עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by kkffiirr,

שלום לכם, הייתה לי אפסון C86, אבל בשבועיים האחרונים הראש כנראה נסתם והיא מושבתת (אלא אם כן למישהו יש פתרון קסם להציע), ובכן לאור הניסיון העגום חיפשתי מדפסת עם אחריות רחבה יותר (היא התקלקלה חודשיים לאחר סיום האחריות), קניתי קנון PIXAMA4200, שמציעים 3 שנים, אבל מבט מקרוב על התעודה מראה שכמעט כלום לא כלול בחאריות כולל גם ראשי ההדפסה. ובכן שאלתי אליכם אם יש לכם המלצה מה כדאי לי לקנות, במיוחד לאור זאת שמדפסת אחת כנראה נסתמה (יכול להיות שהיה פרק זמן שבו לא השתמשתי בה וזה גרם לה את זה), לכן אני מחפש אחת שלא תסבול מאותה תופעה. דגשים נוספים - איכות, אמינות, שירות, מחיר הדיו, כמות הדפים למחסנית. תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת חדשה בתחום ה700 ש"ח. המדפסת תשמש בעיקר להדפסת תמונות ולכן דרושה איכות גבוה וכן חסכוניות בדיו. אבקש המלצות תודה מראש

• 13 תגובות
    • 968 צפיות
  3. Started by frozen_sun3,

שלום! בעיקבות הצניחה במחירי מדפסות הלייזר ובגלל הצורך שלי במדפסת חדשה, החלטתי הפעם להשקיע טיפה יותר ובתקווה לקבל בהתאם. אני מעוניין לרכוש את מדפסת הלייזר הכי זולה בשוק - Xerox 3120. עלותה היא כ700ש"ח. אני לא כ"כ בקיא בתחום הזה והייתי רוצה לשאול אותכם האם את מכירים את הדגם הזה? האם יש איתו בעיות כל שהן? האם יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני משקיע ממיטב כספי על המדפסת הזאת? (כן, אני יודע שדיו חדש עולה 500ש"ח וזה רק שחור לבן - כמובן). יש עוד דברים שאני צריך לקחת בחשבון? אנא יעצו לי, כי המדפסת הישנה שלי הייתה ממש אכזבה והדיו עלה לי הון תועפות (מדובר על Epson C20). תודה רבה על העזרה מצפה לתגובות מהירות, כי אני הולך לרכוש מחר.

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  4. טוב אז ככה אני צריך מדפסת טובה. חשבתי על Hewlett-Packard DeskJet 5652 Printer http://www.pch.co.il/docs/pd-203794736.htm ורציתי לדעת אם המדפסת שווה את המחיר שלה ואם יש לכם הצעות למדפסות אחרות באותו מחיר(850ש'ח)

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  5. Started by Yaniv Zilberman,

אני מעוניין לקנות מדפסת פוטו שתשמש אותי להדפסת תמונות בלבד (יש לי כבר מדפסת מצויינת למסמכים) ואני ראיתי את המדפסת הנ״ל: http://www.wallashops.co.il/Mobile/Main#!/app/product/6JBIP7250 האם המדפסת טובה? האם יש טובות ממנה במחיר הזה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by strider19,

שלום. אני מחפש מדפסת משולבת עם פקס עצמאי ומכונת צילום. אני מודע לכך שלא חסרות אופציות בשוק, אך אני מחפש משהו ספיציפי, מדפסת שלא צריך להחליף את מיכל דיו שלם , שחור לדוגמא בכדי שיהיה ניתן להמשיך להשתמש בה ולהשתמש בשאר הצבעים, מבלי להיות מוגבל למעשה. שמתי לב שהרבה מדפסות היום פועלות בשיטה זאת ואינני מעוניין בזה. לתשובתכם אודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם רציתי המלצה או סיקור לגבי מדפסות משולבות עדיפות ל HP בגלל שיש לי מדפסת דגם PSC 2410 כמעט 6 שנים ועשתה את העבודה כמו שצריך כמובן אם אפס תקלות עד לפני 3 חודשים ( היא עובדת אבל יש תקלה ) בקיצר חברה המלצות .(חסרונות/יתרונות )........מחפש משהו טוב ואמין ..........................היום אני לא יודע שהיצור של המדפסות כמו שהיה פעם פעם היה אחריות 3 שנים וזה ירד ל שנה .............זה אמור להגיד משהו שאולי שהמדפסות של היום מתקלקלות אחרי שנה שנתיים

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת לייזר שחור-לבן, לשימוש של סטודנט. אני חושב על לייזר בגלל הפן החסכוני - דיו יכול להתייבש (ייתכנו פעמים שלא אדפיס במשך הרבה זמן), ובנוסף עולה יותר. אני מעוניין שיהיה בה גם פקס וסורק שיוכל לתפקד כמכונת צילום. המחיר גמיש - אני מוכן להשקיע בשביל שהמדפסת תשתלם לי בטווח הארוך. הדברים שחשובים בשבילי הם: 1. אמינות ועמידות לאורך זמן - מדפסת שתחזיק הרבה שנים בלי תקלות. אני לא מעוניין בהכרח באחריות של 3 שנים, אם זה מייקר את העלות בצורה משמעותית. 2. חיסכון - אני מעוניין במדפסת שתהיה משתלמת מצד היחס בין המחיר של טונר לכמות הדפים שאפשר להדפיס איתו, לפחות יותר משתלמת ממדפסת הזרקת-דיו רגילה. 3. מדפסת אלחוטית - יתרון, אבל לא חובה אם זה מייקר את העלות בצ…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. היי, אני מעוניין במדפסת צבעונית+אופצייה לצילום דפים עד 450 ש"ח שתומכת במערכת ההפעלה שלי. מהירות ההדפסה לא חשובה לי, ולא משנה לי אם זה לייזר או לא. איכות הצבעים גם לא משנה לי, בגלל שאני לא מדפיס תמונות ממש אלה רק צבעים בסיסיים. אני צריך שאיכות הטקסט תהיה מעולה בגלל שלפעמים יש טקסט קטן וצפוף, ואני צריך שהוא יהיה קריא. תודה.

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  10. המטרה בעיקר הדפסה ישירות על דיסקים- אז דגם שלא תומך- נשלל מייד. עד עכשיו היה לי Epson R270 - שהיא כ"כ טובה- פשוט סוס עבודה. 3 כאלה עברו אצלי, כ"כ הרבה שעות עבודה, ותמיד שהתקלקלה פשוט רצתי לקנות שוב את הדגם הזה- גם בגלל הסיבה שאני מדפיס עם סט חיצוני של דיו דומה לזה: http://www.ink-ciss-toner.com/UploadFile/20086633988571.jpg כרגע ה270 ה"חדשה" עושה בעיות, ואין יותר את הסדרה ה R שלהם (שאחרונה הייתה 295). חשבתי על הדגמים של קנון- בתנאי שיש להם גם ערכת דיו חיצונית. יש את ה 4600, 4700 ועכשיו את ה 4850 שמחליפה אותם. מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by someone,

אני עומד לקנות מחשב מתישהו בחופש הגדול. עכשיו, בגלל שזה הרבה זמן אני מחפש את נקודות האור בזמן הציפייה... : מה יהיה יותר טוב עוד בערך 2-5 חודשים מעכשיו?

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  12. Started by Qtec,

{כנראה שזה הפורום הכי מתאים לנושא} היי בזמן האחרון בדקתי אתצ מחשבי כף היד המוצעים בארץ, ודגמים נוספים מחו"ל. שמתי דגש על DELL ועל HP. בסופו של דבר הגעתי למסקנה שהiPaq rx3715 יכול להיות בחירה טובה מאוד, מפאת חיי הסוללה שלו שגוברים כנראה על כל handheld אחר, יכולות אלחוטיות (IR, WI-FI, BT) ובנדל התוכנות שמגיע איתו. - לינק לREVIEW מפורט החסרונות במחשב הם - 1. לפי HP- המוצר כבר Discontinued ! יש לזה השלכות על עדכונים ותמיכה. 2. אין מסך 4" - אבל זה לא נורא לי. 3. מערכת ההפעלה היא Windows Mobile 2003 SE - ובזמן האחרון יצאה OS חדשה- Windows mobile 5. 4. אין סלוט של כרטיס CF, אלא רק SD. רציתי לדעת כמה דברים 1.אם יש אלטרנטיבה - הן במפרט החומרה והן במפרט התוכנה למכשיר. 2. האם ה…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by useless,

אוקיי, שכנעתי את אמא (שעושה תואר) להפסיק להתאמץ עם עטים שלא כותבים, ודיו שתמיד נוזל על היד בתזמון הכי פחות מתאים, ולעבור להדפיס את העבודות שלה על מחשב נייד. ההורים שלי קיבלו את זה די בהתלהבות, וישר רצו לקנות את המחשב "הכי חדש בשוק" (שאין לי ספק שלא ישתמשו בשמינית מיכולתו), הסברתי להם שזה בזבוז כסף משווע. ועכשיו לענייננו, ומכיוון שהידע שלי במחשב ניידים שואף לאפס, אני צריך הצעה למחשב נייד - אולי אפילו דרך מכרז שמפציץ במחיר ההתחלתי ללא צל של ספק, אבל מחשב המתאים לצרכי עבודה משרדית (אופיס) וכמו כן גלישה נורמלית באינטרנט, ושיהיה זול. (עד כמה זול שמחשבים ניידים יכולים להיות), לא צריך להיסחף פה עם כרטיסי מסך וכל הבלאגן שמסביב, מחשב נורמלי יספיק בהחלט. אני מניח ש_כל_ מחשב ניי…

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  14. Started by Ghsu1234,

אני מעוניין לקנות מיקרופון שולחני. מצאתי מיקרופון שנראה ממש טוב, קוראים לדגם Alctron UM900 רציתי לדעת אם אולי יש מיקרופונים עדיפים אליו (באותם מחירים = 400+-) ואם אני קונה את זה איזה סטנד כדאי לקנות, אני מעוניין בסטנד שאפשר לשים בצד של השולחן מבלי שיפריע לי להגיע אל המקלדת (אולי משהו שיביא את המיקרופון מלעמלה כלפי) תודה מראש. עידו רותם

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by sazmanir,
    • 0 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by nivezrati,

אחים שלי אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית טובה ואמינה עם יכולת של פיתוח תמונה גם במחיר עד 1200 שקל רצוי שהמחיר יהיה פחות מ-1000 שקל בתודה ניב!

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  17. ככה, מחר אני מתכנן לקנות את המצלמה הדיגיטלית של hp hp photosmart 720 דבר ראשון, למישו יש אותה? מה אתם אומרים עליה? והדבר החשוב, אני חדש לגמרי בתחום, אין לי שמץ של מושג בזה... רציתי שתמליצו לי על תוכנה להעברת התמונות מהמצלמה למחשב ועריכה, משו פשוט וממשחק נוח להפעלה... אני מניח שאם המצלמה אני יקבל תוכנה נחמדה אבל רציתי לדעת אם מישו יכול להמליץ לי על משו שהוא יודע שיותר טוב בתודה מראש יונתן

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  18. Started by Highlandwer,

שלום אני מעוניין לרכוש מצלמת IP כך שתצלם את הכניסה לבית שלי , ושידור הוידיאו יהיה ישירות לטאבלט אנדרואיד שנמצא בטווח של הבית כלומר לא יותר מ 20-30 מטר בין המצלמה לטאבלט . כמה שאלות . 1 האם אני חייב להעביר את התשדורת דרך ראוטר ? כך שהשידור וידיאו מהמצלמה ישוודר ישירות לטבלט ? 2 במידה ולא אז בהנחה שיש לי את המצלמה , ראוטר וטאבלט האם אני חייב שהם יהיו מחוברים לאינטרנט? או מספיק שיהיו מחוברים לרשת של הראוטר ? על איזה מצלמה פשוטה וטובה אתם יכולים להמליץ כדי להפעיל את המערכת באופן הבא ללא חיבור לאינטרט ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. מחפש מצלמת אינטרנט שתהיה איכות וידיאו טובה מיועד למסך lcd תקציב עד 130ש"ח

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  20. Started by SpLAsH,

איזה מצלמות נחשבות טובות בתחום של 200-300 שקל? (או פחות אם יש) אני פשוט ממש לא מבין בזה.. תענו כמה שיותר מהר אם אפשר, זה די דחוף תודה!

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  21. Started by tidan31,

שלום! אני מעוניין לרכוש מצלמת רשת לשיחות בסקייפ ובפייסבוק מה אתם אומרים על הלוגיטק 920?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  22. חשבתי ללכת על מקלדת DAS KEYBOARD 4. ויש לי כמה שאלות: 1. ההבדל בין PRO ל ULTIMATE זה החריטה ? איך בלי חריטה זה יקר יותר ? 2. האם במסגרת התקציב זו נחשבת למקלדת הכי טובה בתחום ? 3. האם יש מקום זול יותר במסגרת המבצע לקנות את זה מ IVORY ? 4. איך נושא האחריות של IVORY על מקלדת יקרות אלו ? 5. איך איכות החריטה בעברית של IVORY ? 6. אני מבין שהחום רועש פחות, אבל איך הרעש שלו לעומת ממברנה ? זה ממש מציק או שמתרגלים (המקלדת בחדר פתוח שקרוב לכל שאר הבית). טוב, ועכשיו שמתי לב שזה לא כלול במבצע BF, אז... לא משנה אלא אם יש מקלדת שהייתם ממליצים עליהם ברמה קרובה לזו שכן במבצע

23. Started by Liad Gam,

לקראת בלאק פריידי, אני מחפש את המחיר הטוב ביותר עבור מקלדת מסוג k65 lux rgb עם סוויצ'ים אדומים/חומים. האם לדעתכם כדאי לקנות את המקלדת בארץ, או לקנות מאמזון ולעשות בארץ חריטה? (אני לא רוצה לבזבז על המקלדת יותר מ-650 שקל בסך הכל)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני מעוניין לקנות מקלדת באיזור ב250 שקל. חשבתי על הMicrosoft Sidewinder X6 אבל תוך כדי חיפוש באינטרנט נתקלתי בכמה תלונות וטענות לגבי המקלדת הזאת. אז אם יש פה מישהו שיש ברשותו את המקלדת/התנסה עם המקלדת ויכול לענות על השאלות הבאות: מתי קנית את המקלדת? (השאלה היא קריטית מפני שלפי מה שהבנתי קיים הבדל בין גרסאות שונות של המקלדת שיצאו בתקופות שונות). האותיות העבריות על המקלדת חרוטות או שהאור עובר דרכן? אם לא חרוטות - שמעתי על בעיית התקלפות של אותיות במקלדת הזאת, יצא לך להיפגש עם בעיה כזאת? עוד בעיה שנתקלתי בה בזמן החיפושים באינטרנט היא בעיית Ghosting - כלומר, כאשר אתה לוחץ על צירוף מסויים של כפתורים ביחד - חלק מהכפתורים לא נקלטים (כותבים פה ושם שזה מפריע בעיקר בצירופי מקל…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Bypass,

שלום, מתחיל להישבר לי מהעכבר והמקלדת הרגילים של מייקרוסופט שיש לי כבר מזה כ5 שנים, רוצה להחליף... אני לא ממש גיימר, רק לעיתים רחוקות, אבל מעוניין בעכבר מדויק שיהיה גם נוח לעבודה יומיומית... חשבתי על ה MX518 שנראית לי מתאימה (באייבורי נמכרת ב 157 ?!). באשר למקלדת, נדלקתי דוקא על הלוג'יטק מדייה 600, שנראית לי אלגנטית ואיכותית. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1090&CatCode=415 למישהו יש נסיון איתה, ובכלל הצעות אחרות? האמת היא שאני כותב די הרבה... תודה.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים