עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Dante_9,

יש לי זיכוי של 189 ש"ח ב- DMO. יש להם את ה- EPSON R-200 שעליה אני יצטרך להוסיף 360 ש"ח. משתלם? למישהו יש ניסיון עם המדפסת? עוד משהו שאני רוצה לדעת איך היא ביחס למדפסת Canon Pixma IP2000 שעולה שם 499

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by eity,

אני מתלבט בין trigue 300 או inspire m2600

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  3. טוב אני יגיד לכם מה אני חושב ותגידו לי מה הכדאיות שלי לכל מקלדת. דבר ראשון ומאוד חשוב אני שחקן WARCRAFT 3 מה שמצריך כמובן כפתורי CUSTOM מה שבישניהם יש ומיהרות תגובה מה שאני יודע שבטרנטולה המהירות תגובה היא 1MSשזה מצויין ועוד כמה דברים שעושים את המקלדת קצת יותר מתאימה מהזד בורד אבל תגידו לי אתם כי אני לא יודע יותר מידי על המקלדות האם שווה להוסיף את ההבדל היחסית גדול בין המקלדות שהוא בסבביהות 200-300 שקל או שהזד בורד תספיק לי ותתאים לי באותה מידה אודה אם יענה לי שחקן WC3 מנוסה או מישו שיש לו ידע על המקלדות או בכלל בתחום. בכל מקרה אקבל כל תגובה אז תודה גדולה מראש.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  4. רכשתי מחשב נייד אך בניגוד לפרסום, הוא היה ללא יציאת S-Video. החברה מכירה באחריות ומוכנה לספק לי אבזר בעזרתו אוכל להתחבר בין המחשב הנייד ובין מסך הטלויזיה ללא יציאת S-Video. אין לי מושג מה אני צריך. הבנתי שניתן לחבר יציאת VGA לטלויזיה..... אך גם הבנתי שלא מדובר בכבל פשוט אלא בדבר מורכב יותר. אודה לכם אם תגדירו לי בדיוק מה אני צריך כדי שאוכל לוודא שמקבל מהם דבר תקין שיעשה את העבודה. תודה

5. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

אני עוד מעט יוצא לחנות לקנות ספק, איזה ספק כדאי עד 160ש"ח? תודה מראש, גונזילה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  6. אממ, אני משחק רק משחקי , FSP בעיקר עבודה משרדית. לא צריך אלחוטי. ללא חריגה של שקל בודד, זה מוגזם להוציא יותר מזה על עכבר..... (לפי דעתי) יש בחירה יותר טובה? (אפשר גם בפחות כסף) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  7. יש לי מחשב כף יד מדגם ipaq 3760 והסוללה שלו גוססת (נגמרת אחרי חצי שעה בערך)... ברצוני להחליף לו סוללה ואחרי שביררתי במעבדה אחת בת"א אמרו לי שמחיר החלפת סוללה הוא 1100 ש"ח. אז אולי מישהו מכם יכול לעזור לי למצוא מקום זול יותר שהסוללה לא תעלה לי במחיר כמעט כפול ממה שהמכשיר שווה או אפילו אולי יש איזה פתרון אחר כמו סוללה חיצונית או משהו כזה... מחכה לתשובה... תודה מראש, rocksberry

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  8. Started by larry_lurex,

שלום כבר שאלתי אתכם, אלא שאז ציינתי שדרוש ספק 350וואט והיום הבנתי שהתבלבלתי- הם דורשים 400וואט באתר: A minimum 400W system power supply (with 12V current rating of 20A or more) מה דעתכם על זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4361 ולמה כתוב שם 400וואט, ואז "כח אמיתי 350וואט" ?? ועוד שאלה, האם כל ספק של 400 יהיה בו 20אמפר ב12וולט או שזה גם משהו שצריך לחפש? ("..with 12V current rating of 20A..") תודה

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by MeTaLhAmMeR,

הפד הזה של טרמלטק http://www.thermaltake.com/accessories/mousePad/a2256gammaPad/a2256gammaPad.htm הגיע לארץ? אם לא אז מתי? תודה לעונים... ד"א, איך אני עושה היפר קישור??

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  10. מדפסת מסוג BROTHER שהייתה אצלי התקלקלה לא מזמן, והאמת היא שגם ככה לא אהבתי אותה. בכל מקרה, הגיע הזמן לקנות מדפסת חדשה, עם התכונות הבאות: *חסכוני עד כמה שניתן (אני סטודנט ולצערי עבודות זה עניין שבשיגרה, כך שאני מעדיף להמנע מלקנות כל שבוע ראש דיו חדש, אפילו אם הוא מזוייף) *סורק *אני משער שברוב המדפסות המשולבות יש אופציה של "צילום", שזה בהחלט חוסך לי הרבה. *לא גדול מבחינה פיסית. אני צריך להניח את זה על השולחן שלי, כך שלעיצוב וקומפקטיות (יחסית) יהיה משקל רב בעת בחירת המדפסת. *אין ממש צורך בפקס, או בתכונות של מדפסת רשת . אבי הציע לי לקנות מדפסת לייזר בגלל החיסכון בטיונרים, אבל אז מדפסת משולבת עולה בסביבות 1000ש"ח (כגון Samsung SCX4500) , היא מוגבלת לשחור לבן, והבנתי שגם הרזולו…

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by Mishmish,

מה אתם אומרים על השילוב הבא : 1 Logitech® MX510 Optical Mouse - RED 17% 296 ש"ח 1 Microsoft® Multimedia Keyboard Black 17% 124 ש"ח סה"כ ללא מע"מ 359 ש"ח מע"מ: 61 ש"ח משלוח : 60 ש"ח סה"כ: 480 ש"ח האם כדאי ? יש הצעות אחרות בטווח המחירים הזה ? (חייב שיהיה מערכת חוטית בצבע שחור ושהמחיר שלה יכלול משלוח)

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  12. אני הולך לקנות עכבר חדש ואני מתלבט בין שניהם! משהו יכול להגיד לי מה יותר טוב ולמה? תודה לעוזרים!@!!!!

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by ofekd23,

אני צריך המלצה על רמקולים עד 400 שקל מה שחשוב שהיו הכי טובים שאפשר במחיר הזה החשב מה שחושב שזה היה סט של שני רמקולים וסאב ושמגניתי ברמקולים היו ממגנים כי הם היו ממש כרובים למסך תודה לכולם וסליחה על שגאיות הכתיב

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by mito125,

טוב אז קניתי שילשום G25 פה בארץ במחיר סבבה חדש באריזה הגעתי הביתה פתחתי הכל טוב אין בעיות חיברתי והתקתי את הדריבר.... נכנסתי לתוכנת הבדיקה של ההגה וכל פעם שניסיתי להכניס 5 זה היא 3 ו 6 היה גם 4 וגם רברס היה 4. גם במשחקים שונים אותה בעיה עם 5 6 ורברס בלבד חשבתי בעית דריבר או חיבור בדקתי .... OK התקתי דריבר חדש יותר מהאתר ... לא נפתר שלחתי מייל ללוגיטק ואמרו לי שלפי הסימנים יחידת ההילוכים תקולה וצריך להחליפה. טוב סבבה אז פתאום נחנסתי לפורום של לוגיטק באתר שלהם וחשכו איני... יש שם איזה 10000 הודעות על תקלות בהילוכים של ה G25 לאחד לא עובד רברס לאחר הילוך שני ולשליש עבד מצוין פתאום אחרי חודשיים מת. מה קורה פה קיבינימט זה הגה של 1500 שקל ...!!!!!! מישהו בארץ ניתקל איתו גם בבעי…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  15. HP 970Cxi החלפתי דיו והיא מנסה להדפיס לי דף עם לוגו וכמה צבע יש בכל אחד מן הראשים... איך אני מבטל את זה?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  16. יש לי GF2 Ti ואני חושב שהוא לא GOLDEN SAMPLE בגלל כפתור שחסר בתוכנה EXPERTOOL. אם יש למישהו את הכרטיס הזה והוא כן GOLDEN SAMPLE או אפילו אם הוא אינו בטוח בעצמו אנא הגב כדי שאוכל לוודא את העניין ב-100%. תודה.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by bennnn,

שלום קניתי היום דיו שחור. למדפסת יש אפשרות גם להדפיס בצבע,אך כנראה המחסנית של הצבע נגמרה.איך אני מגדיר שידפיס רק שחור לבן? כל בזמן היא מבקשת ממני להחליף את המחסנית של הצבע. לחצתי setup אבל אין שום איזכור באפשריות להגדיר רק לשחור,ובחנות אמרו שאפשר.בבקשה עזרה אני פשוט חייב להדפיס עבודה היום תודה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  18. תקציב לא מובל מכיוון שאני לא רוצה שימיליצו לי על דראק כי אני קמצן לכ ;Dן אני רוצה לדעת מה נחשב טוב בכדי שאני אדע מה אני מפסיד

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

מניסיון של 2 מקלדות אני יודע לא לנסות ליבש מעט וישר להפעיל במחשב כי טיפות מים שנשארו על הלוח תוך כמה דקות מתחילות לשרוף מגעים או משהו בסגנון. אני לא מתכוון לחבר את המקלדת למחשב עד שאני בטוח במאה אחוז שזה בסדר, מה צריך לעשות חוץ מסתם יבוש חיצוני עם מיבש שיער או משהו בסגנון? תודה.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by PoHuisT,

היי איך אני יכול לבדוק עם הספק כוח שלי מחזיק את כל המערכת?? יש לי ספק כוח סטנדרטי PSU400W מפרט מחשב: Amd 3500(venice) Abit an8ultra Gigabyte 6600gt 512kb Croshair cl2 80gb Sata2 Teac CDRW 7 fans מאוררים מעמיסים על הספק?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  21. Started by alexta-z,

מחפש מצלמה דיגיטלית אם מסך lcd בסביבות ה 1000 ש"ח אם אפשרות לזיכרון פלאש ! בבקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  22. Started by MeTaLhAmMeR,

השיחות עצמם כמו טלפון בזק רגיל? פשוט מחייגים לכל מספר שאני רוצה? יש לאג? האיכות קול כמו טלפון? או שיותר גרוע או יותר טוב? זה משתלם בסופו של דבר? צריך לשלם לעוד מישהו/משהו אחרי שקונים את המכשיר? יש לכם המלצה לטלפון VOIP אלחוטי? תודה מראש ;D

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by ElEmEnt,

אפשר בבקשה?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by OZSHIMON,

הזמניתי מהחנות שליד הבית שלי את המקלדת logitech media keyboard elite אבל אין במלאי וגם לא יגיע ובררתי בחנויות האחרות וגם להם אין!!! הם הציעו לי את המקלדת:logitech media keyboard אני פתוח לעוד הצעות של מקלדות ! ראיתי גם את המקלדת logitech WAVE keyboard אייך היא?????????? בבקשה דחוף!! תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  25. Started by roy565,

צריך המלצה על גויסטיק עדיף עם feedback בסביבות 400-200 שקל עדיף של חברה מוכרת תודה רבה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים