-60cm יספיק? או שעדיף 90cm??? תודה
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום כבר שאלתי אתכם, אלא שאז ציינתי שדרוש ספק 350וואט והיום הבנתי שהתבלבלתי- הם דורשים 400וואט באתר: A minimum 400W system power supply (with 12V current rating of 20A or more) מה דעתכם על זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4361 ולמה כתוב שם 400וואט, ואז "כח אמיתי 350וואט" ?? ועוד שאלה, האם כל ספק של 400 יהיה בו 20אמפר ב12וולט או שזה גם משהו שצריך לחפש? ("..with 12V current rating of 20A..") תודה
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
למי שזוכר, במשך לא מעט זמן (ולפני לא מעט זמן), היה באתר של VANTEC איזשהו דוגמא למארז שהם תכננו להוציא, מישהו יודע מה התקדם עם זה? הם עשו פרסה או שהוא באמת יצא אבל לא הגיע לארץ?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
חשוב לי שיקלטו לפחות ממרחק של 2 מטר , זמן תגובה נמוך ככל שניתן , קליטת זויות של עד 170 מעלות מהמקלט. אני יודע שמקלדות מחברות מותג יכולים להטות בציפיות , לכן אבקש המלצות מנסיון אישי של אנשים ע"פ הקריטריונים שציינתי.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
איך אני יודע כמה וואט הוא חוץ מלפתוח ולהסתכל על המדבקה שבפנים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
HP 970Cxi החלפתי דיו והיא מנסה להדפיס לי דף עם לוגו וכמה צבע יש בכל אחד מן הראשים... איך אני מבטל את זה?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מצלמת אינטרנט ורציתי להתייעץ קצת. בוא נגיד, אני מוכן להשקיע 200 שקל במצלמה .מה הכי טוב שאני יכול להשיג תמורת הסכום הזה? רצוי שהמצלמה תיהיה מחברה כמו Creative וכדו..שתיהיה איכותית ובעלת קצב ריענון גבוהה יחסית למצלמת אנטרנט רגילה. תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום, מי שמכיר חנות שיש לה במלאיי מידי המקלדת הזאת... שיתן קישור בבקשה , הנה תמונה למקלדת : קישור לחנות פנדה(אבל אין לה במלאיי מיידי צריך לחכות 21 ימים)
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב חדש: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 517.54 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 169.93 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1619.9 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 79.9 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba…
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
מישהו כאן יכול להסביר לי מה הרעיון של Fan Bus? מזה בידיוק ולמה צריך אותו? ועוד משהו.... אני יודע שכבר היה 231590 ת'רדים על הsunbeam transformer אבל רציתי לשאול אם למי שיש אותו כאן מבסוט ממנו.... נ.ב רציתי לשאול אם זה אפשרי לקנות מערכת שמנקה אבק מהמחשב (אני יודע שלthermaltake יש כאלה במארזים שלהם)
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
רוב שלומות לא מכבר רציתי להעביר תמונות מלצמנייתינו למחשב, כשלפתע נוכחתי לדעת שהוא אינו מגיב ומתעלם באדישות מעליבה. פעם, מימים ימימה, הייתי פותחת את התוכנה Kodak EasyShre ואז מחברת את המצלמה, ובאופו אוטומטי היה נפתח חלון שמעביר את התמונות. אך כעת פתע פתאום כרעם ביום בהיר כאשר הינני מחברת את הצלמנייה (בעוד התוכנה פתוחה!) הוא אינו מגיב, כניזכר לעיל. היש מה לעשות עם מחשב סורר זה? יש לציין שהעניין קצת דחוף ואשמח אם מוחכם הקודח ימהר לחשוב ולעזור לי למצוא פיתרון. יש עוד משו לציין- אין שום אות וסימן ב''המחשב שלי'' לאחר שאני מחברת את המצלמה. יש לציין את הפרטים הבאים: התוכנה: Kodak EasyShre שם המצלמה: ניצה כהנוביץ' שם החברה שייצרה את ניצה: Kodak EasyShre Z710 (Kodak E…
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מחפש מצלמה דיגיטלית אם מסך lcd בסביבות ה 1000 ש"ח אם אפשרות לזיכרון פלאש ! בבקשה תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום אני מחפש פרטים על המארז הזה ?HEC Compucase CI-69U6 400W? אני פשוט לא מוצא עליו כלום תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
Hey guys, someone heard about this case? he`s very nice and got psu and ports and also very cheap (380nis be`ereh be Aus), someone know something about him or about him and his psu? thanks ! P.S Here his pic :
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני צריך לדעת אם הלוח הזה: http://www.asrock.com/product/ConRoe945G-DVI.htm תומך את הכרטיס X1900GT אמרו לי לבדוק ואין לי מושג איך עושים את זה....! :-\
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום חברים. הזמנתי מחשב אך לצערי הספק שהזמנתי לא קיים במלאי ואני מחפש משהו באותו סדר גודל של מחיר / איכות. הספק שקניתי ואינו במלאי : אשמח לקבל הצעה לספק חילופי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני צריך עכבר אלחוטי לשימוש יום יומי וגם קצת למשחקים שלא יעלה את ה-300 שקל
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ג'ויסטייק רציני וטוב...התקציב לא מוגבל... אז על מה אתם ממליצים לי לקנות???
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום רב אני צריך מדפסת לשימוש ביתי הציעו לי בחנות את EPSON C91 אמרו לי דגם חדש . לא יודעה שווה לקחת או לא לא מכיר את הדפסת . או שתמליצו מדפסת אמינה לשימוש ביתי
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הכרתי מישהו דרך קרוב משפחה, שמייבא בעצמו כמות גדולה של עכבר אלחוטי מחברת MouseCaster, ומוכר אותו ב-79 שקלים במקום 399 ש"ח. מישהו מכיר את העכבר ויכול להגיד אם הוא טוב למשחקים או לא? האתר של הבחור: http://itaycom.fav.co.il/nna_content.php?id=24987 באתר אחר שבו הוא נמכר ב-399 http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=1159&CatCode
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
יש לי ספק AT שאני רוצה לחבר למחשב XT ענתיקה. יוצאים ממנו 4 חוטים: שחור, כחול, לבן, חום שאמורים להתחבר למתג (שאין לי). איך אני גורם לספק להדלק (בלי המתג)? מישהו יודע מאיפה אני משיג מתג כזה של המחשבים שהיו מדליקים מהצד שיתאים לספק AT? תודה
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-